A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Megjöttem az ünneplésről, még koccintottunk is a közvetlen kollégákkal, a nagy bulira most nem mentem, nem szóltak. A műsor nagyon jó volt, többször is elővettem a zsebkendőmet. :oops:
Nekem is lett majdnem egy balesetem. Ugye az egyik gyerekemet, tanítványomat vittem át a műsorra. Jó nagy gyerek, több mint 100 kiló. Nagy erővel tapsolt, én meg akartam neki szólni, hogy kicsit vegyen vissza, a két tenyere közé tettem a kezem. Ezt nem kellett volna, úgy összecsapta a kezem, az ujjaim teljesen hátrahajlottak, azt hittem eltört minden. De szerencsére tudtam mozgatni, most azért érzékeny minden egyes kis ízületem. Szegény gyerek is megijedt, kérdezte, hogy eltört. Mondtam, hogy nem, meg hát én voltam a hunyó, észnél lehettem volna. Remélem sikerült megnyugtatnom.

Visszatérve Gergőre, én sem gondoltam volna. De olykor szeleburdi, pedig tényleg egy édes, okos manó. Egyébként mondtam neki, hogy ez már függőség, úgy viselkedett, mint a narkósok, csak ő a szg-re kattant rá. Remélem jó lecke lesz ez a számára.

Zdori, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd az orvos. Önmagában a sok csillag sem jelent biztosan sokat, az eltérés mértéke fontosabb. Én meg azt tapasztaltam, hogy egyes laborokban mindig rossz értékeket mérnek adott dologhoz. Egyszer én is megijedtem, mert Bercót is el kellett vinnünk szurira, több csillagot is kapott, az orvos azt magyarázta pl., hogy valószínűleg a vértestek kicsit kisebbek, ezt az egyik érték is mutatta, ezért a többi értéke sem volt teljesen rendben, de önmagában nem volt nagyon rossz a labor. Gyógyuljatok meg már!!!!!!

Regi! Jó, hogy előkerültél, már hiányolni akartalak. :wink: Ez ismerős, munka, család, stb. Olykor jó, ha beesek az ágyba. Mennyi grepfruitcseppet adsz? Én is vettem, de elég markáns az íze, B. nem volt hajlandó meginni. Te hogyan adod?

Vindo, alakul a dolog. :lol: Jó vizsgáztatást Neked! Kíváncsi vagyok, hogy akkor hol vizsgáztatsz majd. A fősuli előtt egy padon? :lol: Hú, mocsodék idő van. Egész nap igérgették az ónos esőt, nem is indultam el a kocsival, aztán meg csak szutyok lett minden. Szerintem még mindig nem fagy.

Viranka! Édes zsíroskenyér!!!!! Ezt jól kifogtátok! Csak láz van és semmi más?? A kötőhártya sem egy leányálom. Millió gyógypusszancs a gyerkőknek!!!
dmaggie

Sziasztok!!

Minden beteg baba, férj, testvér és fórumozó gyógyuljon meg hamar :!: :!: :!: Meg az olvasók is, mert ők is biztos betegek.

Maggie, szegény kezed :shock:
Hát, a netfüggőségről tudunk itt páran mesélni :wink:

Bár én most hazautazok, és négy-öt napig nélkülöznötök kell :D :wink:

A fősuliban van egy kollégium, fűtés ott sincs, de porta az van, előtte meg egy kávéautomata meg egy kanapé. Arra gyúrok
:wink:

Mára befejeztem a munkát, G. is hazaért kilenc körül. Addigra Rugó már kidőlt, nagyon fáradt volt szegény.

Összepakolok, bár ha kocsival megyek, nem kell sietni reggel.

Jók legyetek.

Panndi?????

Regina, milyen a munka?

Heni, láttam ám a kandallót, csak elfelejtettem írni :wink: Látom, dekoráltál :D Nekünk is van egy adventi díszem, kaptam :lol:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

G. is szokott fagyit venni a mekiben gyakran. Mindig beáll nyáron a mcdrive-ba egy darab fagyiért, akkor 100 forint volt. De télen most felemelték az árát 160-ra :x :lol:

Kép
vindolanda

Szasztok!

Maggie, remélem, jobban van már a kezed! Hű, jó erőben lehet a gyermek!

Vindo, remélem, sikerül kibulizni a kanapés helyet! Kicsit érdekes ez az összevisszaság... Nehogy megfagyjatok! Én ost majd idefagyok. Nem működik a fűtés rendesen... :?: :?: :?: Gyerekek betegek, most még betegebbek leszenek??? NEMAKAROOOOOM! Na, ennyit a nyavalygásról. :)

Örömml jelentem: nem lesz most kórház. 2 ünnep között új labor, meg kell nézni, hogy a betegség miatt voltak-e bizonyos rosszabb értékek, vagy egyéb okból kifolyólag. És vashiányos meg kicsit vérszegény Dani, kell szednie vascseppeket. Ezt pedig 6-8 hét múlva kontrollálják, hogy helyrejött-e a szérum vas. Köszi a drukkokat!

Mindenknek jó éjt, bocsánat, hogy csak enniy, de nagyon sűrű nap volt. Remélem, egyre kevésbé lesz sűrű... (Szóval meggyógyulnak a gyerekek. :) )

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Csak egy életjel, nem tudtam visszaolvasni: megvagyunk, de nagyon rohannak a napok, valahogy sosem érem utol magam, most Apa is itthon van, szóval inkább családozom, és nem jutok a gép elé. Na meg készülünk a karácsonyra, mégiscsak Fruzsinak ez lesz az első :)

Szerintem most kívánok is nagyon boldog karácsonyt mindenkinek, és valószínű csaka két ünnep között - vagy után jövök.

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

Én most nagyon rosszul :(
Fáj a gyomrom de kegyetlenül. Szenvedek, pedig rengeteg mindent kéne csinálnom :?
Ha kicsit jobban leszek jövök és reagálok.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Megint addig próbálok írni, míg Thomas van 8) ...

Zdori, örülök, hogy nem kell kórházba mennetek, biztosan rendbe jönnek az értékek, ahogy Maggie is írta :D . remélem, megjavul a fűtésetek gyorsan!

Lmóni, tessék kicsit visszavenni!!!!! Nem kell rohanni, minden megvár, hidd el, senki nem csinálja meg helyetted :wink: . Pihenjél is kicsit :D !

Maggie, tényleg jó, hogy nem lett komolyabb baja a kezednek :roll: . Én tudom, hogy Gergő okos nagy fiú, de ezek a hülye reklámok, mobilos játékok nagyon erre gyúrnak, és sokszor sajnos sok felnőtt is bedől nekik :evil: . Én már frászt kapok ezektől a szavazásoktól is: küldjenek minél többet, mert annál nagyobb az esély, hogy nyerjenek :evil: . P huga egyszer így csinált nagy számlát egy csillag születik miatt :roll: ...
Ja, és most láttam a tv-ben: küldd a neved + gyümölcs szót az xy számra (gondolom egy vagyonért), hogy megtudd, milyen gyümölcs vagy :shock: . A hülyeségnek nincs határa :evil: !

Viranka, mostmár vigyázz magadra, nehogy Te is lebetegedj :wink: ! Gyerkőcöknek gyógypuszi! Nagyon jók az iwiw-es családi képeitek, jellemző :lol: .

Vindo, akkor az a kanapé az automata mellett tiszta luxus :lol: . Jó utat haza!

Panka is minden nap kérdezi, mikor megyünk bölcsibe :roll: . Nem nagyon akarja elhinni, hogy bezárt a bölcsi, bár mától már Bence is itthon van, úgyhogy jobb lesz.

Mi is megbeszéltük, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot, de ez csak az én családomnál működik :evil: . Úgyhogy mi nagyon sokat veszekszünk P-vel karácsony előtt, nekem már diónyi a gyomrom :oops: . Mi a frásznak vegyünk a 30 éves öccsének teát meg bort?! Útálom az ilyen "jellegtelen, de azért vegyünk, hogy vegyünk valamit" ajándékokat :evil: . Én sem szeretek minden évben akciós illatszer csomagot kapni, amit soha nem fogok elhasználni :? . Na mindegy...

P ma még dolgozik 6-ig, ha hazajön és elalszanak a gyerekek, feldíszítjük a fát, becsomagoljuk az ajándékokat. Reggelre jön a Jézuska, mert délelőtt sütök és készülődök, apuhoz megyünk ebédre. Anyu is eljön, de csak kis időre :? . Utána keresztanyámhoz megyünk, aki a nagymamámat gondozza. Szóval mire hazaesünk majd, a gyerekek már dőlnek is be az ágyba :) . Remélem, jó nap lesz...Kicsit aggódom anyuék miatt is...
dettyk

Kicsit jobban, már ki tudok egyenesedni :roll:

Viranka jobbulást a családodnak drágám++++++++++++++++++++
hogy lesz így ebből karácsony után boldog szülinapot éneklés?

Zdori de jó, hogy nem lesz kórház.
Jobbulást és javuljon meg a fűtés is+++++++++++++

Dettyk tuti, hogy minden rendben lesz, ne aggódj :D
Jó sűrű lesz a holnapotok :shock:
Nálunk én sütök, főzök, Z Grétizik és fát ültet el.
Délután 4 körül elmennek 1 órára sétálni. Mire visszaérnek az angyalkák feldíszítik a fát és ott lesznek az ajándékok is.
25.-én reggel meg megyünk haza.
De a HP már most kavar. Mi lesz még később :?

Maggie szép lett volna így év végére egy kéztörés :roll:
jó, hogy nem lett baj.
Gergő szegényke, meddig tart a büntetése?
Ez nővérkéméknél is megtörtént, náluk azóta sincs otthon net, csak a papáéknál és a könyvtárban tudnak netezni.

Ajándékok. az én családom felé adunk, de csak kicsit és megbeszéljük előre mire van szükség. A gyerekek persze nagyobbakat kapnak.
Anyósomék végre felérték ésszel, hogy értelmetlen költekezés és megbeszéltük, hogy csak a gyerekek kapnak. Én utálok üres kézzel menni bárhová is, így mindenki kap egy kézzel készült mézeskalácsdobozt benne mézessel és saját gyártású marcipángolyókkal
:roll:
Nem nagy, de mégis valami.

Juba gyere ma a doki után. Kíváncsi vagyok :lol: :lol:

Vindo remélem összejött a kanapé :lol:

:arrow: teregetni meg a golyókat formázni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na loptam ksi időt ;)

Móni: nagyon boldog születésnapot kívánok!

Dóri: örülök, hogy nem lesz kórház! Továbbra is jobbulást!

Detty: teljesen egyetértek Veled.. én is utálom az ilyen ajándékokat, ami tényleg csak árucsere: adok egy illatszercsomagot, kapok egy illatszercsomagot... áá, na mindegy. Meg a pénz ajándékot sem szeretem :? Attól egyenesen a falnak tudok menni, ha az egy-két éves lányom kezébe pénzt nyomnak, ő meg értetlenül forgatja, majd nekem adja, és megy tovább a dolgára. Hűdeörült neki...
Vendég

Helló!

Örülök,hogy Rugónak is vissza jött az étvágya. :)

Remélem sikerült a kiszemelt helyet megszereznie Vindonak.. :D

Tegnap képzeljétek olyan íze volt a vizünknek még ma is érzeni kicsit,mintha hó levett engednék ki a csapon földdel keverve.Olyan mérges vagyok,mert főzni sem tudtam,amíg nem hoztak haza ásványvizet.Hiába forraltam akkor is föld íze volt :x Még ma is kicsit olyan,bosszantó,mert itt van karácsony és förtelmes a víz,remélem holnapra rendben lesz,mert akkor nem tudom mit fogok tudni alkotni.Az utcánkban többeknek ilyen,a másik oldalt nem kérdeztem,meert csak mérgelőttem..

Móni vigyáz magadra!!! Jól hangzik a mézeskalács dobozka,meg marcipángolyócska ,dobsz róluk képet,ha kész lesz?
varga tünde

Halihó

Dóri: dE jó h nem kell korházba menni! :-) háth jobb lesz az érték a betegség után+ vas

Vera: jobbulást nektek!!!!+++++++++++++++

Móni: pihenjél is !!!!!!!! Tetszik az ajándékod!!!:-)

Vindo: na sikerült megkaparintani?Van szánkó:-) nincs hó :-(

Maggie: kezed :-( Gergő..:-) okos, gyerek biztos tanul belőle!

Tündi: víz :evil:

na elkezdtük a sütést..emma nagy segítség volt. :-) majd dobok képet!
most pihen a beigli tészta és emma is..addig én a csokis sütit sütöm...

karácsony: holnap du-án itthon éneklés, míg alszik hozza a jézuska a fát és az ajándékok egy részét...akkor két picit kibonhat.aztn megyünk nagyihoz ( anyós) ot vacsi, este haza. 25-én anyuéknál ( itthon) leszünk na reggelre megérkezik a babház! :-) mér nagyon várja Ő is és mi is.:-) igaz mos nem kap meg minden bútort.majd a névnapjéra is ..mega baba család sem érkezett meg..:-(
26-án apósomhoz megünk Böszörménybe..:-)
ez a program.

szilveszterkor a házibuliból lehet csak vacsi lesz..de legszívesebben itthon maradnék..anyuék elmenek..és csak a mienk lenne a ház :lol: :lol: :lol: .

most ennyi..gyereknem akar még aludni ( anyu főz=csörömpöl)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj most kaptam egy linket egy filmről,hát fárasztó de vannak benne poénok:
http://www.yv.hu/play_a_video.html?auto ... abed66bc5c

Viranka jobbulást!!
varga tünde

Mónikám! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

LÁNYOK!

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK SOK-SOK SZERETETTEL MINDANNYIÓTOKNAK!

PUSZI
GICA

Kép
gica1

Draga Lanyok!

Szeretnek Nektek, a kis gezenguz topik "babaknak", es az egesz csaladotoknak Bekes, Boldog Karacsonyt Kivanni!!
Sok puszi:
Niki, Rania es Alex :D
Vendég

[color=red]Áldott, Békés, Szeretet teljes Karácsonyt kívánunk Nektek![/color]
Beáta, I. Emma

KépKép
kaqk
Debrecen

Áldott, Békés, Szeretet teljes Karácsonyt kívánunk Nektek!
Beáta, I. Emma

KépKép
kaqk
Debrecen

Na csak nem sikerült hogy zöld legyen..:-(
nem próbálkozok tovább:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Apa céges vacsin, én hajat szárítok ( becsavarva, búrával) emma épp postás Pat-et szinezi...nem győzzük nyomtatni.:-)

süti, beiglik, töltött tojás kész..a többi holnap

jaj Emma már nagyon be van sózva...várja az ajándékokat...most hoztuk el Norvég barátainktól az ajándékukat Emma részére...akkora :shock: 140-50cm..de hogy mi az???? kiváncsi vagyok..hát még Emma :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Móni nagyon boldog szülinapot!!
Minden betegeskedőnek jobbulást!

Voltam UH-n,megint rossz híreket kaptam,azt hittem ezt már nem lehet fokozni,tévedtem....
Magam alatt vagyok teljesen,de bővebben :arrow:

Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

juba0

Nem nagyon olvastam :?
Juba de téged igen :( nagyon sajnálom :( remélem mégis minden rendbe jön.

Nem tudom tudok e még jönni, így
Nagyon szép, boldog és nyugodalmas karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!

Kép

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

A szélét levágta a bnet :( de azért olvasható

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!!

MINDENKINEK KÍVÁNUNK ÁLDOTT,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!!

Kép

ancsi26

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Látom mindenki süt, főz, készülődik az ünnepre :lol:

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek.

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönöm szépen a köszöntéseket :lol:

A dobozkát majd fotózom és felrakom a képet igérem.
Most mennem kell, még pár dolgot meg kell csinálnom.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt kívánunk minden topikmamának, topikpapának és topikbabának!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, én se nem sütök, se nem főzök, sőt, éjjel megnéztük a Zombiland c. trancsírozós filmet :roll:

Ajándékok beszerezve, de még venni kell mülleres pelenkát délelőtt, mert nincs elég, és utazunk :roll:

Ancsi, vettetek mosogatógépet??

JUba, jaj :? :? Bár még nem jártam odaát...

MIndenkinek boldog, békés karácsonyt kívánunk!!!!

Én még leszek holnap délig :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Juba: jajajja

Nagyon szépek a karácsoni képeslapok!:-)

Becsomagoltam az összes ajándékot.....csináltunk helyet a fának, ajándékoknak...

nagyon éhes vagyok!!!!:-) ennem kellene...

KépKép
kaqk
Debrecen

Békés Karácsonyt kívánunk :)

Móni!
jó a vonalzód :wink:

KépKép
viranka

Móni! Tényleg, milyen jó a vonalzód! :wink:

Én sem főzök, megyünk délután anyukámmal a mamáékhoz. Apa most ment el fáért 8) . A pelenkázó szekrényt áthozzuk a nappaliba, arra tesszük fel a fát. Védelem Geggentyű ellen. :lol:

Apának mondta, hogy tavaly karácsonyko még csak Zsozsi volt, idén karácsonykor meg már ketten vannak, jövő karácsonykor meg lehetnének hárman.... :roll:
Egy pillanatra úgy összenéztünk... Tudjátok, az a "vágjunk bele" nézés, azután mosolyogva mondtam, hogy még neeeeee....... :) De lesz harmadik, az tuti biztos, csak nem most.
Egyrészt a két gyerek után sok a plusz kiló, másrészt örülök, hogy 3 év után visszamentem röpizni, harmadrészt itt a mei tai, meg a rengeteg ötletem.... Na de ami késik, nem múlik. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi a dicséretet lányok :lol: :lol:

Mesi hajrá harmadik :lol: :lol: :lol:

Vacsihoz előkészültem, Mindjárt megsütöm a sütit és vasalok még pár dolgot amit holnap viszünk.
A fát feldíszítettem délben míg elmentek csiniék kenyérért 8)
Volt ám öröm mikor hazaért :lol: :lol:
Újongva köszönte meg az angyalkáknak :lol: :lol:
Azóta is körülötte sertepertél :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, fél kettő után pár perccel rájöttem, hogy idén elfelejtettem szaloncukrot venni :lol:

De mivel épp jöttünk-mentünk kocsival, még beugrottunk, és szereztünk 8) Meg vettünk lángosokat is 8) Meg is ettük, Rugó bevágott egy felet. Nem kér rá tejfölt meg sajtot, csak foghagymát :shock:

Móni, szép vonalzó :D

Megpróbálom Rugót elaltatni, addig hátha haladunk a díszítéssel.
Este felé el kellene menni a kisebbik bátyámékhoz, ma vannak nála a gyerekek.

Szép estét mindenkinek, V.

Mesi, Ti is tudjátok, mikor kell fát beszerezni :lol:

Kép
vindolanda

Nagyon boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek sok szeretettel!

Kép

Kép
Kép
irina

Kiválasztottuk a karácsonyi éjszakai filmet is, a tegnapi zombis után ma a Watchmen-re szavaztunk, pezsgővel a kandallós szobában természetesen 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bár nem jövök túl gyakran, mégis sokat gondolok rátok.

Móni nagy gratula a picihez, látom a vonalzódat. :D

Mi jól vagyunk, bár én lelkileg nagyon nem....Majd egyszer a másikba leírom, nem ide tartozik. Aki tudja milyen családon belüli gondjaim voltak régen az tudni fogja most mi a gond......Csak most ezerszer rosszabb.

Zétusommal minden oké, bölcsis nagyfiú. Most éppen örül az ajándékoknak.
Én angolozok amikor csak tudok. Nagyon úgy néz ki, hogy lesz munkám februártól. :D A szakmámban, bár még nincs meg a nyelvvizsga. Viszont munkaerőhiány van.

Remélem mindenki jól van!

Ezúton szeretnénk az ünnepekre minden szépet és jót kívánni Nektek!

"A házakba mindenhol kalács illatozzon, fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon. Szívekbe költözzék nyugalom, s szeretet, hozzon a karácsony békét és örömet!"

Sok-sok puszit küldünk!!!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

a házakba=házakban :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Bazé, egy órája keressük a karácsonyfa-díszeket. De legalább szaloncukor már van :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Megtaláltam őket :wink:

Kép
vindolanda

Ja, három évvel ezelőtt nagyon komolyan összevesztünk azon, hogy a szaloncukrokat kell-e hamarabb felpakolni a fára, vagy a díszeket :lol:

MOst a boák és az izzósor között hezitálok :roll:

Kép
vindolanda

Azóta is röhögünk rajta.

Tavaly meg befagyott a padajtó, 24-én este mentünk fát venni, mert ne tudtuk lehozni a műfenyőt.

MOst igazi van.

Rugót nem érdekli, csak egy óra-dísz, azzal rohangál.

:arrow:

Kép
vindolanda

Gábor egyik nap beállított vele, hogy nem lesz műfenyő most, hagy örüljön Rugó. De nem érdekli. Egyelőre.

Ja, a csúcsdísznél volt egy kis sírás, meg akarta kaparintani.

Elszomorodik, ha felnéz rá.

:) :arrow:

Kép
vindolanda

MIndennel kész vagyunk, elmegyünk vendégeskedni a tesómékhoz :arrow:

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk nagyoknak és kicsiknek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni!

Szivből Gratulálok a tesóhoz :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!! :)

Puszi......
varga tünde

Na, a bátyám és Gábor totál beálltak a karácsonyi rokonlátogatás alatt :o
Én vezettem :wink:

A lányoknak ruhákat vettünk, jók lettek.

Akartam írni, hogy elég laza ruhák vannak a Kikben leárazva 1190-re (kapucnis pulcsik, de tényleg jók, felsők stb.).

Megfürdetem Rugót, adok neki egy kakaót, aztán vár minket a Watchmen 8)

Gábort évek óta nem láttam ilyen állapotban :!: :lol:
De Szabolcsot sem :lol:

MIléna, sajnálom a gondokat.
Az jó, hogy lesz állásod :wink: Ügyes legyél majd a nyelvvizsgán. Mikor mész?

Megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Nagyon régen nem jöttem, de sokat gondolok Rátok!
Nagyon békés és meghitt Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Móni !
Most látom a vonalzód!
Szívből gratulálok! :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Békés boldog karácsonyt minden kedves barátomnak:-) és családjának:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Áldott, szép karácsonyt kívánok(nunk) Mindenkinek!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: