A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

En is mara elbucsuzom. Joghurtot iszogatunk apjukkal (na persze a szendvics vacsi utan :wink: ) es tv-zgetunk!

Jo ejszakat. Holnap jovok! :)

Kép

Kép
lorcika

még egyszer bekukk.

Csak hogy meglessem nem történt semmi változás az állapotunkban. Úgy felfrissültem a forró fürdőtől, és jót játszottam Leventével. A szivacsból jó magasról a köldökömre csobogtattam a vizet.. teljesen extázisba jött a gyerek! :) Nagyon aranyos volt! :)

Most benyomom a gyümi vacsim... dinnye, ananász, eper. Hmm nyamm nyamm alig várom hogy ide kapjam már az ölembe, apa sürgölködik a konyhában.

Persze előtte ettem egy kis lecsót is :)

Holnapra a bodza üdítő is kész lesz, már azt viszem a Ctg-re, remélem finom lesz! :)

Lesz egy olyan öt liter, amíg az elfogy addig áztatom a maradék virágot... a héten bodza kúra lesz nálunk! :D

Nah tényleg jó éjt! :)

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

most tettem le a kendőből Viktóriát, eddig itt volt velem - persze szundi üzemmódban. én közben megvacsoráztam - kicsit le is ettem szegény gyerekem fejét... :oops: :shock: :roll: szerencsére, nem ébredt fel :lol:

katéter volt, de nekem nem volt gáz sem a felhelyezés, sem a kihúzása. sőt, őszintén szólva jó volt h bent volt egy darabig, mert nem kellett a friss sebbel rögtön kirohangálnom budira. csak másfél nap múlva szerelték le rólam. apró örömök :?
hajnali kettőkor műtöttek, du. 5kor keltem fel először a szülésznőm segítségével. nekem min. 8 órát mondtak, ill 12-24 órát említett még a dokinő, de végülis aszondta h minél több, annál jobb, bár manapság már nem kell kivárni az egy napot.
ja és a műtétnél kiscicák játszadozását sem éreztem. semmit.

melcsi,
én is hiszem h a legtöbb dolog fejben dől el - csak nem mindig a mi fejünkben :roll: :lol: mert az én fejemben első perctől a legeslegutolsóig az volt h én normál úton szülök (gyorsan, könnyen ;)), oszt úgy látszik, gyerekem fejében vmi más lehetett... :shock: :roll: :wink:

Dóri,
boldog hófordulót a kisfiadnak! kár h lábadozással telik
:? :( de a lényeg h a gyógyulás útján haladtok.

jó éjt!
Vendég

Sziasztok,

köszi a válaszokat a császárral kapcsolatban, és a katéter témában is megnyugodtam :wink: . Apóst is kifaggattam, de miután célozgatott rá, hogy esetlegesen netalántán nem szeretném-e ha ő jönne be asszisztálni a csaszihoz inkább más témára tereltem a beszélgetést :roll: mondtam neki mi még mindig a folyosón izguló nagypapa szerepet szántuk neki, nehezen nyeli le, de ez van... :?

Dóri, tök jó hogy homeopátiás dokid van, asszem én is rábeszélem anyóst képezze ki magát, ő lesz a gyerekdokink, az unoka miatt biztos belevágna :) Nem semmi hogy Marci már 1 hónapos, tényleg marha gyorsan rohan az idő :shock:

Melcsi, én is elég pörgős munkahelyről távoztam, még mindig hívogatnak az utsó munkáim miatt, és őszintén szólva nem gondoltam volna hogy ilyen könnyen feladom majd az utazásokat meg a kihívásokat amit a munkám jelentett számomra, de egyre inkább úgy érzem, hogy azért ki van ez rendesen találva, és a hormonok végzik a munkájukat :) Nem hiányoznak sem az egynapos repülőutak sem az 4-5 órás megbeszélések. Nem gondoltam volna ennyire le fog kötni a gyerekszoba rendezése.
Már most sok újat tanultam magamról. Azt mondják, a gyerek nevelése közben tanulunk a legtöbbet magunkról, hát biztos így lesz :)

Ja és én is hiszek aban hogy minden a fejben dől el,persze kivételek itt is vannak egyet kell értenem Dooval :cry: Én szülőszékes szülést terveztem, aztán alábbhagytam a természetes szülésre mikor kiderült Zsófi faros, és most meg olvasgathatom hogy milyen is a császár... De hiszem hogy megvan az oka ennek is... ha rájöttem mi, majd megosztom veletek :wink: :lol:

Csajok, én valahogy rosszul működhetek már megint, mert én kb két hete álltam neki nonstop zabálni, és eddig nem ettem sokkal többet. Mindig kell egy kivétel aki erősíti a szabályt :lol: Szerencsére űrtérfogatom véges, így az valamennyire leszabályozza a zabálásomat :lol:
pici76

Jó reggelt!

Nekem inkább csak megváltozott az ízlésem, mint csökkent volna az étvágyam. De semmi nehéz kaját nem kívánok, amit előtte imádtam azt sem, pl cigánypecsenye szalonnásan, nah az az egyik kedvenc volt... most gyümiből eszem inkább, de volt egy két nap, hogy összesen ettem egy ananászt és kész. tegnap is végül az eper lemaradt a sorból, de egy negyed dinnyét meg egy ananászt bevágtam...

Megyek CTG-re, remélem hazaengednek.. ugyanis terveztem utána egy ősasszonytalanítást a fodrásznál, meg a kozminál... hamár a karmaimról lemondtam! :cry: Legalább a bozontjaim legyenek rendezettek. Épp modtam anyósnak, szerintem még ő sem látott így, hogy gyerek kibújik meglát és visszakéretőzik. :D

Legalább már vagy két hete lett volna esedékes a fodrász, rövid haj átka, gyakran kell vele járni, mert kimegy a fazon belőle, megszárítom szépen egy órát úgy van és kész... lelapulmeg összevissza áll.

Levike ma sem mutatja semmi jelét a megszülethetnéknek, olyan kettős érzésem van vele kapcsolatban. kicsit örülök is hogy még csak az én pocibocim és végülis tegnap sem okozott semmi különös elviselhetetlen galibát....aludni is remekül tudok a két pisijárat közt.
De gyakran eszembe jut, hogy már milyen jó lenne, ha mindenki nyunyababája lenne és nem csak nekem kéne cipelnem a vele járó terheket! :) És hát a hason alvás... szóval ilyenekről álmodom. Jah és három napja sírok álmomban... ez azthiszem örömet jelent! :shock: :shock:

Különben van abban igazság, hogy a túlhordás nagy százalékáért az anya felelős, mert lelkileg még nemkész arra, hogy elengedje a babát. És ez az első terheseknél és nagy korkülönbségeseknél jelentősebb... Gyakran úgy érzem, hogy felkészültem, utána meg játszunk egy jót, mint pl tegnap a kádban és inkább mégsem engedném el! :)

Szóval most nincs sürgetés... várakozás van. Jah és ami zavar, hogy apa egyre elkeseredettebb... ő nagyon várja. És minden nap ahogy eltelik Levik enélkül, egyre depisebb lesz. :(

Lelőttem magam, mentem ide meg oda, perzse csak light tempóban és ne aggódjatok, egy busz vonalán van a kórház is meg a szépségszalon is, úgyhogy nem csalingázok össze vissza, csak célirányosan közlekedek. Vezetni nem tudok amióta behelyezkedett a bordámhoz a popsijával, mert egyaltalán nem tudok oldalra fordulni... a múltkor is majdnem nekimentem sávváltásnál a mellettem lévőnek.... úgyhogy marad a BKV. De talán már átadják a helyet, ha nem akkor nem leszek rest szólni valakinek hogy pattanjon fel! :D

KépKépKép
bogyra

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Képzeljétek jeleim voltak,VALÓDI JELEIM! :lol: :lol: :lol:
Én már tényleg azt hittem,hogy sosenemse lesz semmi :roll: Gondolom ehhez hozzájárult a napi öt-hat telefon,ami mind így kezdődött:na mivaaaaaaaaaaaan?Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem ez 1általán nem zavar,sőt!
Szóval tegnap este először csak finoman,majd egyre erősebben elkezdett fájni a keresztcsontom és később az egész gátam majd leszakadt.Tudtam,hogy ez nem az még,mert Lili nagyon is ficánkolt közben és keményedéseim sem voltak,de ez már jel volt,mert amit közben éreztem lelkileg az semmihez sem volt fogható!
Fájdalomnak így én még nem örültem,de aztán kicsit meg is ijedtem :roll:
Apa is nagyon izgult,beszélt sokat Lilihez,már ő is nagyon szeretne igazán apuka lenni.Mondta is tegnap,hogy most már apa leszek,igazán apa!Édes volt nagyon.
Hajnal kettőkor aludtam el,addig fájtam,és most is érzem azt,ahogy tegnap kezdődött,olyan,mint mielőtt meg akarna jönni.
De az étvágy csökkenésről én sem tudok beszámolni,a tegnapi napot végigettem,és már most is benyomtam egy kakaós csigát.
:oops:

Mindenkinek szép napot!

Kép
bringababa

Jó reggelt mindenkinek!

Még mindig egyben. Igaz lehet ez a lelki oka a túlhordásnak, próbálom győzködni magam hogy most már jöhet Zsófi, de mélyen legbelül valahogy nem érzem így, hiába próbálom becsapni magam... azért még beszélgetek ma magammal, hátha sikerül mégis meggyőzni magam :) Enyhén tudathasadásos állapotban vagyok :? pedig még csak 8:30... én is megyek ma NST-re.

Mindenknek szép napot!
pici76

Bringa, gratulálok a görcseidhez :) :lol:
pici76

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Bogyra köszi az infót (katéter és társai). :)
Végülis az a logikus, hogy a spinál után teszik fel, nem? Ne fájjon már az is!
Már beszereztem olyan szopókás üdítőt, hogy menjen a fekveivás.
Engem ugye délelőtt műtenek, úgyhogy szerintem csak másnap fogok felkelni (én így tervezem). A fejemre meg figyelek:)
Álmodban sírsz? Aztaaaa. Biztos Levivel álmodsz vagy valami nagyon szépet. Remélem.

Bringa, most akkor örülni kell a fájdalmadnak, ugye? Jól van, ha Te örülsz, akkor mi is! Már ennyire vártál valamilyen jelet, mi?

Jó nst-zést azoknak, akik mennek!

Én majd még jövök, kicsit dvd-zek és véglegesítem a csomagomat.
Holnap bevonulok. :roll:

Kép
niki30

Picim,drága!
Nem lehet,hogy elfelejtetted kikulcsolni a lábaidat :roll: :shock: :wink: :?:
Nézd csak meg gyorsan :!: :lol:

Kép
bringababa

Igen,Niki,mert nekem tényleg nem volt ezidáig azt az ominózust pénteket leszámítva semmi,de ez most igazi jel volt,hogy császár ide vagy oda,de Lili is úgy érzi közeleg az idő!
Hülyén hangzik,tudom,de én most nagyon megnyugodtam,mert így valahogy nem tűnik annyira természetellenesnek ez az egész műtétesdi.

Képzeljétek már megint olyan 18karikásakat álmodom,én szégyellem magam............ :oops: :oops: :oops:

Kép
bringababa

Bringa, Niki a lábkulcsolós :) meg Melcsi :)
nekem a lelki lábaimat kell szétkulcsolni asszem :)

Niki most jobban izgulok miattad , mint magam miatt, hogy már igy tudod mikor történik :)
pici76

Bringa, nem akartam mondani mert hát már a terminusom is lejárt meg minden, de ma én is 18 as karikásat álmodtam :oops: :oops:
hiába a hormonok azért működnek, mit működnek... tombolnak :lol:
pici76

Ők keresztbe rakják most,de te lehet úgy felejtetted,amíg vártad vissza a dokidat! :wink:

Kép
bringababa

Elég korán keltünk apával,én már terveztem,hogy ráugrom,de az álmok terveznek,Alexa meg végez,ő is korán kelt :shock:

Kép
bringababa

a gyerkes lét örömei :wink:
pici76

gyerkes=gyerekes
pici76

Pici, köszike:)

18 karika ide, 18 karika oda, ma valamit produkálnom kell apának, mert egy hétre magára hagyom. Mi lesz vele nélkülem?

Kép
niki30

Niki, egy egész hétre?? Nem engednek haza 4 nap után?
És tudod hogy délelőtt vagy délután lesz a nagy esemény?
pici76

Pici, délelőtt lesz, vagyis reggel.
De ugye szerdai nap. Úgyhogy szerintem a hétvégét is bennt töltjük, na meg utána a pünkösd hétfőt is gondolom.
Szerintem.

Kép
niki30

Ne már!!! Hétvégén is elengedhetnek simán ha minden rendben van. Nehogy már + 3 napot bent maradj ha nem muszáj... gondolom nem szeretnél.... és hát mi lenne apával?
Azért ezt kérdezd meg...
pici76

Sziasztok,

Voltam CTG-n, minden normalis, megvizsgalt a doki, 1 ujjnyira nyitva vagyok...szoval nem csak egy ujjbegynyire!!! Oke...es???? Tok nyuffancs kedvem van!!!! :( Nem akarom tulhordani Ricsiket, de egyaltalan nem ugy nez ki, mint aki rohan kifele!!! :(
Ma reggel gorcsolgettem a ctg alatt is.....de most mar ez is alabb hagy!! Meg a remenyt se adja meg nekem!! :( Pedig mar olyan kivancsi vagyok hoyg nez ki, meg mar ott tartok, hoyg fajjooon maaaar!!!!! Hadd erezzem (persze ezt tudom meg megbanom ;) )
Szoval most itt nyuffogok....mert mar elment ugye jo egy hete a nyakdugo, ami nem jelent semmit tudom, meg joslofajok ma megint, ami nem jelent semmit, 1 ujj, az se jelent semmit. Csutortokon kell mennem a doki rendelojebe!! Nem akarooooook!!!! :( :( Utaaaallom, szuljunk, es ne is lassam tobbet!!!!
En is hiszek az agyban eldolt dolgoknak, de nalam mar szerintem az van, hogy annyira gorcsosen akarom, hogy azert nem jon. Meg votlam gyozodve, hogy a ho kozepen meg lesz. MOst meg azert imadkozhatok, hogy legalabb idoben jojjon!! :(

Niki, Pici olyan jo nektek, hogy a heten mar kint lesz a babatok.

Bringa en is orulok a gorcsodnek, en is mar a josloknak is ugy orulok...persze most mar mulnak el..pedig reggel remenykedtem, hogy a doki benyul es Ricsikevel huzza ki a kezet!!! :lol: :lol:
Ha raugrok apara az segit??? Mert akkor a heten inkabb minden nap raugrok, hatha Ricsimicsi megunja a sok zaklatast!!! :D
Persze az en eletemben ilyenkor van az, hogy ha most mondjuk minden nap raugranek apara..es szinte eronek erejevel kikenyszeritenem Ricisket, olyan brutal szulesem lenne, hogy majd odavesznek. Ezert nem merem, mert ismerem mar ezeket...nalam ezek igy mukodnek. Lazitanom kene....de nem nagyon megy.
Na mindegy. Nem nyekergek tovabb!!

Legyen jo napotok. Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Lányok!
Mégiscsak van egy huszadikai babánk!!!!!!!!!
Másik topikban olvastam,hogy Rena tegnap császárral világra hozta Balázst,ha jól emléxem 49 centivel és 3400 grammal!
:lol:
Jól beelőzött minket! :wink:
Gratula nekik!

Kép
bringababa

Gratulalok Rena!!!! MI van mar itt? Mindenki elozget??? :)
Sok puszit nektek!

Kép

Kép
lorcika

Drága Lorcim,jól kivagy :cry: !
Akartam vmi vígasztalót írni,de a a legújabb hipotézisem még annyira új,hogy nem nagyon tudom értelmes szövegbe foglalni :shock:
Ezért inkább megy a buksi cirmi neked! :wink:

Kép
bringababa

Bringa:Prrrrrr.....prrrrrrrrrrr.....prrrrrrrrrrr :)

Kép

Kép
lorcika

Az pedig mindenképpen előnyös,ha apára veted magad,egyrészt feszkó csillapodik,másrészt még bármi is lehet :roll: :wink:
Én a ma reggeli kudarc után azt tanácsolom minden kedves maminak,hogy amíg még lehet használjon ki minden lehetőséget egy kis összebújásra! :wink:

Kép
bringababa

Hello!

Én is megjöttem a CTG-ről, úgy néz ki Levente a három-négy hét múlva esedékes fodrászt is kivárja odabent! :D
Semmi keményedés, az alaptónus kicsit emelkedett, de ennyi.... lapos mint a moháve sivatag...

Úgyhogy pukkadjon meg a magzatburka! :lol: :lol: :lol: :?
Hát kíván ilyet egy élanya????? :D

Avégén olyan egyszerre eresszük el ezeket a babókat, hogy szegény Legi még vajúdás közben is táblázatot fog szerkeszteni! :D

Legi! Vigyél laptopot szülni! :D Mert lehet mind együtt megyünk.

Hát a végtelenségig csak nem maradnak már bent? Legalább is remélem! :) De ezt a kis hátralévőt már féllábon gugolva is kihúzzuk, úgyhogy mindenkinek fel a fejjel. Nekem olyan jó kedvem lett, hogy kivedlek ma ősasszony mivoltomból... Gogol akár rólam is írhatott volna. :D

Nem is írtam, holnap még vizsgázom egyet jogból! :) 15:15-kor, most ez a legtávolabbi cél, amit magam elé állítok, nah meg Levike elé... fránya pociboci hamár nem jött ki két hete, akkor mostmár maradjon nyugtin a vizsgákon. :D

Lorci! Ne légy szomi és nyaff nyaff, mert te mindig olyan vidám vagy és amikor az ilyen hozzászólásaidat olvasom, akkor én is úgy elkeseredem... igyék egy eperturmixot, fagyizzon meg, dobjon le egy pék sütit és máris más fényben látja a világot kend! :D

Bringa a legújabb Mel Gibbonunk! :) Jók ezek a jelek, én is minidg felvilágosítom az embert, hogy ez már aztán jel mire ő türelmetlenül megkérdi, akkor ma szülünk???? :D

18 karikáról annyit, hogy mi tegnap karikáztunk :D , de már nem nyújtotta a régi élvezetet.... legalábbis nekem! :D :D Szóval olyan érzésem volt, mintha a húgycsövem a gyerek koponyájának simulna, amitól félórán keresztül felfázásos tüneteket produkáltam, aztán elmúlt... Lent var már ez a baba ahhoz, hogy zaklassuk koponyálisan :D Ezt kellett megállapítsam. Szóval ennyit a 18 karikáról nálunk! :D

Niki! Képzeld nem örömömben sírok, hanem a mindennapi konfliktusainkat élem újra a párommal, a minap a mosogatógép bepakolásáról álmodtam, amit elfelejtett megcsinálni és ezen fakadtam sírva... de csak álmomban sírok, szóval nem könnyes a szemem... megnéztem valóban örömöt jelent! :) Csakfuri hogy ilyen hülyeségeket álmodok... :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Akkorat rohogtem a pukkadjon meg a magzatburka duman!!!! :lol: :lol:
Jol van na nem nyuffogok. Csinaltam megint a sepcko meggylevest, most hutom, apa most itthon van velem, o osszedob egy lecsot, aztan legalabb halalra zabaljuk magunkat.
Este meg elkapom egy karikara......Riciske feje meg szeirntem nincs annyira lent....szoval mehet a tema!! ;)

Bogyra irigyelle, hoyg igy fogadtad a hirt Levike terverol..bar biztos jon o most mar. Lehet cska pontosak ezek a budos kolkok. Es nekem is 27-en reggel fog kopogtatni a mehszajamon!!!

Kép

Kép
lorcika

Bogyra: Akkorat rohogtem a pukkadjon meg a magzatburka duman!!!! :lol: :lol:
Jol van na nem nyuffogok. Csinaltam megint a sepcko meggylevest, most hutom, apa most itthon van velem, o osszedob egy lecsot, aztan legalabb halalra zabaljuk magunkat.
Este meg elkapom egy karikara......Riciske feje meg szeirntem nincs annyira lent....szoval mehet a tema!! ;)

Bogyra irigyellek, hoyg igy fogadtad a hirt Levike terverol..bar biztos jon o most mar. Lehet cska pontosak ezek a budos kolkok. Es nekem is 27-en reggel fog kopogtatni a mehszajamon!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok lanyok , egy kicsit bekukk! :)

Megprobalok legalabb ezen az oldalon kicsit visszaolvasni!

Fejben eldolos tema: En vegig terhesseg alatt ugy voltam, hogy nem feltem a szulestol, es amikor beertunk akkor sem feltem, es nagyon jol sikerult minden...vegig ugy voltam vele, hogy minden csak jol sikerulhet, a babaval es velem is, es igy is lett. Szerintem nagyon fontos a pozitiv hozzaallas! Ugyhogy Melcsi tessek csak POZITIVAN hozzaallni dolgokhoz, es talan a jot meglatni benne, meg akkor is ha nem olyan egyszeru...ne is gondolj negativan semmire sem, nem tesz jot, sem neked, sem babodnak sem!

Bogyra, baba elengedese tema: Akkor Domcsi biztos erezte, hogy mar napok ota mondogattam neki, hogy most mar bujjon ki...es meg aznap mikor az NST/n voltunk, 05.03an, meg akkor is mondtam neki, hogy nagyon szeretnenk most mar latni es tessek kibujni, mert anya/apa nagyon varja ot :), es lass csodat ra ket orara elfolyt a magzatviz. TEHAT: Szofogado baba volt! :))

Bringa, ezek nagyon jo jelek, csak igy tovabb! :o

Szules utan bent toltott napok: Nekem 72 ora volt a kotelezo, szoval harom nap...es ha nincs gaz, utana hazaengednek, hat mivel mano nem sargult be es nekem sem lett hala semmi bajom, igy hazajohettunk! (meg is hulyultem volna, ha egy nappal meg tobbet kell bentmaradni! :evil: :twisted: )

Niki, Pici nektek hatalmas drukk a hetre, nemsokra talakozhattuk a babotokkal! :)

Kép
elizabeth25

18 karika...JA...en mar alig varom, hogy visszaterjen az eletunkbe, mert mar egy honapja nem voltunk egyutt...ugyhogy vakarom a falat! :?

Kép
elizabeth25

Hú,de kis jó kedvűek vagyunk,Bogy! :wink: :!:
De még egy időpont,amihez Levinek alkalmazkodnia kék,hát csoda ha az a kölök nem mer onnan kibújni :roll: :?: :!: :?:
Azért holnap csak ügyesen,majd szorítok neked...........Jaj,jaj,az nem jó,mert még a múltkori szorítás is csak tegnap estére lazult valamelyest,akkor viszont gondolok majd rád! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Az hogy hőgutát kapok nem egy jel????? :D Melegem van örökkééééé!!!
Jelek: Muszáj az arcnak felpuffadni szülés előtt? Muszáj a hasnak lemenni teljesen? Érezni kell, hogy beékelődött a feje?
Ha azt mondjátok valamelyikre is, hogy igen, én agyvérzést kapok!!!!!!!! :twisted: :roll: :oops: :lol: :lol:
Nekem van ezekből: NOTHING!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

LORCI, FEL A FEJJEL!
Én csak azt tudom Neked mondani megnyugtatásképp, hogy hidd el, sokkal jobb, ha magától indul meg Ricsike.
Én ugyan láthatom Emmát már szerdán, de nem természetes úton fog megindulni a szülés és ezt kicsit sajnálom is.
Szóval nyugi bébi, minden úgy lesz jól, ahogy alakul. Jön Ricsike magától. Örülj neki, hogy jól érzi magát odabennt. Szerintem ez is olyan fantasztikus.

RENÁNAK PEDIG SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS BALÁZSHOZ! ÉLJEN! :D

Bogyra, sírás...hormonok, hiába....drága vagy!
Ja, jót röhögtem ezen a karikázáson. Ezt is csak mi értjük:)
Jut eszembe, meggyleves. Látod mennyire bejött a meggylevesed? Lorci is és én is kipróbáltuk! Isteni lett mondhatom!

Kép
niki30

Lorcika!

A hőguta igen is jel és nálam is van! :D Szóval szülüüüünk! :D

És amúgymeg semminek sem muszály és minden relatív az álatalad felsorolt jelek közül. Fejet nemigazán érzed max annyit, hogy nehezebben pisilsz meg jársz, de ez sem kötelező, főleg első babánál!

Nekem Gergő "derék" égből villám csapásként folyatta el a pancsivizét, nem voltam püffedt, nem fájt max a derekam előtte pár nappal, de hát kérdem én kinek nem fáj ebben a korban már a dereka????? :D :D

Szóval nyugalomság szálljon reád!

tényleg milyen nagy sikert aratott a levesem, örülök neki hoyg mindenkinek ízlett! :) Énis nagyon szeretem, lehet én is csinálok ma olyantot! :)

De egyenlőre megpróbálok intézkedni egy nagyon fontos ügyben. Kaptunk az OTP-től egy levelet, hogy felmondják a hitelünket, mert valami végrehajtó végrehajtást kért a kecónkra. Felhívtam a végrehajtót, hogy mi a csipa ez? Erre közölte, hogy a közösköltség tartozásunkat kérték behjatani, melynek összege 30 000 forint és érvényes részletfizetési megállapodásunk van rá és fizetjük is annak megfelelően, csak tavaly voltak kis anyagi gondjaink, és összegyűlt majd 9 hónapnyi tartozás, amit januártól törlesztünk, a megállapodás szerint úgy hoyg minden hónapban duplán adjuk fel... Nah szal a helyzet elég durvisztikus.

Ma megyünk a ház könyvelőjéhez, hogy adjon papírt arról hogy megállapodtunk ésvonják vissza a végrehajtást, aztán holnap OTP járat, hoyg visszamenőleg januárig kikérjük a befizetésekről az igazolást, aztán végrehajtó járat, hoyg villám gyorsan vetessele a földhivatalban a lakásról a végrehajtást, aztán újra OTP, hogy nehogy felmondják a hitelt! :( Kicsit izgi lesz , aztán délután vizsga, nah ha ettől sem robban ki Levivitéz holnap estére, akkor tuti olyan fajta gyerek lesz akinek fát lehet majd vágni a hátán! :) Lányok álma! :)

KépKépKép
bogyra

Lorcika!
A hőguta jel,igenis jel,mégpedig annak a jele,hogy itt a nyár :shock: :wink: Namármost ennek így kell lennie,a nyár jár bizonyos jelekkel 8)
A szülés is,csak éppenséggel nem kötelezően egyformákkal :lol:
Tapasztalatom és szerény véleményem szerint azok puffadnak fel,akik esetleg néhány plussz kilóval és enyhén zsíros és laza kötőszövettel rendelkeznek,mint például én :roll: Ergo:püffedés nem kötelező.
A koponya beékelődését sem érzi az ember lánya,legfeljebb látja és érzi lejebb megy a hasa.Most olvastam valamelyik születéstörténetben,hogy már rég nyitva volt a mama,meg eltűnt a méhszáj,de a baba feje még mindig nem volt teljesen beékelődve.Ergo:ezek sem kötelezőek. :wink:

Már nem sok idő,és jönni fognak a te szülésed és Ricsi születésének igazi és egyedi jelei,addig pedig cirmicirmi!

Eliza!Domcsi nagyon cuki bébi!Beállt már a napirendetek?

Dóri!Bébik jobban vannak?

Kép
bringababa

Sziasztok Lányok!

Végre itt,kihasználom az alkalmat,hogy a királyfi alszik,és amit tudok leírok,de nagyon sok mindenről akarok mesélni,igy lehet,hogy több felvonásos lesz.
Szóval holnap lesz egy hete,hogy itthon vagyunk,ebből két éjszaka volt húzós,a többit zökkenő mentesen vettük.
Gyarapodik a súlya,imád fürdeni,két napja délutánonként nagyokat durmol a kertben a babakocsiban.Néha fáj a hasija,olyankor apa maszírozza és tornáztatja,amit nagyon élvez...én meg csak gyönyörködöm benne,olyan mesebeli. :D :D Este megkérem Nándit tegye fel a képeket,mert ha annak most neki látnék nem tudnám leírni a szüléstörténetet.

Szóval 2007.05.04.-én hajnalban furcsa tompa fájdalomra ébredtem,Nándi ment dolgozni mondtam is neki,hogy olyan rosszul aludtam,fájt a hasam,aztán mikor kimentem a wc-re láttam,hogy elment a nyákdugó,felhivtam apát,hogy ha lehet estére ne programoljon,mert szülünk. :?
Aztán a délelőtt folyamán 7-10 percenként jöttek fájások,de ha még emlékeztek rá,online közvetítettem hogy hogy vagyok mit érzek,teljesen jól voltam,nem fájt jobban,mint mikor megjön.
Aztán fél12-kor anyukám azt mondta,ne rizikózzunk,induljunk el a kórházba,mert nem tudni milyen gyorsan indulnak be az események.
A kórházba érve felvették az adatokat,és lehívták értem a szülésznőt.(tudjátok nekem nem volt se fogadott orvosom,se szülésznőm)
Mikor megláttam Nórát minden félelmem elszált,mosolygott és abban minden benne volt,tudtam,hogy jó kezekben leszek.
:wink: :wink:
Mire a formalitásokon átestünk volt 2 óra,megérkezett apa,és az ügyeletes orvos is,Kerényi doktor bemutatkozott majd higgadt magabiztossággal közölte,hogy negyed 4-kor burkot repeszt.
Tetszett hogy nem hagytak magamra,folyamatosan ellenőrízték a folyamatot,mégis hagyták hogy ketten legyünk apával,aki folymatosan maszírozta a hátam ,derekam.
:)

KépKép
riella77

Bogyra: Akkor varom a derek ebgol villamcsapast! :)

Remelem nem lesz gond ebbol az OTP-s dologbol. INtezkedjetek ezerrel!!! :)

NIki igazad van, meg is ertelek...mar tudom tul turaztatom az agyam. Na most mar tenyleg leallok. Sose birtam a varakozast....ezert nyamvadok ennyit. De hat ecce ki fog jonni ez a kis cunceger!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci, bizony, egyszer kijön. Nemsokára. Légy türelmes, ok?!

Bogyra, nem hangzik túl jól ez a sztori!
Csak intézzétek, amit lehet. Óvatosan közelekedni!

Kép
niki30

Bakker Bogyra! :evil: :twisted: :evil:
Csak ügyesen,bár tudom ez igazán neked való feladat,le fogod iskolázni őket! :wink:

Kép
bringababa

Bringa cukorbogar vagy!!! :D Itt a nyar, minden jel arra mutat!! :D

Riella folytatast folytatast!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Niki! Már reggel is akartam írni:te ugyanolyan megnyugtatóakat és aranyosakat írsz,mint Melcsi!És persze hasznosakat :wink:
Nekem már rég feltűnt,hogy nagyon hasonlóak az írásaitok.Nem annyira a hossza,mint inkább a hangulata.

Kép
bringababa

Riella? Biztosan felébredt a kicsi,de végre már hogy itt voltál picit! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Riella, örülök, hogy végre tudtál jelentkezni!
Nagyon izgalmas....amint tudsz folyt. köv!

Kép
niki30

Riella, örülök, hogy végre tudtál jelentkezni!
Nagyon izgalmas....amint tudsz folyt. köv!

Kép
niki30

Bringa, tényleg? Ezt érzed? Ennek nagyon örülök és köszönöm.
Próbálom tudod pozitívan nézni a dolgokat, egyszerűen muszáj. De nem?
Előbb utóbb úgyis mindannyian kezünkbe fogjuk a kisembereket. Ki előbb, ki utóbb.
Kiváncsi vagyok kiből mit hoz ki az anyaság.
:wink:

Kép
niki30

Jah még azt akartam írni neked Morci-Lorci, hogy csak egy biztos jelet tudnék mondani.... AZ HA MÁR KINT VAN A FEJE!!! :)

Riella, olyan vagy mint a délutáni sorozatok, minidg a legizgibb résznél maradnak abba... várjuk a folytatást, és örülök, hogy végre minden rendben van veletek! :)

Gondoltam, ha Bringa bevallotta, hogy éretlen és ráadásul még börtönviselt is lesz hamarosan, akkor a hajléktalanság nem olyan nagy dolog! :D

De tányleg őrijtő, k...va dokumentáció.... nah mindegy majd holnap megoldódik úgy is, ha nem akkor előveszem a bontó ollót és a kiszabadítom a kispárnámba varrt 4 millát, hoyg letudjuk a lakást! :D :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra,te nagyon elemedben vagy ma :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Érdekes volt így olvasni a tömör jellemzésem :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

A nagybetűs XXI.századi peremkerületi ANYA!Csinos.........
:lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: