A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tike - bocsi, h belekotty, mert amúgy nyaralok vagy mi.....de ha holnap is lázas és semmi más tünet tessék venni egy vizeletgyűjtő zacsit meg gyógyszertárban medi-com pisitesztet (600 Ft) és megcsinálni otthon, nehogy húgyúti fertőzése legyen....

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,

Hédi :-(
Nálunk ismindíg a Cataflam csepp a mindent vivő gyógyszer...
Ma én is elvittem dokihoz Nimródpt, mert a köhögése egyre durvább, de semmi különös gàz nincs vele szerencsére.

Lois,

Coneco hiánycikk, a gyártó nem gyárt...

Mokibuci,

Lehet hogy akkor kicsit igénybe venném a segítséged...

Boo,

A három napon én is elmélkedtem kicsit...
Miron mekkora mákos! Nekünk anno egy ilyen eséstől lett lila Nimród feje... Meg hát Petra sztorijára is emlékszünk.

Moziban voltunk ma apával :-)
A film rettenet car volt, alig bírtam már ülni (legközelebb pocakkal csakis vip terem...), viszont betoltam egy óriás Haagen Dazs kelyhet :-) :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, csekkekkel én sem fogok a jövőben carakodni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Csak gondoltam ezek hirdetik (két különböző színben is), hátha van náluk egy-két beragadt darab :roll:

Esések :arrow: Ez mindig így van, ami nagyon akrobatikus esés, azokban ütik meg a legkevésbé magukat, ma Z. átment itthon a fa alatt, kicsit nekiment egy ágnak, némi vernyogás de semmi komoly. Utána láttam hogy totál még sebet vágott az ág a hajas fejbőrébe, még le is kellett Betadinozni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

köszikösziköszi :lol: :lol: :lol:
(anno velük is beszéltem, nem volt készleten a cuccból)

A bölcső-saga folytatódik: ma reggelre kiderült, hogy a bolt rossz fuvarlevélszámot adott meg (miután tegnap este írtam nekik egy dörgedelmes mailt) :roll: :roll: :roll: átküldték a jót, és hétfőn már megpróbálták kiszállítani csak nem voltam itthon...
Csak remélni tudom, hogy ez tényleg egy és ugyanaz a küldemény... :? :? :? :? :?

Csajok,
teljesen készen vagyok, ma fél4től 6ig fennt voltam, amikor is anyósom (aki itt aludt hogy vigyázzon Nimródra míg mi mozizunk) szerintem bement Nimródhoz mert hallottam a bébiőrön keresztül hogy a kicsi mondja hogy "mama" :arrow: nem hiszem hogy álmában beszélt... gondolom felébredt rá hogy bement hozzá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aztán anyós el, Nimród magyaráz, szerintem kb fél8 körül aludhattunk vissza olyan háromnegyedig, amikoris Apa kelt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hogy lehet valaki ilyen fogalmatlan, hogy alvó gyerekhez nem megyünk be ok nélkül :?: :?: :?: És ezt már nem először játssza el :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Doki 2. kör : mandulagyulladás Kapott augmentint és valami gyógyszertári kevert lázcsillapítót, miután semmi nem viszi le a lázát :cry: :twisted:

Hajnali 1kor hűtőfürdőztünk, aztán mesét néztünk...olyan vagyok mint a mosott szar, erre anyós ma felhív, hogy miújság és hosszan sóhajtozott hogy szegény kislány, meg az apja volt ilyen stbstb. Na ezzel ki vagyok segítve :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jaj, Tike, de sajnálom... Remélem, az AB hatni fog, és Hédi rendben lesz hamar.

Anyós nem tudna átmenni segíteni legalább kicsit lekötni Hédit hogy te tudj pihenni? :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: akkor írjál privit,ha gondolod és segítek amiben tudok....! :wink:

jajjj....most olvasom......akkormostmivan???? :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Kispocok!

Mit néztetek meg? Mi mostanában Marvel-filmeket nézünk, szeretjük őket :oops: :lol: . De láttuk az Ismeretlen férfit, meg a Rítust is :wink: .
Most még bírom, de ha nagyon későn megyünk, már most is megváltás a vége :lol: . Botonddal 8 hósan voltunk utoljára, de azt nagyon szarul viseltem már, főleg, hogy a terminátor 48-at néztük meg :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Anyósod :shock: :? . Minek ment be hajnalok hajnalán ?! :shock: Mondjuk anyu is meg szokta kérdezni, mikor ittvan, hogy "Bemehetek őt megcsókolgatni? :roll: " A válasz persze kategórikus NEM! :twisted: :lol: :lol: :lol: . De nála csak költői a kérdés. :wink: Ez talán abból adódik, hogy amíg csecsemők voltak, simán bemehettünk nézegetni őket, meg se rezzentek, mi még teregetni is bementünk hozzá simán... Szóval gondolom anyó leragadt bébikorban, amikor még ez nem volt gáz. Én biztos mondtam volna reggel, hogy kééépzeld, Nimród hajnalban a nevedet mondogatta...kíváncsi lettem volna, mit reagál. :roll: :twisted: De amúgy az sem biztos, hogy bentvolt, mert sztem akkor hallottad volna őt is, főleg, ha hozzászólt a gyerek. Nálunk volt már olyan többször, hogy motyogott álmában Botond, és mivel Nimródnak az utolsó emléke tegnapról a mamival töltött idő, simán lehet, hogy csak álmában emlegette sztem :roll: :wink: .

Ja, én meg nem is meséltem nektek, hogy pár napja megállapítottam, hogy a gyerekem anyós-kompatibilis korba lépett. :lol: :lol: :lol: Amíg kicsi volt, eszünk ágába nem volt rábízni, sőt ő se nagyon firtatta ezt, kézbe se nagyon vette, vhogy nem tudott vele mit kezdeni :? . De nem is bántam, mert idegesített minden, amit csinált :oops: .
Aztán ugye jött egy év szünet (...) és mostanra tök jól "kijönnek" :wink: . Hatalmasakat kacagnak, ha együtt vannak, tök jól érzik magukat. Botond tökre szeret nála lenni, mert újabb felfedezni való kert, kutyák, gyümölcsfák...stb. Utána két napig a mamit hajtja :lol: . Mondjuk most is van, hogy olyan dolgot mutat neki, amitől kivagyok :twisted: , de ezek gyerekek, nem etikett-robotok :lol: . És Botond nagyon megszerette, és mióta kibékültünk, anyós velünk is nagyon normális, sőt többektől hallottam, hogy mindog csak dícsér minket, holott régen meg csak rosszat tudott mondani rólunk :? . Megviselte őt ez az egy év, és rájött, hogy ha nem változtat, egyedül marad!
Szóval most már anyósom is bevethető :twisted: :lol: . Még ugyan nem vigyázott Botondra, max. Botond átment hozzá, de mi is itthon voltunk, szóval az nem volt igazi pesztrálás... Azért örülök, hogy legalább egy nagyival "több lett", ha már papikból nullásak vagyunk. :?

Tike!

Szegény Hédi, szegény te :cry: :cry: :cry: .
Már akartam kérdezni, hogy teapa sokáig fog még ilyen beosztásban dolgozni? :roll: Már nem emlékszem :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mokibuci,

Köszi, nagyon aranyos vagy! Ma még elmegyek a postára érte és kiderítem mi van... De szerintem megoldódik a dolog!

Dodi,

Indítással kapcsolatban: most kérdeztem a dokit, azt mondta hogy második császárnál nem szokták, mert hamar szétrepedhet a seb :-(

Ja, bejöttem a kórházba receptért mert olyan torokfájásom van hogy rettenet...

KépKép

KépKép
kispocok13

Anyós gondolom csak tényleg elköszönni akart, szeretetből meg jószándékból, csak ugye ő is alkalmatlan...ezt végre Apa is kimondta tegnap este, hogy nem merné rábízni...
Viszont kicsit megnyugtató látni hogy nemcsak én vagyok ilyen fogalmatlanokkal körülvéve... Esküszöm, a 80éves apukám jobban elszórakoztatja az unokáját mint anyós. Mondjuk ő is szigorú, meg ilyeneket mond neki hozy "rossz vagy", amitől a falnak megyek, de legalább tud neki mesélni meg játszani vele. Anyós meg csak nézi és simogatja meg ölben hurcolja...

Film: csereszerelem vagy vmi hasonló limonádé.

Boo,
Ctg tényleg érdekes...
Hasmenésed mitől van????????

Dodi,
Plusz nagyinak hatalmas örülés!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Én meg pont szorulással küzdök/küzdöttem (mályvateát iszom, ami elvileg fosat, és nem is szabadna, de nekem épphogycsak normális tőle a rendszer :twisted: ), szóval a fosatós vasadat átvenném. :lol: :lol: :lol:
Kéne szedni már nekem is, de nem merek, mert én meg pont attól féltem, hogy az erőlködéstől fogok kinyílni (egy távoli ismerősnek 24 hetesen emiatt indult be a szülése, alig tudták visszatartani a babát pár hétig :( ).

A nyílásnak nemörülés :? . Bnőmnek azt mondták, ne lépcsőzzön, csak nagyon lassan, és egyáltalán ne gugoljon, az a leggázabb!!!

Sztem túlparázod a bébiszitty-dolgot :roll: . Félre ne érts, tök igazad van, megértelek, egyetértek...! De a világon minden gyerekre vigyázott már az anyján kívül más :roll: :wink: . Egy-két alkalom alatt nem lehet egy gyereket félrenevelni :wink: . Sőt, a gyerekkorhoz hozzátartoznak ezek az élmények! :D Életveszélyben ne legyen, persze, de a nagyiddal nem hinném, hogy abban lenne;).
Valamelyik nap pl. sógorom hangosan hallgatott vmi old school-os alterbandát, fél 10-kor, a kisfiam meg viháncolva ugrált mellette az ágyon, és az Istennek se tudtam onnan elrángatni :twisted: . A végén már rá kellett szólnom Szabira, hogy ugyan kapcsolja már ki, mert Botond sose fog lefeküdni :? . Erre mondta, hogy jaaaa, bocsi, nem látta, hogy ilyen késő van, a múltkor is ezt hallgatták, mikor vigyázott rá, aztán ott is dőlt ki nála, úgy vitte át az ágyába :shock: .
Én mindeközben valahol vacsiztam apával abban a tudatban, hogy kisfiam 8-kor szépen elfogyasztotta a tápikáját, elolvastak egy nagyon tanulságos mesét, és szépen álomba szenderült az ágyikójában. Ahhha, majdnem így volt :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: . De mégis mi jelentősége van?! Reggel ugyanúgy ébredt, a napja ugyanúgy telt, ugyanakkor feküdt, a saját helyén, gond nélkül. Viszont tök nagy élmény volt neki, hogy olyasmit csinálhatott, amit én nem hagynék neki :twisted: :lol: . És mindeközben én vacsiztam egy baromi finomat, jót röhögcséltem a barátaimmal, és a férjemmel, amitől baromira feltöltődtem :wink: .
És anyósom is, mondom, tanít neki hülyeséget, ahogy anyám is, de hát az apja is, sőt én is, szóval nem mindegy?! Minden hatással, ami őt éri, több lesz, vagy így, vagy úgy! Te padig nyílván nem azért szültél gyereket, hogy az egész életedet ennek szenteld. Nagyon meg fog viselni az ovi, ha most ennyire "nem engeded őt el" :roll: . A nagyid felnevelte anyukádat, és valamilyen szinten téged is, és nagyszerű emberek lettetek, nem hiszem, hogy Mironnak ártana. Sem ő, sem azok a bnőid, akik tudnának rá vigyázni.
Kicsit lazíts ezen a dolgon a saját érdekedben, mert egyre több lesz rajtad a teher, és a pálma lehet, hogy az alatt nő, de a Boo-k nem :lol: :lol: :lol: :wink: . Szükség van kikapcsolódásra, sőt az apával eltöltött időre kettesben méginkább!
Emlékszel, Gabi1 írta anno, hogy nekik van heti 1 estéjük a férjével, amikor a gyerekekre bébiszitter vigyáz. Sztem tuti, hogy ennek is köszönhető, hogy 4 gyerek mellett is jól működik a kapcsolatuk! És van 4 tök normális, jólnevelt, jó tanuló gyereke.
Szóval kimenőre fel :D :D :D :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Szerintem egy gasztro-dokit sürgősen meg kellene látogatnod... Àlt én is ilyen vagyok - amit megeszek, az kb azonnal is távozik belőlem :-(
Most viszont szerencsére rendeződött a dolog, de egy szakemberhez nekem is el kell majd menni mert ez nem normális.

Nagyid kb mint apum...múltkor apu is kivett (!) valamit Nimród kezéből hogy megmutassa, hogyan kell összerakni - én is kiselőadást tartottam :-) nekem sem jön be a korlátozzul-skatulyázzuk be a gyereket dolog :-(
Viszont észre kell vennünk, hogy a heti pár óra poroszosságtól nem lesznek másmilyenek :-)

Szomszédnyanya -tuti megkérdeztem volna hogy mi a tökömet szeretne...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Hihetetlen mennyire másképp tudnak gondolkodni a dokik :shock: . Az enyém meg, ha nem lennék cukros nem is forszírozná a császárt :shock: :lol: . Mondjuk ő híres erről, hogy a betegei mennyire gyakran szülnek spontán csaszi után :wink: . Nyílván figyeli a hegvastagságot, meg ilyenek, de én is fosok a hegszétválástól :oops: . Főleg, ha nagy baba lesz :roll: . Fúúú, olyan kettősség van bennem a "szülés miatt". Egyrészt nagyon szeretném ha meglenne a term. folyamat, amennyire lehet, legalább nyomokban, ugyanakkor meg cidrizek egy csomó dolog miatt, és azt mondanám, kapja ki, oszt' csókolom :lol: . De majd odafönt elrendezik nekem, ahogy a legjobb :P :D . Ahogy neked is... :wink:

Anyum szokta mondani Botondnak, ha be van pörögve, hogy "húú, de rossz vagy!" :twisted: Én meg mindig kijavítom, hogy nem ő a rossz, max., amit csinál!!! :wink: Nálunk "Kennedy-nevelés" van (lsd. Pigmallion-effetus) , a gyerek a legjobb, legokosabb, legügyesebb, legszebb...leglegleg mindenben :lol: . A viselkedését minősítjük, és büntetjük, nem a személyiségét :wink: .

Boo!

Majd írok, csak megjött apa, és meg épp "gyerekszobát intézek" :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megjött a bölcső :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hallelujjjaaaa :lol: :lol: :lol:

...és tanulok tovább... boááááááááááááá :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

hát szépet termeltetek ismét...

tike!
remélem Hédi már jobban van és hamar meggyógyul...

gyerekvigyázás:
én meg pont az az ember vagyok,aki szinte mindenkire nyugodt szívvel rá merem bízni,
bár nálunk mindenki ismeri a gyereknevelési elveinket és nem is "mernek"
eltérni tőle csak úgy csinálják a dolgokat,ahogy mi is...

ma kipróbáltam,h milyen két gyerekkel vásárolni menni a tescoba.
eléggé meglepődtem,h nagyon könnyen ment,max a kocsiba pakolás
volt nehezebb,de semmi para nem volt vele amúgy...

pocok!
de jó,h megoldódott a bölcső probléma és megérkezett végül időben...

ja Boo:
még valamikor kérdezted a bonprixet...nekem már ismim rendelt onnan
és azt mondta,h a mérfet az tök korrekt,így én múlthéten rendeltem
egy fürdőruhát...
3 héten belül megérkezik,szóval akkor tudok mondani véleméynt....

Kép
Kép
csibe83

Panaszáredet következik, bocsi :roll: :roll: :roll:
Délután anyámék testületileg átvonultak és vigyüka gyereket másik orvoshoz felkiálltással már vitték voln aHédit kifelé, amikor is megálljt parancsoltam. Próbáltam érvelni, hogy csak másfél napja lázas és csak ma kapott gyógyszert, nem fog meggyóygulni fél nap alatt stbstb :arrow: sértődötten elvonultak

Ezekután a fél8as lázcsillapítózás után hirtelen 39,6-nál tartottunk. Felhívtam a dokit, elsőreakciója:húha. Adjak neki kúpot, 3x egymás utáni hűtőfürdő, ha nem viszile hívjam és kilátásba helyezett egy injekciót és egy infúziót. Ezután síkidegen egy ordító gyerekkel végigjátszottam a műsort, szerencsére levitte neki, most veri a víz és alszik. Rettegek már előre az éjszakától....

Ja és apa ebben a beosztásban addig lesz amíg el nem készülnek egy újonan épülő lakópark teljes gépészetével, de állítólag őszre már be kell fűteni, de nyugodjak meg októbertől ha az állapotom úgy kívánja marad itthon, már megbeszélte a kollégákkal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Tike,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sajnálom... kitartás, remélem, nem megy fel neki éjszaka és holnapra jobb lesz a dolog...

Drukk+++++++++
Neked meg kitartást!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Köszi...azt hiszem megyek is pihenni, mert most meg bekombináltam magamnak, hogy mi van ha 3 napos lláza van és pár helyen azt találtam, hogy az veszélyes a magzatra...

tudom hülye vagyok, a doki megmondta hogy mandulagyuszi...csak fura, mert azért eszeget és azt mondja nem fáj semmi.kedve is jó.Tényleg szinte csak a láz van...egyébként még mindig izzad, remélem kiizzadja végre

tike

Nyugiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Láztalan éjszaka után hőemelkedéssel kelt, viszont nekem is fáj a torkom, bár sztem nálam is hétvégi fagyi a ludas, azóta érzem :twisted:

tike

Tike,

Ez szuper, látod, minden rendben lesz mire Apa hazaér :-)

Mi is köhögünk, Nimród nagyon, én kevésbé, de nekem a hétfő miatt felírtak antibiotikumot - remélem, addigra rendben leszek mert friss sebbel nem vicces köhögni...

Dodi,

Dokik :roll: :shock:
Nem is értem...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Teapa :lol:
Nagyon helyes, pedálozzon csak! Én is a héten említettem itthon hogy már nem annyira vicces a kocsiba beemelni Nimródot és lesz szíves korán hazajönni hogy együtt bölcsizzünk. Persze mikor Apa ott van, kisfiam kisangyalként mászik be egyedül a kocsiba, smúgy meg velem gyakran leül a járda közepén...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mármint ő ül le,én meg szép szóval próbálom jobb belátásra bírni, vajmi kevés sikerrel...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lányok,
Ti már adtok mézet a csemetéknek?
Itt ez a szuper cucc Tikétől, Nimród meg köhög...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: mi már 1 éves kora óta adtunk mézet, kutya baja tőle, sőőőt nagyon szereti :lol: :lol:

gyógyulj te is gyorsan!

Hédi láztalan és alszik :lol: :lol:

szegényem biztos most piheni ki az elmúlt napokat

tike

Boo!

Botond választott végülis: a zöld-narancs szafaris, piros-fehér-kék autós közül az autósat. Apja fia :wink: :lol: . Tény, hogy közelebb áll hozzá, egyrészt mert apája autóversenyző, nem pedig állatidomár ( :lol: ), másrészt, mert imááádja a kocsikat, és minden nap kell menni kocsival, különben szomorú :shock: :lol: . "Vezetni" is imáda, szóval megértem a lelkesedését, csak ezt nagyobb szívás összerakni :twisted: . A szafarishoz minden megvolt egy-két helyen, ehhez meg külön helyről kell a padlószőnyeg, a bordűr, a festék, az ágy és még a szekrény is két helyről :? . Köszi kisfiam :twisted: :lol: . Remélem cép lesz :P . Mondjuk a bördűr, ami KELL hiánycikk, eddig egy tekercset találtam az országban :twisted: . Szóval lehet be kell érnem egy másikkal, de akkor egész életemben zavarni fogja a szemem :oops: :evil: .
(Lois, te ezt megérted, ugye? :roll: Zuhanyzó... :P )

Kispocok!

Mézet simán kaphat már Nimród :wink: . Botond már fél éve is kapott, mikor beteg volt, és anyu hozta neki. Méhpempőt, vagy mi a szöszt. De imádta, és nagyon egészséges :wink: . Azóta nem kapott ugyan, de kaphatna :wink: .
Jobbulást nektek!!! :wink:

Tike!

Örülök, hogy Hédi gyógyul :wink: .

Pfff....ma megint UV-riadó. 3-ig bentrekedtünk :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor ma délután méz-premier!

Tike :-) :-)
Nálatok azért sejtettem...

Dodi,
Botond jófejségből választotta az autós koncepciót, mett tudta hogy szereted a kihívásokat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

A 3 napos láznál van ez, hogy hirtelen megy fel, aztán kb. egy nap múlva már csak hőemelkedés, aztán az is elmúlik magától. Aztán jönnek a pöttyök.

Boo!
Akkor tényleg pihenj minél többet, még legalább 3 hetet ki kéne húznod!

Pocok!
Húúú! Mindjárt lesz neked is egy kislányod! :shock: :D :D :D :D :D

Mi szombaton utazunk a Balatonra, remélem, hogy a szar idő csak 2 napig fog tartani. :?

Csekkek, hivatalos papírok: mindent én intézek, illetve a csekkeket Apa szokta feladni, de úgy, hogy én készítem őket össze, én figyelek a dátumokra stb.
Ha Apa bont ki egy csekket, akkor a számlalevelet tuti, hogy a szemétből kell kibányásznom, mert ő azonnal kidobja. :roll:

Szobatisztaság: nem haladtunk semmit, sokszor felül a wc-re, de még egy pisi se ment bele. :roll:

Viszont olyan dumája van, hogy besz@rás! Valamelyik nap ülünk anyukámnál, erre Petra megszólal:
- Szia mama, Petra hazamegy anyával vacsorázni. Anya hoz vacsorát apának, Petyának és anyának! :lol: :lol: :lol:

Ilyeneket mond nekem:
- Anya! Neee! Mondom neeem!!!!! (és jól megnyomja a mondom szót) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Anya! Menj innen! (és tol el) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Jó lett Miron haja! Első pillanatra azt hittem, hogy Botond az, aztán láttam, hogy nem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Petrának is havonta kell vágni a haját.

Vettem sebamed naptejet. Hááát, azért a Bioderma sokkal jobb, de az ára is kétszer annyi. Mindegy, ha jó idő lesz, akkor úgyis elfogy a nyaralás alatt, aztán majd veszek Biodermát.

Pocok!
Én Niveát szándékosan nem akartam venni, mert a naptej tesztek mind nagyon lehúzzák. Petrának érzékeny is a bőre, meg nagyon fehér, ezért fontos, hogy valóban jó minőségű legyen a naptej, amit használok rá.

Mézet én már télen is adtam Petrának, bár ő nem szereti, csak a teáját szoktam azzal ízesíteni, ha csinálok neki. Evett már hársmézet is és akácot is.

Olyan béna vagyok, képzeljétek rendeltem a teszveszen Petrának egy hálózsákot. Egy csaj tök szépeket varr, tőle rendeltem, de elmértem. 80 cm-est kértem, mert lemértem a gyereket, csak azzal nem számoltam, hogy ha fekszik, akkor kinyújtja a lábfejét, ami még felvesz tizenvalahány centit. Így egy picit kicsi lett. :cry: Most anyukám megbontja és más anyagból hozzávarr, mert tök passzentos. :? :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
olyan érzés fogott el,h valami lesz este veled...
bocsi és nem akarom az ördögöt a falra festeni,de az esti vihar hallatán
elkezdtem érted aggódni azonnal...
remélem csak vak lárma a félelmem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Semmi jele hogy a front miatt bármi is lenne :cry: Elég nagy a nyugi odabennt.

Bölcső: bontatlanul, dobozában várja hogy Apa holnap este összerakja.

Katy,

Naptej témába ennyire nem ástam magam bele :oops: :oops:

Most csak azt néztem hogy könnyen kenhető legyen... A tavalyi Vichy és LaRoche nekem túl sűrű volt, de akkor most lehet hogy mégis előveszem őket.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Köszönjük, aranyos vagy!

Nem is meséltem, Petra kapott tőlünk egy játék konyhát (smoby) a szülinapjára. Már vasárnap megkapta, hogy legyen még ideje a nyaralás előtt játszani vele. Imádja! :D :D
Majd rakok róla képet, csak most nincs időm rá.

A tortája nagyon szép lett és nagyon finom is volt. :D

Mindenki maradjon egyelőre egyben, Pocok ez alól Te vagy csak kivétel, Te szüljél meg, míg mi nyaralunk! Előre nem akarok gratulálni, de a nyaralás alatt szigorúan nem akarok gépet látni, így majd csak jövő hétvégén fogok tudni gratulálni! (Bár lehet, hogy ha nem zavarlak vele, akkor sms-ben majd érdeklődök!)

Puszi mindenkinek, holnap már nem lesz időm netezni, mert millió dolgot kell elpakolnom, vasalnom, rendbe tennem, + még a védőnőhöz is megyünk 2 éves státuszra Petrával.
Drukkoljatok, hogy jó időnk legyen! :wink:

Kép
katy76

Pocok!
A Biodermának a szórófejes gyereknapteje nagyon jó állagú, tök jó felkenni és a szórófej is tök praktikus. Egyetlen hibája, hogy 7ezer forint. Viszont ki lehet néha fogni akcióban, a múltkor pl. úgy vettem, hogy adtak hozzá egy 200ml-s napozás utáni bioderma testápolót.

A Sebamed picit nehezebben kenhető, azért nem tetszik annyira.

Kép
katy76

Boo!
Azért nem próbáltam visszacserélni a hálózsákot, mert
1. azonnal kimostam;
2. így is 3 hetet vártam rá és a nyaralásra már mindenképpen akartam vinni, mert ez tök jó vékony (olyan, mintha egy lepedőt duplára hajtanál), épp arra jó, hogy valami mégis legyen rajta.

De anyukám már meg is csinálta, biztos nem túl szép a toldalékkal, de csak mi látjuk, ki fogjuk bírni így azt a kb. 2 hónapot, amíg ezt az extra vékonyat használja. :wink:

Kép
katy76

Katy,

Jó pihit nektek! Az időért pedig megy a drukk!

Naptej tippet köszi :-)

Sms - bátran! Örülni fogok!

Pusziiiiiiiiii!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Bocsi, csak rapid...

Épp túlvagyok egy űber hisztirohamon :shock: :oops: :oops: :oops: :evil: .
Konkrétan semmi oka nem volt, de mindenki és minden idegesített, azt hittem felrobban a fejem :twisted: . aztán apa csesztetni kezdett, hogy menjek vele aludni, és simogassam, meg bújni akar. Én meg ettől még idegesebb lettem, hogy engem senki se ért meg... :oops: :oops: :oops: :lol: . Aztán duzzogtam, puffogtam, végül jóóól kibőgtem magam apának, de nem volt mit panaszkodjak, mert amúgy semmi bajom, csak így legalább kijött a feszkó :lol: . Én pityeregtem, közben simiztem őt, ő meg jól bealudt :twisted: :lol: :lol: . De azért cuki volt, mert biztosított róla, hogy minden oké, és fényezte magát, hogy ő mennyire jófej, hogy ő még így is mennyire szeret engem, mikor ekkora s-ggfej vagyok :twisted: :lol: :lol: :lol: . De most mit mondjak?! Igaza van...
Remélem csak az éjszakai nemalvásom következménye ez, szóval megyek is hamar aludni, mert holnap ha ilyen leszek lepofozom saját magam :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Boxzsák így is lesz bent :twisted: . Szabinál nem fért el az akváriumától, de ha kiköltözik, a bokzsák visszamegy a helyére, ergo Botond leendő szobájába :twisted: :lol: :lol: . Meg mellé egy ritmuslabda. Szóval végülis jobban is örülök az autós szobának, mert abban inkább van helye egy boxzsáknak, mint a szavanna közepén :roll: :lol: :lol: . Viszont "boxos" szobát nem akartam, mert ahhoz Botondnak semmi kötődése, és terveink szerint nem is lesz! Apa azt mondta, az alapokra megtanítja ő, hogy meg tudja védeni magát rendesen, de sportszerűen biztos nem fogja űzni, mert nem bírnánk nézni, ahogy ütik egymást egy másik kölyökkel (főleg nem apa!). :? :lol: Inkább teniszezzenek mondjuk :wink: :lol: :lol: .

Mi se mentünk ki fél11 és 3 között, mert Botond abszolút nem leégős ugyan (azért ilyenkor kenem én is), de ez a 8-as UV-sugárzás még az én "lazaságomnak" is rémisztő :? . Arról nem is beszélve, hogy a tökömnek volt kedve kidugni az orrát ekkora hassal. :twisted: :lol: :lol:

Én nem tudom, hogy a fronttól-e, de enyémgyerek a jobb lengőbordámmal harcolt egész nap :twisted: . sztem a fejével nyomul arra, mert már egy ideje ott mindig kidudorodik vmi, és az UH-n mondta a doki, hogy az a feje, és ilyen félharántban fekszik. Sztem ez ugyanúgy az, mert azóta is többször érzem naponta, de ma különösen. Hogy egyem azt a kis bordatörő kos fejét :twisted: :lol: :lol: .

Neve nincs, ezért is bőgtem :twisted: :lol: :lol: :oops: . Apa most már tényleg minden lefikázott pl.
Hunor - Erőltetetten magyar, túlzás
Csongor - Van egy ilyen nevű jó haverja, de a srác full rasszista, meg antiszemita, meg elég szociópata fazon, ő meg normális gyereket akar, nem "őrültet" :lol:
Erik - nem magyar név, béna a Botondhoz, ez olyan mint mondjuk egy Béla+Nátániel testvérpár - jogos :lol:
Kende, Kolos - kuka
Csanád - "Csomád-Csalán-Csalamádé" :lol: . Amúgy a "csúnya" szóból ered, vagy mások szerint jelentése "levágott fül" :twisted: :lol: . De diplomatikusan a neten "ismeretlen jelentésűnek" írják, csakhogy nem az :twisted: .
.
.
.

Szóval apa egyedül az Andorral jön ki megint :? . A hangzása tetszik, magyar név, jókor van a névnapja, de hát Smuck Andor :roll: :lol: :lol: :lol: . Mondjuk direkt rákerestem, hogy léteznek-e jóképű, jó kiállású Andorok, és igeeeen. Szóval ha minden kötél szakad, Andor lesz a gyerek. Elvégre azt mondtam anno, hogy ha apa nagyon szeretne vmit, akkor lehet az, mert Botondot én akartam nagyon. Hát na, Andort akar :twisted: :lol: :lol: .

Nem lett rapid, de legalább pqrasztba csak azt írtam, ami eszembe jutott :oops: :lol: :lol: :lol: . Booocsi :P .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most találtam egy csomó helyes Andort, sőt az Andor babák is cukik, szóval kezd eloszlani az előítéletem :wink: . Nem korrekt, hogy azért ellenszenvezek egy kicsit egy névvel, mert vkit úgy hívnak, akit ráadásul nem is ismerek :roll: . Attól, hogy lenne egy rusnya Vencel, vagy Bori a köztudatban, még nem választanátok más nevet, igaz? :roll:
(Apropó Bori, Bori?! :lol: )

Íme egy igazi Andor! Ilyenünk lehet 8) :lol: :lol: :
http://blog.egyetlenem.hu/archives/2009/12/13/Andor/

(Amúgy Botond születése óta több "csufika" Botondot is láttam, szóval meggyőztem magam, hogy nekünk úgyis csak okoserősszépbátorhős fiunk lehet :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Aludjak már baszki, különben holnap este nektek is nyomok egy önálló rinyaestet :twisted: :lol: :lol: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Árminos videót nézzétek! Sírósmeghatósmegzabálós (nekem) :cry: :lol: :
http://blog.egyetlenem.hu/categories/ujszulott/

KépKép

KépKép
kicsidodi

Extrahiperfos éjszakánk volt...

Nimród este 10től nyöszörgött, éjféltől már nem aludt, belázasodott, szegényem tiszta takony és köhög...
Apa ölében aludt valamit kb 4től, most a hálóban folytatják.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: