A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok-pocak nagyon cééééépike :roll:

Boo!
bakker a fagyis sztoridon nagyon röhögtem...közben persze szégyelltem magam hogy röhögök miközben te kiszúrod a szemedet, de evvan, gyarló vagyok 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
tegnap Kiara bodyjaba és pelenkájába is volt kavics :shock: :shock: :shock:
bodyjat még úgyahogy el tudom képzelni,na de a pelusba??!!
Kiara tökre ki volt puccanva,itthon már nem virgonckodott annyit,
mint általában.

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Király a verda, de még 80-at is sajnálok rá, nemhogy 250-et :shock: :twisted: ? Sóherek vagyunk, na :twisted: . Legalábbis olyan dolgokban, amit 2-3 évre veszünk, és nem tudunk túl jól értékesíteni :roll: .

Boo!

Én akkor sem örülök, hogy törölted a régi hsz-eket, és punktum :? :lol: . Tök vicces visszaolvasgatni :wink: . Akit sért, az ne olvassa, én meg vállalom, milyen szórakoztató voltam már akkor is :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . (Jaaj, remélem az ilyen beszólásaimat nem veszik komolyan azok, akik nem ismernek, mert akkor elég érdekes kép jöhet le rólam :oops: :lol: :lol: .)

Én is sajnálom, hogy Czigka eltűnt, de a magam részéről nem értem :roll: :( . Persze, összekülönböztünk, de azt hittem "békésen" lezártuk a dolgot :roll: . És itt nem két ember éles vitájáról volt szó, hanem többen kifejtettük az álláspontunkat, és ráadául még ő sem volt egyedül a véleményével Ronmay pl. mégsem tűnt el azóta... :roll:
Közületek is volt már konfliktusom/nézetkülönbségem emberekkel, de mégsem hagytuk itt a bandát, hanem túlléptünk a dolgon :wink: . Szerintem ha midenben egyetértenénk, elég uncsi társaság lennénk :wink: . Én a legrégebbi barátaimmal sem vagyok mindenben egy véleményen, mert önálló szuverén személyiségekt vagyunk, nem pedig kiskamaszok, hogy egymást majmoljuk :lol: . ez így van jól, és sajnálom, hogy ha ezt ő nem így érzi, vagy ha olyat mondtam volna, amivel ennyire megbántottam :( . Igazán nem állt szándékomban nekem sem :roll: .

Szóval akkor -tól-ig mikorra is várjuk Vencel(?) babát? :roll: :lol:
Biztos normális a dokid, de azért bekaphassa :twisted: :lol: :lol: . Egyrészt ne riogasson ilyenekkel, hogy kikapjukgátmetszésnélúgysemérzed :evil: . Mert ha valóban konkrétan a gátmetszés ejtésekor vágna még ott vmit, akkor igaza van, mert úgy feszíti a baba, hogy elvileg azt nagyon kevesen érzik, csak fura, hogy mit tudna ott ügyködni, mikor a gátmetszésre is másodpercek vannak :roll: . Én ezt úgy értelmezem, hogy mikor összevarr, akkor csinálja meg, ahhoz meg szokás érzéstelenítőt adni, de úgy látszik, hogy neked nem, akárki is a dokid :twisted: . Szerintem mindenképp hangsúlyozd neki, hogy neked ez volt a szülésed legrosszabb élménye, és szépen kéred, hogy ha lehet, akkor vhogy segítsen neked ezt most megkönnyíteni. Hááálás lennél neki! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Másrészt megértem, hogy az össz hízásod papírforma szerint kicsit sok, de rádnézett közben? :roll: :lol: Mert a legutóbbi találkozásunkkor épp úgy néztél ki, mint a megesett Hófehérke :lol: :lol: :lol: :wink: . Porcelánbaba bőr, fekete haj, törékenyropi alkat, dudákkal, plusz labda a pólód alatt :lol: . Persze, nem kell túlzásokba esni, de tudom, hogy te nem fogsz :wink: . Meg sztem a soványabbak eleve többet híznak, vagyis több a normális felső határa :roll: . Niki bnőm 14 kilót hízott, de csak hasa volt, ropi végtagokkal. most szögre ugyanannyi, mint szülés előtt, pedig semmit nem tett érte. Ronmay is többet hízott, mint 10-12, mégsem félek, hogy úgy maradt :lol: .
Te mennyinél jársz most?
Többiek?
(Lois, ha te benyögöd, hogy -5, én elbőgöm magam:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Tőlem a 4D-n kérdezte most a doki vizslatva, hogy a hízással hogy állok :twisted: . mondtam, hogy 2-2,5 kiló, azt mondta az szuppper :wink: . De tök jogos volt a kérdés, mert ő utoljára 57 kilósan látott, most meg 64 vagyok :oops: . Csakhogy 61-62-vel lettem terhes -pont, mint Botonddal- így ahhoz képest nem híztam sokat, csak előtte :twisted: .

