Boo!
Hám: kééész

. Először frankón nem tudtam, hogy te most Műzliről, vagy Mironról beszélsz-e

.
Ti a kutyát engeditek szabadon (mert ő visszajön), és gyerek van pórázon.
Úgy korrekt Botonddal szemben, ha mai napját is leírom, nem csak ha hisztis

:
Reggel két órát(!) elvolt a járókában, mesét nézett, meg kapott egy mágneses horgászbotot halakkal (mint a vursliban), és végig azzal játszott, mert hallottam percenként, ahogy "kifogott" egy-egy halatt és 70-edjéra is ugyanolyan lelkesedéssel kiáltott fel, hogy "húúú, haaal" (már nem kukk

).

Utána együtt voltunk közértben és ott is tündérke volt, délután, amíg főztem ő kintvolt apával, aztán apa jön be, hogy hol a gyerek, hát én nem tom

. Bent ült a szobájában és legozott

. Aztán végig ott ült, amíg mi ebédeltünk. Utána kint voltunk egészen estig, áthívta a szomszéd gyerekeket és tündérien eljátszott velük, sőt mikor ők összekaptam, rájuk szólt, hogy "ne-ne Becce, ne-ne Csegge! Simi, simi!"

(Én szoktam mondani, ha püföli a kutyát, hogy nem szabad bántani, csak simizni). Szóval ma angyalgyerekem volt, és az is marad!
Pocok!
Nagyon durva, hogy mindent értenek

. Én Botondon is látom, hogy forognak a kerekek a fejében

. Főleg ha vkinek róla mesélek, szóval most már nevelő célzattal formálom a mondatokat, hátha ezzel is megyünk valamire

.
Boo, Csibe!
Háténbizony fürödtem, és most is fogok pocakkal

. 7 hós voltam, mikor Sporonba mentünk wellnesselni, és akkor megkérdeztem a dokimat, hogy szerinte mi legyen

. Azt mondta, hogy medencés (tisztított) vízbe, zárt méhszájjal minden további nélkül mehetek! A baba miatt mehetnék redvás tavakba is, mert ezért van a méhszáj, és nagyon jól ki van ez találva, és csak a hüvelyembe lehetne vmi gebasz, de azt csak akkor ajánlja, ha van kedvem kezelgetni

. Szóval enyém ezerévesmintországútdoki szerint fürgyé le

.
(Mondjuk az utolsó hetekben már én se mentem bele, csak combig, mert nem tudhattam már biztosan, hogy zárt-e a méhszáj

)
Dídi

.
Én már most se szívesen nézegetem magam, mert érzem, hogy van odalent vérbőség bőőőven

. Hidd el, ez még bab, meg visszér nélkül sem szép látvány

. Én is épp tegnap borotválkoztam, és egyik kézzel igyekszem félretolni a hasam, a másikkal, mert csapdosok vadul:lol:

. Nem vagyok egy szégyellős fajta, de 2-szer is ráfordítottam a kulcsot, nehogy apa rámnyisson a művelet közben, mert egy életre oda a házaséletünk

. A hasonlatra nagyon kíváncsi vagyok, mert én a sajátomra nem találok szavakat

.
Pocok!
Ééédik vagytok

. És tőletek tök hitelesnek tűnnek ezek a képek

. Hozzánk a Boo-ék féle dobjadfelagyerekett, megájjálafalhozlezseren képek jobban passzolnak

.