A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur! Ezzzzzazzzz!!!! Legyen nagyon szép, gyors és minden úgy, ahogyan szeretnéd!!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Na, eddig ébren drukkoltam, mostmár alva fogok tovább!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Juba, nagyon aranyos vagy, szinte minden este végiggörgetem az elmúlt napot, de reagálni (sőt, részletesen olvasni sem) sikerül :oops: . Szombaton is dolgoztam fél napot, utána hazajöttem, és lakást rendeztünk, Bence kapott egy szekrénysort, így az övé Pankáé lett, nagyon tuti lett mindkettő szoba, de majd szabit kell kivennem, hogy kiselejtezhessem a több mázsa játékot, mert a gyerekek jelenlétében ez lehetetlen :wink: .
Szóval kicsit ki vagyok facsarva, asszem' a szervezetem egyre kevésbé bírja a hat napos munkaheteket, 9-12 órás munkát+itthonit: hétfőn este 1/2 8 körül úgy elaludtam ruhában, hogy P sem tudott felkelteni :oops: . Megfürdette és lefektette a gyerekeket, én pedig 4.20-kor felébredtem és felvettem a pizsimet 8) , persze 5.20-kor már keltem. Hű, sok lettem és sietek, rólunk még annyit, hogy gyerekek jól vannak, Bence ma megy először igazi színházba Kecskemétre, már készül a karácsonyi ünnepre a zenében, Panka száz ördög és locsi-fecsi és énekel és mondókázik, be nem áll a szája.

Fleur, hajrá Dani baba, remélem este örömhírekre érek haza, már alig várom :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesi, én nemtom', hol van rajtad plusz kiló, de nagyon jól nézel ki :shock: .

Viranka, szerintem már most is olyan gizda vagy, mint azon a régi képen :wink: , egyébként nekem nagyon tetszik az a hajszín is, és Takács Tamással én is fényképezkedtem volna :wink: :D .

Heni, zseniálisak a pancsis képek :D .

Oltás, a suliban már megvolt, Bence osztályában hárman kapták meg. Híradót nem nézek, így nyugodt vagyok :wink: . Azért köszi Tünde a Lenkei féle véleményt is, csak megerősített.

Bocs lányok, hirtelen ennyi jutott eszembe...Sajnos csütörtöki hangulatom van, úgyhogy érnek még a héten kellemetlen meglepetések :roll: .

Tali, szerintem mi csak akkor tudunk majd menni a télen, ha abban a Rákosi oviban lesz. Ha ott nem, akkor jó időben tömegközlekedve bárhová :D .
dettyk

Szép napot :)

Dániel megszületett már? Móni kapcsold már be a gépet :) :)

Adventi naptárba én vettem még Vegatoysdba hűtőmágneseket Nemos és hercegnős majd 20 db van rajta :) de lesz talán zsírkréta,gyurma,kisautó is benne :) sikerült úgy megcsinálnom,h. nem lesz benne egyáltalán édesség :) Míra amúgy olyan mint én :) ha csokit lát/érez a közelben addig nem nyugszik míg van belőle :) :oops:

Ágica!
gratulálok neked :) ügyes csaj vagy :) Petra is csúcs :) amúgy ezt én is mindig utáltam a bölcsiben h. ha M végre meggyógyult és vittem mellette ott köhögött a másik gyerek :evil: persze 2 nap sem kellett enyém is köhögött :(

Kicsi Zsófi :( szegénykémet jól megkínozzák :( emélem most már jól lesz :)

Dóri!
hidd el mI jól éreznénk Nálatok magunkat,sőt :) de szerinted elég lesz Neked 1-1/2 1 óra ahhoz h.mindenkit megismerj :wink:

fiam meg megint kezdi a télli hajnali ébredéseit :evil: :evil: :evil: ezt miért kell minden évben eljátszania :( ma is már f4kor úgy döntött kipihente magát :( ha így folytatja ablakon fogok kiugrani :wink:

Detty!
kérlek lassíts kicsit.Pre bízd már rá hvgén a kölyköket és pihenj,ne lakást tedd rendbe :wink:

Juba!
mikor mész dokihoz? jó Bertáróla vonalzósorozat :)

:arrow: lassan megiszom2.kávém :)

édes volt Míra :) B. felkeltette 6kor majd kiabált menjek be hozzá :) B. vissszakiabál :nem megy Anya kávét iszik :lol: :lol:

KépKép
viranka

Hajrá Dani :):):)
Vendég

Sziasztok!

Telóm a zsebembe, figyelem árgus szemekkel de még nem jött üzi.
Ahogy ír Fleur máris jelentkezem :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hajrá Fleur!!!! :)
Nagyon kíváncsi vagyok már Danira!!!!! :)

Mától nem dolgozom a pékségben. Hogy miért, kicsit összetettebb, de röviden annyi, hogy nem igazán voltunk egy hullámhosszon a kisfőnökkel...
Nem is bánom, ez a korán kelés tényleg nagyon fárasztó volt! Igazad volt Móni! ;) Meg Szelikével is többet lehetek! :)
Annyit tanultam az egészből, hogy kizárólag irodai munkát vagyok hajlandó elvállalni!!!! Keresgélek tovább.
Apának meg mondtam, hogy úgy hajtsa a munkát, hogy addig ne legyen gondunk! ;) Remélem, sikerül neki valami nagyobbat fognia!!!!! :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

DAni gyere!!!!!!!!!! JAj de izgi ez a vége:-)Eszembe jutott, amikor Áron jött...jaj

Regi sajnálom, most akkor munkanélkülire mész? Remélem összejön valami jó meló!!!!!

Jók az adventi naptáras ötleteitek, mi az idén kihagyjuk.De jövőre tutira lesz.

Mira, Bálint 8)

Dettyk sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod:-(

Panndi ma már kitudja nyitni a szemét ZSófi? Megnyugodott már??? JAj hogy min mentek keresztül:-(

Mi tegnap voltunk csináltatni Péternek babaszemélyit, hát odáig voltak érte a hivatalban:-)

Áron meg tanácsadáson volt, 8800 g és 70 cm. Doktornéni megdicsérte, hogy kis ügyes, nagyon szépen fejlődik. Jaj csak aludna cici nélkül:roll: , hogy ezt hogy fogom megoldani? :shock:
Nem birom ha sir:-( ( Szinte soha nem sir)

Heni
KépKép
heni81

Heni! El kell mennem a munkaügyibe, hogy megkérdezzem, hogy ilyenkor mi van, mert dec. 13-ig még a felmondási időmet töltöm a banknál. Ide nem voltam lejelentve még.
Viszont a Start Plusz kártyát meg kiváltottam... :? Az 2 évig érvényes.

Kép

Kép
regcsiken14

Nem tudtam visszaolvasni... Mi volt Panndiéknál???????

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur vajúdik. Még nincsenek a szülőszobán de a kórházban. Remélem hamarosan kibújik Danika :lol: :lol:
Drukkjaim mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur hajráááááááááááááá :) mennek a ++++++++++++
Dani gyere várunk :)

KépKép
viranka

Fleur hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regi ZSófi szemébe valahogyan belekerült egy fém fogács darabka, amit sajnos nem sikerült másodjára sem teljesen eltávollitani:-(

Akkor csak felmondási idő után fogsz tudni bejelentkezni, szerintem.

Heni
KépKép
heni81

Hajrá Fleur!!!!!!!
Mennek a drukkok Böszörményből is :!:
Mintha pont 18-ra tippeltem volna másodjára, de már nem is emlékszem :roll:

Szegény Zsófi, ezt olvasni is borzalom.

Cumi-ujjszopás:
Rugó már az uh-on is szopta az ujját :D Aztán kiskorában mindig próbált betalálni a szájába, és össze-vissza karmolta magát a kis kezével. Így elaludt magától is.
KÉsőbb már bele tudta tenni az ujját a megfelelő helyre, de akkor meg egyik napról a másikra leszokott az ujjszopásról, és onnantól nekem kellett elaltatnom.
De ezt tudjátok, nagyon sokáig járkáltam vele, ringattam, szoptattam stb.

Heni, magától kb. fél éve tud elaludni, de csak este, és csak ha mellette vagyok :wink:
DE én ennek is örülök.

Timi, hajrá!

Dettyk, szegénykém, tényleg kilehetsz :(

REgina, remélem, jól alakulnak a dolgok :!:

Viranka, Rugó is most kezdi el értékelni a pelenkán lévő figurákat, és a közlekedési eszközös bodykat. Olyann büszkén tudja mutogatni, hol van a busz a kis mellkasán:)

Ma reggel, amíg mosakodtam, Rugó kitakarította a kályhát. Lányok, megkaparta a hamut, rakott bele fát, felsöpörte a koszt. Mikor rájöttem, mit csinál, már minden fekete volt, még nyuszó is koszos lett:)

MOst ennyire futotta, sziasztok.

Itt potyázok egy kollégám gépén, így megyek is.

Kép
vindolanda

Fleur! Hajrá-hajrá++++++++++++++++++

Kavarc napom van... :? Benit nem vittem oviban,mert éjjel fájt a hasa reggel meg fosizott,de azóta semmi... Egész 7re kivettem...

Én meg fánkot sütöttem,és megégettem az ujjam körmöstül.. Most jegelem... :x

Nincs mit.. Amit kapok linkeket bemásolom,hátha valakit érdekel... Bár nem merem mind,nehogy megdorgáljatok érte... 8)

Köszi Móni!
varga tünde

Szépek vagytok Dóri.. :)
varga tünde

Megszületett Danika :lol: :lol: :lol:
Fleur sms-e:

"Hosszú, 2 hetes hezitálás után gyors költözésre adtam a fejem. Az ideinglenes szállást rendben hagytam. Azért mert 55 cm-em és 4.45 kg-om sürgetett. Dani"

Hatalmas gratla itt is. Sok tejcsit Daninak és sok-sok boldogságot az immár 4 tagú családnak :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur!

Isten hozta Danit világunkban :) sOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK nEKTEK :)

KépKép
viranka

Drága Dani Isten hozott! Már nagyon vártunk!!!
Sok sok fini tejcsit neked és boldogágot az egész családnak!

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Fleur! Nagyon ügyes voltál!!!!!!!! Gyors felépülést kívánok!!!!!!!
Dani! Isten hozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj de jó, úgy várunk már Dani, örülünk, hogy minden rendben ment, nagyon jó egészséget mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
nektarin

Fleur, tiszta szívből gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Kép
vindolanda

Drága Dani! Isten hozott a pocakon kívüli világban! Legyen csodálatos életed itt köztünk!

Fleur! Szívből gratulálok a legénykétekhez! Gyors felépülést kívánok én is!
dmaggie

DANI, ISTEN HOZOTT!!!CSAKHOGY VÉGRE KÖZTÜNK :D :D :D !!!
kispocc

Fleur! Gratulálok, sok tejcit Nektek!!!! :) Üdvözöljük a kis Danit! :)
Várjuk a fotót is majd!!! :)

Szegény Zsófi... :(
Tündi! Jobbulást! :(

Jaj, olyan jó itthon, takarítottam, főztem, mostam, pihentem! :)
Nemsokára megyek Csipetkéért! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Azta, Daninak szép méretei vannak!

Fleur, gratulálok, jó egészséget, nyugodt éjszakákat Nektek :)
Vendég

FLEUR GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! jó nagy baba lett:D :shock: kis husi musi lehet, jaj már alig várom a képeket!!!!!!!!

Alvás: hát jobb mint Péternél, de kiváncsi vagyok mikor jön el az a pillanat, hogy egyedül fog elaludni :roll: Péterke 1.5 éves kora óta alszik el egyedül.

Heni
KépKép
heni81

Hát én nagyon hálás vagyok Fruzsinak, mert ez, hogy letszem hasra, és ő elalszik egyedül, ez egy kincs! Ő összesen egyszer aludt el a mellemen, és talán kétszer rajtam, ő egyedül szeret elaludni :)
Vendég

FLEUR!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ IMMÁR KÖZÖTTÜNK LÉVŐ DANI BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!! :)

Micsoda méretek!!!!!!!!!!!!!

Kép
gica1

Panndi! Szeli 10 hós koráig teljesen egyedül aludt el, aztán elromlott... :?
Persze nálatok nem így lesz, csak leírtam... :roll:

Ja! Csajok! A múltkor egy állásinterjún voltam, de sajnos nem jött össze... :cry: De azért köszi, hogy lélekben velem voltatok! Kicsit nagy falat lett volna egyébként, de megpróbáltam... :roll: Viszont fejvadász cégnél voltam interjún, és eltették az önéletrajzomat, hátha lesz más, ami nekem való... :roll: Jó lenne!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Rehi,tudom, hogy elromolhat :) Túl szép, hogy se cumi, se ujjszopás, se semmi, csak alvás :) Mindenesetre élvezem, amíg ez van :)
Vendég

Panndi! :) Nem azért írtam ám! ;)
Nem biztos, hogy elromlik!!!!!! :)
Zsófi hogy van?????

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a kérdést, ma már kinyitotta a szemét, a kedve is jó, úgyhogy most jól van, de holnap délután megint belenyúlnak, és kezdődik minden előről :(
Vendég

Hello Lányok,

gondoltam benézek Fleur miatt... ...és milyen jól tettem! :D

Fleur, gratulálok Danihoz és a legjobb egészséget kívánom Nektek!

Ennek örömére csináltam egy táblát:

Kép

silka
silka

Lányok,

valaki felrakná nekem azt a bizonyos mézes kalács receptet? Köszönöm!

Nektarin, most esett le, Te pont valentin napra vagy kiírva :D

silka
silka

1258555574.187.doc

Ha minden igaz ez a Meryke féle mézeskalácsrecept
remélem csatolta :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most értem haza anyukáméktól és rögtön jöttem nézni,hogy vajon Dani baba megérkezett-e már és örömmel látom,hogy igen! :D

Fleur!Tiszta szívből gratulálok Neked Dani megérkezéséhez,jó egészséget és sok-sok tejecskét a "kicsinek"!

Micsoda méretek,te jó ég :shock: 8)

juba0

Sziasztok

Drága Fleur hatalmas gratula a kis Danihoz! Mielőbbi felépülést és sok sok tejcsit!

Ma volt az első napom eléggé elfáradtam de jól éreztem magam :)

Megyek Petrázni :arrow:

Szép estét!

Kép

Kép
agica1126

Most csak gyorsan magamról :oops: .
Ideggyulladás van a derekamban. Szedem a fájdalomcsillapítókat, kenem Fastum géllel, nemsokára szerzek Flector tapaszt is.
Az ágyam egy rom, ma beszéltem Virankával ágy ügyben, hogy milyen árak vannak :shock: ...
A gyerekeket nem tudom felemelni. :(
Borzasztóan fáj, már hőemelkedésem is van, meg van merevedve a derekam (védelmi reakció).

Lilla és Dani Apu Peti! Kérünk képeket!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi, :cry: :cry: :cry: Ez bizony nagyon sz@r, tapasztalatból tudom. Csak az segítene, ha teljesen kímélni tudnád, de azt meg nem lehet, ezt is tudom :cry: . Én már bőgni szoktam, mert idegileg is lemerít a fájdalom. Mielőbbi felépülést!+++

Ágica, gratula ez első lehúzott munkanaphoz, örülök, hogy jó volt! :wink:

Panndi,nálunk is így alszik el Bulcsi!Csak éppen hanyatt :lol: . Leteszem, és már alszik is :lol: . Se ujjszoi, se cici, se cumi...egyelőre :D .
Ha éjjel felsír, átmegyek, felveszem, megölelem, visszatakarom, és alszik is tovább :roll: :D . Na, meglátjuk, meddig!

Lányok, képzeljétek, ma úgy felhúzott a dokinénink :twisted: . Bulcsit vittem fél éves státuszra, Botit meg második körös bárányszurira. Na, nem is ezzel volt a gond. Boti olyan ügyi volt :D , igazi hős. Mondtam neki, hogy azért kap szurit, hogy ne legyen pöttyös, mint a dokinéni dalmatakutyusa :roll: :lol: ...és beletörődött, mert egy kicsit sem sírt, csak mikor szúrták, akkor szólt: anyaaaaa :lol: . Szóval dagadt a mellem a büszkeségtől. Erre a védőnő előállt a következővel: a fiamnak tán torokgyulladása van, vagy miért ilyen mély a hangja?? :roll: :shock: Doktornő is felfigyelt erre, és közölte, hogy Botinak tényleg, elég mély hangja van. Torka nem piros, hát mi lehet?? :shock: :shock: Mondom nekik, hogy Botinak a születése óta mély hangja van, tudom, hogy dörmögős :lol: , de miért gond ez?Miért kéne aggódnom?Na, végül adott egy beutalót a füll-orr-gégészetre. Kész voltam teljesen :? . Influenzaszezon teljes közepe, én meg állítsak be az SZTK-ba, hogy mély a hangja a gyereknek :shock: . Írtam a neten egy dokinak, azt válaszolta, hagyjam a gyerkőcöt békén, ne tegyem ki egy kellemetlen vizsgálatnak stb. Úgyhogy ügy lezárva. Fiam nem rekedt, nem fuldoklik, nem krákog, nem köhög, csupán öblös a hangja :D , nem fogom meghurcolni...
És mindezek tetejébe begyulladt a bal mellem, szopi alatt már csillagokat láttam :roll: . Na, lépek vacsit csinálni, legalább elfeledem egy kis időre a bajaimat :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nyugis, szép éjszakát!
kispocc

Mesi: Az a tapasz semmit nem ér(ez az én véleményem) anyukámnak dettó ez volt és tudod mitől jött rendbe pár nap alatt írtak fel neki Flector port! És az állítólag nagyon jó. A tesóm palijának is nagyon hamar használt ellenben a tapasszal.

Csak leírtam hátha tudtam vele segíteni :roll:

Kép

Kép
agica1126

Fleur:Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!!!

Most csak ennyi, amint tudok jövök!

Kép
aniko15

Emese, sajnálom :(

Kispocc, megáll az eszem :shock:
Mély hangú fiú :wink:
Hát inkább ilyen legyen neki, mint egy férfiszoprán :roll: :!:

Megyek, kiveszem a kádból Rugót.
Ma sem aludt a csanában :wink:
Az elején nagyon mondták, hogy mindenkit elaltatnak, de mára lemondtak a dologról.

Képzeljétek, azt mondta egy Ádám nevű fiúnak, hogy "adam". A gondozónők mondták.

Nagyon aranyosak amúgy, meg vagyunk velük elégedve :D

Anikó, Veletek mi van? Szakdoga?

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Fleur! Gratulálok! Sok tejecskét és jó egészséget!!!!!

de jó, hogy én is csak belestem :lol: ...

Mesi! Jobbulást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kispocc! El ne vidd!!!!!! :evil:
Zsozsi tiszta bonitájler. Akkor vigyem én is? :roll: :evil:

Beszéltünk az unokabátyámmal (idegsebész). Ideggyulladás valóban, kemény felület, comb alátámasztva, hogy ne feszítsen semmi, és legalább 3-4 nap fekvés, csak pisilni szabad felállni. Aha... Betartanám, ha nem lenne 2 lurkóm.
Apa emel, fürdet helyettem, nekem mindenhogy minden fáj.

Ágica! A Flector por nagyon jó ötlet!!!!!! :idea:

Zsozsi reakció: Apja kérdezi tőle: Hol a pendrive Zsozsikám nem láttad?
Válasz: Elvitte a cica.

Szoktunk hülyéskedni, odasúgjuk Zsozsinak néha: pssszzzzz! Tojik a pók! Erre les nagyokat, és nevet, mi is nevetünk. Semmi értelme, csak bolondozunk.

Erre egyik nap Apja épp mossa a fejét, hogy ezt nem szabad, meg azt nem szabad, mert beütöd és fájni fog, és elmondtuk és érted Zsozsikám, hogy ....
Erre Zsozsi becsukja a szemét, kinyújtja a nyakát az apja felé, és suttogva mondja: csssssss, tojik a pók!
:lol: :lol: :lol:
Ne tudjátok meg, milyen röhögésbe torkollott a hegyi beszéd! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Gyors gyógyulást!!Borzalmasan fájhat,nagyon sajnálom,próbálj pihenni,bár ez két gyerek mellett szinte lehetetlen :roll:
A mi ágyunk is elég ramaty már,én is nézegettem újat de nem semmi amit van képük elkérni érte :?

Ó és a képet én is támogatom,szeretném látni Dani babát!!

Ágica!
Hurrá!Örülök,hogy jól érezted magad!

Kispocc!
Doktornőtől kész lettem :shock:
Ügyes volt az öblös hangú fiad! :lol:

Vindo!
Lassan de biztosan,szerintem a bölcsi jó hatással lesz Rugóra!

juba0

Mesi, jobbulást!

Kispocc: doktornő :shock: Komoly :?
Vendég

Sziasztok, drága lányok!
De csodás hírre jöttem! :-)

FLEUR, SZÍVBŐL GRATULÁLOK DANIHOZ, SOK TEJET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni, köszönjük a tudósítást!

Mesi: :-(((( sajnálom, anyus, ez pokoli fájdalom lehet. Remélem, mielőbb elmúlik!
Zsozsinak arany szája van! :-)

Panndi: szegény Zsófika, nagyon sajnálom ezt a tortúrát! Minél előbb jöjjön rendbe, és a holnapotok sikerüljön a lehető legjobban! Hihetetlen, mik kerülnek egy kicsi szemébe...

Juba: hogy bírod a korai terhességet? Bertus képei a sticker alatt valami isteniek, akkora fazon ez a kislány! ;-)

Regi: lesz sokkal jobb állásod, ebben biztos vagyok!

Kispocc: szegény drágám, mellgyuszi, jobbulást Neked! Dokinénitek minimum érdekes. Mert milyen fura már, hogy valaki nem a gyerek anyjának hisz, hanem valami nemlétező normának. Hát az anya az első, aki hallana bármit a gyerek hangján.

Ágica: irtó ügyes vagy, nagyon örülök az új állásodnak!

Nektarin: aztán vigyázz magatokra!

Dettyk: drága, ennyire kizsigerelni magadat... tudom, tudom, de azért aggódom.

Héj, Sense, Anitjanem is meséltek magatokról?

Vindo: jól hangzik ez a konferencia. Rugó és a kályha - pazar lehetett.

Dóri: várjuk ám az új taliidőpontot nagyon! ;-)

Ádi jól van, jár a bölcsibe, elkezdtünk mégis valami spéci multivitamint, a csanások ugyanis természetgyógyászok is, és ajánlottak egyet.
Ádó elkezdte a nagy kamuzásos dolgokat. Ma pl. hosszan bizonygatta, hogy ő bizony szüretelt a Duna Televízióban (tudjátok, van az a szüretelős spot, vagy volt). És csak így hajlandó mondani (semmi Dunatévé): Duna TE-LE-VÍ-ZI-Ó. :lol:

Ajándékok: egyelőre az új Alma-dvd van meg Ádinak (karira lesz), meg megyünk Halász Jutka-koncertre. Még valami játékon töröm a fejem. A felnőtteknek szeretném egyszerűre fogni a dolgot (oda-vissza), de mindig falakban ütközöm (ajándékozni akarok, de inkább vmi jelképeset). Azért próbálkozom.

Kép
Kép
irina

Zsozsi, pók :lol: :lol:

Ma séta után kinnmaradtunk az udvaron játszani, Fruzsit kivettem a babakocsiból, Zsófival labdáztunk, motorozott, stb. Aztán elkezdett sepregetni. Egyszer csak odaszólt nekünk: Fruzsi, takaríts! És jött oda, Fruzsi kezét nyitotta szét, tette bele a seprűt, és közben magyarázta: Így Fruzsi, kezedbe a seprűt, megfogod, takaríts! :lol:
Vendég

Juba, Neked meg még nem is gratuláltam a kistesóhoz, hát akkor most gratulálok :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: