Sziasztok Lányok!
Kezdem magam ugyanúgy érezni, mint Edit

. Már annyira szülési ingerenciám van, hogy mindenki más szülni fog, de én még mindig egyben. Nos a tegnapi napunk is mókásra sikeredett. Kezdem azt hinni, hogy mentálisan nem tudom elengedni a pocaklakómat. Ugye tegnap ismételt CTG, méhszáj állapota ugyan nem változott, de a rendszeres jóslók miatt felpuhult a méhszáj. Viszont még mindig nem kapartam a falat, ezért kisírtam a doktor bácsinál, hogy hazamennék, elrendezem a fiamat, és amint végeztem jövök vissza, mert a szülésznő és a doki szerint is nagyon szülésre áll a dolog. Hazamentem, bevásároltam, gyereket elhoztam oviból, anyámnak szóltam, hogy megint vigye magával - 183 km-re laknak - mert nem szeretném, ha az este vagy éjjel közepén indulnának el érte. Addig olyan fájásaim voltak, hogy összegörnyedtem. Még a doki is rásegített, mert felrakott valamilyen csövet, és megnézte a magzatvíz állapotát. Hozzá is tette, hogy hátha ez is segíti a megindítást... Tehát a gyerek el, apa haza jön, elkapom, hogy sex vagy kikában nightshopping?!

Mondanom sem kell, hogy melyiket választotta

Majd egyik pillanatról a másikra megszűntek a fájások. Ha lenne f@szom - már bocsánat a kifejezésért - biztos ki lenne!!! Egész éjjel semmi! Ma reggel 8-ra megint mennem kellett. A CTG szerint 1 perces fájásaim vannak, amiből én semmit nem érzek... Pedig 80-90-re mennek fel. Tuti a gép rossz. A dokim közölte, hogy elég furcsán vagyok összerakva. A 20-25-östől összegörnyedek, de a 80-asat meg sem érzem. Na, megint méhszáj vizsgálat. És ekkor egy nagy barnás-piros zselés plötty kiesett belőlem. Kiderült, hogy a maradék nyákdugóm is eltávozott, ami még volt benne. Ne kérdezzétek hogyan, hiszen múlt héten elvileg elhagytam. Mivel azonban burok nem repedt, baba jól van, a nagyapám pedig 22-én született, így megegyeztünk a dokival, hogy nem indít. Ha nagyon erősek lennének a fájások, vagy elmegy a víz, akkor megyek a hétvégén, ha nem, akkor csak hétfőn.
Előszedtem a fiam papírjait, és képzeljétek el, hogy nála is a 38+4-en ment el a nyákdugó és a 38+6-ra született meg. Most már azt kívánom a kicsiny fiamtól, hogy várjon hétfőig - a szép nagypapa ajándék miatt - és ő 39+0-ra jöjjön. Úgyhogy ismét sex tilalom, meleg víz tilalom lépett hatályba

.
Sannah:
Örülök, hogy minden rendben veletek. A lila folt pedig kifejezetten szexepilje a pocakodnak

!
A drukkokat köszi mindenkinek!!!! Így sokkal elviselhetőbb, és nevetni is tudok a szerencsétlenkedésemen

!
Annus:
Milyen jó egyeseknek, hogy a 8.27 korai kelés

. Lövögetsd az időpontokat, mert ezek a topic babák a sok jósolgatás és görcs ellenére is szeretnek játszani az idegekkel

. Az a baj, hogy én nagyon skorpiót szeretnék, és hét a 22-e az utolsó dátum erre.
Kriszta:
Mi van Bálinttal? Remélem nincs komoly baj! Gondolok rátok!
Moncsi:
Hajrá a 23-ra! De biztonság kedvéért nézz ki Te is egy másik dátumot
TKatinka:
Már épp kérdezni akartam, hogy mi van veletek. Régen jelentkeztél. Örülök, hogy minden ok! A vizesedés pedig ilyenkor szinte tartozéka a terhességnek. És mi még ne is szóljunk semmit, mert nincs 30-40 fokos hőség.
Ui: Egyébként lehet, hogy jobban járok, ha tegnap este inkább vásárolni indulok...

Akkor legalább lenne még két télapóval több itthon, és látszatja is lenne a tegnapi napomnak. Na jó, ezt apának nem fogom ecsetelni
puszi