A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Helló, Lányok, én is vagyok! :-)

Maggie: nagyon szépen köszönöm, hogy megkérdezted! Puszi érte! Akkor megnyugodtam. ;-)

Regi: olyan ügyes vagy, és nekem is nagyon tetszik, hogy belevágtál és kipróbálod magad. Amúgy szerintem minden munkát lehet normális hozzáállással jól csinálni (tényleg így gondolom).

Heni, Neked akartam okvetlenül írni (Kristóf és Péterke kapcsán), hogy nekünk meg épp azért szóltak a bölcsiben, hogy figyeljünk, mert Ádi túlságosan engedékeny a játék közben, és nehogy később az oviban gond legyen, hogy ő lesz a lúzer (nem így mondták, de ez a lényeg). Én mondjuk tökre örülök, h Ádi másutt ilyen kis szelíd (mondjuk a játékait itthon sem félti senkitől, de ritkán is lát itt kisgyereket, egyébként viszont nem nevezném visszafogottnak, de másutt tényleg másmilyen). Szóval erre varrjak gombot (tényleg, Maggie, Te mit szólsz ehhez?)... mondjuk nem is tudnék és akarnék mit csinálni azzal, hogy Ádi ilyen kis kedves másokkal ;-) Na majd ha lesz tesó, az talán változtat némileg ezen...

Niki: lebukott ruha :lol: Azért szerintem itt mind szívesen látnánk majd rólatok egy olyan képet, amin kirittyentve a lóversenyen vagytok!

Tündi: megmondom őszintén, mi hétvégén 99%-ban itthon vagyunk, az egész heti rohanás-bölcsizés után nincs is kedvünk nagyon elmászkálni (kert, Duna-part meg úgyis van a közelben).
Szilveszter: mi most már idén nagyon elmennénk táncolni-mulatni valahová Apával akár kettesben, akár többesben. Vacsora, bármi. Csak ehhez az kell, hogy anyuék elvállalják Ádit. Még sosem hagytuk másra éjjel és sose altatta más este, úgyhogy nem tudom, hogy lesz. Meg így nyilván anyuék nem tudnak elmenni szilveszterezni. Nehéz ügy. De inkább bármi, inkább itthon vagyok, mint az legyen, ami tavaly.

Kép
Kép
irina

Gica, köszi! Átadom Péternek, hogy üdvözlöd. Én mindig bámulom, milyen nyugodt, én frászt kapnék vezetésoktatóként...
remélem, sikerül majd folytatnod a vezetést!
Halandzsázás dalszövegekben régóta van Ádinál is, de ő ezen kívül is hamukál sokat, igaz, sok kedven halandzsaszava van, amelyekben ugyanazok v. hasonló hangok ismétlődnek. De azt látom rajta, érti, hogy mi nem értjük, és nem közölni akar vele valamit, inkább szórakozni látszik.
Hát igen, a 20 év... mi 25-re tudunk hitelt felvenni úgy, hogy a törlesztőt valahogy bírjuk... hát ez lomboz le (Vindónak is írom).

Kép
Kép
irina

Ja, csajok töltögetem le a topikot, ahogy ígértem, az 500. oldal körül járok, szóval haladok, csak lassan. Szólok, ha megleszek.

Kép
Kép
irina

Irina, szia!! Epp most toltogetem le a kepeket, majd rakok fel! :wink: Na, akartam neked irni: Hat, koszonom, amit irtal, hogy energikus vagyok....de bar az lennek.... :roll: :roll: Rania miatt nem hagyhatom el magam, de en magam nem vagyok az az aktiv fajta, ha rajtam mulna elmelaznek a kanapen egesz nap....Apukamra utok.... :roll: :lol:
Vendég

En meg pont, hogy teged irigyellek mindig, mikor irod, hogy mennyit dolgozol keso este, meg ingyen forditas, stb..... :D
Vendég

Irina, Péter nem engedékeny, de ő megérti azt ha kölcsön kell adni egy egy játékot, vagy felváltva használni ezt azt...de most kimondottan bántotta őt Kristóf. Kockáztak, épitették a tornyot, K megunta majd jól belerúgott a toronyba :shock: Laptopozott, megunta eldobta :shock: de száll ám :shock: vagy csak az is, hogy akármikor ráütött P fejére :shock:

Én egész nap azt mondogatom, hogy nem bántjuk Áront mert kicsi, fáj neki, simizd meg.

No most ebből kifolyólag ő még nem igen tudja megvédeni magát, mert szerintem nem is tudja, hogy lehet.De majd még pár hónap és Kristóf alul marad :D mert már igy is Péter több egy kilóval :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Hajra Peterke!!!! :D

Na, itt a mi kis csaladunk loverseny-napja:

Kép A "helyszin"

Kép Gyerunk, gyerunk!!

Kép Jo kis futopalya, mindjart kiprobalom!

Kép Az alompar! (Avagy en a lebukott ruhaban..) :D
Vendég

Niki jaj de csinosak vagytok, tényleg igazi álompár!!!!!! RAnia kis gyönyörű fürtös kapuciner!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Niki! Nagyon csinosak vagytok! Jó lehetett a lóverseny! :) Én se hagytam volna ki! :)
Rania akkor nagyon sportos csajszi, hogy futni akart! :)

Heni! Kristóf... :?

Szeli szokott irigy lenni a játékaira, mikor vendég gyerek van nálunk, de nincs belőle nagyobb vita.

Köszi Csajok, hogy támogattok! :)

Vindo! Akkor mi lesz a kanapéval? Megvárjátok az akciót?

Nekünk fregolit kéne venni, utálom, hogy a fél fürdőt elfoglalja a ruhaszárító, elég sokat mosok, most még többet, hogy Szeli bölcsis... :?
Csak most az autónk műszakin van, remélem, átmegy... :roll:

Tali: Akkor nekem most már attól függ, hogy fogok éppen dolgozni... De remélem, eljutunk! Meg lehet, megfűzöm Apát, hogy vigyen el minket! Szerintem megérdemlem! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!!!

Még Áron szundizik, Péterke mesén zombul, nekem reggelit kellene csinálni, de még zombulok, bár már kávé van bennem. :roll:

Hű csajok mindjárt itt van Mikulás, utána meg karácsony :shock: és mi már 4 tagú családként, jaj ez olyan izgi már 8)

Nem tudom megyünk e ki ma a temetőbe, majd az idő megmondja, nincs semmi kedvem lefagyasztani magam és a 2 gyereket
:?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :)

RegI!
a bicajozás egyetlen előnye :) gyönyörű izmos lábak és popsi :) esküszöm nekem azóta kevesebb a narancsbőr a combomom,mióta tekerek :) :) :)
fúúúúúúú hajnal 5 :( de megvan az előnye is :) s lehet ez jobban bejön,mindenkit ismerni fogsz a városban és könnyebben találsz akár más melót is :)

Niki!
váúúúúúú lóverseny :) nagyon jól néztetetk ki :) Rania lesz a legújabb csúcs zsoké :) nagyon hasonlítanak egymásras,de tényleg Alex bőre inkább apaája :)

Irina!
közös bnetes szilveszteri buli kölykök nélkül :) az meg nem gond,h. Ádi kedves,Míra szerelme is ilyen jólnevelt,mindenkinek mindent odaadó kisfiú :) szinte az összes kiscsaj meg van őrűlve érte :)

Tünde4
nincs mit :) tudod Guglia barátom 8) :lol:

M. most kérdi mikor megy templomba :) erre B. én is megyek gomba,Eszterbe (esztergomi vonatokért-piros- be van vadulva és vszínű holnap megyünk nyugatiba talán piros vonattal )

S olyan kipihent vagyok :) B. n7kor kelt :) tegnap du. keveset aludt,aztán névnapi buliba voltunk hivatalosak,este n7kor B. már alig élt :) de azért 8ig kihúzuk vhogy :)

Vindo!
teszvesz,vaterán nem nézegetitek akanapékat?
bár nekem egyszer,ha lesz saját akkor az a tervem,h. majd a fiúk megcsinálják a vázat én megveszema szivacsot,varrok rá huzatot :) :)

Maggie!
az én fiam kivétel :) úgy fél mindenféle állattól :) max. 4 lépés távolságól hajlandó megnézni őket :) múltkor már megfogott egy csigaházat olyan boldog voltam :) Bercó :) :) :)

:arrow: mert kihúzófilc került B. kezébe :) smielőtt minden neonzölden világítana közbelépek :)

KépKép
viranka

Jo reggelt a korankeloknek! :)

Szegeny Alex nagyon kohogott ejszaka, negyed 2-tol fenn voltam vele kb. 2 orat...csak az a gond, hogy fel egykor mentem agyba....Persze Raniahoz nekem kellett kelni, Apa negyed 3-kor jott meg a hazibulibol, hat persze, hogy o nem kel fel!!! :twisted:

"Alompar" koszoni a dicsereteket! :lol:

Regi, en is gratulalok a munkahoz, atmenetileg szuper, nagyon ugyes vagy, nemsokara lesz a szakmadban is, legalabb megkonnyebulhetsz igy karacsony elott! :)

Viranka, nem semmi vicces gyerekeid vannak! :D Toled orokoltek? Kiadhatnal egy konyvet a beszolasaikkal! :D
Vendég

Megpróbálok írni, bár nem tudom, be tudom-e fejezni...

Kanapé: hát, nem tudom :wink: G. már nagyon költözne hátra, de én csak akkor megyek, ha a nagy szobába tudunk betenni a francia ágy helyére egy kanapét. A tévé elé 8)
Nézelődünk folyamatosan, de lehet, megvárjuk a decembert :roll:

Niki, tényleg nagyon aranyosak voltatok :D A ruhádon én nem látom a bababüfit.
Tényleg, Rugó is milyen büdöseket bukott, néha belefolyt a nyakába is :shock:

Heni, szegény Péterke :roll:
Hát, Maggie biztos tud okosat mondani, ehhez nem értek. Lehet, pont most van rossz korszakában Kristóf :roll:
Rugónak sincs testvére, Péterkével ők mégis nagyjából jól elvoltak - a kalapácstól eltekintve :wink:

Hát persze hogy szoktam buktatni. Tegnap két embert kellett a 15-ből. Bámulatosan felkészületlenül tudnak beesni vizsgára :roll:

jön :arrow:

folytatom majd

viranka, nem tudok varrni

Kép
vindolanda

Rugó jóformán csak halandzsázik, de azt olyan értelmed tekintettel :lol:

Bár már kibuktak belőle a süt (sü) és a verda (erda) szavak.

Irina, még az előző oldalon írtam Neked :wink:

Szia Gica :lol: Mi királyak vagyunk, már csak nyolc évig vagyunk hitelesek :roll: Havi 50 körül fizetünk :x

Kép
vindolanda

értelmes :oops:

Regina, szerintem jól fogod érezni magadat a boltban :wink: :D

Kép
vindolanda

Ja, se nem főzök, se nem varrok, nagy háziasszony vagyok :shock: MOndjuk még senki nem panaszkodott :lol:

Kép
vindolanda

Három hét múlva lesz egy konferencia Veszprémben, ahol előadok. Vsz. két napra megyünk, egész családdal.
Már nézegettem szállásokat, a legolcsóbbat eddig Gyulafirátóton találtuk :lol: :lol: :lol:
5600 ft/két fő/éj.
Rugót meg becsempésszük :lol:
Autóval megyünk, így nem kell a belvárosban megszállni.
Még nézegetek tovább, de eddig Gyulafirátót a nyerő:)

Veszprémben milyen látnivalók vannak az állatkerten kívül? Azt G. nem szereti. Egész szép városnak tűnik a neten keresztül :roll:

Kép
vindolanda

Na, felöltözök :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, ez jol hangzik, szuper lesz...ez a szallas tenyleg olcso!!
Nem fozol, nem varrsz? Meg jo, tul tokeletes lennel!! :wink: :lol:
Vendég

Niki, hát ez az :wink: :lol:

MOndjuk összesen négy főt tudnak elszállásolni, szerintem egy kis magánház lesz :roll:
A lényeg, hogy ágyak legyenek :roll:
De majd meglátjuk :wink:

Már ruhában vagyok, megyek fésülködni :arrow:

G. lassan befejezi a szegélylécek letételét 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok

Regi: Nagyon örülök h sikerült a munka! :D

Irina: De jó olvasni rólatok! Petra is halandzsázik elég sokat.Sőőőt szinte.....

Vera: Milyen érdekes Petra is nagyon fél az állatoktól addig aranyos míg 3 lépés távolságra van :lol:

Maggie: Bercó fáj a hasa :lol: :lol: olyan jót mosolyogtam rajta szegény anyukád azért biztos megijedhetett :D

:arrow: vendégek és váratlanok

Kép

Kép
agica1126

[quote="niki72"]
írta:
niki72Nem fozol, nem varrsz? Meg jo, tul tokeletes lennel!! :wink: :lol:

unokatesóm turija :lol: :lol: :lol: bár G. lehet rosszul lenne :) állatkert nekem/ünk csalódás volt nyíregyházi után(de szerintem nálunk az az etalon s ahhoz hasonlítunk mindent :) Bp-inél viszont jobb) sajna mást nem néztünk meg mert már B. enyhén szólva fáradt volt,ahogy elindultunk elaludt :)

KépKép
viranka

jah,de Pocc bizti tud nektek segíteni,meg Juba is ők ott laknak nem messze vagyis Poccék :)

KépKép
viranka

Hú, tényleg ott laknak? :roll:

Hátha benéznek akkor a fórumba :wink:

Amíg én konferenciázok, jó lenne valami program Gáboréknak :roll:

Kösz :wink:

Megyek vissza porszívózni, aztán teregetek :arrow:

Rugó szerencsére magában elvan.

Szia Ágica :lol:

Kép
vindolanda

Vindo! Jó szervezést! Biztos jó lesz!!! :)

Hát mostanában én is úgy tervezem, hogy nem fogok főzni... Csak legfeljebb egyszerű, gyors kajákat. Inkább Szelivel fogom tölteni a szabadidőmet! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Még itt vannak a tesómék...

De hoztam nektek egy képet :wink:

Kép

Kép

Kép
agica1126

Hú, Petra igazi nagylány lett :D Szép :D

Regi, köszönjük :wink:

LÁnyok, az Aldiban overál-akció lesz 104-es méretig, az ára 2499 ft lesz. Hétfőtől.
Rugóra még jó a tavalyi, de most elgondolkoztam :roll:

Kép
vindolanda

Köszi Vindo! :D

Sikerült megvenni a szerszámpadot?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Vindo: még fájdogál,de nem annyira vészes.

Regi: Gratulálok! :)

Szép Petrus! :)

Niki ti is jól néztek ám ki! Szép pár vagytok :wink:
varga tünde

Jaj elfelejtettem a mai fő poént : reggel Benci és Domi a gyerek ágy alatt nézték a mesét.Persze bevitték maguk alá a pokrócot és azzal takaróztak is, ÉS Domi bealudt,annyira jól sikerült a bungizás :lol:
varga tünde

Ágica, sajnos nem jutottunk el a Tescoba :roll:
De messze van még karácsony. MOst eléggé kevés a pénzünk is sajna, mindennek megvan a pontos helye (bútor, számlák stb.)

Előbb-utóbb beszerezzük amúgy szerintem :wink:

Tünde, akkor rendben :wink:

Na, megpróbálom elaltatni, jön a Forma1 :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde!
:lol: :lol: :lol: :lol: ez tök jó :) derekad?

Vindo!
köszi Aldi infót,de szerencsére mind2 kőcnek van 2-3 váltás kabát,overráll szerkója :) :)

Ágica!
de nagy lett Petra :) milyen szép :) de jó h. nem csak B. aki fél mindenféle állattól :) kivétel a katicabogár és a bodobács,de utóbbi azért,mert hasonlít a katicára :)
Kispasim alszik :) de előtte még így szólt mama tojást ütött asztalhoz mama dógozik kalapáccsal :lol:

KépKép
viranka

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek, aztán dógozok én is. Viranka, ez éééédes. Köszi a homeós infókat. :lol: :lol: Mondjuk azért Bercó sem imádja annyira az állatokat, hogy meg merje fogni őket, de azért megsimiz egyet-egyet. A lovakat nagyon szereti, kár, hogy most már nem tudunk menni lovagolni, nagyon szerette. A szomszédék teknősét is imádja, a páncéljához hozzá szokott nyúlni, de a lábát nem érinti meg. Van ám ebben jó is. :wink: Én mondjuk szívbajt kapnék, ha a gyerekem odahozna nekem egy békát, hogy fogjam meg. :oops:

Hehe, Vindo, ezt én is kinéztem már. Sőőőt a m.héten jártunk az Aldiban, ott már ki volt téve ez a katalógus. Ma mondta a szomszédunk, hogy Angliában természetesen nem találtak overallt, így majd én is rávetem magam. Szerintem holnap munka után.

Niki, annyira szépek vagytok!

Petrán is teljesen elámultam. :shock: Olyan nagylány már. Gyönyörű.

Irina, én sem változtatnám meg Ádit. Az én véleményem is az, hogy inkább ilyen legyen. De, hogy miket tudnak mondani?!

No, megyek is, vár a munka.
dmaggie

Én sem nagyon értem, miért kellene Ádi természetén változtatni :shock:
Az érzékenyebb, szelídebb férfiak amúgy sikeresebbek szoktak lenni a karrierjükben - egyszer volt egy ilyen vizsgálat, ha jól emlékszem :roll:

Ennek szerintem nincs értelme :roll: Ilyen a természete és kész.

Rugó szereti megcsippenteni az őszi kába legyeket, földön futó bogarakat :?

Forma 1, Rugó alszik, közben tanulok :arrow:

Kaqk, hogy van a fogad?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem :roll: Ma is kidőltem délben cicával és aludtam. A pasik meg kint melóznak :roll:

Irina tegnap elfelejtettem megdicsérni Ádót :lol: Nagyon jó képet csinált a székről :lol:
Ő maga pedig csodás kispasi még mindig :wink: :lol:

Vindo elég jó ez az új pálya :D
ülőgarnitúra nekem tetszik
Anyuméknak van hasonló, mondjuk a párnázott karfa nekem nagyon hiányzik ha kényelmesen el akarok helyezkedni :roll:

Gréti egyáltalán nem fél az állatoktól :lol:
Múlthéten megmentettünk egy kis sünit az autók kerekei alól és szemrebbenés nélkül megfogta, majd közölte, hogy anyu megszút :lol: :lol:
de a zsiráfot, kecskét, cocát, csacsit, bogarakat is lelkesen simogatja, nézi.
Múltkor odahozott egy pókot :shock: én rettegek a pókoktól és sikítás nélkül kellett rávennem, hogy vigye el a közelemből :roll:

Ágica Petrus gyönyörű :lol:

Regi én évekig dolgoztam pékségbe ami hajnal 5-kor nyitott :roll:
minden nap 4-kor keltem, délutánra olyan voltam mint egy kifacsart citrom :roll:
emlékszem egyszer olyan fáradt voltam, hogy reggel mikor beültem wc-re elaludtam ott :oops:
Z ébresztett mert 5-kor jött értem a főnököm, hogy hol vagyok 8)

Niki szépek vagytok :D

Dettyk, Mesi, Meryke, K. Timi, Timi26, Kispocc, Juba, H-né Évi merre vagytok?????????????????????????????????,

KépKép
Kép Kép
l.móni

cica mostanában énekel. de nem ám gyerekdalt, hanem a hydroglobus (hogy kell írni?) szó mellé költött egy dallamot. Akár 15 percen keresztül is produkál 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Petrus nagyon szép nagylány már! :)

Szeli is fél a bogaraktól...

LMóni! Akkor ha évekig bírtad, annyira nem lehetett vészes! ;)
Én nem tudom, hogy fogom bírni... lehet, hogy jól, lehet, hogy rosszul. :roll: Viszont leszek délutános is, heti váltásban. Úgy tervezem, hogy olyankor Szelit később viszem bölcsibe, de még ezt ki kell találnom... :roll:

Most fáradt voltam, aludtam ebéd után egyet, de azért, mert Szeli éjjel nagyon rosszul aludt, óránként felsírt, köhögött, meg eléggé be van megint dugulva az orra... :( Jó lenne, ha újra jól aludna!!!
Most mondjuk már 4 órája alszik... :shock: Szerintem este nem fekszünk le 9-kor, ahogy szoktunk... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi a muszáj nagy úr :roll:
kellett a pénz és a csapatot is nagyon szerettem :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, megint itt vagyok. Nem írtam tervet, helyette a lépcsőház bejárati ajtaját mostam meg. Majd a korlátot. Már nem tudom, hogy mit találjak ki alibiből. :oops: :oops: :lol:

Móni, nem kellene neked tesztet csinálnod? :wink: :wink: Ez az elalvós tök jó. Vizuális típus vagyok... jót nevettem. :lol: :lol: A Kedves is képes felugrani az asztal tetejére egy póktól és sikít, hogy aaaaanyaaa. :lol: :lol:

Aldi-s hírekhez még: nagyon jó árban lesz harisnya is: 500 Ft/db.

Kaqk nekem is eszembe jutott ám!!!! Kérlek jelentkezz!!!!!

Jobbulást Szelikének!!!
dmaggie

Hahó csak egy gyors bejelentkezés
meg vagyunk..minden ok.. a fogam..????????át vicces mert nem mindig ugyanot fáj..hol lent, hol fent, hol jobb hol bal oldal..szóval lehet a szokásos megfázás és ilynekor a nyirokcsomóim fájnak, meg a torkom is piroskás...arról szokott az innyem fájni....reménykedem!!!!!!!!!!!!!!!

holnap jövök...a család nem hagy..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, lányok!

Niki: jaj, de bombázók vagytok, nagyon szép pár vagytok!!! És hát Rania, mit is mondjak, egy tünemény! :-)

Ágica: Petrus csodás, gyönyörű kislány! mi újság a lábával és a Te lábaddal?

Verus, én benne vagyok a szilveszterezésben, már csak helyet kéne találni. Nálunk itt sajna nem lehet szervezni, mert ahhoz nagyon kicsi a mi részünk. Plusz ugye Ádi is helyben van. Nem tudom, nekem akármi jó, csak táncolni, dumálni lehessen. De ha többen csatlakoznátok, keresnék helyet valahol, talán még van esély foglaltatni.

Vindo: olvastalak ;-) örülök, hogy jól jártál a mhelyeddel, velem is nagyon jól bánnak a mostanin, meg is becsülöm ;-)
Ti gyönyörűen haladtok a házzal, nagy lesz és klassz, örülök neki! :-)
hát a lakásügy tényleg nehéz, de ahogy a piacot néztem, vagy veszünk egy panelt kevesebb hitelre, de azt nem tudnánk továbbörökíteni (mert már nem nagyon lesz mit örökíteni azokból úgy 50 év múlva), minden más meg nagyon drága. A kompromisszumokon töröm a fejem, mert most a lényeg, hogy közel legyen a mhelyeinkhez és valami nagy zöldes részhez.

Ádi és a szelídség: S-val szerintünk itt az magyarázza főleg a dolgokat, hogy a bölcsisek azt tapasztalták, hogy a gyerekek a kedves, engedékeny gyerekekkel kegyetlenek, főleg minél nagyobbak, és emiatt féltik az ilyen kis szelídkéket. De hát mit tegyünk, az apja és az anyja is ilyen volt... sőt ahogy Heni soraiból kivettem, még egy testvér mellett is maradhat ilyen egy kisgyerek. :-)
köszi a véleményeteket, egyébként én kimondottan örülök annak, hogy Ádi ilyen, de nem gondolom, hogy a kicsit vadabb gyerekekkel bármi baj van, azok olyanok.

Amúgy ma nem tudom, mi volt, de Ádi kvázi az egész délelőttöt végighisztizte, ilyet még sosem láttam tőle, egyszerűen nem bírt megnyugodni, mindig újrakezdte a dolgot.

Kispocc is eltűnt... remélem, mindenki jól van.
Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. Sűrű volt a hétvége: állatkert és Duna parton séta. Jól éreztük magunkat. Kicsit pakolászni is tudtam. Még 2 hét van elvileg. Mondjuk már nem bánnám, ha tényleg kifelé tendálna az a pasika. A hátam és a hasam le akar szakadni esténként. Nehéz már....de ez így van rendjén.
Görcsölgetés van...de ez nem olyan még. No majd meglátjuk...Petivel már megegyeztünk a jövő hét péntekben :) akkor ő is itthon lesz egész nap :)

Bocs, h nem reagálok. Olvasgatlak titeket, de csak az ellopott percekben és így nincs időm jegyzetelni, mert most rengeteget kell foglalkozni Lillával. Nem akarom, h annyi mesét nézzen, így viszont sokkal többet kell foglalkoztatni. De azt hiszem megéri. Nem akartam teljesen eltűnni ezért inkább időnként dobok pár sort. Azért remélem nem haragszotok....

Ja még azt akartam írni, h tök fura érzés kedden tudtam meg, h elmegy a cégtől a kollégám aki felvett és akitől mindent tanultam. Egyelőre senkit nem akarnak a helyére felvenni......Fura érzés lesz, ha mégis visszakerülök emiatt az eredeti részlegemhez pár év múlva és ő meg már nem lesz ott. Lényegében nagyon sok mindent neki köszönhetek........
Na ezt csak úgy írtam.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Maggie az csoda volna.

Fleur nem vagy semmi 38 hetesen állatkert :lol:
a dunaparton mi is voltunk szombaton, gyönyörű ősszel is :D

Végre először az óraállítás óta nem 5-kor keltünk :lol: :lol:
6-kor nyitotta ki csak a szemét haramiahisztizsák :lol:

úgy látom fizetés után kénytelen leszek elmenni az Aldiba :roll:

:arrow: tennem kell a tűzre

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, akkor, SZIASZTOK! :)

Viranka bátorítására megjelenek itt, mert csak nem akarnak beengedni az októberiek a csapatba... :? :cry: De bele-bele olvasva ebbe a topikba egy nagyon kedves kis csapatot láttam, remélem, nem foglak benneteket "zavarni".

Először is minden kedves törpének boldog születésnapot kívánok utólag, Isten éltesse őket és családjaikat!

Most pedig megpróbálom magam kiismerni, hogy ki kicsoda, ha befogadtok, megköszönném, ha kicsit mesélnétek magatokról, mert azért 836 oldalon átrágni magát az embernek nem könnyű... :lol:

Mindenkinek szép napot mára!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok,

végül is tegnap elmentünk a temetőbe, de nem bántuk meg, mert a fiúk jól viselkedtek, találkoztunk rokonokkal, régi ismerősökkel.

Olyan vicces, hogy mindig azt hiszik, hogy Áron kislány :roll: annó Péterre is azt hitték :roll:

Móni pár napja nálunk is hatkor van ébredés, de! kap kakaót és 7ig feküdnie kell, ezzel próbálom ösztönözni, hogy nincsen érteme felkelni korán, úgy is csak fekszik. :roll: Magyarázom neki hogy még mindenki buvál, a napocska is, még nem kell felkelni :roll:

Irina ne aggódj, nem lesz gond Ádiva később sem, anyu mondja mindig, hogy az ilyen kisfiúkat szeretik a tanitó nénik :wink: Ádi kis okos:-)

Fleur még kitartás
:wink: Lilla várja már Danit???

JAj Állatkert, mi is annyira szernénk még az idén eljutni....

Heni
KépKép
heni81

Szia ZDORI!!!!!!!!!!!! Üdv köztünk:-) jéééééééé majdnem pont egyidős gyerekeink vannak :D :D :D mesélj magadról!!!!!! és a fiúkról!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Hahó, Heni! :) Igen, tényleg majdnem egyidősek a fiúk. És végre 2 fiú! :) A 2009 májusi topikban is "lakom", ott is vannak hasonló korú testvérpárok, de akik tényleg majdnem egyidősek velünk mindketten, ők mind a 2*2-en lányok. :) Az egyik testvérpár Panndi kislányi, jól tudom, hogy ő is itt "lakik" Zsófi-ügyileg?

Hú, hát nem is tudom, könnyebb volna, ha kérdeznétek. Mit meséljek? De ha mesélek, akkor ti is meséltek? :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Hehe, itt avanzsáltam régi felhasználóvá... :) Másodjára, egyszer töröltem a regisztációmat.

Kép
Kép
Kép
zdori

Szia Zdori!

Üdv köztünk!

Mi jól..jól telet a hétvégénk. Szombaon délelőtt a temetőben voltunk babakocsi+ motor...nagyon sokan voltak, nagyon hideg volt..de sétáltunk egy nagyot. MEgnéztük az "emlékezőhelyeket"=sírok, emlékeztünk, gyertyát gyújtottunk..és elmondtuk Emmánka hogy akiket szerettünk elfáradtak és felmentek a menybe és onnan néznek minket! Édes ahogy mondja Ő is......:-)

Du-án anyóséknál voltunk picit..anyós+ Emma pogit gyúrtak, nyújtottak saggattak...nagyon élvezet prücsök! majd hozok képeket.

VAsárnap de-t a főtéren voltunk szintén babkocsival+ motor..és galambokat kergettünk, szobrot mászott emma....szépen sütött a nap..nagyon jó volt. Du-án itthon játszottunk.

Picit még folyika z orra de eszi a coryzaliat+ vitaminokat! + rengeteg gyümölcsöt..:-)

Most bölcsiben van..én állást keresek..hátha ...hajmosás, mosás, teregetés, ágynemű húzás....

ja és csináltam kókusz pudingot....de nem pudingporbó....:-) meglátjuk...bekattantam a sok E-től ami mindenben van ( vaniliáscukor, pudingpor..áááááááááááááááááááá)

na :arrow: teregetni

KépKép
kaqk
Debrecen

Zdori gondoltam irsz pár sort magatokról, milyenek a fiúk, merre laktok, stb. csak igy alap bemutatkozás cimén, hogy egyen egy kis elképzelésünk rólatok, esetleg képet rakhatsz a fiúkról :wink:

Kaqk örülök a jó hétvégének :D Hajrá álláskeresés!!!!!Biztosan találsz valamit, Debrecen nagy város!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: