Megjöttem az ünneplésről, még koccintottunk is a közvetlen kollégákkal, a nagy bulira most nem mentem, nem szóltak. A műsor nagyon jó volt, többször is elővettem a zsebkendőmet.
Nekem is lett majdnem egy balesetem. Ugye az egyik gyerekemet, tanítványomat vittem át a műsorra. Jó nagy gyerek, több mint 100 kiló. Nagy erővel tapsolt, én meg akartam neki szólni, hogy kicsit vegyen vissza, a két tenyere közé tettem a kezem. Ezt nem kellett volna, úgy összecsapta a kezem, az ujjaim teljesen hátrahajlottak, azt hittem eltört minden. De szerencsére tudtam mozgatni, most azért érzékeny minden egyes kis ízületem. Szegény gyerek is megijedt, kérdezte, hogy eltört. Mondtam, hogy nem, meg hát én voltam a hunyó, észnél lehettem volna. Remélem sikerült megnyugtatnom.
Visszatérve Gergőre, én sem gondoltam volna. De olykor szeleburdi, pedig tényleg egy édes, okos manó. Egyébként mondtam neki, hogy ez már függőség, úgy viselkedett, mint a narkósok, csak ő a szg-re kattant rá. Remélem jó lecke lesz ez a számára.
Zdori, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd az orvos. Önmagában a sok csillag sem jelent biztosan sokat, az eltérés mértéke fontosabb. Én meg azt tapasztaltam, hogy egyes laborokban mindig rossz értékeket mérnek adott dologhoz. Egyszer én is megijedtem, mert Bercót is el kellett vinnünk szurira, több csillagot is kapott, az orvos azt magyarázta pl., hogy valószínűleg a vértestek kicsit kisebbek, ezt az egyik érték is mutatta, ezért a többi értéke sem volt teljesen rendben, de önmagában nem volt nagyon rossz a labor. Gyógyuljatok meg már!!!!!!
Regi! Jó, hogy előkerültél, már hiányolni akartalak.
Vindo, alakul a dolog.
Viranka! Édes zsíroskenyér!!!!! Ezt jól kifogtátok! Csak láz van és semmi más?? A kötőhártya sem egy leányálom. Millió gyógypusszancs a gyerkőknek!!!