végre ideértem...
Pénteki családi összejövetel jól sikerült, Petra is élvezte. Aztán másnap délelőtt jól belázasodott, ez tartott hétfő estig, majd kedden hőemelkedés, ma meg pöttyök. Holnapra remélhetőleg elmúlnak, és akkor biztos leszek benne, hogy csak a 3 napos láz volt.
Hétfőn egyébként levittük a dokihoz megmutatni, mert odatelefonáltam és senki nem volt a váróban, így gyorsan leszaladtunk. Ő is azt mondta, hogy vírusfertőzés, mert teljesen tiszták voltak a légutak és a kedve is jó volt 39 fok alatt (felette egy picit bágyadt volt).
Kivettem 3 nap szabit mától, hogy meg tudjam csinálni a téli-nyári ruhaváltást, gardrób takarítást-szortírozást és a nagytakarítást.
Ma kész lettem a gardróbos résszel, a ruhásszekrények át vannak hajtogatva, ki van takarítva minden ruhásszekrény kívül-belül.
Holnap ablakpucolás, függöny mosás-vasalás és az utolsó könyvig lepakolás a könyvespolcokról, majd porszívózás, felmosás, szőnyegtisztítás, fotelhuzat mosás. Pénteken pedig csempemosás, beltéri ajtók, konyhaszekrények kívül-belül.
Petrát persze átvittem anyukámhoz, mert úgy nem lehet rendesen takarítani, hogy ő mászik utánam a létrára.
Csibe!
szegény Kiara! és szegény teapa! (bár most téged picit jobban sajnállak nála!)
Lois!
Nekem is volt ilyen műtétem. Én nagyon elcsesztem, mert annyira tisztán akartam tartani a "műtéti helyet", hogy túlzásba estem és annyira begyulladt a sebem, hogy a varratok között gyulladáscsökkentő gyógyszert kellett benyomkodni a sebbe. Majd besz@rt@m a fájdalomtól. Az én hülye tisztaságmániám...