A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jájjjájjj, én csak felvettem a Vészhelyzetet, most meg nem győzök nemolvasni :oops: :oops:
Azért mennyire durva, még kislánykaként Anyukám szárnyai alatt kezdtem el nézni vagy 16 éve... :roll:

Csibe!
Holnapra babád legyen kinn, abrakadabra!!! :wink:

Boo eszmefuttatása :arrow: Részemről minden szavával egyetértek :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Boo!
úgy legyen minden ahogy mondod...tegnap bennem is valahogy az
volt,h talán ma szülök,na persze még semmi jele,de hosszú még a nap... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
remélem,ha pénteken dokizol,akkor addigra már tényleg megszülök...

ma 9.15-re megyek áramlásira.

és Boo tényleg jól megfogalmazta késő este a dolgokat...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Elolvastam a hsz-edet, és itt bólogattam, hogy dejó, pont olyasmiket írsz, amiket én írtam, szóval egyetértesz, aztán jutott eszembe, hogy az enyémet el sem küldte :shock: . Vagyis gyakorlatilag leírtad újra, amit én (csak védekezés nélkül :lol: ) :shock: :lol: :lol: :lol: :wink: .
Azért ez tök durva, tényleg látnod kellene, amit írtam.... :P

Rohanok védőnőhöz, elkéstem :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

A "lelépekhez" csak annyit, hogy pont azért írtam a litániát, mert sztem túl volt már beszélve ez a szobatisztaság téma: vettük az érveidet, megértjük, és elismerjük őket, ennyi :wink: . Nem kell túlragozni, mert ez egy annyira jelentéktelen, vagyis inkább természetes dolog, annyit meg főleg nem ér, hogy vitázzunk miatta (már nagyon bánom, hogy felhúztam magam rajta). Szóval stílusosan: szarni rá! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát csajok engem most szivat a netMurphy :twisted: . Írtam nektek egy csomó gyerekszájat, felpezsdítendő a hangulatot, erre áramszünet lett cca 1 mp-re :twisted: .
Na mindegy, majd leírom újra...egyszer... :? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is egyetértek Boo-val annyival kiegészítve, hogy én a barátaimtól sem azt várom el, hogy mindenben egyetértsenek velem és szerintem pontosan a véleménykülönbségek és normális viták azok amik előbbre viszik az embert. Ha mindenhonnan leléptem volna ahol nem értenek egyet a nevelési elveimmel, valószínűleg már nem állnék szóba a gyerekorvossal, a védőnővel, az anyámmal, a nagyanyámmal, a szomszéddal...tulajdonképpen senkivel a férjemen kívül. És nem azért mert az a tuti ahogy én csinálom, sőőt vannak területek ahol nem nekem volt igazam, vagyis inkább az jött be amit ők mondtak.

Egyébként csak saját tapasztalat, pontosan temiattad kerültünk el Ronmay Hédivel időben gyógytornászhoz, sőt dévényes gyógytornászhoz. Ha akkor a körülöttem bólogatókra hallgatok nem tudom ma hol tartanánk, így én magamban azóta is hálás vagyok hogy van ez a fórum és van/volt valaki aki más álláspontot képviselt...

Csibe ?

Pocok: mézből az 1 kg az egy 7 dl-es befőttes üvegnyi, akkor neked írhatok 7 üveggel? Tegnap akartam még írni, csak apa dunnyogott, hogy szólsz ha fogytán van és szeretnél még, meg én is szólok ha fogytán van a készlet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!
Hozzám jöhet újfent egy "biciklisdoboznyi" :wink:

Nekem küldheted nyugodtan az egészet, kifizetem, és eljuttatom a többieknek :)
Boo, ha neked adom oda, te eljuttatod Csibének?

Csak ennyi :arrow: Holnap vizsga :arrow: Tanulás :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi: Neked akartam még, hogy bölcsis viselkedése engem is meglepett és aggaszt kicsit, főleg, hogy az elmúlt 2 hónapban fogalmam sem volt róla, mert az öltözőben, meg hazafelé vidáman mesél mindig.Meséli, hogy az udvaron sokat motorozott, meg homokozott, meg elvette xy lapátját stbstb. Gondolom a bölcsisnéniknek meg azért nem volt furcsa, mert ők meg úgy ismerik. Aztán a csoport takarítónénije a dédiék mellett lakik és a múltkor átjött mikor ott voltunk és teljesen meg volt lepődve...

Remélem idővel majd feloldódik és beilleszkedik a társai közé, lesznek barátai is. Gondozónők szerint ez még normális, van aki hónapokig egyedül játszik mire megtörik a jég. Ő figyeli a többieket, de még nem mer kezdeményezni.

Lois: Nekem jó úgy is, de akkor megvárjuk amíg mindenki jelez, hogy kér-e és mennyit. Közben vettünk egy új mountainbike-ot, mehet abban? :wink: :lol: :lol:

tike

Nem túl jó minőségű, de a lényeg talán hallható:

dumaláda elemében:

http://www.youtube.com/watch?v=zv_2WJUwC8o

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike

tike

Tike!

Hédit megzabálom :P !!! Én pont ilyen kis cserfes, "feleselős", öntudatos királylány voltam, és pont ilyen hamar beszéltem :wink: . És két évesen csak "lambada szoknyában és kopogós cipőben" voltam hajlandó létezni, és Szandit énekeltem :lol: . Én ilyen kislányra vágytam/vágynék, ha egyszer lenne :wink: :D ! De azt garantálom, hogy nem lesz könnyű vele :twisted: :lol: :lol: :lol: .

A méz meddig áll el? :roll: Csak mert annak függvényében kérnék. :wink:.

Boo!

Olyan fura, hogy így kiválasztják a favorit meséket :shock: . azt hinné az ember, hogy azt szeretik meg, amit "nézetsz" velük. Nálunk pl. sokszor megy/ment télen a magyar népmesék, mert anyuka szeresse :oops: :lol: . De az addig köti le, amíg a főcím megy, arra táncol, meg juhuuu pipi, de két perc múlva otthagy, hogy nézzem egyedül :lol: . Viszont, ha Dóra a felfedező megy, rávetődik a kanapéra, és el sem mozdul! Sőt, ha kérdezem, hogy nézünk-e mesét, most már nem csak azt mondja, hogy Dóadóa, hanem sorolja a szereplőket ("Dóadóa, Csizi, Svááper.."). És a minimaxon megy Thomas is, de arra csak közli, hogy "husihuhu", meg báácsi (az ellenőr), és lelép, azt kifejezetten nem szereti.
Meg amin meglepődtem, hogy az egyik kutyás könyv hátulján az egyik rajzfilm reklámja van, és nem azt mondta az állatokra, hogy pl. boci, maci, csacsi, hanem a nevüket a meséből (Nuki, Pákó, Lola) full tisztán, pedig azt nem is nézi, sőt mióta jó az idő, szinte egyáltalán nem néz mesét, mégis tudja :shock: :D . Ilyenkor egyből az jut eszembe, hogy mennyi mindent tudnak már, amiről mi nem tudjuk, hogy tudják :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Hát azt már születése előtt tudtuk, hogy nem lesz könnyű eset. Én sem vagyok az és apa sem, hátha még ezt hatványozzuk :lol: :lol: Mindenesetre igazából örülök, hogy ilyen, mindig is egy egy belevaló, vagány csajszira vágytam :wink:

Jó minőségű méz bármeddig eláll, mi 10 éve méhészkedünk és minden évből raktunk el egy üveggel, feldátumozva.

Mese: Nálunk vuk a favorit ( most is az megy, közben ottkint dörög, meg esik :twisted: ,) meg mostanában néha kéri süsüt

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én simán leszedtem a Bogyó és Babócát a netről, egyben mind a 13 mesét szuper minőségben...
Nálunk az a sláger, egyszerre nézi a mesét, és lapozgatja a könyvet :roll:

Noddy nekem nem tetszett, youtube-on belenéztünk.

Szinte minden meséből van fenn a a youtube-on, ott lecsekkolhatod, hogy érdeklődik e iránta... :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Átpriviztem a linket :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

CSIBE?!?!?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

bocsi,h csak most jöttem,de totál elfáradtam a mai napi tortúrába...
áramlás jó,ctg jó,magzatvíz tiszta,uhu 4400gramm...
holnap ismét ctg és ha péntek reggelig nem szülök meg,akkor reggel
3/4 7kor tali és ismét bemutatás,de vinnem kell már a cuccom,m sanszos,h
meg is indítják után...
szóval a lényeg,h legkésőbb pénteken már 2gyerekes anyuka leszek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja amúgy most nem fájt amikor magzatvizet néztek,viszont a bemutatáskor
amikor a főorvos vizsgált akkor azt hittem lekaparom a falat...

tike!
sajna a netbookon nem tudom úgy megnézni Hédit,de holnap pótolom.
és nekünk is kéne akkor 3 üveggel méz.

Boo!
pénteken mikor jössz be a dokihoz???
bár a doki szerint csak este lesz baba belőle és így keddig maradok
a kórházba...

Kép
Kép
csibe83

Hédi cuki :lol: :lol: :lol:

Boo,

Fogorvosisten nagyon jófej volt! Dumáltunk, poénkodtunk és mellesleg megbeszéltük miker fog majd szülés után megcsinálni. Nekem is bejön a habitusa, szimpi volt ;-)

Ma este kétszer úgy begörcsöltem... Remélem csak a fáradtság és az autózás miatt. Ma én is megszivattam magam a viharral, ölben hoztam fel a kertből, miután lefeszegettem szegény gyereket az esőben a motorról. Este Elmentünk Nimróddal a pulmonológushoz, 7re volt időpontunk, háromnegyed 8kor eljöttünk :-(. 22én újra próbálkozunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

Mostmáraztán babázz le! Alkalmazd a Dodi által ajánlott módszert :-) 4400... Ejha!

Tike,

Miért, a 7 már ipari mennyiség? :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
hát legkésőbb pénteken már babázok.tök furi,de nem parázok még...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Csibe!
Miattad jöttem gyorsan fel, azt gondoltam, hogy már tuti megszültél! :shock: :shock:
Kitartás! :wink:

Tike!
Hédi nagyon cuki, Petra is hasonlóképpen beszél, de ő egyelőre csak előttünk és a bölcsiben. Amint idegenek is vannak, megkukul. :wink:

Pocok!
Tök jók a képek! Biztos nagyon jó volt! Engem már csak az éltet per pillanat, hogy jún. 25-én megyünk a Balatonra. Annyit melózok az utóbbi hónapokban, hogy már teljesen készen vagyok. :(

Ronmay!
Sajnálom, hogy elmész.

Szobatisztaság:
Én már vettem leszoktató pelenkát, bugyikat, wc szűkítőt, szóval teljesen fel vagyok készülve a történetre, csak a bölcsi a probléma. Ugyanis mi hétköznap alig vagyunk együtt Petrával, így nem tudom, hogy kezdjem el.
Reggelente ő magától felkéredzkedik a wc-re, sokszor délután is, de csak a szájával csinál úgy, mintha pisilne. :lol: :lol:
Mostanában reggelente pukizni is szokott ott, majd szól, hogy nem kell kakilni, mire tisztába teszem és kb. 2 perc múlva szól, hogy Anya, kaki van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A bölcsiben is sokszor fel akar ülni a kis wc-re, de ott is csak bohóckodik, amit meg nem nagyon akarok hagyni.

Úgyhogy még én se erőltetem, de szerintem a bölcsi szünet alatt meg fogom próbálni, mert muszáj kihasználnom az időt, hogy anyukámmal meg velem lesz 4 hétig. (bár nyaralni is megyünk, amit én szintén akadályként fogok fel)

A Brendonban lehet kapni eldobható bilit (kartonszerű papírból van, és bilit lehet belőle hajtogatni), azt mindenképpen fogok venni a nyaralásra, hátha segít. :roll: :roll: :roll:

Mindenesetre én nem ismerek olyan felnőttet, akinek ne sikerült volna leszoknia a pelenkáról, így csak idő kérdése és a mieink is szobatiszták lesznek.

És valóban tök eltérőek, pl. a tesóm másfél éves kislánya az utóbbi időben felkéredzkedik a wc-re (még csak mutogat) és pisil-kakil bele. :shock: :shock: Pedig a tesóm a naggyal is két és fél évesen kezdte el, mert úgy jött ki a nyári szezon.

Kép
katy76

Tike!
Én is kérnék 5 ü. akácmézet! :wink:
Köszönöm!

Kép
katy76

Petránál mostanában a legújabb, hogy odajön hozzám, átöleli a combomat, odabújik a fejével és azt mondja: Anya szejet! :D :D
Én teljesen el tudok tőle lágyulni! :oops: :wink:

Ma reggel azzal ébresztett, hogy Anya gyeje! Apa bécézik! Anya! Ajtó kinyit! Tyápszer! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Ááá csajok, tökre kivagyok :( . Nem tudok aludni, és már összeesek a fáradtságtól :cry: . Ahogy lefekszem légszomjam lesz, ahogy Botonddal anno hátonfekvéskor, de a kicsinél már nem csak ha háton, hanem mindenhogy, sőt ülve is éreztem ma. Alig kapok levegőt, fájni kezd a tarkóm, és érzem, hogy el fogok ájulni, ezért fel kell állnom... :evil: . És mindeközben a savam is nagyon gáz már, akármit eszem, negyed óra múlva már mar, és ez persze fekve még sokkal rosszabb. A kettő együtt arra utal, hogy túl magasan van a méhem (meg a baba), és nyomják a tüdőmet, meg a gyomromat. :( Ez egybevág azzal, hogy ugye a doki is mondta tapintásra, hogy nagyon magasan van... Még nem beszéltem senkivel, csak neten olvasgattam, de erre nincs gyógymód elvileg, csak ha majd a baba lejjebb ereszkedik... :?
Nagyon gáz! Most kicsit próbálom lejjebb paterolni a bébit szelíd erőszakkal :twisted: . Annyira korán van még a nyüglődéshez, ez nem éééér :? :( :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok: Nem, nem ipari mennyiség, csak nem akartam, hogy meglepődj, hogy a 7 liter az nem 7 üveg :lol:

csibe: oxitocinos indítás hidd el nem jó, rögtön lesznek tőle 2 perces fájásaid és végig az lesz, ráadásul a dokim szerint ilyen esetben nagyon sanszos a végén a császár. Tudom, hogy már kivagy, én is azt mondtam, Hédinél, hogy nemszámít indítsa...de inkább idd meg azt a koktélt :wink:

Boo: amit te keresel az a bekristályosodott vegyesméz, mi csak akácot szoktunk eladni, de egy nagyon kevés vegyesmézet is pörgettünk az idén, ízre finom én most azt eszem, pár hét múlva szerintem kristályosodik is, akkor küldök neked olyat, de azt ajándékba :lol:

méz eddig:
Lois: egy biciklisdoboznyi
Pocok: 7
Katy: 5
Csibe: 3

Lois: nekem is átküldenéd a linket?

tike

Katy,

Petra nagyon édes lehet... én már a fiam pár szavas szókincsétől elájulok, képzelem mi lesz, ha így beindul ő is.

Nyaralás - aztaaaaaaaaaa, biztosan nagyon jó lesz! Próbálj meg lazítani a melón, tudom milyen, hogy lelkiismeretből az ember hajtja magát, de hidd el, nem éri meg hogy teljesen lemerítsd magad :!: :!: :!:

Dodi,

szerencsére ilyen nekem nem volt :roll:
Viszont a fulladás, amit Boo írt, durva... kb egy hónapja mikor feljöttünk a lakásba (első emelet, garázsból, tehát kb kettőnek számít) Apa megkérdezte hogy miért fújtatok :twisted: :twisted: Mert terhes vagyok wazze :evil: :evil: :twisted: :twisted: Ilyenkor úgy odakötnék a hasára egy három kilós medicinlabdát pár napra, csak hogy cipelje, meg érezzen rá, milyen így hajolgatni... mert nem királylánykodásból kérem meg hogy vegyen fel dolgokat a földről...

Boo,

Vatera - szerintem még ne parázz, lehet hogy Kínából jön és ezért késik... levél jó, de inkább hívd fel őket sztem.

Görcs - biztos az idő is, de tegnap car napom volt. Éjjel nem aludtam és három óra alvás után 7kor keltem :arrow: bölcsi :arrow: őssejtszerződés :arrow: manikűrös :arrow: fogorvos :arrow: Mammut. Kb kettőre estem haza, ledőltem egy órára, aztán bölcsi :arrow: hiszti az autóból kiszállásnál itthon, kert :arrow: jött a vihar, ölben gyereket felcipel :arrow: készülődés, hogy 7re odaérjünk a dokihoz, Apa persze uccsó percben esett be, kertek alatt, hepehupás úton mentünk, na ekkor görcsöltem be először, nem tudtam kiszállni a kocsiból.

Ja, és dokihoz indulás előtt még Apának szülinapi köszöntés, de paprikás volt a hangulat a késés és mindkettőnk fáradtsága miatt, meg hogy a dokihoz rohanás, onnan dolgunk végezetlenül el, stb. Szal, elbangasztott egy nap volt, carabb mint egy átlag, nemhogy romantikus szülinapozós. Mondjuk Apa is ingerlékeny kretén volt, így meg nekem sem volt semmi kedvem kedveskedni.

Tike,

jó, akkor legyen 7 üveg :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

linket énisénis!

Na, megyek teregetni, aztán rohanok kozmetikushoz szépülni 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Juhuuuuuuu-juhuuuuuuuuu, hajrá Csibeeeeeeeeeee!

KépKép

KépKép
kispocok13

Bakker, én vagyok a következő.... (becariszmájli)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hajrá CSIBE!!!! :lol: :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Csibe! Mennek a drukkok! ++++++++++++

Tike!
Hársmézetek nincs? Én azt is szoktam minden télre venni a megfázásokra. Ha van, érdekelne, akkor az akácból kevesebbet kérnék.

Boo!
Már mondja, hogy szejetlek, Petya szejet egy ideje. A múltkor reggel kinyitottam a szemem, Petra ott feküdt mellettem (10-ből 9x átviszem éjjel), rám nézett és azt mondta: szejetlek! :wink: :wink:
Most már kezdek hozzászokni, mert sűrűn mondja, de az első alkalmakkor teljes elolvadás, könnybe lábadás volt, pedig tudjátok, én nem vagyok olyan nagyon érzelgős típus. :oops:

Viszont képzeljétek, az egyik gondozónő babát vár (2-en vannak 14 gyerekre) és most már a tizenvalahanyadik hétben van és megint lepkehimlő járvány van a bölcsiben, meg mindenféle nyavalya és megbeszélte a vezetőnővel, hogy akkor ő mostantól táppénzen lesz szülésig.
Egyrészt sajnálom, mert Petra nagyon szereti, másrészt amíg ő táppénzen van, elivleg nem tudják pótolni, ami azt jelenti, hogy egy gondozónő lesz bizonytalan ideig 14 pelusos, éppen szobatisztaságra szokó, egyre önállóbb de még segítségre szoruló gyerekre. :? :?

Petrával kevés gond van, mert már egyedül eszik, leveszi-felveszi a cipőjét, szófogadó (általában), de mégsi féltem, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt. :roll: :roll:
Basszus, nagyon durva 1 ember ennyi gyerekre! :shock: :shock:

Kép
katy76

Juhuuuu!!!!!! Hajrá Csibe!
Vagyis remélem már nem kell a drukk :roll: .
(Nem mertem a múltkor leírni neki, de Botondnak kisebb kobakot mértek az utolsó UH-n, két nappal szülés előtt és 38-as lett, szóval nagyon remélem, hogy nem szenvedte meg nagyon :roll: :oops: )

De még mindig semmi hír?!?!?! Mert ez azért már elég sok :roll: :? . 10 órája voltak 3-5 percesei, és gondolom előtte már pár órája vajúdgatott. 3 percesektől nem szokott ilyen sok idő eltelni, nem? :roll: Remélem minden oké, és meg tudja szülni :roll: .

De nem negatívkodok :oops: . Már rég megvan a kicsi, csak tojnak az sms-írásra :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Cnajj, már azt hittem hír van.
Na, akkor lefekszem, remélem babaméretekre ébredek. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja csak egy gondolat még...
Egyre jobban hajlottam a Hunorra, mert azt hittem apának az a favorit. Egy bajom volt vele, hogy szept. 10. a névnap, és nem örültem, hogy közel lesz a születésnapjához. Aztán apa mondta, hogy tetszik neki a név, de ne legyen Hunor, mert nem érzi magáénak, a mi fiunk nem Hunor. Fasza, mert más se :twisted: .
Aztán most a napokban egyre inkább Kendének "érzem", pedig már tökre lemondtam róla, de most mégis... :roll: . Erre nézem a névnapot: szept. 25. Okt. 1-re vagyok kiírva, nagyjából aznap szülök :twisted: :lol: :lol: :lol: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe: DRUKK!!! ( nem vészmadárkodás, de én 2 perces 110-essel vajúdtam 12 órát eredménytelenül, de Csibe szült már egy gyereket, remélem most is hamarosan meglesz!)BOO. azért ajándékba, mert sose szoktunk ilyet eladni :arrow: nincs is rá ár kitalálva :arrow: vagy mondhatjuk úgy, hogy az első vásárlónak járó kedvezmény :lol: :lol: :lol: Mondtam apának: azt mondta küldjem el a többivel együtt, aztán majd nálad bekristályosodik :wink:

Katy: Hédiéknél 25 gyerekre van 4 gondozónő és egy " takarító", aki a köztes időben szintén a gyerekekkel van és amikor valaki szabin van így is fújtatnak, pedig elég kevés pelusos is van.

Hársmézünk sajnos egyenlőre nincs, mert apa ugye mellékállásban csinálja, és így nincs idő vándorolni, terveink szerint 1- max 2 éven belül viszont ez lesz a főtevékenység, na majd akkor :wink:

:arrow: készülődni, ma megyek dokihoz, Nekem is drukkoljatok utoljára a 4. héten volt vizsgálat, azóta csak uh. :roll:

tike

Dodi: Mi fiúban maradtunk az Andrisnál ( nov.30) és nov.29-re vagyok kiírva. Egyébként nekem 1 nap van a szüli és névnapom között és lehet így is élni :wink: :lol: :lol: :lol:

tike

Tike!

Akkor nem gáz? :roll: Mármint sose jutott eszedbe, hogy "igazán figyelembe vehették volna", vagy hogy máskor tartsd esetleg...?
Mondjuk nem tudom mit kattogok ezen, mikor alig tartjuk a névnapokat :oops: . Én idén egy mekis fagyit kaptam (de csak mert rámondtuk, hogy na, akkor ezt kapom :twisted: ), apáéra nem is emlékszem, ja de egy inget kapott, Botond meg a homokozót, de 1,5 hét csúszással, szóval aznap semmit (tőlünk, mert a keresztszülei azért felköszöntötték). Szóval nem nagy ügy, de mégis olyan looser-ek/ök (vagymivan) vagyunk :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Figyeltek a szüleim, hogy azért több vagy nagyobb ajándékot kapjak, egyébként a névnap nálunk nem akkora esemény, mint a szülinap. Engem sose zavart. Sőt több családi esemény is torlódik nálunk, apa névnapja-házassági évforduló, Hédi-após-apa szülinap pl.

tike

Tike!
Tripláznád a mázrendelésemet? Tehát három biciklisdoboznyi :wink:

Linket küldöm :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis