A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szerinted?? Nyers erőszakkal :)

Na jó azért nem annyira, átpateroltam az ugyanolyan nagy de egyenes csúszdára, az már megy. A kanyargóson én sem vagyok hajlandó vele lecsúszni, egy hete eljátszottam, az összes könyököm fenn maradt a falán. Még most is bazi nagy seb van rajta.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:lol: :lol: :lol: :lol:
rakjál rá gyerek-sebtapaszt, az úgy az igazi... vannak ezek a színes mintásak :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok Csajok,

Gyorsan kielégítettem a függőségemet mielőtt bezuhanok aludni. Lea kb 3 napja k...magas lázzal küzd, ma lett először 37.valami. Lázgörcse is volt, totál ki vok, alig aludtam meg ettem.....brrrrrr

Pocok - sztem k..va jok lettek a kepek, jobbak, mint amit a masik srac csinalt...

na megyek beájulok az ágyba, ki tudja Ábi meg Lea mikor kelnek..... :(

Kép

Kép
leo50

Leo,

Te szegény... Mitől van ez a kórság? Doki mit mondott?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Karónyelt?! :shock: Dehogy! Hanem olyan meghitt :roll: :wink: . Vhogy rólatok jobban elképzelem ezt az összebújást otthon is :wink: . Na ne gondold, hogy mi nem szeretgetjük egymást, csak sokkal jellemzőbb a nyakamonacsacsikacsalád-version, így azt inkább tenném meg fő tematikává :wink: . Persze lenne rajta bújós is, mert én bújok ezerrel, apával is, Botonddal is, csak ált.ban külön külön :lol: .

Borotválás :twisted: :lol: .

"Briefeltem": :lol: :lol: :lol: . Nem tudsz elszakadni a szakmától. :wink: :lol:

Leo!

Szegény Lea. :( :( :( Meg szegény te :roll: :( . Jobbulást! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Zé a csúszdán :lol: . Becarok, ahogy elképzelem, hogy "összehúzva" magát, mutogatja, hogy "tessék csak tessék, ménemjössz..." :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok! Nagyon szépek vagytok ezeken a képeken.Szupi a sminked :wink:

Lois! Én el tudom képzelni Zé-t ahogy áll a csúszda tetején,mintha Lilit látnám Sümegen :D :D Még van,amikor a kertben lévő nagy csúszdán sem mer lecsúszni,pedig azt már ismeri,mégis néha rájön a félsz.

Mi tegnap voltunk zsúron. Így néztünk ki:
Kép
Nagyon jól éreztük magunkat,a legidősebb gyerek 5 éves volt,összesen 15 gyerek volt.... Lili még nem játszott velük,csak figyelte őket,viszont 1 perc alatt feltalálta magát,egyedül játszott az Ikea-s konyhával vagy a többi vele egyidőssel motorozott :lol: Fél 9-re értünk haza,gyors pancsi,9 óta alszik....

KépKép
KépKép
nyuszi81

B@sszus,ez miért ilyen homályos???!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt!

"Áldott állapotomnak" köszönhetően fél 3-ig dobáltam magam az ágyban, a kisfiam meg reggel 6:30-kor ébresztőt fújt. :twisted: Ma direkt nem alszom nap közben, hogy estére hulla legyek, és már 9-kor vigyázban fogok feküdni, így előbb-utóbb csak bealszom :roll: :? .

Botond az imént:
Mindig mikor bejön v. kimegy, nyomatékosan rászólok, hogy az ajtót csukja be maga után. Az előbb kiment játszani, én viszont direkt nyitva hagytam az ajtót, mert még bent van dolgom (pl. ti :twisted: :lol: ), de halljam, ha vmi van.
Erre az előbb ideszaladt, bekiabált, hogy "Anyaaa, attó csúkni!", és becsapta az ajtót :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Asszem el kéne kezdenem írni ezeket :lol: .

Nyuszi!

Azért az látszik milyen csinik voltatok :wink: :D . Igazi nőci!
Mi szombaton voltunk zsúrozni egy kicsit. A szomszéd kislánynak volt bulija (5 éves), itt volt kb. a komplett csoportja :lol: . Mi csak a végére mentünk át, mert Botond már le akarta bontani a kerítést :lol: . Aztán ő is elvonult játszani az egyik kisfiúval, de a nagyobb csoportos balhékat még kerülte. A végén megállt a kert közepén, körülötte futkostak a gyerekek, és egyszercsak sírni kezdett (biztos sok volt az inger, késő is volt), odaszaladt hozzám, belém bújt, majd integetett, és mondta, hogy "Pápá, Babuci haza". Megzabáltam :P :lol: .

Ja, meg ez is vicces volt sztem (de állítsatok le ha sok vagyok a sztorikkal :oops: :wink: ):
Hallom a nappaliból, hogy "Húú, Babuciii, Anyaaa! :D :arrow: "Ó-ó nics Babuci..." :arrow: "Húú, Babuciii, Anyaaa" :arrow: Ó-ó...nics :( . :arrow: Húú, Anyaaaa, Babaaa..." Hát mondom itt meg a mi fene történik, bemegyek a nappaliba, hát a telefonomat nyomkodta, amin mi ketten vagyunk, de pár másodperc után eltűnt a kép a bill.zár miatt. Aztán újra benyomta...újra eltűnt.... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

éééés sikerült aludnom viszonylag sokat, meg Leának is, most nem lázas :D remélem így is marad, köszi a drukkokat!

Apa tök jó fej volt és dajkálta a másik terrorbrekit éjszaka így most csak félig vok kómás....megyek főzök még egy kv-t

Lois - Zé :D :D :D

Nyuszi, kicsi lehet a kép felbontása, amit fel akartál tölteni...

Kép

Kép
leo50

Nyuszi,

én már megcsodáltam tegnap a képet a FB-on, nagyon szépek vagytok!

Dodi,

Jólvanna... kidumáltad magad :lol:

Briefelés - rohadt sokáig gondolkoztam, hogy írjam magyarul, aztán feladtam :oops: :oops: :oops:

Botond dumái - ezeket tényleg írjajd! Blog?

Leo,

kitartás!

Na, futok, dolgozom kicsit, 11.3o-tól megbeszélésem van, és még nem is készültem rá :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Lábgörcsöd hogy áll? Én most szemezek a Schüssler sókkal, mert az egyik csaj a másik fórumon nagyon dícséri vizesedésre, szóval azt kipróbálom, de találtam álmatlanságra is, de azzal még várok, hátha megszokom, hogy olyan vagyok, mint egy duracell-nyuszi :twisted: :lol: .
Lábikragörcsre: Magnesium phosphoricum D6 Schüssler só 3x1 tabletta :wink:

Kispocok!

Blog: komolyan gondolkodom rajta, mert én tökre szeretek ilyeneket olvasgatni :wink: . ahhoz viszont még kicsi, hogy megteljen vele egy blog. Viszont ahogy nő, egyre jobb beszólások lesznek, főleg, ha a kicsi is ebbe a korba ér :wink: . Meg az is eszembe jutott, hogy írhatnánk közösen egy gyerekszáj-blogot (az étterem-kritikai rovat mellé :lol: ). Úgyis olyan jófejek vagyunk, és minden hülyének van blogja, nekünk ménelegyen?! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

blog jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol:

Schüssler-só - nekem a gusztustalan májfoltjaimra ajánlották a Kalium Sulfuricum-ot, meg is vettem aztán jól nem szedtem, de most fellelkesültem ( a fotózáson a sminkes csaj is ajánlotta) úgyhogy már el is kezdtem szedni 8) 8) 8)

Boo,

szerintem semmi baj a sminkeddel! Mint mondottam (írtam) volt, nagyon cép vagy a képeken!!!!!!!! Neked kimondottan jól áll az alkalmibb hatás, és a felsődhöz is ez kellett.

Fürdés és élősködő - és ha tampont használnál ilyenkor? :roll: :roll:

Összebújás - na nálunk sincs "hétköznapokon" sajna... Apa igényelné nagyon is (anno állandóan rajtam lógott, ölelgetett, puszilgatott, átölelt, szorongatta a kezemet - ami bosszantott, mivel az exem meg abszolúte nem volt ez a típus és sikeresen le is szoktatott róla a 6 év alatt. Igy most már én sem vagyok ilyen, míg Apa meg nagyon... le is döbben amikor odabújok vagy átölelem... változnom kellene)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lányok,

hol lehet sima fehér, vékony pamut pólót venni a törpinek? Játszósnak, nyúzni a melegben... kínai szokat óccón?

Dodi,
te írtad anno hogy piacon veszel pólókat Botondnak. Milyet, mennyiért?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Én C&A-ban vettem nagyon jó pólókat Z.-nek, mondjuk nem fehér, 2 van összerakva, zöld és narancs együtt meg hasonlók. Az egyik mintás (nekünk a narancssárgán van egy zsiráf). Tök olcsó (Tán 1200 a kettő). Szerintem a kínaiban sem olcsóbb ennél. És ez jó minőség.
Én mondjuk a fehéret nem kultiválom, nekem az nem elég kosztűrő :oops:
Nekem gatyákat kell vennem, mert amiket tavalyról jónak véltem idénre is azok eléggé balettosak :oops:
Van egy pár, vettem már, de nem tudom olyan tempóban mosni, ahogy amortizálja :?

Boo!
Vettem Zéténynak szandit, feltörte a kis-lábujját, de eddig nyikkja sem volt rá, csak amikor le akartam ma dörgölni a dokinál lévén azt hittem kosz :oops:
Be fogom ragasztani neki, mert a zárt cipő vagy a zokni büntetés ma, itt brutál meleg van :)

Ja van egy olyan úszós gomba elleni tampon, mondjuk nem tudom hogy terhesen lehet e.

NYuszi!
Kerestem a fészbukkon a képet de nem leltem, de azért így homályosan is szépek vagytok :roll:
Jaja, emlékszem Lili csúszdaparájára :wink:

Szerdán lecsekkolok egy állítólag szuper bababarát wellnesst, majd beszámolok :wink:

Leo!
Szegény kicsilány, láz hess!
Ábi?? Frankón így hívjátok?? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Álllati 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Zolinál vannak fent a képek,neked nincs az ismerőseid között?
Milyen wellness? Most nyílt? Jó lenne azért pancsizni valahol,főleg ha jó idő lesz,bár nem tudom a gyerekem milyen lábbal fog felkelni épp aznap,lesz-e kedve pancsizni vagy sem :D

Pocok! Próbáld meg a Tesco-t,hátha ott van :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Rohadjak meg, ha legközelebb nekiállnék terhesen homokozót festeni :twisted: :lol: :lol: :lol: :? .

Csak gyorsban, mert kivagyok: :roll:

Pocok!

Biztos én írtam? :roll: Nem emlékszem, hogy valaha is vettem volna a piacon pólót, bár az tény, hogy van kint egy árus, akinek nagyon jó cuccai vannak, de a Teso vagy a CundA sokkal olcsóbb :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois, Nyuszi,

Köszi, majd megnézem :lol:

Dodi,

Egyáltalán nem biztos, hogy teírtad, kismamaagy :oops: :oops:

Amúgy meg miért is festesz 30 fokban homokozót? :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Mert ez a hobbim :twisted: :lol: :lol: .
Vettünk ma fa homokozót, de az ugye úgy dukál, hogy a homokozó színe megegyezik a kerti bútoréval, és a kerítésével. :roll: Meg amúgy is le kellett volna kezelni vmivel. De apának dolga volt, szóval mondtam, hogy szívesen lefestem én, és akkor már holnap reggel összeszerelhetjük. A meleg nem volt gáz, mert addigra pont borongós lett itt, de a folyamatos gugolászás, meg hajlongás, meg élek fetegetése. Pffff..... Beleszögelem a gyereket, ha nem akarja majd használni. :twisted: :lol: :lol: :lol:
És megnyitott a "strand" is 8) :lol: . Vettünk óriásmedencét (mármint csak "tecsósból"), és 4-6 hét múlva a víz is türhető lesz :twisted: :lol: :lol: .

Vágtam ma frufrut, lehet szavazni: apa észre fogja venni? :roll: (Segítek: 100%, hogy nem!!!! :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

hát, kemény vagy :lol: :lol: :lol: én hótzicher nem álltam volna neki...

Medence :lol:

Na, mi lett a frufru sorsa? Mondjuk én is a nemvesziészre verzióra tippeltem volna...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

én még minidg egyben...
tegnap voltam ctg-n az elején aludt kisöcsi,de a végére felkelt és
szerencsére így nem kellett megismételni...
méhszájam még mindig 2111.
csütörtökön újra tali és szombattól meg minden nap :evil: :evil: :evil: :evil:

Dodi!
frufruról majd képet kérünk és én is arra tippelek,h teapa nem veszi
észre...
ja és én azért nem mentem be a medencébe hétvégén,m a méhszájam
nyitva van és nem volt kedvem így a végén összeszedni valami bacit...
majd júli valamikortól már bemehetek és addig meg kitalálok valamit...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ma reggel:
Kisfiam rájött, hogy mekkora poén pohárból inni, vagyis nem inni, hanem a maradékot a budiba, vagy a kádba önteni. :twisted: Ezért percenként jött a konyhába vizet kérni. Kb. az 5. után mondtam, hogy na, ez volt az utolsó, fejezze be. Gyanus volt, hogy nem jelentkezett egy perc múlva, na de két perc múlva már ott volt "Ó-ó bíz, fujjj bíz" felkiáltással, amztán gyorsan felfogtam mi történt: a budiból mert vizet, amibe beleivott, majd a kőre locsolta :twisted: :twisted: :twisted: :lol: .

Frufru:
Kénytelen volt észrevenni, mert küldtem neki egy mms-t, hogy mire hazajön szokja meg. :twisted: :lol: De nem reagált, aztán aludtam, mire megjött, szóval még no reaction :twisted: . De ha nagyon nem jönne be neki, azt megírta volna, inkább csak nem ért rá ;). Amúgy nehéz lenne nem észrevenni, mert nem aligfeltűnő ferdefrufrut vágtam, hanem igazi, tömör frufrut :twisted: . Ennek pedig két oka van:
1. Divat, és tökre tetszik, de én kerek képemre hivatkova nem csináltam volna. erre a legutóbb, mikor fodrásznál voltam, mondta a srác, hogy javasolna nekem egy teli frufrut. :shock: Aztán felvilágolt, hogy bazira nincs kerek arcom, hanem nagyon is ovális, sőt még az állam is csúcsos :twisted: . (Lsd. avatar :wink: ) Szóval ez már nem volt indok, csak becari voltam.
2. Kb. egy hete annnnyira ragyás lett a fejem, hogy iszonyat!!! Főleg a homlokom! Már tesztelgetem a praktikákat, és van, ami működni látszik, de attól még a maradványok ott vannak, és borzasztó csúnya. :( A hajam meg most nagyon gyorsan nő, szóval úgy voltam vele, hogy inkább legyen frufrum, ami esetleg kicsit sz@rul áll, mint, hogy úgy nézzek ki, mint egy igénytelen kamasz fiú :? :lol: .
:twisted: :twisted: És feltűzni kel tudom középen, ahogy eddig, meg a hajpánt is műkszik, amit szoktam is hordani, szóval nekivetemedtem :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Amúgy sztem a frufru nagyon is hízlal, mert "leveszi a homlokom", így most elég alma fejem van vele (most tényleg), de egyelőre tetszik, mert 10 éve szinte ugyanolyan a hajam, már kellett egy kicsit más :wink: . Ééééss, a,mitől paráztam: nem aludtam el a sérót, tök normálisan áll 8) .
Én amúgy a "valami más rajtad" dumára tippeltem volna :lol: :lol: :lol: . (És sztem akkor is ezt mondaná, ha egy őztrófeát tennék a fejem helyére :twisted: :lol: :lol: :lol: ). Bezzeg, ha a kocsin lenne egy 1,2 milis karc.... :twisted: :lol: .
Medence 457x91 :wink: .

Csibe!

Teszek képet, hogy a többieket ne hétvégén érje a sokk :twisted: :lol: :lol: . De a lesült, ragyás almaarcot ne minősítsétek, csak a sérót :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és hát őőő, sztem nem fiatalít :oops: :lol: .
És a gagyitelómmal csináltam, sorry :oops: .

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
szerintem jól áll,de tényleg öregít...
nekünk is ekkora a medence asszem fóton és nagyon jó...
pont jó méret sztem...

Boo!
apa már jövőhétre saccolja a szülést és anyós meg péntekre...
dokival a csütörtök pénteket beszéltük meg,m pénteken ügyel...

ja és képzeljétek Kiara eszméletlen ütembe elkzdett beszélni...
napi szinten van legalább 1-2 új szava...
már mondja az autót,kukit,epret a nevét és most ennyi jut erszembe így hirtelen,
m ezek a legújabb szavai...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

:wink: . Na meg csalóka így, mert ugye nem csak a frufru öregít, hanem az is, hogy este csináltam a képet, dögfáradt voltam, smink nuku, überkarikák...stb. Ma ki akarom próbálni szééépen kisminkelve, mert ez a séró úgy az igazi :wink: . (mert amúgy sokat járok olyan helyre, ahol szééépen kisminkelem magam :twisted: :lol: ). Most copfban van hozzá a hajam, és így is tetszik. Biztos az újdonság varázsa :P . Gondolom egy hét múlva utálni fogom :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
én imádtama frufrum,de nyáron eléggé meleg tud lenni...
szernitem nem unod meg,m tény hogy mindenhez jól áll...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Na igen, baromi hamar rájöttem, hogy a tegnapi esti hűvösben elfeledkeztem erről az icipici lényegtelen apróságtól, vagyis hogy ez a frufru cseszettül melegít :twisted: :lol: . De kb. másfél perc alatt rájöttem erre még a reggeli napsütésben is, szóval most pont úgy nézek ki, mint 10 éve általában: a hajam elöl feltűzve :lol: . Viszont így sem bánom, mert variációnak jó :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Intexet vettél?? Mármint medencét. Én is ekkorát akarok idénre. Vagy Bestwayt?
Sztem töj jó a frufru, és már miért öregítene? Tök trendi. Nekem ha van frufrum mindig azt mondják hogy fiatalít.

Boo!
Szerintem egy korty alkohol gyorsabban ellazítja a pocakodat, mint bármi más.
Hipózás :arrow: ááá, én olyat nem csinálok, utálom. Nekem még nem rakott olyan koszt a színesbe ami ne jött volna ki.
Szandi :arrow: Tesóm most mondta, hogy ne csesszek ki a gyerekkel hogy zokni nélkül adom rá a szandit, mindig fel fogja törni neki. Nekik is mindig kellett icipici rövidszárú. Mert anélkül rinyáltak a gyerekei. Lehet enyém is mondaná, hogy dörzsöl/ég/vág csak még nem tudja csórikám :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Köszi :wink: . Bestway-t vettünk, mint mindig :P . Ugyanolyan puhafalút, mint ami nektek is van/volt. Szeretünk rátehénkedni :oops: :lol: :lol: .

Szandiba én ma pl. nem adtam zoknit, és egyelőre semmi "sérülés" :wink: . Remélem így is marad, de akkor résen leszek :wink: . Viszont a kamucrocs, meg az igazi is, ebben az időben már car, mert beleizzad bazira a lába :? . Én is tegnap az enyémben festettem, és tök izzadt volt a lábam a végére, pedig tökre nem vagyok izzadós :shock: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én idénre Intexet tervezek, nekem azt mondták ég és föld minőségre, ellenben olyan markáns árkülönbség meg nincs. Nekünk a vízszűrője a BW-nek nagyon nem vált be. Másnál láttam Intexet és folyton kristálytiszta volt a víz.
Zéténynek én ilyen szandit vettem, vagyis fazonra ilyet csak más színű:
http://kolyokcipo.hu/spd/Barnus01/FALCON_szandal_BARNUS
Az első csatt alatti fémnél sebes lett a kislábujja :? De telibe tépőzárasat nem mertem venni, féltem hogy leműti magáról :oops:
Crocsot én nem adok rá tartósan, nem tartja a bokáját sem, meg meleg is, de ma strandra megyünk, oda jó lesz, ott jó lesz :roll:

Boo!
Énfiam is bírja a pritaminpaprikát, de olyan foltunk sincsen. Mondjuk nem szokta magára kenni, én felkockázom neki.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megnéztem az Intexeket, tényleg tök hasonló :wink: . (mondjuk pont olyan méret nincs, amilyen nekünk kellett volna :P ). De én nem is hallottam még erről :oops: . Mi minden évben a Bricostore-ban vesszük, ált.ban ott a legolcsóbb (tegnap is 10.000-rel olcsóbban vettük, mint amennyibe a Corában került ugyanez :shock: ).

Nekünk minden évben tök hamar algásodott, meg koszolódott, de tavaly óta már beszereztünk mindenféle vízelemző műszereket, meg csittifitti adalékokat, és talán egyszer cseréltük a vizet, de azt is csak úgy, "egészségügyi" okokból, mert volt indokolt :wink: . Előtte meg kéthetente cseréltük, mert undi lett :? .
Viszont a vízforgatót mi nem is használjuk, cart se ér...

Botond ki-be rohangászik, és azért szerettem a crocsot, mert abba csak beleugrott. De most álandó szandizás van, fel-le :? . A fűben mezitlábazik (bár a darazsaktól fosok kicsit), de a viacolor zsizsis :lol: .
Igen, a tépőzás szívás, ha leveszi, de Botond szerencsére nem :wink: . Nekem gyerekkoromban egyszer úgy felmelegedett a csatt a szandimon, hogy kicsit megégette a lábamat :( . Így amíg lehet, elkerülöm!

Boo!

Vegyetek sárga pritamint :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Reggel, mikor kimentem, megint elkapott az ihlet, hogy csak le kéne kenni még egy rétegben a homokozó léceit, hogy szép telt színe legyen. Megcsináltam, mire apa felkelt :oops: . (Remélem nem rohadok meg :roll: :lol: ).
De most az éleket lecartam (csak azt nem ami kívül lesz), a nagy felületek meg pikkpakk megvoltak :wink: . és tök szép, majd lefotozóm, ha összeraktuk, meg feltöltöttük :wink: . Most meg sem kottyan, este viszont nagyon fájt a pocim. :(
Én bevettem egy no-spát, azzal el tudtam aludni. A piát elfelejtettem, pedig azt kellett volna, nem hülye gyógyszerekkel mérgezni magunkat :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
De van:
http://bolthely.hu/pokershop/id/00647_I ... 457_x_91cm
Ha jó a cucc, megfelelő a vegyszerezés, meg rendesen forgatva van jó teljesítményű cuccal, akkor szép egész nyáron vízcsere nélkül is. Csak rá kell pótolni a mi elpárolog.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pffff....ezt inkább nem is láttam, jó?! :twisted: :lol: :lol: .
De amúgy nekünk ezeknek a minőségével sem volt soha semmi baj :roll: :wink: . (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy minden szezonban újat veszünk :oops: ).

Össze is raktam a homokozót :oops: :lol: :lol: . Mingyá' kiugrok a tüzépre is, lapátolok egy kis homokot :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi! Naggyon naggyon jó a hajad! Nekem így jobban tetszik :wink:
Botond wc-ből ivása :D :D

Boo! Akkor jó estétek lesz,gyúrjál rá :wink: Lili még mindig itt randalírozik,pedig ő másfél órát aludt ma 1-től,délután több mint két órát voltunk kint,de úgy látszik még nem álmos nagyon :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

Dodi!
minden évben új medence???
én amióta apát ismerem ugyanaz a medencéjük...nekik intexes van,de
ezen az oldalon már nem látok olyat,viszont bestwayből
megtaláltam ugyanazt:
http://bolthely.hu/pokershop/id/00663_B ... 457_x_90cm

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nekünk is jó lenne vmi "dzsuvázós" szandi, amit egyedül is fel tud venni, nem vérzik a szívem, mikor aprítja, és nem izzad bele a lába. (Tavaly is crocs volt, és akkor nem izzadt egyáltalán :shock: .

Nyuszi!

Köszönöm, nekem is tetszik :roll: :wink: . Elsőre a többség azt mondja, hogy jobb a régi, de inkább csak a megszokás miatt, mert minél többször néznek rám, annál jobban tetszik mindenkinek. És én is pont így voltam vele: első percekben megbántam, aztán tökre megszerettem :wink: .
Meg tényleg annyira gyorsan nő most a hajam, hogy kb. 2 hét múlva nyoma sem lesz :lol: .

Csibe!

Nem azért veszünk új medencét, mert tönkremegy, hanem mert apa nagyon kényes rá, hogy tiszta legyen (ez is :twisted: ), és ezt a fajtát mi nem tudjuk (vagy nem akarjuk :oops: ) úgy eltenni, hogy szinte újként vegyük elő :roll: . Így nincs vele macera :oops: . Viszont kemény falút meg nem szeretnénk, mert ez olyan kényelmes :P :lol: .

Boo!
Miron alvása, de cuuuuki :D :D :D . 2-3 napja Botond is ki van fingva :lol: . Napközben is alszik szépen, meg este is 8-tól fél8-8-ig 8) . Pedig ilyen már rég volt. Viszont tegnap is, meg ma is felsírt éjszaka, de mire bementem volna (kb. 20 mp), addiga mindig elhallgatott, és aludt tovább :shock: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ja értem :lol: :lol:
szerintem az sem rossz és azt még takarítani is lehet,de kinek mi :lol: :P

és m ost hogy írod Kiara is felsírt ma is és tegnap is...az elsőnél már pont
be is mentem hozzá,de ma már nem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
hát sajna már lecsúsztam a bikáról :roll: :roll: :roll: :roll:
olyan jó nektek,h játsziztok...szeretnék újra mozgékony lenni...
apának azt mondtam,h olyannak érzem a hasam,mint a proska és a farkasból
a farkas,akinek követ varrtak a hasába...
alig bírom vonszolni magam...Kiarával nem voltam ennyire tutyi-mutyi...
már hozzászoktam az iker fiú gyerek gondolatához :wink: :wink:

szegény sógidék...nem irigylem őket...

holnap ismét ctg és doki.hát kiváncsi leszek...remélem ébren lesz kisöcsi...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

Nekem nagyon bejön az új hajad!

Festés - te meg vagy őrülve :shock:

Boo,

Nimród is óriásakat alszik, meg full kóma - szerintem az időjárás miatt ilyenek...

Elalvása cuki lehet!

Szegény csak, basszus... Én már most alig bírok megmozdulni, nemhogy 3 hét múlva ott ülni a naggyal...
( ma egész nap talpon voltam, mostamra bedagadtak a lábaim és alig bírom magam vonszolni, leszakad a hátam...)

Enyémapa is Ikrek...
:shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Szegény csaj, ez nagyon rémes :shock:
Mi is strandolunk, ma is megyünk, de pici és fullmeleg vízben.
Hány fokos vízben fürödtek?

Szandilábfeltörés :arrow: Nagy ellenkezés közepette beragasztottam a kis lábujját textiles sebtapasszal, így kutya baja sincs tőle. Mikor levettem átvizslattam az egész lábát, még csak piros sem volt sehol, pedig több mint három órát volt rajta.

Csibe!
Én pont "ma" szültem, mint amennyi te vagy. Vagyis éjfél után lett meg, de "ma" kezdtem :roll:

Dodi!

Mert ti mennyiért vettétek a medenkét??
Wc-ből ivás :arrow: Háténnagyonröhögtem :lol: :lol: :lol:

Pocok!

Már Bikácson vagytok??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Na jó wc-ből ivás gondolom csak innen vicces :roll:

Miron lába :arrow: Szegény akkor gondolom neki sokkal jobban szétcseszte, mint Zéténynek :?

Micsoda hülyeség hogy csak nő maradhat éjszakára???
A barátnőm kisfia a Bethesdában feküdt, de végig Apuka volt benn vele, Anyát nem is látták, mert ő meg itt feküdt a nálunk a helyik Kh-ban törött lábbal. Ergo ebben a z esetben a Madarászból Apukát hazazavarták volna?? :shock: :shock: Mert tudod ki hagyná ott egyedül a 3 éves gyerekét.... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: