A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

kicsit ó lábas kép és ráadásul laptetőn :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nagyon csinos vagy Bea. Szerintem azért látszik a pocakod.... Azaz 51 kiló nem túl kevés? Milyen magas vagy?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kukli, nem aggódj Kata miatt. Biztos minden rendben van vele. Az amnió meg tényleg brutális beavatkozásnak tűnik, főleg, hogy ennyire előre haladottak vagyunk már. Még egyszer beszélj az orvossal. Azt nem értem, hogy egy ideje már megvan az eredményed, miért most vette elő megint?

A kineziológushoz annyit tennék hozzá, hogy akinél én voltam, az várandósokat nem vállal, mert már a magzati kor számít, így ami veled történik, még ha rád pozitív hatással is van, azt a baba negatív élménynek is kaphatja. Na ha nagyon zöld voltam, akkor bocsi, többet én sem tudok.

Tencsi, örülök, hogy jelentkeztél és hogy Viki jobban van. Gratula a kicsi-kocsihoz. Mi is tervbe vettük az autónk (Suzuki Ignis) lecserélését, egy nagyobb, családi verzióra, de szeptemberben nem jött össze. Azóta begyűrűzött a válság, és csak áldom a sorsot, hogy a szeptemberi számításunkat keresztül húzta. Valaki írta, hogy neked is igen korán kezdett el csöpögni a tejci. Normális, hogy irtó sárga?

Katka, dobd el azt az ócska tükröt, amiben ellenőrzöd magad. Tuti hazudik, és elködösíti a valóságot. Sőt, keress meg egy vidámparkot, hátha jó pénzért beveszik görbe-tükörnek! Inkább a lányaid tekintetében szemléld meg magad, bizti reálisabb képet ad.

Erpé, te vagy a 80-as sorstársam. Samunak mihamarabbi gyógyulást!

Nemlajos, legalább pecázni használható az a gríz?

Vica, ezek szerint segített a gyógytornász konzilium, vagy inkább a pihenés jött össze? Remélem a kúp-tabletta nem kellett.

Kép
Kép
tessza76

Kineziológuson annyit javítanék, hogy oldani nem szokták a terhes anyákat, csak magzat engedéllyel. Ez a kérdés meg egyenesen a magzatnak szól, hogy egészséges-e. Természetesen joga van a babának, hogy ne válaszoljon, de szerintem biztos válaszolna... És ez nem oldás, ami megterhelheti a szervezetet. Én második terhességemmel jártam (drága exszem megcsalt a legjobb barátnőmmel, amit a szívemre vettem és Ágicát majdnem elvesztettem). A baba nem engedte, hogy én oldást kapjak, de ő kapott és nem is akart többet elmenni. :)
De senkire semmit nem akarok ráerőltetni. Én azért mentem el, mert a nyugati orvosok nem sokat tudtak tenni és tehetetlenségemben fordultam alternatív módszer felé....

Katka

katka22

Nagyon aranyosak vagytok, de én tényleg hatalmas vagyok. Egyébként is eléggé, nem csak most.... Az első terhességem után még visszaszereztem a versenysúlyom, de azóta gömbölyödöm és hozzá 180 centi magas vagyok....
Szóval jót mosolygok Bea 51 kilóján, ami számomra egy elképzelhetetlen dolog, de hát a fotón meg nagyon is csinos... Én is mindig ilyen karcsúságról álmodtam, de hát mindent nem lehet...
(Persze tudom, hogy vannak elfogadási problémáim, nem állíthatom, hogy nincsenek.)

Katka

katka22

Erpé Samunak jobbulást! Vigyázz nagyon maagdra, nehogy te is belecsöppenj! Most volt kicsit időn alaposabban visszaolvasni. :oops:
Vica nekem ami nagyon jó deékra terhesség alatt, Zsolti keze. Napi 10 perc fürdés után, és szülsére kész masszőr lesz megint. Próbáljátok ki! :wink:
Veszekedések, hát remélem ma mindenki nagy szereteben lejti az estét. Mi annyira sokat nem veszekszünk, de persze vannak zördülések. Csak engem nehéz felbosszantani. Hagyom hadd pattogjon, hátha kicsit fogy is tőle. :) Na nem mintha nagyon kéne.
Bea nagyon csini vagy! Hát most kicsit én is bálna lettem téged elnézve. :) Hogy ti milyen vékonykák vagytok. 51 kiló. Az a célom jövő utáni nyárra, szopi után. Addig meg könnyebb gurulni, mint menni. :wink: De én tényleg szeretem magam így.
Na eldugulok mára. Csak jó volt kicsit nem "egyedül" lenni. Köszi nektek!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka, azt mondta a védőnő nem kevés, mert 47 kg voltam 11 hetesen mért először, azt hiszem, és mindig 1 kg-t szedtem fel, amire azt mondta, jó, ebben a hónapban 51-nél jártam. Viszont a házi mérleg Keresztanyámnál azt mutatta 50-ről indulok, meg is lepődtem, amikor a védőnő, 47-et mért, de az övék a pontos, itthon még nem tartok mérleget, de majd veszek egyet. De igazából nem is gndolkoztam rajta, hogy jó vagy rossz, nekem annyi elég volt, hogy az orvosom mondta uh-n, hogy nagyon szépen fejlődik a baba, pont korának megfelelő, az a lényeg!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

163 cm vagyok

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hé, engem se kizárni a 80-as klubból!!!
Otthon a nővéremék digitális mérlegén 79.5 voltam, úgyhogy szerintem közétek tartozom! 8)

Bea, irigyelnélek, de voltam én is 51 kg, mint ahogy voltam 16 éves is, azt se sírom vissza :wink:
De tény, hogy nagyon csinos kismama vagy! :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea

163 cm-hez szerintem is jó ez a súly, pár biztos nagyon filigrán vagy, de hát ez alkati dolog.
Havi 1 kiló hízás meg egyenesen idális... ;)

Azért egy picit irigykedem.....

Katka

katka22

:D , köszi, szerintem nem számít a kg, mi mérleget se tartunk itthon, én olyan vékony voltam 16-17 évesen, hogy kész diadal volt, ha felszedtem egy két kilót, mást se hallgatttam, hogy milyen fogpiszkáló vagy, akkor hátrányosan érintett, most már csak nevetek rajta.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hmmm. Én 16 évesen is 70 kiló voltam....

De jó, nem nyavalygok tovább....

Katka

katka22

Nemlajos

A nyavalygok az 'LY'? Elbizonytalanodtam... :oops:

Katka

katka22

Magyar tanárok!

Hallgattam 3 ttt-vel, jó? Ezek után ne csodálkozzak, ha megkérdezik, végzettsége, mit is mondott, felsőfokú? :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jaj nekem olyan édes volt a magyar tanárom, ahogy gratulált a picihez, ált. iskolai és mai napig, ha lát, beszélgetünk.

Ők mindennél jobban vágynak egy unokára, és amikor kérdezett apáról, és mondtam, hogy sajnos külön vagyunk, azt mondta: " Nem baj az drágám, mi azt mondtuk a lányunknak, unokát!!! azt se kérdezzük meg ki az apa, csak UNOKÁT!!! :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na léptem, vendéget várok :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

katka, szerintem igen, a nyavalya szóból ered :roll:
De én ilyenkor mindig előveszem ám a helyesírási szótárat, az a biztos :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, Te kérdezted a dokit, igaz?
szóval voltam nála tegnap este, az nagyon bejön, hogy a természetesség híve, meg érdekes, hogy még sosem volt olyan vizsgálatom, amit nem éreztem, Ő tényleg olyan gyengéden vizsgál, hogy semmi fájdalom, nyomkodás. ő volt lényegében az első orvos, aki kérdezett alaposan, apukáról is (betegségek). aki nem a jelenlegi súlyomat akarta minösíteni, hanem azt kérdezte mennyit híztam.
abban maradtunk, hogy a terhesgondozást vállalja, én meg gondolkozom, hogy felkérjem-e a szülésre. de eléggé biztos vagyok benne, hogy ezt kihagyom. lehet, hogy én vagyok egy kicsit "maradi", de egy cseppet sokkalom az összeget, amit mondott. azt inább a kölykökre költöm.

súly téma: én amikor csúcsformában voltam akkor is többet nyomtam 60 kilónál. nekem a 65-68 kiló volt a legjobb, akor nem látszódtak a csontjaim, de bármit felvehettem, sajnos most egy 20-sal több vagyok :(
Levivel is hasonló súlyom volt, de akkor szexinek éreztem magam, most viszont én is csatlakoznék a "bálna vagyok" csapathoz :)

Kép

Kép
gabka77

Lassan én is 80-as :( Jelenleg 77. 73-ról. Tavaly nyáron még 90 voltam, úgyhogy azzal bíztatom magam, hogy annál rosszabb nem lehet.Az más kérdés, hogy nekem 9 kiló plusz engedélyezett összvissz a cukor miatt. Holnap megyek a belgyógyászomhoz kontrollra, pénteken voltam terhelésen.Kíváncsi vagyok.Bár itthon jók az értékek(ezért is bűnözök sokat :oops: )
Nemlajos!
Tejbegrízt kukoricadarával kóstoltad már?Fini, és jobb, mint a búzadara! :wink:
Bűvészkedtem délután, hozok nektek képet.
Kép
Lara 20+2

Kép
Kép
zazzy

Babakocsi:
Kép
Kép

Kép
Kép
zazzy

Mire én idejutok, addigra sehol senki... :(

Kép
Kép
zazzy

zazzy nagyon szép :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zazzy, nagyon szép a lurkó, és a járműje is :lol:
Olyan édesen rakja a kezeit, hogy meg kell zabálni!!! :roll:
(jaj, hát én ezt TÉNYLEG kihagyom??? :shock: )

A kukoricadara jó ötlet, van is itthon (kását szoktam telente főzni), de még sose hallottam tejbegrízként. Ugyanúgy édesen kell csinálni? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálunk is tejbegríznek hivják... aha azt is édesen kell csinálni...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na nem voltam reggeltől és most olvashattam egy csomót :)

Papillon így megértem a siettséget, hogy mihamarabb kész legyen az új lakás v. ház. Azért az ősökkel sem jó túl sokáig egy fedél alatt.

Nemlajos nekünk is kb ennyi a hitelünk csak az a szerencsénk, hogy mikor mi felvettük kb 4-5 éve, akkor is majdnem ennyi volt a törlesztőrészlet mint most, mert akkor is egy kicsit magas volt az árfolyam. Úgyhogy mi az elmúlt 1-2 évben jól jártunk :) Csak most nem :(

Kukli én is drukkolok hogy ne legyen semmi gond :wink:

Tencsi gratula a kis autóhoz, nekem az a szerencsém, hogy a párom biciklivel vagy gyalog jár dolgozni így enyém az autó :) Mi is gondolkozunk nagyobbon de egyenlőre elférünk, legalábbis remélem elfognak férni a gyerekülések hátul :roll:

Azt hiszem én is szerencsés alkat vagyok :) 172 cm most éppen 64 kg, és ráadásul fiatalkoromban volt hogy ennyi voltam alapból :roll: De voltam már 57 is, de visszanézve a fényképeket akkoriban azt hiszem túl vékony voltam, úgy emlékszem ez szerelmünk kezdetén volt és még rengeteg időm volt futni.

Kukli nem semmi a fiad, hogy így osztogatja a puszikat, bocsipuszit ad :shock: nagyon édes lehet. Bulcsúból nem lehet kikönyörögni, de emlékszem ennyi idősen Panna se osztogatta :?
Szegény Panna du. arra ébredt, hogy nagyon fáj a füle, persze amilyen makacs kb fél órába telt mire rábeszéltem, hogy tegyünk rá meleget. Nagyon rossz beteg, makacs Pannánkból ilyenkor még makacsabb Panna lesz :cry: Aztán kb 2 óra múlva mintha mi sem történt volna, közölte hogy már nem is fáj és rohangált egész este Bulcsúval :shock:

Ja és a derekam már jó, amúgy majd minden nap igénybeveszem a házi massszőröm szolgáltatásait :wink: :D Lehet az is használt neki :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tencsi tényleg édesek lehetnek az ikrek, ebben a korban nagyon cukik. :)
Tegnap mikor haragudtam a Pannára, vittem neki du. egy hercegnős kis füzetet, amihez csilli-villi gyűrűk voltak ajándékba. Teljesen odáig volt érte, és hazafelé megkérdezte, hogy Anya miért kaptam ezt tőled? Én meg mondtam, hogy mert nagyon szeretlek és erre ő: Én is nagyon szeretlek és majd szedek neked virágot a hegyen ha jó idő lesz és kisüt a nap. Hát ezek a pillanatok tényleg megérnek mindent :)
Arról nem is beszélve mikor a másfél éves fiam becézget minket: Anyuka, Mamika... stb és odabújik a lábamhoz :D

Na mentem, jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zazzy, tök jó uh kép, nagyon aranyos, 4d-s, ugye?
A babakocsi is jó, komoly járgány tényleg.

Vica, tényleg nagyon édeseket tudnak mondani, a keresztfiam is olyan édes volt, ahogy beszélgetett nekem Vasárnap.

Annyi ruhát licitáltam mostanában, hogy most már leállok, a végén még Vatera és tesz-vesz függő leszek!+ nem is szükséges már több. De hál Istennek nem költöttem sokat, most úgy néz ki nyertem egy 11 darabosat 1600-ért, az jó nem?

Kicsit megfázhattam valahol, megyek fekszem, jó éjt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Atyaúristen... :shock: ezt képtelenség követni!!! :lol: :lol:

Kukli
igen, nekem volt amnio-m, és két hét volt az eredmény!!!! sajnálom, hogy kell menned, de nem lesz semmi baj!!! :wink:

Tencsi
gratula az új kocsihoz! nálatok még nem derült ki a neme a kicsinek???

azok a fránya anyagiak... :roll:

Adryn
remélem, gyorsan elszállt az idő a hosszú út alatt... :?

ma voltam a melóhelyemen, és hát úgy néz ki, hogy felvesznek valakit a helyemre. a főnököm eddig bírta nélkülem... mondta, hogy neki napi pár óra is jó lenne, ha van kedvem, de hát nekem semmi segítségem nincs, erre a rövid időre meg nem szoktatom be egy bölcsibe Fannit, úgyhogy mondtam neki, hogy nyugodtan vegyen fel valakit, én még pár évig úgysem megyek vissza. hogy utána mi lesz, azt nem tudom... :roll: bár igazából nem sok kedvem van visszaülni egy irodába, jó lenne, ha megszállna valami ihlet, hogy mit kezdjek magammal 3 év múlva. mondjuk azt már elhatároztam, hogy a köv. 3 év alatt, míg itthon vagyok, tuti lerakom a felsőt angolból, és elkezdek egy új nyelvet tanulni. az olaszra fáj a fogam...

én az utolsó mérések szerint 4 kg-t híztam, ez két hete volt. viszont rajtam maradt 4-5 kg Fanni után, úgyhogy az összesen 9!!! :twisted:

mi is szoktunk összezörrenni, főleg mostanában, mert annyira hozzám ragaszkodik Fanni csakis és kizárólag, hogy kezdek pánikolni, hogy mi lesz itt még egy gyerekkel... úgyhogy most a férjem elindított egy akciót, miszerint hetente 2-szer menjek el este itthonról, és majd ő altatja el Fannit. jól is ment, de kezd alábbhagyni a lelkesedése... :? pedig olyan jól indult, és Fanni is vevő volt rá! monduk, ha nem lennék terhes egész jó ötleteim lennének az esti programokra... mondjuk eljárnék tornázni...
na jó, bilibe lóg a kezem... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Kb 2 hete jártam erre. Már túlvagyunk az amniocentezisen. Hála az égnek a kromoszómavizsgálat alapján egészséges fiúnk lesz!!!! :))) Olyan boldogok vagyunk!

Kép

Kép
nuszo

Jó reggelt!

próbálok bebootolni, 8-tól tanítok (imádom a szerdai napot :? ), és a kávé mellett lecsüccsentem egy kicsit ide. Ma reggel apa tartja a frontot Samuval, később megy dolgozóba.

Vica, ezek szerint te sem panaszkodhatsz a súlyodra, tök jó! Nekem a 64 kg a nagyon álom súly, nem terhesen persze :) (Szintén 172 cm vagyok) - Szóval Gabkához csatlakozom ebben a tekintetben.
És ahogy olvasom, vagyunk (vagy hamarosan leszünk) néhányan a 80-asok klubjában :D Ezen kívül van még a 60-asok klubja. Valami átmenet nincs? :D

Gabka, örülök, hogy szimpi az új orvosod. Tök jó! Azt sajnálom, hogy horribilis összegét vállalja a szülés levezetését - ezeken én is ki szoktam akadni...

Katka, már többször említetted a munkádat, de nem írtad, hogy mi is az (ha jól emlékszem): mivel foglalkozol, amikor dolgozol? persze csak ha nem indiszkrét. Csak érdekel, mi az a szakma / terület, amit két pici gyerek mellett tudsz jól csinálni.
180 cm magas vagy? Nem semmi! :)

Lépek, indulni kellene lassacskán.

erpé

Nuszo, gratulálok! Ez nagyon jó hír, mindkettő: a kisfiú is, de legfőképp, h egészséges! És gyere erre gyakrabban!
erpé

Látom, más is korán kelt (bár legalább okkal).
4-kor kipattant a szemem, de így legalább összebújtunk a Zurammal, meg megvártam a reggelit, és most már lustizhatok 10-ig.

A 80-asok klubjába lépésemkor akkor töredelmesen azt is bevallom, hogy én csak 160 cm vagyok :twisted:

nuszo, örülök, hogy minden rendben Veletek!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mi is vagyunk, de csak olvasni. :) Ma meg holnap vendégek jönnek. Nem tom, hogy leszek.
Nuzso gratula! Nekem is kéne egy ilyen infó. :?
Szegény Pannának jobbulást ha előjönne a fülfájás!
Hú Boti az ölemben kotyog, mindent elfelejtettem. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jó kis csípős reggelre ébredtünk, volt mit vakarni az autóról!

Nuszo, annyira örülök, hogy minden rendben van!!! Szívből gratula a kislegényhez!

Kukli, hasonló jó híreket fogsz te is kapni. Nagyon jó vendégvárást/látást nektek!

Tessza, köszi a jókívánságokat, láttam iwiwen bejelöltél! Nekünk az Opel előtt egy ezer éves Skodánk volt, amit azért nagyon szerettünk, de hát abban aztán nem fértünk volna el, így sikerült nagyon jó áron venni ezt a kombi Opelt, bezony kell a hely. Azért az ikerkocsinak is be kellett férnie vhová és hogy mi cuccal tudunk mi menni akár 2 napra is vhová, az elképesztő.
Igen, nálam volt egy kis tejcizés, de csak minimális. Teljesen normális a sárga színe, az előtej ilyen, majd ha szülés után megvolt a tejbelövellés, utána vált olyan szürkés-fehéres színűre és hígabb is lesz.

Erpé, jobbulást Samunak! De jó, te is ilyen Gilmore fan voltál? Nem is tudom hányszor néztük már végig!!!!

Csibb, de jó, hogy te is bejelentkeztél egy kicsit. Bizony ez a munkahely kérdés sem egyszerű, de biztosan találsz majd vmit és még időd is van rá, az elképzeléseid meg szuperek! Minden tiszteletem a tiéd, hogy a gyerkőcök mellett tanulni is tudsz majd. Ismerős a Fannis eset, nálunk is vannak olyan időszakok amikor csak én vagyok jó nekik, apa szóba sem jöhet. Máskor meg alig lehet levakarni Vikit az apjáról. Úgy az ujjai köré tudja csavarni, hogy öröm nézni.
De már lehet tudni nálunk is a nemet, kislegény lesz.

Tegnap faleveleket ragasztottak a gyerekek papírlapokra és olyan szép kis alkotások kerekedtek belőlük. Nagyon élvezték a gondozónők elmondása szerint. Otthon is emlegették. Kirakták a képeket az előtérbe, hogy a szülők is láthassák és simán megmutatták, hogy melyiket csinálták ők.
Decemberben megyünk velük bábszínházba kiváncsi hogy tetszik majd nekik. Anyósom az Egyetemen dolgozik és ott lesz a Télapó ünnepély. Legfeljebb kijövünk szépen, ha nagyon odalennének. Előtte való nap a bölcsiben lesz zenés karácsonyi délelőtt, úgyhogy lesz progijuk az ifjaknak.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!

Adryn haza ért este fél 8-ra hulla fáradtan. Csupán 11 órát utazott, szegényke :?

Az én álomsúlyom 67 kg, akkor télleg elég jól néztem ki, ez régen volt, még a fogamzásgátló előtt. Akkor föl jött rám 20 kiló, amiből válás után leadtam 15-öt és azóta megint föl jött egy 10-es, még a nyárra :shock: 174 cm vagyok.... szóval nem vok kisúlyú, de állítólag nem látszik rajtam egyáltalán. Fejszámolókra bízom, h melyik kategóriába tartozom.... :cry: de ezt ikább ne firtassuk :x

Nuszo: hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Nemlajos: gratula az összebújáshoz :P

A mi veszekedésünknek semmi nyoma nem maradt estére :D (kivéve a nagyon fájó sípcsontomat, amibe sikerült véletlen este belerugnia, háááát, nem tudtam, h ez ennyire tud fájni) :shock: sőt, megint olvasott a bébinek, kézrátétellel, amire nagyon elkezdett mocorogni, a mese végére meg mindketten bealudtunk, plusz a kutyus :P Már megtudja különböztetni apa auráját :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Tencsi, mikor mi elvittük először a Pannát bábszínházba, olyan 3 éves múlt, akkor azt kérdezte előadás végén mikor kijöttek a teremből, hogy mikor kezdődik az előadás a bábszínházban? :shock: :lol: Na utána nem vittük egy darabig.
Múlt héten voltak az oviból, most már nagyon tetszett neki :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hűha, nem semmi! :wink: Egy próbát megér, szerintem is kicsik még hozzá, de nincs veszítenivalónk! Kalandra fel!

Köszi Papillon az infót Adrynról!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Szivi :lol:
Panna nagyon édes lehetett :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Szisztok,

régen nem voltam, igyekszem visszaolvasni mindent. Nem semmi, hihetetlen követni benneteket!

Nuszo: gratula a jó eredményhez!

Kuklika: Jó vendégvárást!

tencsi: Gartula az új autóhoz! :-)

zazzy: lara nagyon aranyos a képen! nagyon!

Gabka: Örülök az új orvosnak, ezek szerint szt. imre :-)

A kilók, hát igen.....

Nálunk kb. minden ok, élvezzük a vidéki életet, beköltöztünk a kis házikónkban, ahol még rengeteg tennivaló akad. A múlt héten szabin voltam, hazamentem a szüleimhez, nagyon jó volt, a férjemet pedig továbbképezték Németországban.

Aztán anyumék nálunk voltak szombaton, első látogatás az új házban, mivel elég messze laknak tőlünk. Tetszett nekik, és finomat főztem, úgyhogy teljesen elégedettek voltak. Persze nem vagyok nagy szakácsguru, csak szerencsém volt...

tegnap rendeltünk ágykeretet végre, eddig matracon aludtunk, már nagyon várom, hogy kész legyen, ezzel is otthonosabb lesz egy picit az új lak, persze még sok-sok minden hiányzik.

Anyós téma, mivel mi, ahogy írtam is, messze lakunk a családunktól, nincsenek komoly konflikutusok, mert kb. 3 hetente utazunk haza, akkor meg örülnek nekünk, és elkényeztetnek bennünket.

Persze ha itt lennének, biztosan akadna elég probléma.

nálunk valszeg olyan megoldás lesz a babó születése után, hogy 2 hétre anyum, 2 hétre a férjem anyuja jön fel segíteni, nem a legideálisabb, de mindeketten igénylik is, és biztosan nekem is jól jön a segítség!

Szép napot!

Üdv mindenkinek!
anna**

Erpé, Kukli, Tencsi Én is + 7 kg-nál tartok. 167 cm 65 kg Még elmegy.

Erpé Samunak nagy gyógyulást küldök

Nemlajos Ha én valamit nem értek a leletemen, rögtön rákeresek a neten. Ott mindent megmagyaráznak :)

Kuklika Szerintem se izgulj, nem lesz semmi gond! Ne is gondolj rá, hogy baj lehet!!! Kiderült volna az UH-k alatt. Nekem egyik ismerősöm volt amnion, neki 2 hét múlva lett meg az eredmény, és 3-4 napot kellett feküdnie. De biztos ez is mindenhol más.

Zazzy Lara is és a babakocsi is szép! Persze nem összehasonlítva a kettőt :roll:

Nuszó Én is gratulálok!
Kukli Itt a pozitív példa!

Mi pont egy éve cseréltük le az autónkat és már akkor olyat választottunk, hogy egy év múlva, ha baba lesz, kényelmesen, könnyen be tudjuk tenni. Meg a babakocsit is. Így vettünk egy Toyota Aurist. Előtte meg Yarisunk volt.

Én ma megyek dokihoz. Szerintem semmi különös nem lesz, csak a méhszájat nézi meg. Védőnőhöz meg jövő kedden megyek. Akkor lesz a cukor is.

Én kisruhákkal úgy állok, hogy teli lassan a szekrény, úgyhogy 9 hónapig sok gondom nem lesz rá. Szerencsére.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Erpé: Nem emlékszem miket mondtam a munkámról... De informatikus vagyok és vállalatiránytási rendszerekkel foglalkozom. Régen multinál dolgoztam, de az ugye nem bírja a kisgyerekes anyákat, úgyhogy csináltam egy saját céget, amiben én vagyok a főnök ( ;) ) és így csak 6 órában dolgozom.... Illetve én mondom meg, hogy mikor mennyit.

Hölgyeim! Én már a 90-esek klubbjába tartozom (milyen kár, hogy ez nem a születési dátumom :lol: ), ezért vagyok bálna, bár nem pont a súlyomra értettem a bálnaságot, hanem hogy nehezen viselem magam.... Keveset bírok és folyton aludni szeretnék, de ez éjszaka sokszor nem megy....

Katka

katka22

Zazzy, szuper jó a kép és a babakocsit is szeretni fogjátok!!

Milyen szépen alakul mindenkinél minden. A szoba, a ruhácskák, babakocsi stb.

Nekem is tele a szekrény a Domcsi elrakott ruháival, vmikor nekiállok átmosni őket.

Rszg, a Yaris és az Auris is gyönyörű autó. Nekem mindkettő nagyon tetszik.

Húúú, Anna szuper lehet az új fészekben! Olyan izgalmas mindig egy kicsit alakítgatni szépítgetni!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok Lányok!!!

Bocsi, hogy csak most jövök tegnap délután értem haza. Átolvasok, pihizek és később majd jelentkezem a beszámolóval.

A lényeg, hogy egészségesek vagyunk a kis Manókával és........

Kép
milky

Kép Édesem

Kép
milky

Nagyon BOLDOGOK vagyunk!
A neve: Titán Meliton!!!!

Kép
milky

Szia Milky!!!! Végre :lol:

Titán Meliton??? Akkor fiú?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Igen fiú, raktam föl képet! Pisilős fiú....

Kép
milky

GRATULA!!!!!! :P :P :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok. Most vagyok 24+2, a céldátum március 9. és úgy néz ki, kislányunk lesz. A terhességem nem volt problémamentes, 9 hetesen volt a méhemben egy vérömleny, aztán az integrált tesztem lett pozitív a velőcsőzáródási rendellenességekre (genetikai uh volt 2x, minden oké), gombám is volt már, és most lett meg a terheléses cukoreredmény, ami magas, tehát mehetek a diabetológiára is. Gyarapítanám a pedagógusok és lassan a "90"-esek táborát is. (172 cm).
Hát röviden ennyi rólam/rólunk.
tehuti

Hűha, akkor most már mindenki tudja a nemét?
Kukli, raksz fel táblát, hogy statisztikázzunk? :lol:

rszg, ha én nem értek valamit a leleteimen, én is rögtön a netet bújom, viszont itt olyan dolgokról esett szó, ami az én leleteimen nincs :wink: De mit szóljak én, akinek még érvényes hepalelete sincs :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: