Helló, drága lányok!
Végre ideértem Hozzátok

Egy igen fontos dologgal kezdek: A TALI NAGYON ÉRDEKEL, örömmel mennénk, de csak hétvége jön szóba. De majd ha lesz jogsim, változni fog a helyzet!
FLEUR: nagyon sokat gondoltam Rátok Danival, az én tippem nov. 7. Na nem a volt nagy "ünnep" miatt, hanem apukám szülinapja. Szerencsét hoz!
Lillus és a hiszti: Gremese leírta, amit én is mondtam volna, szerintem is nagyon okos kislány Lillus, és érezheti, hogy jön a tesó, azért lehet több a balhé... hát nagyon nehéz lehet, de mindig is csodáltam a türelmedet. Egyébként szerintem néha tényleg egy erőteljes szülői rászólás segít, Ádi őrjöngéseinek is rendszerint ez vet véget. Az abszolút hisztinek meg a kiságyba tevés (gondolkodási és megnyugodási célzattal), bár tény, hogy Ádó nem hisztizik sokáig.
GREMESE: fémdrót, és az a lépcsőn legurulás, te jó ég, szörnyű lehetett...

Képek: hát tényleg valami gyönyörűség Gegi! És azok a combok a tévé előtt!
VINDO: tök ügyes vagy, hogy így vezetsz, szerintem ez nagyon bátor dolog. hát a hülyék jönnek még az autósiskolás táblás autó közelébe is, a múltkor épp egy kamion akart minket 80-90 km/h-nál leszorítani, de nem engedtük
szerintem még nem is gratuláltam az adjunktusi kinevezésedhez, de nagyon örültem neki! főiskolán asszem minden eggyel feljebb van (már beosztásilag).
Mi is ott tartunk ám szobatisztaságilag, ahol Ti. Ádi időnként szóba
hozza, hogy a bölcsiben wc-be pisilnek (de ő valójában nem, csak
hamukál), de ez sem hatja meg, úgyhogy én sem forszírozom. Majd jövő nyáron.
Sok sikert a pénzes kutatáshoz!
NIKI: annyira energikus anyuka vagy, ezt (is) úgy irigylem Benned!

Málta szuper hely lehet, szorítok hozzá! A kicsik valami fenségesen szépek! És én nem látom, hogy annyira eltérű lenne a színük (írtad, hogy Rania sokkal világosabb bőrű), de lehet, hogy csak a világítás miatt...
KISKOLBI: mi van nálatok most állásügyben? próbáltam a soraid között olvasni, de mérsékelten sikerült (szóval ha van időd-kedved róla írni
amoda, kérlek, tedd meg, érdekel minket!). Máté hihetetlen komplex dolgokat mond, és már mesél is hosszan, nahát!
KAQK: hajrá, mozgás (helyettem is, légy szíves!

) Emmus pisilése:

, a kis édes! Szépséges kis hölgy a kalapban és sapiban is!
Szegénykéim, a fogaitokkal mindketten küzdötök, jobbulást!
HENI&VINDO: szuper minitali lehetett, gyönyörűek a srácok! És végre látom Vindót is néhanapján egy-egy képen, pedig igazán nincs oka rejtőzködésre.
TÜNDI: Bence szépítkezése

)))) Szegénykém, Neked pedig gyors gyógyulást a derekaddal!
MAGGIE: remélem, már kigyógyultatok a náthából, drágák! Bercó meg szuperügyes nagyfiú a kakilással! Mi max. megtárgyaljuk, hogy most az jött a pelusba, és örülünk

Albertnek jobbulást, remélem, semmi komoly, Te pedig, kérlek, ne idegeskedj előre a tüdőszűrőn! Te vagy a csapat egyik legoptimistábbja, úgyhogy tudod!

Az általad megálmodott központ meg lenyűgöző, remélem, egyszer valóra válik!
VIRANKA: annyit gondoltam Bálóra meg Rád az allergia kapcsán, akkor ez most azt jelenti, hogy nuku bölcsi? Jaj ne már...

((
Lányod hatalmas arc (és milyen hosszú kislány! minden ovis lány ilyen nagy, és le vagyok maradva, vagy csak Míra ilyen magas?)
Óriásiak a képek (hiszti

, vadmacska -

)))) és odavagyok a tökös Míráért is, cukker pufi baba volt.
ÁGICA: fú, de ügyes volt Petrus a gipsszel, és Te pedig azért vagy nagyon ügyes, mert találtál állást, remélem, jól érzed magad a mhelyeden! Szerintem sincs Petrus lábának baja, de a Te anyai megérzésed a lényeges.
MÓNIKÁM: hú, ezek a hajnali kelések, nem lehet könnyű...és az APEH meg

( Hisztiző Cicushoz is sok erőt, Neked úgyis mindig annyi jó kedélyed és energiád van, csak nyugi!
SILKA: hát szerintem nálunk is addig lesz éjjel jó világ, amíg Ádi a
kiságyában alszik (már alig fér bele, de a költözés előtt nem akarunk variálni, majd utána kap új kiságyat).
Nem tudom, Lizi mióta mióta él ekkora alvásmennyiséggel, de Ádinál is vannak néha hetek, amikor jóval kevesebbet alszik, aztán visszaáll. Hátha Nálatok is változik a dolog...
GICA: ügyes vagy az ikrekkel, én egy gyerekkel is nehezen indulok el bárhová

, és hát Gergő szuperügyes a szobatisztasággal.
REGI: Jobbulást Neked, kerüljön el a nátha! Nagyon örülök a munkádnak, sok sikert hozzá!
PANNDI: örülök, hogy voltál egy jó buliban

A csajok gyönyörűek a képeken!
NEKTARIN: szerintem szuper nevet választottatok
ANITJA: jaj, de szépségesek vagytok! És az avatarod is szuper!
MILÉNAMÓNI: szegény Zétus, remélem, mielőbb túljut ezen a beszokási betegségeken, és biztos élvezni is fogja a bölcsit. Sok sikert Neked az angollal.
DETTYk: tök jók lehetnek a kézműves-foglalkozásaitok

Panka tünemény (Ádi is nagy Bóbita-rajongó, úgyhogy kezet foghatnának). A gyurma nálunk is nagyon menő, igaz, katasztrófa, ahogy a szoba kinéz utána.
Mi jól vagyunk, csak elég nagy a logisztikai zűrzavar, mert a bölcsi
félúton van a munkahelyeinket tartalmazó belváros és a lakás között, és hideg lévén Sanyinak kell Ádit szállítania, így nem sokat tud bent lenni a mhelyén (szerencsére ezt nem veszik rossznéven, viszont nem tud haladni a munkájával, így megint éjjelre marad).
Immunrendszer védelme: ha náthásodik Ádó, jön a Cebion, amúgy semmi, leszámítva a szokásos gyümölcsöket (alma, körte, banán) és a napi kb. két deci Hohes C-jét

Én, ha érzem, hogy közelít valami közérzeti izé, rögtön bekapok egy 500-as C-vitamint, de van, hogy kettőt. Általában működik, vhol olvastam, hogy Szent-györgyi több grammnyit (!) bevett egy nap, mintha csak valami életelixír lenne. Hát meg szeretek enni is, biztos nincs
vitaminhiányom

Na, ez úgy hangzott, mintha nálam lenne a bölcsek köve, holott baromi egészségtelenül élek egyébként... mindegy, most már nem törlöm ki
Talán novembertől már több nyugi lesz munkafronton mindkettőnknek.
Lakásvétel csak januártól játszik, kinyomoztam, csak akkor lesz
érdemes foglalózni is, így inkább a vezetésre koncentrálok addig. Meg azért eléggé nyomaszt már a tudat, hogy negyed évszázadra eladósodunk, amikor most semmi tartozásunk nincs, semmi hitelünk és van spórolt pénzünk. De hát itthon meg már szó szerint sokszor megőrülök (direkt nem írtam, mi van, de szinte napi szinten égnek állt a hajam dolgoktól, alig várom már, hogy elmenjünk - természetesen az egész arról szól, hogy nem bírom elviselni, ahogy Ádit kezelik a szüleim, bocsánat a kifejezésért, de annyira hülyén, hogy rossz nézni, a gyerek meg ugye nyakig amúgy is a hisztikorszakban... és persze dönthetnék úgy, hogy ne vigyem le, de amikor ordítja, hogy mami, papi, akkor nyilván nem zárom fel ide, ha meg levegőre akarom vinni, akkor is ugyanott vagyunk, áh, mindegy).
Munkahely most jó, oké, élvezem. Tegnap nyílt meg egy nagy kiállítás a volt mhelyemen (Országos Széchényi Könyvtár), nyelvemlékek a kezdetektől (Heni!

), hát, amikor a Halotti Beszéd előtt álltam (az igazi és egyetlen előtt!), majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől. Reménytelen vagyok, tudom.
Hozok majd még képeket, meg Ádi is exponált néhányat, így van jó néhány érdekes portrénk a műanyag kisszékről és a babakocsiról, meg egy Ádi szemeiről igen közelről, úgyhogy ezeket mindenképpen látnotok kell.

)))))))))