Tike!
Az első gondolatom az volt reggel, hogy megkérdezem, mi van veletek. Erre olvasom...

. Sajnálom, tényleg próbálj pihenni, amennyit tudsz. Talán csak a vérömleny, nem? Az eddig is okot adott a vérzésre...
Boo!
Ez az:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=2
Itt Touragoonak írja, de a dobozon, meg a jótálláson Hauck van, mert ők gyártják a Touragoot is

. De akármelyik márka is, ez a legsz@rabb kocsi, amit valaha gyártottak

.
Én totttál megértem a név-parádat, mert nekünk ez volt az Áronnal

. Csak mi mindketten éreztük, így nem volt belőle vita

. De van még időtök, lehet, hogy te jössz rá, hogy ez a tuti, lehet, hogy teapa, hogy mégsem az

. Ráértek, nyugi!
Szóóóóval? Ígérem, nem beszéllek le

.
Mi tegnap nyálaztuk át az utónévkönyvet. Háááát, konkrétan egyetlen név van, amiben egyetértünk, a Botond

. Botond Jr. lesz.
Le sem írom, mik jöttek szóba, össze ne zavarjalak

.
Pocok!
Nem Kolos

. Apának nem kell. Most sem lesz ez egyszerű...
Én akármilyen nevet mondok, mindenki fujjol, ha meg mondom, hogy apának tetszik a Hunor, arra mindenkinek felcsillan a szeme, hogy az szééép

. Persze, nem más gyerekének választunk, de azért érdekel a közvélemény, és aszerint nekem megaszar ízlésem van nevek terén

.
Sarkadi Hunor
Botond és Hunor
NEmtudoooom
Édes "kicsi" lány

. Mondjuk én erre nem sokat adok

. Botondot volt, aki 3600-ra saccolta

. De a legtöbben csak a hasamra néztek a végén, és már huhogtak

. Én eléggé parázok, mi lesz, mert nekem a méhem széle már most a köldököm felett van 1-2 ujjnyival, és érzem, hogy ülve nyomja a rekeszizmom, és elég sokszor bekeményedik

. Basszus, mi lesz velem később?!
Boo!
Szabadjon megjegyeznem, hogy alapvetően a Miron is elég arisztokratikus, a ti mentalitásotokhoz, mégis beépült

, ráadásul, hogy ha megvalósul a névváltozatatás, akkor ahhoz különösen passzolni fog

. (Sztem a duplához a Vencel jobban megy, a szimplával kicsit eszperentés

)
Lois!
Botond ámulva nézte a videót, ő tuti érti

. Hanna milyen kicsi cuki