A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Sziasztok!
Visszatértem a fővárosba, gyorsan benéztem, végigolvastalak titeket! Nóna, de rég jártál már itt, remélem minden rendben veletek!
Labkat! Örülök, hogy sikerült eljutni a dokihoz, és remélem minden rendben lesz. Én holnap megyek az eredményeimért.
A fürdetésbe nem tudok beleszólni, mert első babás vagyok. De azt tudom, hogy szegény gyerek is koszos lesz, büfizik, ráfolyhat egy kis tej stb., és én se szeretek fürdés nélkül lefeküdni aludni. Persze ez nem azt jelenti, hogy meghalnánk, ha kimarad.
A fürdetőkrémmel kapcsolatban meg csak annyi, hogy amikor nekem kijött a fémallergiám, ekcéma jellegű kiütéseim, akkor javasolták, és kipróbáltam magamon. De abbahagytam, mert jobban viszkettem tőle, mint bármi mástól. Tudom, hogy tényleg jó, mert a keresztlányomat is azzal fürdetik, csak én személy szerint nem vagyok érte odáig.
Na elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!
tedorka

pókica: BABÉ-t még nem használtam. Hol lehet azt kapni?

Kata
labkat

Mi gyógyszertárban vettük. Olyanban, ami árul kozmetikai termékeket is. Elég húzós ára van, de vagy fél évig elég a flakon és iszonyat jó. Nekem is előszoktak jönni a kezemen száraz foltok takarítás után (poratkára és penészre is allergiás vagyok, ebből lett az asthma) és ezzel kenem be. Jobb mint a szteroid. Van testápolónk is belőle és fürdetőnk is.
Az olajos fürdetőnél vigyázni kell, mert csúszós, jól meg kell fogni a babát.
:D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Ritkán jövök, de azért olvasgatok visszafelé. Mi is a Babé-t használtuk az elején, most a gabi fürdetőjét, de azzal is minden rendben van. A fürdés nálunk is a mindennapi rutin része. Fürdés után tudja Boti, hogy alvás van, így nem kell róla győzködni.

Kép
Kép
Kép
endaaj

sziasztok
labkat örülök hogy eljutottál dokihoz,nekem nem volt szerencsém nem hívtam őt fel és nem rendelt ilyen az én szerencsém elmentünk hiába na mindegy ebből tanultunk többet nem megyek bejelentkezés nélkül.
fürdető én a gyógyszertáritnem használta meg a popsikrémet sem annira nem szimpi.nekünk születésénél linola fürdetőt + testápolót írak mert lehámlott a bőre és ők ngy okosan azt fújogták hogy érzékeny a bőre pedig nem csak ki volt neki ázva de a hámlás után nem vol semmi baj vele és azt a linolát is talán 2x használtuk.mi a johnson's-t használtuk de már nemolyan mint régeben így áttérünk a niveára a testápolót és a popsikréme má szinte az elejétől niveásat használtunk és nagyon jó én például csak naponta 1x fürdés után kentem André popsiját és soha nem volt vele gond.nálunk ezek beváltak mi maradunk is ennél szerintem.
ideért a rossz idő esik már éjjeltől :(

Kép
Kép
anitaaa03

Tedorka, mostmár sűrűbben jövök, csak most nem voltunk itthon, és nem győzöm magam utolérni mindenben... :D

Igen, ahogy Pókica is írta, Babét gyógyszertárban lehet kapni, de figyelni kell, mert többféle is van belőle, ennek az Omega fürdetőnek is van testápoló változata is - nem rossz, de érdekes, nekünk az annyira nem jött be. Egyébként ez a Babé Omega az, ami kifejezetten atópiás bőrre van, van sima Babé is, az is amúgy mindenféle illatosító és egyéb adalékoktól mentes. Mi amúgy napvédőnek is ezt használjuk. Ja, és az olajos fürdető tényleg csúszik, figyelni kell... :)

Kép

Kép
nóna

Ja, és még valami: ha valaki babájának esetleg koszmós lesz a feje, arra is van külön Babé koszmó elleni sampon.... na az nagyon szuper! Nekünk koszmós volt elég nagy területen a kisfiam feje, mindenféléket mondtak, hogy így meg úgy kapargassam, én nem csináltam vele semmit, és néhány mosás után a Babéval teljesen eltűnt! Ez azért barátságosabb volt így, mint minden mosás után fél óráig körömmel kapargatni a gyerek fejét... :roll:

Kép

Kép
nóna

fárasztó már a takarítás,de mi lessz később?! :oops:
megyek még porszívózni az halálom attl mindig megfájdul a hasam is de hát magától nem fog eltünni a kosz :( ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal?
volna egy kérdésem a köldökcsonkra ti vettetek,vesztek köldöktapaszt vagy gézlapot?mi nem raktunk rá semmit mert a védőnő aztmondta nincs rá szükség nemtudom most vegyünk-e valamit.

Kép
Kép
anitaaa03

babe,az nálunk is nagyon nyerő...szerintem is megéri az árát,mert sokáig elég.

Köldökcsonkhoz anno nem volt szerencsém,két ét után jöttünk haza és addigra leesett.Nem is tudom,mi lesz most..

Megyek dokihoz délután,uh sajna nem lesz,csak vizsgálat.Remélem midnent rendben talál

Én ma olyan jól vagyok,hogy nincs dög eleg...még a hangulatom is más...

Kép Kép
meli1118

meli várunk a hírekkel.hátén hangulatom nem túl jó én hiányolom a napocskát :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Kösz az infót pókica fürdető ügyben. Majd utána járok! Most jobbára Gabit használunk, mert a J&J nagyon nem jön be, max sampon gyanánt.

anita: hát nekem is mondták, hogy menjek be, ha nem is érem el a dokit, de tudtam, hogy tutira rendel. De hála Istennek sikerült elérnem!
én amúgy épp ma főzőcskéztem, és elfáradtam, hihetetlenül. Szóval úgy döntöttem, tornázni fogok, mert javítani kell az állóképességemet. Remélem a pocaklakók is így gondolják :D

köldökcsonk: képzeljétek, én Verusnál nem is tudtam, hogy az nem érhet vizet, és pár nappal ahogy haza jöttünk, már le is esett. Nagyon szép kis köldöke van. Semmi gond nem volt vele soha. Johinak meg vigyáztunk, és jó lassan esett le. Olyan tömör kis köldöke van, és sokáig levedzett, meg tisztogatni kell néha, mert a bőr nem szellőzik, és ez problémákat okoz. Elég hosszúra hagyták a csonkot nála, és nehezen húzódott vissza!

Kata
labkat

kata én nem merek tornázni inkább sokat pihizemmert semmi kedveem begörcsölni és kórházba menni :?

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi mindenkinek a fürdetős tippeket, arra nem is gondoltam, hogy a rendszeres napirend miatt kéne naponta, de jogos.

Takarítani nekem nem lehet megerőltetően, pl. hajolgatós-guggolós figurákról le vagyok tiltva, úgyhogy szegény férjem csinálja. Na, azért nem túl nagy gyakorisággal, úgyhogy nem kell nagyon félteni. :lol: Még szerencse, hogy elég jól bírjuk a kupit. :lol: :lol:

Ma nagyon zombi vagyok, már hónapok óta hajnalban kelek, valami fura terhességi álmatlanság van rajtam, de ma 3 után egyáltalán nem bírtam visszaaludni. Szinte sose alszom 6 óránál többet, pedig régebben 8-9 is ment. Kicsit aggódok, hogy ez elég-e, de nem vagyok mellette nagyon fáradt, csak lehet, hogy a gyerekben is ez rögzül, hogy éjszaka alvás helyett fenn kell kukorékolni, és sose alussza át...

/
lemonsong

lemonsong én meg áttudnám aludni az egész napot :D
a hajolgatás nekem sem kellemes de még nem tiltották meg igaz nemis mondtam a dokinak hogy gondot okoz :oops:
mindegy csinálok amennyit bírok és ahogy bírom.
szerintem a bébi nem szokja meg a te nem alvásodad hiszem ő nem akkor alszik amikor te.bár lehet rosszul gondolom.

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!
Én ma voltam először kismamatornán. Három negyed órás volt, de az utolsó 10 perc relaxáció. Nagyon jól esett. Már ugyis kezdett fájni a hátam.
Vendég

anita: én is csak akkor csinálom, ha nincs semmi haskeményedés. No és nagyon lassan kis tempóban, csak ami jól esik. Épp ezért választom a harmadik trimes. Tornát, mert az a legkímélőbb!

lemonsong: valami álmatlanság féle engem is kerülget. Felébredek általában hajnalban, és nem tudok aludni. De aztán megjön a kedvem, csak hát már a lányok ébresztenek. Most itt is elszunnyadtam az előbb kissé...

BELEGONDOLTATOK MÁR, HOGY kb. NÉGY HÓNAP ÉS KIBÚJNAK A POCAKLAKÓK?

Kata
labkat

Hát, én minden nap többször belegondolok, hogy még négy baromi hosszú hónap! Szerintem még gyerekkoromban sem vártam ennyire a karácsonyt! :lol: :lol: :lol:

/
lemonsong

hali!!!

Minden a legnagyobb rendben,még a vérnyomás,vizelet is!!!Méhszáj zárt és jó minden.Boldog vagyok...

Nekem nem hiányzik a nap,én már kiböjtölném a nyarat 20 fokkal....de hát nem úgy néz ki....majd tusolok egész nap.A viszketés,folyásra írt tutkó receptet,azt mondta,h minden(!!!!!)hozzá járó terhes kismama viszketős mst nyáron!!!!Durva,nem?????minden esetre azt mondta,h csínján a szexxel és az ülőfürdővel.....a második nélkül meglennék.... :P :P

megyek altatni,jóéjt

Kép Kép
meli1118

lemonsong,szívemből beszélsz!!!!!Sosem vártam még így decembert,pedig nem szeretem a telet

Kép Kép
meli1118

hát én azért be vagyok tojva rendeen, hogy hogy fogombírni két gyerekkel.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Sziasztok Kismamik,

Merre vagytok? Ugye pihentek sokat? És nem aggódtok, hanem pozitiv gondolatokkal várjátok az idő múlását? :)

Én ma megint munkahelyen, talán tudok jönni írni is napközben nem csak olvasni.

Holnap megyek megint vezetni, remélem jó élmény lesz, és nem felejtettem sokat, no meg hamar meglesz a jogsim most már.
A sógornőm meg elkezdett egy varrótanfolyamot csinálni, én meg potyautasként bekérezdkedtem, szóval ha minden jól megy, megtanulok alapvarrásokat, és egyszerűbb ruhákat el tudok majd készíteni magamnak.

Kis mocorgóm mostanában igen aktív, aminek örülök rendesen.

Szép napot mindenkinek!

eva

Kép
schvargaeva

sziasztok
hát már én is nagyon várom a decembert de a jövő avaszt is amikor már picit nagyobb lessz a kisbébi.bár én már azt várom amikoritthon leszünk szívesen túl lennék már a dolgokon :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok,
A születés kalkulátor szerint December 26-ra születik meg a kisbabánk. Már 14,5 hetesen megmutatta, hogy kisfiú lesz.
Nekem ezekben a meleg napokban csak úgy vánszorognak a napok, a mozgás egyre nehezebb a növekvő pocak miatt és szokszor az alacsony vérnyomástól szédülés kerülget. Mindennek ellenére nagy-nagy várakozással tekintek az eljövendő hónapok elé és fura csintalan öröm, amikor a pocakban érzem ahogy mocorog, fordul, nyújtózik, vagy akár bukfencezik a kicsi.
[/b][url][/url]
fairy5

szombaton lessz pesten bababörze.volt már valaki közületek?érdemes elmenni?mivel ugye én vidéki vagyok.még nem voltam de mindig azt írják hogy olcsón lehet szép cucokat venni

Kép
Kép
anitaaa03

fairy gratula a bébidhez.nálatok meg van a karácsonyi ajándék :D első baba lessz?

Kép
Kép
anitaaa03

Hol lesz a bababörze? Neten olvastad valahol? Én egyébként még nem voltam, de lehet, hogy megnézném!

Fairy, üdv a fórumon! Én is szédelgek néha, pedig nem is alacsony a vérnyomásom (legalábbis mikor az orvosok mérik, mert ott mindig felmegy). :lol: Nekem ma nagyon nyugodt a gyerek, egy-két bágyadt rugdosáson kívül semmi nem volt. Mondjuk hidegfrontra én is belassulok. :)

/
lemonsong

hello fairy, gratula a babához és jó egészséget és boldog babavárást neked is

lesz belépő a bababörzén? lehet ruhákon kívül mást is kapni? mert ruhákat részben kapunk, részben pedig minden hónapban egy szombaton van nálunk a 11. kerületben jó kis börze, ami olcsó, és nekem pont elég kicsi-nagy. de ha eszközöket is lehetne használtan jókat venni, lehet megérné elmenni.

eva

Kép
schvargaeva

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/B ... ben/362012
itt a link ahol olvastam róla.egyébként én sem tudom hogy mi van és hogy működik azért kérdeztem hátha valaki volt már

Kép
Kép
anitaaa03

én is szoktam szédelegni pédául tegnap is nálam tuti a vérnyomás mert mindig aalacsony amikor mérik akkor is én olyankor megiszom egy gyenge kávét van amikor kicsit segít

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, szerintem ez nagyon kicsi bababörze lehet, onnan gondolom, hogy a kerületi művházban lesz, ahova eleve nem férnek be túl sokan. Igaz ilyenen sem voltam, de szerintem nem érdemes külön utazni érte. Viszont szokott lenni az expo-n is egy ősszel, arról tud esetleg valaki valamit?

/
lemonsong

endaj: hát én se nagyon tudom még hogy fogok bírni négy gyerekkel :D

anita: hol lesz szombaton bababörze? Csak mert pont megyünk fel Pestre a genetikai uhu miatt, és talán akkor érdemes lenne benézni, hogy hátha kapunk jó áron ikerbabakocsit!
Egyébként sokan dícsérik. Én még nem voltam, de azt mondják nagyon forgalmas, és hogy rengetegen vannak, de sok cuccot megvehetsz olcsóbban, és meg is nézhetsz több terméket egyszerre!
Már megnéztem a linket. Ez szerintem is elég kicsi börze lesz. Nem hinném, hogy ezért érdemes lenne felutazni. A Sima csarnokban szokott nagy börze lenni, vagy az expo területén, és ott aztán tényleg van kínálat! Azt hiszem az valahogy november környékén lesz. Nekünk az már késő!

Egyébként érdekelne valakit egy használt Symbaba babakocsi??? Csak mert ha igen, teszek fel róla képet és részletesebb "termék tájékoztatót"

Kata
labkat

Lányok! Mi a véleményetek téli babáknaok overáll vagy bundazsák? Én bundazsákra gondoltam, hogy jobban tudja a lábacskáit mozgatni! Bár ezek elég drágágk!
Vendég

kár hogy nagy börze csak novemberben lessz :( de ha tényleg kicsi akkor nem utazom érte 60km-t..
kata symbaba kocsitok van?nekem is az volt jó kis kocsi mégis árultam több mint egy évig mire sikerült eladnom persze nagyon olcsón ahoz képest hogy csak lakásban szállt rá egy kis por. :(
remélem te több szerencsével jársz :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

melinda én jobnak tartom az overált mert azzal könnyen belehet kötni a gyerekülésbe is.persze ha ez nem szempont.bár a bundazsákról szinte semmit sem tudok

Kép
Kép
anitaaa03

http://www.babaruhaborze.hu/
erről beszéltetek?okt. 17 az még belefér a vásárlásba :) és ide a belépés ingyenes vagy van belépő?

Kép
Kép
anitaaa03

hali!

Melinda,attól függ.Szerintem babakocsis sétákhoz overál ÉS bundazsák.Déne májusi és azon a télen simán aludt 2 órákat még kinn és ehhez nagyon be kell öltöztetni és neked is elkél mjd a bundabugyi :lol:
Autózázhoz ahogy Anita írja,h be tudd kötni.

Ma olyan jó gyerek fiam,h azt mondtam,így akár vállalnék még 3-at(nem...)

Ma délután jön anyukám és végre lemosuk az ablakokat,föggönyt mosunk és csináljuk D új szobáját...alig várom!!!!most rápihenek :D

Kép Kép
meli1118

Igazatok van! A kocsiülést nem gondoltam végig. Akkor marad az overál.

Meli! Ez a nagytakarítás nálunk is elkélne, pedig nem volt lakásfelújítás! :)

Fairv! Üdv közöttünk. Gatula a kisfiadhoz!
Vendég

Bababörze:
A 18. kerületi nem hiszem, hogy nagy szám, én 18. ker.-i vagyok és még sosem voltam, ez talán elárulja...
Voltam viszont nagyszabású bababörzén, de az sem jött be. Viszont van aki esküszik rá... Ki kell tapasztalni.
Azt mondjuk nem nagyon értem, miért belépős, egy boltban sem fizetek, a bemegyek szétnézni... :roll:

Bundazsák/ overál: Nekünk bundazsákunk volt (beköthetős változat), leszedető alsó résszel (így kabátként is jó). Imádtam. 1 db volt, januári babánál és tökéletesen elvoltunk vele. Később volt egy pihepuha overálunk, ez nem túl vastag, átmeneti, de betakarva télen is elmegy. Lábzsákot is számoljátok bele...

Lányok, eladom Bende ex kiságyát. Pontosabban volt rá vevő, le is előlegezte, de visszalépett. Baromi jó, mi meg kerülgetjük a lakásban szétszedve... No, ha valakit érdekel, szóljon...

Miért van megint meleg??????? :(

Kép
Kép
sleepin

sleepin ha jól veszem ki a szavaidból akkor a börze belépős!?mármint a nagy októberi.
meli csak lassan a nagytakarítással.nálunk is kéne én el is kezdtem kipakoltam a kamrát a fele kb. kész csak alszik a fiam és addig nem akarok zörögni

Kép
Kép
anitaaa03

Szia mindenkinek!
Csatlakozva az előttem szólókhoz, az utóbbi pár napban jött rám az érzés, hogy annyira várom már a megérkezését!!! Egyébként is türelmetlen tipus vagyok és úgy érzem, sosem lesz december.... :oops: Sosem vágytam még úgy semmire, mint rá és úgy babáznék már. Jaaaaaaaaaaaaaaj, de jó lesz!!!!!!! :D Nekem is első bébi és tisztára be vagyok zsongva és persze agyon kíváncsi vagyok Rá és arra, hogyan állom majd meg anyukaként a helyem! Na és ilyenkor jönnek a kételyek. Vajon jól csinálom majd a dolgokat, jól fogja-e érezni magát idekint velünk, meg hasonlók..... :oops: Csak én filózok ennyit??? :? A másik, hogy mindenki a hasam méretével van elfoglalva, hogy milyen nagy és biztos óriási lesz a baba, ezzel pedig halálra tudnak idegelni! :evil: Nektek szoktak megjegyzéseket tenni, akár még ismeretlen emberek is?
Vendég

anna85, nyugi nekem is folyton mondanak valamit. Nekem többnyire azt, hogy milyen kicsi, és sokan még félve kérdeznek rá, hogy baba van-e vagy rosszul látják.. pedig már 5és fél hónaposak vagyunk... szerintem már egyértelmű 2-3 hete, de hát ez van.
múltkor is mondták, hogy pici, de szerencsére olyan nő, akinek mikor ment szülni nem hitték el, mert 6-7 hónaposnak nézték, és azt hitték kontrollra jött. És azt mondta, hoyg minden gyereknél így volt neki, szóval ne aggódjak.

Nekem az a fura, hogy mindenki fogdosni akarja a hasam, és van aki meg sem kérdezi, de ha megkérdezik is, hogyan mondjam meg, hogy nem akarom, hogy fogdossák? Főleg, hogy egyébként nem vagyunk egymáshoz érős viszonyban.

eva

Kép
schvargaeva

eva, én is hasonló beállítottságú vagyok és amúgy sem szeretem, ha hozzám nem közelállók megérintenek, főleg, ha fogdosnak! Pontosan egy hete történt, hogy egy nem közeli ismerős próbált volna a hasamhoz érni, én pedig reflexből, mint aki egy karate mozdulatot hajt végre, kivédtem a nyúkálást.. :lol: Kínos volt , de önkéntelenül mozdultam. Szerintem ha valaki közelít és nem szeretnéd, hogy nyúkáljon, nyugodtan mond meg, hogy neked ez nem jó érzés. Ha megérti, ha nem, neked a szíved joga ezt eldönteni! Lehet, hogy ezért engem modortalannak tartanak, de én azt sem szeretem, hogy a kisbabákat, kisgyerkőcöket boldog, boldogtalan fogdossa, simogatja, anélkül, hogy legalább megkérdezze a szülőket. Az is lehet, hogy én vagyok bogaras, de nekem fontos az intim szféra és nem szeretem, ha vki bele mászik.... :?
Vendég

az én hasamra is azt szokták mondani hogy kicsi pedig szerintem egálltalán ne épp tegnap jegyezte meg a párom is hogy mekkora pocakom van már.nekem nem akarják fogdosni de én szerintem nyíltan megmondanám hogy nem szeretném hogy taperolják.
anna nálam az a kérdés hogy hogy fogjuk bírni 2 gyerekkel mert eggyel azért nem túl nehéz :)

Kép
Kép
anitaaa03

anna egyetértek a fogdosással kapcsolatban

Kép
Kép
anitaaa03

anitaaa03, örülök, hogy nemcsak én vélekedek így a tapizásról :D !
Hááááááát, igen egy gyerkőc is elég fejfájást okoz, na de kettő, esetleg még több... :) Na de fő a pozitív gondolkozás, valahogy majd csak megoldjuk! :wink:
Egy másik felháborító dolog, ami ma történt velem!
Ma voltam a terheléses cukor vizsgálaton. háromszor szúrtak, majd meghaltam az éhségtől a végére, mert hiába kellett óránként visszamennem még akkor is várnom kellett! Nem is ez a lényeg! Már az első csapoláskor undok volt az ezt végző hölgy: Rángatott ahelyett, hogy elmondta volna neki mi a kényelmes, hogyan üljek, maj amikor ezt szóvá tettem még neki állt fentebb, hogy más kismama is tud itt normálisan ülni én meg ne hisztizzek! Ezt még lenyeltem, majd az öreg nénikkel harcoltam, hogy beengedjenek, mert nekem ugye óránként kell, hogy levegyék a vért, és nem jókedvemből megyek csak úgy be a laborba, aqmúgy előzetes utasítás alapján! végül nem mondta a védőnő. hogy másodjára is vigyek pisit , ezért ott kellett, ezt megoldanom. Na másr most az SZTK-ban, ami egy egészségügyi intézmény olyan, hogy kéztörlő, és kézmosó szappan, vagy bármi amivel megtudnám mosni a kezem, olyan nem létezik!!!!!!!!! Éljen a higiénia!!!!!!!!! :evil: Na erről ennyit! ásul az emberek úgy viselkednek, mintha nem is látnák, hogy állapotos vagyok! Annyi bunkó van, hogy megáll az ember esze!!! Neketek mi a tapasztalatotok???
Vendég

Anna, nekem is ez a tapasztalatom. Nálunk a kórházban sorszámot adnak a vérvételhez, kivéve a terheléseseknek, mert hogy ők menjenek előre, a sorszámosok elé. Ezért már az elején hőbörgés van. Persze a sok kismama nem tud mind leülni, mert szék az kevés van. És utána is minden alkalommal én tolakodom, hogy időben le tudják venni a vért. (sajnos már korábban is kellett mennem terhelésesre, mikor még nem is voltam babás).

A wc higiéniájáról ugyanaz a tapasztalat, mint neked. Se kézmosószappan, se papírtörlő, de még legfúvó sincs. És persze ezen az osztályon meg koedukált wc van, és rettentő koszos és büdös. Én mindig felszerelkezem egy rakat pzs-vel, és még a kilincset sem fogom meg puszta kézzel. Na meg viszek magammal pici dm-es tusfürdőt, hogy tudjak kezet mosni.

eva

Kép
schvargaeva

Nekem Bendével nagyon picike hasam volt.
Ez 19+4 Bendussal:
Kép
Hát senki sem nézett félidős terhesnek. :)

Kép
Kép
sleepin

Anna! Látom ugyanazta a nevet választottuk!!! :) És nekem is sok kételyem van. És ha prsze megkérdezem mindenki mást mond! :) Na de nem baj! Szerintem majd jön ösztönből! Legalábbis remélem! Ez tényleg szörnyű amit irsz a SZTK-s vérvételről. Nálam a háziorvosnál mikor atáppénzespapirért megyek , akkor örjöngenek a várakozók, hogy engem soron kívül behívnak. Tényleg sok b....ó ember van.

Ja, és én is nagyon-nagyon várom a decembert!!!!!!
Vendég

Az a baj, hogy az embereknek eszükbe sem jut átadni a helyet, vagy egyéb figyelmességeket, előzékenységeket tenni pedig azért elég szembetűnő a kismamik pocija!
Néhány napja aggodalmaskodok egy kicsit, mert érzem, hogy m ozog nap közben, de mostanában nem tesz olyan erőteljes mozdulatokat! Mindig csak egy-két finom mocorgás. Szerintetek ez miért lehet? Ugye nincsen baj? :?
Vendég

Szia Melinda! Végre nem csak nekem tetszik a Noel név! Engenm sokat kritizálnak miatta, hogy miért kell ilyen magyartalan, nyálas nevet adni a gyereknek, de nem érdekel, ez a mi döntésünk és odavagyunk érte! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: