Köszi a gyors linket
de sajnos ebben én nem hiszek, hogy ha 10 pontban nem felel meg a gyerek akkor nem érett rá. Ha csak ezt néztem volna el se kezdem. Tegnap meg megjártuk a Margit szigetet a normafától, BKV-val bugyiban. Előtte pisiltünk, és ott is pisiltünk és indulás előtt is pisiltünk és mikor hazaértünk is. Nem volt baleset. Igaz én nem bízom a véletlenre, nem várom meg hogy szóljon (vagy ne szóljon), hanem viszem egy bizonyos idő után, attól függően hogy mennyit ivott.
Te elég nagy Suttogó fun vagy, és ha olvastad a kettőt abban le van írva, hogy a fogyatékos gyerekeket úgy tanítják szobatisztaságra, hogy időközönként pisiltetik őket. Mert éretlenek rá. Persze nem azt mondom, hogy így kell, de idő míg összekapcsolja az érzést, hogy jaa igen ez a pisi.
No mindegy, ki ilyen ki olyan elveket vall. Azt tudom, hogy itt a nyár és nincs egyszerűbb mint egy szál bugyeszben lenni, kidugni a kukit pisilni aztán mehet tovább játszani. Lányoknál szerintem sokkal bonyeszebb a dolog
Rolónak megint meleg kiütése van, mint tavaly. És ha pelus van rajta(pl autóban) a kukiján is ott van. Szal bepállik a cerka
WC ivás. Én tuti kiakadtam volna
Csibe
Húú én még emlékszem erre az érzésre. Rohadt szar, de nem sokára újra a régi leszel
Nekem az az érzésem a héten se fogsz szülni
és egy pár kép:
bocs ha sok voltam