Lois!

Amint említettem, minden évben új favoritjaim vannak :twisted: :lol: . Ésmostanában szó sincs itt lányról :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Most látom, hogy a gátmetszéssel egyszerre akarja :shock: . Akkor biztos tényleg nem fog annyira fájni :wink: . én már csak tudom, volt már egy pár gátmetszésem :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
én is mondtam Boonak,h nem fáj a gátmetszés,de elhiszem,h fél
tőle,hisz ő Mironnal végig érezte.
de a doki tényleg jó fej,ráadásul a Kiarát majdnem nála szültem(ő
repesztette a burkot)
és múltkor meg is kérdezte,h nem nála szültem??!!!
szóval mindenre figyel,pedig szegény szerintem mindig el van havazva...
varráshoz meg adnak fájdalomcsillapítót,én vagy 4-5szúrásra emlékszem.

Kép
Kép
csibe83

Boo

Ez a második gyerek gyorsabban jön, nem teljesen igaz.
Roló 4 óra volt első fájástól utolsóig. NAti 13 óra :!: Igaz nagyobb gyerek...

Rolónál 17kg-t híztam 54ről 71-el mentem szülni.
Natinál 20kg-t :!: 54-ről 74-el mentem szülni.

Rolóval 6kg plusszom volt, de hamar lement.
Most még van rajtam 7 kg. Tehát 61 vagyok most. És 65-el jöttem haza a kórházból. Egy hónap alatt 4 kg. Szal pörögnek le rólam elég gyorsan. Aggódni nem aggódom. :wink: Bár érzem, ha mászom hogy nehéz vagyok...de tudom hogy nem sokáig leszek és akkor bazi erős leszek a plussz súly miatt :wink: :lol:

Vencel név nekem nagyon tetszik, az Andor annyira nem.. :roll:

Czigka
Sajnálom...pedig én értettem miről beszél, csak ti nem :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

5 hete szültem..hihetetlen hogy szalad az idő..mindjárt mosolyog a lányom...aztán meg szalad :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo! Nem hangzik valami jól,amit írtál,de reméljük semmi komoly és tényleg nem fogod érezni.

Dodi! Andor: érdekes,hogy nekem egy kisbabára nem illik,de egy felnőtt férfira már igen :roll: Ismertem is egyet,ő nagyon jó fej volt :wink:

Pocok! Szerintem a táppénz a lehető legjobb ötlet. Már előbb meg kellett volna lépned ezt,csodálkozom,hogy eddig bírtad.

Nálunk napok óta nem alszik Lili napközben csak 1 órát... ok,soha nem volt egy jó alvó,de azért a másfél- 1 3/4 órát megaludta,de 4 napja ennyit alszik. és basszus,nem is mondhatom azt,hogy nincs lefárasztav,mert 10-től kint vagyunk minden nap fél 12-12ig,aztán délután megint. A mai éjszakánk is sz@r volt,de az lehet,hogy ettől a hülye széltől. Ma ki se vittem még,akkora szél van még mindig.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nevek: nekem sem az Andor, sem a Vencel nem bejövős, bocsi :roll: Egyébként volt Andor osztálytársam, az miatta nem az.

Megsértődök törlöm magam-ról meg az a véleményem, hogy felnőtt emberek vagyunk, különböző véleményekkel és pont ez a jó. Ha van egy kialakult személyiségem akkor meghallgatom, és vagy elfogadom mások véleményét vagy nem, de ha nem akkor sem sértődök meg rajta, max nyugtázom, hogy nem vagyunk egyformák. Egyébként meg alapban úgy vagyok vele, hogy nem az a barátom aki mindig azt mondja amit hallani szeretnék, hanem akivel ha úgy adódik tudok értelmesen vitázni is akár

Na és akkor az uh eredménye :lol: :lol:

Bemegyek, hasi uh - én semmit nem látok egy fekete folton és benne valami homályos valamin kívül
Doki: háááát Eszter
Én: Nem számítottam semmi jóra
Doki: várjon csak, ott mintha lenne valami. Vetkőzzön csinálunk egy hüvelyit
Doki: KApok egy pezsgőt, jó :lol: :lol:
Én: messze van még november vége ( hol van az optimista hozzáállásom?), még mindig vérezgetek
Doki: NA jó, november még tényleg messze van, akkor legyen kettő. ha csak 13. hét akkor 1 ,meert akkor az nem rajtunk múlott

Egyébként a mért adatok alapján 2 nappal nagyobb a koránál, szép szívhangja van.

Én: vagy márc.1-én vagy 11-én készült.
Doki: honnan tudja?
Én: Most magyarázzam magának doktor úr? :lol: :lol: :lol:
Doki: vigyorog: akkor volt itthon a férje?
Én: neeem a férjem minden este otthon van, csak nem vagyunk már 20 évesek :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nem Brendonos, hanem C&A-s van nekem. De te már hova akarod felvenni?? :lol: :lol:
NA megnéztem a Brendon honlapján, ezek csak ruhakiegészítők szerintem, nincs semmi funkciójuk, az enyém rövid fajta, és az volt a szerepe, hogy rajtam tartotta a nemterhesgatyáimat.
EDA :arrow: Az elhatározás kérdése az orvos meg a te részedről is, egyrészt szerintem sincs garancia, hogy második szülés rapidabb, másrészt nekem csak a második 2 óra ment "edásan", és olyan nincs hogy azt mondják hogy ennyire nem érdemes bekötni. Ezt nem döntheti el senki sem helyetted.
Én is sajnálom a régi hsz.-eidet, de biztos megvolt rá az okod, hogy nekiálltál szórakozni vele.
Tesóm álláspontja neked honnan van meg?? :shock: Kifejtette akkor egyszer?? Vagy én mondtam? :oops:
Hedövéj :lol:

Dodi!
Ne viccelj már, csak érdekességként szúrtam be, agyrém, hogy valaki ilyenben és ennyiért altatja a kölkét :lol:
Most akkor mi volt a kérdés?? Hogy mennyi vagyok az előző teherbeesésemhez képest?? De ha nem akarod tudni akkor minek kérdezed??? 8) 8) 8)
Amúgy semmi frusztráló, +2. És pont ennyi voltam mikor kijöttem a kórházból akkor is :? (A féléves gyerekemmel meg nem is írom le hogy plusz mennyi :oops: )

Barátnőmmel ma dumáltam (háziorvos mellett nővér/asszisztens vagy minek hívják), azt mondta hogy van a körzetükben egy csomó Andor, csupa öreg roma bácsi :wink:

Tike!

Örvendezem én is :lol:
Fogantatás :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ha még 1 hétig kibírod, akkor elviszem neked az enyémet szívesen :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Rapid!

Lois!

a körzetükben egy csomó Andor, csupa öreg roma bácsi
Hááát, ezt az infót megőrizhetted volna :roll: . Mondjuk a sírig :twisted: :lol: . Végre találunk EGYETLEN olyan nevet, ami mindkettőnknek tetszik, erre most azon kattogok, hogy szülni fogok egy öreg roma bácsit :evil: :lol: :lol: .
Sebaj, az öregek záros határidőn belül meghalnak, az ifjonc romáknak meg nem adnak ilyen cikis régi nevet, csak Armandókat, meg Brájeneket. :twisted: :lol: Sztem a fiaink korosztályában nem jellemzően roma név :roll: .
Vagy majd jóóól nem megyünk a körzetetekbe.
:twisted: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Jajdrága ne haragudj, már vissza is szívtam :oops: :oops: :oops: Nehogymá' ezen kattogjál, hogy miért nem tudom néha befogni...biztos van erre valami kurzus ahol kitanulhatom :oops: :oops:
Szájzár (leragasztottszájúemotikon)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Dehogy haragszom :wink: . Röpke 4-5 óra vásárlás és meggyőztem magam, hogy nem fognak kiemelni belőlem egy öreg roma bácsit :lol: :lol: :lol: :wink: . De azért apa elől ezt az infót elhallgatom :oops: :lol: .
Előttem Andorként a Tilla legidősebb fia van, aki ugyanúgy néz ki, mint az apja, csak gyerekbe (gülüszemű ropi :twisted: ), de attól sem félek, hogy szülök egy kisTillát, főleg elnézve a családunk tagjainak alkatát :roll: :lol: .
Amúgy meg minden névről lesz, akinek rossz emlékei/sztereotíoiái vannak, de erről nekünk csak pozitívak vannak, és az a lényeg :wink: .
Ha pedig megszületik az én újabb óriásszemű, pufók indiánbébim, aki történetesen Andor, akkor onnantól majd mindenkinek ő fog róla eszébe jutni, és punktum :lol: :lol: :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaaaj, elcseréltem a babakocsimat 8) ! Feltettem expresszre, és írt egy csaj, hogy nem akarja megvenni, de mit szólnék egy cseréhez, mert ők ajándékba kapták az övéket, és csak keresztbe fér be a csomiba, mert hosszú (esernyűre csukodik, nekik, meg nagyon kicsi a csomi), és lapracsukhatót szeretne. Ők is alig használták... :wink: . Megbeszéltük, ma elcseréltük 8) . Sztem én jobban jártam :twisted: . Jobban mondva végülis mindketten, mert nekik meg ilyen kellett.
És a poén az egészben, hogy ez a kocsi gyakorlatilag ugyanaz, mint a giraffe clubos volt :shock: :lol: . Csak ez Top Rider, de ugyanúgy sh-114 a típus, és ugyanúgy is néz ki, csak a karfa más. Szóval most tök happy vagyok :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Nekem ez hogy mit mondott a barátnőm még nem jelent semmit, csak viccesnek találtam. Ettől én még simán nevezném így Dedem.
Én Bp.-en közel nőttem fel az Andor utcához, szóval ha ezt a nevet hallom, bennem csupa jó érzés van.
A Rikárdó nevet sem azért passzolnám, mert a roma nemzetiségűek adogatják mostanában előszeretettel a bébijeiknek, hanem mert iszonyú bénának tartom :roll:
Babakocsicsere :arrow: De ügyes vagy :shock: :shock: Ez a Hauck volt?? A hordozós kocsival kapcsolatban van előrelépés??

Boo!
Nem tudom most milyen bandázs van, az enyém bevált az tuti.
Azt a gatyát én is felpróbáltam (szerintem) (van belőle keki, meg barna is nem??), rajtam tök béna volt :?
Hétfőtől mindenre 20%-os női ruha akció lesz, nem akartál addig várni??
Ajakápoló :arrow: Nekem is van már ezerféle, nekem a Vichy-é jött be leginkább.

Én gyerekem meg pankrátorosat játszott a kutyával, (nekifutásból ráugrik miközben az eb hever a kutyaágyban) és jól megfejelt egy csavart a taposógépen, amiről előtte persze gondosan leműtötte a csavartakaró műanyagot :? Jól nézett ki, szét is hasadt a bőre. Persze azt azután vettem észre miután ráraktam a fagyasztott karfiolt, így jöhetett még némi betadinozás is nagy üvöltözések közepette :?

Nagy Duett :arrow: Mi csak a második felére értünk haza, tán a Hajdúéktól láttam. Zalatnai egy vicc volt, botorkáló púpos nénike. Gianni jobban nyomta nála esküszöm.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Dodi!
muti az új verdát.

nagy duett:
na én meg pont a ciniéket nem láttam már.

tegnap meghozták végre Kiara matracát,így ma szétszedtük a régit
és beizzítottuk az újat.nagyon tetszett neki és egyenlőre nem akarom
elkiabálni,de ugyanúgy lefeküdt este és elaludt,mint a rácsosba...
holnap tudok nyilatkozni teljesen,h milyen volt az éjszaka és
valamikor képet is teszek az ágyról...

Kép
Kép
csibe83

Csak kipróbálom milyen telefonról írni. Fárasztó :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Nem paráztam rá az Andorra :roll: . Nem magamat akarom meggyőzni, hanem titeket :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . Én egyre jobban szeretem :D . Pedig most nem volt "ezaz!"-érzésem, viszont mikor megláttam a magyarnevek.hu-n akkor tökre meglepődtem, hogy hogy nem jutott eddig eszembe :shock: :wink: .

Lois!

Köszi, de nem én vagyok ügyes, csak mákom volt 8) :lol: . A Hauckot cseréltem Top Riderre :wink: . Ez is egy teljesen alap szaladgálós kis esernyőkocsi, de a másikhoz képest akkora királyság, hogy úgy örülök neki, mintha egy Stokket kaptam volna :lol: . Most ilyen teljesen alapvető dolgok boldoggá tesznek, mint hogy lehet vele kanyarodni, fel lehet vele menni a padkára, és levehető a karfája (nem kell terhesen kirángatnom belőle a gyereket, csak előre lép, és kész :wink: ).
Hordozós kocsi ügyben egyelőre lapítok :roll: . Majd bedobom a témát újra pár hét múlva, addigra hátha megenyhül :lol: .

Ja, amúgy az ágyra azt mondta, megvehetjük bármelyiket, arra nem sajnálja :wink: . De 250-ért tuti nem veszek, amúgyis jobban illene a képbe a khaki :wink: . Inkább majd a matracra fektetek nagyobb hangsúlyt.

Csibe!

Semmi extra, pont olyan, mint a giraffe sh-114, csak kicsit türkiszesebb kék. Sztem a színe is nagyon jó :wink: .
Éjszakátok milyen volt?

Botond felkelt 5:20-kor, de adtam neki tápi, és visszatettem. Integetett, csendben volt, gondoltam visszaalszik. 8:30-kor keltünk 8) , viszont ő már 11-kor hulla fáradt volt, szóval sztem nem is aludt vissza, csak elmolyolt, meg fetrengett majd' 3 órát :roll: :shock: . Ha nem lenne a kiságy, tuti jött volna hozzánk, ő meg ott sajna nem alszik el, hanem beindul :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

hát egész jó volt az éjszakánk,csak kétszer sírt fel úgy hogy azt hittem
leesett és azért,de nem...
viszont ma nem akart lefeküdni aludni és a régi ágynak a helyére mutogatott,
20percembe került lefektetnem...olyan keservesen sírt,próbáltam szép szóval
is,de nem nagyon sikerült.határozottan se nagyon...de aztán sztem a végén győzőtt a fáradtság.
kiváncsi leszek a ma éjszakára is és a holnapi fektetésre...

ma vettünk mi is Kiarának egy csúszdát.névnapjára kapná,de már meglátta
és megkapta :roll: :roll: :roll: :roll:
de ő sem rendeltetésszerűen használja.egy darabig még rendesen
csúszdázott,viszont zoknit és nacit kellett ráadnom,de rájött ha leveszi
a zoknitt,akkor tapadni fog és felmászik és lesétál a csúszos részén...

többiek merre vagytok?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
képet holnap csinálok majd.ma sztem kiara hiányolta a régi ágyát és
azért nem akart elaludni.ezért leszek a holnapra kiváncsi...
ne hidd azt,h bevették az összes romlott apentát...ugyanúgy eladják majd
másnak...én egyszer az auchanba szóltam,h lejárt pudingot találtam
és pont ott álltam be a sorba ahol az volt és senki nem jött bevenni
abba a kb 15percbe amíg vártam...
ja és képzeld ma az auchanba láttam olyan ugráló tehenet és anyummal
megdumáltam,h ő meg azt veszi Kiarának (úgyis bajba volt,m nem tudott mit
kitalálni neki)

Kép
Kép
csibe83

sziasztok!

egész jó volt az éjszaka,de most már inkább a fektetéstől tartok...
hoztam pár képet az ágyról:
Kép
Kép
Kép

és nekünk ilyen a hernyónk,ami az uccsó képen látható

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én is féltem,h le fog esni,de nem esik le szerencsére,pedig ráadásul
pont középre fekszik le,de valahogy álmába mindig a fal felé kúszik.

most vigyázok kb 1órát a szomszéd tesójánka fiára,m temetésre mennek,
hát tök jól elvannak szerencsére.
és Boo a kisfiú 2éves és tök szépen beszél,úgy mint a játszin a kislány,
szóval talán még van remény :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,
Már nem reagálok az egy hetes hsz-ekre, kicsit idejét múlt lenne... :roll:

Mostanában annyira leszív a munka, hogy be se kapcsolom este a gépet. Munka után még játszóterezünk, jövünk-megyünk, úgyhogy én estére totál elfáradok.

A hétvégén voltunk Parádsasváron, ahol az első nap balesettel indított Petra. :(
Motorral szépen elindult egy lejtőn, egyenesen neki a ház falának. Apjával volt kint, én nem láttam, csak mikor már megvolt a baj.
Lehorzsolódott az arca bal oldala és tiszta monokli a szeme alatt, fölött, mindenhol.
Borzasztóan néz ki szegénykém, de a körülményekhez képest gyorsan megnyugodott (én tovább remegtem), és aznap nem is nézett ki ennyire szörnyen. Akkor még csak a horzsolások látszódtak, a belilulás másnapra jött elő. :( :(

Viszont remekül szórakoztunk, nagyon jól éreztük magunkat, Petra a fellegekben járt, hogy az unokatesóival fürödhet, ehet stb. Reggelente vonult át egyből hozzájuk, nagyon cukik voltak együtt! :D

Ma meg nagyon sírt a bölcsiben, nem akart ott maradni. Gondolom a sok élmény megzavarta.... :roll:

mennem kell dolgozni
(Ja! Pocok! jól teszed, hogy nem dolgozol tovább, menj, és pihenj szépen otthon! :wink: )

Kép
katy76

Katy: Pont tőled akartam bölcsihez erőt meríteni :wink: A múlt heti könnyed kezdés után, amikor is mindig szupi volt a bölcsiben, finom volt az ebéd ( igaz, hogy Hédi szerint szerdán keksz, csütörtökön meg csoki :lol: :lol: ), ma amikor beléptem az ajtón már hallottam az üvöltését. :cry: :cry: :cry: Állítólag egész délelőtt szépen eljátszott, nem volt semmi gond. Amikor indultak be ebédhez akkor eltörött a mécses és végigüvöltötte az ebédet. A folyosón hallottam, hogy anya..anya. Azt hittem a szívem szakad meg. Hamar megnyugodott, mesélt is, hogy finom husi volt az ebéd, meg hallgattak zenét, meg motorozott. Már az autóban elaludt. Bölcsis nénik szerint az éjszakai óránkénti felsírások is emiatt vannak, és ahogy megszokja a helyzetet nem lesz gond.

Én egyébként az éjszaka majdnem az ügyeleten kötöttem ki. Biztos, hogy minden terhesség más és más, na nekem ez az 5., de ilyet még egyikkel sem tapasztaltam :twisted: :twisted: NApközben mostmár szinte nincs is vérezgetés, ellenben ha lefekszek ebéd után és felkelek, és éjszaka meg a reggeli felkelés után akad még mindig :twisted: :twisted: Tegnap éjjel keltem Hédihez, érzem, hogy valami van. Kis mennyiségű vérzés, levert a víz, szédültem, remegtem, hányingerem volt. Már azon voltam, hogy ugrasztom apát az ügyeletért, de aztán jobban lettem. MA pedig ismét kutya bajom, de már nem merek szinte lefeküdni :roll: :twisted: Az ugrott be az éjszaka, hogy a méhen kívülinél olvastam hasonló tüneteket, de meggyőztem magam, hogya z elmúlt 2 hétben 4 uh volt, csak észrevették volna :twisted: :twisted:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak rapid, mert nem nagyon gépezhetek :? .

Megjártam ma a szemészetet, mert előjöttek ugyanazok a tünetek, mint mikor Botond belekapott a szemembe :evil: . Folyamatosan, mintha benne lenne egy üvegszilánk, és ha erős napra megyek, vagy monitort nézek, akkor elönt a könny, és alig látok, és iszonyatosan fáj :( . De ez a fény nélkül is megvan 1-2 óránként.
Azt mondta a szemész, hogy szaru okozta sérülésnél gyakori, hogy visszatérnek a panszok, mert az egy élő vmi (mármint a köröm), és olyan organizmusok kerültek a szemembe, amik nem engedik megtapadni az újonnan felépült corneát, így az bizonyos időközönként újra, meg újra lelöködik :evil: . Egy ovális kis foltot kapott ki a pupillámból, ami külön rossz, mert így a fény hatására még fokozodik a fájdalom, ahogy tágul a pupillám. Így most kalózkodok :twisted: :lol: . Most kaptam rá zselét (lósz@rt se ér :twisted: ), és majd meg kell lézereztetni, de majd csak szülés után. Fasza, kellett ez, mint púp a hátamra :( :? . Most imádkozom, hogy minél hamarabb elmúljon, és minél tovább bírja majd az új réteg fönn... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Dodi!
nem semmi a szemes storyd...nem hittem volna,h ekkora gond lehet vele...

képzeljétek ma kaptunk levelet a nyelvtudományi karról,h nem fogadják
el a Niko nevet,bár ezt sejtettem...
ma egy hang nélkül sikerült letennem a Kiarát :roll: :roll: :roll:
az éjszakára azért még kiváncsi vagyok...

katy!
szegény Petra!!
képekre én is kiváncsi vagyok...

Boo!
muti majd a szerzeményeket...
tescoba is nézhettél volna nacikat,m sztem még mindig leárazások vannak...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Halálfejes póló :twisted: :lol: :lol: :lol: . 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem sok kép készült, mert elfelejtettünk fényképezni, de párat fel tudok tenni.

Kép

Kép

Kép

ezek pedig még a múlt hétvégén készültek:

Kép

Kép

Kép
katy76

Boo!
hát jó lenne,ha már újra játszizhatnánk és akkor majd
megkukkolom az új rucikat...
én majd még sztem a tescos forró jellegű naciból veszek párat,m
nagyon jól bevált.
tudod ami még inkább buggyosan áll rajta,az a rövid...
nem viselte meg apát sem sztem,m érezte,h nem fogják elfogadni...
sok indok volt,de ezekre emlékszem:becenévnek megy el inkább
és lánynévnek sorolnék be inkább,de holnap majd elolvasom újra és
megírom pontosan...
apa kicsit megingott a Maximtól,m nem tudta tutira,h lehet-e csak így adni,
de megnéztem és van Maxim,nemcsak Maximilián...
ja és apumék kérdezték minek örülne Kiara a neve napját és eszembe jutott a 2es motor,így Kiara azt kapja elméletileg :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Nálunk már a kezdetekkor volt nagy sírás a bölcsiben, Petra amint kikerültem a látószögéből, már sírt. Ez tartott a két hét beszoktatás alatt, és utána kb. még egy hétig.

Azóta nagyon ritkán sírt, ma pont sírt, de csak addig, amíg látott. Később még felhívtam a gondozónőt, de mondta, hogy utána már nem volt semmi baja. :wink:

Nekem egyébként az a fura, ha egy gyerek sírás nélkül beszokik a bölcsibe, mert valamilyen formában úgyis kijön rajta a változás. Vagy nem eszik a bölcsiben, vagy folyton lebetegszik, de olyan nincs, hogy ne viselje meg egyáltalán.
Ezért inkább sírjon az elején szerintem.
Neked így nehezebb, viszont hamarabb túl vagytok a nehezén! :wink:

Vérezgetéseket sajnálom, drukkolok nektek nagyon!

Az unokatesóm is túl van a 12 héten, minden rendben van a babával. Tudjátok, neki jött össze inszeminációval.

Boo!
Én két hete láttalak, de nem tűntél dundinak egyáltalán, szerintem csinos voltál. Nekem még a hasad se tűnt annyira nagynak, szerintem nekem nagyobb hasam volt.

Kép
katy76

katy!
képek tök jók.
szegény Petra arca.tavaly Kiaráé is hasonló volt...
pikk-pakk rendbe jön szerencsére...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
egyenlőre a köpönyeg szerint jövőhét hétfőtől lesz újra játszis idő :( :( :(
még szerencse,h a csúszdát megvettem tegnap és nem hallgattam apára...
nem hiszem,h könnyen le tudnám kötni a gyereket amúgy.

ja és a védőnő ma telefonált,h áttegyük a kullancsoltást msákorra,m
a dokinő nem lesz sajna,így 26án megyünk..

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
hát nekünk is,csak éjszakára kéne eldugnom,m nehéz elszakítanom tőle...

képzeljétek fejlemény van a házvásárlásban...
nekünk tetszik nagyon és após is áldását adta rá,szóval most már
csak azon múlik minden,h kapunk-e hitelt hozzá,de ez még a héten kiderül...
úgy izgulok...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Bakker annyira hülye vagyok, elfelejtettem tegnap elmenni a C&A-ba :evil: :evil: :evil:
Pedig csütörtökön voltam s próbáltam is kockás puffos ujjú felsőket, és jóóól nem vettem meg, hogy majd inkább hétfőn :oops:

Mondtam én, hogy a szobacsúszda tuti dolog :wink:
Elmenős gatyának én csak farmerokat és erős vászongatyákat veszek, béleletlent, a nagyon melegig azokat nyúzzuk. Nekünk jelen pillanatban mind C&A-s, van vagy 5 darab, 92-esek, egyet kellett csak felvarrni a többi jó :oops:
Nyárra én inkább lezser de kicsit hosszabb (bermuda inkább) gatyákat tervezek, hogy pl. ne égesse meg a combját a meleg gyerekülés, meg a forró motor, stb. Tavaly is ilyeneket hordtunk. Bár szerintem annak a java jó lesz idén is :roll: Csak kicsit rövidebb.

Katy!
Szegény Petra, jól lezúzta a pofiját :?

Csibe!

Nagyon szép csajos ágyikó :) Nekem is furi ez a leesésgátló, de az a lényeg, hogy Kiara nem zúg le róla :D
Bankhitelhez drukk!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Csak gyorsban:

Katy

Úh, szegény Petra, nagyon komolyan néz ki ez a lilulás az arcán. Érdeke mert Roló is tanyált már a motorral, de ő neki nem lilult az arca csak lejött a bőr. Mostanában úgy száguldozik hogy égnek áll a hajam. :roll:

Dodi

Szem :evil: Pár hete nekem Nati kapott bele,egy napig könnyezett és szúrt, aztán elmúlt...akkor én szerencsés vagyok hogy megúsztam ennyivel. De szar átérzem.

Csibe

Ágy: nekem ez már nagyon csajos :oops: miért nincs játszis idő? Rolót nem lehet már itthon tartani, a nagy szélben is kint voltunk :roll: Nem annyit mint szoktunk, de kint. Natit nem viszem olyen nagy szélben, mint vmelyik nap volt.

Boo

Ne irigyelj, lassan te is szülsz és akkor meg azt mondod majd néha:De jó lenne ha még picit benn lenne :lol: Nekem az elején volt ilyen, mostanában már nincs. Nagyon örülök, hogy köztünk van..:lol:

Rólunk:
Lekopogom, de mintha vmi féle rendszer állna be a napunkba, de ez csak akkor ha nem megyünk sehova, ami ugye ritka :lol:
DE 3-4 óránként eszik napközben és éjszaka egyszer kel. roló változatlanul imádja. Ha sír vigasztalgatja, ha hordozóban van hintáztatja. Meg kell zabálni. Nagyon jó báty. Remélem ez így marad.
Na és akkor hogy mennyit változik az ember ha lánya lesz. Én sose voltam nagy csaj cuccos mániás, DE mostanában azt veszem észre hogy egyre többször adok rá csajszis cuccot. És ami még megdöbbentő, gondolkodok, hogy kilövetem a fülét és egy diszkrét pont fülbevalót tetetek bele. ÉN, aki pár héttel ezelőtt mikor anyám felhozta hallani se akartam róla. Most meg.... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

ronmay!
ugye hogy ugye??!!!
még sztem most lövesd ki neki...én is elég hamar kilövettem...
lehet később nehezebb lesz...

Boo!
még egy darabig nem költözünk,szóval nem úszol meg minket :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nem menekülönk,tök jó hogy ilyen közel vagytok és Kiara tud pajtizni...
de vettünk fel hitelt és fizetjük azt is...

ma átjött a barátnőm a fiával és mi is pajtiztunk kicsit,aztán délután
aludtunk 2től 4ig egy nagyot :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Kép

Kép

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: