A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
volt folyásom végig,de nem ennyire intenzív és nem csak éjszaka...
amint van valami írok jelzek...

Kép
Kép
csibe83

Csibe: mennek a drukkok, szerintem még a hétvégén meglesz :wink:

Dodi: Miféle diétát csinálsz? Érdekelnének a részletek, mert a saját súlyommal nekem sincs bajom, csak a már most óriás pocakkal, hegszétválás nekem eszembe se jutott :roll: Meg ugye nekem a gerincferdülésemnek se nagyon tesz jót...

Boo: Nagyon szépek vagytok a képeken :lol:

Én talán javulgatok, bár ki tudja meddig tart az állapot. Köhögés minimális, bordafájdalom maximális :twisted:
Tegnap voltam bent a kolléganőmnél akit helyettem vettek fel, 17 hetes terhes, nem hízott egy grammot sem és nem is látszik rajta semmi sem :roll: :twisted: Olyan Rubint Réka alkatú kismami lesz. Persze ő meg azon aggódik, hogy miért nincs már hasa :lol:
Hétfőn be kell mennem a főnökömhöz, aki június végén nyugdíjba megy és a gazdaságios lesz helyette az új főnök. Anno ő intézte el, hogy 6 év után határozatlan idejű szerződést kapjak és Hédinél is ő segített kieszközölni a max gyedet. Nem tudja, hogy baba lesz, remélem most is olyan segítőkész lesz :roll: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csibe!

Várom a fejleményeket :wink: .

Tike!

Semmi extrára nem kell gondolnod, inkább csak azt mondanám, hogy odafigyelek :wink: . Reggelire pl. mostanába egy Activiát eszem fitness műzlivel (elég, mert eddig csak kávéztam vmi keksszel :oops: ), ez az emésztésemnek is jó :wink: . Ebédre általában főzök, szinte mindent (mondjuk a köretekre próbálok ügyelni, inkább rizs, zöldség...), de csak kis adagot eszem (főzeléket, levest pl. Botond egyik kis mélytányérjából, meg husiból, köretből is gyerekadagot :wink: ), uzsira eszünk vmi gyümölcsöt, vacsira meg ha tudom, kerülöm a kenyeret, inkább vmi lightos vacsit eszem (tegnap erdeigombás lazacot csináltam, durumtésztával, de miniadagot) :wink: . Szóval végülis a kenyérféléket csökkentettem, meg az adagokat, és próbálok keveset nasizni (épp egy minimagnum lóg ki a számból :twisted: :lol: ). Ha éhes vagyok, mindig eszem, főleg, hogy már savam is van, meg terhesen nem fogok éhezni, de mindig piciket (eleve ez lenne az egészséges). Egyszerre amúgy röhejesnek tűnik a mennyiség, amit megeszem, viszont szinte egész nap eszem :lol: . Így a vércukrom is stabilabb, ráadásul esküszöm a (narancs)bőröm is szebb lett :wink: . Ja, üdítőket nem iszom (mondjuk azt amúgyse nagyon), és a szendvicshez (ami kb. fél szelet kenyér) egy valag zöldséget eszem, és mindig minimum kétfélét, de inkább hármat. Erre amúgy a sógorom szoktatott rá, mert én eddig megettem egy-másfél szelet kenyeret fél paradicsommal :oops: , ő viszont ennyihez egy komplett konyhakertet felhalmoz, és mindig csurog a nyálam :lol: . Szóval most már én is igy eszem, és sokkal jobban is esik, nem telít úgy el :wink: .
Szóval ilyesmik, ami másnak lehet, hogy tök alap, de én eddig nagyon nem így kajáltam, szóval nekem ez máris nagy haladás :oops: :lol: .

:arrow: Szundi 8) . Délután meg megyünk a bnőmmel Veresre, mert családi nap van az egyik oviban. Mondjuk mi csak alibinek megyünk, mert a bnőm Vastag Csaba fan, és fellép a srác, gyerek nélkül meg nem akar odamenni az oviba :lol: :lol: :lol: . Én arra számítok, hogy tizenévesek fognak lökdösődni a színpad előtt, de miután szemmel verem az összeset, sztem elvonulunk Botonddal vmi távoli hintára, ahonnan előtte kipaterolok egy kis gombahajú burzsujgyereket (csilliárdos magánovi) :twisted: :lol: :lol: :lol: . Jó buli lesz, semmi kedvem... :? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Végül elmentünk, mert nem akartam berizikózni hogy a másik csaj ne érjen rá. Nem lettek rosszak, de többet vártam, kicsit csalódott vagyok... (a smink elhúzódott, Nimród elkezdett már nyűgösködni sajna meg álmos is volt, kevés idő maradt a fotózásra, a csaj nem volt túl kreatív, vsak egy ruhára volt idő, stb.) a képek nem lettek rosszak de semmi átütő - viszont baromi szépen kisminkeltek, sajnálom leszedni, pedig mennék aludni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

Izgiiiiiii!!!!! Drukk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Mutiiiiiiiiiiii :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

még mindig egyben és ma konkrétan egy darab fájásom volt,sztem az is
a lépcsőzés miatt...
mi kimentünk kicsit fótra napozni és pancsizni...
délután aludtam egy nagyot,de még mindig kóma vagyok...

Kép
Kép
csibe83

CSibe!

Nekem két napig jött a nyákdugó...drukkolok, tudod én 39.hétre tippeltelek :wink: :lol:

Esti fürdetés tipp:

Nálunk 19,30 körül van fürdetés, attól függ Nati mennyire fáradt. Együtt fürdenek, A kiscsaj a kiskádban Roló meg öntögeti a pocakját a nagy kádban. Ehhez természetesen alap egy nagy kád amiben elfér a kiskád. Bár az utóbbi napokban száműztem a kiskádat :lol: Nati hamar megvan, Roló még fürdik míg én megszoptatom a hugát. Nati 20,30kor már ágyban van, ha bealszik cicin ha nem. Ha nem alszik be kisebb nyünnyögés után elalszik. Legkésőbb 21kor. Roló akkor jön ki a kádból mikor Natit leraktam, így ő neki tudok mesélni, meg elbúcsúzni. Natihoz mikor leraktuk nem nagyon megyünk be, csak akkor ha nagyon kétségbe van esve, de ez az utóbbi időben egyre ritkább. Ha mégis be kell menni kisebb rázogatás után elalszik, nem vesszük ki az ágyból.
Éjszaka egyszer kel 2-5 óra között vmikor. Utána meg 7kor :? Akkor is ha hajnal ötkor evett. Ilyenkor persze reggel hanyatt fordítom(mert hason alszik) és még nézeget 20-30 percet a kiságyában (imádja a fölé szerelt forgós méhecskéket) mikor megunja, akkor jöhet az utó reggeli.

Ezt csak azért írtam le hátha segítség lesz nektek mikor odakerültök, bár elég különbözőek a gyerekek.
Én aminek nagyon örülök, hogy most már nincs 22ig tartó szoptatás meg 2,5 óra csöcsön lógás este. Kár hogy Rolónál ezt nem vezettem be anno, dehát első gyereknél még van ideje az embernek.. :wink:
Na lépek fektetni...

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

12 kg hízás sztem nem sok..65kg meg abszolút nem.74-el mentem szülni..

Ja elfelejtettem írni, hogy teljesen jól haladunk a szobatisztasággal.
Rájöttem ugyanis, hogy a fiam nem szeret ülve pisilni. Így állva pisilünk a bilibe vagy a wcbe vagy a fákat locsoljuk az utcán. Ez nagyon tetszik neki :lol: Figyelem is őt és ha nagyon taperolja a kukit kézen fogom és mondom neki hogy meglocsoljuk a bilit, wct fát..stb.Ma este úgy zártuk a napot, hogy szólt hogy pipi. És mentünk is a wcre. Azt nem tudom hogy lesz a kaka, hogyha nem akar a wcre ülni, bár az ucsó pisi ülve sikerült oda. MA csak két bugyit használtunk el, vagyis egy baleset történt, játék közben de utána jött is. Úgy örülök neki, mert a pelenkázás az egy kíszenvedés. Utálja és mindig mondtam neki ha nem megy a pisi a bilibe akkor pelenkát kell venni. Ettől persze menekül és inkább választ bugyit.

Boo

Neked akartam még írni, hogy ha nem most nyáron kezded el a szobatisztaságot akkor mikor? Mert most könnyű a bugyit lehúzni, de szeptemberben tuti kell rá nadrág is. Arról nem is beszélve hogy baromi nehéz a másik gyerek mellett ezeket sasolni. Nekem szerencsém van mert Nati egy áldott jó baba, de mi van ha olyan lesz Vencel, hogy igényli hogy nyünnyögj neki, vagy nincs jól egyedül...stb. Persze az is benne van a pakliban, hogy mikor megszületik a pici Miron visszaesne.
Én most úgy vagyok vele, hogy a játszira is pelus nélkül megyünk és vagy viszünk bilit vagy locsolunk a játszin kívül. Most hogy ez már olyan jól megy
:lol:

Állatkertezésért le a kalappal8)

Többiek ti? Ti sem kezditek el?vagy csak én vagyok ilyen?

Bár lehet hogy az x.ik oldalon kiveséztétek a témát, vhogy lemaradtam róla, vagy pont nem olvastam :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Képek csúcs szuperek!Jó nagy a pocid már! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

Jól hangzik a fürdetés-rendszer - igyekszem nem elfeledni az ötletet :wink:

Boo,

Létezik... :lol: Én ugyanott kaparászást szoktam érezni...

Kocsit sajnálom :twisted: :twisted:

Én is kíváncsi voltam a pocakméretemre: 101cm :shock:

Kisfiam számonkér minket...
Már másodszor fordult elő, hogy ebéd utáni fektetésnél megígértünk neki valamit a délutánra (anno buszozást, most kacsa etetést): ébredéskor mikor bemegyünk hozzá, az elő szava ez... Ma "ka-ka" (kacsa) előtte meg "buuuuufsss".
Ahogy kiértünk ma a ligetbe, jött a vihar, kb 10 percet kacsáztunk. Persze a galambok is betámadtak a kiflire, Apa majd' összesz@rta magát, nekem kellett őket intézni
:twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Visszakerestem neked ;) :
Ja, és a szobatisztaságra azt írja,: a legvalószínűbb, hogy valamikor két és fél és három éves kor között következik be, de akkor aztán igen gyorsan. Ha jól időzítesz egy-két hét alatt szobatisztaságra szoktathatod a tipegőt. Ha a szoktatást elkezded, mielőtt még készen állna, számíthatsz rá, hogy a tanulási idő sokáig, akár hónapokig is eltarthat!

Azt írja, hogy kb. 18 hós korukra már tudják szabályozni az ürítést, de még kb. egy év, mire megtanulják előre érezni, hogy kell. Akkor érdemes elkezdeni a szobatisztaságra nevelést, ha már pisilés/kakilás előtt jelzi, hogy jönni fog, nem pedig közben, vagy utána.
Azért is javasolja, hogy két ne siseeük el a dolgot, mert egy két éves beszédkészsége még elég kezdetleges, pedig ahhoz, hogy sikeres legyen a szoktatás, fel kell fognia a folyamatot, és hogy mit kell csinálnia.

És azt is írja, hogy ha vmi rendkívüli esemény várható a családban - költözés, új testvér - akkor vájuk meg a szoktatással, amíg helyreáll a rend, mert nagy valószínűséggel újra gondok leszenk ezzel a változások miatt.

Mi is idén tavaszra/nyárra terveztük, de az után, hogy ezt elolvastam (Jo Frost, A szuperdada), már nem vagyok olyan lelkes :roll: . Főleg, hogy van az a lista, amin azok a jelek vannak, mikor egy gyerek megérett a szobatisztaságra. Ha jól emlékszem, a 10 közül, Botondnál 1 teljesül :oops: . Szóval ő még éretlen rá, és ezek szerint ha próbálkoznék, nagy valószínűséggel szívás lenne :? .

Pocok!

Számonkérés: de cuuuki :D :D :D :D ! Én is szoktam már neki ilyeneket mondani, de eddig ő még nem kérte számon. Viszont akkor oda kell figyelnem, hogy betartsam, nehogy hitelemet veszítsem :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Visszakerestem neked ;) :
Ja, és a szobatisztaságra azt írja,: a legvalószínűbb, hogy valamikor két és fél és három éves kor között következik be, de akkor aztán igen gyorsan. Ha jól időzítesz egy-két hét alatt szobatisztaságra szoktathatod a tipegőt. Ha a szoktatást elkezded, mielőtt még készen állna, számíthatsz rá, hogy a tanulási idő sokáig, akár hónapokig is eltarthat!

Azt írja, hogy kb. 18 hós korukra már tudják szabályozni az ürítést, de még kb. egy év, mire megtanulják előre érezni, hogy kell. Akkor érdemes elkezdeni a szobatisztaságra nevelést, ha már pisilés/kakilás előtt jelzi, hogy jönni fog, nem pedig közben, vagy utána.
Azért is javasolja, hogy két ne siseeük el a dolgot, mert egy két éves beszédkészsége még elég kezdetleges, pedig ahhoz, hogy sikeres legyen a szoktatás, fel kell fognia a folyamatot, és hogy mit kell csinálnia.

És azt is írja, hogy ha vmi rendkívüli esemény várható a családban - költözés, új testvér - akkor vájuk meg a szoktatással, amíg helyreáll a rend, mert nagy valószínűséggel újra gondok leszenk ezzel a változások miatt.

Mi is idén tavaszra/nyárra terveztük, de az után, hogy ezt elolvastam (Jo Frost, A szuperdada), már nem vagyok olyan lelkes :roll: . Főleg, hogy van az a lista, amin azok a jelek vannak, mikor egy gyerek megérett a szobatisztaságra. Ha jól emlékszem, a 10 közül, Botondnál 1 teljesül :oops: . Szóval ő még éretlen rá, és ezek szerint ha próbálkoznék, nagy valószínűséggel szívás lenne :? .

Pocok!

Számonkérés: de cuuuki :D :D :D :D ! Én is szoktam már neki ilyeneket mondani, de eddig ő még nem kérte számon. Viszont akkor oda kell figyelnem, hogy betartsam, nehogy hitelemet veszítsem :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!
Fákat pisiltek le??? :shock: :shock: :shock: Becarás hogy mekkora különbség van ezek között a törpék között :shock: :)

Pocok!
Sajnálom, ha csalódás volt a fotós, Nimróddal terhesen nem nála voltatok??

Dodi!
Ez igazából nem is diéta, mindenkinek így kéne ennie. Egy cukrosnak főleg, sokszor kevéskét.
Milyen volt az ovinap?

Tike!
Nagyon boldogat :wink:

Boo!

Verda :?

Csibe????????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Nem, anno máshol voltunk, egy lelkes srácnál, aki hobbi szinten csinálja. Ez a stúdió elvileg profi, ők csinálják pl a Brendon katalógust, ezért gondoltam hogy hűdejólesz... De visszanézve a képek jók amúgy (főleg ami a fiúkról van), pocakos kevés is van és nem is jó...

Dodi,

Bizony, nem lehet csak úgy ígérgetni a vakvilágba... :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Igen, pont ezt írtam én is a "diétámról" :lol: :wink: . De nekem ez diéta :oops: . Vagy fogalazzunk úgy: életmódváltás, mert remélem marad is :P . Eddig ugyanis naponta 3* ettem, de akkor gazdagon, és zöldséget, gyümit alig :oops: . Most meg már úgy átáltam, hogy reggelire ettem egy kiflit, és azóta pihegek, annyira tele vagyok tőle :lol: . Apa ugyanez a kettővel, pedig tegnap fél 6-kor ettünk utoljára, ő egy gyrost, én felet (és jóllaktam tőle :shock: :wink: ).

A "cukorbeteg diéta" pedig nálam már 7-8 éve nem játszik, amióta ezt a fajta inzulint használom. Elsők között voltam M.o.-n, akik kipróbálhatták, ésalényege, hogy teljesen úgy "működik", mintha a hasnyálmirigyem nyomatná, csak épp kívülről adagolom. Meg kellett tanulnom, mihez mennyi kell, ésehetek bármit, bármikor. Afejlettebb országokban már évtizedek óta így van, csak itthon nem :? . Pedig látod, a cukraim tökéletesek, amit a HbA1c, meg a fructosamin mindig igazol, és17 én cukor után nincs semmi szövődményem (én nem is lesz :twisted: ). Szóval ebból a szempontból nem kell diétáznom, de az általánás egészségesélet miatt mindenkinek illene, ahogy mondod :wink: .

Ovinap semmilyen volt,mert ki volt írva, hogy Vastag Csaba beteg lett :twisted: . Így be se mentünk, elmentünk inkább motorozni, meg fagyizni :wink: . azt viszont megállapítottam, hogy meg kell zaboláznom a fiamat,mert a Kopaszi-gátas selátsehallvilággászalad-stílust nem nőtte,ki, és motorral is kimegy a világból, nem izgatja, ha ordítva szaladok utána, sőt, mégintegetett is :twisted: :lol: . (Akkor nem nevettem, inkánn kétségbeestem,és kiborultam :oops: ), szóval most trenírozás jön ezerrel, és motorral egyelőre csak olyan helyre megyünk, ahol utólérem :roll: . Este meg voltunk korzózni, akkor szépen jött velem végig,és ma reggel a közértben is nagyon aranyos volt, szóval lehet, hogy a tegnapi szájtépésem azért ért vmit :roll: :wink: .
Tietekgyerek nem száguld el, ill. visszajön, ha hívjátok? :roll:

Pocok!

Mutimámeg,legalább facebookon, vagy e-mailben, naaaa :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Persze, nem is fejeztem jól ki magam, mert azt nem domborítottam ki eléggé a mondókámban, hogy mennyire ügyes vagy. Nemterhesen sem egyszerű egy ilyen teljes váltás, hogy ezt meg így babásan csinálod, az nem kis dolog.
Inzulinozást annyira nem vágom (szerencsére), jó hogy neked ilyen "haladó" cuccod van. 17 év?? Nem tiniként lettél cukorbeteg? Vagy az 1 az elírás?
Motorozás :arrow: Szerintem ez is gyakorlat kérdése, mivel mi többet megyünk kinn, ezért jobban vágja, hogy meddig távolodhat el. De énFiam amúgy sem az a rohanok előre ész nélkül típus, hanem ha sok a nép akkor inkább fogja a kezemet úgy ül a motoron :roll: Ha túlérünk a tumultuson, akkor elenged és megy előre. Úttest-járda különbség már jól megy. Ha közeledik az úttest, akkor azért kiabálok előre, és akkor fordul is vissza. De persze alapból nem sétálunk/motorozunk túl forgalmas helyen.

Pocok!
Azért majd muti meg a képeket, kíváncsi vagyok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

Enyémfiam is elszáguld a motorral és integet... Régebben megállt az úttest előtt, ha szóltam, most tojik rám :twisted:

Este rakok képet, most épp Apaugrásra tartunk már...Nimród épp Halászjutkát hallgat és énekel meg tapsikol és kommentálja a dalokat ("elbúcsúzom"nál közölte hogy pápá...)... Kicsit túlpörgött mert negyed10ig aludt, amire már régóta nem volt példa... Nemtom a reptéren hogy fog aludni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak nem tuok jönni sajnos sűrűn,mert csak akkor vagyunk itthon most hogy ilyen jó idő van(vagy akkor sem),amikor Lili alszik,akkor meg próbálom a lakást rendbe tenni :oops:

Boo! Állatkertezéshez gratulálok! Én biztos nem vállaltam volna be egyedül,még így sem,hogy nem is vagyok terhes.
Ebből következik,amit Dodi is írt a tegnapi motorozásról,hogy Lili sem fogad szót,ha rászólok,hogy álljon meg,tuti,hogy még jobban neki indul. Főleg akkor,amikor sétál,motornál már azért van amikor megáll,ha rászólunk. Úgyhogy erre mi is nagyon ráfeküdtünk,most ha sétálunk,akkor úgy tanítjuk,mint egy kutyát :D ,hogy két percenként rászólunk,hogy álljon meg.

Ronmay! Ez nem semmi,hogy Roló már így nyomja a pisit. Én pont ma állapítottam meg,hogy az én gyerekem sem ért még meg rá. Mivel tegnap egész nap nem kakilt,ma reggeli után ráültettem a wc-re,elüldögélt ott kb.5 percet,amíg érdekelte,amit mutogatok neki és ennyi. Se pisi,se kakil :cry: Úgyhogy én még várok ezzel,nem erőltetem,de azért most ebben a jó időben meg fogom próbálni,hogy itthon csak bugyit kap,viszont akkor fel kell szednünk a szőnyegeket :lol:

Csibe?

Ma megyünk délután zsúrba :D Majd jövök és beszámolok és ígérem,nem tűnök el megint ilyen hosszú időre :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois: Köszi :lol: :lol: :lol:

Mi nyár végére terveztünk egy próbát szobatisztaságra, most még sztem is éretlen rá.

Hédi kissé túlpörgött a hétvégén, tegnap délelőtt lovasnapon, délután meg hagyományörző vásárban voltunk :arrow: este 8kor még táncolt a teraszon :arrow: éjjel 2kor közölte,hogy fejébredtem, apa segítsen kokkából építeni :twisted: :twisted:

Apáé volt a visszaaltatás feladata, mivel én a köhögésem óta különalszom :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois!

Sajnos nem elírás, 17 éve (6,5 éves korom óta) vagyok cukros :( . Szóval nekem ez a "normális" élet :wink: .
A dícséretet köszönöm, de tényleg csak eleinte volt kicsit nehezebb, most már tökre összeszűkült a gyomrom, a zöldségekre, gyümikre meg rászoktam :wink: . És tényleg jobban isérzem magam,mert eddig mindin étkezés után "elnehezültem",most meg nincs az a mennemkellaludni-érzés :lol: .

Motorozás: ügyik vagytok :wink: . Mi még messze vagyunk ettől :? . Dementségünkre legyen mondva, először voltunk ilyen nagy terepen motorral, szabadon,ahol uttest is van (bár nem forgalmas, csak egy kisutca) :oops: .

Pocok!

Elbúcsúzom :arrow: pápá :lol: :lol: :lol:

Nyuszi!

Azért "megnyugtató", hogy a ti kölkeitek is ilyen kisgyagyák :oops: . Már tiszta carul reztem magam, hogy ilyen nyomi szülő vagyok :oops: :lol: .
Tényleg gyere gyakrabban, mert hiányzol :roll: :wink: .

Tike!

Hédi duma :lol: :lol: :lol: . Innen vicces, onnan inkább csak enyhítő körülmény, mi? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

még mindig egyben és nuku fájás,viszont lett egy kis szorulásom,ami
nem azt igazolja,h szülni fogok,de még bármi lehet...
mi ma ismét kimentünk fótra strandolni egyet,bár negem nagyon
zavart,h már nem mehettem be a medencébe és még egy jó darabig nem
is fogok,hanem csak nézek mindenkit,h milyen jókat csobban...
apa csinált jó kis bogrács babgulyást,aztán 8körül hazaértünk és már
mindenki alszik...

ronmay!
mi is próbálkozunk a szobatisztasággal,de nem véresen komolyan...
ma pl egész nap pucéran volt Kiara és mindig mondtam neki a bilit,h
ha kell akkor csak üljön rá...

és ma fóton csak csöpögött az eső kb 10percet,miközben itt
állítólag tök nagy zuhé volt...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi,

na végre... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

Hédi édes lehetett :lol: :lol: :lol: gondolom Ti annyira nem örültetek...

Nimród mai:
mesélem neki a reptéren, hogy Apa most ugrott ki a repülőből, mindjárt földet ér, stb stb... aztán rájövök h az illető akit mutogattam neki mégsem Apa :arrow: "jaj, ez nem is Apa, mert ez a bácsi ügyesen földet ért, Apa meg el szokott esni" :arrow: röhög :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe, Boo,

strandért irígy :oops: :oops: :oops:
(én is terveztem, de máshogy alakult a 7vége)

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ha rajtam múlik,akkor egész hétvégén itthon maradtunk volna kórházközelbe és várom a szülést :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

hihetetlen édes lehetett Miron... Na én is ezért szeretnék még szülés előtt elmenni velük, hogy lássam mit művel a kis Tök :lol: :lol:

szülésznős fejlemények rettentő jól hangzanak, örülök :lol: :lol:

Ja, mondtam már, hogy enyémlányomat július elején valamikor kikapják? Nem valószínű hogy megvárjuk a 6.ai kiírt napot, hanem max 3.-ig húzzuk, ha bírom addig...

Csibe,

megértelek :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

itt voltak a képek :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.05.23 09:16-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
na ez tök jó,h sikerült mindent megbeszélnetek és az az igazság,h én
ezt tudtam,szóval bocsi,h elfelejtettem megosztani veled...
viszont mióta bejött a jobb idő,már nem kell várni a dokira,sőt
hamarabb bent van már,pl múlthéten 11re voltam ott és 11.45kor már
itthon is voltam...végeztem a ctg-vel és a doki már hívott is be...

na én totál ko vagyok,így elteszem magam holnapra :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

pocok!
sztem tök jók lettek a képek!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe,

Köszi :-)

Boo,

Azért, mert azt mondta a doki, hogy nem szokták megvárni a terminust, kb 1 héttel korábban kiveszik őket ilyenkor.

A 2011 júliusiaknál nem egy csajnak van visszere ott lennt... Én nem nagyon merek kukucskálni pont emiatt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Jaj, szerintem nagyon szépek vagytok!! :)
A közelik a legjobbak :roll:
Más beállítások is készültek?
Tényleg szép a sminked nagyon. De a fiúk is hamvasak, ők is kaptak kicsit??

Boo!
Az Eda az nagyon nyugtasson meg, hidd el szuperkirályság lesz így :wink: Bennem nem az idő koptatta el a fájdalmas élményt, hanem kábé 2 perccel utána is azt mondtam, hogy ezt bármikor újracsinálom :roll:
Szeméremtájékon a visszér gyakori terhesen, nekem is meséltem már róla, meg hogy mennyire bizarr látvány. De állítólag az fáj is, neked nem?

Strand? Nem hideg a víz? Nekem még eszembe se jutott :roll:
Vagyis holnap kapom meg Z. karúszóját, és azt gondoltam még elmegyünk vele fürdőbe míg strandhelyzet nem lesz :oops:

Dodi!

Akkor ezt a tini-dolgot nem tudom honnan szedtem :oops:

Nyuszi!
Jó hogy jöttél végre :roll:
Lilikutyanevelés :lol: :lol: :lol:
Ilyen volt a Hause-ban is pár hete, adjatok neki jutalomfalatkákat :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Köszi - irul-pirul :-)
Cickó titka a melltartó, nem a természet ám sajna...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

A durva az, hogy a fiúknak nincs rá szükségük, míg rajtam azért dolgozott a csaj egy ideig... Na jó, Apa pici alapozót kapott, ennyi.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Azért gondoltam, hogy Nimródnak magától is ilyen szép a bőre :roll:
Nagyon jó színe van már, kicsi szöszke létére :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Beállítások:
Még van csak rólam pocakos, de az nem szép, meg Niród Apa ölében összebújós - asszem ennyi. Összesen kb 80 db.
Én is a közelieket szeretem :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, a bölcsiben délelőtt is és délután is kinnt vannak a kertben, néha rendesen le van pirulva, pedig elvileg kenik őket.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ez tényleg nem túl sok :shock:
Nincs ilyenkor átgondolt koncepció??
Mi mikor mentünk a Hajhoz, simán megbeszéltük előre hogy mi tetszik, miket szeretnénk, és ahhoz tette ő hozzá a maga ötleteit, így lett a vége a bőség zavara :roll:
Persze nem mindegyik 'szín' lett a kedvencem de nem azért mert nem jó, csak a másik jobban a szívem csücske.
Szerintem elvárható, hogy ne legyen túl egysíkú. Végül is ezért mész profihoz, mert költesz rá nemkeveset.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Hám: kééész :lol: :lol: :lol: :lol: . Először frankón nem tudtam, hogy te most Műzliről, vagy Mironról beszélsz-e :lol: .
Ti a kutyát engeditek szabadon (mert ő visszajön), és gyerek van pórázon. :P :lol: :lol:

Úgy korrekt Botonddal szemben, ha mai napját is leírom, nem csak ha hisztis :roll: :
Reggel két órát(!) elvolt a járókában, mesét nézett, meg kapott egy mágneses horgászbotot halakkal (mint a vursliban), és végig azzal játszott, mert hallottam percenként, ahogy "kifogott" egy-egy halatt és 70-edjéra is ugyanolyan lelkesedéssel kiáltott fel, hogy "húúú, haaal" (már nem kukk 8) ). :lol: :lol: :lol: Utána együtt voltunk közértben és ott is tündérke volt, délután, amíg főztem ő kintvolt apával, aztán apa jön be, hogy hol a gyerek, hát én nem tom :shock: :roll: . Bent ült a szobájában és legozott :lol: . Aztán végig ott ült, amíg mi ebédeltünk. Utána kint voltunk egészen estig, áthívta a szomszéd gyerekeket és tündérien eljátszott velük, sőt mikor ők összekaptam, rájuk szólt, hogy "ne-ne Becce, ne-ne Csegge! Simi, simi!" :lol: :lol: :lol: (Én szoktam mondani, ha püföli a kutyát, hogy nem szabad bántani, csak simizni). Szóval ma angyalgyerekem volt, és az is marad! :lol: :roll: :lol: :lol:

Pocok!

Nagyon durva, hogy mindent értenek :shock: :lol: :lol: . Én Botondon is látom, hogy forognak a kerekek a fejében :lol: . Főleg ha vkinek róla mesélek, szóval most már nevelő célzattal formálom a mondatokat, hátha ezzel is megyünk valamire :twisted: :lol: :lol: .

Boo, Csibe!

Háténbizony fürödtem, és most is fogok pocakkal :twisted: . 7 hós voltam, mikor Sporonba mentünk wellnesselni, és akkor megkérdeztem a dokimat, hogy szerinte mi legyen :roll: . Azt mondta, hogy medencés (tisztított) vízbe, zárt méhszájjal minden további nélkül mehetek! A baba miatt mehetnék redvás tavakba is, mert ezért van a méhszáj, és nagyon jól ki van ez találva, és csak a hüvelyembe lehetne vmi gebasz, de azt csak akkor ajánlja, ha van kedvem kezelgetni :twisted: :lol: . Szóval enyém ezerévesmintországútdoki szerint fürgyé le :wink: :lol: .
(Mondjuk az utolsó hetekben már én se mentem bele, csak combig, mert nem tudhattam már biztosan, hogy zárt-e a méhszáj :roll: :wink:)

Dídi :lol: .

Én már most se szívesen nézegetem magam, mert érzem, hogy van odalent vérbőség bőőőven :twisted: :lol: . Hidd el, ez még bab, meg visszér nélkül sem szép látvány :twisted: :lol: :lol: :lol: . Én is épp tegnap borotválkoztam, és egyik kézzel igyekszem félretolni a hasam, a másikkal, mert csapdosok vadul:lol: :lol:. Nem vagyok egy szégyellős fajta, de 2-szer is ráfordítottam a kulcsot, nehogy apa rámnyisson a művelet közben, mert egy életre oda a házaséletünk :roll: :lol: :lol: . A hasonlatra nagyon kíváncsi vagyok, mert én a sajátomra nem találok szavakat :twisted: :lol: .

Pocok!

Ééédik vagytok :D . És tőletek tök hitelesnek tűnnek ezek a képek :wink: . Hozzánk a Boo-ék féle dobjadfelagyerekett, megájjálafalhozlezseren képek jobban passzolnak :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

És nekem is van ilyen felsőm, ugyanilyen színben. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát ez az :x :x :x :x

Azért bosszant, mert olyan átlagos, szabványképek lettek, jó-jó, de semmi különös... a durva az, hogy a végén még tőlünk kérdezgette a fotós csaj, hogy van-e még valami amit szeretnénk - merthogy itt a következő kismama :twisted: :twisted: :twisted:

Ezzel az erővel mehettünk volna ugyanahhoz a lelkes amatőr sráchoz, akinél anno voltunk.

Jó, gyerekkel biztos nehezebb, de akkor is, abból a srácból dőltek az ötletek - mondjuk ő sem volt túl eredeti, de azért mégis jobban instruált, meg figyelt arra hogy pl ne legyen a pocakom előtt a kezem, amikor Nimród megpuszilja... na mind1, így jártunk... majd négyesben megyünk a Paján Anitához, vagy a Hajnihoz.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Pocok!

A sminkhez külön hatalmas gratula, mert elsőre nem az tűnt fel hogy húdejó a sminked, hanem, hogy húdeszép vagy a képeken :wink: . És ez lenne a smink lényege :wink: . Olyan, mintha nem is lenne rajtad, mégis olyan "üde" vagy :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Botond mai napja :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród ugye reggel óriásit aludt, így a reptérre menet végigpörögte az utat, hátul bulizott. Aztán extázisban rohangált a reptéren, kiabálva hogy "Papaaaaaaaaa" (Apa) " Ajjjjaaaaaaaaaa" (Anya) "tattooooo" (traktor) "Pillllaaaaaaa" (pillangó) és egyebek, meg megnézte vagy százszor a repülőket, ernyőket és ugró bácsikat...fél négykor bepakoltam az autóba és 3 perc ordítás után elájult... aludt egy órát, utána hazafelé megint bulizott, végigmutogatta az Alma együttes-es repertoárját, és kvázi énekelt hozzá.

Szétröhögtem magam a "csapdosokottlenntaborotvával" dolgon :lol: :lol: én is ezt adtam elő tegnapelőtt, és csak reménykedtem hogy nem vágom meg magam mert rohadtul nem láttam semmit... örültem hogy a lábam le tudtam gyantázni, nekiálltam a többinek is, de az esélytelenek nyugalmával váltottam szinte azonnal a borotvára.

Mi az hogy tőlünk ezek hitelesek? Namárnehogymárkarótnyelteklegyünk, te nő?????????????????????

Felső :lol: :lol: :lol: a szívás az, hogy rám ez nagy, úh majd ki kell mosnom jó melegben, hátha összemegy... nem volt M-es, csak L-es, nekem meg kellett a cucc...

KépKép

KépKép
kispocok13

Azért a fotózás nem csak a technikáról szól....hisz ha tudnád mi is lenne a bejövős, akkor megcsinálnád magad. Azért sokaknak van otthon jó gépe, meg menő képszerkesztő programja. De attól lesznek különlegesek a képek, hogy egy jó fotósnak "szeme" is van. Na meg kimeríthetetlen ötlettára.

Dodi!
Azta de milyen angyalkád van :lol:

MI játszóztunk délután, tök jó volt, kisfiam kitalálta hogy ő most már biza elég nagy a legnagyobb kanyargós csúszdához és felült a tetejére és ott mélázott fél délután hogy csússzon avagy mégse :oops: Nem kicsi torlódást okoztunk. A végén már szépen kiült a szélére és mutogatta hogy mindenki elfér mellette. Én fenn az apja meg lentről fűzte. De nem és nem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

igen, így brief-eltem a csajt, hogy természetes legyen az összhatás, és szerintem is nagyon ügyes volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

KicsiZé a nagy csúszda tetején... végül hogy szedtétek le?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: