Ma reggel:
Kisfiam rájött, hogy mekkora poén pohárból inni, vagyis nem inni, hanem a maradékot a budiba, vagy a kádba önteni.

Ezért percenként jött a konyhába vizet kérni. Kb. az 5. után mondtam, hogy na, ez volt az utolsó, fejezze be. Gyanus volt, hogy nem jelentkezett egy perc múlva, na de két perc múlva már ott volt "Ó-ó bíz, fujjj bíz" felkiáltással, amztán gyorsan felfogtam mi történt: a budiból mert vizet, amibe beleivott, majd a kőre locsolta

.
Frufru:
Kénytelen volt észrevenni, mert küldtem neki egy mms-t, hogy mire hazajön szokja meg.

De nem reagált, aztán aludtam, mire megjött, szóval még no reaction

. De ha nagyon nem jönne be neki, azt megírta volna, inkább csak nem ért rá

. Amúgy nehéz lenne nem észrevenni, mert nem aligfeltűnő ferdefrufrut vágtam, hanem igazi, tömör frufrut

. Ennek pedig két oka van:
1. Divat, és tökre tetszik, de én kerek képemre hivatkova nem csináltam volna. erre a legutóbb, mikor fodrásznál voltam, mondta a srác, hogy javasolna nekem egy teli frufrut.

Aztán felvilágolt, hogy bazira nincs kerek arcom, hanem nagyon is ovális, sőt még az állam is csúcsos

. (Lsd. avatar

) Szóval ez már nem volt indok, csak becari voltam.
2. Kb. egy hete annnnyira ragyás lett a fejem, hogy iszonyat!!! Főleg a homlokom! Már tesztelgetem a praktikákat, és van, ami működni látszik, de attól még a maradványok ott vannak, és borzasztó csúnya.

A hajam meg most nagyon gyorsan nő, szóval úgy voltam vele, hogy inkább legyen frufrum, ami esetleg kicsit sz@rul áll, mint, hogy úgy nézzek ki, mint egy igénytelen kamasz fiú

.

És feltűzni kel tudom középen, ahogy eddig, meg a hajpánt is műkszik, amit szoktam is hordani, szóval nekivetemedtem

.
Boo!
Amúgy sztem a frufru nagyon is hízlal, mert "leveszi a homlokom", így most elég alma fejem van vele (most tényleg), de egyelőre tetszik, mert 10 éve szinte ugyanolyan a hajam, már kellett egy kicsit más

. Ééééss, a,mitől paráztam: nem aludtam el a sérót, tök normálisan áll

.
Én amúgy a "valami más rajtad" dumára tippeltem volna

. (És sztem akkor is ezt mondaná, ha egy őztrófeát tennék a fejem helyére

). Bezzeg, ha a kocsin lenne egy 1,2 milis karc....

.
Medence 457x91

.
Csibe!
Teszek képet, hogy a többieket ne hétvégén érje a sokk

. De a lesült, ragyás almaarcot ne minősítsétek, csak a sérót

.