Sziasztok!!!
Köszi a sok biztató szavakat a súllyal kapcsolatban!! Valoban fridaynak igaza van h ha vmi baja lenne akkor nem aludna mint most is itt mellettem az ágyon két órája , tényleg csak akkor sír ha éhes v a pelus, vagy ha kis pukika jön, hu ne tudjátok meg milyeneket nyomat mint egy felnött!

! De ügyi mert addig tornászik míg kipréseli magából és remélem h ha eddig nem volt hasfájos akkor most már nem lesz ! ja és ma de meg fél órán át nézte a szines elefántját a pihiszékébe, úgyhogy tényleg sztem se lesz baj a kajcsival. úgy látszik ő ilyen tipus nem egyből hizik .. elég hosszú és vékony bébi lehet h hizik csak én aggódok !

!Ja és van bőven pisis kakis pelus ami azt bizonygatja h eszik rendesen ! ????max 3 óráig van h nem eszik mert napközben felkeltem éjjel meg hagyom de max 4 órát mert utána jelentkezik!! lehet h ez a baj??
Na jól van már befejezem ezt a súly dolgot nem untatlak vele titeket !!
Gondoltam lepihizek vele ami sikerült is erre mire ébredek fél óra múlva h nagyokat gagyog azt hittem fent van a fenét aludt és olyan mélyen h még a nyála is kifolyt a száján aztán kezdtem elbobiskolni erre meg olyan nagyot köhögött h azt hittem megfullad hát mélyen aludt és a nyála visszafolyt ! szivbaj jött rám, nem is tudtam vissza aludni, kis édes pofa!!!
Inkább jöttem forumozni !
Ma úgy is kettesbe vagyunk mert apát két napra mára meg holnapra olyan hülyén osztották be h este 7 8 mire haza ér, úgyhogy ma sztem egyedül fogom őt fürdetni remélem sikerülni fog!! ÉN is mérges vagyok h ilyen beosztás föleg karácsony elött !!!

! DE csak szerdáig aztán itthon lesz apa csak 4 . én kezd !

!
Oltás nekem is csak a helye fáj, két napig piros volt a helye de jól vagyok töle .. és a picin se vettem észre eddig semmit!!!
Mangora. tudod mit olvastam h etttől a homeos bogyótol a tejcsire fájhat a picik hasa úgy hogy én abba hagytam és képzeld el már nem sárgás zöldet kakál hanem aranysárga szinüt furi néztem is nagyokat!!

!
Én sima gyógyszertári fürdető kenöccsel fürdetem őt és azzal is kenem be őt a fürcsi után és tök szép a bőre még az arca is ! Popo is gyönyörű lett a bephantentől!

!
Mi még az egyes liberot v pamperst használjuk! még egész jó rá , kettes felér a cicijéig ! azt eltettem későbbre v vésztartaléknak, de a dm s popo törlő jó árba is meg minöségre is , na apa ma kiváltotta a bababonuszos dolgot, mondta h kaptunk vmi ajándékot is , egy papírt kellett kitölteni meg a születési anyakönyvi kivonatot kellett bemutatni !
Móni , Zsuzsi örülök h jól vannak már a picik, hát móni ez tényleg érdekes lehetett ez a pisi vétel!
Ma a lelkem megvárta míg kicsomagolom és akkor pisi, kaka, de szerencsére még nem húztam ki a pelust alulóla!
Én is szoktam mérni a hőmérsékletét, biztos ami biztos ! 36.4 mindig ,!
Cosmostól félek én is de ez majdnem minden babának van !
Sterimar nagyon jó ma is kellett szivnom jó sok fehér tejcsi lerakodás volt!!! olyan kis édes nem is sír se a sterimar fujásnál se a porszívozásnál!!
Mangora amúgy ez a porszívos, dolog nálunk is ua így van, sőt a mosogép a nyerő meg a zene !

Pl sétáltunk és bejöttünk és leállítotam a gépet mert had aludjon hát nem fel kelt , visszakapcsoltam fél perc aludt tovább!! Ua ez a zenével. ha zene mellett alszik el akkor úgy kell hagynom mert különben fent van, de ha visszakapcsolom akkor fél perc és durmol érdekes dolgok ezek !!
Móni holnap szorítok nektek, hu csak holnapra is meg ma estére i mondják az onos esőt óvatosak legyetek!!
két hét múlva kell menni a csipőszürésre de azon parázok h a rendelő be kell őt vinnem a sok beteg közé!!

!
Na megyek mert ébredezik majd ha tudok még jövök !!
Puszika!!
Sz
Szerintetek mákot lehet enni?
Én kuglofot fogok sütni csak sztem, anyoséknál eszünk 24 én többi napon meg fözök vmi gyorsakat!!