A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, meg is találtam :D
Nem is drága :wink:
Szóltam Gábornak skype-on.

Nagyon on-line vagyok :roll:

Jön Rugó motoron :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, már gyurmából csinálok neki fúrót, azzal berreg. Mindig jön, hogy tönkrement a hegye :lol:
Azzal fúr mindent :lol:

Kép
vindolanda

Móni!
nem Bálintról írtál véletlenül :) :)

Vindo!
akkor jól emlékszem az óraátállításos cikkre :) talán tavaly volt erről vmi hír :?

pANNDI!
fRUZSI OLYAN KIS NYUGODT KIEGYENSÚLYOZOTT BABA :) S TELJESEN JÓA SÚLYA :) bÁLINT 4550 GR-MAL SZÜLETETT S TALÁN 1 ÉVES KORÁRA HA MEGDUPLÁZTA :) SZÓVAL NYUGI :)
:oops: capslock :evil:

Irina!
nyugi :) szerintem is csak eltünt az a villadarab :? nem léehet h. valahola lakás egyik kis sarkába van? de azért szorítok hétfőn :)

Emma csini :)

s akkor pár kép hétvégéről :)
mr hiszti :)
Kép
vadmacs :)
Kép
vmelyik kis falu szlovákiában :)
Kép Kép

KépKép
viranka

Na tök jó h sikerült igy összehoznod. Meg is lesz neki az öröm karácsonykor ha már a mostani vacakol a hegyével :wink: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Nagyon jóóóóóóóó képek főleg a Vadmacs :lol: annyira illik rá :lol: Tényleg van már fejelmény bölcsi ügybe? Lehet már írtad csak elkerülte a figyelmemet. :oops:

Kép

Kép
agica1126

Visszatérve a karácsonyi ajándékra én Petrának ilyen játék laptop szerűségbe gondolkodok mert a mienkről le sem lehet vakarni állandóan megy a képnézegető mert kéri és itt ül előtte és nézegeti de mikor nem figyelünk egyből nyomkodja :lol:

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Nálunk minden vissza zökkent az óra átállítás után...bár szerintem is felesleges..inkább reggel legyen sötét....mint kora du-án...de hát nem kérdeznek minket! :-)

Tegnap du-án az anyához bújós 1 óra után minden rendben lett, pörgött Emma vidáman, "egészségesen"..szóval jól volt....
Kapta 1 nap révén a coryzaliat óránként és nem is folyt már az orra...lámpáztuk egyfolytában...
9
így este kapott + nurofent egy keveset és gélt, és úgy aludt mint a tej....ébredés nélkül 3/47 ig..mikor én keltem....így iőben vagyunk a bölcsihez...reggel is vidáman kelt....azért még 2-3 óránként kapja a C-t, ...meglátjuk.
Viszont a foga ügyében nem tudom....ahoyg tapintottam egészen hátul éreztem egy fognyi dudort...de az első rágó mellett kellene jönnie nem???? ez meg hátrébb érződik...szóval nem tudom....

Nekem meg fája fogam..vagyis néha bele nyilallík..teganp zuhanyzás közben mikor melegvizet locsoltam magamra...aztán később, de akkor nem tudtam eldönteni hogy hol is fáj, lent vagy fent....ÚTÁLOK fogorvoshoz menni.......öklendezem, fulladozok..szóval rémálom....áááááááááááááááááááááááááááá

Vera: mr hiszti Báló, Míra..nagyon jó képek!!!!!

Móni: korai kelés??? :cry:

Ágica: Petra nagyon ügyes..megy ez neki!! :lol: :lol: :lol:

JAj olyan jó hogy már nem kelünk este pisi miatt...kibírja reggelig...mondjuk elhagytuk az esti tejcsizést! :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kezdő Jóga Dvd-je nincsen vkinek???? vagy vki nem tudja honnan lehet letölteni????

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: Emma nálunk is rá volt kattanva a mienkre..kapott is tavaly..de azóta is 1-2 percig érdekli..mert ugye az csak nem olyan..nemköti le...de Ti tudjátok..vki más tapasztalata......????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Köszi a tanácsot én is igy gondolom h az nem fogja olyan sokáig izgatni de más ötletem nincs.Én is gondolkodtam a kiskonyhán neki de olyan pici a lakásunk h az apja idegbajt kapna ha még az is itt lenne :lol: (35nm és másfél szoba).
ÚÚÚÚÚÚÚúú szegény de rossza ha fáj a fog én is utálom és rettegek a fogorvostól :oops:

Meg ezt is elfelejtettem mesélni hogy ma egy hete h levették a gipszet és Petra úgy húzza még mindig a lábát.Szerintetek még nem szokta meg h nincs rajta? Reggelente szó szerint biceg :roll: És fájlalja de utána már egész jól elvan. :?

Kép

Kép
agica1126

Megyek a piacra meg pakolnom is kéne :roll: csinálok fincsi turó tortát :D

Szép napot mindenkinek!!

Itt esik :evil:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk, szegény Te :( Emma akkor nagyon ügyes:)
Nekem még sosem fájt a fogam.

Ágica, esetleg fel lehetne hívni az orvost, hogy megnyugodj :roll: Lehet, csak megszokás...

Itt közben eleredt az eső.

Viranka, jó képek :D Hiszti :lol: Vadmacska :lol:
Ott is mekkora tökök vannak :shock:
Heniéknél is nagyok voltak :shock:

Kép
vindolanda

Ágica nálunk ellenkezőleg, Péterkét nagyon izgatja a laptop amit szülinapjára kapott, az a lényeg, hogy totál egyszerű legyen, szavakat, számokat, szineket, formákat mondjon. Az is most akciós lesz a tescoban, nagyon olcsón van, valami 2300 ft, ha jól emlékszem, mi 5000 ért vettük.

Móni sajnálom a korán kelést, tudom miről beszélsz:-(

Heni
KépKép
heni81

Rugót az eredeti laptop izgatja :lol:
MOndjuk már nem bántja, kezdetben félteni kellett tőle :roll:

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy az itteni csana az első az országban, amely faluban nyílott meg.

Kép
vindolanda

Vindo Péter is nézi a laptopon a meséket, zenéket... de ennyi mert magason van, igy nem tud a közelébe férkőzni, én meg akkor ülök ide ha Áron alszik, Péter meg mesét néz.

Nagyon szereti a sajátján a hol van? játékot, olyan büszkén játssza, hogy már az összes képet megtalálja :D számolni is akkor kezdett el, amikor megkapta :shock: nyomogatta a számokat és ő rögtön mondta utána a rákövetkező számot, igy derült ki, hogy tud 10 ig számolni, csak lestünk mikor ezt leprodukálta :shock:

Heni
KépKép
heni81

Játéklaptop Grétát sem érdekli 8) :lol: :lol:
Ellenben az apjáét profin kezeli

Én most kinéztem cicusnak egy távirányítós robotot a madaras tescoba :lol:
Úgy néz ki mint Nao (kedvenc, állandóan nézzük a róla készült kisfilmet a youtubon) mikor Ő meglátta a polcon csillogó szemmel nézte és kérte, hogy tegyük bele a kocsiba.
Remélem lesz még fizetés után is. Most egyszerűen nem tudjuk megvenni :roll:

Ágica ne foglalkozz azzal, hogy huzza a lábát.
Gyerek, szereti ha figyelnek rá :wink: :lol:
Nekem is volt többször gipszem kicsiként (ismertek az ügyeletes dokik mint a rossz pénzt) és rendszeresen rájátszottam a levétele után a fájdalomra 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugónak gyurmatelefont is szoktam csinálni. Azon először tárcsázik, aztán hívja Gábort :D

Elzárom magamat, fel kellene öltöznünk :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo én is gondolkodtam rajta, hogy azt kellene nyitni, erre felé sincsen, de szerintem pénzük sem lenne rá a embereknek :(

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát igen, ez egy nagyváros melletti falu sok dolgozó nővel :wink:
Jellemző, hogy a csanában lévő gyerekek szülei mind db-ből kitelepültek :roll:

Kép
vindolanda

Csana: én is szívesen csinálnék egyet.:-) hely, és pénz kell csak hozzá.. :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk na akkor te megnyitod és én követlek 8)

Heni
KépKép
heni81

Ha lottóznék és nyernék..tuti csinálnék!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk lehet hogy támogatással is meglehetne, most kicsit felcsigázott a gondolat, lehet utána nézek mi kell hozzá.

Heni
KépKép
heni81

Az én csanás gondozónőm valami tanfolyamot végzett, és utána indította be a vállalkozást. Alapból óvónő, de azt nem tudom, milyen végzettség kell hozzá... Vagy kell-e :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

LMóni! Akkor az még a jobbik eset, ha nem jogos a tartozás! :)
Korai kelés... :(

Vindo! Ezt én is hallottam, hogy nem sok értelme van már az óraátállításnak...
De elvileg nem most van az eredeti idő??? Vagy az a nyári??? Ebbe most belekavarodtam.
Egyébként egyetértek! Reggel lehet sötét, de 4-kor... :evil:

Vera! :) Nagyon jók a képeitek továbbra is!!! mr :lol: vadmacs :lol:

Nekem még fogalmam sincs, mit fogok Szelinek venni karácsonyra... :roll:

Kaqk! Ez szuper! :)
Én most Béres cseppet akarok Szelinek beszerezni, a bölcsiben az egyik kislány azt szedi + grapefruit cseppeket, és még nem volt beteg, pedig ők is szeptemberben kezdték... :roll: :)
Nekem kezdő pilates dvd-m van... a szekrény tetején vannak egy dobozban a lemezek, de nem merem levenni, mert az tartja a felső szekrény elemet... :?
Majd Zsoltit megkérem valamikor!
fogad... :cry:

Ágica! Lehet, hogy csak az izmainak is vissza kell szoknia, de nem értek hozzá... :roll:
De lehet, hogy Móninak van igaza... :lol:

Ma kimegyünk a temetőbe Anyuval meg Szelivel. Tegnap akartunk, mert tegnap lett volna a Papám szülinapja, és olyankor szoktunk kimenni, de Szeli olyan sokáig aludt ebéd után (eleve 1-kor volt hajlandó elaludni, mert itt volt nálunk egy barátnőm/volt kolléganőm a kislányával), hogy már nem indultunk el a sötétben. Most egyből bölcsi után oda visz az utunk... Előtte veszek tulipán hagymákat, azt ültetünk ki.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, meg elmegyek biciklit nézni... :roll: (De majd elmondom, hogy miért...)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: köszi az is érdekelne!!!
grapefruit csepp biztos jóóó!!! ha beveszi....kissé savanykás bár elvileg van vmilyen márka ami kicsit édeskésebb.

Muszály leszek elmenni a fogorvoshoz. :-(..

Heni: majd mesélj!!!! Biztos el kell végezni a tanfolyamot..de én inkább vezetni szeretném, gondoző meg legyen képzett...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk:
http://docs.google.com/gview?a=v&q=cache:iKAkYqgAInYJ:www.szmm.gov.hu/download.php%3Fctag%3Ddownload%26docID%3D20603+csal%C3%A1di+napk%C3%B6zi+m%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9si&hl=hu&gl=hu&pid=bl&srcid=ADGEESjGUs6fDF0Sd01913v3xTgXZhWKbkOlS_spBN9QtFGPD8w98X2uiCOJ7vEjRd0H8kxTIn7luBjLeD95WTF1x-BViIErhqe_Y0bKd-1REkwe_RsNk11cYRIVkAuw6-s2ffXjAfCm&sig=AFQjCNGttvBfDpkyI-iBI4NNuJN5zDO3yA

Jó sok követelmény van, de egyetértek velük. Hát úgy volna jó, ha van gondozó is, meg ételszállitás, meg ugye a vezető.

Vindo a ti csanátokban főznek?

Hogy én egyébként mikkel tudok foglalkozni

Regi itt a tél, minek neked a bicó? :shock: :shock: eszem megáll, de annyira nyitott vagyok egy csomó irányba, nem maradhatok munka nélkül, előre kell tervezni...

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
ezeken a képeken Míra 13 hónapos volt :) a kertben nőttek :)
Kép Kép Kép Kép

Regi!
csak nem bicóval fogtok bölcsibe járni :) tényleg fogyózol még?

KépKép
viranka

Heni!
muszáj vmi okosságot kitalálni :)

Kaqk!
R. hazajön megkérdem :) Ő biztos tud vmi okosságot a jógáról :)

Ágica!
elméletileg küldik a HPból a kiértékelt eredményt csupán 2 hete :evil:
már elegem van és tuiti tejérzékeny ... csináltam múltkor pudingot,levesét előlhagytam szó szerint 2 cseppa tejből beleesett,miután megette pár óra múlva már vakarta magát :(
Petrus biztos kicsit szimulál :) laptopról tavaly Robi engem lebeszélt :)

S olyan okos vagyok csináltam listát melyik gyereknek mi kerül az adventi naptárába :) mikulással egybevéve csak 3* kapnak édességet :) de dög vagyok :)

KépKép
viranka

Viranka, ez igen :lol: Mekkora tökök :shock:
Míra pedig nagyon hasonlít magára. Vagyis a mostani önmagára :wink: Még szép :D

Heni, hordják az ételt.

Kaqk, jóga-ügyben szerintem Anitja nagyon profi :wink:

Épp tematikákat készítek, Rugó kidőlt 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Ááá. fel is ébredt.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Esik az eső :( Mi elvagyunk,már kezdek helyre jönni,igaz ha leülök,akkor nagymamisan tudok felkelni és elindulni,no meg a hajolás sem megy,de azért már javulóban :)

Nálunk is orrfolyás van,mint mindig. Én is tömködöm őket vitaminnal,de semmi látszata. Azzal nyugtatom magam,hogy legalább hamar átesnek a gyerekkori betegségeken.

Viranka sajnálom a t~ érzékenységet :( Nagyon jók a tökös képek,jó nagyra nőttek :shock: :) Ti mindig profi képeket csináltok. :wink:

Nálunk most kari aji építőkocka lesz,legalábbis ez a terv. :roll: Remélhetőleg holnap ( bevállalok ) egy tescós játék körbenézést.
varga tünde

Én is nyugis szilvesztert szeretnék,de mindig valami vagy valakik közbeszól :? :)

Panddi a ti képetek is nagyon jó! Micsoda szöszik vagytok :roll:

Most mondta a barátnőm,hogy neki kétszer annyi a gáz számlája mint nekünk,úgyhogy csendben maradok :shock: ,holott ők fűtöttek fával is (180e volt a fájuk) és max. 21fok volt náluk,jobban nem tudták felfűteni a lakást. Durva!

Apeh :evil: tudnák én is most írni példát.......
varga tünde

A mi lakásunk 68 m2-es volt tavaly, de egy szobás. Eddig max. 30 000 ft-ot fizettünk a gázszámlára, de volt szociális támogatásunk (a második kategóriába tartoztunk). Akkor adtuk be ősszel, mikor még nem jött gyed-em, és így visszamenőleg nem volt jövedelmem három hónapra, de már hárman voltunk.
Most lett egy majdnem 120 m2-es lakásunk egy csomó helyiséggel plusz egy kályhával... Hát, kíváncsi vagyok. Januártól meg nem lesz támogatásunk szerintem...

A múlt héten olyan 23 m3 gáz fogyott, de jó idő volt kinn.

Fát olyan 3-4 alkalommal tuti venni kell egy-egy lovaskocsival, olyan 15 körül hozzák darabolva.

Majd meglátjuk, mi lesz.

Gáborék otthon egy nagyon hideg helyen laknak (a környékünkön, kb. 15 km-re mérik a hidegrekordokat általában), bazi nagy házban (vagy 8 szoba, folyosó...), elmegy vagy 300 000 forintjuk fára :shock:

Este elmegyünk a Jysk-be, mától van kanapé-akció :roll:

Kép
vindolanda

Hú, lehet, a támogatásunk akkor még tavalyra szólt :roll: Ez már két évvel ezelőtt volt :shock:
De idén is van valamennyi, az tuti :roll:

Kép
vindolanda

Mármint a hiper-szuper támogatásunk szólt tavalyra :roll:

Kép
vindolanda

Heni, és ha Balassagyarmaton nyitnál csanát?
Azt mondtad, az a nagyobb helyiség a közeletekben :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre ide tudok jönni. Olvasni olvastam, csak írni nem volt már energiám, időm. Tegnap voltunk orvosnál, nem adta be a Prevenart. Megint beszélgettem a d. bácsival. Valamilyen immunerősítést ajánlott, azt modja a vitamin magában nem elegendő. Mondott néhány dolgot, de először homeóssal szeretnék próbálkozni. Már kutatgattam a neten, meg ő is az echinaceat javasolta. Még az asszisztense is ezt szedi.

De van itthon Béres csepp is. Lehet, hogy inkább azt. Köszi Regi. Grepf. kivonat most éppen nincs itthon, de ténleg nagyon jó tud lenni. Van olyan is, ami nem keserű.

Ma meg kaptam egy levelet a Tüdőgondozóból, hogy 26-án jelenlek meg. :roll: Felhívtam őket, holnap ugorjak be. Mit láthattak a t.szűrésen??? :roll: Anyukám szerint biztosan egyszer tüdőgyulladásom volt, annak a maradványait. Majd szedhetek antibigyót.

A változatosság kedvéért, meg A. sincs jól megint. :cry: :cry: Most keresgélek neki homeopátiás orvost v. természetgyógyászt. Bár, ha rajta múlna, akkor szenvedő arccal, csak az ágyat nyomné naphosszat.

Most ennyit. Asszem felébredt Bercó.
dmaggie

Maggie, a tüdőszűrő tényleg kimutat régi betegségeket :roll: Nagymamámat is mindig visszahívták, mert 1930 körül túlélt egy tbc-t :roll:

Életed párjával mi a baj? A gyomra még mindig?

Kép
vindolanda

Na, nem szórakoztatom itt magamat :arrow:

Kép
vindolanda

mAJD írd meg mitmondtak Maggi.Meg,hogyan adagolod az echinaceat.
varga tünde

Vindo jó nézelődést..:)
varga tünde

No, visszaaludt. Mikor fog így majd elaludni? Gondolom 10 után.

Vindo, ez jó. Mondjuk nem gondolnám, hogy tbc lettem volna. De akkoriban fájt a nyakam v. a hátam, vagy mim. Ugye, a géphez előre kell emelni a vállat, na, az olyan rosszul esett, azt hittem leszakad az egész hátam. No, majd kiderül holnap. Biztosan valami banális hülyeség. Meg lehet, hogy nem sikerült a felvétel és meg kell ismételni.

Tünde, oksi. :lol: Te hogyan gyógyítod a derekadat? Örülök, hogy jobban vagy.

Látom, Emma is jobban. Kaqk, neked meg ne fájjon a fogacskád! Mintha nekem lenne kezdő jógám, de Pilatesem biztosan van. Megnézem jó?

Viranka, őrületesek a képek!!!!! Hiszti uraság még így is gyönyörű. Vadmacs név tényleg tuti. Világszép a csajszi.
Ó, ez a tejallergia. :cry: :cry:

Ez a csana engem is foglalkoztatna. Sőt, igazából az én álmom egy szolgáltató központ, amiben egyrészt csana, fejlesztő foglalkozások is lennének a gyerekeknek, a szülőknek meg kávézó, teázó. No, meg hozzá fogorvos, kozmetikus, fodrász és természetesen nőgyógyász is. Egy ilyen mindent egy helyen megoldás. Ahol anyukák és gyerekek is jól érezhetnék magukat. Már csak nekem is az a két dolog hiányzik, mint Kaqknak. :wink: :lol: :lol:
dmaggie

Most egy ideje járok a barátnőmhöz az irodájába. Fejl. pedagógus egyébként és hozzá jár az a kisfiú is, "akiből" majd a szakdolimat írom. Most az egyik beadandóban foglalkozási tervet kellett készíteni, ehhez gyűjtöttem anyagot. Mármint megfigyeltem a gyerekekt, csináltam vele egy tesztet (amit még nem értékeltem ki :oops: ), stb. Elkészült a vázlat, ma meg le is tanítottam végre. Jól sikerült, érdekes tapasztalatokkal zárult a dolog. Már csak két dolgozatot kell megírnom.
Meg csinálnom kellene a novemberi habilitációs tervemet is. Én meg itt kopácsolok helyette, de jól esik ám. :oops:
dmaggie

Vindo, igen. Megint szédül, gyenge, hasmenés.
dmaggie

Maggie!
echin... val flváltva szedjéteka Vincetoxicumot :9 pontos adagolásnak utánanézek majd,Remediáa gyártásút vegyetek drágább,de vagy 3* több van benne :9

B. hozza sámlit menekülök innen :)

KépKép
viranka

Tünde!
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... unrendszer

Viranka! Köööösziiiiiiiii!
dmaggie

dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: