A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké,de nem hiszem,hogy bárkit is zsibbasztasz!!!! :D

Kép
martik77

Nem zsibbasztasz,csak zsibbatra ülöm a popóm még várok!!! :lol:

Kép
martik77

Bocs, baromi hosszú lett. :lol:

KépKép
benó

Az ikres fórumon van egy lány, Grafic-nak hívják, aki lombikos és ikrei lesznek. Megkértem, jöjjön el beszélni a Szilzivel. Hátha a Heni csak később jön. Nem tudom, benéz-e a Grafic ide. :wink: De kérdezz majd Szilzi, és megkérdezem tőle.

KépKép
benó

Akkor most olvasok :wink:

Kép
martik77

Na, oké.

KépKép
benó

Jöttem lányok. Sétáltunk, aztán itthon megünnepeltük a közös első szülinapunkat. :lol:

Kép
flóra 11

Jó,akkor én isolvasok.

Kép
flóra 11

Puszi, nem fáztatok? Jól vagytok már?

KépKép
benó

Vagyok!!És írtam pü-t Benó!!!

Helló Újjászületett régi pékné!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nekem viszont most lépnem kell,mert L.valamiért morci,vagyis szótlan vagy valami baja van!! :oops:

Majd holnap jövök!Puszi!!!! :D Kép

Kép
martik77

Oké, puszi, Márti.
Azt hiszem, nekem se ártana már pihengetnem, egész nap mentem. Ja, és még teregetni is kell. :x
Teregetés után még egy szóra jövök. :D

KépKép
benó

Szilvi, igen én is ma vettem észre,hogy nekünk napra pontosan egyforma a ciklusunk. :lol: Jó, nem? Na,kíváncsi vagyok,melyikünknek jön meg hamarabb.

Kép
flóra 11

Visszaolvasgatok. De vagyok.

Nem fáztunk, nagyon meleg van kint. Vagyis -4 fokot jelzett a hőmérő, de felöltöztünk és melegünk volt. És már jól vagyok. :D Útközben gondoltam egyet, hogy ideje lenne megszabadulnom az utolsó 1000,- koronásomtól. Meghívtam a páromat egy koktélra, tehátmár csak euróim vannak. :lol:

Kép
flóra 11

Szuper, nagyon bejön nektek mostanában ez a koktélozás. :lol:

KépKép
benó

Viszont mikor hazajöttünk és itthon családi körben felnyitottuk azt a bort, ami velünk úszott a Dunában egy éve, koccintottunk,örültünk, hogy együtt lehetünk. Aztán a Peti jelentette be, hogy most az ő gyomra kezd fájni, tehát őt sem kerüli ki ez a nyavalya, sajnos. :(

Kép
flóra 11

Igen, szilveszterkor is kevertem, most meg egy étteremben ittunk pinya coládát. Fini kókuszos, ananászos, fehér rummal, tejszínnel. :D

Kép
flóra 11

Ó, öröm és üröm egyszerre! :D :cry:

KépKép
benó

Márti,a Tancsu mondta, hogy ad neked lekvárt,csak említsd meg neki.

Kép
flóra 11

Jaj, azt nem is mondtam nektek, hogy a babaextrás ikres topic tagjaival találkozni fogunk péntek de. a Mammutban (az egy bevásárlókp. Pesten). :D :D :D Vonattal megyek majd, anyuék is jönnek :shock: , mert még sose voltak a Mammutban :D . Biztos jó lesz. Majd mesélek. :D

KépKép
benó

Hát igen. És sajna láza is van, 37,8. Ez a nyavalya, most már megtudtam, az exem hozta haza. Ő Rómában szilveszterezett a bnőjével, onnan mindketten betegen jöttek meg. Tőle elkapta a Bálint, Bálinttól a Norbika, én meg a F. De F.-nak egy nap alatt lezajlott és csak kicsit fájt a gyomra. Most pedig a Peti, szegény... :(

Kép
flóra 11

Ez szuper! De jó neked, csak találkozgatsz mindenkivel. :wink:

Nálunk egy hatalmas kocsmát hívnak Pozsonyban Mammutnak. Főleg diákok járnak oda sörözni. :lol:

Kép
flóra 11

Ez az ex sok jót nem csinál. :x :x

KépKép
benó

Igen, ez tényleg jó dolog. :D
Jobbulást a Petinek! :? :idea: :idea:

KépKép
benó

45-ig maradok, aztán megyek fürdeni, utána CSI. :D

KépKép
benó

Benó,olvasom, hogy kaptál gatyót, méghozzá pofonért. :lol: Ügyes vagy. Kép nincs róla?

Kép
flóra 11

Oksa. Én most BK-t nézem közben,vagyis inkább hallgatom, mert közben visszaolvasok, meg írok. :D

Kép
flóra 11

Még nincs. :wink: Ma a Gy.-val megírattam egy csomó cd-t, nem akarom már tovább terrorizálni. :roll: Majd felveszem a héten és abban lefényképeztetem magam. :D

KépKép
benó

Mindent egyszerre. :lol: Nekem is ezt kellene megtanulnom, mert 2 gyerek minimum kétfélét csinál majd kétfelé. :lol:

KépKép
benó

Na, puszillak Flóra és mindenkit! Jó éjt nektek! Megyek fürdeni. :D :D :D :D :D (Alvás majd hajnalban, gondolom. :wink:)

KépKép
benó

Szilzi, annyira sajnálom, hogy csak februárban csinálnak vizsgálatot. :( De ne aggodalmaskodj. Ha már ennyit kibírtatok, akkor azt az egy hónapot már kibírod. Fel a fejjel. Nem vagy még annyi idős, mint én, tehát még semmiről sem késtél le. :wink:

Kép
flóra 11

Mostanában én is csak hajnalban alszom el.

Szia Benó! Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok

Látom most megy mindenki,én meg most jövök...
Na persze csak a BK idejére,aztán menek alukálni...

Ma itt volt az anyósom,vigyázott manóra,én közben kisikáltam a konyhámat,meg főztem...
Aztán kivitte sétálni ,én meg ellazultam egy nagy kád vizben,hajat mostam,stb.....
Ennyi lazitás már rám fért...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Márti:még nem néztem meg hogy tényleg van e lekvárom,de holnap kikutatom...:)

Flóra: boldog szülinapot
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2009.01.06 20:56-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Most hallom a tévében, hogy az ukránok elzárták teljesen a gázt. Meg fogunk fagyni! :shock:

Kép
flóra 11

Helló Tancsu!

Nagyon köszönöm! Ugye milyen fiatal vagyok? :lol:

Kép
flóra 11

Na az előbb nagy betü lett,de fekete,most meg kicsi de szines...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Erre is elzárták,de állitólag van 60 nap tartalékunk...

Kép

Kép[/
tancsu

Na végre sikerült átirnom....szines is nagy is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, olvasom, hogy mentek babakocsit venni. Okvetlen kérünk képet ilyen ikres kocsiról! :D

Kép
flóra 11

Húúúú...ne haragudj Flóra,de leesik a fejem,asszem menek aludni inkább,most a BK sem érdekel annyira...

Szép álmokat mindenkinek!!!!

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon szépen átírtad. Köszike. :D

Egész Európában elzárták,vagyis ami Európába jön, azt teljesen elzárták. Nálunk alig van tartalék, krízist jelentettek.

Kép
flóra 11

Menj is Tancsu, ha Gergő is alszik, használd ki.
Pá...
Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Flóra BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Most értem haza nemrég, megint délutános vagyok :( Annyira utálom.
És mindjárt leragad a szemem, ráadásul görcsöl a hasam, még nem jött meg, de minden percben úgy érzem....elég pocsékul vagyok. Benn a munkahelyemen mindenki totál beteg, az is lehet hogy már valami influenzám van :( Szóval készen vagyok :cry:

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina!

Köszike, ez ám nem az igazi szülinapom, csak egy éve volt egy csúnya balesetünk a párommal, és életben maradtunk, tehát ezt neveztük újjászületésnek, így ma van az első szülinapunk. :lol:

Kép
flóra 11

Ha jól látom, akkor a 31. napon jársz? Ez akkor most izgi hónap, mert Szilzi és én is a 33. napunkon vagyunk. :wink:

Kép
flóra 11

Na hát akkor boldog 1. szülinapot :D

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor még akármi is lehet ebben a hónapban :wink: Bár nekem már görcsöl a hasam igencsak.

KépKép

KépKép
nadina01

Te jól vagy? (Mensi ügyileg) :D

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: