A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi (és a többiek)

Köszi a gyors linket :wink:
de sajnos ebben én nem hiszek, hogy ha 10 pontban nem felel meg a gyerek akkor nem érett rá. Ha csak ezt néztem volna el se kezdem. Tegnap meg megjártuk a Margit szigetet a normafától, BKV-val bugyiban. Előtte pisiltünk, és ott is pisiltünk és indulás előtt is pisiltünk és mikor hazaértünk is. Nem volt baleset. Igaz én nem bízom a véletlenre, nem várom meg hogy szóljon (vagy ne szóljon), hanem viszem egy bizonyos idő után, attól függően hogy mennyit ivott.
Te elég nagy Suttogó fun vagy, és ha olvastad a kettőt abban le van írva, hogy a fogyatékos gyerekeket úgy tanítják szobatisztaságra, hogy időközönként pisiltetik őket. Mert éretlenek rá. Persze nem azt mondom, hogy így kell, de idő míg összekapcsolja az érzést, hogy jaa igen ez a pisi.
No mindegy, ki ilyen ki olyan elveket vall. Azt tudom, hogy itt a nyár és nincs egyszerűbb mint egy szál bugyeszben lenni, kidugni a kukit pisilni aztán mehet tovább játszani. Lányoknál szerintem sokkal bonyeszebb a dolog :wink:

Rolónak megint meleg kiütése van, mint tavaly. És ha pelus van rajta(pl autóban) a kukiján is ott van. Szal bepállik a cerka :lol:

WC ivás. Én tuti kiakadtam volna :roll:

Csibe

Húú én még emlékszem erre az érzésre. Rohadt szar, de nem sokára újra a régi leszel :wink:
Nekem az az érzésem a héten se fogsz szülni :roll:

és egy pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bocs ha sok voltam :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Hú ez nem hangzik vmi jól. Emlékszem én is dekkoltam műanyag széken Rolónál 3 nappal a szülés után. Szar a M.o.s EÜ. :twisted:

Pocok
Én most a teszveszen vettem Rolónak crocsot újat 4700ért..olcsóbb mintha rendeltem volna

KépKép

KépKép
ronmay

Rapid...

Ronmay!

Én egy percig sem állítom, hogy bármiben ne értenék veled egyet ebben a témában, vagy hogy rosszul csinálnád...Sőt! :wink:
A Szuperdadus sem azt írja, hogy "érettség" előtt ne lehetne szobatisztaságra nevelni egy gyereket, csak azt hogy így hetek, hónapok, mire stabilan az lesz, ha viszont vki akkor próbálkozik, amikor az adott gyerek elérte a "megfelelő" időt, akkor pár nap alatt le van tudva a dolog :wink: .
Szóval én vállalom: egyszerűen lusta vagyok még most vesződni ezzel! :oops: És hidd el, nem belemagyarázom, Botond éretlen még erre, tehát macera lenne. Ettől függetlenül örlődöm, hogy most vágjunk-e bele, amíg bírom pocakkal (bár már most se kényelmes hajlonganom, vagy emelgetnem :( ), vagy ha meglesz a kicsi... :roll: . A most mellett számomra csak az szól, hogy jó idő van, ősszel viszont neccesebb a rucik miatt. Én még nem döntöttem teljesen... :roll: . De úgyis nudis napok jönnek, szóval majd figyelgetem mizu. :wink:

A kölykök nagyon édik, Nati napról napra szebb, most már tök csajos, nagyon szép! :D De amúgy egyre "Rolósabb" :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

khm..én nem lennék benne olyan biztos hogy később pár nap az egész.
És honnan tudod hogy éretlen??Egy alkalom nem alkalom. Mi egy hét alatt óriásit fejlődtünk!És ergo a pontok alapján mi is éretlenek vagyunk. De tökre nem mert pontosan tudja, mi hova való. Egyszerűen az érzést kell összekapcsolnia. De nem gondolom, azt hogy ez 3 évesen könnyebb lesz, és akkor ugye jön még az is hogy ovi kezdésre legyen ágytiszta!
Sztem mindig macera lesz, a pelenkához képest. Pl. már mikor szól de nem tudja tartani te meg ott vagy egy tesco közepén vagy az autóban a dugóban, és sosben kell keresni budit.
Én nem kiábrándítani akarlak, mert én se tudom kinek milyen gyereke van, és mi lesz, dee sztem egy év múlva se lesz az, mint ahogy mi felnőttek működünk. Az hogy meg pár nap alatt....és pár nap alatt mit ért el?HOgy szól egyből?Vagy pár nap alatt milyen szobatiszta lett?Egyáltalán nem pisil kakil be? önállóan wczik..stb?
Én a helyedben lennék, most kezdeném el, nem mikor van még ott egy tesó+tesó féltékenység...lehet pocakosan fárasztó, de hidd el egy +gyerek mellett még jobban az. Én nem tehettem meg hogy hamarabb kezdem el, de ha lehetőségem lett volna rá biztos elkezdem.
Én boldog leszek ha nyár végére, csak alváshoz kell majd pelenka....aztán majd jön a du. alváshoz való elhagyás.
A hónapok pikk pakk elszállnak.

A hajadra akartam még írni, hogy nekem így is úgyis tetszik, szép és fiatal vagy.... :lol: irigykedem is :)

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
Ööö, bocsi, akkor félreértettem.
Na mindegy nem is érdekes, a barátnőm kisfiát kivizsgálásra fektették be (hányás+láz), előre meg volt beszélve, hogy hétfőn befekszenek, csak közben a barátnőm szombaton lábát törte itt, és így kész helyzet elé volt állítva a kh is. De az tény hogy Apuka stokin ült két éjjel :?
Most így visszagondolva gázos hét volt, ők ugye budapestiek, csak itt nyaraltak, Anyuka itt feküdt, kiscsávó Bp-en, másik gyerek a tesóméknál parkolt addig, én meg naphosszat benn voltam az Orsinál 39 hetes terhesen, hogy ne legyen egyedül aggódva a hároméveséért na meg ugye műtét, meg bazi fájdalom etc.

Ronmay!
Szépek a Dedek :)

Wc-ivásra visszatérve :arrow: Nálunk a fürdő tiltott zóna, nem mehet be, és nem is tud. Különben már ő is tuti csinált volna valami hasonlót :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Volt link a szobatisztaságra érettség kritériumaira?? Lemaradtam róla :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: vagy inkább Miron=Monk..... :wink: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo: Köszi vagyogatok, csak leginkább vízszintben,mert pár napja fájogat a hasam, bár lehet,hogy csak növekedési fájdalom (remélem)

jövő héten megyek dokihoz, remélem minden ok lesz!

Ma voltam bent a cégnél és közöltem a főnökkel, aki 1 hónap múlva nyugdíjba megy és a gazdaságissal aki a főnök lesz, szeptemberig biztos, akkor írják ki a pályázatot, de állítólag már van rá fix ember, hogy jön a tesó. Nagyon megdícsértek, hogy ennél okosabban nem is csinálhattuk volna és átnézik a lehetőségeket, hogy továbbra is maradhassak max gyeden, valamint a 3 hónap köztes időben is a lehető legjobban járjak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sztem simán lehet sógorodéknál valami durva vírusfertőzés, egyébként nálunk a cégnél az úszópályás medencék vize elvileg 24 fok, gyakorlatban azonban szezon elején sosincs annyi, mert ilyenkor még nagyon lehül éjszaka, folyamatos fűtés meg drága :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 17:29-kor.
missbg

Missbg!
Rémes lehetett :( Mennyi ideig voltatok benn?
Én mondjuk tuti nem mentem volna ki a vizitnél, micsoda baromság ez :shock:

Boo!
Szegény gyerek. Mondjuk sztem lehet a húgyúti fertőzést benyelt a fürdőben, a többi meg társult hozzá. Ha a húgyútit nem kezelik az ráhúzódik a vesékre. A tüdőgyulladásra nem tudok gombot varrni, de a kissrácnak nem mehet valami nagy fordulatszámon a immunrendszere :?
Kényszeres Miron :arrow: Erre a korra totál jellemzőek a kis rögeszmék, Zéténynek is vannak :wink:
Wc-kefét már én is szedtem ki a kezéből. A vendég-wc-be néha belóg, mert az ajtót tökre be kell nyomni, hogy jól záródjon, és mindenki nyitva hagyja.
Zétény lába gyakorlatilag már begyógyult, lévén ma sem volt rajta cipő. Strandon voltunk lefelé még volt rajta papucs, de haza már mezítláb jött :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 17:28-kor.
missbg

sziasztok!

én még mindig egyben,ctg jó semmi fájás és szombattól minden nap
ctg,majd azt mondta a doki,h szerdán lesz egy bemutatás és akkor ott eldől
mi lesz,mire mondtam,h a Kiaránál is hagytak még,de elmagyarázta,h ez
azért úgy van,ha akkor bő 1 újnyira v 2 újnyira nyitva vagyok,akkor
megindítják valszeg...
szóval legkésbb szerdán kiderül minden,hacsak nem szülök meg addig...

szobatisztasággal én is úgy vagyok,h mivel jó idő van és lehet pucérkodni,
ezért megpróbáljuk,de nem eröltetem annyira rá...

Boo!
ma kacérkodtam a gondolattal,h kinézek a játszira,de rájöttem,h
esélytelen lennék a Kiara után futni/menni,ha bármi lenne...

ronmay!
Nati nagyon édes és jól áll neki a fülbevaló...

már amúgy mindenki jövőhétre tippel nálam...
anyum ahol dolgozik egyik cégnél ott a csaj azt mondta,h most a
holdállás sem kedvez nekem,m nyugodt napok lesznek...
ezt leginkább Boo érti...

WC:
nálunk is tabu,bár simán ki tudná már nyitni az ajtót,de Kiara
inkább ha véletlenül nem csukjuk be rendesen az ajtót,akkor ha
észreveszi,akkor becsukja ő...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Én asszem 28-at, vagy 2.-át mondtam. szóval holnapra még jó lehetsz :wink: . (És halkan megjegyezném, hogy holdállás ide, vagy oda, holnap jön a hidegfront :wink: .)

Botond ma reggel megtalálta egy dobozban a bébi hajkeféjét, behozta hozzám, és közölte, hogy "hajkefe" :shock: :D :D . Pedig nem túl gyakran emlegetem egy fiús családban ezt a szót :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
én is bízom a hidegfrontban,bár eddig sem "ütöttek" ki se most,se Kiarával,
de remélem most mégis csak hat rám... :roll: :roll: :roll:

ma szüléssel álmodtam és olyan pikk-pakk volt,h még álmomba is meglepődtem
és kérdeztem,h tényleg ennyi volt??!!!teljesen rá vagyok már pörögve...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

A wc-ből iváson én két dolog miatt nem akadtam ki:
1. Nálunk mindig bemehetett a fürdőbe (nincs vegyszer), tudja mit szabad, és mit nem... Ahogy beleivott a vízbe a pohárból, jött oda hozzám, hogy "fujjj víz, fujj", és láttam, hogy kiköpte, mert tudja, hogy az "fúj, büdi víz", és nem szabad sem beleinni, sem belenyúlni (azért sikerült :twisted:). De elméletben tudja, szóval biztos vagyok benne, hogy ha ivott is valamennyit, az nem volt mennyiség.
2. Pont előtte lévő nap takarítottam vécét (minden héten kitakarítom az egész fürdőt), és azt a budit csak én használom, én meg ugye fényévente tudodk nagyvécézni :? . Szóval azért nem olyan a szitu, mintha vmi forgalmas közvécét húzott volna meg a kölök :lol: . És ugyanolyan víz öblíti a budit, mint ami a csapunkból folyik.
Amúgy nem is fosott, meg semmi :wink: .

Sztem "megkostolnak" ők ennél cifrábbakat is, pl. ha csak a játszótéri homokra gondolsz, amibe sajnos köztudottan belepisilnek a cicák :( . Mégsem lesznek ilyesmiktől betegek ált.ban, szóval sztem nem kell ezen becarni :wink: .
Meg tudod, Botond mindig is (szándékosan) vidéki Tarzangyerek volt, ahogy pl. Roló is (sőt, mármint Roló sőőőt:D)), szóval lesznek itt még cifrább dolgok is. :lol: . És ennek ellenére egyetlen egyszer volt beteg, azt is vmi játszóházban szedtük össze :( . Edzett a kölök :twisted: :lol: :lol: :wink: .

Pocok!

Bár nem vagyok nagy asztrológus (sőt), de tapa sztem a totttális ikrek! Én mindig azt hallom, hogy az ikrek elég kettős személyiségek. Namármost, zanzásítva, amennyire tapát ismerem: alapvetően csendes, higgadt, bújos pasi, aki azonban hobbiból bázisugrik, és pálinka-sör kombót iszik, ha piázásról van szó. Szted?! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,
Csak gyorsan Boo üzenetét szeretném átadni:

Tegnap nagyon begörcsölt a hasa, menni sem tudott, úgyhogy K. bevitte a Margitba és ott tartották.
Csináltak ctg-t, uh-t, kézi vizsgálatot, de minden negatív szerencsére, viszont bent tartják vasárnapig megfigyelésre. :(

Amúgy jól van, csak Miron nagyon hiányzik neki, aki szerencsére nagyon jól el van az apukájával is. Jól is aludt (mármint Miron). :lol:

Kép
katy76

Boo Kedves!
Nagyon sajnálom a kórházasdit, anno én is dekkoltam benn egy hétvégét (mondjuk tök értelmetlenül, mert azt otthon is csinálhattam volna amit odabenn mármint a napi két nospa nembevételét és a váltott oldalfekvést :? )
Azért annyi jó látszik belőle, hogy Miron elvan Apájával is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo :cry:

De a lényeg hogy minden rendben!

Amúgy Nimród is ugyanilyen bogaras...Pl a legot csak úgy lehet elrakni a dobozába, ha minden egyes darabja szét van szedve, ellenkező esetben kipakOlja és szétszedve újra vissza...

Dodi,

Jól látod Apát...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo-ról tud vki vmit? :roll:
Remélem minden oké, csak pihizni kell... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én próbáltam hívni délután, akkor nem értem el, utána hívott este 8 felé, azt meg nem hallottam mert épp fürödtünk, és csak 10-kor láttam, akkor meg már nem akartam zargatni.
De gondolom, ha próbált nekem telefonálni, akkor nagy gáz nem lehet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!
ma megyek ctg-re és benézek Boohoz is...
majd jövök a hírekkel...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

Mi hír? Ti? Boo?

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Booval taliztam és minden oké vele és a babóval is.már nagyon haza szeretne jönni,
de ha minden jól megy,akkor holnap már haza is engedik...

velem meg helyzet változatlan.ctg jó lett,nem vizsgáltak meg pedig a
kiskönyvembe beírta a doki,csak sztem nem annyira figyletek rá...
na mind1,holnap is mennem kell és megemlítem nekik...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

Köszi :-)

Hááát, nem irígyellek... Ez a várakozás szar lehet...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ne is mondd...
viszont ha szerdáig nem szülök,akkor esélyes,h aznap vagy másnap
indítanak...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Jóslóid sincsenek?? Nyákdugó?

Boo-val én is beszéltem délben, tök felesleges parkoltatják benn szegényt :? Remélem holnap szabadul :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
ma fél órán keresztül volt 5percesem és ennyi...
nyákdugóm még megvan sztem :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe: drukkolok, hogy ne kelljen indítani :wink:
Nagyon örülök, hogy BOo-ékkal minden rendben

Mi most várjuk az ügyeletes orvost, Hédi tegnap este óta hány, hasmenése van és lázas :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Csibe!

Egyben?

Tike!

:( :( :( :( :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

Mit mondott a doki? A szokásos vírus? Remélem semmi komoly!

Mi éjfélkor hívtuk az ügyeletet, szerencsére csak vaklárma volt.

Boo?

Csibeeeeee????????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

velem minden rendben,holnap ismét ctg,méhszájam 2110 :? :?

tike!
remélem minden ok Hédivel!!!

pocok!
de szerencse,h csak vaklárma volt az éjszaka...

most bocsi,de csak ennyi,m hulla vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Köszönjük, úgy néz ki, hogy csak a szokásos vírus. Tegnap a reggeli hányáson-hasmenésen kívül "csak" a lázzal küzdöttünk, egész nap. Nem nagyon akarta levinni neki semmi. Nagyon megijedtem amikor délben a hűtőfürdő közben annnyira remegett és szinte ájult volt. Gyors mérés: 39,2 :twisted: Utána aludt egy nagyott, este már jobban volt és az éjszakai kúp levitte a lázát. Most láztalanul, jókedvűen ébredt, evett egy kis kekszet és ivott is.

Délelőtt megyünk a dokibácsihoz.Egyébként nem is tudom mi lett volna itt falun, ha nem ismerősünk a doki, nincs autónk stb. A 8 km-re levő kórházban nincs gyerekosztály :arrow: gyerekorvosi ügyelet a 60 km-re levő megyeszékhelyen van. Ha valakinek nincs autója mit csinál? Ügyeletes gyógyszertár is csak délig van, mi a nagynénémhez mentünk gyógyszerért 30 km-re. A saját orvosunk jött ki, mert jóban vagyunk, de receptet nem tudott adni, mert az ügyeletre kellett volna mennünk, egy kis papírra felírta a gyógyszereket, a nagynéném odaadta recept nélkül és ma visszük a receptet. KAtasztrófa :twisted: :twisted:

Pocok: nálatok miért kellett ügyelet?

Boo: Örülök, hogy jól vagytok

Csibe: ?

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid...

Boo!

Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek :wink: ! Bár megmondom őszintén, nem gondoltam, hogy bármi gáz lenne. Vhogy éreztem, tudtam, hogy minden oké :wink: :D .
És nem gondolom azt se, hogy csak túlreagáltad volna, hanem pont amiatt nem aggódtam (nagyon), mert sajnos ezt én is végigcsináltam, többször is, csak rajtam nem akart nyerészkedni a kórház :twisted: .
Nekem sajnos rendszeresek voltak az ilyen görcseim/jóslóim, para akkor volt rajtam, mikor már 7percesekig jutottam :? . Biztos meséltem már, mikor az elsővel bent voltunk, harmincpár hetesen, a CTG 110-es erősségő fájásokat mutatott, mellettem egy csaj, 40-esekkel vajúdott, és mondta is ott a szülésznő, hogy ezek csak jóslók, de más ilyenekkel már szül :twisted: . Király volt. Azt mondták, nagy a baba, jobban igénybe veszi a méhemet. De akkor mi lesz most?! Többedik gyerek, és vlsz. megint nagy... Hát, most nem lettem boldog :roll: .
Mindegy, a lényeg, hogy veletek minden oké, és tartsd zárva a lábaidat.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: hát ezt olvasva én is parázhatok rendesen, ez ugye az 5. terhességem, már most látszik, hogy nagy a baba és már a 14. héten rendszeresen magnéziumon és nospán élek...a kezdetekről meg ugye ne is beszéljünk...

tike

Boo! Örülök,hogy végre otthon!! Vigyázz magadra,pihenj amennyit csak lehet Miron mellett :wink:
Hányinger: én amikor vajúdtam,akkor hánytam,úgyhogy tudom milyen érzés. Nem volt elég,hogy görcsölök,még ki is dobtam a taccsot,igaz csak keveset :oops:

Tike! Hogy van Hédi?

Csibe??

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Engem is meglepett, hogy bentfogtak :? . Nekem mindig azt mondták, hogy pihi, pia :twisted: , nyugodjunk meg, ez tök gyakori, de menjünk, ha úgy érezzük, nehogy egyszer éles legyen. De ennyi, pedig mi messze is lakunk... Nem értem nálad miért volt ez, pedig hála Istennek nem is nyíltál, meg semmi...

Jaja, Csibe nyomhatná a ricinust vagy a bábakoktélt, Nyuszinak bejött :wink: . Nekünk meg a szex jött be (pedig nem az volt a cél :P ), szóval én javaslok egy kufircot, húzóra egy bábakoktélt, és irány a kórház :lol: :lol: :lol: . Ha a dokim csak betöltött 40 után akarna császározni, már két héttel előtte rajta leszek a praktikákon :twisted: :lol: . Bár ha jól fogom bírni, akkor nem bánnám a kiírt dátumot, a 2011.10.01. tök jó :lol: .

Tike!

Oké, hogy ez az 5. terhességed, de sajnos csak egyet hordtál végig, a kisterhességek meg sztem nem viselik meg hosszútávon a méhet :roll:. Szóval csak nyugi, minden rendben lesz :wink: . Nekem a dokim azt mondta, hogy egy-egy szem no-spát bevehetek, de ne szedjem! Sokkal inkább egy-egy pohár bor! Hidd el, tényleg tökre ellazítja az izmokat, és még a vérképzésnek is jó! Garantálom, hogy a no-spa többet "árt", mint egy pohár bor :wink: .
Meg vannak komolyabb magnéziumkészítmények, nekem 2 ismerősöm is keményedett sokat, egyikük a 22. héttől, másik a 24.-től, és sose kaptak rá no-spát. Egyikük 36-ig húzta, a másik, 37-ig. És is nagyon sokat keméynedtem a 12. héttől a 18.-ig kb. de aztán megszünt :wink:. Azóta is keményedek, de nem többetmint a normális sztem. Ja, és addig Béres magnéziumot szedtem, amiben elvileg vagy 5x annyi a magnézium, mégis jobban bejött a "sima" magneB6. Abból egy nap kb. 4-et veszek be, ha eszembe jut, vagy ha épp úgy érzem... :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

én még mindig egyben...ctg-n voltam és végre a dokim volt bent,aki
tök alapos volt és megnézte a magzatvizet,majd elküldött áramlásira...
és ha már meguhuztak,akkor megnézték a méreteit is és 4360grammnak
saccolták :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hát kicsit befostam,amikor meghallottam...
amúgy minden rendben van,csak nem értem,h hízhatott 1kilót 2hét alatt...
szerdán lesz a bemutatás...kiváncsi leszek mit mondanak a fő okosok...
az is furi,h csütörtökön 2111 vasárnap 2110 ma meg 3111 volt a méhszájam :shock: :shock: :shock:

Dodi!
apa hallani sem akar a kekszelésről,m fél pedig mondtam,h ezzel
segítene rajtam...

remélem most már hamarosan írhatok Boonak,h elindult a szülés...

Boo!
örülök,h otthon vagy végre Mironnal...azért reméljük változik még
sokat Miron is és amikor szülsz könnyebben fogadja majd a különlétet...

Tike!
dejó h Hédi jobban van és nem semmi,h tényleg ilyen nehéz az
orvoshelyzet nálatok...

Kép
Kép
csibe83

Boo, Dodi: Velem minden terhességnél nospát szedettek, Hédinél a 24-36 hét között szedtem 3x1-ben, most elvileg az elejétől kellett volna szintén 3x1-ben, viszont most csak akkor veszem be, ha úgy érzem...Magne b6-ból én is bérest szedek.

Csütörtökön megyek dokihoz, remélem minden ok. Mostanában úgy érzem mintha ott alul fájna, nem is igazán tudom megfogalmazni milyen érzés, Hédinél sosem éreztem :roll:

Hédi a héten nem megy bölcsibe, voltunk ma is dokinál, láztalan még kissé bágyadt és étvágytalan, de már jól van.

Csibe: nem semmi méretek :shock:

Szerdától ketten leszünk Hédivel, apa megy vidékre dolgozni :cry:

tike

JA és egy kis off téma: A hétvégén megteletek a mézeshordók, kb 1 hét még mire letisztul utána szabad a vásár :lol: :lol: ( Lois?)

tike

Tike!
Nekem jöhet :wink:

Majd jövök érdemben, de próbálok némi tudást csöpögtetni csökött agyamba :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

Énisénis!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

tike!
sztem minket is érdekelne :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

4300?! :shock: :shock: :shock:
Hááát, ha így van akkor - bocs, hogy ezt mondom, de nagyon nem irigyellek :oops: :oops: :oops: . Viszont tudjuk, hogy ezek a saccok nagyon mellé tudnak lőni plusszban, és minuszban is! :wink:
Botondot pl. egy hapsi az utolsó héten 3800-ra saccolta, de abban biztosak voltunk, hogy tévedés, mert már előtte is jóval nagyobbra saccolták mindig. Szóval ha eddig ált.ban átlagos méretet mondtak rá, kétlem, hogy óriásbébi lenne :wink: . Meg amúgyis, nem a súly a lényeg, hanem a fejkörfogat, az nehezítheti a szülést, nálunk az volt az igazán nagy :twisted: . Nem egyenesen arányos a kettő :wink: .

Tike!

Sztem mi is fogunk kérni mézet, bár nem vagyunk nagy mézevők, de dícsérték a csajok;).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, akkor most végre rendesen tudok jönni...

Ronmay,

képek nagyon jók, Roló igazi nagyfiú, Nati pedig egyre cukibb :lol:

Gyerek-Kórház téma: sajnos mi is megtapasztaltuk anno, nagyon gáz volt... én sem lehettem ott, mikor az egy hetesemet lumbálták vagy megszúrták más miatt, és a viziteken mi sem lehettünk ott :twisted: :twisted:

Tike,

ez jó hír, amennyire lehet, meglásd, hamar túl lesztek rajta!

Doki-dolog nagyon gáz... szép-szép a vidéki élet, de azért ugye ezek a hátrányai megvannak, ezek miatt gondolkodom el egyedül rajta, hogy akarok-e igazán költözni.
Nálunk 15 perc alatt itt volt az ügyeletes doki, és kb 3 perc autóútra van a o-24es ügyeletes gyógyszertár. Pest.

Ügyeletet mi azért hívtunk, mert Nimród éjfélkor rettentő sírással ébredt és lehetetlen volt megnyugtatni, nagyon látszott rajta hogy fáj valamije. Görcsösen sírt, furán, és beparáztam hogy kruppos roham. Szerencsére nem az volt, a doki rögtön mondta, viszont a hasa fel volt puffadva és görcsölt - így kimasszírozott neki belőle jó sok pukit... utána nyugi volt, 1kor már megint aludt. Gondolom, addigra sokallt be a pocakja az elutazás miatti más étkezéstől - pl itthon vacsira vagy szendvicset vagy tejpépet eszik, ott főtt kaja volt, szombaton meg egy kfiőzdében ettünk ahol a frissen sült kicsit olajos volt :evil: Tegnap már minden okés volt vele, ma viszont volt egy nagy hasmars a bölcsiben, azóta megint semmi.
Remélem, tényleg csak a szombat utózöngéje.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
hát én sem irigylem magam...a bpd:98mm volt és majd megnézem holnap
a Kiaráét,de én emlékszem,h valamelyiknél volt neki 100as is...
a szülésznő is mondta utána,h plusz minusz 10%,hát mondtam neki,
h nagyon remélem,h minusz inkább...
vagy remélem,h ennél az uhunál mértek el valamit,m elhiszem,h a végén sokat
híznak,de nem akarom elhinni,h 1kilót...
pedig azt számolgattam,h kb akkora súllyal születik mint Kiara 3750

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: