anitaaa03, örülök, hogy nemcsak én vélekedek így a tapizásról

!
Hááááááát, igen egy gyerkőc is elég fejfájást okoz, na de kettő, esetleg még több...

Na de fő a pozitív gondolkozás, valahogy majd csak megoldjuk!
Egy másik felháborító dolog, ami ma történt velem!
Ma voltam a terheléses cukor vizsgálaton. háromszor szúrtak, majd meghaltam az éhségtől a végére, mert hiába kellett óránként visszamennem még akkor is várnom kellett! Nem is ez a lényeg! Már az első csapoláskor undok volt az ezt végző hölgy: Rángatott ahelyett, hogy elmondta volna neki mi a kényelmes, hogyan üljek, maj amikor ezt szóvá tettem még neki állt fentebb, hogy más kismama is tud itt normálisan ülni én meg ne hisztizzek! Ezt még lenyeltem, majd az öreg nénikkel harcoltam, hogy beengedjenek, mert nekem ugye óránként kell, hogy levegyék a vért, és nem jókedvemből megyek csak úgy be a laborba, aqmúgy előzetes utasítás alapján! végül nem mondta a védőnő. hogy másodjára is vigyek pisit , ezért ott kellett, ezt megoldanom. Na másr most az SZTK-ban, ami egy egészségügyi intézmény olyan, hogy kéztörlő, és kézmosó szappan, vagy bármi amivel megtudnám mosni a kezem, olyan nem létezik!!!!!!!!! Éljen a higiénia!!!!!!!!!

Na erről ennyit! ásul az emberek úgy viselkednek, mintha nem is látnák, hogy állapotos vagyok! Annyi bunkó van, hogy megáll az ember esze!!! Neketek mi a tapasztalatotok???