A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!
Én ide megyek a héten http://www.apollonia.hu/
Ha akarod jól megskubizok mindent és majd elmesélem :roll:

Anna szerintem nagyon szép, Zétény csaja Hanna Anna. Így együtt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Szerintem nagyon szép arisztokratikus...és mit szólnál inkább a ...... :twisted: Na jó nem :wink: Ez rendben van, Részemről jóváhagyva :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

okés, majd jól meséld el :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna Anna? érdekes... elsőre fura, de másodikra nem is annyira rossz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Az Éva nekem már gyerekkoromtól kedves...mikor olvastam az Egri csillagokat, konkrétan ott tetszett már. Még beszéltünk is róla, hogy a halott nagymamák után örökítsünk e nevet (Éva és Bori), de utána letettem róla, mert valahogy nyomasztana. Na meg Zéténynek hülyén is állna mindkét név :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Vencel naaaaaaaaaaaaaaaagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komoly pasis :lol: :lol: :lol: :lol:

A Venci meg cuki :lol: Vagy hogy fogjátok becézni?

És végül mi van a vezetéknév-mizériával?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka,

nem kínos, gyere és írj magatokról!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

nem jött át :cry: szólok...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi, jegyeztem :lol: :lol: :lol:

Szerintem az egyszerűbb verzióval és a te vezetékneveddel is jól hangzik ám a Miron is és a Vencel is! Talán a dupla vezetéknév még arisztokratikusabb, én is arra szavaznék :oops: :oops:

Mirci :lol: :lol: :lol: :lol: nekem az első cicám volt Mirci, bocs :roll: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

na, elmentem aludni, mert szétrúgja a Kiscsaj az oldalamat ha ülök :twisted: :twisted: :twisted:

meg Apa is felbosszantott :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bocsi, közben én is elpályáztam tvzni :oops:

Jóéjtvideó, Zétény és a már említett Hanna Anna :roll: Én részemről még nem fejtettem meg, miről szólt a diskurzus :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=l7kVN6q2Sko

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!

Az első gondolatom az volt reggel, hogy megkérdezem, mi van veletek. Erre olvasom... :cry: . Sajnálom, tényleg próbálj pihenni, amennyit tudsz. Talán csak a vérömleny, nem? Az eddig is okot adott a vérzésre... :roll:

Boo!

Ez az:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=2

Itt Touragoonak írja, de a dobozon, meg a jótálláson Hauck van, mert ők gyártják a Touragoot is :wink: . De akármelyik márka is, ez a legsz@rabb kocsi, amit valaha gyártottak :twisted: :lol: :lol: :? .

Én totttál megértem a név-parádat, mert nekünk ez volt az Áronnal :roll: . Csak mi mindketten éreztük, így nem volt belőle vita :wink: . De van még időtök, lehet, hogy te jössz rá, hogy ez a tuti, lehet, hogy teapa, hogy mégsem az :wink: . Ráértek, nyugi!
Szóóóóval? Ígérem, nem beszéllek le :lol: .
Mi tegnap nyálaztuk át az utónévkönyvet. Háááát, konkrétan egyetlen név van, amiben egyetértünk, a Botond :twisted: :lol: . Botond Jr. lesz. :lol: :lol: :lol:
Le sem írom, mik jöttek szóba, össze ne zavarjalak :lol: .

Pocok!

Nem Kolos :? . Apának nem kell. Most sem lesz ez egyszerű... :roll:
Én akármilyen nevet mondok, mindenki fujjol, ha meg mondom, hogy apának tetszik a Hunor, arra mindenkinek felcsillan a szeme, hogy az szééép :roll: . Persze, nem más gyerekének választunk, de azért érdekel a közvélemény, és aszerint nekem megaszar ízlésem van nevek terén :twisted: :lol: .
Sarkadi Hunor
Botond és Hunor
NEmtudoooom :lol:

Édes "kicsi" lány :lol: . Mondjuk én erre nem sokat adok :roll: . Botondot volt, aki 3600-ra saccolta :twisted: . De a legtöbben csak a hasamra néztek a végén, és már huhogtak :lol: . Én eléggé parázok, mi lesz, mert nekem a méhem széle már most a köldököm felett van 1-2 ujjnyival, és érzem, hogy ülve nyomja a rekeszizmom, és elég sokszor bekeményedik :roll: :? . Basszus, mi lesz velem később?!

Boo!

Szabadjon megjegyeznem, hogy alapvetően a Miron is elég arisztokratikus, a ti mentalitásotokhoz, mégis beépült :lol: , ráadásul, hogy ha megvalósul a névváltozatatás, akkor ahhoz különösen passzolni fog :wink: . (Sztem a duplához a Vencel jobban megy, a szimplával kicsit eszperentés :lol: )

Lois!

Botond ámulva nézte a videót, ő tuti érti :lol: . Hanna milyen kicsi cuki :oops: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Boo!
szép név a Vencel és szerintem a Miron mellé is illik...
hát ha csütörtökön elmész a Burikhoz,akkor még talán lesz "helyed".
hülye voltam és megkérdezhettem volna neked...

ja és a dokit megkérdeztem erről a szülési gélről és azt mondta,h biztos
jó lehet,de ennyi pénzért hát...

Boo!
még annyit,de mondjuk ezt sokszor írtam,h a Margitba nagyon jó az
összes orvos és nagyon sokan szülnek ezért ügyeletesnél.
tegnap volt egy csaj,akinek programozott csaszija volt anno és most is az lesz
és az is az ügyeletesnél volt és azt mondta,h nem bánta meg.

Dodi!
neked milyen nevek tetszettek??sztem a Botond mellé nem jó a Hunor.
viszont a Kolos az tényleg nagyon jó,de ezt már régebben is írtam.
nektek a Benett nem tetszik???

Kép
Kép
csibe83

Lois,

videó nagyon édes!
Nimród is megkövülten, tágra nyitott szemmel nézte, tuti ő is levágta, miről megy a duma.

Dodi,

hát igen, a méretektől én is parázok rendesen, de ez az, amit nem lehet befolyásolni...

Hunor nekem nagyon ősmagyaros... amúgy szép :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!

Amik hirtelen eszembe jutnak: Kende, Kolos, Csanád, Zalán :roll: . De valójában nálam sincs egyiknél sem az, hogy naezaz :? . Tetszenek az egyszerűbb nevek is, mint Ádám, vagy Dávid, csak azokból meg mindketten ismerünk olyanokat, akik miatt nem adnánk a nevet :? .

Pocok!

Hunorral nekem is az a bajom, hogy már "erőltetetten" magyar :? :lol: . Pedig a hangzása szép.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
pedig tök jó neveket talátál...
sajna nálunk is apa a gyenge láncszem,bár nálunk meg pont őt szavazzák
le és az én ötleteimet favorizálják.
pl.:Botond
de egyenlőre még mindig semmi hír Niko ügyben és már a 30 nap letelt,így
valszeg Maxim lesz és az apának is tetszik,de valahogy sosem
említette
ő se és én sem ezért nem is merült fel,mint opció...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Mégsem odamegyek, hanem ide, csak elbénáztam:
http://www.dentalpalace.hu/hu/index.html

Hunor :arrow: Huhh, nekem nagyon nem, nemtom miért, a szóképe sem tetszik, a hangzása sem :oops: Pedig ismerek Hunorokat, semmi negatív töltete nincs (bár a Hunci becézés sztem nem túl maszkulin :roll: )

Boo!
Pedig a Miron tök elegáns név, meg a Milán is szerintem.
Ez nem pozitívum vagy negatívum, csak így van. Pl. a Botond meg a Hunor nem az. Mert az meg olyan szép macsós ősmagyaros. De persze ezek csak inkább az én érzéseim nevekkel kapcsolatosan, más biztos máshogy látja.
Vencel :arrow: Az nekem rögtön a Vencel király meg a Vencel tér, szóval nekem az sem a pórnép neve :wink:

Dodi!
Amiket írtál azok nekem mind nagyon szépek. Nekem anno nem volt az a Zéténnyel sem, hogy na ez az. Csak ízlelgettem, bariztam, és egy nap összeállt a fejemben és akkor már tántoríthatatlan voltam (persze lánynévből volt tutifix, de persze dafke pasi lett kibabrálásból :twisted: )

Csibe!
Maxim?? Hmm, érdekes, bár nekem a Niko is az, ne haragudj. De ettől szép kerek a világ, és ezért nem hívnak mindegy gyereket ugyanúgy, az milyen béna lenne :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lesz esőnap-játszózás a héten? Vagy már sosetöbbet? :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

csekkolom :lol:

Nekem a péntek nem lesz jó, mert a héten eddig itthon vagyok Nimróddal, mert köhög (tegnap még az orra is folyt, de az varázsütésre mára elmúlt, és ma már napközben sem köhögött, csak most hogy leraktam aludni) - úgyhogy holnap v csütörtökön mostmár illene bemennem dolgozni :roll: :roll: :roll: :roll:

Bár holnap meg kéményseprők jönnek délelőtt, szóval akkor meg itthon kellene lenni... Holnap délutáni játszi esetleg?

Vagy nem kellene megvárni amíg megint jó idő lesz és lehet szabad térre menni?

Dodi,

Csanád jóóóóóóó.... Zalán szép, de becézése Apa unokatesójáéknál Zalcsika, na ez nekem nagyon Zacsika, úgyhogy az már igencsak furi...

Csibe,

nekem a Niko még mindíg lánynév amiatt a sorozat miatt, amit anno valaki írt :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nekem a holnap az sajna nem jó, csüt-péntek igen.
Kinn-benn :arrow: Részemről a kint nem szempont, mert mi bármikor lehetünk kinn, nekünk a játszóház a nehezebben elérhető dolog és a nagyobb élmény :roll: De megértem hogy a városi népek ezzel máshogy vannak :wink:

Zalcsika :arrow: Nanemááááá' Most hogy lehet egy ilyen szép nevet így elbénásítani :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Pedigbizonytényleg :lol: . Nem én találtam ki... :roll: :wink: Touragoo Oberin Mint, a gyártó Hauck groups (www.hauck.de), származási hely, Kína, és használati utasítás is Hauck-os, és 10 nyelven van. :lol: De ha nem hiszed lefotózom, csak mecarás :roll: :lol: . A pasi is mondta a Brendonban, hogy egy cég, csak ez a Hauck "occsója" :lol: De engem nem izgat, hogy kínai, szinte mindent ott raknak össze, szóval attól még lehetne jó :wink: . De nem az :twisted: . És a Hauck ugyanilyen árkategóriás kocsija nagyon hasonló, és ugyanilyen a minősége is, mert azokat is néztük, csak ennek jobban tetszett a színe :? :lol: .
Amúgy a Giraffe club is kínai, de a kis kocsjuk tök praktikus, és masszív :wink: . (Pl. szétcsatolható a karfája, így a gyerek ki tud belőle lépni, és nem kell kirángatnom belőle terhesen :twisted: :wink: ). A többit nem ismerem, azok simán lehet, hogy carok :roll: . Touragooból is csak azt ajánlom, ami nekünk van ( a nagy kerekűt), a többit nem ismerem/ismertem.

Lois, Pocok!

Félek, nekünk is ez lesz most. Mármint az érlelődős névválasztás :roll: :lol: .
Mi nem becézünk :twisted: . Vagyis nem a nevet becézzük, hanem a gyereket :lol: . Ha Botit akartam volna, akkor Sarkadi Boti lenne, nem pedig Botond :wink: . Szóval nem lesz itt semmiféle Hunci, meg Csani, meg Zalcsi... :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Miután apa egyik haverja rátolatott színjózanul(!) (Azóta sokat csuklik :twisted: ), visszamentem a Kenguruba, de már nem volt, csak ultragagyik, ezért nem vettem semmilyet. Aztán apával voltunk a Brendonban, ott nincs Giraffe c. és apa tipikus férfi módjára kb. az első adandó kocsira rámondta, hogy ez jó lesz :twisted: . Ja, jó lett :twisted: :lol: :lol: :? .

Hát, én már nem élvezem a babkocsi mizériát, mert ma jóóól összevesztünk rajta! :evil: :evil: :evil: Hozzátenném, hogy kb. fél éve nem vesztünk össze semmin, szóval most az összes babakocsi ősellenségem :twisted: . Vagyis magamra haragszom, mert én voltam a hülyepics@, de magamat túlzottan szeretem, ezért bek@phatják a babakocsik :twisted: .
Már délelőtt carfej voltam, mert Botond iszonyú hisztis volt, én is nyűgös voltam, rosszul aludtam, éhes voltam...stb és terhes vagyok:twisted: !!! Kérdeztem apát, hogy hogy állunk anyagilag, ami az ő bukszáját illeti, merthogy én még nem kaptam pénzt. Mondta, hogy jól, ha akarom, elmehetünk megvenni a kocsit. Tökre megörültem, felöltöztem, felöltöztettem a gyereket, hívom a csajt, erre apa, miközben én telefonálok, benyögi, hogy de ő oda nem is kell, és ő inkább nem jön, menjek egyedül a gyerekkel :evil: . Tudom-tudom, apróság, megkaphattam volna a kocsit, amire vágytam, ehelyett jóóól behisztiztem, hogy én márpedig egyedül jusztse, és ukkmukkfukk és hogy lehet ilyen genyó. Apa mondta higgadjak, mert nem lesz kocsi! De éééén nem olyan nő vagyok, akit a szaros tárgyakkal zsarolhatsz....és etc.etc. :twisted: :twisted: :twisted: . Apa - hihetetlen módon - 10 perc múlva mondta, hogy egye fene, megpuszilhatom, tudja, hogy szeretném :twisted: :lol: . (nála ez a békülés :twisted: ). Utána elmentünk kajálni a Pólusba, meg elintéztünk ezt-azt, de én folyton felhoztam, és hisztiztem, hogy mennnyire csalódott vagyok, aztán megint jól kihoztam a sodrából. Szóval kocsim az nincs, és most még haragszik is rám, tök jogosan :oops: :oops: :oops: . Persze, genyó volt, hogy hirtelen lemondta, hogy velem jön, de semmiből se tartott volna elmennem egyedül, és most lenne szééép kocsim, meg családi békém. Ehelyett jóóóól megmondtam, és ejjdefasza rinyagép vagyok, csak épp most jó sz@r nekem.
Szóval ennyit a kocsiról :twisted: ! sose lesz!!! :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

játszóházat mi is passzolnánk,m én már a pocakommal nem is tudok
úgy Kiarával ott foglalkozni ahogy kéne.
játszótér vagy a szabad nekünk is jobban bejön.
mi még ma is játsziztunk kicsit,bár nem sokat mert pont elkezdett esni
az eső.
remélem holnap nem fog(azt ígérik az időjósok) esni és akkor játszizunk
végre egy nagyot...
Boo???csatlakoztok vagy majd meglátjuk???

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
tény,h kicsit túlreagáltad,de terhes vagy és dolgoznak a hormonok rendesen...
remélem hamar lenyugszik Teapa és újra béke lesz,na meg majd
babakocsitok :wink:

Kép
Kép
csibe83

Húúúúúúúúúúúú, csajok, olyan jó itthon :lol: :lol: :lol: kipihent vagyok, alszom délután mint régen :lol: :lol: :lol: de car lesz csütörtökön bemenni melózni...
(mondjuk egész szombaton feküdtem, annyira kiütött ez a f@s@s-h@ny@s cucc)

Lois,

hát igen, Zalcsika engem is mellbevágott, mikor először hallottam...

Jóvanna, városi punnyadék népek vagyunk, de látod, Boo is ugyanígy érzi, mint én :roll: :roll: :roll:

Dodi,

tényleg jóhülye voltál... pedig te nem szoktál ilyen lenni...ez inkább az én "felhánytorgatomaszartsokáig" stílusom...

Boo,

mikor akarsz nosztalgiajátszizni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Tényleg te tudod így agyvérzésig rágni a csontot...hát hol a buddhatürelem?? :lol: :lol: :lol:
Én mondjuk rövidre zártam a volna a dolgot, ha nem jössz kedves, akkor nesze itt a Ded, jó mulatást, és már léptem is volna ki az ajtón mosolyogva :roll:
A folytatást nálatok nem elemzem, dinka voltál, van ez így, csodálom benned, hogy így felvállalod önnön gyarlóságod :wink:

Jól van lyányok nincs harag, akkor nem játszózunk együtt, én egy röpke játszóterezésért nem autózom ennyit, ott mi tuti nem tudunk eltölteni egy délutánt :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bocsánatot kértem, nem reagált rá :roll: . De mérsékelten beszélget velem. :roll: Főleg a gyerekről, mindig az az aduászom :twisted: .
Ma mondtam is neki, hogy megérdemelne egy "átlagos" nőt, azok mindig ilyenek :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Én előre megmondtam: belőlem a terhesség a legrosszabbat hozza ki :oops: . Ösztroribit a köbön :twisted: :lol: . De már naaagyon rég nem voltam ilyen :roll: . De ma még a nap is sz@rul kelt, és nem szundiztam délután :twisted: :lol: :lol: :lol: . Tiszta ciki :oops: . De nektek is azért meséltem el, hogy vezekeljek :roll: . Bünti magamnak magamtól, hogy leégetem magam előttetek :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois, jól láttod :oops: :wink: .
És szegény apa jogosan is akad ki! Elvette Buddhát, én meg ma olyan voltam, mint a felbőszült Che Guevara :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

tök vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnapra ki"alusszátok" magatokat :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Ámen :D ! Megyek is, szerethetőre alszom magam :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ha sehol senki, akkor én is lecsapom a gépet...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

szép kis nap :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Szerintem igyál egy pohár bort, és dőlj le aludni...rád férhet :roll:

Játszi - Semmi gáz, tudom hogy utálsz :twisted: :roll: :lol: Majd szólsz, ha ráértek...
Legközelebb ha meg erre jársz, csörgess meg, max nem érünk rá, de van rá esély hogy igen :lol: :lol: :lol:

engem is rugdos a gyerekem, ezerrel...

KépKép

KépKép
kispocok13

Idesüssetek, tudorok, ez milyen jó (mondjuk egy vagyon)

http://www.babakocsi.net/graco_symbio

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
nem semmi napod volt...fagyis storidon jót mulattam(bocsi)
nincs hari,hisz nem is akartam,h írj,gondoltam ha ott vagyunk úgy is csörgök,de
mire odaértünk tudtam,h mindjárt esni fog,ezért nem hívtalak és
Kiarát kicsit meghintáztattam és elmentünk auchanba.
az a vicc,h itt hétágra sütött a nap,amikor elindultunk és mentünk bele
a zuhiba felétek.
én mára kérdeztem a játszit,hátha jó idő lesz még délután,m most nekem
szépnek tűnik egyenlőre...

pocok!
babakocsi tényleg szupi,mennyi az ára???

Kép
Kép
csibe83

CSibe,

17o-18o körül lehet, a talp kb 15, ami van ahol benne van az árban, van ahol nincs...

Nimród ma újra bölcsiben... kíváncsi vagyok, meddig lesz egészséges... mindenesetre "se puszi, se pá", besétált a csoportszobába, és elmélyült játékba kezdett azonnal.

Gondoltam, inkább játsszon ott és legyen udvaron a többiekkel, mint itt velem bezárva megint (már tegnap is olyan vágyakozva nézett kifelé, de én meg nem mertem elindulni vele ebben a b%zi időben, ugyanis kéményseprőket kell várni, elvileg 8-13h között jönnek... kíváncsi leszek...

Amúgy azt mondta az óvónő, hogy minden gyereken szerda éjjel jött ki a hányásos dolog, és két nap alatt túl is voltak rajta. Nálunk is ez volt...

Indulás előtt kértem, hogy álljon a napsütésbe, és mosolyogjon :arrow: tényleg pózolt:
Kép

aztán a harmadiknál megunta Anya hülyeségét:
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
hát tény,h szép az ára is...
Nimród nagyon nagy már...
Kiara is sezret pózolni,de kb neki is ennyi idő alatt lesz elege...

Kép
Kép
csibe83

Hát igen...nem kevés... de megláttam és úgy megtetszett, gondoltam megosztom veletek.

Igen, cukik ahogy a minikék pózolnak :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

ha most nem lenne meg a kocsink,akkor biztos csorogna a nyálam utána,
de így szerencsémre megállapítottam,h jó meg minden,de más semmi...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Nagyon helyes nagyfiad van, tök rég láttam, eszméletlen a változás :shock: :)
Valahol máshol láttam már ezt a verdát, nekem nem tetszett annyira, múltkor toltam egy ilyen félig bolygósat átfordítva, rémes volt, utáltam. Persze az csak pillanatnyi megoldás gondolom (nap besüt, belefúj a szél, vagy hasonló), de gyakorlatilag irányíthatatlan volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Új vonalzókép is cuki :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

ha már kibékültetek Apával:
(kártyafüggetlen iPhone4)

http://www.csak1nap.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.04.06 09:41-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszikösziköszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon változnak, gondolom Tefiad is, bár ugye a sajátján az ember kevésbé veszi észre...

Furi h gáz volt a kocsi... akkor továbbra is örülök a saját kis Espiro-mnak :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Épp akartam írni, hogy köszi a lehetőséget, de nem élünk vele, apa újat szeretne nekem :shock: 8) . De mivel 100 éve hűűűséges Vodafonos vagyok, ezért vmi akcióban :wink: . De azért köszi mégegyszer :wink: . Meg a linket is :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: