Sziasztok!
Na, ma nyugisabb napun volt, mint tegnap. Tegnap délután 4-kor aludt el végre, én meg addigra már átestem a holtpontomon, felpörögtem és nem tudtam lefeküdni sem. Így bekevertem a mézest, amit ma meg is sütöttem, kitakarítottam a konyhát, meg egy csomó apróságot még megcsináltam. Többek között vettem az expresszen nagyobb ruhákat MArcinak. Most kezdtük el hordani a 62-eseket és ezekből már kevesebb volt itthon, így 62-től 80-ig vásárolgattam

Már postázták, úgyhogy várjuk
Kriszti, Anna baba édes nagyon, és a ruci is tündéri. Nekünk is van karácsonyi rugink már

Abban megyün k25-én apumékhoz
Friday, majd számolj be hogy sikerült a mézes, a mienk nagyon fincsi

Két nagy doboz tele van vele, kíváncsi vagyok meddig lesz meg
HuSzilvi, tornával várd meg a 6 hetes kontrollt, de nekem is aztmondta a doki akkor, hogy már lehet. Ő főleg a lépcsőzőgépet mondta, de mondta hogy óvatosan, fokozatosan lehet felüléseket is csinálni. Na hát azóta semmit nem csináltam még
De szerintem 6 hetes korig elég, ha az alapvető mozgásoddal mozgatod a hasizmod, nekem néha még az is fájdalmas volt (bár az a császár miatt sztem).
Zsuzsi, akkor nálatok sem egyszerű egy etetés

Hogy tudsz időt szakítani a fejésre? Mostanában Marci rájött, hogy sokkal jobb anya ölében, mint a kiságyban vagy a játszószőnyegen

Egyenes út az elkényeztetéshez

De most este fürdés után betettük a kiságyba és kb 10 percig volt hiszti, akkor átfordítottam a hátáról az oldalára és azóta alszik (kopp-kopp-kopp)
Móni, várjuk a fejleményeket!
Edina, várjuk a folytatást
Kriszti, szex nálunk is megvolt, de nekem nagyon nem volt jó

Olyan száraznak éreztem magam és ezért fájt is, pedig párom azt mondta nem volt szárazság odabent

Valakinek hasonló tapasztalat, esetleg ötlet hogy mit tegyek ellene???
Vick, örülök, hogy finom lett a süti. Tényleg nem a külső számít, hanem hogy szeretettel készült, abból meg gondolom nem volt hiány!!!
Na, megyek elteszem magam addig, amíg fel nem kel Marci. Nálunk a napirend eléggé össze-vissza van mostanában, mert vanamikor kevesebbet eszik és így hamarabb ébred, úgyhogy tervezni nem nagyon tudunk. Igazából fel vagyunk rá készülve hogy bárhol bármikor ébred és éhes lesz
Még nincs fenyőfánk sem...