A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Ana: Ha fiam lenne, és nevet kéne választani, tutira erre voksolnék :-) És magyar is, még apának sem lehetne kifogása. Nagyon tetszik ez Bercel név :-)

Ha lehetne anyakönyvezni olyat fiúba, hogy Zemán, nekem az is nagyon tetszene. Ez egy vezetéknév, de nagyon bírnám kereszt névként is. Ez az egy egyedi ötletem született eddig. :-)

Narina :-) határozottan jó! Igaz majdnem Narnia, de ettől függetlenül tetszik :-)

Most olvastam a Kismama újságban, h milyen neveket adnak a sztárok. Na ott nincs névjegyzék! Jamie Oliver pl mézes áfonyalekvár és stb.......neveket adott a lányainak..... :-)

Brubhild: Ne foglalkozz azzal, h kinek hogy tetszik ez a Brunhild név. Ha nektek tetszik, az a lényeg. Olyat úgy sem találsz, h mindenkinek tetszen. És amúgy is: Bruni már akkor Bruni volt, amikor azt sem tudtuk, h úton van. Nem de? Szóval nyugi!
Bendegúzhoz pedig mihamarabbi megoldást kívánok, remélem gyorsan segítségetekre lesznek.

Én hulla vagyok, pedig még tortát kell sütnöm. Holnap vendégek jönnek, - anyósék- ( haladunk :-) ) és Zétivel joghurttortát kreálunk, csak még lélekben fel kell készülnöm rá... :wink:
Aztán jöhet majd a névnapi köszöntés. Be van sózva a drágám, pedig két mesekönyvet kap "csak" .

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

sziasztok!
hazaértem
A doktornő szerint LÁNY!!!!
Képet nem kaptam, csak a vizsgálatról DVD-t. De azon én nem sokat látok és azt sem tudom, hogyan kell belőle képet kivarázsolni.
De majd meggyőzőm apát hogy azért mihamarabb menjünk el 1xD-re is.
Meg majd valamikor a 25-28.hét környékén mégegyszer

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Ha ennyire képet nézegetős kedvedbe vagy Brunhild, megleplek párral :-) Remélem nem baj.

Zéti 12hetes fotója:
Kép

Zéti 16+4
Kép

Egyértelmű bizonyíték Zétinél:
Kép

31+4:
Kép

És Zéti régi szobája by ME:
Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Bkrisztike: Gratulálok! Nekem nem működött sajnos a program, amit Linácska ajánlott, ezért improvizáltam (na jó, nem saját ötlet volt, férjem javasolta) Csak ha egyáltalán nem értesz hozzá, kicsit komplikáltnak tűnhet :roll:
Szóval nézegeted a filmet a számítógépeden, amikor pedig tetszik amit látszik, szünetet nyomsz, és megáll a felvétel. Akkor pedig "print screen", röviden PrtSc gombot nyomsz (jobb felső sarok), ami annyit jelent, hogy lefotózza a képernyődet (teljesen). na, utána meg kell nyitani a Paint programot és beilleszted a képet...itt meg is szerkesztheted, kivághatod a nem oda tartozó elemeket, széleket stb, utána pedig elmented, és kész is a képed :)

Netty, így van, a Bruni 9 éve megvan 8)
Nagyon jók a képek, főleg a bizonyték (az igen! :wink: ), de az is, ahol az arcocskája látszik :D A szobától pedig el vagyok ájulva... te festetted? Én csak annyira voltam képes, hogy kifessem, amit sógorom felrajzolt ceruzával... Nagyon ügyes vagy!
A tortához és a találkozáshoz sok sikert és türelmet, Zétinek pedig boldog névnapot!
20140901114303

Képek nagyon jók! :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!

Kép
mrsleo
Debrecen

Sziasztok!

Most csak gyorsan: minden a legnagyobb rendben, baba szép nagy, korának megfelelő, becsült súlya 421 gramm, a végére szépen elaludt, nagyon édes volt, és maradt kisfiú :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, ez szupi!!! Ha majd tudsz, rakj fel képet! Hú, már 421 g??? :)

Bkrisztike, neked is gratula! :)

Addisz, köszi a linket. Én is találtam szupi neveket... Dzsasztin, Dzsúlió... Ezek komolyan anyakönyvezhetőek ilyen formában?!

Netty, örülök, hogy tetszik! :) És tök jók a Zétis képek!!!

anabique
Budapest

brunhild,
mi volt a gond a BSPlayer-rel?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Videoból kép
1. Picasa
2. Windows movie maker
Mindegyikben elindíthatod a filmet... van pillanatfelvétel-készítése funkció :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Panndi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Linácska, két helyről is letöltöttem a programot, de nem tudtam megnyitani vele a dvd-t. nem tudom, hogy pontosan mi volt a baj. De azóta Media Playerrel nyitom meg és amint írtam, Paintben megszerkesztem és elmentem a képeket...
20140901114303

Sziasztok!

Immakuláta, Kreszcencia, Küllikki nálam a nyerő nevek :)

annyira elfáradtam ma, a hasam is begörcsölt, jó itthon lenni :)

a Narina, Bercel, Zenta mind szép nevek! :)

panndi, bkrisztike: gratulálok! :)

linácska: március 3. a várva várt dátum :) annyira vicces, mikor valaki megkérdezi, hogy mi lesz a neve, és mondom, hogy még nincs meg fixre, és mikben gondolkozunk, erre fura képet vágnak, és hümmögnek :)

brunhild: Brunhild először nekem is furcsa volt, de nagyon megszoktam, a Bruni becézése pedig irtó aranyos :) a Boróka, Bíborka amik nagyon édesek még

hopihe79
Budapest

Kép Kép Kép Kép

Ő Kata.:) Szerencsére minden rendben van vele, kicsit túlságosan nyugodt. Végig aludta a több mint egy órás vizsgálatot, pedig böködtük, ugráltam, mindent megpróbált a hölgy, de nem ébredt fel.[/img]

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid: nagyon cuki! :) reméljük születése után is nyugodt baba marad :)

hopihe79
Budapest

Lányok, én úgy emlékszem, hogy nem Narina, hanem Norina volt a név... :roll:

Férjemnek (is) tetszik a Boglárka (Boróka és Bíborka nem), úgyhogy lehet meglesz a BB Kép
20140901114303

Gydavid! Nagyon jók a fotók! Gratulálok Katához! Ezek szerint már biztos, hogy Kép :)

Bizonyítékod nincs? :lol:
20140901114303

tényleg Norina :) lehet, le kéne feküdnöm aludni :)

hopihe79
Budapest

Mondjátok már meg nekem, hol van ez a 4D Genesis? (és mennyibe kerül) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.02.18 19:55-kor.
20140901114303

És LInácska, esetleg egy frissített táblázat? :oops:
20140901114303

Brunhild, ott is megnézeted, hogy lány-e? :lol:

Gydavid, tök jók a képek!!! :)

anabique
Budapest

Anabique, sosem lehet tudni... :roll: Én most már nyugodt vagyok és várom 28-át, viszont a férjem kezd türelmetlen lenni :lol:

Én már kezdem elhinni, hogy lány, csak a 28-i megerősítésre várok :D
20140901114303

brunhild,
van frissített táblázat, mindig meg van nyitva, és ha valaki ír valami belevalót, akkor már írom is.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi!
20140901114303

Nahát, amennyire nem hiszek ebben a Jónás dologban, azért eddig nem sokat tévedett... És egészen kezd kiegyenlített lenni a fiú-lány arány. Most már akkor mindenki túl van az AFP-n? Linácska, köszi a táblicskut!

Brunhild, egyébként én sem tudom, hogy fogom kibírni, hogy másfél hónapig semmi. Csak március legvégén megyek újra uh-ra. Addig csak egy védőnős látogatás van beütemezve, de azért az nem olyan izgi... Szóval a végén még engem is érdekelni fog, hol van a 4D Genesis... :D

anabique
Budapest

Gratulálok az ultrahangokhoz.

Gydavid, nagyon jó képek.

Én holnap megyek ultrahangra már nagyon várom.
Megy még valaki holnap rajtam kívül?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

II ker Lotz K 14. 11000ft közel 1 órás vizsgálat, az egész cd-re írva+1 választható fénykép. +1500ft ha másik lemezre ráírnak rengeteg képet. Szinte biztosra mondta látatlanba, hogy megtudja mondani a nemét. Nagyon korrekt! agyon forgatott, összevissza böködte, mindent megtett, hogy minden szögből megtudja vizsgálni, sőt mondta, hogy, ha van egy kis időnk akkor menjek ki 10 percet sétálni, és utána mégegyszer megpróbálja, hátha felébred. 4-en voltunk bennt, mert a párom hugáékat is behívta, mert ők vittek.
11-től 1/4 1 ig voltunk. Nagyon jó érzés, roppant megnyugtató.
Mindenkinek tudom ajánlani. Ja és a hölgy végig becézgette, mondogatta, hogy mennyire édes, kedves.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Anabique :D

Gydavid, ez nagyon jól hangzik! Ennyire rendesek velem egyik helyen sem voltak ...

Addisz: Voltatok orvosnál?

Panndi, írtad, hogy te is betegeskedsz. Hogy érzed magad?

Nimród köhög, nem nagyon, de köhög...Én fázom és minden porcikámban érzem, hogy megfáztam :?
20140901114303

Ne haragudjatok, de én képet ide nem fogok feltenni :oops: Mármint UH képet nem, nekem ez valahogy túl intim lenne ide :roll:

gydavid, gratula a kislányhoz :)

Na én most megyek aludni, hulla vagyok.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

KÖszi, nem vagyok túl jól, tiszta takony a fejem, nem érzek ízeket és szagokat, és nagyon fáradt vagyok :(

De az UH tényleg feldobott :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és mi is a Pólusban voltunk UH-n, de nekem nagyon jó tapasztalataim vannak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na lelövöm magam :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gydavid
Nagyon jó képek, gratulálok Katához :) Én is nagyon elégedett voltam a hellyel és a nő kedvessége, türelme határtalan!

Panndi
Ez már komoly súly :)

Vivcsen
Drukkolok holnapra, hozzál majd fotókat és híreket!

Bkrisztike
Neked is gratulálok a kislányhoz!

Brunhild, Ana
Bár csak régi összehasonlítási alapom van 4D-s helyekkel kapcsolatban, de a Genesisben tényleg szuper volt! A nő olyan lelkes, hogy az hihetetlen, tényleg arra törekszik, hogy minél nagyobb élmény legyen ez a szülőknek, de közben meg agyonmérte és vizsgálta a babát, tehát ez a része sem sikkadt el. Szerintem az ár is baráti és a plusz 1500 forintért 43 képet kaptunk a cd-re, amit később vihetünk magunkkal és akkor már díjmentesen írják rá a további képeket.

Linacska
Igen, ez az utónév összesítő elvileg februári, nincs ennél aktuálisabb lista!

Megjártuk este a gyerekorvost, jó, hogy elvittem Lucát, mert nem sima torokgyulladás vagy enyhe vírus, ahogy gondoltam. Sajnos alattomosan lehúzódott és már a tüdeje sem tiszta, csúnya zörejt hallott a doktornő :(
Kaptunk egy vagon gyógyszert (antibiotikumot, hörgőtágítót, lázcsillapítót, orrsprayt, köptetőt, fentistilt stb.), jövő héten semmiképpen nem mehet oviba, szerdán akkor is vissza kell vinnem, ha már jól van, mert a tüdejét meg akarja hallgatni.
És sajnos az én torkom is annyira kapar, hogy tuti nem úszom meg szárazon...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Gydavid: Gratulálok Katához :-) nagyon helyes kis csajszi. Örülök, h megnyugodtál, és h minden rendben van.

Brunhild: Belőled fognak meggazdagodni az uh-sok :-) 8) 28-a mindjárt itt van, csak terpesztene már be rendesen Bruni, szorítok nagyon.

Panndi: Gratula az uh-hoz.

Kriszti: Wau, kislány, gratulálok.

nekem még egy hónap a 4d. Márc 16. Kíváncsi leszek, h mit szól Zéti hozzá.

Panndi, nálatok bent voltak a csajok is veled? Mit szóltak?
És Gydavid? A Te ördögöd is elment veletek?

Kipurcantam mára, de remélem megérte a fáradozást. Kár, h csak holnap lehet ezt a joghurt tortát megenni :oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Boldog névnapot Zétinek :) És jó étvágyat a tortához! ;)
Velünk bent volt Luca múlt héten a 4D-n és nagyon élvezte! A nő figyelt arra, hogy úgy magyarázza a dolgokat, hogy ő is értse, beszélgetett vele, lekötötte, úgyhogy nagy élmény volt neki.
A műveid nem semmik a gyerekszobában! Felkérésre vállalsz másnál is dekorálást? ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

joghurt tortát én is kérek :)

linácska: néztem a táblázatot, nika74 november30 óta nem jelentkezett. Szerintetek mi lehet Vele?

pusa: Te sem voltál 2 hete, ugye minden OK?

vivike81: ?
80olgi: ?
nagyon eltüntetek

vivcsen: mennek a drukkok holnapra! :) hátha kiderül, hogy kisfiú érkezik :)

hopihe79
Budapest

Ma nem vittük a lányokat, anno Zsófi jött velünk, mikor Fruzsival voltunk 4D-n, de most két gyerekkel sok lett volna :)

De itthon megnézték :) Sőt meg kellett néznünk Zsófi és Fruzsi 4D-s DVD-jét is :)

Na küldjetek már el aludni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Addisz: Lucának javulást! Te meg ne legyél beteg! tudom, sajna ez nem így megy!

netty: ezeket Te csináltad! azta! :) nem olvastam el a feliratot, azt hittem bemásoltad valami könyvből, nem is értettem miért :)

panndi: kár, hogy képet nem raksz fel, biztos aranyos a fiúcska! :) jobbulást Neked is!

hopihe79
Budapest

Hmm, joghurttorta :roll: Nekem is jöhetne :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Betegeknek jobbulást!

Hááát, ha találunk valami titkos helyet, ott szívese megmutatom, de valahogy ide nem szeretném :oops: Na majd kitalálok valamit. Lehet, hogy feltöltöm a picasámra, és aki szertene, annok megadom a címet.

Olyan édes volt, keresztbe tette a lábait, úgy aludt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nekem most jó dolgom van, mert 2-án megyek a dokimhoz, és ő mindig csinál UH-t :)

Na tényleg megyek, mert valaki nagyon dörömböl a hasamban, hogy fekódjek már le :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hát nem vagyok ám Picasso, csak egy kis trükk az egész:
Film megállít, kép elkészít, fóliára rányomtat, írásvetítőn összeilleszt, felrajzol és festés :-) igaz, h két hónapba került, mire az 1es ecsettel végig konturoztam, meg kifestettem, de akkor otthon voltam, ráértem.

Vivi: Megy a drukk holnapra!!!!

panndi: én képfüggő vagyok, nekem jöhet majd a link!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

addisz,
ha 2011-es a lista, abban a 2002-es, meg a 2009-es névnek már benne kellene elvileg lenni.

brunhild,
a 4D Genesisben tényleg hihetetlenül kedves, alapos a csaj. Nekem már kicsit fura is volt, hogy mit örvendezik ennyit az én babámnak, mikor napi 5-6 babát tuti lát. :lol:
Ja, és ott volt velünk Lili, és magyaráztuk, hogy tudod, pár nap múlva majd a te vesédet is így megnézik, és nem fog fájni..., ha Lili hagyja, már az ő veséit is megnézte volna ott :)

gydavid,
gratulálok a kis puncishoz!

Én majd április 13-án megyek legközelebb UH-ra, addig max. a dokinál majd megkukkoljuk Botit. Március 31-én kellett volna, de akkor még dolgozom.

panndi,
a picasa jó ötlet.

vivcsen,
várjuk az UH híreket.

Én nem nagyon leszek napközben, ma is, holnap is névnapba megyünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

én se nagyon leszek ma, vendégek jönnek hozzánk. Egész nap főni fogok :) meg sütni is.

http://www.citybrands.hu/aktualis/55

citybrandson sóbarlangba 10 alkalmas bérlet 30 helyett 10ért kapható. Nekem sajnos messze van, de hátha valakit érdekel :)

linácska: április 13 nincs közel, reméljük gyorsan szalad az idő. A doki nekem valami 25 hetes UHt is mondott, örültem is, hogy az csak 5 hét várakozás :)

hopihe79
Budapest

Jó reggelt!

Gydavid
Nagyon szép Katád van :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska
Szépen színesedik a táblázat :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk tutti biztos a lány :lol: :lol: :lol:

Titkos hely
Más topikokban olvastam, hogy csináltak közös oldalt (pl: gmail)
Oda töltögettek fel képeket, dokumentumokat...

Kép
mrsleo
Debrecen

Sziasztok!

Jó régen voltam már :oops: és ahogy látom rendesen zajlik az élet.
Gratulálok mindenkinek a sok szép, egészséges babácskához!!!!!

Linácska: A táblázathoz, én 26 vagyok és Makón fogok szülni. A kék és rózsaszín kijelölések már tutira biztos nemeket mutatják?

Nagyon car ez a hónapunk. Apa beteg lett, hörghuruttal. Ráadásul nemrég kezdett egy új munkahelyen, így betegen ment melózni. Ricsi is itthon volt a hónap elején 4 napot takonykórral és ezen a héten is itthon dekkoltunk másodlagos bárányhimlővel. Én is meghültem. Egy vagyont költöttünk gyógyszerre.
A baba szépen fejlődik. Kedden voltunk genetikai uh-n. Csüt este 4D-n. Annyira mozgott a baba, hogy alig lehetett befogni a géppel. A doktornő azt mondta, hogy nem lát kilógni semmit, de nem meri biztosra mondani a kislányt.
A nevek már megvannak: Vikrtória / Marcell.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Szia Rékus, nem hangzik túl jól, amiket írsz :( Remélem most már jobban vagytok.

A táblázatban elvileg biztosak a színezések... :)
Gratulálok a kislányhoz, reméljük nem nő ki a kukija :wink:
20140901114303

Mi ma moziban voltunk.az egész család...Sammy 3D-ben. Nem rajongtunk az ötletért, mármint a 3D-ért, de csak ez ment...
Eredetileg férjem ment volna a két naggyal, de kiderült, hogy akciós, vagyis csak 500 ft a jegy ma, és Nimród is nagyon elkezdett öltözködni :lol: , úgy döntöttünk, mind megyünk....

Én 9 éve nem voltam moziban (mert nincs kire hagyni a gyerekeket, Nimród pedig még túl kicsi volt eddig hozzá) :oops: , úgyhogy nagy nap volt ez a mai 8) A legjobban Bendegúz unta, szerintem a feléig sem bírta, úgyhogy férjem kiment vele és Nimróddal (mert ő is menni akart velük), úgyhogy végül Etelével ketten néztük végig a filmet.
A 3D néhol érdekes, de egészében véve inkább zavaró volt, a fiúk sem igazán élvezték, csak Etele.

Közben pedig egyre többet nézem a Toma babakocsit :roll: Ma fel is hívtam a boltot, hogy érdeklődjek felőle, mert nagyon kevés infó van róla, ráadásul sehol máshol nem árusítanak ilyet :roll:
A lényeg, hogy lengyel, de ezt már tudtam tőletek, és nem igazi travel systemes, vagyis nem váz+ sportrész+mózes+hordozó, hanem sportkocsi, melybe jár textilmózes, illetve a hordozót a tetejére rá lehet pattintaní.... nem ideális megoldás, és elég nehéz is, árban pedig majdnem ugyanannyi, mint a Hauck malibu (ami igazi travel systemes). Engem azért érdekel mégis, mert ez masszívabb kocsi, itt nálunk pedig nagyon szeles, huzatos a környék, és amikor ilyen könnyű kocsink volt mint a Hauck (Graco, illetve esernyőkocsik), majdnem felborította a szél, alig tudtam tolni :( :( :( Szóval lehet, hogy le fogok mondani a tologatós hordozóról... Annyi jó van benne, hogy van a texilmózes, ami nem nehéz, abban pedig tudom szállítani a babát, mármint nem kell az egész babakocsit gyerekestől felcipelni...
20140901114303

sziasztok!
Van valakinek tapasztalata/véleménye testvérfellépővel kapcsolatosan?

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Brundhild: képzeld el a páromnak tegnap óta iszonyatos fejfájása van. Azt szeretném kérdezni, hogy neked egyik napról a másikra elmúlt? Ma szinte egész nap alszik, de annyira sajnálom szegénykét, és olyan rossz, hogy nem tudok vele mit csinálni. Tegnap hőemelkedése volt, ma még nem mértem neki.
kivancsika
Budapest

Kiváncsika, igen, egyik napról a másikra megszűnt...Talán megfázott, influenza kerülgeti? Én, amikor nem vagyok terhes, ilyen esetekben egy C vitaminos Aszpirint szoktam bevenni... Jobbulást kívánok!

Bkrisztike, én próbáltam, de nekünk nem jött be...
20140901114303

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: