Maggie: nagyon szépen köszönöm, hogy megkérdezted! Puszi érte! Akkor megnyugodtam.
Regi: olyan ügyes vagy, és nekem is nagyon tetszik, hogy belevágtál és kipróbálod magad. Amúgy szerintem minden munkát lehet normális hozzáállással jól csinálni (tényleg így gondolom).
Heni, Neked akartam okvetlenül írni (Kristóf és Péterke kapcsán), hogy nekünk meg épp azért szóltak a bölcsiben, hogy figyeljünk, mert Ádi túlságosan engedékeny a játék közben, és nehogy később az oviban gond legyen, hogy ő lesz a lúzer (nem így mondták, de ez a lényeg). Én mondjuk tökre örülök, h Ádi másutt ilyen kis szelíd (mondjuk a játékait itthon sem félti senkitől, de ritkán is lát itt kisgyereket, egyébként viszont nem nevezném visszafogottnak, de másutt tényleg másmilyen). Szóval erre varrjak gombot (tényleg, Maggie, Te mit szólsz ehhez?)... mondjuk nem is tudnék és akarnék mit csinálni azzal, hogy Ádi ilyen kis kedves másokkal
Niki: lebukott ruha
Tündi: megmondom őszintén, mi hétvégén 99%-ban itthon vagyunk, az egész heti rohanás-bölcsizés után nincs is kedvünk nagyon elmászkálni (kert, Duna-part meg úgyis van a közelben).
Szilveszter: mi most már idén nagyon elmennénk táncolni-mulatni valahová Apával akár kettesben, akár többesben. Vacsora, bármi. Csak ehhez az kell, hogy anyuék elvállalják Ádit. Még sosem hagytuk másra éjjel és sose altatta más este, úgyhogy nem tudom, hogy lesz. Meg így nyilván anyuék nem tudnak elmenni szilveszterezni. Nehéz ügy. De inkább bármi, inkább itthon vagyok, mint az legyen, ami tavaly.

A "helyszin"
Gyerunk, gyerunk!!
Jo kis futopalya, mindjart kiprobalom!
Az alompar! (Avagy en a lebukott ruhaban..)