A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok!

ELnézést hogy ismét eltűntem, de 7végén ugye itt volt uram kislánya, géphez nem kerültem, majd hétfő-kedden uram bitorolta a meló miatt, szegényem ma meg Szeged-Békéscsaba és környékét járja ...

Kata16: jaj, annyira édes a kis drágaság :) olyan kis békéske!!! Gratula a sok sok tejcsihez!

Kata1002: hát Noel már tiszta nagyfiú, a levegőzős képen :) Lemardtam, hozzá kellett táplálni tápszerrel???

Dinuci: bár nekem nem sürgős, csak ugye a dokim nem lesz október 7-15ig, én meg 15re vagyok kiírva, ezért húzok bele, hétfőn 4kézláb fugákat pucoltam a fürdőben, tegnap reggel apival összebújás, délután terhestorna, este séta... eredmény nuku :( le vagyok törve nem akarok másnál szülni!!! Remélem most már TE jössz!!! Hajrá! De a kép alapján nincs lent a pocid??? De nem is baj hogy nem nagy a baba nem?

Lina: sajnálom a betegséget, gyógyulj meg hamar!!!

Cherryke: azért ne vidd a takarítást túlzásba, és csak pihenj le kaja után, beszélj hozzá, csak mozog , már mozog???

Ceyla: te is közel a végéhez :) a hisztinél ( most szombaton volt talán az első nem tetszik semmi sem és semmi se jó napom nálam ) uram mondta hogy na szülünk ...

Sissy: olvasom ti is már útra készen :) én meg pénteken megyek nst-re :)

Mók: ez még belefér a normál értékbe , a cukor, nem???

Rékus: hála ég Gergő néha enged, és csak 2szer megyek pipilni este, de ha olyankor iszok, akkor ismét sokszorozódik a kimenet száma :)

Kriszta: ma nálad nst... csak mondanak valami bíztatót!???

Tavasziszél: toxemia már biztos??? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Voltam patikába, meg a péknél. Vettem 1 lekváros fánkot, azt hazafelé megettem. A gyereket nem érdekelte. Most egy negyedórája ficergett egy kicsit. Úgy látszik a tegnapi nap betett neki is, mert ugye tegnap éjjel 3-1/2 5ig mocorgott, meg egész nap elég sokat.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Látom mindenki pörög ezerrel....

Dinuci:azért csak óvatosan!!!!

Lina:jobbulást!

Hétvégén én is hisztiztem egy sort... :oops: Ma meg befejezzük végre talán a ház kitakarítását Anyuval,és akkor "nyugi" lesz talán.Estére olyan rossz helyre feküdt a Babi,hogy alul nagyon nyomott,meg a bal derekamnál,a lábamnál végig.
Elkezdtük a 37. hetet,holnap nst,doki,vérvétel,uh,nagyon várom!

Mók:tényleg,ez még nem elfogadható cukor érték?

Gira:bevárhatnál....
:) Jövő hétfőn megyek szülésfelkészítőre!!Nem jössz?

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok!

Dinuci!
Mondanám hogy örülök hogy jelentkeztél,de biztos inkább sms-t küldtél volna hogy mekkora a baba! :)
Az én babámnak 36. héten voltak hasonló méretei..... :(

Rólunk:
Ma voltunk ctg-n,ami nem sikerül túl jól, babóka bealudt megint. Persze mivel angódott a doki elküldött áramlás vizsgálatra, ahol mondták újra hogy csak aludt!!!!
Cukros dokihoz múltkori eredményt vittem, mert nem vettem észre hogy a laborba rosszat nyomtattak ki. Hétfő folyt-köv.....
Így igazából nem is tudom milyen az új eredményem.
Diétás reggelinél 7 a határérték, nem tudom ki kérdezte.
Az éhgyomri az ok.
És így sikerült 7-től 11-ig a sote vendégszeretetét élveznem...
Ráadásul már hajnalban is voltak fájásaim,de nem vettem komolyan,erre ctg-n kérdi a csaj, hogy jól látja fájásaim vannak???!!! Mondom igen,de nem tudtam hogy ez az.
Azóta is egyfolytában van,de doki szerint csak jóslók, meg meg is vizsgált, és mondta a baba még fenn van, a méhszáj kő keményen zárt!!!! Na azóta hogy megvizsgál még jobban fájok,de mindegy.
Mondta simogassam a hasam, magnéziumot véletlenül se szedjek, és jöjjön a baba ha jönni akar.
Hát ezek szerint még nem akar....
:wink:

Kép
mók

Sziasztok!

Én is itt vagyok ismét, mint írtam ma mentünk volna vidékre megcsinálni az apaságit de úgy döntöttem meglesz utána most már mindegy mert 2 napja nem vagyok jól!!!Aki olvasta előtte az tudja hogy elvileg max. a jövő hetet mondta a doki, de én nem is tudom az elmúlt 2 napban tök intenzív volt most már csak a jobb oldalamon tudok aludni, a másikon már zsibbadok és ma a reggeli pisi után ugy éreztem mintha a nunim meglenne dagadva, tehát ha ma nem lesz semmi akkor holnap reggel nst, kenetvétel ,labor és lehet hogy már maradok benn.Régebben elfelejtettem felírni a számot akit tudok értesíteni így ha kérhetek priviben azt megköszönném, mert Linának megvan de mint látom szegénykém nagyon beteg így nem igazán zaklatnám még ilyenekkel is!!

Katák!: Olyan édesek a kisfickók, egyik szebb mint a másik, továbbra is fejlődjetek szépen !!!

Jaj Dinuci kezdelek már sajnálni borzasztó lehet ez a várakozás , nem mondta a dokid mikor indítja meg már, meddig vár?
Cherryke: Ha hajnal 1/2 5-ig mocorgott akkor most biztos alszik totál elfáradhatott főleg ha te is aktív voltál tehát nyugi biztos minden oké!!

Tünde
btunde

Hát csajok kitartás! Főleg, akik már a végén járnak, és babák még mindig bent henyélnek. Meg a betegeskedőknek is.

Lina, aranyér :( Nekem az első szülésnél kérdezte a szülésznő, hogy tudok-e róla, hogy van egy kis aranyerem (jó kérdés? :), szóval már én is úgy mentem. Hát szinte bizti, hogy jobban ki fog jönni a kitolásnál, de nekem viszonylag hamar gyógyult utána. Mondjuk állítólag sokszor örök probléma marad, ha az embernek hajlama van rá (hát sajna, eddig én is így látom), de azért fel a fejjel. Na popsi témát lezárom :)

Ma mi is aktívkodtunk Julival. Most jött rám, hogy mindent el kell intézni, mert hátha. Szóval délelőtt voltunk postán, intéztük Andris biztosítását (mert itt előre kell), feladtuk a korházi bejelentőt (mert itt azt is kell), megvettünk mindent (?) Andrisnak a gyógyszertárban (szerencsére nagyon segítőkész csajt fogtam ki), meg kicsi pelust, meg magamnak ezt-azt a kórházba, meg még be is vásároltunk. Szóval elvoltunk :)

Vicces, mert a gyógyszertárban a bepanten volt az egyetlen szer, amiről már hallottam otthon. De ezt már Julinál is megszoktam, itt mindenre mást használnak, szóval előre kértem a gyógyszertáros csajt, hogy ajánljon dolgokat. Ami vicces, hogy itt azt mondják, ne kenjük a baba fenekét semmivel, csak ha kipirosodik :roll: Furi lesz, mert Juliból mindig vajaskenyeret csináltunk. Csakhát otthon írtak fel gyógyszertárit, viszont, ha itt mindig recept nélkül veszem a sudocremet, akkor arra a gatyánk is rámegy, szóval először kipróbáljuk a svájci módszert.

Ja és én tegnap olyan hülyeséget álmodtam. Valahogy azt akartam hogy szüljek már, és a dokim (aki egyébként a magyar volt álmomban) megindította nekem a szülést előbb, és Andris szinte kipottyant. Én először tök örültem, hogy könnyen ment, de akkor a dokim azt mondta, hogy "Szegény, milyen kicsike", és emlékszem, már álmomban úgy elszégyeltem magam. Fel is ébredtem, és nem volt jó érzésem. Szóval én most próbálok lenyugodni :)

Na megyek, mert du jön hozzánk kisgyerekes barátnőm, és még van dolgom, amíg Juli alszik, de majd még benézek, hogy van-e valami újság.
Edit

Kép
Kép
etus79

Halihó!!

Megjöttem annyit mozogtam ma mint a duracell nyuszi :-)Derekam leszakad, De semmmmmmi ! Ugyhogy kezdek beletörődni a sorsomba, lánykámat is csak napokkal később fogom látni :-( Zsibbad a hasam szurkál,fáj legalul de ezenkívül.....nullla.

Etus:azoknak az álmoknak mikre emléxel nem kell hinni!! :-D Azok sose fognak beteljesülni, ugyhogy legközelebb ne ijedj meg ilyentől.Tök ügyi vagy hogy ennyi mindent elintéztél ma!

Btünde:akkor Te is szépen vagy! Ez szörnyű :-( Lustik ezek a babák de nagyon nagyon . 8.-án akar majd egyébként befektetni, felteszem akkor meg is inditaná de arra ne kerüljön sor :evil:

Mók:mindennek ellenére amit leirtál mi történt ma én mégiscsak ugy érzem Te előbbre vagy mint én :-D Drukkolok értetek nagyon. és tényleg jöjjön a babus ha jönni akar!Hajrá!

Sissy:sajnos már nem fér el a babókád, ezért számits még ezekre sokkal gyakrabban! De türelem hamarosan vége és kezedben tartod a babut! Otthoni teendőkhöz kitartást!

Cherryke:szerintem belefáradt a csöppség a tegnapi napba :-D Ne aggódj megjön még a kedve a discohoz!

Kfmares: nincs abban semmi rossz hogy a dokidnál akarsz szülni, csak ne indittasd meg mert én tegnap ugy hallottam hogy annak császár is lehet könnyen a vége. Szerintem ezt Te se nagyon akarod nem? Azért látom Te is teszel a dolgok érdekében :-D

Kri??Ceyla???Na csak nem ? :-D

Megyek reggel megint korán kelés, jók legyetek és ha vannak hirek szoljatok vagy üzenjetek ha nem jönnék! Délelőtt tuti nem fogok tudni.Köszike!

dinuci01

most cak annyit hogy en is beletorodtem mar hogy nem hogy elobb de idoben se lesz rank Flora kintrol kivancsi....

joslok vannak, neha besz...rok olyanok, de ennyi....
mindegy mar kezdem elfogadni.
de ha tulhordas lesz mar asszem nem leszek ilyen happy...

KépKép
tavasziszel

nem vagyunk ma valami aktívak... 8)

Szilvi

sissy01

Sziasztok,

Dinuci,
még egyben.

Ma voltam nst-n, szombaton megint - az a kiírt dátumunk - és utána naponta 1 hétig ha nem szülünk. Az nst-n minden rendben, bár nálunk fájást nem néznek, csak szívhangot.
Beszéltem a szülésznőmmel is, azt mondta bújjunk össze apával, hátha beindul, mert szombaton valószínű vizsgálnak is és néznek magzatvizet. Azt hogy csinálják? Nekem még nem volt. Ja és ma du-n találkoztam a nyákdugómmal, remélem ez már tényleg a tágulás jele. Mondjuk Brigivel is kijött szülés előtt 1 nappal, de nem mondhatnám, hogy gyorsan tágultam. Mozogni már úgy mozgok mint a lassított felvétel.

Lina,
jobbulást.

Mók,
remélem tényleg nem kell már az inzulin.

Tavasziszél,
már én is egy ideje a túlhordáson gondolkodom. Bár még van két napom. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Cherryke,
Van hogy nálam is kevesebbet mozog a baba néha, máskor meg le sem lehet állítani. Azért ha én nagyon aggódok, beszélgetek vele egy kicsit, egy kicsit meglökdösöm és ha mást nem is egy halvány bökést kapok tőle, hogy "Hagyjál már békén!" :D

Gira,
Teljesen megértelek. Nálunk is hasonló a helyzet, már mindenki izgul.
Az anyósom azt mondta a sógornőmnek, hogy Ő már jobban izgul mint a saját szülésénél. :D
A férjem is már mindent jelnek vél és nem győzöm megnyugtatni, hogy nem, ez még nem AZ!

Lina,
Sajnálom az aranyered. A kórházba azért vigyél magaddal aranyérkenőcsöt, biztos ami tuti. Ha másnak nem is elriasztásnak jó lesz. :wink:

Dinuci,
Takarítani? Meg vagy te húzatva? Én biztos nem vállaltam volna be így a 40. héten.
Riadalomra semmi ok sajna még egyben vagyok. Csak délelőtt főzőcskéztem, délután meg újrahúztam a gépet, mert nem óhajtott sem leállni sem újraindulni, vagy hibernálni, csak erőszak árán.

Mók,
Na az én babaméreteim sem biztatóbbak mint a tieid. Pénteken megyek dokihoz most a SOTE-ra én is, ott megnéz majd UH-n is, gondolom csak jobb mint ami rendelőben van, kíváncsi vagyok milyen riasztó számokat fogok majd kapni.
A méhszáj nálam is tök zárt pedig én már pénteken 40+0 leszek.

Etus,
Küldünk neked Neogranormont. Pont most láttam valamelyik újságban, hogy az magyar cucc. Nem is tudtam.
Érdekes álmod volt mindenesetre. :) Én még nem álmodtam a szüléssel.

Kri,
Ezek biztató jelek. Lehet már te holnap babázol??? :shock: :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Egy eltünt bárányka jelentkezik! Sajna nem volt jó a gép igy nem tudtam jönni!
Sajna nekem megint császár lesz ha nem bujik ki idöben!(4-én)

Probálom felvenni a ritmust és vissza olvasni de nem igérek semmit! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Dinuci: Igen, mert az egyik csaj tutira mondta, hogy ma érkezik a gyerkőc. Ma elég sokat keményedett a hasam, na mindegy, holnap majd csak mond valamit a doki.
Csak nem tudom, hogy vigyek e cuccot magammal, vagy max a férjem hazaugrik érte. Ilyenkor ti már táskával mentek?
Sissy: Nekem jobb oldalt volt így, valamit nagyon nyomhatott Bogyesz. Holnap mikorra mész a kórházba? Minket megint 9 körülre rendelt a doki, szal előtte mehetek a terhesgondozóba,és persze ma már tiszta ideg vagyok, hogy be fognak szólni, amiért hamar megyek. Na mindegy. Hát nagyon nem akarlak bevárni,inkább szólj a csajszidnak, hogy jöjjön hamarabb egy kicsit :D Ha találok sofőrt és még egybe leszek, lehet, hogy elnézek, nem engednek már vezetni.
Jaj ez a ctg én mindíg tök izgalomban vagyok, mikor megyek, hogy mocorogjon. Hát szoktam őt nyaggatni, simikézem, bökdösöm, meg eszem közbe, a párom, ha odateszi a kezét akkor bújik hozzá :-)
Persze, hogy elkiabáltam magam, jól elkezdett fájni a torkom, estére olyan pipa lettem, hogy jól belilahagymáztam, és fokhagymával jól bekentem a kenyeret, ettem mézet, és ittam meleg teát. Na adtam egy pofont a bacinak, remélem:-) Csak csókolózni nem fogok:-)
Ceyla: Már nem merem hívni a férjem, ha meg hívom, rögtön mondom,hogy még nem azért telefonálok:-)
gira06

Ceyla!
Elfelejtettem írni, hogy ma totál bedöglött a középső ctg. Nem is tettek rá senkit,csúszott az egész napja szegény asszisztensnek....
Ja és mivel nem túl jók az eredményeink /Lilla álomkóros.. :? /, jövő héttől, hetente kétszer kell járnunk.

Kép
mók

hu mennyi izgalom var rank a napokban....

Erdekes ez a szex beinditja dolog olyan elterjedt, pedig en oszinten minden nap bevetettem Annanal megsem akarta megadni magat:)
Annyira jo lenne Floram azert megkonyorulne, mert itt is ugy van terminus utan naponta ctg, es ha nincs vesz betolott 41masnapjan korhaz es inditas. De en nem akarom AZT! Mert akkor megint sok ido a szuloszoban, meg megint semmi termeszetes nem lesz az egeszben:((((
Szerintem tudjak a babyjeink hogy bitnag hideg van, es nem merik kidugni a kis kobakjukat....
En ma konkretan majd megfagytam, szoval van egy sejtesem holnapra megint total kar leszek:(

Amugy en fittebb vagyok mint mondjuk 5 hete, es megse semmi.
Pedig mar emelgetem Annat, ma babakocsit is emelgettem, porszivozok, adat surolok, setalok, lepcsozok, tudom is en, de hat nem hat.....

NAh mindegy most ne is kelljen menni mert ferjuram elesett bringaval es meg nem jott haza dokitol hogy lett e nagyobb baj vagy csak faj:( ez meg hianyzott....

KépKép
tavasziszel

Tüncü,
Miért is lesz császár ha nem bújik ki időben???

Gira,
Ne is mond! Nekem a férjem már jelszót is talált ki, hogy mit mondjak ha más is van ott. :D
Ami a csomagot illeti, mi ugye pénteken megyünk vizsgálatra, ugye akkor töltöm be a 40. hetet. A párom kitalálta, hogy vigyük magunkkal a kórházi cuccot is, mert mi van ha akkor indul be a szülés? :roll: Már így is ki van a hócipőm, mert anyuékhoz hétvégén már vittük a kórházi cuccot magunkkal és azóta itt figyel az ajtóban a bőrönd és rohadtul útban van néha. Tényleg akkora cuccom van, mintha nem is tudom hová indulnék, de legalább két hétre és nem csak én...

Szilvi
KépKép
ceyla

Gira!én 10 körül megyek a vérvételre,aztán nem tudom hol lesz a ctg,fent,vagy lent,a dokim az onkolológiai részen rendel,ott is leszek...aztán uh fent.Majd leslek!!

Szilvi

sissy01

[quote="cherryke"] írta:cherryke
[quote="kata1002"][ írta:kata1002url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1285735081.7017.pdf]2010 októberi kismamik[/url]
Táblázat szerint a héten 4 babunak kéne jönnie :roll:

Akármelyik baba jöhet most már! 37. hét után már nem is koraszülött... és a statisztikák szerint a szülések nagyon kis hányada történik a kiírt napon :wink:

Olyan jó, hogy a topikunkban nem lett olyan nagyon korai baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gira
Nyákdugó nem jelent semmit! Én nem tudom, hogy az milyen, nem találkoztam vele. Lehet, hogy még bennem van???? :roll: :wink:

Lina
Jobbulást!

Dinuci
Nem kellene most már azt a leányzót kiköltöztetni az albérletből? :wink:

Mares
Noel csak tápszert kap. Anyatej kb. 10-20 ml volt... egész nap... :cry:

Etus
Nekem is azt tanácsolták már többen is, hogy ne kenjem folyamatosan a gyerek fenekét. Sőt, a törlőkendők helyett is inkább a csap alatti fenékmosást javasolták.

Szex
Az orgazmus méhösszehúzódásokat válthat ki, az ondófolyadékban meg olyan anyag van, ami a méhszáj érésére hat :wink:
Vendég

Noel olyan nyugis, jó baba. Szinte nem is lehet hallani a hangját. Szépen kisimult. És idétlen pofákat tud vágni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata: sebaj, Noel növöget és kész.... ( hát a sex nálunk nem jött be, minimális volt utána a keményedéssel együtti kis enyhe görcsike... :( )

LÁTOM NAGYRÉSZT MINDENKI BABÓJA TÚL JÓL ÉRZI MAGÁT.... PEDIG IGEN, A TERMINUS ÁTLÉPÉS SEM JÓ... :( EL VANNAK EZEK ODABENT :)

Ceyla: barinőm csomagja az utolsó időben bent volt már a kocsiban, csak vigyétek, és dokibá talán jóóóóól megvizsgál és baba lesz belőle....

Tavasziszél: férjed hogy van????? eséstől???? És igen, csak megindulnak a babók és nem kell senkinek, és neked sem indítás!!!

Gira: torkod,??? hatott a hagyma??? Férjed milyen aranyos, hogy izgul ha hívod :)

Kriszta: azért még jöhet, most, talán nem??? jaj, szorííítok nagyon!!! hogy a dugó jó jel legyen...

Dinuci: lehet a babák egymást várják be ?? :) :shock:

Mók: csak nem te leszel a következő??? :)

Tünde: nálad is igen jól állnak a dolgok, lehet ebből még valami :)

Cherryke: örülök, hogy baba beindult :)

Emberek, lesz itt minden a hétvégén eső meg nap, csak beindítja a babaesőt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kata: jók ezek a tippek, majd ma délután tornázok, a keddi után csak lesz hatása, palacsintát meg sütök este a torna után :) csak lesz valami :) tonikot is szeretem :) de az miért indíthat??? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Itt van a nagymama :lol: :wink:

Kép

Kép
Vendég

Meglátogatott minket apa barátja, üzlettársa is :wink:
Kép
Vendég

Kép

Mai pocakméret :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Kata,
És a statisztikák szerint a terminus előtt vagy után jön a több baba?
Köszi a linkeket. Megnéztem, jelentem a palacsintasütés nem jött be, bár még van tészta. A gyerekágyas rész nem kicsit riasztó...
Ilyenkor még nem nagyon uralják az arcizmaikat a picik azért tudnak ilyen mókás arcokat vágni. Nagyon édi lehet! :D

Kfmares,
Dokinőm van. :D Én azért sem viszem! Hátha azért indul meg mert nem lesz nálam a cuccom.
Egyébként a védőnőm tök vicces, már vagy ezerszer elmondtam neki, hogy doktornőm van, nem doktorbá, de Ő mindig csak doktorbázza. Szerintem Ő soha nem tudná megfejteni a következő találóskérdést: (majd egyszer ha eszembejut tesztelem is, kíváncsi vagyok)
"Apa és fia autóznak és közben balesetet szenvednek. Az apa a helyszínen meghal, a fiút életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba. Szerencsére az ügyeletes orvos nagy szaktekintély a sebészetben, ezért azonnal neki szólnak. Az orvos meg is érkezik, ránéz a fiúra és azt mondja: - Nem operálhatom meg, mert a fiam. Hogyan lehetséges ez?" :D

Képzeljétek, telefonált a szülésznőm! Kérdezte, hogy mit mondott a doki, mert hogy ugye holnap lejár a terminus és utána naponta kell CTG. Mondtam neki, hogy csak pénteken nyilatkozik, mert akkor néz meg legközelebb. Mondta, hogy Ő vasárnap bent lesz és szívesen megcsinálja a CTG-t. :D

Azon gondolkodtam, hogy lehet már pszichológiai akadálya van nálam a szülésnek?? Míg bő 1 hete simán el tudtam képzelni ahogy megyünk szülni, mostmár teljesen elképzelhetetlennek tűnik számomra. Mintha ez lenne már a természetes állapotom... Mondjuk ez azért is lehet, mert nekem nincsenek jóslók, vagy keményedések, inkább csak néha belenyilal, meg hamarabb fáradok.

Szilvi
KépKép
ceyla

Rékus,
Helyes pocid van! :)
És jó a nacid is. Én most a férjemét hordom, lehúzom a pocim alá, de jó kényelmes meg vastag anyaga van.
:D

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata, nem gyözöm mondani, milyen aranyos a kis Noel, látszik az arcán, hogy nyugis baba.

Kriszta, remélem lesz nálad valami, ha találkoztál a nyákdugóddal. :) Tudom azt mondják, hogy ez még nem jelent semmit, de nálad, aki már a nagyon a végén vagy , nem hiszem, hogy hetek kérdése lenne, hanem egy pár nap. Jelentkezz, ha van valami.

Dinuci, ha megérkeztél, te is jelentkezz, mi volt ma a CTG-n.

Nálam az a furcsaság van, hogy az én örökmozgo lányom, az éjszaka hagyott aludni, és most se sokat mocorog, de azért persze bejelentkezik, de feltünöen kevesebbszer mint szokott.
A vérnyomásom megint fennebb ugrott 2 napja, most már kezdem hinni, hogy az idöjárástól is lehet.

En elkezdtem inni a málnalevél teát, gondolom hallottatok róla, próbálta még valaki ?

Mares, hát ha ezeket a tanácsokat mind megcsinálod, ettöl biztosan elöbujik Gergö :)

Tudom én a hátsó sorban vagyok még a listán, de priviben adjon valaki egy telefonszámot akinek tudok egy sms-t dobni, ha netalán korábban elindulna nálam valami. Harmadik gyerek, sose lehet tudni. Köszi

Valaki kérdezte, hogy a kisfiam ott alszik-e már az ovodában. A válasz, nem se a kicsi se a nagy, csak ott ebédelnek ami azt jelenti, hogy 1-kor hozom haza mind a kettöt. Nálunk 1 óráig ingyenes az ovoda, ha ott ebédelnek azt fizetni kell külön, és plusz, ha még maradnak 4-5-ig azt is fizetni kell ami elég sokba kerül kb. 5-600 Euro a két gyerekre és nem is lehet csak ugy ott hagyni ha fizeted sem, ha az anyuka vagy apuka nem dolgozik csak itthon van. Tehát ha akarnám sem tudnám otthagyni délutánig öket, de minek is, inkább velem legyenek, mint egy idegen nevelje estig a fiaimat.

A Ctg-röl hazatérök jelentkezését várjuk :), már aki hazatért :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

[quote="kfmares"]K írta:kfmaresata: jók ezek a tippek, majd ma délután tornázok, a keddi után csak lesz hatása, palacsintát meg sütök este a torna után :) csak lesz valami :) tonikot is szeretem :) de az miért indíthat??? :shock:

Ugye nem arra gyúrsz, hogy mostanában megszülessen? Van még időd...

Kriszta
Kép
cherryke

Kri küldte:

"Örömmel tudatjuk, hogy 3:53-kor megszületett BETTINA baba. 3210gr és 54cm. Mindketten jól vagyunk és tiszta nővére."

Kriszta
Kép
cherryke

A hét első babuja, és még van 3 :) mindjárt vége a hétnek...

Kriszta
Kép
cherryke

ÉS végre egy LÁNY!!!
Óriási gratula Kri-nek és Betti babának!

Szilvi
KépKép
ceyla

Kriszta, Gartulálok!!! Sok sok tejcsit nektek!

Elég hamar ment, mert a tegnap este 8-kor irtad, hogy még nincs semmi, a nyákdugón kivül. Nagyon örülök.

Egy pár nap mulva már fotot is látunk Bettinaról.

Dinuci, most már huzz bele, mert igy sose érünk az "oktoberi kismamák " lista végére :))

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!
Voltam dokinál, hát készülődik Bogyesz kifele, ülni nem nagyon tudok, majd betojok úgy fáj. A méhszáj már nagyon meg van rövidülve, de még zárt, vasárnap vissza kell menni, ha addig nem történik semmi. Hát remélem a héten meg lesz a babóca. Majd mi is kipróbáljuk a tippeket :wink:
Kata1002: Köszi az infót, csak mindenhonnan azt hallottam, annak távoznia kell. Lehet hogy beragadt neked, és átugrotta Noel. Biztos neked is távozott,de nem láttad, mert olyan gyors volt, hogy észre se vetted :D Nagyon kis kiegyensúlyozott baba, tök jó.
Most azt hallottam, ha túlhordjuk a gyereket okosabbak lesznek, jó mi, egy csomó zseni gyerek lesz :D
Kfmares: Hát talán bejött a hagyma dolog, csak attól meg a beleimmel kínlódtam. Ma úgy kellett kirugdosnom a lakásból a páromat, mert nem akart már menni dolgozni,hát ha lesz valami. Elvitt a kórházba, szerencsére hamar végeztünk, így elküldtem dolgozni.
Rékus: Ari a pocid.
Kri: De jó neked,én meg itt hajkurászom a dugót :D
Sissy: Fél 10-kor jöttünk, el, ha jól láttam, nem láttalak, bár csillagokat láttam a fájdalomtól. Most nekem is nagyon fájt a vizsgálat, pedig nem szokott.
gira06

Kri: Most látom. Gratulálok! Az első kislány, hurrá :D
gira06

Ezek szerint ezek a dokik már a vége felé elég agresszíven vizsgálnak. :x Türelmetlenebbek mint mi??

Szilvi
KépKép
ceyla

Kri!

Éljen, éljen, éljen,......!!!!! Nagy gratula nektek!!!!! Nagyon várom Bettina fotóját!!!!

Rólunk:
Cukoreredmény: 6,2, a terheléses, tehát nem fog még kelleni az inzulin!! :)
Szerintem innen már kijelenthetem, persze finoman hogy megússzuk a végéig!!!
Jósló fájások éjszaka voltak, meg délelőtt minimálisak, de mostanra eltűntek.
És csak halkan jegyzem meg hogy nem hogy nem hittem hogy tényleg létezik..... :oops:

Mares!
Tuti nem leszek a következő, mert nagyon zárva a bazár oda lent!!!! És hát a jóslók jöhetnek akár 4 héttel előbb....

Viszont deréktól lefelé úgy fáj minden ízületem hogy megőrülök!!!
Remélem ez is a szüléshez visz közelebb.
Ja és hát mi nem vagyunk összepakolva, illetve még hiányzik egy szopis melltartó, meg egy papucs.

Tavasziszél!
Második babánál csak nem kell indításig elmennetek. Én szorítok nektek. Meg Flórának meg kell értenie több hely van itt kinn!!!! :D :D :D
Én is most már ezt mondogatom Lillának!!!!!

Kép
mók

Mares: igaz 11re ert haza a balesetirol, de nincs baj, csak zuzodas, pihentetni kell ...( tudjuk ez egy ferfinal mit jelent, most aztan a minimumot se merjem kerni)

hat en is azt hittem a masodik majd hu de pikk pakk jon, foleg miutan ugye a 15ik heten elkezdtem kinyilni, de nem!
Ejjel megint akkora bulit rendezett le odabenn hogy komolyan en mar majdnem sirtam a fajdalomtol. Akkora erovel rugja a bordam hogy ugralok en is az agyban:)

Ceyla: erre mar en is gondoltam hogy valami belso akadalyt gorditetttem a szules ele:( Pedig igazabol tenyleg akarom hogy kibujjon!

Kri??????De jo! Gratulalok! Akkor nem is telt el egy nap a nyakdugo es a baby kozt!
Remelem lesz kep is!

KAta: JO hogy Noel nyugodt, es annyira edes! Szuper kepek!

KépKép
tavasziszel

Kri GRATULÁLOK!!!! Pontosan annyi kiló , mint Julim volt anno :) És hosszban is csak egy centi a különbség. Jaj nagyon kíváncsi vagyok! Küldj képett mihamarabb!

Kata, örülök, hogy Noel nyugis baba, de biztos ti is azok vagytok :)

Gira, Ceyla, drukkolok,hogy legyen már valami :)

Dinuci? Talán, talán...

Rékus, szép a pocid (egyszer azt írtad, hogy nagy lett a feneked, hát nem is)

Mók, gratula a jó cukoreredményhez, most már tutira nem kell inzulin.

Mi jól vagyunk, de tegnap Andris akkora bulizást csapott este, és úgy rúgdosott lent, hogy alíg jöttem ki a wc-ről, már mehettem is vissza :)

Itt egyébként sokkal lazább a hozzáállás a túlhordáshoz. A dokim is azt mondta,meg a kórházban a szülésznő is, hogy ha nincs semmi gond, akkor a 42. hét végéig normálisnak számít a trehesség. Persze a túlhordásban már itt is rendszeresen ellenőriznek. Hát remélem azért nem kerül rá sor.

Kórházi csomag még csak fejben van összerakva :) valahogy nem tudom rászánni magam.

Holnap megyek dokihoz :) Olyan kíváncsi vagyok, mekkora most Andris.
Na majd még jövök, hátha ma indul a babaeső :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Kri

Kép
Vendég

Kri így kezdte ebben a topikban:

[quote="kri07"]S írta:kri07zia Kata,

óvatosan csatlakoznék Hozzád.

Nálunk is október 2-a a dátum elvileg. :lol: Már van egy 2 éves kislányunk, Brigi.

Rólad mit lehet tudni?

2010 októberi babák
Vendég

Rekus
Szép nagy pocid van :lol:

Ceyla
Lehet pszichológiai ok!
Gondolatban el kell engedni a babát, hogy meg tudjon születni. Arra kell gondolni inkább, hogy milyen jó lesz, ha már a karodban tarthatod az egészséges kisbabádat!
El kell vágni a "lelki" köldökzsinórt!

Mók
Az össze nem pakolás is lehet szülésgátló tényező :wink:

Az, hogy Noel nyugis, az nagyban annak köszönhető, hogy az első napok viszontagságai után már mi is nyugodtak vagyunk. Babácskánt az érzelmi radarjaival nem stresszhullámokat érzékel. Eszik, pihenget, rengeteget dajkáljuk. Bőven jut neki a pozitív testi kapcsolatból... :lol: :wink:
Vendég

http://babamamakapcsolat.blogspot.com

Egy pszichológus kolléganő írásai.... érdemes olvasgatni!
Vendég

Sziasztok!

Kriszta nagy gratula! Sok sok tejcsit!

Ceyla lányom császárrral született és nem akarják hogy megint tulhordjam igy biztos ami biztos kaptam egy idöpontott!

Mók most már tényleg meguszod az inzulint!

Kata gyönyörü baba Noel!

Rékus szép poci!

Én is kaphatok egy tel számot!?

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Ceyka

A kiszámított napon a terhesek mindössze kb. 10 %-ának szülése zajlik le, azonban nem kell lebecsülni ezt a számítást, mert +/- 7 napon belül zajlik le a szülések 80-85 %-a. A fennmaradó 15-20 % nagyobbik része sajnos koraszülés, a többi túlhordás.

http://www.zatik-nogyogyasz.hu/szules.htm
Vendég

Sziasztok!

Kri:Nagyon nagyon gratulálok,sok tejcsit,és várjuk a képeket,beszámolót!!

Rékus:szép a pocakod!!!!

Dinuci:csak nem?Merre vagy?

Ma mi is voltunk ctg-n,vérvételen,dokinál,uh-n.
Lili 2970 g,minden ok,méhszáj ugyan zárt,de a dokim azt mondta nem sokára meg lehet.Ő elutazik okt.21-én síelni,ezt ma tudtam meg,de jól megvizsgált, (nem volt kellemes),és azt mondta,meg lesz addig,mert ugyan zárt,de puha a méhszáj,és megrövidült,múlt héten még c3000 volt,ma c2000.Nekem ma mondta a szülésznő,hogy igyak málnalevél teát,mert az puhítja a méhszájat,meg szülésnél is jó.Szóval még jövő szombaton mennék fodrászhoz,azt bírjuk ki,és aztán szülnék én is.Nekem is két szopis melltartó hiányzik még.Egyébként azóta nem erősen,de sokat keményedik a hasam,mióta megvizsgált a Doktor bácsi....

Kép

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attac
hments/1285858462.935.jpg[/img]

Két ma reggeli kép...Én amúgy nagyon jól érzem így magam!!

Többiek,hírek??

Szilvi

sissy01

Kép

ez nem ment át...

Szilvi

sissy01

Sziasztok!!!

Jó régen tudtam írni,de olvastalak titeket!Remélem nem baj ha csatlakozok hozzátok így a végére.

Kri:GRATULÁLOK és sok-sok boldogságot,tejcsit kívánok!

Sissy:szép pocód van!

Nekem már nagyon lent van a pocim,nyomja is a hólyagomat:) a derekam leszakad a hasam alja meg szúrkál. A hasamba tegnap óta zsibbadást érzek,de állítólag ez normális szülés előtt. Szerintetek???
Holnap már október!!!!
Kitartás mindenkinek!
vikca

Szép estét mindenkinek!

Előszöris :KRI ÉNIS SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICIHEZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT NEKTEK!!

Bocs hogy eddig nem jöttem mosti rövidke leszek, egy orája értünk jaza reggel ota. Párom is orvosnál volt, énis ugye, bevásárlás, meg apu korház stb.stb.

Köszi hogy ma is gondoltatok rám!Nst 10pontos, magzatviz tiszta, minden ugyanaz mint tegnap előtt kivétel hogy immár 1 ujjniyra nyitva vagyok és mint kiderült csak én nem tudtam, 2napja megy a nyákdugóm :roll: És már fájásaim is vannak mai nap folyamán.Szóval nem tudom :roll:

Sissy:csini vagy, hajrá neked is!

Kata:Noel csodaszép mint mindig, de szeretheti a mamája :-)

Ceyla:finish?? Neked mikor? Mit érzel? :-D

Rekus:köszi hogy hiányoltál, ari vagy és örülök hogy nálad is azért minden passzol!Csini vagy te is.

Tavasziszél:dede! A sex ha nemis szülsz meg de rásegit! Ma megdicsért a doki mert kérdezte megfogadtam e a tanácsot, és azt mondta van is eredménye :-) Ekkor mondta (mutatta) jön a nyákdugó is, meg 1 ujj.

Ne hari akinek nem irtam, muszáj mennem fáj a derekam megint el kell feküdjek kicsit. De azért van egy olyan érzésem holnap még fogok jönni!

Sziasztok minden jót addigis és ha van valami valaki értesitsen engem is.... léééééci :-D

dinuci01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: