A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Katinkababa!
Nagyon cuki a kisBalázs! :) Drukkolok, hogy Mikulásra haza tudjatok menni!

Titokbaba!
Skorpió gyereket szeretnél? :) :) Húúú, az én hugom is az...háááát. Nem volt vele egyszerű!

Bei!
De szép méretei vannak Réka babának.! :)

Mkriszta!
Remélem jobban van a kisfiad, gyógypuszik neki!
És ne aggódj a méretek miatt, nem tesz jót és úgyis csak sacc.

Azt hittem egyébként, hogy valami izgire jövök! De hát senki nincs elkésve és mostmár szinte bármikor jöhet a következő kisember!
Én minden este jósolgatok, járás közben pedig baromi nagy nyomást érzek bentről lefelé.
Tegnap mondjuk rá is segítettem, mert szinte egész nap rohangáltunk, vásároltunk. Estére azt hittem leszakad a derekam.
Este pedig megérkezett az őssejtes dobozunk is!!! Hurrá!
Mostmár csak pár hetet kell várni,hogy Zsófi is teljesen készen legyen, mert egyébként minden ŐT várja már!
És képzeljétek, tegnap a kismama jógán volt egy új csajszi, aki az előző terhessége alatt 40(!!!!) kg-ot hízott! 50kilóval kezdte és utána is sikerült neki vissza fogynia ennyire. Én ránézésre nem is gondoltam volna róla, hogy van gyereke...durva!!!! :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

sziasztok lányok!
még mindig nem tudtam visszaolvasni..talán már ennyit nem is lehet ismerve titeket :D
mindenkinek sok egészséget kívánok és ha azóta valaki túl van a szülésen annak sok tejcsit és sok egészséget a babának mamának!!!!
mi már nagyon jól vagyunk hétfő este óta a madarász koraszülött osztályán ahol a SOTe-hoz képest arany életünk van!kedd délben véééégre oda adták nekem a kincsemet és azóta babázhatok...foghatom puszilhatom etethetem és mindent én csinálhatok :D most az a legfontosabb hogy elérjük a 2100-2200 grammot mert akkor innen is mehetünk...azt mondta a doki ha minden jól megy hétfőn szemészet után elengednek de a leletek függvénye és persze hogy addig is így egyen ilyen szépen és probléma mentesen!
természetesen szoptatni nem tudok...de a tejet ami van fejem és reméynkedek abban hogyha otthon leszek nyugodt körülmények közt akkor lesz több is...a babó még jó ha benyeli a kiszabott 50ml-t és attól is totál kimerül úgyhogy nem tudná a cicimből kivarázsolni a tejet...meg eddig ugye cumiból dőlt bele a lé...
de otthon már nem kell majd ennyire kényszerítenem hogy megegye az adagját úgyhogy majd megpróbálom a szoptatást...mert itt 2x próbáltam de nem sikerült és a próbálkozásban is elfárad aztán meg ha nem eszi meg a kaját akkor szondát dugnak az orrába s azon letolják úgyhogy ezt nem kockáztatom inkább egye csak meg cumiból és akkor elmehetünk hamarosan
tegnap mért a gép 2 kilót ma már este tuti több lesz és innen csak felfelé visz az út :D a kora babák sokkal többet fogynak szülés után mint a rendes időre születettek úgyhogy nekünk ez is nagyobb kihívás volt hogy vissza együk magunkat a születési súlyra
ma kimentem az immunológus dokimhoz mert azóta se kaptam megbízható választ a kérdésben...pl.az itteni doki azt mondta szedjem a szteroidot és szoptassak is nyugodtan...egy másik doki meg akivel én dolgoztam az meg óva inett...szóval össze vissza beszél mindenki...jól kikészítettek ezek ott a klinikán emiatt az egész miatt sokat sírtam és még látjátok máig nem kaptam egy tisztességes választ a dologban....végül is én döntöttem kénytelen kelletlen és ma derült ki hogy a legjobb döntést hoztam meg
nem szedem a gyógyszert és az ellenanyagok a babát nem bántják így ameddig van tejem és én is jól bírom addig szoptatok vagyis fejek majd és aztán ha már annyira felerősödnek a tüneteim akkor majd elkezdjük a gyógyszerelésemet megint

Kép
menion
Budapest

nem tudom a többiek hogy csinálják de nekem itt a kórházban is baromi gyorsan megy el egy nap és nem tudok semmit olvasni meg netezni...
vagy etetés vagy fejés és közte meg telefonálás fürdés és vége a napnak :shock:
tegnap is éjfélkor mentem tusolni és hát az éjszaka is rövid meg hát hajnali 5 kor már csinálni kell a tápit vagy a tejet és pelenkázni és etetni büfizni meg miegymás....
el se tudom képzelni mit fogok csinálni otthon!
ma végre elintéztem a mérleget és a légzésfigyelőt mert ezek még nem voltak megvéve...most ütöttem le vaterán és holnap megy érte a Laci...hétfő reggel a mérlegért megy a védőnő szerint elég lesz 2 hónapig úgyhogy azt bérlem tőle...
a zárómat még el kéne hozni a sotéról de azt se tudom mikor...
és gondolom a védőnő majd jön meg a gyerek orvvos is...szerencse hogy a tesóm azt lebeszélte míg a sotén voltam és már csak telefonálni kell ha hazamegyünk...
hát a sensitív mosószerről és az öblítőről annyit hogy itt dóziával mosott ruhába vannak és mindenféle fürdetőt láttam már... én meg ugye otthon mindent külön mosva dédelgetve készítettem a gyereknek...hát ez van!remélem nem jön ki allergia rajta...a szülés után volt kiütése de 2-3nap alatt elmúlt...azt mondták az minden korababánál van...hát biztos nem ua. a kórházi termó takaró mint az anyaméhben....
na meg aztán kemény 3x volt pelenkázva mint kiderült és csak azon csodálkozom hogy bírja a kis bőre mindezt...most hogy én csinálom természetesen cserélem minden etetésnél a pelust és tegnap képzeljétek a nyakamtól a köldökömig lefosott a gyerekem :oops:...hát hiába rutintalan bénáskodó vagyok!addig vacakoltam míg kilőtt a popsija...
amúgy olyan édes baba egy hangja sincsen...mikor éhes akkor is csak mocorog kalimpál és kicsiket nyög de sírni csak akkor hallottam mikor vizsgálták és vért vettek tőle...na azt nem kívánom senkinek!az borzalmas!
ma volt neurológus jól megtornáztatta pont evés után persze kiokádta a fele kaját...de rtg és UH is rendben volt...egyszóval egy tökéletes mini manó :D mindene remekül működik csak kissebb mint más babák
majd teszek képet amiket mostanság csináltam azokon sokkal szebb már nem lóg ki innen-onnan drót és nem az inkubátorban aszalódik...igaz minden rugi óriás...az 50-es bady lobog rajta...de kit érdekel majd bele nő

puszi mindenkinek és kitartás lányok!vigyázzatok magatokra!

Kép
menion
Budapest

Menion nagyon örülök nektek nagyon ügyes a kis Anna baba :lol: igy van meg fog nőni az a lényeg hogy egészséges nyugodt baba.
Azért jó volt olvasgatni ahogy babázol már :lol:

Katinkababa ti is hamarosan otthon lesztek nagyon ügyes Balázs :)
És máris csajozik :lol: hát sose lehet hamar kezdeni :) kis aranyos :lo
l:

Mkriszta Titokbabának igaza van.
Nálunk nem is nézik ezt a streptococcust. :roll:

Bogi nekem egy véna jött ki a vádlimon és az szokott begörcsölni éjszaka :x nagyon fájdalmas :cry: inkább akkor hogyha többet megyek :cry:

Bei nagyon jó méretek :lol: idekint ugyis megnő.És meg is kell ugye szülni is

t katinka

Reggelt!

Niki tegnap nagy bulit csapott,alig tudtam elaludni tőle :lol: :lol:

Menion!
Jaj nagyon jó hírek rólatok!!!!De örülök!Mindjárt ti is otthon lesztek!!!!!

Na mennem kell,majd jövök!

annus11

elkezdtem visszaolvasni :roll:
pontosan a 77es oldalig vissza kellett menni (77ben születtem) 3as a kedvenc számom és pontosan 33 hetesen volt a császár :shock:
itt aluszkál mellettem a kis szőkeség :D képzeljétek közel s távol egy baba se szőke rajta kívül...eltelt pár nap mire észre vettük a Lacival...hát igen sok volt a feldolgozni való és tán még ma is tart az emésztés...
most olyan boldog vagyok mint azok akik rendben szültek és utána rögtön babás szobába kerültek...nekünk sajnos ez nem adatott meg kellett hozzá 10 nap ahogy tesóm fogalmazott "jól kiéheztetik itt az embert a babára" de mostmár csodaszép a világ :D
nem mertem elképzelni milyen lesz majd a kisbabám nehogy egész mást várjak mint ami érkezik de azért valahogy nem gondoltam hogy ilyen szőke és ilyen pici lesz(44-es rugi van most rajta)....mert hát nem hittem hogy ez fog történni...bíztam az ösztönökben de becsaptak...bár igaz nem vesztettem felkészülésben túl sokat hisz a lényeg megvolt...az hogy a Laci nagy zavarodottságában behozta a szülőszobára az 50db-os pelenkát és még sok hasonló teljesen felesleges dolgot az úgy látom szinte mindenkinél hasonlóan működött...jókat röhögtünk a szobatársakkal azon ki mit kapott otthonról mint mentő felszerelés...volt aki termó pizsit is kapott :lol:
ezzel kapcsolatban az a tanácsom hogy pakoljatok be magatoknak előre mert a pasik képtelenek rá...

olvasok tovább....

MINDENKINEK UTÓLAG IS NAGYON KÖSZÖNÖM HOGY DRUKKOLTATOK!NAGYON MEGHATÓ VOLT OLVASNI HOGY ENNYIEN MÉG ALUDNI SE TUDTATOK ANNYIT GONDOLTATOK RÁNK.NAGYON JÓL ESIK!BIZTOS SEGÍTETT!

Kép
menion
Budapest

jaaaj most olvasom amit a Laci írt és persze bőgök...a nővér bejött rámnézni miért sírok ...de nekem bezzeg ilyeneket nem mond! :twisted: nyavajáááás!
ott mikor 27 órát kinlódtam azon a vacak ágyon én is néztem az apukákat mit művelnek az első percekben :D édesek voltak ahogy egyik lábról másikra szótlanul álltak az éjszaka közepén és egymást nézték ki szólal meg elöbb(mert 15percenként születtek aznap éjszaka a babák én meg karnyújrásnyira voltam az ujszülött ellátó kocsitól ahol hajnalban már 3-4 apuka melengette a legújjabb szerelmét)
annus igen megérdemlem a feketepontot :wink: jó volt h kinyomoztátok a számom
cicus igazad vol a munkával kapcsolatban de az tartott a valóságban és lelkileg szükségem volt rá hogy ne gyepesedjek be otthon....
hadedit volt erő bennem igaz és kellett is bár nem a szüléshez mint másnak hanem a 27 órát hogy kibírjam mert az a végére már pokol volt annyira fájt a keresztcsontom és mozdulni pedig nem lehetett mert akkor nem mért a ctg...
vizesedésről nekem kb 3.nap dagadt be a lábam eltünt a bokám de aztán leapadt...mindenkinek volt még jobban is

Kép
menion
Budapest

Menion!
Amúgy te hogy vagy?Műtét után minden oké volt?Gyorsan szaladtál te is,mi?! :wink: :lol:
Laci szavait meg csak úgy ittuk akkor! :lol: :lol:

Katinka!
Nekem is néha begörcsöl a jobb vádlim!Nyújtózkodom és akkor szokott...aztán egy napig szenvedek vele mire jobb lesz!

Béen!
Megnéztem a pocid,hatalmas!!!Csini vagy nagyon amúgy,nem is ment máshova!

ja tettem én is pocakképet!A blogomban meg lehet játszani :wink:

Bei!
Teljesen jó méretei vannak a babának!Ne aggódj!!!!Kíváncsi vagyok bejön e a25.Neke is az az új tippem magunknak :lol: :lol:

Nekem már megcsinálták a strepto szűrést,negatív lett.

Bogi!
Örülök h Csani meggyógyult! :wink:

Zsani!
Na mi lett a menü végül?

annus11

Titokbaba!
Én még az uramnak is előadtam a sztoridat,jót derültünk rajta :lol: :lol:

Kriszta!
Jobbulást a nagyobbiknak!Remélem h hamar meggyógyul!!!!
Szerintem nem gond Petra súlya,hiszen lány!Ne a fiúkhoz nézd!!Nekem is kevesebb a víz picit,a lepény az jó,meg az áramlás is.Azt is nézték most.Szerintem legközelebb CTG után keresd meg a dokidat és ezeket kérdezd meg!Az h nagyon fenn van...hát nekem is fenn volt Iza,ő se illeszkedett be.De szerintem ez még változhat szülésig!Emiatt aggódnék a legkevésbé!

Edit!
Nálunk fényképző lesz/volt.Mondju császár lett.Videózni magát a szülést nem is akartuk volna.Pár kép lett a pár perces Izusról,a többi meg másnap :lol:

annus11

Na helló nem vagyunk ma aktivak.

Annus neked is jó nagy pocid van :lol: Iza meg tüneményes.Amultkor néztem a takaritós videót hát nagyon ügyeske :lol: mintha Kingát láttam volna.

t katinka

annus: hát én szerintem elég jól bírtam...a hüvelyi szülést asszem nem vállalom ha esetleg megint babáznánk mert azok szerencsétlenek még egy hét múlva is úgy mentek hogy rossz volt nézni na meg kijött az aranyerük meg össze-vissza lettek vágva vagy repedve ki tudja milyen lesz ez után minden "funkció"...én már szombat este mászkáltam mosakodtam...nem mondom hogy nem fájt de azért pl a fejfájásomat lecserélném rá...
most a huszon kilós uncsihugimat emelgettem játékból fel afejem fölé mire tesóm rámszólt hogy mit művelek...

Kép
menion
Budapest

sziasztok!

Annus, küldöm a menüt:
Csirkemell felcsíkozva, bepácolva mustár, majoranna, magyaros fűszerkeverékbe. Majd megpirítom.
Krumpli felkockázva, tepsibe megsüt,majdnem teljesen. Rátettem a csirkemellet. Erre sárga és piros kaliforniai paprika, kevés sonka hagyma és lilahagyma.Vissza a sütőbe megsüt és a vége előtt picivel, főzőtejszín és reszeltsajttal nyakonöntve. Mellé sali, olyan mint a husin is. Sárga-piros kalif. paprika, hagymák, valamint, kígyóubi, fejes saláta, retek és ezt olajos, citromleves dresszinggel leöntve. NYÁMMMIII!!!

Kép
Kép
zsanimanó

Zsani :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyaminyami!Nálunk csak sima rántott hús lesz :wink:

Menion!
Hát azért ne is emelgess!A 6 hét ilyenkor még fontosabb!Nekem is csak izát lehetett anno emelgetni,mást nem.Hát nem tudom h most ha Iza 11 kiló,akkor mennyit emelhetem ha esetéeg megint csaszi....

Katinka!
Igen,kicsit takarító mániás :lol: Nem is értem honnan vette :oops: :lol:

annus11

cedis:
a méhösszehúzó szuri elég szar és utána pár percre jön is a hatása de nekem nem volt olyan vészes...de volt aki ott könyörgött hogy ne adják be...az első baromira fájt de sztem én kifogtam egy kezdőt mert 5 prcnél tovább tartott az is hogy kiméregette hova szúr és most 2 hét múlva is ott a nyoma szóval az béna volt a többi nem volt olyan...csíp de ki lehet bírni és utána kb3-5 percig tartott a görcs
hasszorító:szobatárs bénázott vele de nekem nem volt azt monda jobb lett neki tőle mert tartotta a hasát...nekem nem hiányzott
szopiztatás:olvasom milyen nehezen élted meg a dolgot...én nem azért borultam ki mert nem szoptathatok hanem mert nem szólt róla senki így nem tudtam felkészülni rá illetve az volt a legfőbb probléma hogy mindenki mást mondott és a fejem felett akartak dönteni...mert egész más lett volna az egész ha megbeszélik velem és tudok érdeklődni megfelelő orvosnál az egészről...gyakorlatilag majdnem 10 napig teljes bizonytalanságban voltam mit kellene tenni mi lenne a legjobb a gyereknek...az egyik eldöntötte és kiírta nekem az apasztó gyógyszert és a nővér se szólt hogy mit ad csak hogy "vegye be" aztán hogy szólt hozzám valaki úgy derült ki hogy azért van más megoldás is a dologra hisz van kezelő orvosom akivel beszélhetnék...aztán a koraszülött orvos is mást mondott majd amikor ide átkerültem a madarászban az orvos egy 3.verziót mondott...vagyis legyél okos :roll:
de az voltam :D ellenkeztem és lett eredménye hisz adhatok tejet a babónak és bár nem tudok annyit fejni amennyi kell neki egy nap de bármennyit is tudok az mind nagyon fontos neki!
elmondtam aztán az orvosoknak is hogy nekem nem a mániám a szoptatás pusztán azért teszek meg mindent hogy jó esélyekkel induljon a rák elleni harcba mert nálam minden oldalról minden közeli és távoli családtagom rákban halt meg....tudom hogy jó tápszerek vannak de se az ellenanyagokat nem tartalmazza se az allergizáló anyagokat nem tudják eléggé kiiktatni...sajnos! tesóm babája is tápos lett nem volt nála se tejcsi és sajnos allergiás is szegényke...persze nem tudjuk megmondani az okot de úgy vagyok hogy amit tudok kiiktatok...szóval nem érzem rosszabb anyának magam attól ha tápizunk csak igyekszem a legjobbra...
de elég rossz volt hogy mindenki lerázott mikor egy válaszra volt szükségem ahoz hogy ne készüljek ki és nem azzal törődtek mi a legjobb a babának hanem hogy ne legyen felelősségük és hogy minél egyszerübben letudják a témát...ez is azt mutatja hogy az első tejet kidobták és nem törődtek vele hogy megkapja a babám...nekik nem számít nem az ő gyerekük...egyszerűbb összedobni egy tápot mint vacakolni a tejjel kiméregetni meg pótolgatni ha kevés....megértem hogy ott nagy a hajtás de nekem ez az egy gyerekem van és nincs napi 10 liter tejem se...
most ott tartok hogy ma már 3x anyatejet evett a 7 evésből...nem sok ahogy látom a többieket lazán kifejnek 3x annyit mint én de mondjuk nem szekírozták ki őket ennyire...vagy ki tudja miért van kevés de azt mondják az idegeskedés sokat ront rajta...de genetikai sajátosság is lehet (tesómnak se volt csak 10-20 mili)
lényeg hogy amíg van adok neki még ha kevés is aztán marad a tápszer...gondoltam anyatejgyüjtőre is de rosszakat hallottam és azt inkább elvetem...szóval nem depizek bele már végre sikerült kiderítenem mi a jó és attól megnyugodtam...ez kellett volna 2 héttel ezelött mert a bizonytalanságot utálom a legjobban....
BOCS HOGY REGÉNY LETT

Kép
menion
Budapest

titokbaba:
igen én is így fogok tenni addig míg van addig kapja és nem gyilkolom meg magam érte ha nem lesz...csak mostmár 2 hetesek vagyunk és sajnos tönkretették az első hetünket ezzel az egésszel...
az első "intim"pillanatunk úgy zajlott hogy: "anya üljön ide adom a gyereket és 5 perc szopi aztán evés" majd mindeközben elöttem mászkált egy 3x2méteres helységbe az inkubátorok közt mert vitte hozta a babákat közben egy 14 éves cigánylány ült mellettem aki vegzálta a nőt hogy miért ilyen az ő gyereke és az enyém meg épp hogy 1-2 órája került ki az inkubátorból és szerintem azt se tudta hogy igazodjon a hőmérséklethez...na most akkor próbálkozz életed első szoptatásával ilyen szituációban és úgy hogy fogalmad sincs hogy fogd mit tegyél...még sose fogtam pólyában gyereket és amúgy is a saját babámat se addig...
azt kell hogy mondjam ott a klinikán "szpotatás gyilkos" a helyzet és a hozzáállás....nem így kellett volna történnie és ezt az időt és ezeket a pillanatokat már senki nem pótolhatja a számunkra...

le a kalappal elötted hogy ennyi mindent megtettél a tej miatt!elismerésem!

Kép
menion
Budapest

béen:
itt is van egy szobatárs egy fejés neki 200-250ml...igaz már tiszta seb és vérhólyag lett az első fejéstől de majd szét robban a cicije...szegény az meg azért szenved mert fáj neki...a baba meg nem tud enni szondán adják a tejet be neki :cry: milyen furcsa az élet

julcsi:
rég írtad de nekem most is aktuális minthogy ment a döntéssben a szarakodás...igen tudom nem véletlenül szedtem...abba maradtunk a dokimmal hogy amint a panaszok előjönnek és azok rosszabbodnak akkor menjek hozzá vissza és jön a gyógyszer...annyit mondott "legyen nagyon észnél" hát azért mondta szerintem hogy ne akarjam feláldozni magam és ne menjek későn...csak azt nem veszi számításba hogy évekig nem szedtem semmit csak a hajhullás és hányás miatt akkor a gyerekért meg pláne megér ennyit...de valóban úgy lesz vigyázok és megpróbálom nem bagatelizálni a panaszaimat...
az a baj hogy a fejfájásom már előjött 2-3 napja és már látom hogy valóban nagyobb erejű mint eddig de azon a szteroid se segített úgyhogy amiatt nem szedem újra csak ha jön a kisizületi gyulladás mert azzal nem tudok majd se fejni se babázni rendesen...valóban a tej se ér annyit mint egy anya egészsége szóval minden nap mérlegelni fogom a helyzetet igazad van!

Kép
menion
Budapest

TITOKBABA, BÉEN igen tudtam hogy hülyék ellen nem tudok mit tenni és nyogalom kellene de higyjétek el annyira felborul az ember hormonilag hogy szíre szóra bőg mindenen...
a terhesség alatti érzékenység smafu a szülés utánihoz képest...4-en voltunk a szobába mind sírt valamiért
sannah neked van időd még a szoptatás ügyben nyomzni...tedd meg!nekem nem volt időm rá és ez lett a vége
én annak utána néztem hogy az anyatej és tápi közt mi különbség érdemes a dolgot megpróbálni látod nekem is mindenki mást mondott de addig mentem amíg kiderült mi a legjobb megoldás a 4 verzióból(1.anyatej gysz.nélkül 2,tápi 3,szteroidos anyatej 4,idegen anyatej a gyüjtőből)
katinkababa igen én is remélem hogy veletek is gyorsan megy az idő és a grammok pattannak felfelé..talán mire végig olvasok ti már kint vagytok...úgy legyen!!!
titokbabajaj gondolom túl vagytok nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!!!!

Kép
menion
Budapest

cicus csodaszép csajszi :D mekkora különbség van a benti kinti képek közt mi? én is minden nap időutazáson veszk rész ha ebédelni megyek itt a kórházban 1960ban találom magam :D
moncsi kúpot én is használtam 2x is kellet és nagyon jó volt mert utána negatív tesztem volt ha neked is 5 napig kell akkor most vége...
katinkababa kedden 1860 akkor még van hátra pár gramm mi most mértünk fantasztikus 2090grammot :D ami azt jelenti hogy 60nal több mint tegnap...remélem nem a mérleg tréfál meg mert én a hétfőt nagyon szugerálom és a gyerek ha hiszed ha nem szót fogad amikor mondom neki hogy egyen mert nem mehetünk haza
bei bizony igazad van mi is beszéltük hogy szegénygyerek mi lesz vele...de van itt roszabb is egy olyan baba akit elhagytak és itt van már hónapok óta és mondják a nővérek hogy szerencsétlen képes 200at megenni egyszerre csakhogy addig is kézben van mert annyira vágyik a szeretetre és nekik meg nincs rá idejük hisz itt a sok beteg gyerek egy emberre 10-15 mire végig etetnek kezdhetik előről...ez meg múlt éjszaka is órákig üvőltött hiába etették pelenkázták már az se lehetett a baja...én meg nem bírtam idegileg szívszorító a hangja...olyan mint egy utolsó kétségbeesett kiáltás...verje meg a sors azt aki itthagyta szegényt
titokbaba te ha jól emlékszem ilyesmi helyen dolgozol nem?mármint bíróságon...gondolom láttál sok szép esetet :? ha kérdezhetek gyerek elhelyezés ügyben az jó lenne persze csak ha addig nem mész szülni :P
sannah ha van hely nem tesznek össze romákkal ahogy láttam..mi is 4en szerencsénkre így voltunk a másik szoba meg totál kissebbség...volt is zaj onnan hogy kinek mi tünt el

Kép
menion
Budapest

ééééés most értem ide a végére....bevallom az utolsó oldalakon már inkább csak átlapoztam de így is egész napom ráment....már hulla vagyok és zombizok itt a gép elött...de annyira kíváncsi voltam lettek-e még babák...
hihetetlen hogy mindenki így tartja magát!
nagyon remélem julcsi és titokbaba jól vagytok és bocsánat ha kihagytam valakit aki már a finisben van nagyon drukkolok hogy minden jól alakuljon!
nem biztos hogy tartani tudom veletek a tempót hisz most 7 vége van és tudom hogy aztán majd sokat írtok és én nem tudom otthon mire jut időm...
holnap a másik fórumot próbálom majd visszaolvasni ők is sokat drukkoltak értünk....képeket próbáltam de nem találta a mobil a számítógépet és ez még függőbe maradt de hamarosan teszek fel

jó éjt indenkinek!!!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Menion: milyen tündér vagy hogy jöttél és az olvasásunkra áldoztad a napod!!! :) Kicsi Annát puszilom!!!!!!!!!!!!!
Szívem szakadt meg,mikor az elhagyott babáról olvastam... :( Szegény pici bébi,én nagyon tudnám szeretni! Mondtam férjemnek is,illetve elolvasta,mert én sírás nélkül nem bírtam volna elmondani neki a történetet. (És látod,milyen igazad van ebben: szülés után még érzékenyebb az ember!!! ) Szóval párom azt mondja,még mindig jobb annak a picinek ott a kórházban,mintha az anyja szülés után elvette volna az életét! És ebben igaza van!
Szoptatás témában annyi,h. nekem is iszonyatosan fájt a dolog és véresre szívta a gyerek,szenvedtem én is nagyon!!! Most annyiban jobb,hogy használok bimbóvédőt és azzal szuper,nem fáj,ajánlom mindenkinek! :lol: Különben minnél többet szoptatsz és fejsz,annál több tejed lesz! De természetesen emellé rendesen kell enni és sok folyadékot fogyasztani! És ahogy írod is,nem idegeskedni!
cicus78

Katinkababa: szupi,hogy te is tudsz jönni! Drukkolok nagyon Nektek is,hogy mielőbb haza tudjatok menni! Megnéztem KisBalázs új képeit,csodálatosak!!! :P Igazi szép kispasi,gratulálok megint csak!!! :D A csajozós kép is nagyon édes!!! :lol:

Béenn: szép nagy pocit növesztettél!!! :) Szegénykém,gondolom már nehezen bírod,ahogy itt szinte mindenki! De sebaj,lassan kezetekben lesz a legszebb ajándék,amit csak lehet kapni és kárpótol majd mindenért!!!

Azért hihetetlen,hogy némelyikőtök még egyben... mostmár aztán mindent bele,indulhat a babaesőőőőőőőőőőőőő!!! :P :lol: Drukkolok nagyon mindenkinek!!!

Kriszta: kisfiadnak mielőbbi gyógyulást kívánok és sok-sok gyógypuszit küldök!!!

Holnap jövök bővebben,most már nagyon álmi vagyok. Puszi csajok,remélem újabb babahírre jövök! :wink:

Cicus
cicus78

Szép reggelt!!

Azért csak hozok egy gólya hírt! :lol: Bár Madiani régen nem járt erre,de a tábliban benne van így megosztom a hírt veletek is!

Megszületett Nóra 2010.11.21én 5:21kor,3410g és 51cm,fekete haja van és gyönyörű!

annus11

Sziasztok lányok még egyben vagyok. Rám úgy látszik nem ha a front. Pedig telihold van. És azt hittem megszülök, de még jól érzi magát Palmira odabent. Laci most 4 napig éjszakás de anyukám itt alszik. Legalább 3 és fél csajos pizsipartit tartunk. :lol: Nagyon aluszékony vagyok, de lehet ez már természetes dolog. Ma gombapörit fözők az gyorsan megvan. Mindenki jól van?
Olyan jó olvasni hogy nektek már a babuciról beszélgettek. Ez az otthagyott kisbaba tényleg nagyon gáz. De Cicus a férjednek igaza van. Legalább van sansza hogy jó helyre jusson. Hamár nem született jó helyre. Én nekem a szívem szakadna meg. :cry: :cry:

Kép
Kép
pancsi76

Madianninak gratulálok a kis Nórához. Szép nagy baba. Sok tejcsit kivánok neki, és persze hozzá egészséget.

Szia Annus hogy vagy? Mindjár itt a mi időnk is. Hétfőn megyek én is orvoshoz. Kiváncsi vagyok hogy állunk már. Te szedsz homeos bogyót? Vagy málnalevél teát?

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!

Igen,úgy látszik h ezek a kis frontok tényleg nem voltak erősek,vagyis itt nem nagyon hatott senkire :lol: :lol:
Én nem szedek most semmit.Izánál ittam a málnalevelet is meg homeóst is szedtem,de mivel nem segített,így most minden nélkül állok a dolgok elébe :lol: :lol:

Amúgy írtó rossz hangulatom van,nyűgös vagyok nagyon,fáj mindenem,keveset is aludtam.Mindjárt visszafekszem komolyan :lol:

annus11

Hello hello! :D

Na,mondtam én,hogy babahírre szeretnék jönni! :D :D :D
Bevallom,éreztem,hogy lesz egy újabb babánk! :wink:

Madiani:

GRATULÁLOK A KISLÁNYOD MEGSZÜLETÉSÉHEZ!!! :D NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT,ERŐT,EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

De jó,amúgy is jól ébredtem (1/4 10-kor :D ),de most még jobb kedvem van a jóóóóóóóóóó hírtől!!! Csak így tovább csajok,már alig várom,hogy mindenkinek gratulálhassak!!! :D :lol: Már nagyon a finishben vagytok!!! :wink: Szerintem szinte minden nap lesz egy újabb babócánk! :wink:

Annus: fel a fejjel!!! :wink: Próbálj pihizni!!! Urad otthon van? Vagy ha nincs,van segítséged???

Na,megyek csajok,töltöm a gépre a képeket és majd teszek gmailre is. Végre van rólam is így,h. voltam fodrásznál és elfogadható a fejem... :?

Julcsiról hír???

Cicus
cicus78

Sziasztok!

Madiani gratulálok sok boldogságot egészséget és sok tejcsit kivánok :lol:

Menion tényleg nagyon szomorú szegény gyerek sorsa hogy az anya otthagyta :cry: de biztos sokkal jobb helyre fog kerülni.A szivem szakad meg az ilyen elhagyott gyerekekért :cry:

Csajok nem görcsölni a szülés miatt ugyis akkor jönnek mikor nem számitunk rá mint ahogy Edit is irta :)

Annus feküdj le :!: Én sem ébredtem jól fáj a fejem Kinga is rosszalkodik szóval ma is nyügös napom lesz. :x

t katinka

Sziasztok Lányok! :)

Menion! Olyan jó volt olvasni,amiket írtál---kivéve az elhagyott babát, a szivem majd meg szakad......

:cry: Ha esetleg otthon sem tud szopizni, ne keseredj el! Már lehet nagyon hozzászokik a cumihoz és nem fogja magát erőltetni a cicvel. :) Azért az a lényeg, hogy eszik tejcit is,arra tényleg szükség van. Én unokaöcsim is tápos volt és nem is tudom mi mindenre allergiás, háziporra, meg külömböző fűfélékre, meg sok mindenre. Mondjuk ott anyuka is elrontotta, mert vagy 2 hónapig ki se vitte a levegőre és óvta még a széltől is. Hát ez lett az eredménye. :( Na én azért drukkolok továbbra is nektek és remélem sikerül otthon a szopizás is. :) Ja ! NE EMELGESS!!!!!! TÉNYLEG NEM SZABAD CSÁSZÁR UTÁN EMELNI? MERT A SEB FELSZAKADHAT ÉS NAGY BAJ IS LEHET BELŐLE!!!!

Annus! Akkor egyszerre szülünk? :) MAjd küldöm neked az sms-t, hogy szülök, te meg visszaírsz, hogy Én is....:lol:

MADIANI!!! GRATULÁLOK NÓRA BABÁHOZ!!! :) SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!!

Kép
bei

Szép Napot!

Madiani: Gratulálok én is Nórához! Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!

Menion: Szerintem nemsokára otthon lesztek, ha így halad Anna baba.

Julcsiról, Editről nincs hír?

Cicus: Hogy tudtál ilyen sokáig aludni? Zsófi baba ennyire rendes, hogy eddig hagy alukálni?

Tegnap végre rávettem a férjemet, hogy most már tegyük be a helyére a kiságyat. Hát próbálkozott, hogy még ne, mert milyen jó ágyból nézni a tévét, de nem hagytam magam lebeszélni, így végre helyére került, és a dekormatricákat is felragasztottuk a falra Bazsival. Elkészítettem a hazajövős ruhácskákat is.

Kép
cedis

Cedis: nos az úgy van,hogy este 11-1/2 12 körül hamizunk és aztán 2x kel (kerek 3 óránként) Zsófi,ami sztem egész jó! :lol: Most 1/2 3-kor és 1/2 6-kor kelt,de utóbbinál visszaaludt a kezemben 6-ig... Na,akkor evett és utána aludt 1/4 10-ig. Tehát éjszaka 2x kelünk. Csak máskor nem tudok ilyen sokáig aludni,mert 7-kor kelni kell suliba készíteni a gyerkőcöket,na meg a kicsit oviba. (Csak ő kicsit később megy,1/2 9-re.)

Mondjuk ennyi is volt a nagy jókedvem... :? Anyósom jött péntek du. megnézni Zsófit,itt volt 2-3 órát. Aztán elvitte Regit,úgy volt hogy hétfőn reggel 8-ra megyünk érte. Erre ma reggel telefonál,h. éjjel hányt a gyerek,de nyugi már jól van,most pihen. Mire most megint telefonál,h. bár már hányás nem volt,de meleg a feje,szerinte lázas. (Mondjuk annyi esze nem volt,h. meg is mérje! :x ) Tehát azonnal menjen is érte a férjem,mert neki nincs otthon semmilyen lázcsillapító,stb.,meg ő mindent elvisel,de a hányást sose bírta... Hát csodálkozom,hogy tudott így felnevelni két gyereket,ha ennyire beparázik,meg nem bírja a dolgokat! :?
De nem ez a lényeg legfőképp,hanem hogy amióta Zsófi megszületett,naponta 8x telefonál férjemnek,meg azóta minden nap kitalál vmit,h. menjen párom,mert ezt ad+azt ad... De basszus,az én férjem nem azért van szabin,hogy anyóshoz ugráljon naponta!!! :shock: Már mondtam is neki,h. mi van,anyád szült,vagy én??? :shock: Komolyan tök idegesítő,amikor NEKEM lenne szükségem Rá és tényleg minden segítséget meg is kapok Tőle és erre anyós állandóan bezavar!!! :cry: És én meg emiatt veszekszek,pedig nem párom tehet róla... Csak olyan rossz! Na jó,nem panaszkodok tovább,ne haragudjatok!!!

Millió puszi mindenkinek!!!

Cicus
cicus78

Na csajok,megint Én! :lol:

Raktam pár képet Zsófiról gmailre!!! Az utolsó kép pedig tegnap készült! Nikinek volt karate versenye,bronzérmes lett!!! :D Addig Anyu vigyázott Zsófira,de szoptatás után mentünk rögtön,így mire újra ébredt,már itthon is voltunk! :lol: De muszáj volt látnom a lányom versenyét is!!! :P December közepén meg tánc fellépése lesz,azon is szeretnék ott lenni!!! :)

Cicus
cicus78

Sziasztok!

Madiani: Gratulálok Nórához és sok boldogságot kívánok!

Menion: Örülök, hogy jól vagytok és hamarosan mentek haza!

Cicus: Megnéztem a képeket! Hát rajtad egyáltalán nem látszik, hogy most szültél! Nagyon csinos vagy!
Zsófi meg egy gyönyörűség!
Nikinek gratulálok az elért helyezéshez!

Annus: Pihenjél! Bár szívesen meglátogatlak holnap ha Niki úgy gondolja, hogy világra jön!

Velem minden rendben van, holnap megyek először ctg-re.

A hazahozós ruhákat még nem raktam össze, nem érzem még az idejét!

Kép
eper74

Cicus egyszerüen tüneményes a kis Zsófi :lol: :lol: :lol:
Nikihez meg gratulálok nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:
És persze te is csinos vagy nem is látszik hogy most szültél irigy irigy :oops: :P
Anyós meg mit képzel magáról most az uradnak meletetek van helye nem hozzá ugrálni
:evil:

Én is összepakoltam előkészitettem a hazahozós ruhákat minden kész :wink: mondjuk még 2 hetet szeretnék egybe maradni :roll: de persze ezt nem én döntöm el hanem a kisasszony :wink: mikor akar kibujni :roll:

t katinka

Sziasztok!

Végre géphez kerültem!
Tegnap a Zsolti eltalálta hogy kifesti a szobánkat meg lerakjuk a szőnyeget.Jól elfáradtam de tök szép lett.Már vissza is pakoltunk tegnap.

Nórihoz Gratula és sok örömöt meg tejcsit kívánok!

Cicus!
Látom anyóssal neked is meg gyűlik a bajod néha!Csak nyugalom!
Az én anyukámnak is mindenféle problémája van mikor egy kicsit többet kéne a Domira vigyázni.Már most hozzá szoktam a gondolathoz hoyg egyedül kell megoldanom mindent.

Titokbaba!Te hogy vagy?

hadedit82

Basszus most nézem!!!!

11 nap??????

hadedit82

Hát nekem már így a 38. héten időszerű volt az összepakolása a hazahozós cuccnak, mert ha Balázsra hagyom, akkor nem tudom, hogy mit talált volna meg belőle.

Cicus: ez szuper jó, hogy csak kétszer kel Zsófi baba. Anyósod jó fej, hogy folyton a férjedet ugrasztja.

Már én is előre félek, hogyan lesz a segítség nálunk, mert anyu első akar lenni, de én úgy szeretném, ha első héten Balázs maradna itthon velünk, főleg, mert anyu folyton beleszól mindenbe, legalább is Balázsnál így volt. Anyósom viszont kifejezetten kérte, hogy csak januárban számítsak rá, ami nekem meg is felel egyébként, mert addigra már összerázódunk négyesben.

Ja és hab a tortán, hogy férjem öccse, dec. 18.-án jön haza karácsonyozni Angliából, és mivel idén nem megyünk az ünnepek alatt sehová, így hozzánk akar jönni. Persze értem én, hogy találkozni akar a testvérével, de egy pár napos, hetes babával, akit valószínűleg folyton vagy sűrűn fogok szoptatni nem szívesen kerülgetem még őt is. Ezt mondtam is anyósnak, aki nem vette jó néven. Amúgy alternatívaként kitaláltam, hogy a tőlünk nem messze rakó rokonnál aludjon és egy-két órára persze jöjjön át, de ne lógjon már egész nap a nyakunkon. Lesz akkor elég dolgom.
A másik: itt aludt péntekről szombatra férjem haverja nálunk, majd mikor ment el közölte, hogy december elején ismét Pesten lesz dolga, és majd jön babanézőbe. :shock: Remélem ezt nem gondolta komolyan, mert a szűk családon kívül az első négy-hat hétben én senkit nem akarok fogadni. Nem tudom lehet én vagyok az antiszociális, de én így érzem normálisnak.
Az egyik kis kolléganőm is mondta, hogy majd osztályilag (9-en) meglátogatnak a kórházban minket. Hát lebeszéltem róla. :oops:

Kép
cedis

Gyorsan megkukkantottam a képeket.

Cicus: Baromi jól nézel ki! Nikinek gratula, ügyes csajszi! Olyan édes Zsófi a malackával mosolygós képen. Imádnivaló! Én is úgy várom már, hogy a kiságyban szuszogjon Kamilla. :)

Edit: 11 nap. Ez már egy pillanat alatt itt is van! :D

Kép
cedis

Na én is itt!

Persze itthon van az uram,vagyis most épp focizni ment,de amúgy itthon van.Már nem engedem nagy melóra :lol: Pont ma mesélte h kérdezték odabenn hogy hogy benn van még.Ő meg értetlenül kérdezte hogy hol lenne?Csak onnantól nem lesz ha megszülök :lol: :lol:

Szóval reggel jó nyűgösek voltunk,aztán elmaradt a takarítás meg a séta is.De majd holnap!Most picit jobb,remélem ma hagy aludni Niki....Iza már alszik hála az égnek,remélem h nem kel éjjel :roll:

Remélem Julcsival minden ok odabenn!Bár sms nem jött,szóval még egyben van ezek szerint!

annus11

Sziasztok Csajok!

Nem voltam pár napig, azt gondoltam babaesőre jövök... :o Úgy látszik tényleg enyhe volt a front. :)
Először is: Madiani: nagy-nagy gratula a babához, kívánok Nektek minden elképzelhető szépet és jót az életben!
Menion: örülök, hogy jöttél és a sok megpróbáltatás után rendeződnek a dolgaitok. Hajrá, hajrá a gyarapodással, ügyesek voltatok eddig is, csak így tovább!
Cicus: olyan jó neked! De ezt már írtam a múltkor is! Már én is kezdek egyre türelmetlenebb lenni, pedig december 1-2-t néztem ki magunknak. :)
Edit:látom nem tudjátok abbahagyni a felújítást. :)
Cedis: pofátlanság vagy nem, mi megmondtuk mindenkinek a szűk családon kívűl, hogy két ünnep között jöhetnek először akkor ha én is úgy érzem már magam. Anyukám, anyósomék, tesómék nyilván jönnek már a kórházba is, de más nem kell. Aki ezt nem érti meg, annak úgy kell, szerintem ebben a helyzetben szabad ilyen szinten önzőnek lenni.
Én az utóbbi pár napban folyamatos fészekrakásban voltam.:) Takarítgattam, pakolásztam, vasalgattam még a maradékokat, elrendeztem a fürdőszobát, bepakoltam a szekrényeket véglegesre, összekészítettem a vajúdós táskát, a kórházi táskát, a hazahozós ruhákat, bekészítettem a hűtőbe a vajúdásra a vizet, az uramnak Red bullt, müzliszeleteket stb. És ma, amikor mindennel végeztem akkor döbbentem rá, hogy basszus mi vár rám. Valahogy mintha most tudatosult volna, hogy ebből tényleg szülés lesz és tényleg egy új család alaklul a következő hetekben. Olyan furcsa. Bazi nagy feladat lesz, de most úgy érzem nem félek. Ha elkezdődik, végig kell csinálni, nem lehet azt mondani félúton, hogy bocs ez nagyon fáj, hagyjuk abba. :) Furcsa, hogy holnap már 39 hetes leszek. :)
Egyébként pár napja már fájdogálok, néha görcsölget a derekam is. A pénteki NST-n csak egyszer mozdult a babó, és a méhtevékenység még mindig nulla. :) Most is úgy érzem, hogy egyben fogjuk betölteni a 40. hetet.
Mára még tervezek egy "nagygenerált", fürdés, hajmosás, szőrtelenítés (segítséggel :) ), körömvágás (lábon segítséggel :) ), szemöldök szedés, lakkozás, ilyesmi. :) Most hogy tényleg minden a helyére került (úgy érzem a lelkemben is), már szeretnék csak magammal foglalkozni és pihenni.
Na megyek is, bocs ha hosszú voltam! :)
Puszi Lányok! Mindenki vigyázzon magára!

Kép
orsolymors

Mandiani sok boldogságot nektek Gratula a kis Nórához, sok tejet! :)

végigolvasom mindig, de a írásra nemigen marad erőm! Bocsánat!

Cicus Zsófi nagyon szép! És gratulálok az ügyes "nagylányod" érméhez! Büszke vagy rá, látszik a képen!

Menion, minden tiszteletem hoyg végiolvastad....
Meglepődve olastam amit a császár kontra természetes szülésről írtál, nekem pont ellentétes tapasztalatai vannak, tavaly ketten voltunk benn csáazárosok, mi ketten nem tudtunk mozogni, még hazajövetelkor sem, mindenki más meg úgymozgott már másnap mintha, semmi nem történt volna. Az egyetlen ami nem nagyon ment nekik az az ülés!
Nagyon szerencsés vagy hogy ennyire nem fáj, de ne emelgess, VESZÉLYES!!! Én sajnos még 2 hét után is nehezen mozogtam.
Kicsit most élek is emiatt, de próbálok optimista lenni.

Nálunk a hasmenés elmúltával, Csani most köhögni kezdett, és hőemelkedése van. Szerintem a dokira míg vártunk hasmenés miatt tuti akkor kaptunk el valamit, ezért utálom a rendelőket! :(

Tej miatt meg senki ne aggódjon, úgy kell ozzáállni hoyg menni fog, aztán ha máshogy alaku, majd lelkileg feldolgozza az ember!

Holnap megyek dokihoz! Leveszi streptot, meglessük Szabinát, sztán gondolom küldd az utolsó vérvételre, meg kijelöli a CTG időpontot! :)

Nekem meg elég egyedüli hetem lesz, mert párom csak hétfő kedden lesz veünk, szóval... nincs túl fényes kedvem! De ezen is túl leszünk!

Na puzi mindenkinek!
Jövök ám mindig csak nem minidg írok! :oops: :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

csak gyorsan dicsekedek 2140ek lettünk esti mérlegelésen :lol:
(2200 a súlyhatár) remélem ez a hazautunkhoz a jegy :lol:
holnap még szemész de. megnézi és remélem du. szabadulunk...

látogatók: már nekem is próbálkoznak hogy "azért csak megnézhetjük neeeem?" és ráadásul olyanok akik 1000 éve nem jöttek engem "nézni" akkor most miért olyan sürgős :shock:
különben ha karira érkezett volna akkor addig úgyse látná...
nehéz lesz megértetni mindenkivel hogy NEM ! asszem az lesz hogy a terasz ajtón át megmutogatom és nem jönnek be...még jó hogy iker ház van és 3 szint így vannak elkülönítési lehetőségek

császár kontra "rendes"szülés: nem tudom én ezt láttam és a többi császáros is velem együtt mozgott...jó volt aki kicsit nyüglődött de az is ment és csinálta amit kell...a többiek bizony ülni sehogy nem tudtak :( és fájt nagyon alúl mindenük

Kép
menion
Budapest

Sziasztok,

Madiani - gratulálok nektek!!!!

Menion - nagyon jó már az a súly, mindjárt lehet hazamenni!!!

Babanézés - az emberek meg vannak őrülve, szerencse, h az ÁEK-ba nem lehet bemenni a szobákba elvileg :D Én amúgy Orsolymorssal értek egyet mindenki alkalmazkodjon szépen a frissen szült kismamához.

Császár vs. Spontán- császárt mindenki máshogy viseli, meg a spontán is mindenkinek máshogy alakul, nekem több barátnőm nem tudott ülni hetekig a spontán után én meg jól voltam a császár után már a második nap. Szerintem ez eléggé egyéni.

Kép

Kép
leo50

Jó reggelt! :)

Hát engem 1 órája kidobott az ágy, sehogy sem sikerült visszaaludnom, ráadásul a gyomrom hangosan korgott, (hülye kismama miért fekszik le éhesen..:) ), úgyhogy felkeltem. :) Bedobtam egy pohár teát és pár kekszet, egyből jobban vagyok. Boglárka is táncol a hasamban, szerintem ő is jól van. :)
Ma kettős fronthatás van, akit esetleg érint!
Basszus nekem már csak 7 napot ír a vonalzóm!!! Ááááááááááááááááááááá :D :D :D

Kép
orsolymors

Jó reggelt Mindenkinek!

Madiani: nagyon sok szeretettel gratulálok a kislányod születéséhez, kívánok minden jót, amit csak lehetséges :!:

Katinkababa: ez a kissrác, tiszta sármőr :wink: nagyon édes, és hipp-hopp összekapja azt a pár dekát majd meglátod, szorítok :!:

Menion: hős vagy, hogy ennyit visszaolvastál és reagáltál is, de leginkább azért csodállak téged és Katinkát is, amin átmentetek, az izgalmak a nehézségek... á hagyjuk is, a lényeg, hogy szépek vagytok és már mindjárt otthon :wink:

Kriszta: remélem Bálint azóta már jobban van, sok gyógypuszit küldök neki én is!

Cicus: nagyon jók a képek és te már is nagyon csini vagy :!: irigykedünk ám! Nikinek óriási gartulapuszi, megérdemli, és te is nagyon büszke lehetsz rájuk, olyan csodaszépek.

Zsani, Sannah: a Miklós nap nekem is jó lesz, főnököm azt jósolta, ő azt is megjósolta, hogy fiú lesz, hátha ez is bejön neki :wink: Szóval ha nem bánjátok csatlakoznék a Mikulás napi különítményhez :lol: :wink:

Titokbaba, Edit: pedig már azt hittem a ti babáitok hírére jövök, de se Bátony, se Doroti... azért továbbra is szurkolok nektek.

Cedis: jaj anyukámmal én is gondban leszek, most itt volt 4 napig, de azért az utolsó félnapra már sikerült összekülönböznünk :cry: és ő két hétig akar itt lenni!!!! Mi meg szeretnénk a férjemmel és a babával hármasban összecsiszolódni, hiszen ez a legfontosabb, nem hiányzik, hogy akkor még az ő lelkét is ápoljam. Egyébként nagyon sokat segített míg itt volt, csak hát ő olyan mártír típus, szeret mindent félreérteni, azon megsértődni, és a megbántottat játszani.

Bogi: Csaninak is jobbulást, sajna ezek a rendelők ilyenek, én is mindig összeszedek valamit :roll: remélem nem lesz komoly

Orsi: húha 7 nap -izgi!!!!! de azért vessetek meg én irigykedem is, már nagyon nehezen bírom magam így a végén :(

Remélem a héten még lesz időm elintézni a karácsonyi ajándékokat. Éjjel én is jósolgattam, gondolom ez volt az, mert a korábbiak ehhez képest smafu. Meg sem bírtam mozdulni annyira fájt, még az uram is felébresztettem, a kanapén dekkoltunk hajnal 4-ig :D Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok.

cicóka

Jó reggelt!!! :)

Orsi: Te aztán jó korán!!! :D 7 nap,ne csodálkozz,hisz igazából most Te jönnél!!! :wink: Olyan aranyosak vagytok,ahogy figyelmeztetitek a többieket,h. front van! :lol: :wink: Jó Titeket olvasni,izgalmas ez a várakozás és én is ugyanúgy izgulok veletek/ értetek!!!
:P :P :P

Babanézés témában: én csakis Anyut és tesómat engedtem be a kórházba,na meg persze férjem volt velem amikor csak tudott és 1x a gyerekek jöttek be. Tehát a saját családom. De pl. anyóst nem,tartsa tiszteletben,h. most szültem!!! Hisz ahogy mondtam,9 hónapig azt sem tudta,a világon vagyunk-e... :? Csak most látogatta meg itthon már Zsófit,pénteken. Tehát semmiképp ne engedjetek ebből,egy kismamának meg kell erősödnie ugyanúgy,ahogyan a pici babának!!! Erre van a gyermekágy elnevezés ugyebár... Na szóval mindenki tartsa tiszteletben a kismamát és kisbabát!!! És arra meg magasról tojni,ki sértődik meg!!! :evil: Majd megbékél! :wink:

Bogi: Csaninak jobbulást!!!!!!!!! Sok gyógypuszi Neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk most Regina maradt itthon,most reggel megint hányt,gyenge és fáj nagyon a feje!
:cry: Tegnap mértünk lázat,37,6 volt,így jöttek haza anyóstól... :(
Úgyhogy irány a gyerekorvos,majd Apa elviszi! Isteni szerencse,h. párom itthon van! Úgyhogy remélem,anyós ma nem ugráltatja vmi hülye ürüggyel!!! :evil: Így is tök para vagyok,el ne kapja ezt Zsófi,bár Ő el van különítve most a mi hálószobánkba,majd csak este hozom ki fürdeni...

Csajok! Köszönjük szépen a kép dícséreteket!!!!!!!!!!!! :D Nagyon kedvesek vagytok!!! :)

Most megyek,kérek a dokitól Reginek időpontot mára. Majd jövök még! Valahogy megint az az érzésem,hogy lesz ma újabb babánk!!! :lol: :P :wink:

Puszi mindenkinek!

Cicus
cicus78

Reggelt!

Hát csajok a végén Orsi beelőz mindenkit :lol: :lol: Igaz ő már tényleg időben van! :wink:

Én már megvárom a hóesést úgy döntöttem,előbb nem szülök 8) :lol:
Most jut eszembe h még poénkodtunk is anno h majd szánkón húz be az uram a kórházba ha megintdul a szülés...a végén igaz lesz!Igaz szánkónk nincs :lol: :lol:

Bogi!
Csaninak továbbra is jobbulást!És kitartást az apa nélküli héthez!!!

Menion!
Ez szupi!!!De jó h mehettek mindjárt!

Cicus!
Sajnálom h Regi beteg lett...és még csak most jön a tél....remélem nem leszünk egyfolytában betegek,én is aggódom emiatt :roll:

Cicóka!
Én is fájdogálta,de nálam ez már nem újdonság :lol: Kíváncsi vagyok bejön e a jóslat!

Amúgy elaludni is nehezen aludtam el,minden bajom volt.A savtól kezdve...

Ja szerintem is egyéni h ki hogy viseli a császárt és a normál szülést.Mármint utána a felépülést.Minden esetre mindenki tartsa be a 6 hét pihenőt!!!!!!!!Hiszen 9 hónapig egy babát növesztettünk odabenn!!!

annus11

Jó reggelt mindenkinek!

Orsi! Akkor én veled keltem ma meg a Domi is.Mostanában mániája 5 körül kelni.Én meg teljesen ki vagyok merülve tőle.Hát szombaton hallottam a rádióban a kettős fronthatást de az én Dorotimat ez nem nagyon izgatja.

Éjjel meg jól meg is izzadtam .mikor fölkeltem tisztára megijedtem.Egyszer meg olyan jóslóm volt hogy kivert a víz.
Jaj!!!!én nagyon reménykedek a mai meg holnapi napban.
mai azért mert 22 a szerencseszámom,a 23 meg azért lenne jó mert a Zsolti is meg a Dominik is 23.-án született.

Titokbaba nagyon el vagy tűnve!!!!!
Remélem minden rendben van!

Ezek a gyönyörűséges babák meg nőnek ám mint a gomba!!!

hadedit82

Sziasztok!

Na látom nem én voltam egyedül, aki nem aludt éjszaka. Este 10 körül elkezdtem jósolgatni én is elég rendesen, és el is tartott hajnalig, pontosan nem tudom hány óra volt, mert bele-bele szunyókáltam. Egy darabig néztem az időközöket, de teljesen rendszertelen volt, így nem vettem komolyan. Úgy voltam vele, ha ez már a szülés, arra úgyis rájövök. Aztán, amikor hasmars miatt rohannom kellett a wc-re kicsit elgondolkodtam, hogy ebből lesz-e valami, már pont készülődtem egy meleg fürdőt venni, amikor is elmúltak a fájások.

Ma tényleg kettős fronthatás van, dupla esély a babókákra.
Én szeretnék még legalább dec 1-ig egyben maradni. Aztán jöhet Kamilla.

Ma mennem kellene a bankba biztosítást felmondani, de esik ez a hülye eső, így semmi kedvem menni.

Cicóka: na az én anyukám is ilyen. Ezért félek tőle nagyon, mi lesz, ha jön, mert amikor Balázs született folyton osztogatta a tanácsait, hogy mit kell csinálni, de amit csináltam végül is nem volt neki megfelelő, ettől csak felidegesített, amire pont nem volt szükségem.

Tegnap olvastam a szülés menetéről, és bár tudom nagyjából mire számítsak, és eddig nem is féltem, tegnap megrettentem, hogy mi lesz. Igazából a bizonytalanság miatt, nem a fájdalomtól.

Kép
cedis

Csak egy perc,mert Regi mindjárt megy apjával orvoshoz,meg várom az én kis "óraművemet",hogy keljen szopizni! :lol:
Na tessék,már fel is kelt!!! :lol: Csak ennyi most,megnéztem gmailt,

Menion: CSODASZÉP SZŐKE TÜNDÉR A KISLÁNYOTOK,EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ,ODÁIG VAGYOK ÉRTE!!! :D :D :D
cicus78

Titokbaba szerintem épp karácsonyi dekorációt vásárol valahol :lol: :lol:

Edit!
Én a 24re leszek kíváncsi,mert Iza meg 24én született.De nem hiszem h Niki akkor jönne :wink: És nyugi,már nincs sok!Engem tuti beelőzől! :lol:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: