Hello!
Én is megjöttem a CTG-ről, úgy néz ki Levente a három-négy hét múlva esedékes fodrászt is kivárja odabent!
Semmi keményedés, az alaptónus kicsit emelkedett, de ennyi.... lapos mint a moháve sivatag...
Úgyhogy pukkadjon meg a magzatburka!
Hát kíván ilyet egy élanya?????
Avégén olyan egyszerre eresszük el ezeket a babókat, hogy szegény Legi még vajúdás közben is táblázatot fog szerkeszteni!
Legi! Vigyél laptopot szülni!

Mert lehet mind együtt megyünk.
Hát a végtelenségig csak nem maradnak már bent? Legalább is remélem!

De ezt a kis hátralévőt már féllábon gugolva is kihúzzuk, úgyhogy mindenkinek fel a fejjel. Nekem olyan jó kedvem lett, hogy kivedlek ma ősasszony mivoltomból... Gogol akár rólam is írhatott volna.
Nem is írtam, holnap még vizsgázom egyet jogból!

15:15-kor, most ez a legtávolabbi cél, amit magam elé állítok, nah meg Levike elé... fránya pociboci hamár nem jött ki két hete, akkor mostmár maradjon nyugtin a vizsgákon.
Lorci! Ne légy szomi és nyaff nyaff, mert te mindig olyan vidám vagy és amikor az ilyen hozzászólásaidat olvasom, akkor én is úgy elkeseredem... igyék egy eperturmixot, fagyizzon meg, dobjon le egy pék sütit és máris más fényben látja a világot kend!
Bringa a legújabb Mel Gibbonunk!

Jók ezek a jelek, én is minidg felvilágosítom az embert, hogy ez már aztán jel mire ő türelmetlenül megkérdi, akkor ma szülünk????
18 karikáról annyit, hogy mi tegnap karikáztunk

, de már nem nyújtotta a régi élvezetet.... legalábbis nekem!

Szóval olyan érzésem volt, mintha a húgycsövem a gyerek koponyájának simulna, amitól félórán keresztül felfázásos tüneteket produkáltam, aztán elmúlt... Lent var már ez a baba ahhoz, hogy zaklassuk koponyálisan

Ezt kellett megállapítsam. Szóval ennyit a 18 karikáról nálunk!
Niki! Képzeld nem örömömben sírok, hanem a mindennapi konfliktusainkat élem újra a párommal, a minap a mosogatógép bepakolásáról álmodtam, amit elfelejtett megcsinálni és ezen fakadtam sírva... de csak álmomban sírok, szóval nem könnyes a szemem... megnéztem valóban örömöt jelent!

Csakfuri hogy ilyen hülyeségeket álmodok...