A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tontica!
Engem is feltennél? :lol:
Binyek Zoé,Barbara,Marcell aug. 08. spontán Szeged-klinika, Zsófi 12 éves,
Köszi! :wink:

binyek

Lanyné :P
Látod, csak 2 cm a különbség :wink:
A hüvely zárt és nem rövidült, vagyis tökéletes!
Felrakom holnap a fotókat :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szia.

Nekem is 3000 vagyis tök jó.
Az első szám a mészáj hossza , a második a külső méhszáj tágsága ,harmadik a nyákcsatorna tágsága majd a belső méhszáj tágsága.Itt az a jó az utolsó három számnál ha nulla.
amonré

Sziasztok!
Babyteve!
Nem lesz egyszerű dolgod,segítség nélkül :cry: Bár ahogy a táblán láttam van egy nagyfiad!Azért talán egy kicsit majd számíthatsz rá!Szorítok,hogy ne császár legyen!
Fanni!
Képet,képet!!!
Tonti!
Nagyon szépen fejlődnek a lurkók!6-9 hónapos babára írja,a könyv,hogy rövid ideig egyedül ül.A Mirtill lány név.
Juci!
Nagyon édik a lányok.Néztem a képeiteket,a kedvencem a super(WO)menes szerelés :D :D :D
Én is dobok két képet a boszikról :D

bognartundi0727

Kép Kép

bognartundi0727

Kamilla,
Nagyon szép a pocód! :wink: A csíkok így nem látszanak, remélem visszahúzódnak szülés után! Én is ennek drukkolok, mert nekem is rengeteg van! :oops:

Binyek,
Csini vagy te is! :D

Zsuzska,
Nem semmi volt a 19. heti pocód! Nem is volt semmi! :shock:

Amonré,
Örülök, hogy rendben vagytok!

Tonti,
Jók a képek! Édesek a sapkák! :wink:

Riddencs,
Várjuk a képeket! Mi holnap megyünk este 4D-re!

Lanyané,
Örülök, hogy veletek is minden ok!

Tünci,
Jó a csajok szerkója! :wink:

Mi holnap végre elkezdünk költözködni. Hát nem lesz könnyű, mert már alig bírok valamit csinálni. De inkább most, mint később. Még meg is kell szokni az új környezetet, bár azt hiszem nem lesz nehéz. :D

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Tonti nagyon cukik a gyerekek!
Köszi a táblát,te egy hős vagy.Irigyellek. :lol:

Mi ma voltunk uh-on,1500gr és 1680gr a súlyuk.Lehet,hogy mamutokat fogok szülni?Viszont hála az égnek fejvégű most mindkettő.Győzködtem a Bercit,hogy okosan forduljon vissza,mert jobb nekünk ha fejjel lefelé van.Jövő héten megyek majd dokihoz,remélem ő is rendben talál mindent nálam.Bár én jól érzem magam.
Én a centiket meg a kilókat nem számolom,de a cicimérettől kész vagyok.Amikor már a pasim is azt mondja,hogy te szegénykém ez iszonyú nagy,akkor az már a vég nem?Amúgy sem volt kicsi,de most a héten vmi borzalmas lett.

Binyek
Nem is alienek.Mi 22 hetesen voltunk 4d-n és én rettegtem,hogy majd milyenek lesznek,de azt leszámítva,hogy kicsit csontosak voltak,teljesen gyerek formájuk volt.Kellemes meglepi volt számomra.

Szofi?Szanet?
Vmi életjelet adhatnátok!!
Vendég

banika jó kis sújban vannak a kistökik :D csak így tovább inkább nagyobbak legyenek mint picik :wink:
rebe vigyázz azért magatokra a költözködésnél inkább csak vezényelj :wink:
tünci vagányak a csajok :D
amonré ki vagy képezve :D köszi az infót
fanni köszi azzal a tökéletes szóvel úgy megnyugtattál :D holnap siess :D
ja és az egyik csajom faros a másik fejvégű tudom még változhat többször is de hogy szokott lenni hogy kell feküdniük ahhoz,hogy természetesen hüvelyi úton szülessenek és hogy ahhoz,hoyg császár.nem tudom miért de én annyira úgy érzem hogy császárral szeretnék :oops:

lanyané

Lanyané

Ne viccelj!Ha nem muszáj miért akarsz császárral szülni?Állítólag csak pillanatnyilag jobb.Akárhogy is nézzük,csak-csak egy műtét.
Szerintem orvosa válogatja,de nálunk ha az A baba fejvégű,a B baba faros,akkor sima szülésnek indul.Ha farosak mindketten,vagy haránt fekszik vmelyik,akkor csaszi.Én remélem nem fordul bennem egyik sem keresztbe.
Vendég

Jaj, Tünci, nagyon édesek. Jó a szerkó!

J

jucicuki

Terpeszpelusos lányok!

Nem hagy nyugodni valami: én úgy látom, hogy ez a rugibugyi a betétjével nem tesz nagyon hozzá a terpesztartáshoz. Nem terpeszti jobban szét a lábát, mint maga a pelenka. Nem lehet, hogy annak a betétnek nem négyzet, hanem téglalap alakúnak kéne lennie, hogy érjen valamit? Lehet, hogy a gumibugyi gagyi, és gyógyászati segédeszköz boltban kéne mégis vennem ilyet? Ezt sima bababoltban vettem.

KépKép
lili73

Zsuzska,
most megnéztem még egyszer a képet, amit feltettél, szerintem Gergő sokkal inkább szétterpeszt ebben a kantáros pelusban, mint Barni. Hihetetlen, hogy az ortopédián nem mutatták meg, hogyan kell állnia a lábaknak. Annyira jellemző volt, hogy egy perc után kidobtak minket, pedig én próbáltam kérdezgetni.
Más: a másik topicban már írtam róla, A gyermekeim nem emelik hasonfekvésben a fejüket, és ezért beutaltak minket a Korai Fejlesztő Kp.-ba. Ahol csak júniusra van időpont (bár megpróbálnak előbbre adni tekintve, hogy most kéne csinálni valamit!).
Valakinek valami tapasztalata???

KépKép
lili73

Lanyané,
szerintem se akarj császárral szülni. Szerintem elég szörnyű az utána következő pár nap, de tényleg!!!

KépKép
lili73

Lanyané!
Én meg azon drukkolok,hogy szülhessek!De nem korai még a 21.héten azt nézni,hogy hogy állnak?Szerintem még pörögnek-forognak.Legalábbis én úgy érzem...Tegnap az egyik,akit Túróckodónak hívunk,mert ö nem bökdös,ütöget,mint a tesó,hanem a köldököm mellet kinyomja a fejét és ott vár,néha negyed órát is,tehát a kis Túróckodó tegnap is ezt csinálta,csak elvétette az írányt és a vesémbe túrta be a fejét!!Na most elmondanám,hogy a könnyeim folytak,nem tudtam levegőt venni,csak pihegtem és imádkoztam,hogy megunja,mert megmozdulni se tudtam!Mintha lett volna egy 5 cm-es vesekövem... :roll:

Tünci!Nektek kár pazarolni a képeket a két lánykára,mert egyet is elég lenne fényképezni,hiszen teljesen olyan,mint a másik! :lol: :lol: :lol: De szeretném én is,ha ennyire egyformák lennének....Olyan poénos!Pláne,ha két ilyen gyönyörű lenne,mint a tieid,mert hát ronda gyerekből egy is elég lenne nekem is! :P :P

binyek

nem tudom miért valamiért biztonságosnak érezném a császárt,lehet gyagya vagyok a fájdalom engem nem érdekel meg biztos a gátseb is nagyon fáj,de császárral tuti nem nyomorgatják meg őket meg nem akadnak el szülés közbe meg ilyenek ,na mindegy majd úgyis ők döntik el,van pro és kontra érvek mind a kettő mellett,majd elválik,csak legyen minden rendben nőjenek nagyra a kis punásaim :D

lanyané

Lili, menjetek a Gézengúzhoz Budakalászra! Nem olcsó, de profik, és tanítanak otthonra feladatokat!

Judit

jucicuki

Judit,
köszi, utánanézek. Ezek szerint ti odamentetek? És a Dévény torna? Nálatok is később jött a hason fejemelés?

KépKép
lili73

Sziasztok!
Lili!
A terpeszpelus miatt szerintem ne aggódj,mert nekem is ez volt az érzésem,hogy a Sára nagyobb terpeszben tartja a lábát mint a terpeszpelus.Pedig nekünk a kantáros volt,gyógyászati segédeszköz boltból.Tornát nem mutattak az ortopédián?Különben ez a bunkóság annyira jellemző az egészségügyben,hogy úgy kezelik az embert mintha mindent tudnia kellene :evil: ,ritka ha normálisan el tudják mondani a dolgokat!Ez a júniusi időpont is durva....addigra fél évesek lesznek a babák.
Binyek!
Annyira nem is egyformák a lányok.Az emberek fele azt mondja nem is hasonlítanak,a másik fele pedig hogy olyan egyformák :D Különben meg az ikrek,mindig nagyon szép babák :D Nézd csak meg az itteni topik babák képeit :D :D :D Itt mindenkinek gyönyörűek,vagy gyönyörűek lesznek a babái :D
Lanyané!
Én nagyon paráztam a császártól.Főleg az epidurális érzéstelenítéstől és utána a sebgyógyulástól.Engem mindenki paráztatott,hogy úgyis császárral fogok szülni,aztán hál´ Isten mégsem...Persze ezt úgyis a helyzet fogja hozni,hogy mi lesz a legjobb a punásaidnak :D Addig meg csak hízzanak!!!
Banika!
Örülök,hogy ilyen nagyok a kiskukacok!Szerintem már meg sem tudnak fordulni,úgyhogy fejesek maradnak!Szorítok a sima szülésért!!
Rebe!
Probléma mentes költözést(már ha van ilyen),halgass Lanyanére és inkább csak vezényelj :D :D
Szép napot mindenkinek!!

bognartundi0727

Lili!! Gergő már lassan két hónapja hordja ám!!! szóval nyugi nektek is úgy fog állni a lába.
Nyak: Gergő nem emeli a fejét ha ülésbe húzom, tornáztatni kell. ügyesedik de nem az igazi még. Lógatja hátra a fejét.Te ezt szoktad vele csinálni?? Ja és azt is mondták tegyem hasra és emeli. ott emeli is, de ülésbe húzva lóg neki még. :cry:
Lili!mekkorák a bébik??

Császár: nagyon szar másnap, én elájultam olyan rosszul voltam, de aztán napról napra jobb lett, de tényleg nagggyon rossz...

szép napot!!

zsuzska80
Szombathely

ja és azt is mondta egy ortopéd doki, hogy a torna a legjobb....
ja és a lábfejekről ne is beszéljek..nekünk még igencsak befelé állnak!! lehet kell gyógycipő?? :shock:

zsuzska80
Szombathely

zsuzska,
akkor ti jól álltok, hisz még csak 2 és fél hósak vagytok. Mi 3 és fél hósak vagyunk, és még semmi emelés hasonfekvésben. Amúgy tartják a fejüket, amikor pl. büfiztetős pózban vannak. Az ülésbe emelést én nem próbálgattam. Kellene? Érdekes, hogy nem mondják el, mi a sz..t kell csinálni otthon anyukának. Bocsi :oops:
Hogy érted, hogy mekkorák? 5,7 és 5,3 kg-ok, 3 hó, két hét.
Az ortopédián még azt se mondták, hogy menjünk vissza kontrollra. A gyerekorvos mondta, hogy feltétlen menjünk újra. Barni is befele tarja a lábait. Az baj???

KépKép
lili73

Sziasztok!

Tundi: nagyon edesek a Leanyzok, tenyleg olyan mintha egy lanyrol csinaltal volna ket kepet. :lol: Nekem vannak egypeteju ikerlany rokonaim es igy felnottfejjel mar nem is annyira hasonlitanak egymasra. Mindketten nagyon szep lanyok.

Binyek: szerintem a sajat gyerek mindenkinek a leggyonyorubb, olyan hogy ronda gyerek nincs is! :wink:

Szerintem Alexem par nap vagy par ora es kinyomja a fogacskat, egesz ejjel nyuglodott, vagy 5-6-szor kellett bemenni hozza es latszik a feher az inye alatt.

Tablaba senki mas?

KépKép
KépKép
tontica

tünci :D :wink:
juci mi az a gézengúz :?: csak felfigyeltem a budakalászra mert é ott születtem éltem és remélem fogunk tudni ott venni majd telket épitkezni,anyumék meg ott is laknak sokat járunk oda végülis innan óbudáról 10perc :D

lanyané

Tontica!
!
Én még nem merek feliratkozni a táblázatotokba ,21 hetes vagyok.
Még várok egy kicsit ,de majd jelentkezem,de ahogy néztem a táblázatot én leszek az utolsó ,ha betartják a babucik a kiirt időpontot.
amonré

Pletykálhatok picit?

03.25-án 15.38-kor megszületett Janka 47 cm, 2480 g, 15.45-kor Anna 48 cm, 2150 g.
Elfolyt a magzatvízem hajnali 3-kor. Bejöttünk a kórházba, nem voltak fájásaim, ezért 9.30-kor kaptam oxitocint. 15.15-ig vajudtam, aztán fél óra alatt megszülettek a kismanók. Nagyon szépek, édesek, imádom őket. A többit majd megírom. Anett-Szanett

Kép

Kép
kamilla306

szanet!! Gratula!!! sok boldogságot!!!

Kamilla, köszi az infot:)

Lili! mi 4 hetesen voltunk ortopédián. ma 11 hetesek. szóval azóta sokat változott.
na az van hogy Fanni "fejlettebb", sztem, Gergő olyan nyegle..nem tartja magát stb, de Fanni igen. Tudom mondták ne hasonlítsam össze a két gyereket, de hát akinek kettő van az ugye megteszi, akinek meg egy van, az a szomszédéval hasonlítja.
nekem a gyerekdoki mondta hogy húzzam ülésbe, mert nagyon lóg a feje, de hason fekve emeli. Lábfej: igen az baj ha befelé állnak, azt is tornáztatni kell, de akinek ez sem használ annak gyógycipő kell. de nem gáz az.

Gergő szorulásos még mindig. alig eszik sztem a hasa is fáj neki. ma edig evett vagy 120 ml, és már csak két evés van hátra, sír is. ugyhogy átviszem a dokihoz. remélem lesz neki valai ötlete...

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Nagyon sok gratula nektek! :D
amonré

Szanet! Gratulálok! És persze egy kicsit irigykedem is. Ezennel első helyre kerültem a táblázatban.

Gina! Gratulálok a lányokhoz és jó, hogy jelentkeztél. Szép neveket választottatok.

Kamilla! Szép poci. Tényleg, hogy fekszenek a babák? Fülbevaló nálunk is lesz. Én rákérdeztem és beteszik a kórházban.

Fanni! Nálad is szép nagy már a pocak. Én is küldhetném neked a megszülettünk SMS-t?

Babyteve! De jó, hogy továbbra is otthon. Nagyon ügyesek vagytok. Remélem ez pénteken sem változik.

Megint nagyon édes babafotókat tettetek fel.

Mi még kihasználtuk a húsvétot nagy rokonlátogatások, családi találkozók voltak, ezért nem nagyon jutottam gépközelbe. Tegnap voltunk dokinál. Törpéknek eszük ágában sincs megszületni. Doki szerint a babák nagyon jól vannak, én is egyre fittebb vagyok (na ezzel azért vitatkoznék) tehát még nem szülünk. Azt mondta nagyon meglepődne, ha jövő szerdáig bármi történne. Hát én meg ezen lepődtem meg, mivel a 38. héten már nagyon szívesen szülnék. Méhszáj viszont teljesen zárt és még nagyon fennt van mindkét baba, ezért elég esélytelen a dolog. Ha a 39. héten sem történik semmi akkor császár, már elő is jegyzett egy időpontra. Most próbálom megbeszélni velük, hogy inkább bújjanak ki előbb, mert én nagyon szeretnék természetes szülést. Kb. 3 kg-ra becsülték mindegyiküket. Abszolút telt ház van, fogalmam sincs hova tudnának még nőni a következő két hétben. Ráadásul olyan ficánkolást rendeznek napok óta, hogy úgy érzem szétreped a hasam. Tamás annyira aktív volt a CTG-n is, hogy hiába használtak el egy tekercsnyi papírt, ő nyomot sem hagyott rajta, mivel 2 másodpercnél tovább sosem maradt az érzékelőnél.

Kép

Kép
szofi74

Szanet! Gratulálok! És persze egy kicsit irigykedem is. Ezennel első helyre kerültem a táblázatban.

Gina! Gratulálok a lányokhoz és jó, hogy jelentkeztél. Szép neveket választottatok.

Kamilla! Szép poci. Tényleg, hogy fekszenek a babák? Fülbevaló nálunk is lesz. Én rákérdeztem és beteszik a kórházban.

Fanni! Nálad is szép nagy már a pocak. Én is küldhetném neked a megszülettünk SMS-t?

Babyteve! De jó, hogy továbbra is otthon. Nagyon ügyesek vagytok. Remélem ez pénteken sem változik.

Megint nagyon édes babafotókat tettetek fel.

Mi még kihasználtuk a húsvétot nagy rokonlátogatások, családi találkozók voltak, ezért nem nagyon jutottam gépközelbe. Tegnap voltunk dokinál. Törpéknek eszük ágában sincs megszületni. Doki szerint a babák nagyon jól vannak, én is egyre fittebb vagyok (na ezzel azért vitatkoznék) tehát még nem szülünk. Azt mondta nagyon meglepődne, ha jövő szerdáig bármi történne. Hát én meg ezen lepődtem meg, mivel a 38. héten már nagyon szívesen szülnék. Méhszáj viszont teljesen zárt és még nagyon fennt van mindkét baba, ezért elég esélytelen a dolog. Ha a 39. héten sem történik semmi akkor császár, már elő is jegyzett egy időpontra. Most próbálom megbeszélni velük, hogy inkább bújjanak ki előbb, mert én nagyon szeretnék természetes szülést. Kb. 3 kg-ra becsülték mindegyiküket. Abszolút telt ház van, fogalmam sincs hova tudnának még nőni a következő két hétben. Ráadásul olyan ficánkolást rendeznek napok óta, hogy úgy érzem szétreped a hasam. Tamás annyira aktív volt a CTG-n is, hogy hiába használtak el egy tekercsnyi papírt, ő nyomot sem hagyott rajta, mivel 2 másodpercnél tovább sosem maradt az érzékelőnél.

Kép

Kép
szofi74

Szanet: GRATULALOK!!! Ugy orulok hogy minden rendben a babakkal is es Veled is! Varunk a hirekkel es a kepekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Szofi: hatalmas babak! Hu, hogy birsz ekkora sulyt cipelni! :wink: Kitartas!!!

Amonre: nehogymaaaaaaaaaaaa! Miert ne kerulhetnel be a tablaba 21 hetesen?! :shock: Ne legy ilyen peszimista!!! Naaaaaaaaaaaa! :lol:

Ma babaim rizses pipihust ettek, Annam meg sirt is annyira utalta :cry: Alexem meg bevagott fel uveggel. :D

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szanett!

Gratulálunk! Sok puszi!

Lanyané!

http://www.gezenguz.hu/hu/index.html

Lili!

Dévényt kezdtük előbb, de azt ugye nem lehet megtanulni és én is akartam vmit tenni értük. Így jött a Gézengúz. Április 8-án megyünk kontrollra kiváncsi vagyok, mit mondanak majd.
Dorka hason nem emelte sokáig, Lili meg ülésbe húzáskor nem tartotta.

Judit

jucicuki

Kamilla :P
Én csak most értem haza, így beelőztél Szanet híreivel :lol:

Szofi :P
Persze. Priviben elküldöm a számom!

Jövök majd, visszaolvasok és teszek fel 4D-t is nemsokára!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az ígért fotók!

Márk babánk:
Kép

Milán babánk:
Kép

Ez pedig egy gyönyörű művészkép 2 lábacskáról, csodás vádlikkal.
2 jobb láb :lol:
Kép

S úgy tűnik, hogy a "kicsi" behozta a különbséget, mert mindkettőt 600 gramm körülire mérték :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci :P
Cuki ez a két kislány!

Lanyané :P
Nekem muszáj a császár, sajnos a gerincem miatt az ortopéd orvosom ezt írta elő. De én szülnék természetesen, ha lehetne... nyilván szépen befordul majd mindkettő és pityereghetek, hogy nekem nem lehet úgy, ahogy "normláis" lenne...

Rebe :P
Nem semmi vállalkozás ez a 27. hétben. Vigyázz magatokra nagyon!!!

Banika :P
Szép súlyok ezek, nem mondom. De hát ezért ilyen nagy a pocid :wink:

Szofi :P
Azért ha még így ficánkolnak, akkor bizony van hely és jól is érzik magukat :wink: Drukkolok, hogy maguktól jöjjenek!!!

Tontica :P
Köszönjük a táblát!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

ÉLLJEN SZANETT MEG AZ ÜGYI KISCSAJOK!GRATULÁLOK SOK TEJCSIT NEKIK :D :D :D :D :D :D :D :D

lanyané

Szanet
Gratula ezerrel!!!!Nagyon ügyesek vagytok "családilag"!

Tonti
Az,hogy nincs csúnya gyerek,az nem igaz.Én egyszer láttam egy kisfiút,akire azt mondtam,hogy tuti nincs nála csúnyább gyerek a földön.Aztán előkerült az öccse.Majnem elájultam a döbbenettől.

Tünci
Fogalmam sincs mikor fordult meg a Bercus,mert nem éreztem semmi extrát.Néha kicsit egymásra másznak,gondolom az egyik ilyen volt a fordulás.Olyan rendesek,hagynak mindig aludni éjjel.

Amonré
Egyetértek Tontival,irány a tábla!Itt nem lehet pesszimistán állni a gyerkőcökhöz!!!Tessék pozitívan állni a terhességhez és a hülyeségeket elengedni a füled mellett!Úgysem úszod meg,mert sok a hülye ember aki majd feleslegesen paráztat.

Fanni
Nagyon édesek a fiúk!És nagyon fotogének!
Vendég

Nagyon fogynak előlem a kismamák a táblában!Kezdhetek parázni? :shock:
Vendég

Babások
Kérdésem lenne hozzátok mellszívóval kapcsolatban.Mennyire gáz a kézi,merthogy az elektromos elég húzós.Írnom kellett volna a nyuszinak. :D
Vendég

Találtam a brendonban tigex elektromos cicitrombitát,15 ezerért.Ismeri valaki?Ez még egész barátságos árnak tűnik.
Vendég

Sziasztok!

Szanet: Gratulálok a babókhoz!!! :D

Tontica: Köszi a táblát!

Fanni: Nagyon jók a képek, szépen látszanak, meg kétszer akkora súlyúak, mint az enyémek, pedig csak 2 héttel idősebbek. Ilyen sokat híznak ilyen rövid idő alatt? :)

Tündi: gyönyörűek a csajszik, sztem hasonlítanak egymásra...szépek! :)

Jucicuki: milyen aranyosan sugdolóznak már most a lányok, tök jó! :lol:

Rebe: mi is költözünk májusban-júniusban, érdekes lesz...
Kép
riddencs

Teszek fel képeket, de így annyira nem látszanak jól, sajna, mint a dvd-n és a fotókon. A kis kukacos könnyedén megmutatta magát (nem mondom azt, hogy apja fia :P ....), de a másik babó szégyenlős volt, nem tette szét a lábát, remélem ez azt jelenti, hogy tényleg lány lesz... Kép
riddencs

Kép Kép Kép Kép

Kép
riddencs

Banika,
Szép súlyuk van a picuroknak! :wink:

Lanyané, Tünci, Fanni
Persze, vigyázok, és én leginkább csak tényleg vezényelek és felügyelek! :lol: Maximum ruhákat pakolászok be a szekrénybe!

Amonré,
Szerintem nyugodtan iratkozz fel a táblába! Hidd el, ezen nem múlik semmi! Mindenképpen pozitívnak kell lenni!

Szanet,
Gratulálok! Sok boldogságot és egészséget nektek!
Kép

Szofi,
Tök jól bírjátok! Csak így tovább! Remélem azért a kívánságod meglesz, és természetesen szülsz! :wink:

Fanni,
Jók a képek! Örülök, hogy minden okés! :D

Riddencs,
Hát neked sem lesz könnyű a költözéssel! :oops:
A képek tényleg homályosak egy kicsit, de szerintem a szkenelés miatt!
Ez a súly kérdés egy érdekes dolog. Mi is ma voltunk 4D-n, és mondta is a hölgy, hogy a fejátmérő alapján méri a gép a súlyt, és ha ez kicsit nagyobb, akkor már kapásból nagyobb súlyúnak hozza ki őket, mint valójában.

Nálunk is mindent rendben talált. Ilyenkor 1 kg-sak az egyes babák, A-t 950 gr-nak, B-t pedig 900 gr-nak becsülte a gép. Szóval azt mondta teljesen megfelelő. :D
Teszek két képet a kislányainkról én is:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Szanetnek és a két kis Tündérnek millió puszi!!Nagyon ügyesek voltak!
Fanni,Riddencs,Rebe!
Olyan édik a babák :D Örülök,hogy minden OK nálatok!Annyira imádom a 4D képeket!
Szofi!
Kitartás!Szorítok,hogy induljanak meg "lefele"maguktól :D
Banika!
Nekem Avent volt,szerintem jó,bár elektromosat nem próbáltam.Nem parázni :D minden rendben lesz :D Ahogy néztem a táblát azért elég sok a természetes szülés.Amikor én voltam terhes mindenki,legfőképpen a védőnő :evil: ,paráztatott hogy szinte esélytelen.Még jó hogy hülyeségeket beszéltek :D
Tonti!
Nagyon szépen köszi a táblát :!: :!: :!:
Amonré!
Egyetértek Tontival,Banikával,Rebével!!Irány a tábla :D Ezen tényleg nem múlik semmi!Az viszont tuti,hogy két kis babu van a pocidban :D :D
Jó éjszakát!

bognartundi0727

Lányok!
Tegnap hallottam fél füllel a TV híradóban hogy a Peter Cerny alapítvány koraszülött mentői "leállnak",mert nincs rá pénz!Gondoltam biztos valami félreértés,vagy rosszul hallottam a gyerekzsivajtól.Most böngésztem utána és tényleg IGAZ :evil: :evil: :evil: Ezek nem normálisak :evil: :evil: Ha valami jól működik akkor azt is el kell rontani??Szörnyen rossz kedvem lett :cry:

bognartundi0727

[quote]M írta:ennyire gáz a kézi

teljesen jó a kézi!

KépKép
lili73

Riddencs :P
Ahogy Rebe is írta, ne aggódj a babák súlya miatt. Valóban a fej és a hasi körátmérő után becsülik a súlyt, ráadásul a dokim azt mondta, ez egy "humbuk", mert ettől még lehet bármennyi a súlyuk... Ha egészségesek és szépen fejlődnek, akkor minden rendben van. A II-es nőin pl. az UH gép nem is becsül súlyt... pont a leírtak miatt...
Azért én látom a képeket :P

Rebe :P
Neked is nagyon szép, éles képeid lettek. Ti hogy döntitek el, hogy melyik baba melyik nevet kapja?
Nálunk meg tapétázás lesz amúgy... talán inkább április végén, mert még nincs elég jó idő. Én is csak a ruha ki-bepakolászást vállaltam :lol:

Tünci :P
Köszi!

Banika :P
Én spec. kaptam egy gépit, de a II-es nőin pl. lehet bérelni is mellszívót és venni is. Meg kellene kérdezd, hátha Kaposváron is van ilyen lehetőség. Állítólag még olcsóbb is, mint a boltban... és akkor legalább eldől, hogy beválik-e... úgy veheti meg az ember. Na meg hogy egyáltalán kell-e?
Köszönjük a dícséretet :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci,
Köszi! :D
Én is hallottam az alapítvánnyal kapcsolatos ügyet, most is volt az előbb a híradóban! Felháborító az egész! :evil: Nem szabadna, hogy ez pénzkérdés legyen!

Fanni,
Hát ez jó kérdés! :roll: :D
Merthogy mindig az az "A" baba, amelyik lentebb van, amelyik a szülésnél első lenne, ha jól tudom. És pl. most nálunk szerintem ez megcserélődött, mert a bal oldali baba most "A", a jobb oldali "B", de ez korábban nem így volt. Kérdeztem is a szonográfust, és mondta is, hogy ez a helyzet változhat, lehet hogy legközelebb a jobb oldali kerül lentebb. Én ezért nem is hívom őket a nevükön, hanem inkább becézgetem. :wink: Valószínűleg úgy lesz, hogy a szülésnél amelyikőjük először jön, ő lesz Blanka, a másik pedig Zorka.

Riddencs,
Ja amúgy az én dokim sem néz soha súlyt, a pontatlanság miatt. A fej, has átmérő és combcsont alapján nézi őket, és ha ezek az értékek megfelelőek, akkor minden ok. Szanet is azt írta a múltkor, hogy két héttel nagyobbak a koruknál a babák, a 36-37. héten kb. 2,75-2,95 kg-t ír a könyvem egyes babákra, és az ő babái picit kisebb súlyúak lettek. Szóval szerintem csal ez a becslés!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szisztok!
Kicsit régen voltam,sok a teendő,mi is költözködünk folyamatosan.Persze én csak "diriga" vagyok :roll: Néha nagyon rossz,hogy még egy üres dobozt sem tehetek arrébb.

REBE!
Te is egyre nehezebben mozogsz és iszonyú hamar elfáradsz?Nekem jóformán a fekvésen kívül semmi sem esik jól :?

Voltunk az új dokinál,jó fej volt,mindent elmondott és körbevezetett a kórházban.Jövő héten szombaton megyünk ultrahangra,már nagyon kíváncsi vagyok,mekkorák a babók.Bár most,hogy Rebe leírta az övéit,van némi viszonyítási alapom.

SZANET!GRATULÁLUNK!És nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk neked!

Szofi!
Kitartás,már nemsokára itt a vége és úgy is minden úgy lesz,ahogy a babáidnak és neked a legjobb! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: