A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Nem nagyon mozgolódunk ma a neten.

Én kedden megyek CTG-re.Szerintem uh-is ránk néz.
A Zsolti elment pestre.10 körül ér haza.A Domit meg levittem egy kicsit a mamához.Már teljesen kész vagyok tőle.Két hete a nap 24 órájában velem van.Ne értsétek félre.Nagyon imádom de néha besokallok egy kicsit.Egyfolytában jár a szája és még mikor Wc-re megyek akkor is ott áll az ajtóban és magyaráz.
Tegnap kapott egy kis dobozos legót.Teljesen el van szállva vele.Úgy hogy az összes ünnepre azt fogunk neki venni.Tökre leköti.

Remélem mindenhol minden rendben van.Nekem megint szurkált a hasam alja délután.Csütörtökön töltöm a 38-at.Addig csak bent marad a Doroti.
Holnap jövök!
Szép estét mindenkinek!!!!

hadedit82

Béen!
Sajnálom ezt a pulzus dolgot,nekem is alapból magasabb,100 körüli,de szerencsére nem volt hatással egyik babára sem!
Pesten hova kell majd mennetek ha úgy alakul?
Amúgy szép méretei vannak a kishölgynek!

Én délelőtt vettem végre rendes overált Izának,aztán játszóra mentünk.Majd ebéd,F1,közben öcsémék is beugrottak.Várjuk apát,mert ő meg tegnap este óta dolgozik....

Én meg olyan furcsán vagyok,szerintem ez az időjárás kicsit megvisel,félek is a jövő héttől!De ha azt túlélem egyben,akkor még a végén túl is hordom! :wink:

annus11

hahó!

csajok!
ki hogy áll a vizesedéssel?
tegnap reggelre úgy bedagadt a kezem is (elefánt-patáim már vannak vagy 3 hónapja), hogy alig tudom az ujjaimat hajlítani :o sztem az arcom is totál püffedt... kezdek a teknősből félig hörcsöggé változni :D
persze a vérnyomásom OK... legalábbis tegnap nem volt gáz. 131/74... (halkan súgom: szinte sosincs 100 alatt a pulzusom... de még soha senki nem szólt érte, mindenki szerint normális ez babásan... persze nekem baba nélkül is ennyi volt, de kit érdekelt?)
ja, és legalább a bal csuklóm is bedurrant... szóval már 1 használható kezem sincs :lol:

és hol van még a csütörtök :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi: sajnos én is így vagyok, éjszakánként amikor pisilni megyek és reggel az én ujjaim sem hajlanak + vizesedik a lábam is, nem kapok levegőt + püffedt a fejem is...legszívesebben ki sem mozdulok.....

kicsit lemaradtam: mi lesz csütörtökön????????

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Szerencsére én nem vizesedem!Én már azon aggódom h tökre beesett az arcom :lol:

Én is csütörtökön megyek dokihoz!

Ja most becsípődött vmi a jobb combhajlatnál,alig bírok menni...ez így vicces lesz! :?

annus11

én is csütörtökön megyek :-) fél hatra

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

mkriszta!
akkor te is kb ugyanúgy vagy a vízzel, mint én :? vmi borzalom :?

csütörtökön megyek az 1. ctg-re és utána vár a dokim. remélem, ránézünk a prücsökre uh-val (bár ő csak ebéd után szakrendel, így ez sajnos nem biztos)... és remélem, szabad utat kapunk, hogy tegyünk meg mindent, hogy most már elinduljon kifelé :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Annus nekem is csipődik a combom hát elég rossz :cry: nem tudod mitől lehet :?:
Nem vizesedek egy kicsit dagadt a lábam meg az ujjaim zsibbadnak :roll:
Mozgás van bőven de nagyon nyom szét
:shock: Kingánál nem volt ilyen a mozgás :shock:

Ma megvettük a pelust cumisüveget meg nekem pár dolgot aszem meg van minden,holnap összeállitom akórházi táskát oszt kész vagyok :wink: csak most már teljen az idő én egyre türelmetlenebb vagyok :oops:

Kriszta szép a pocid jó nagy :lol: nem is vagy püffedt :P csini vagy :lol:

Julcsi sajnálom :cry:

t katinka

Julcsi!
Én is eléggé vizesedek, de csak a kezem (főleg a jobb), úgyhogy én sem nagyon tudom hajlítgatni. Én horkolni is szoktam mostanság...ami vicces. :)
Egyébként én sem a saját pulzusom miatt aggódok, az engem sem zavarna annyira, mint a picurkámé.

Annus!
Nem tudom a Pesti dokit, majd holnap kiderül minden.
Nem tudsz semmit Titokbabáról?

Katinka!
2281g a becsült súlya. :)

Zsani!
Elfelejtettem írni, hogy az én babám is szokott furcsa alakzatokat ölteni. :)
Néha úgy rendeződik, hogy a köldököm beesik teljesen, nagyon vicces. Szerintem ez nem gond, emiatt ne aggódj!

Ja, voltunk péntek délután a barátnőm babáját megnézni a kórházban, annyira édes, pici gyönyörűség. Teljesen elolvadtam tőle! Hihetetlen, hogy pár hét és nekünk is lesz egy "ilyen". :)
És pár nap alatt fél kilót hízott, olyan szépen szopizik! :)
Viszont szegény barátnémnak kicsit rossz élmény marad az EDA, mert nagyon fájt a feje már szerda óta és csak ma délután csináltak valami vissza töltést, vagy mit. Nem akartam kérdezni, mert nem szeretnék erre is ráparázni...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Nagyon gyors életjel. Megvagyunk, egyben. Voltam dokinál délelőtt és CTG-n. Lepény már 3-as érettségű, ugyanúgy 3 ujjnyira vagyok megnyílva, de fájások egyáltalán nincsenek. Baba jól van. Viszont jövő héttől minden nap mennem kell CTG-re. Én a 18-át céloztam most meg. Már csak azért is, mert 17-én szerdán jön a hidegfront :lol: . Az pedig nálam nem jelent jót. Hát azért már szeretnék külön lenni... Ezzel a pénteki akcióval olyan közeli volt minden, most meg ismét a várakozás és az izgalom. Holnap végre betöltjük a 38 hetet, és akkor már bábakoktélokat is ihatok :lol: :lol:

Holnap jövök visszaolvasni, most megyek gyereket fürdetni és megfázott férjet ápolni. (Ui.: A ti párotok is nagyhalált játszik, ha már napjában 10x orrot kell fújni, és nem szelel az orra úgy, ahogy kellene? Mert nálunk egy enyhe megfázástól most olyan elesett, mintha legalább 41 fokos láza lenne...)

Puszi, Kata

titokbaba

Sziasztok!

Gyors bekukk...
Cicus: örülök, hogy ti már otthon vagytok és csatlakozom a rajongótáborhoz, tényleg gyönyörű a kislányotok, csak gratulálni tudok.
Katinka: kitartás, nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább és hipp-hopp otthon lesztek!
Béenn: szép méretek, gratulálok. A pulzus miatt próbálj meg nem aggódni, bár tudom, hogy nem egyszerű. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Cedis: voltam ma Sparban, sajnos nincs már párásító. :( Remélem te még találsz valahol. Mondjuk a mienk kisvárosi Spar, talán nagyobb helyeken Intersparban lehet még.
Vizesedés: én kb másfél hónapja enyhén vizesedek, csak a bokám és a lábfejem és nem durván. Viszont amikor a kórházban voltam és egész nap feküdni kellett, akkor reggelre a kezem is vizesedett. Itthon is azt figyeltem meg, hogy ha többet fekszek, akkor az ujjaim is vizesednek, szóval nekem a lájtos mozgás jót tesz. Meg apuka minden este testápolóval enyhén átmasszírozza/átsimogatja a lábfejemet és a bokámat úgy, mintha "tolná a vizet" a lábamról a szívem felé. Úgy vettem észre, hogy ez is sokat használ.
Titokbaba: örülök, hogy minden ok, most már nincs sok vissza, ne légy türelmetlen! ;) (Nálunk náthától hősi halott apuka szerencsére nincs.)
Nálunk a helyzet annyiban változott egy 1-2 napja én is érzem a szétmegy a hüvelyem érzést, főleg ha felállok és hirtelen szeretnék elindulni. Nem fáj, csak kellemetlen, főleg, hogy egész nap érzem szinte. Ma este menszi szerű görcsöm is van, talán most kezdődik az a bizonyos utolsó pár hét.... :)
Holnap megint intézkedős napom lesz, már előre félek a jóképességű E-on és vízmű alkalmazottaktól.... :? Remélem nem töltöm náluk a délelőttöt....
Jó éjt mindenkinek!
Puszi

Kép
orsolymors

Jó reggelt mindenkinek!

Látom elég nyugodtan telt az éjszaka.

Hát titokbaba!
Ha csütörtökön jön megint front akkor lehet,hogy versenyezni fogunk.Én megbeszéltem a Dorotival,hogy csütörtökig bent marad és utána már jöhet!Holnap CTG.Remélem rám is néz mert nem akarok fölöslegesen balettozni a kádban.
Majd mondom neki,hogy kifizetem a magánrendelős tarifáját csak ne kelljen már kétnaponta rohangálnom 60km-t egy tíz perces vizsgálatért.

Nem tudom a Domit meddig tartsam még itthon.Reggel még mindig ment a hasa.De már eszik rendesen és tök jó egész nap a kedve.
Holnap reggel már lehet,hogy elviszem.
Majd beszélek az ovó nénivel.

hadedit82

Jó reggelt!

Na én is elő kerültem, nem volt semmi különös, csak tettünk-vettünk hétvégén.

Titokbaba:továbbra is szurkolok nektek, most már a 18-a miatt! Ne értsd félre, d ekicsit csalódott voltam, hogy nincs újabb baba :oops: de ami, igaz, hogy nekik minél tovább benn vannak annál jobb :!: Nem vagy semmi a vásárlás miatt :lol: meséltem az uramnak, úgy röhögött :wink: azt mondta, hogy ha én járok így, még jó hogy a János kori közelében ott a Mammut :lol: :lol: Uradnak jobbulást!

Edit: remélem most már tényleg jobban lesz a kisfiad :!: az, hogy be nem áll a szája már jó jel :wink: Húha pocid van!!!

Béeen: szép méreteitek vannak :lol: :lol: a pulzus miatt meg jól teszed, ha nem aggódsz, de azért gyere majd a hírekkel, drukkolunk+++++++++++++++++++++

Kriszta: megnéztem a képeket, azon tényleg nem látszik, hogy vizesednél.

Orsi: stramm vagy, hogy még most is nyomod, de igazad van, én is jobban vagyok, ha mozgok kicsit és ha elfáradok, pihi. Pénteken pl bejártam a Westended.

Cedis: megyek ma az Eurocenterbe, ott van Interspar, milyen párásítót nézzek????

Annus: havazódás: Mi befejeztük Barni szobáját, azonnal teszem fel a képeket, most már csak a bútorfogantyúk hiányoznak, na meg a babánk :wink: Voltunk vásárolni apának ruhákat, mert már... áááááááá, ez nagyon nehéz utál vásárolni, és mindig totál legatyásodik mire rá lehet venni, de most nagyon elégedett vagyok vele. Ezt még mindenképpen el akartam intézni szülés előtt. Ja és szombaton Márton napoztunk, olyan libamellet sütöttem, hú!!! Tettem fel poci fotót is.

Jók legyetek, jövök még ma.

cicóka

Reggelt!

na akkor érdekes hétnek nézünk elébe,mert én is tartok a hideg fronttól!!!Szerintem lesz itt babaeső!!!!Be is állok a sor végére!És furi h pont csütörtökön megy mindenki a CTGre :lol: :lol: Ki se engednek a végén!Csak legyen kinek smst dobni :lol: :lol:

Becsípődés:gyanítom h Niki nyomhatott vmi ideget,de csak tippelek.Eddig 2szer volt ilyen,de a tegnapi olyan volt h azt hittem örökre úgy maradok!És persze a hasam is fájdogált tőle!

Én már annak is örülök h a 37.hetet kezdtem!A férjemnek sincs már nagyobb melója,tegnap a kórházas táskát is bepakoltam Izával.Most már csak várunk és nem parázunk!

Julci!
Remélem megkapjátok az engedélyt :lol: :lol: Lehet nekem is be kéne vetnem apát,a kórház óta nem mertem semmit...talán megvárom a betöltött 37.hetet,de a csütörtököt mindenképp h megtudjam mekkora a picur odabenn :wink:

Titokbaba!
A napi CTGtől tuti nem húzod csütörtökig!Ez csak azért van h megszülj közben :lol: :lol:

Megyek,nézem a képeket!

annus11

Titokbaba!
Az én uram is megfázott....reggel itt hapcizott nekem,azt hittem felébreszti a gyerkőcöt is....ha hazajön gyorsan teletömöm minden hülyeséggel,remélem h nem kapjuk el tőle...

annus11

Jó reggelt!

vizesedés: lehet,hogy a képeken nem látszik, de azok akiket személyesen ismerek és naponta látnak, rögtön észreveszik!!! Örülök, hogy ezek szerint az utcán nem látják rajtam a szembejövők :lol: :lol: . Máris jobban érzem magam!

Babaeső: háááát, én is szívesen beállnék lassan a sorba, elég nehezen viselem már!!!

Kisfiam még mindig beteg, éjszaka alig aludtunk annyira köhögött és hőemelkedése is volt. Ez megy szerda éjszaka óta, szegénykémet nagyon sajnálom, nem igazán lehet neki ilyenkor segíteni.
Edit: nektek is jobbulást, jó hogy legalább a közérzete jobb Dominak!!! az fontos!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta: azonnal ellőttem felétek a gyógyítómanókat a kisfiadhoz! Jobbulást neki, szegénykém ebben a szép időben :(

cicóka

Kriszta!
Ne is mondd!Én se bírom nézni ahogy szenvednek :cry: remélem hamar meggyógyultok!!!

Na nézem az időjárást...hát a hétre lassú lehülést mond,meg kevés esőt.Jövőhétre mond hidegebbet,hónap végére meg havazást.Aztán ki tudja,ezeknek nem lehet hinni :lol: :lol: majd úgyis mi érezzük meg elsőnek ha van vmi front :wink:

annus11

Sziasztok!

Cicóka: Sencor típusú párásítót nézzél légyszíves az Intersparban. Köszi, nagyon aranyos vagy!
Megyek majd én is gmail-en leskelődni Barni szobát.

Az én férjem is utál vásárolni. Hetekig kell könyörögnöm, míg beleegyezik, hogy menjünk. Múlt hónapban mi is vettünk neki kabátot, nadrágot, inget, pulcsit, pólót, trikót, úgyhogy egy darabig le van a gond.

Kriszta: szegény kisfiad! Jobbulást neki, remélem hamar rendbe jön.

Edit: én aztán átérzem, hogy milyen otthon egy örökmozgó, folyton kérdező gyerekkel, az én fiam sem áll meg egy pillanatra sem. Nálunk szerencsére már egy hete van oviba járás. Elkezdtem immunerősítőzni, úgy néz ki beválik.

Látom mindenki tart vagy várja a frontot. Én most úgy érzem december elejénél nem érkezik hamarabb Kamilla, de maradjon is csak szépen és növekedjen még.

Kép
cedis

Cicóka: gyönyörűséges a Barni szoba! A forgó is nagyon szép, meg minden. :D

Kép
cedis

Menionékról tudtok valamit? Rég jelentkezett, bár tudom írta, hogy most nem lesz net közelben egy jó darabig.

Kép
cedis

na szóval: most jöttem a védőnőtől és a vércukrom 7,2 :-(, van valamennyi fehérje a vizeletben és a vizeletben is magas a cukor, a vérnyomásom: 121/53!!! és 109 a pulzusom!!!
Szerintetek?????
Jó lenne már megszülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Látom mindenki egyre nehezebben viseli az utolsó napokat!

Befejeztem a munkahelyemen a munkát, de szombat óta szinte megállás nélkül csinálok valamit itthon.
Szerintem már óriási a hasam, majd megkérem a párom, hogy csináljon fotót.
Két napja kinőttem a hasamat, vagyis eltűnt a köldököm és nagyon érzékeny ott a bőr. Nektek is?

Annus: Természetesen megyek Nikibabát nézni, alig várom már, hogy megszülessen :D

Na megyek csinálom tovább a dolgomat!

Kitartás mindenkinek!

Kép
eper74

Eper!

Hát az én köldökömről már rég nem beszélhetünk....Amúgy most csaptam le a hasam a forró levessel...rögtön lejött a bőr is!Tök piros egy érme nagyságú területen :cry: gyorsan leápoltam...szegény Niki,már most leeszem!

Kriszta!
Hááát,lehetnének jobbak az értékek,de ezt a pár napot már bírd ki!Védőnőhöz én már nem is megyek,csak a dokihoz!

Na az én uram a múltkor 2 nadrágot is vett amíg a kórházban voltam.Először vmi 10ezerért talált gatyát a hervisben vagy hol.Mondtam h azt inkább kihagynám ha lehet,főleg h ugyan úgy tönkre vágja 1 hét alatt.Elküldtem a tescoba :lol: Rögtön talált is 2-3 ezerért farmert.na a vasútra jó is :lol: :lol:

Remélem h Menion jelentkezik!Ha nem,akkor dobok neki holnap egy smst!

annus11

Sziasztok!
Látom a héten készültök egy páran! :) Én még nagyon nem, szóval nekem jöhetnek az sms-ek én majd terítem vele a fórumot! :D

Most személyes reakcióra nincs erőm, pihizek míg alszik a manó, aztán úgyis menni kell mivel sajnos mi is beálltunk a betegeskedők sorába, Csaninak úgy megy a hasa hogy hihetetlen 2-től rendel a dokinénink, megyünk hozzá! Ami érdekes hogy se láz se rosszkedv, se semmi... más tünet... kiváncsi vagyok mit mond a doki!?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!
Nálunk is tökre így volt.Egész nap pörgött meg játszott.Tök jó kedve volt.Nem látszott rajta hogy beteg.Csak szó szerint folyt belőle minden.Majdnem egy zacsi pelenkát elhasználtunk mert nem vette észre hogy kakilni kell.Pedig a Domi már majdnem 5 éves.Szegénykék!

Remélem hamar átmegy rajta és nem lesz semmi gond!
Sokszor kell pár kortyot itatni vele.De majd a doki úgyis mindent elmond.
Kitartás!!!!!

hadedit82

sziasztok! Ma voltam uh-n, nst-n minden oké, ha két hétig nem történik semmi akkor be kell feküdnöm. Tegnap óta befordult viszont úgyhogy a dokinő azt mondta , mivel jó vastag a hegem így 100% esélyem van a normális szülésre, úgyhogy most nagyon örülök neki:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Csak gyors bekukk ismét, mert az előbb jöttünk meg a kórházból. Hétvégére berendelt a dokibácsi kicsit pihenni. Mondanom sem kell, hogy nem igazán volt hozzá kedvem, de valami áramlás hibát talált és mindenképp szerette volna, ha jó kezekben leszek ha esetleg szülés kell indítani. pff... na de már oké és itthon vagyunk, de 2 naponta vizsgálatokra kell mennünk, (és még azt nem is tudom hogy oldjuk meg) ááá kicsit kusza lett minden és igencsak felgyorsult. Most csak ennyi futja az internet előtt, mert rengeteg dolgom van itthon körül.

Mindenki nagyon vigyázzon magára!!

sziasztok

tyche

Sziasztok,

Végre nekem is van időm normálisan benézni:

Cicus – Zsófi baba nagyon édes!!!!

Én pénteken voltam UH-n minden OK, de én egyre nehezebbnek érzem a terhességet, csatlakozom a szülni akarók táborához. Vizesedés nincs, de kicsit érzem a görcsölgetést, csütörtökön megyek CTG-re. Jön valaki reggel az AEK-ba?

Titokbaba – kérdésedre válasz igen, van egy ilyen Murphy tv, h ha beteg vagy mire hazaérsz tuti, h a férjed sokkal betegebb nálad :D

Kriszta – gyógyuljatok meg

Bogi – itt is gyógyulást

Kép

Kép
leo50

Tyche: de jó, hogy jelentkeztél! Vigyázz magatokra, már nincs sok hátra.

Bogi: jobbulást Csaninak, remélem nem lesz nagy gond!
Tartom veled a frontot, ezen a héten még én sem készülök szülni!

Cedis: most jöttem az Eurocenterből, de sajna már ott sem volt, csak a kiállítási darab, az meg el volt repedve, sorry :( Holnap ha átugrom lakótelepre még megnézem ott is.

Kriszta: vigyázz te is, csak óvatosan! A vércukrodat te is tudod kontroll alatt tartani, kicsit kevesebb szénhidrát. Egyébként a vérnyomásod szerintem nem rossz, a magas pulzus meg természetes, nekem is 100-110-et mondott a dokim, hogy addig jó.

Moncsi: ezek szuper hírek, irigy vagyok a befordulásért :oops: Barni még mindig a popsiján csücsül, kezdek barátkozni a csaszi gomdolatával :!:

Annus: hé vigyázz Nikire! Én ugyanígy vagyok, szinte minden étkezésnél leeszem magam, már rendesen partedlit teszek magam elé, mert nem győzők folttisztítani :oops:

cicóka

Na én is itt. Sziasztok! :)

Tyche, Leo.
Örülök, hogy jelentkeztetek. Már azt hittem elfelejtettetek minket. Megy a drukk nektek is +++++++ :)

Titokbab. Neked még mindig megy a drukk, akkor most 18.-ára. :) Az én párom ha beteg, náthás,vagy 38 fokos láza van,attól még dolgozik. Csak ha már 39 fokos akkor nem. De nála 3-4 nap egy betegség lefolyása hál isten. :)

Kriszta! Ne izgulj. A vérnyomásod jónak tűnik a cukor szerintem nem annyira vészes. Már nem sok van vissza neked sem.

Béenn! Szépek a méretek. :) Szorítok, hogy ne legyen probléma a magas pulzus.

Vizesedés nálam is van. Igen . Reggel nekem is nehéz az ujjaimat behajlítani. De az utolsó hetekben nagyon ritka aki nem vizesedik. Pl. Annus! Annus a ritkaságok közé tartozik. :) Se nem hízik,se nem vizesedik. IRIGY vagyok..... :wink:

Nst megvolt nekem is ma. Minden rendben volt. Szépen vert a kis szíve. Összehúzódás egyáltalán nem volt, De Réka úgy táncolt, hogy nem győztem a gombot nyomkodni.:) Azt mondta a szülésznő valószínű az nem tetszett neki, hogy a hátamon feküdtem,mert mindig az oldalamon szoktam ,most meg a hátamon.. :) De legalább nem kellett azon izgulni, hogy nem mozog. :D

Bocs ha valkit kihagytam, de nagyon sokat írtatok tegnap óta! :shock:

Kép
bei

Bei - köszi, szoktam olvasni, csak írásra nem futja, ráadásul Lea esténként úgy alszik el, h melléfekszem kicsit és mostanában rendszeresen bealszom mellette.

Én sem vizesedem, csak szenvedek :D

Kép

Kép
leo50

Az hogy fehérje van a vizeletemben az nagyon rossz? Kaptam most rá valami kúpot, remélem az használni fog.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tyche!
Én már azt hittem végleg elvesztél! :lol:
Kórházat sajnálom,de jobb biztosra menni!Látom neked is jó sűrűek a napok!Kitartás így a végére :wink:

Leo!
Na akkor úgy látszik nem csak nálunk van gond az elalvással...Igaz Izának kell az apja is meg én is...elég vicces h 3an kuporgunk 1 ágyban! :lol:

Moncsi!

Nekem is volt legutóbb fehérje benne,de csak 1 keresztes.A doki kérdezte h van e gondom a vérnyomással,mivel nincs,így nem adott rá semmit...hát nem tom,majd most rákérdezek h nem kell e rá vmi.
Szóval annyira nem rossz,csak ha a vérnyomásod nagyon magas mellette meg talán még vmi...nem is tudom.
Ja és a hegre is rákérdezek,lesz UH is!

Bei!
Na micsoda aktívak a lányok! :lol: Reméljük idekinn majd nyugisabbak lesznek :wink:
Hát igen,én a kivételek kivétele vagyok.De még vizesedhetek a végére.Ha így lesz,feltétlen szólok :lol: :lol:

És szerdán este fodrász,idén az utolsó!Csak el ne aludjak a székben,6:20ra megyek este :wink:

annus11

Sziasztok!

Feltöltöttem a gmail-re a dokumentumok közé a szülésfelkészítő anyagát + a gátmasszázsról szóló anyagot.
Annus: megnéznéd, hogy jó-e így a megosztás?

cicóka

Cicóka!

Igen!Jó így!Amúgy ha te látod,látja mindenki,mert közös a fiók!

És a baba szoba meg tök jó lett!Mindkét kép kirakó a falon?A katicás is?Nagyon jók!!

És a pocakfotókat is megnéztem!Akkor az enyém nem is olyan vészes,persze arányaimban kéne nézni :lol:

annus11

Sziasztok!

Voltunk délelőtt a kórházban bekukkantani pulzusügyben Zsófi babához és rendben volt!!!! :) :) :)
Valószínűleg pénteken túlpörgött valami miatt...nem tudjuk, mindegy, az a lényeg, hogy rendben van!
Én meg kaptam beutalót kardiológiára ismét, ahol majd jól nem csinálnak megint semmit, de lesz@rom. :)
Beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta ne parázzak, sokan szültek már magas pulzussal és nézni fogja közben! Megnyugtatott és más nem számít.
Köszi, hogy drukkoltatok, bejött! :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

képzeljétek voltam ma NST-én jó lett mozgott a kisasszony rendesen.
Apaságihoz kértem az igazolást a dokihoz oszt mondta ha már ott vagyok akkor megcsináljuk :) holnap töltöm a 36hetet,igy nem kell mennem csütörtökön :) szerdán megyek vérvételre.
Ja ma rábeszélt a védőnőm és beadattam a HINI oltást :? remélem nem csináltam hüjeséget :?

Béén szuper méretek :)

Cicóka Barni szoba nagyon jó lett :)

Én is rendeltem a teszveszről egy Kinga meg Kincső betüket nagyon szépek legalábbis a képen :roll:

Tyche sajnálom a kórházat :cry:

A beteg gyerkőcöknek jobbulást sok gyógypuszit küldök :wink:

Annus el ne aludj a fodrásznál :P (ne hari jót nevettem)

Én még megvárom a decembert a szülésel :wink:

Na jó éjt mindenkinek nagyon fáradt vagyok :(

t katinka

Béenn!
Nagyon jó hírek!!!!!ne is izgulj akkor tovább emiatt!!

Katinka!
Na neked is mozgalmas napod volt,jó sok mindent elintéztél akkor!
Oltás miatt ne aggódj,nem fog ártani :wink:

annus11

Béeen: annyira örülök, hogy semmi gond a babával! Egyébként a sport ellenére nekem is magas az alap pulzusom. Idén januárban én is voltam kardiológiai vizsgálaton, igaz pénzes volt, de legalább történt valami. Futottam futópadon is mindenféle kütyűvel, volt Holter EKG-m is 3 napig. A lényeg, hogy semmi gond, az én ketyegőm így van belőve, valszínűleg alkati kérdés. Állítólag a hirtelen nőtt magas nőknél, ha a vérnyomás meg alacsony elég gyakori.

Annus: igen mindkettő puzzle, ráadásul 3D-sek, a szemem kifolyt mire kiraktam, mert mindig mást látsz egy darabon attól függően hogy milyen irányból nézed, de azért imádom csinálni :wink:

Katinka: én is gondolkodom az oltáson, tavaly is beadadtuk. A jövő hétfőn megyek a táppénzes papíromért, majd akkor megkérdezem a házidokit.

Köszi mindenkinek a szoba bókokat, jól esik, nekem nagyon tetszik :oops:

cicóka

Ma voltam az orvosnál. Gyerek 3500g a fejecskéje 96 mm. Méhszáj c2000 még mindig. Semmi jel a szülésre. Úgyhogy még maradunk egyben. Ma megjött Palmira karácsonyi ajándéka. Egy macis pihiszéket kap a jézuskától. Nagyon szép de eldugtuk, hogy Laura ne fogjon szagot. Mert ő még teljesen hisz a télapó és a jézuska mesében. Ma azzal állt elő hogy be kéne indítani a kamerát majd szenteste és lekamerázni, hogy hogy néz ki. Hát meglepődtem ezen a kérésen. Nálatok még megy ez a mese? Szerintem addig jó míg tudnak hinni benne. Ő most babát fog kapni. Nálunk most ez a legtöbbet játszó játék. Van egy csúnyácska babája, már 100 éves. És ahelyett kap egy fürdethető götz babát. Meg egy etetőszéket, de azt már megvettem a teszveszen. Nekünk sajna előre kell gondolkodni, mert nem hiszem hogy pár hetesen a plázát tudjuk majd járni. Legalábbis nem szeretnék a legnagyobb tömegben tolongani. Igy most még kényelmesen lehet vásárolni.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!
Minden oké volt az NST-n. :D Jövő hét kedden megyek újra, és akkor lesz Uh is.Szerintem akkor lemérik a babát is. :D
Hogy mekkora lesz Bazsi nem tudom, Norbikát ekkora hassal szültem :shock: :roll: , úgyhogy Bazsi ezt tól fogja szárnyalni, de lehet maga a gyerek nem is nagy csak a hasam. :wink:

-J-..én is kicsit vizesedem de nem vészes, a dokimszerint se durva. Viszont én érzem, reggelre totál elzsibbad a kezem este meg a zokni vág be, olyan duci a bokám. :roll:

Nekem a hátam fáj nagyon :( :( :( Alig tudok aludni.
Nektek?????

Kriszta....én a fehérje miatt aggódnék! :( Dokiddal beszéltél, vagy a védőnőd nem küldött el a dokidhoz???
Mert felénk ezzel be is szokták fektetni a kismamákat, nehogy toxémia alakuljon ki. :roll: :(
Majd írj hogy mizu, drukkolok!Még egy hetet ki kéne bírnod.

Kép
Kép
lovaszkata

Bei úr isten már csak 17 nap. Mindig a te vonalzódat nézem mert a tied vissza is számol. El vagyo hülve.

Cicóka tényleg csini jó az izlésed. De a lényeg az hogy a babának tetszen, és jól érezze magát benne. De tudom hogy mindent elkövettek ezért. Mint itt mindenki.

Mindenkinek nyugalmas napokat.Most ennyi tellt tőlem.

Kép
Kép
pancsi76

ahoi!
hát lehet nem várok a dokilátogatással csütörtökig :?
estére szinte fáj, úgy feszül a lábfejemen a bőröm... és szélesebb lett délutánra a bokám, mint a lábfejem.
holnap reggel felhívom a védőnőt, hogy mi legyen :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Akkor inkább hívd fel a védőnőt vagy a dokit!Ezen a pár napon ne múljon!De még ne szülj!!!!

Pancsi!
Nálunk is nagy sláger a baba...vennem kellett babakocsit is hozzá.Már most eteti,itatja őket.Mi lesz itt ha meglesz tesó!!
3,5 kiló?Atya ég!Jaj rmeélem Niki is van legalbb 3 kiló!

Toxémia:önmagában a fehérje a vizeletben nem jelent ilyen veszélyt!Kell hozzá magas vérnyomás,ödéma.Tehát ez összetettebb dolog!Ha minden más oké akkor nincs baj!!

Kata!
Szupi h minden oké nálad is.Na erre én is kíváncsi vagyok h a hasméretnek van e köze a baba méretéhez! :wink:

annus11

Jó reggelt!

Uhh, de sokat írtatok...

Titokbaba látom kitűzted a "tárgyalás" napját, remélem baba hírekre jövünk pénteken!!!!!

Cicus: nagyon szép Zsófi baba, gratulálok!!!! Bájoska!!!!!

Béenn: szép méretek, gratu!!!

Julcsi: uhh, ez nem jó, hogy ennyire vizesedsz, biztos kellemetlen lehet, kíváncsi vagyok mit mondanak erre.

Babaeső: én a télapó napját tűztem ki, addig nem szabad kijönnie a kis pasimnak, előtte hétvégén még el szeretném intézni a nagy bevásárlást karácsonyra. :lol:

Kriszta: cukor annyira nem vészes, de a fehérje egy kicsit gáz, bár ha nincs magas vérnyomásod akkor szerintem nagy gond nem lehet.

Pancsi: gratu neked is az eredményekhez!

Lovaszkata: hátfájás nekem is van, néha olyan, mint akit jól hátba vágtak és hiába tornáztatom nem múlik el.

Bei: Te is közeledsz....

Nekem még nincs összepakolva a kórházi táskám és még várok is a jövő hétig vele, sőt a kiságy is dobozban áll, azt sem rakjuk még össze.
Ma megyek én is megvenni még egy-két apróságot magamnak és egy szép rugit Zétinek amiben hazahozzuk a kórházból.
Már csak a játékokat kell kimosnom, azt meg is teszem...

Utoljára voltam védőnőnél is, azt mondta már csak telefonon tartsuk a kapcsolatot, ha hazajöttem a kórházból, akkor szóljak és egy-két napon belül kijönnek a gyermekorvossal. Az egész terhességem alatt eddig 5 kg-ot híztam, ebből most kb 3 kg a baba a többire azt mondta, hogy super jó, mert nem marad rajtam semmi.Vérnyomásom 100/60, ami nálam tökéletes.

Lányok: fürdetéshez Ti a gyógyszertári cuccokat fogjátok használni, amit receptre kapunk majd vagy mást?

Annus: ne siess, van még időnk!!!!!!Niki csajjal telepatikus úton megbeszéltem, hogy vártok még legalább két hetet

:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors életjel a következő etetés előtt: hát a "csúcshízásunkat" a nővérkének köszönhetjük, aki ügyesen elmérte kisBalázst. :) Szóval ma vagyunk 1860 grammosak, de sebaj, lesz ez még több is. :)

Egyébként ma vagyunk 3 hetesek. :)

Éjszakára letiltották az anytejről, mert még mindig sárga, illetve a doktornő gyógyszert rendelt neki, amitől remélhetőleg hamar elmúlik. Sajnos nála jelentkezett az ún. anyatejes sárgaság, ami azoknál a babáknál van, akiket nem tudnka hamar mellre tenni, s nem kapják meg az előtejet, ami nagyban segíti a bilirubin szint rendződését. S ami miatt ugyancsak aggódom, hogy a doktornő hall nála néha egy pici szívzörejt. Bár erre azt mondta, hogy tipikusan kinövik, s a babák jelentős részénél megvan.

Nagyon tündéri Zsófi baba!
Ma már én is teszek fel fotót - lassan enyhül a "babonám".

Titokbaba!
Akkor még mindig egyben? :)

Olyan furcsa egyébként olvasnom a terhességetek "végét", amiben nekem sajnos nem volt részem. Egyébként minden nehézség ellenére én irigyellek benneteket érte. Talán nekünk is kevesebb izgalomban lett volna részünk, ha még a pocakban marad. :)

De hát ő türelmetlen volt, úgyhogy megyek is lassan, mert nekem idekint kell növesztgetnem. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Reggelt!

na Niki tegnap este úgy beindult,hastáncot jártam úgy h meg se kellett mozdulnom...kész voltam,annyira feszített :? De még egyben!
Aztán Iza időben elaludt,de most meg milliószor kelt éjjel.Mellé kellett feküdnöm vmkor,mert már lefutottama félmaratont a 2 szoba között :roll: És már fenn is van vm miatt...

Kata!
Szívzörej miatt ne aggódj!Tényleg ki fogja nőni!!!Nagyon gyakori ilyenkor!Sárgaság is rendeződni fog!És a súlya is szép,még akkor is ha a múltkor elmérték :wink: :lol:
Tényleg furi h te ezekből a "szupi" utolsó hetekből kimaradtál,de azt hiszem volt így is elég izgalom nektek!Ha már így alakult,akkor ne sajnáld,nézd a jó oldalát,nem lettél elefánt lábú :wink:

Sannah!
Én is 2 napja pakoltam össze a táskát,előtte nem is volt.Így mikor be kellett mennem akkor pakoltam,de jó is volt,mert oda más kell picit.De most azért is tettem már össze mert én szülni megyek csak,és aztán 3 nap után haza :lol: :lol:
Én a gyógyszertárit használtam az első hónapokban,aztán meg a Gabi fürdetőt.Ha nem érzékeny a bőre ezekre,akkor lehet ám mást haszálni,de a gyógyszertárival kezdenék biztos ami biztos(ami elég gáz,nem szerettem...érdemes pl flakonba nyomni és vízzel jól felrázni majd ebből adagolni,vagy vmi jó trükköt bevetni,mert ugye ez krém állagú...én mondjuk egyszerűen szétdörzsöltem csak a vízben.)

annus11

Sziasztok kismamákok :) Laci vagyok ismét.Először is ISTEN ÉLTESSEN MINDEN ÚJSZÜLÖTTET akik azóta születtek,mióta nem írtunk és GRATULÁLUNK minden ANYUKÁNAK és mérhetetlen boldogságot kívánunk nekik,mint a mienk ;) Szilvi és a baba kikerültek a SOTE-ről,tegnap este 7kor átvitték őket a Madarász utcai gyerekkórházba.Ott már nem inkubátorban van,hanem pólyában.Napi 50grammokat hízik a baba,ha így halad,hamarosan hazahozom őket VÉGREEE :D Igyekszem pótolni a hiányosságokat és teszek fel képeket.Az intenzíven a babánk mellett volt egy másik baba,akinek az anyja 16éves volt.Etnikumot nem mondok,szerintem nem is kell :wink: mivel kiskorú volt,ezért beengedték az ő anyját is,aki folyton azon hangoskodott,hogy nincs tisztába téve a baba és miért nem ugranak azonnal,és ha nincs nővér akkor az orvos tegye meg stb. szóval elég zavaró volt.Aztán 10perc állandó morgás elteltével azt mondta,hogy ez neki nem program,inkább kimegy és ott várja meg a lányát.VÉGREEE! a lány nem is szólt semmit.De mint később kiderült,ez a lány a terhessége alatt végig drogozott,füstölt és a drága apuka,miután kiderült a terhessége,lerugdosta a lépcsőházból.Kérdem én,ekkor hol volt a szigorú anyuka,aki a pelenka miatt pattog?Inkább a lányát vágta volna kupán a palacsintasütővel,mint Vitéz Lájszló az ürdögöt :D de volt itt 14 éves anyuka is,szintén nyóckeres :wink: de hozzá sem jött senki,a babáját is csak maga látogatta :( most hirtelen csak ezt a pár szót írtam és bocs a zavarásért :) puszi mindenkinek LACI!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2010.11.16 08:27-kor.

Kép
menion
Budapest

hali!
csajok!
mára a víz mellé 150 fölé kúszott a vérnyomásom (persze lehet, hogy 5 perc múlva már nem ennyi lesz, hanem normális, mint eddig), úgyhogy lassan felöltözök, és elindulok a kórházba.

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: