A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!

nem is tudlak követni nagyon titeket olyan sokat írtatok...
nálunk Kiara már elég rég óta egyedül lépcsőzik és szerencsére azonnal megáll
a motorral,ha szólok neki...
múltkor a gyerekorvoshoz is hármasbanmentünk és nagyon szépen szót fogadott
a motorral ahogy jött...

Boo!
most néztem meg a 34. héti 4D adatokat és akkor voltam 33+6on és
2378nak becsülték akkor öcsit,majd a 38. héten 3300nak,szóval nem
tudom te mire számítsál...ha tudod kérdezd meg a dokit,h szerinte
mekkora lesz kb??!!!
Miron új sérójáról muti képet...

mi tegnap kimentünk fótra és lefixáltuk,h akkor olyan augusztus környékén
kiköltözünk,ha semmi nem jön addig közbe...
viszont Benett még mindig hasfájós és tegnap volt a legszarabb
napunk/éjszakánk vele,vagyis a nappal szarabb volt,m alig aludt tőle
szegényke,de az éjszaka viszonylag már jobb volt...
amúgy nagyon jó baba,csak az a fránya hasfájás :evil: :evil: :evil:
tudom nem tudatosan,de nagyon sokat mosolyog,sőt álmába akkorákat
tud kacagni,h mi is meglepődünk...
csütörtökön visszakaptuk életem első autóját,szóval most már apa
azzal jár melózni és a mostani kocsinkkal meg én tudok majd eljárni,ha éppen
szeretnék és nem függök végre apától...
bocsi,h csak leginkább magunkról írtam....

pocok!
mi az az utsó időpont amikor indítanak,hacsak nem indul meg addig magától???
hamarosan te is babázol...

tike!
nagyon fincsi a méz,köszi mégegyszer és én még reklámozom 1-2 ismerősnél,
hátha érdekelni fog még valakit...

ja azt csak Boonak meséltem asszem,h amikor hozták a mézet,akkor apa rajtatok felbúzdulva kitalálta,h ő meg lekvárt fog árulni,m
amikor hazajöttem a kórházból elment a szedd magadra epret szedni és
eperlekvárt csinált vagy 10üveggel 15kiló eperből...
és most még akar barackot is meg meggyet is...

Kép
Kép
csibe83

Dodi
a fel-le mászkálás teljesen normális a heréknél :wink: van ún ingahere is, de azt hiszem, hogy az nem ez, hanem ha pl műtét után mégis visszamegy fölülre :?
Mironnak most fixen lent van, mert bele van varrva a zacsiba :lol: de még Vencel születése előtt kell mennünk egy kontrollra, neki most mindig a helyén van, de mi fokozottan ellenőrizzük :lol:
viszont megnézettem uh-n, és Vencelnek már bent vannak a zacsiban :D (a 28. héttől szállnak le, és uh-n látható), és mivel nekem külön parám, hogy ezen a műtéten ne kelljen még 1x végigmenni, így mindig megnézetem, és allnadóan lent van neki, míg Mironnak a születése után nem is látták, és nem is tapintották :(

úttest+kézkitépés :arrow: naná, hogy para, én konkrétan elszorítom a gyerek kezét, ha ilyen helyen megyünk át :oops: :lol: de hát inkább így...., egyébként, ha a kantár rajta van, akkor pl úgy megyünk át, hogy a markomban van a kantár szára + a gyerek keze is, hogy tuti, ami zicher alapon közlekedjünk át az úttesten 8)

A ti gyereketeket nem viselte meg a front??? Enyémgyerek tegnap teljesen meg volt bolondulva ismételten, és az apja teljesen kiborult tőle :oops: de tényleg olyanokat csinált a gyerek, hogy hihetetlen :? pörgött a szobában, utána neki esett majdnem az üveges szekrényajtónak, ha nem kaptam volna el, totál eszét vesztette, sztem a front miatt volt meggajdulva :? de mára megnormálisult :lol: :lol: :lol:

ma lomtalanítunk VÉGRE :P egy csomó kacat van az erkélyen, meg a pincében, amit ma kivágunk, és utána szép tiszta lesz az erkély, és végre lesz hely kiülni is :)

Pocok
a pediped, az nem csak puhatalpúakat gyárt? :shock:

Tike
PC babakocsihoz sosem volt szerencsém, de így a kép alapján jónak tűnik :wink: és mivel nem egy no name márkáról van szó, sztem simán megrendelheted a netről :wink:

milyen Hédi keze???

Nemsokára megtudjátok, hogy milyen nemű a picike! :D :D :D

Dodi
hogy álltok a nevekkel? mikor ott voltunk láttam elől az utónévkönyvet :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ne is mondd!!!én is nevetek sokat rajta :wink: :wink:
ma pl már hazaért és mivel végre megküldték Benett taj kártyáját,
ezért elment elintézni az anyaságit még és hozzátette,ha hazaért,
akkor megcsinálja ezt: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=27950008
dokihoz mikor mész???

Kép
Kép
csibe83

Boo: Már egész szép Hédi keze, most csak egy szabályos kör alakú kék folt látszik. Mivel nem történt hámsérülés nem is kellett vele semmit csinálni szerencsére

Csibe: méz-kösziköszi, én meg akkor kérnék teapától sárgabaracklekvárt :wink:

Babóca neme:már alig várom az uh-t, remélem minden rendben van vele.Mocorgás talán 2 napja kezdem kicsit rendszeresebben érezni, de nagyon kis finom rebbenések még. Én fiúra tippelek, de ha nem Andris lesz, az se baj-csak akkor törhetjük a fejünket lánynéven :lol:

Babakocsi: végülis megtartjuk a noname bazinagyésnehéz kocsinkat, itthon terepre tökéletes, ez meg jó lenne ha hármasban-négyesben megyünk valahová.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike:Én vagyok az embered Pierre Cardin kérdésben...... :wink:
Nekünk is ilyen babakocsink van (csak nekünk a Ps 692 Ts),na hagy' ne részletezzem milyen sz@r vétel volt.......

Amit Te kinéztél mondjuk sokkal jobb, mert elől bolygósítható a kereke (a miénknek nem) és ezáltal könnyebben irányítható.

A miénk (tapasztalatok):

- bazi nehéz (irányítani is, emelgetni is )
- a hordozójában konkrétan 4-5 hónapos koráig V alakban meghajlott a gyerekem ezért alá kellett polcolni vagy 3 textilpelussal
(kagyló alakú vagy mi,és nem olyan kényelmes mint mondjuk a maxi cosi.....)
- a sport része jó mert két irányban lehet feltenni (nekünk) viszont kicsi a hely benne,és oldalt mindent ki tud dobálni a gyerek :twisted:

mózes nincs ha jól láttam.......

-nekünk az sem felelt meg,mert hosszú,de nagyon keskeny,télen a gyerek alig fért bele overálban.....

Tehát jónak jó,de nem az igazi......!!!!!!

Bocsi,hogy belekotty................. :oops: :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo!
No igen lépcsője válogatja, a miénk elég jó, mert kovácsoltvas, ergó alacsonyan is lehet benne kapaszkodni, de van benn forduló, ahol elkeskenyednek a fokok, és ott nem fér el a lába.
Rés a lépcső meg a korlát között :shock: :shock: :shock: De az a felnőtteknek is gáz nem??

Pocok!
Én is bukóablaknál fektettem le tegnapelőtt, mert később ért ide a vihar, de akkor sem a hideg miatt csuktam be, hanem mert döngette e szél. Nálunk még nyitott ablaknál is jó idő volt, ha becsukom a falak annyi hőt adnak le, hogy gáááz.
Nálatok ilyen gyorsan visszahűl a szoba bukóablaknál?
Pedipedek szépek, de jujjdedrágák.... most ránéztem a Liliputinál, azért egy szandi 13-ért nem gyenge... :shock: Az akciós árak (9 e) még elmegy kategória...
Időpont megvan már??

Dodi!
Nálunk is volt egy ilyen még tavasszal, ahol tudtam hogy le fog menni, le is ment, azután nagy drámát csináltam teátrálisan, azóta is persze folyamatosan kántálom hogy megáll, kérem a kezed mert jön az autó ésatöbbi, de az a nagy emelt hangú leszidás szerintem mélyen rögzült. Már akkor 2 perc múlva úgy jött át, hogy a babakocsiba kapaszkodott.

Ez a álommese valami nagyon cuki, el is olvadtam teljesen :roll:

Golyók...nem tudom, annyira nem szoktam tapogatni naponta, eddig mindig a helyén volt mikor megnéztem én vagy a dottore.

Tike!
Nem nulla tapasztalatom van Pierre Cardin ügyben :oops:

Csibe!
Lekvárfőzés?? :shock: :shock: Azannya, milyen háziasított hímpéldány :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!

Sajnálom, hogy nem rendeződik a pocak-para :( . De nagyon cuki lehet Benett. Képek?!?!?! :roll: :wink:

Boo!

Oké, akkor nem fartatom ezt a golyó-témát :lol: . Annyira nem izgatott, mert anyu is mindig nézi neki, és biztos mondta volna, ha gáz lenne, csak neki is mindig le kell vadászni az egyiket :lol: . Amúgy olyan furi, de Botondnak sztem tök picike golyói vannak :oops: :lol: . Az átlagosnál nagyobb a fügyije, de kisebb a zacsija. Mondjuk ez így nagyon "tetszetős", de remélem nem is baj :roll: :lol: . Mondjuk állítólag a herék mérete nincs összefüggésben a funkciójukkal, ráadásul ezek is családi vonások nálunk ( :oops: 8) ), és láthatóan működik a konstrukció (bár úgy fest csak fiúk gyártására alkalmas :twisted: :lol: :lol: ). De gondolom ez olyan, mint a nőknél a mell, ahány nő, annyi féle :wink: .

A névvel nagyon jól állunk: ugyanúgy elől van a könyv :twisted: :lol: :lol: :lol: . Momentán ott tartunk, hogy amik annak idején versenyben maradtak, már szépen leredukálódtak. Nullára :twisted: . Konkrétan nincs név, amit szívesen adnánk! Egy sem!

Mondjuk épp mesélni akartam nektek, hogy nekem csak a napokban kezdett "személyes" kapcsolatom lenni a kicsivel :roll: :oops: . Én Botonddal is elég későn "bratyiztam le", de most különösen :oops: :lol: :lol: . Eddig is beszéltem hozzá néha, meg persze figyeltem rá, vigyáztam...de eddig csak egy baba volt, vagy a mi babánk, de most már "Ő" :roll: :D . Nem is tudom, mikor volt a konkrét váltás, de már vannak direkt jelzései, "örül" ha kajálok, rúgdal, ha magas hangokat hall, pl. Botond sikítozására mindig beindul, és ez annyira cuki! Az első kontaktjuk :cry: :lol: :lol: . Ha lefekszem, percekig helyezkedik, befészkeli magát, reggel érzem, amikor ébred, ha nagyon "izgatott", akkor ha ringatom a csípőm, és beszélek hozzá, megnyugszik :shock: :D ...Szóval most már olyan igazi kis baba, nem pedig "csak" magzat :roll: :D .
Botondnak is csak ezután lett neve, mert ilyenkor már éreztem, hogy illik-e hozzá. Hát, most azt érzem, hogy a kicsihez egyik sem illik :twisted: . Apa azt mondta, ne adjunk neki nevet, csak ha megszületik. Oké, de még 2-3-4 alternatívánk sincs, amit "bevigyünk" a szülőszobára, hónunk alatt az utónévkönyvvel meg elég ciki lenne szülni. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Tike!

Babakocsi. Én már lecarom a témát :twisted: . Vagyis most egy darabig jegeltem, és a napokban agyalok megint, hogy mi legyen. Az egyik ismerősünk, akiknél nemrég született a 3. baba, tegnap azt mondták el akarják adni a Chicco trio babakocsijukat, ami nekünk mindenben jó, kivéve, hogy a homokban, meg az erdőben nem az igazi. Viszont arra meg megvan Botondnak a régi batár kocsija, ehhez meg van hordozó, bázistalp, mózes...minden. 50-ért vették ők is használtan, de tökéletes állapotban volt, 40-ért gondolták, úgy, hogy a sportrészt nem is fogják használni, és alig 5 hós lesz a babájuk, mire megvennénk. Apa azt mondta, nem vesszük meg, mert felsleges, de én megveszem a "saját fizumból" és punktum :twisted: :lol: :lol: .
(ők amúgy azért adják el, mert nekik is agyobb kerekű kéne, ami jobban bírja a nyomi utakat.)

Sztem is fiatok lesz, de én sokszor tévedek :oops: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Férjem haverjának most született egy Barna Kadosa nevű fia (mármint ez a két utónév). Kadosának is csak az Etelközben hívtak valakit utoljára nem??

Szóljál majd rám a kövi talinál, hogy vigyem el a hordozó pántjához az a védőizét hogy ne vágjon. Elöl van már azóta, csak szőke vagyok és mindig kimegy a fejemből :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mokibuci: Köszi, én is a 692-t néztem először, csak az ára miatt váltottam erre, megmert mózesre nem lenne szükségünk. Ezt a kocsit csak akkor használnánk, ha megyünk valahova, itthon-helyben jó a régi batár. No most agyalhatok tovább...

Dodi: Hédivel nekem csaka zután lett személyesebb kapcsolatom, hogy kiderült a neme és kikönyökölt az oldalamon ( olyan 25-26 hét). A picivel még egyenlőre az intenzívebb mozgásokat várom, bár ma már határozottan többet érzem, legalábbis kizárt, hogy ezek a beleim lennének :oops: :roll: :lol:

Lánynevünk nekünk sincsen, még csak ötletünk sem...szóval Andris lesz vagy Andris és kész :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Kadosa :lol: :lol: :lol: . Nekem a Barnabás tetszik, de abból meg Barna lenne, ami sztem béna :oops: . A lányomat se hívnám Sárgának :roll: :lol: :lol: :lol: . Bár mondjuk poén lenne egy testvérpár: Barna és Piros. Sötét vezetéknévvel :D:D:D. Én ismerek (közvetve) Szőke Barnát, na az igazi szivatás :twisted: .
Nekem a Kende, Hunor, és tsai nem azért tetszenek, mert ősmagyar nevek, hanem mert eleve tetszik a hangzásuk. Persze örülök, hogy nem portugál eredetűek, de alapvetően nem ez a szempont. :lol:
Most vmi kicsit hétköznapibbat szeretnék, de hogy mit.... :roll:

Anyu hívott fel a múltkor vmi ilyen névvel, de nem jut eszembe...ajjj...Hunor volt a második neve, de az első....megvaaan: Baján. Sztem tök szép hangzása van, de ez már túl ritka :roll: . Meg hol születtél? Baján? Kagán?! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Te most komolyan az én szita agyamtól vársz emlékeztetést?! :shock: :lol: :lol: :lol: De jó, igyekszem :roll: :lol: .

Tike!

Andris :lol: :lol: :lol: . Nekünk meg Botond Jr. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (A másik topicomban ezt páran komolyan vették, és nekiálltak lebeszélni róla :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Boo!

Hát igen, Káin szarfej :twisted: :lol: :lol: . Nálunk hasonló megfontolásból esett ki az Adolf :roll: :lol: :lol: :lol: .

Én eleve az ellenkezőjétől félek :oops: :oops: :oops: . Mikor többen írtátok anno, hogy "hogy lehet majd ugyanúgy szeretni", én már akkor ezen agyaltam, talán még írtam is. Én nem attól félek, hogy ne szeretném annyira a kicsit, hanem pont attól, hogy nehogy elhanyagoljam miatta a nagyot :oops: . Botond tök önálló gyerek, és kicsit félek, hogy ha "nem erőszakolja ki" a szeretetemet, el fogok siklani felett az első időkben. Mondjuk közben rájöttem, hogy ez a félelmem alaptalan, mert:
1. Parázok ettől, tehát tudatosan igyekszem majd nem "elfelejtkezni" róla, és nem beleesni ebbe a hibába.
2. Azért ha baba van a közelünkben, Botond egyből ott terem, hogy ő is lássa, mi történik, nehéz róla elfeledkezni. Azért gyerekből van ő is, na :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jajjjjj Tike nem azért írtam.......
JÓ ez a kocsi sőőőőt sokkal jobb mint a miénk...!! :D Csak a hordozó része nagyon gáz sztem és így kép alapján ua. mint nekünk..... :roll:

mokibuci

Dodi!
az az igazság,h nem nagyon fotózunk már,amik vannak azok mind fb vannak...
meg hát még hány alvós kép kell...majd talán hamarosan kicsit többet
lesz fent és akkor majd ismét csináűlok sok-sok képet,mint Kiaránál...

Boo!
már most leveszik a streptot???
tudom,h nem jó a vonalzód,de ennyire???
basszus,akkor neked sincs túl sok hátra...
ha van előtte vagy utána kicsit időd,akkor talizhatunk kicsit...
képzeld pénteken voltam a terhesgondozóba,m vittem az assszisztenseknek
desszertet és csak a Blanka volt és emlékezett még a nevemre is...
ezen kicsit meglepődtem és tök ari volt,m mondta,ha bármi
problémánk van nyugodtan keressem meg és szívesen segít...

babakocsi:
nekem tökre tetszik ez az abc design még mindig.igaz nehéz kicsit,de
eléggé masszívnak tűnik...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

álom :arrow: jaj, nagyonnagyonnagyon édes! Kész vagyok tőle, látom magam előtt Botondot ahogy magyaráz :lol: :lol:

Túlreagálás érthető :lol: :lol: :lol:

Doki :arrow: jövő hétfőre van jelenésem, reggel fél8, éhgyomorra. Akkor leszek 38+5. Basszus, tényleg lesz egy második babám... kicsit becartam. És Apa is...
Indítást és egyebeket telefonon nem akartam felhozni, majd csütörtökön személyesen a ctg után.

Golyszli témához nem tudok hozzászólni, nem szoktam tapizni :oops: :oops: :oops: (de apát most megkérdeztem, ő azt mondja, standard lennt laknak a zacsiban)

Személyes kapcsolat a picivel :arrow: fura, de nekem még mindíg minimális :oops: :oops: pedig Nimróddal ilyenkor már...

CSibe,

Teapa nem semmi... tényleg megcsinálta a sütit is?????? :shock: :shock: :?: :?:

Szegény Benett (és ti is) , rossz ez a pocakfájás... Még egy dolog eszembe jutott: a DMben lehet kapni egy ezresért meggymaggal töltött párnát :arrow: ezt mikroban megmelegited, és állítólag jó a hasfájós pocakra (azért meggymag, mert az sokáig tartja a meleget). Én anno a gyulladt és csomós melleimre raktam szoptatás/fejés előtt, arra is teljesen jól működött.

Boo,

front Nimródot is megviselte, teljesen meg volt kergülve, vasárnap reggel pl 7kor kelt, és negyed8kor már ereje teljében kiabálva rohangált a lakásban körbe-körbe, mint egy kis kergemarha.

Pedipednek vannak cipői 5 éves korig :lol: :lol: Csak bazi drága, ahogy Lois is írta...

Lois,

ablak nyitvahagyása nem a hideg miatt volt gáz (beragad a meleg sajna) hanem a huzat miatt, mert pici a szoba, kb 9 négyzetméter. De mára már nekem is fáj a torkom és köhögök, sőt a bölcsiben is sokan köhögnek, szóval, lehet hogy nem Apa sara a dolog :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
köszi a tippet...
még terhesen eszembve volt,h majd jól jöhet,de most totál kiment
a fejemből mostanra... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
hát sajna fáradok én is...arra nem emlékszem,h éppen melyik ciciből
kellene etetnem...tök gáz sztem.
alig várom,h Kiara lefeküdjön aludni és én is elájulok sztem utána azonnal...

Kép
Kép
csibe83

Nincs mit, örülök hogy segíthettem :lol:

Ájulj be, aludj egy nagyot!

KépKép

KépKép
kispocok13

megcsinálta apa simán a sütit és nagyon finom volt :D :D :D :D :D

Kép
Kép
csibe83

Pasik gyöngye!

Lehet hogy ő is ufo, mint Lois C-ja? :shock: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Tesóm terhességei:
1. Petivel :arrow: Szuper!!
2. Petrával :arrow: Gáááz!

Szülése:
1. Petivel :arrow: Bele sem megyek a részletekbe, annyira gáz :?
2. Petrával :arrow: Tankönyvi, röhögős, fájós része gyors. Én is ott voltam :roll:

Káin :arrow: Szerintem is szép, de nem akarnám, hogy emiatt csesztessék szegényt, ebből kifolyólag Júdásnak sem nevezném, vagy Belzebubnak :roll:

Dodi!
Szerintem tök jó a Baján :roll: Most jut eszembe tudok egy Bánk nevű kiskrapekot is, vagyis Bánk Farkas ez a két keresztneve (a kishugi Ajna Viola :) ). A sógoromnak mondtam egyszer hogy tudok egy ilyen különleges nevű fiút, erre elmesélte hogy így hívták az unokatesóját is, aki öngyilkos lett, ahogy ennek a Bánknak az anyja meg apja is .... Tök elhűltem... még azt hittem az én családom gáz :oops:
NA nem is tudom miért írok ilyenekről... :oops: :oops: :oops:

Elmondanám hogy az én Kisfiam Botond után kántálva aludt el az előbb :roll: Elmeséltem neki délután, hogy Botond róla álmodott azóta csak azt mondogatja hogy BibiBibi :roll: Te meg nála Dunna lettél, így hívnak nálunk szokjál hozzá :wink:

Pocok!
Akkor 27? Gondoltam hogy a 26.-ika nem jön össze, gondolom vasárnap csak a sztahanovista dokik "programcsászároznak"
És ha most benyeltél valami nyüvet akkor mi lesz?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok: jövő hétfő...huuuuu dehihetetlen közeli

Mokibuci. Kösziköszi a véleményt, pont ezért kérdeztem,mert nem akarok megint feleslegesen tízezreketr kiadni egy olyan kocsiért ami nem az igazi :twisted: :twisted:

Csibe: Én anno Hédinél raktam egy kis színes gumit a szoptatósmelltartó csatjára... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

tike

Csibe!
JA ezt a meggymagos párnát én is hallottam, de ha van olyan zselés hűtőtasakod, az is jó, melegíteni is lehet és szépen odasimul a pocakra :)
Ez a melyikből etessem nekem nem volt gond, nekem nem ment a váltott melles szoptatás :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Peti & Petra :lol: :lol: :lol:

Dodival a fiaitok jól egymásra kattantak...

Hát, a kérdés jó, a választ passzolom... Majd megkérdem a dokit...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

Nekem mondod? :roll: :roll: az bizony nagyon közeli... :? :shock: :shock: :wink:

Ennek örömére ma elkezdtem betáblázni a hetemet... ma már el is rohantam fodrászhoz (még egy kozmetikust kell szerveznem), holnap viszik az autót szervízbe, jön a takarítónő rendberakni a kecót, még csütörtökön beugrok a melóhelyemre, aztán nyomok egy barátnős-babás talit is... Gyerekorvossal intéznem kell még a Pici receptjeit, hogy ne Apának kelljen ezért is rohangálni...

Ja, a bölcső még sehol, pedig már megrendeltem 1o napja :twisted: Viszont ma este beugrott, hogyan kell a hálót átrendezni a hétvégén, hogy a bölcső is jó helyen legyen és el is férjen...

Ja, babakocsi témához akartam még írni, hogy szerintem a Peg Perego Pliko elég jónak tűnik és használtan kellemes áron hozzá lehet jutni. Vagy amit mi vettünk, Espiro Vector Air vagy Light.

Boo,

lomtalanításnak hurráhurrá!!!!! Ez olyan jó érzés tud lenni amikor megszabadulsz a sok felesleges kacattól 8) 8) Én a ruháimat akartam átszelektálni, de már nem nagyon van rá energiám :twisted:
Mesekönyvek :arrow: dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! Nekem óriás bánatom hogy anno a szüleim mindent továbbajándékoztak a szegényebb rokonainknak, ahol három gyerek volt, és ott mindennek nyoma veszett, semmi gyerekkori játékom, könyvem nincs meg :cry: :cry:

Sztreptot nekem múlt héten vették le, és 37. héttől kell járnom ctg-re, heti egyszer. Überlaza a másikhoz képest, kicsit aggódom is amúgy...

Hűűűűűűűűű, nem is tudtam hogy ilyen vicceset írtam :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

És a péntek esteeee? Megígérteeeed! Itt, a tulajdon kertünkben :twisted: :wink: ! "Az utolsó vacsora" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóóóóóóó :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kirááály! Akkor a többit mail-ben :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

kicsit jobb volt ma az éjszakánk,de még mindig nem az igazi...

Boo!
én simán mennék játszizni,de olyankorra általában hulla vagyok már
ráadásul nem tudtam még úgy etetni,h jó legyen...de már örülnék,ha
mehetnénk oda játszizni.
így viszont anyum viszi kiarát délután játszira,de ők találtak valami szuper jót és oda viszi mindig...a solymár/zápor utca felé valahol...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ha kall holnapra segítség szólj...
simán lekötjük Miron figyelmét a kórházba,amíg a doki leveszi a streptot...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

alvás:
hát azt csak akkor tudok,ha Kiara is alszik...

pihenni is inkább délután pihizek,délelőtt megcsinálok 1-2 dolgot...

de tényleg nyxugodtan szóljál akár az uccsó előtti pillanatban is...
közel is vagyok,na meg már mobilabb is,szóval egyáltalán nem gond...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Miron nagyon csini lett!!!

K :arrow: no comment, ezt mind leírhattuk volna Enyémapáról is... hát igen, egyszer tényleg kötözzük őket össze... lehet hogy ez Ikrek pasi sajátosság...

Barátnőd nem tud addig Mironozni amíg te dokinál vagy? Csak hogy legyen valami biztonsági opciód is ha Apa épp bedőlne...

KépKép

KépKép
kispocok13

Enyém mai bosszúság:

1. A postás már kb harmadszorra játssza el, hogy hoz ajánlott cuccost, és basszus derrogál neki becsöngetni, hanem csak becseszi a postaládába az értesítőt... Rohadtul utálom hogy nem végzi el a dolgát és nekem kell rohangálni meg sorbanállni miatta :twisted: :?: :?: :?:

2. Bölcső :arrow: ugye végre megrendeltem Németországból, 1o.én jött a mail, hogy nemsokára indul a cucc DHL-el, és küldték a fuvarlevélszámot. Máig nincs itt a cucc. DHL nyomonkövetés nem tud róla, Magyar Posta nem tud róla. Ma hívom a Német boltot... jaaaaaaaaaaaa, ezt majd a gyártó küldi közvetlenül, ők csak felveszik a rendelést, nem is tudja, mikor küldik majd :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: wazze, pár nap múlva szülök, gondoltam a német precizitásban nem csalódhatok... hát de :evil: :evil:
Persze ezt az apróságot hogy nem ők küldik, sem a honlapon, sem a mailben nem írták, csak annyit hogy megrendeléstől számítva 2-3 napon belül indítják a cuccost, és max 9 munkanap múlva megkapom....
Apa leveszi a fejemet ha ezt megtudja...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Nagyon menő a séró...most már ő is olyan nyári sportos sérót hord mint a többi kiskrapek itt, jut eszembe Z- is nyírni kéne. Múlt héten nálam volt végig a tesómék hajnyírója, de nem bírtam rászánni magamat....de ez a fodrászhoz menés sem jön be, mert azt meg nem bírom... :oops:
ÉnFérjem elég megbízható ha feladatot adok, na meg sokszor el is kántálom neki, hogy dolgom van. Meg itt van az orra előtt mindig egy asztali naptár, abba mindig gondosan belevések mindent :roll:

Pocok!

Hú de bosszantó :? Mondjuk én nem mertem volna ennyire a végére hagyni egy külföldi fuvart, mert ha nekem sürgős akkor mindig csúszik, ha meg ráér akkor itt van hamar :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát az...
Ráadásul kivételesen ebben a témában Apa zaklatott hogy mikor intézem, én meg Pató Pál voltam ahogy ő szokott...
Plusz ugye rá van kattanva a "mindentkaPjonmegapicilányamitnimródmegkapott" témára, és úgy indítunk hogy még ágya sincs :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Erről a bölcsőről van szó??

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem, sztem ez egy másik.

Az enyém ez lenne Roba babysitter 4 in 1.
http://www.babyartikel.de/produkt/wiege ... enger_rosa

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Ki ez a dögös nagyfiú?! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ajj, kisfiam lázad.... :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Bölcső. :evil: :evil: :evil: :evil:
Én ezért nem merek rendelgetni :oops: . Tutti megszívjuk :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megígérték a shopban, hogy csekkolják.
A gáz hogy itthon csak kéket találtam...

Hiába lenne közös naptáruk bennt, nem írnának bele semmit, hidd el!

Intézés: nemtom miért mindíg mi... Csekket is èn adok fel, minden hülyeségre nekem kell figyelni, sőt a hivatalos papírok rendezgetése is nálam landolt, mert ő sosem szánná rá magát , csak jó esetben valahova kirakja a papírokat, de azt is összevissza a lakásban... :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hédi tegnap éjszaka belázasodott :arrow: nurofen :arrow: levitte, reggel láztalan, de a biztonság kedvéért doki. A rendelőt majd eladta és még csak a látszatját sem keltette egy beteg gyereknek :lol: Doki azért megvizsgálta,semmi. Délutáni alvásból 38,6-al kelt és azóta sem akar lejjebb menni :twisted: :twisted: :twisted:
Dokival telefonon értekeztem, cataflam csepp és majd meglátjuk. Szerinte valami vírus :twisted: :twisted: :twisted:
( persze apa majd csak pénteken jön haza, így minden elvem és következetességem feladva a saját magam és tesó érdekében megengedtem, hogy" apa ágyában " aludjon :oops: :twisted: )

tike

Pocok: bölcső.....én helyben vagyok,ha gondolod ..... :wink: :)

Olvastam régebben is,hogy innen akarod,de nem akartam ismeretlenül belevauzni......de látom most már igencsak sürgető a helyzet....... :oops: :D

A németek precizitásában meg csak annyira bízz mint az otthoniban...... :?

mokibuci

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
3 nap egyben?? Hát ezt meg hogy számoltad?? Booék univerzumában 48 óra egy nap?? :lol: :lol: :lol:

Nálunk C. intézi a csekket meg zömében az utalgatást is. MOndjuk a lakossági dolgok egy része inkasszón van. De abban felcserélhetőek vagyunk, én is szoktam bankozni. De hogy postán mikor jártam utoljára arról lövésem sincs :oops: :oops:
De ezer apróságra én figyelek, mert ilyenekben nem jó, ha sok a dolga este listát ír, mert másnapra elfelejti :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Szegény Hédi :( No igen, a beteg bébi az más tészta, olyankor romba dőlnek az elvek. Mikor pár hete Z. toroknyüvet kapott napokig rajtam aludt el... ilyen nem volt kábé másfél éve :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: