A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok, jön egyáltalán vki????

Mert ha nem, akkor meg megváltoztatom az időpontot... :?: :?: :?: :?:

Sztem is nagyon szép Áron!

Vindo, nem mi vagyunk azok. :) De milyen aranyos, hogy így hívják őket is! Remélem, jól vannak. Apuka neve? Nincs tesó, aki Dani? :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, Panndi, aszem elfelejtettem írni, hogy lesz tali, de te már írtad is, hogy nem jó neked az időpont. Most szombat.

Persze, ha nem lesz itt senki, akkor nem lesz tali. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Tali? Most? :shock: Ki megy? Mert ha pölö 10-kor kezdődik, akkor olyan 12-13-ig tudunk menni, utána felvesszük Apát, és megyünk a Mamáékhoz.
Nekünk jó a Móni-féle időpont is!

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk jó kb 10-től kb 4-ig. 'Amott' vannak a bővebb infók... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

A címet már megtaláltam. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Jelentem mi is megvagyunk!
Messze a mai volt a legjobb napom az elmúlt hetekben!
Ennek örömére kicsit kitakarítottam,picit megvoltam csúszva vele az utóbbi időben már attól is rosszul voltam ha le kellett hajolnom :?

Rengeteg csodás képet raktatok fel!

Era!Ténylég fantasztikusan nézel ki,és nekem is nagyon tetszik a hajad!Ez enyém most borzalmasan fest,már jókora lenövésem is van :? Beatrice tündéri kiscsaj lett!

Niki!Csodásak a képek,Te is gyönyörű vagy!
A reptéri storytól kiakadtam!

Tündi,a Te fiaid is nagyon szépek,hatalmas,gyönyörű szemük van!

Irinám!
Ádót megtudnám zabálni,látom ő is gépfüggő! :)
És ez a szőke haj!(már csak a fehér ló hiányzik :wink: )

Fleur!
Úgy izgultam mikor megláttam a szüléstörténetedet,de szerencsére csupa jót írtál,úgyhogy megkönnyebbültem!
Csodás a kislegény!
P.Apa kommentjei nagyon tetszettek :lol:

Heni!
A banántól is lehet szorulása és ha sok kakaót iszik akkor bizony az is megfogja a székletét!
Tündéri Áron,tiszta Péterke!

Móni!
Csatlakozunk az alig evők klubjába ...:roll:
Olvastam a penészt,nagyon sajnálom,ronda egy nyavalya,nekünk a konyhában van,küzdünk vele rendesen :?
És hurrá 4 órás alvás :lol: Meghalnék azt hiszem!
Kicsinek is ilyen keveset aludt cica,már nem emlékszem?

Vindó!
Jobbulást G-nek!
Reméljük tényleg csak valami jelentéktelen nátha!

Kaqk!
Akkor drukkoljunk az állásinterjúra?
Mert olvastam,hogy vacilálsz!

Emese!
Behaltam azon a képen ahol leléptek a kölkök :lol:
Megnéztem a mei tai kínálatot,hát fantasztikus mennyire ügyesek vagytok!!!
És láttam,hogy van Jubás példány is,annyira megörültem neki :D !!
A Silkástól elájultam,annyira kellemes színe van,arról nem is beszélve,hogy mostanság teljesen megőrülök a liláért!!
Szóval valami mesés(mind egytől egyig! )

Na egyenlőre ennyi,remélem nem hagytam ki senkit!
Megyek teregetni.

juba0

Helló!

Gyorsan olvastam..

Vindo:jobbulást párodnak!

Nálunk is apa kivan,de nem lázas,csak erőtlen..

Igaz ahhoz képest félig megcsinálta a mosókonyhát.. be van kötve minden,csak a falat kéne rendbe hozni.. :) Most meg nincs itthon,barátnál van szám.gépet csinál.. Ugyhogy mindjárt megyünk fürcsizni...

Olyan szép nap volt ma is.. Sétáltunk de. Domival du. meg Benivel siófokon.. :) :)
varga tünde

Banán: Beninek könnyebben megy tőle,Dominak meg fogja a hasát..

Domival aszalt szilvát etetek,ez beszokott jönni.. :) Eszik ő is főzit minden nap,meg amit éppen akkor kér meglát vagy eszünk.. :)

Era: nekem is párszor eszembe jutottatok.. :) Jó,hogy jelentkeztél. :)
varga tünde

Kaqk! Szerintem is több fordulós lesz akkor az interjú...
Én, amin voltam csoportoson, az az IQ tesztes volt + önértékelési teszt része is volt, kifejtős kérdésekkel. Úgy éreztem magam, mintha vizsgáznék még a fősulin... :shock: Elég nagy baromságnak tartottam... japánok... :roll:
Mindenesetre szorítok!!! +++++++++++

Nekem meg holnap 10-kor szorítsatok légyszi!!!!

A tegnapi "vállalkozóis" munkamegbeszélésen nem lettem különösebben meggyőzve, úgyhogy nem is vágok bele... :?

Hát fogalmam sincs, mit akartam még írni... :oops:
Nem vagyok valami jól, fáj a légcsövem... Szeli is köhécsel... :?

Betegeknek jobbulást!!!
Áron nagyon szép baba! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük a gyógyító energiákat, és jelentem, G. jobban van, ma még nem volt láza. Este azért még figyelünk :wink:

Most csak Dóri, Neked írom, hogy a másik Samu szülei is énekelnek évek óta, templomban is :shock:
Mikor megláttam a bemutatkozásodat, teljesen azt hittem, hogy Te az a Dóri lehetsz :roll:

Péter a férj neve.

Megyek is, mert Rugó épp közelít.

Bővebben majd holnap jövök, sziasztok :!:

Juba, azért ne nagyon legénykedj, vigyázz magadra :!:

Kép
vindolanda

Áron tényleg csinos :D

Kép
vindolanda

Fleur! Köszi a születéstörténetet! Csodás volt olvasni! :D

Mesi! Csúcs az a fotó! :lol:

Juba! Ez szuper! :) Remélem, így is folytatódnak a napjaid! :)

Szelinek nem igazán van gondja a kakilással, inkább lazább szokott neki lenni a széklete. Sok főzeléket eszik meg gyümölcsöt, minden nap 1x legalább wc-zik, de a bölcsiben nem szokott, csak itthon, inkább megvárja vele a délutánt... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Még pl. biztosítók szoktak ilyen csoportos interjút csinálni, aminek végülis az a lényege, hogy tájékoztatják az emberkéket a munkáról (ami vállalkozóis, jutalékos), esetleg oktatásról. De hogy ez mi lehet, amire Te mész??? Majd mindenképpen írd meg, nagyon kivi vagyok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

...nem önértékelési, hanem önismereti... :oops: ... :!:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk, +++++++++++++

Kép
vindolanda

Köszi a +++-t!

Ez a Charles Vögele üzlet (ruházat). itt a tescoban van üzletük, ide keresnek üzletvezető helyettest.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Az jóóóó! Én imádom a cuccaikat, hasonló, mint a C&A! :D
+++++++++++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, lányok!
Most csak gyorsan a tali(k)ra:
Dórinak: sajnos Katalin-nap-tartás miatt mi biztos nem tudunk menni most szombaton... :cry:

Mesi és többiek: a januári két nagytaliban (csajos és baba-mamás) naggggggggggggggyon benne vagyok!!! :-)

Kép
Kép
irina

Ja, tényleg, csak mi anyuéknál leszünk :)

Januári tali jó lenn, bizony, a babásra benevezünk, ha itthon leszünk :)

Az anyásat nem tudom... Ha haza tudok jönni éjjel, megyek :)
Vendég

Én is benne az egyéb talikban! :) Ha jöhetek...

De akkor most töröljem a szombatot???

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Bocsi, nem nagyon tudok reagálni, csak életjel :oops: .

Mindenkinek szorítok, aki állásinterjúra megy, nagy kalappal :wink: . Betegeknek jobbulást!

Képek zseniálisak, kiemelve legújabb topiklakónkat apukája kommentjeivel :lol: .

Gyerekeim jól vannak, Bence sulijában vírus van, de H1N1 ezidáig nincs kimutatva, 2-3 nap alatt gyógyuló influenza-szerű megbetegedés.

Manciéknál tegnap fényképezkedés volt a bölcsiben, kíváncsi leszek, bentmaradt-e a hajgumi a hajában :wink: .

Én, ha minden jól megy, 18-án dolgozom utoljára, 12-én céges vacsi lesz, 5 éves dolgozó leszek, kapok jutalmat (ne sokra gondoljatok, 10E, de karácsony előtt nagyon jól jön az is :D ), és részarányosan 13. havit is (ajándékutalványban), úgyhogy nagyon örülök. Mivel nálunk is csőd van, és el is voltam keseredve, most kezdem látni a fényt az alagút végén, befizettem minden csekket :wink: , kezdem visszaadni anyósnak a tartozásunkat, és talán tavasszal újra tudunk költeni a házra is :roll: .

Tegnap volt a 15 éves évfordulónk :shock: .
Ha minden igaz, pénteken megyek a focicsapattal a ceglédi fürdőbe, és masszíroztathatok meg szaunázhatok is :wink: :D . Nagyon várom, ne röhögjetek ki, de még sosem voltam ilyen helyen télen :oops: 8) .
Puszi!
Ja, januári talit nagyon támogatnám, csak meg tudjam oldani :roll: !
dettyk

[size=18]Ágica!

Isten éltessen szülinapod alkalmából :) :)

torokgyuszim van,ab-t kaptam :( :( részemről tali lemondva :([/size]

KépKép
viranka

Ágica, boldog születésnapot!

Verus, jobbulást!
Vendég

Jó reggelt!

Ágica! Boldog szülinapot! :)

Talira mi sem tudunk most menni, az biztos, de utána is attól függ, hogy lesz pénzünk... :? Meg Békás nekem kissé messze van... :roll:

Dettyk! Jól jön a pénz! :)

Mi az idén nem nagyon karácsonyozunk, csak Szeli kap majd ajándékot, és szerintem fa se lesz, csak valami kis jelképes... :roll:

Szelinek is van 3 napja csicsája, nem szedi ki a hajgumit! :) Olyan cuki, kis csajos lett így! Majd megmutatom. Lefényképeztem.
Nálunk is volt a bölcsiben fotózás, de akkor még nem úgy volt a haja, meg nem is tudtam róla, mert Apa vitte akkor, mikor szóltak, és elfelejtette mondani... :evil: Na, mindegy, cuki rajta! :) Csak lehet, hogy másik rucit adtam volna rá aznap... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Jobbulást!

Nekem reggel hangom alig volt, de már jobb a közérzetem, tegnap semmihez se volt kedvem... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Viranka jobbulást++++++++++++++

Dettyk jó is ha az ember egyenesbe jön :lol:

Ágica boldog születésnapot :lol: :lol:
Munkába kezdesz beszokni?

Regi++++++++++ az álláskereséshez

Kaqk++++++++++++
párodnak jobbulást+++++
Miért adjátok be Emmát? Menjen csak jövőre újra. Addig babázol :wink: :lol:

Heni Áron nagyon cuki :lol: :lol:

Vindo párod hogy van?

Kispocc azt már Z is bejelentette, hogy a két ünnep közt melózik, meg szilveszterkor is :( meg januárban végig.
Aztán ha aláírnak akkor még több lesz :roll:
de azért a nagy meló előtt hátha velünk tud tölteni egy kis időt :roll:

:arrow: hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: mert annyira menne...:-) minden nap kérdezi meg emlegeti a kis társait..meg tudod Ő csak de-t van..4 órát...itthon alszik...így Ő is mehet, nekem is marad belőle! :-)

Vera: jobbulást!!!!

Ágica: Boldog születésnapot!!

Most jöttünk be..kint voltunk sétálni kicsit, mert szépen süt a nap. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, akkor most kiírom, és ha nem jön csőstül, hogy tudtok mégis jönni, akkor így is marad (sajnos, pedig már bevásároltam... :( ): töröltem a szombati talit!

Nagyon sajnálom... De ha egyszer lesz rá kereslet, szívesen és szeretettel várok mindenkit! :) Így utólag még jobban sajnálom, hogy a múlt szombat miattam maradt el... Jaj, de rossz...

Viranka, jobbulást!

Detty, boldog házassági évfordulót!

Ágica, boldog szülinapot!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Megjöttem! :D

Ki kellett töltenem egy személyiség tesztet kiegészítve pár logikai meg műveltségi kérdéssel, aminek valszeg holnapra lesz meg az eredménye. És holnap fél 12-re kell visszamennem a bizonyítványaimmal és a papírjaimmal! :shock:
Ha minden oké, akkor jövő héten találkozom a régió vezetővel, és december 7-től már mehetnék is egy 5 napos oktatásra!
Jaj, nagyon szeretném ezt a munkát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, minden rendben lesz a teszttel!!!!!
Végre alkalmazotti, és hasonló munka, mint a bankos!!!
Szorítsatok még légyszi!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, hát persze, hogy szorítunk :!: :wink: Biztos ügyes voltál :!:
Képet szeretnénk a copfos Szelináról!!

Ágicának boldog születésnapot kívánunk!!!

G. már jobban van, hőemelkedése sincs (na jó, 37,1), de nagyon fájnak az izmai, olyan, mintha izomláza lenne.
Nem tudjuk, mi ez :roll:
Úgy volt, hogy ma pihenget még, de beütött a munkahelyén a krach, így kocsiba szállt délelőtt, és be kellett mennie. Este van orvos, ha akkor is fáj neki, talán beugrik :roll:

Viranka, jobbulást Neked :!:

Hú, Dettyk, valaki nagyot fog pihenni 8)
Gondolom, már várod nagyon :wink:

Dolgozó férfiak az ünnepeken - :?

Móni, a mai éjszaka milyen volt?

Na, képzeljétek, holnap után jönnek anyósomék és itt is alszanak - ha már meg van az a szép kihúzható kanapé :roll: :shock:
Egek :? És ezzel el is mondtam mindent.

Megyek is dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, van egy csomó régen bejelentkezett tagunk is. Nyerkit, Ancsi, Anikó(k), Nikolett stb. :roll:
Meg Maggie is hiányzik, és Hörcsög is :roll:

Kép
vindolanda

Rugó viszont kidőlt, így kezdhetek dolgozni. Ha hétvégén jönnek anyósomék, akkor nem nagyon tudok majd.
Holnap vizsgáztatni megyek. Utolsó előtti alkalom. De mire a levelezősök elfogynak, jönnek a nappalisok.

Nem jó sehogy sem :lol:

Kép
vindolanda

Eltűntetek :roll:

Kép
vindolanda

Vindo mondtam én, hogy ne hamarkodd el azt a kanapét :wink: lehet nem is lesz olyan vészes, nézd a jó oldalát a dolgoknak...ha van jó oldala :roll:
Végtagfájdalom, vagy izomfájdalom lehet a láztól is, mert gyengült a szervezete, extra vitamin kellene neki.
Én a vizsgáztatás részét birnám a legjobban:-)

REgi ne viccelj, szoritunk ezerrel!!!!! Majd jó volna tudni bővebb infót is, ha majd már lehet. Képet!!!!

KAqk ha jól érzi magát Emma , akkor mehet a bölcsibe, pláne, hogy szeret ott lenni. Nekem Péterke soha sehová nem akar menni, szeret itthon lenni. Viszont ha már ott van valahol, akkor ott is jó neki:-)
Neked is szoritok munka ügyben.

Móni ez a penészedés dolog nem nagyon jó, nekünk penészedett a lakás Pesten, igy tudom miről beszélsz. Nem lesz jó a szigetelés, vagy ázik a fal. Alul nem penészedtek?

EMese hát a kocsis kép eszméletlenül jó!!!! ZSozsi neked elől ül, szembe a forgalommal??? Úgy is lehet?

Panndi miket eszik Fruzsi???? Sorba dobom ki a bébiételeket
:? nem nagyon eszik mostanság :? mindig csak rágódna, cici sem nagyon kell. Valószinű a foga miatt.

Kispocc ti hogy álltok a hozzátápival????

SEnse hol vagy???????

Heni
KépKép
heni81

Vindo: kitartás a hétvégéhez!

Regi:++++++++++++++++++++ Mesélj ha lehet !!!

MEsi: tényleg nem is írtam ..csak akartam..nagyon édi a gyerekek lelépnek kép!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: Fruzsi sok félét eszik: alma, banán, körte, szilva, meggy, gesztenye, sütőtök, krumpli, brokkoli, répa, borsó, hű nem is tudom még mit. Ő eszik rendesen, nincs vele gond.
Vendég

Heni, hát, van jó oldala, hogyha hoznak nekünk némi zsebpénzt, mert akkor tudunk mit enni a jövő héten :lol:

Végtag-fájdalom - igen, lehet... Gábornak olyan 1 napig volt láza, és 39 fok az nála nem magas - olyan "rögtön de nagyon belázasodós" típus. Lehet, így cseng le nála.

De furcsa mostani szemmel látni ezt a hozzátáplálós témát :wink:

Kép
vindolanda

Iszok mézes forró tejet fahéjjal 8) :o :idea: :arrow:
Nehogy beteg legyek :wink:

Kép
vindolanda

Rugó annak idején bébiételes baba volt. A kecskemétinek volt talán egy gesztenyés-húsos keveréke, abból annyit tudott enni kiskorában, hogy csak lestünk.

De banánt soha nem evett meg egy kanállal sem. Akkor sem meg most sem.

A halas babakajákat is imádta. Az édes-húsos dolgokat viszont csak ímmel-ámmal :roll:

Nosztalgiázok itt :roll:

Kép
vindolanda

Vindo remélem akkor tényleg azt hoznak és nem kisautókat Rugónak 8)

Panndi és bébiétel formában?
Vagy te készited?

Nálunk inkább a gyümik jönnek be, meg tejpép, hát a főzik :roll:

Heni
KépKép
heni81

Zsófi is bébiételes volt, amit én főztem, azt kiköpte egészen egyéves koráig :roll:
Fruzsinak mindegy, ha kap enni, örül, ha nem, nem szól. Ha boltit kap, megeszi mind, ha sajátot, megeszi mind :lol:
Vendég

Egy ideális baba :lol:

Bár nálunk a házikosztot nem próbálta, ettől a lehetőségtől megfosztottam :lol: Aztán egy éves korában úgy gondolta, hogy onnan a mi kajáinkat eszi, és nem tudtuk beleerőltetni a babakaját.

Heni, majd eladjuk az autót a piacon, és veszünk belőle tejet meg kenyeret :wink:

Kép
vindolanda

Heni, a nagyját én készítem, de a sütőtököt utálom, abból csak üvegeset kap. Bár már rászántam magam, hogy jövőhéten azt is csinálok neki :roll:
Vendég

Ja, a tejpépet nem ette meg soha, meg a tápszert sem, igaz, sokáig szopott.
Néha próbálkoztam termékmintákkal, de mindig én ittam meg jól becukrozva :roll:

De amúgy a tejbegrízt sem eszi meg :roll:

Elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Épp most akarok este betenni a sütőbe egy tököt, az őszi adagból még van egy darab :roll:

Kép
vindolanda

Tényleg elzárom magamat :o

Kép
vindolanda

Hú, de eltűntetek :lol:

Rugó még mindig alszik, G. állítólag elment az orvoshoz a munkahelyéről.
Felkészültem a hétfői óráimra, várom, hogy felkeljen a csodálatos baba.

Kép
vindolanda

Vindo: na akkor este sokáig fent lesz Rugó!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Felkelt már, de szerintem 11 előtt nem csendesül le :wink:

Kép
vindolanda

Fürdünk..

Apáék edzésen... Én meg pihizek egyet,végre... Ma jöhetnek vendégek olyan rend van...

Regi
: szorítok+++ :)

Vindo:anyós,ajjajj.... mi lehet a párodnak :shock:

Amúgy a szitu az én f.mell,hogy nem volt láza..de fájt a torka,akkor fújta ezüstkolloiddal,meg sok C...trüsszögöt ezerrel,kicsit a melkasa is furib volt no meg fáradékonyabbnak mondja-mondta magát..

A barátnőm kisfia most lett lázas,de semmi baja nincs az égvilágon,se piros torok,semmi....

Ez van ha jó az idő,kedvez a vírusoknak :evil:
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: