Sziasztok!
Még visszaolvasni nem volt teljesen időm, csak egy darabig jutottam! Inkább úgy döntöttem gyorsan írok, amíg nem ébred Marci!
Márk, Márté, Dávid, Gréta, Bors nagyon édik!!!
Reni, nagyid miatt
Kata, anyósod miatt
Lányok mindkettőtöknek és egész családotoknak sok erőt kívánok!!!
Kata, én is kérek szépen dvd-ből, ha nem nagy gond, priviben küldök majd címet! Ilyen feltöltős dologban nem tudok segíteni, eben nálunk öcsém a guru, én csak letölteni szoktam onnan, ahova ő felteszi nekem

Esetleg azt meg tudom kérdezni tőle, hogy ha nekem elküldöd, akkor ő feltölti és a többiek le tudják tölteni! De ez idő, mert nála minden sokáig tart

Meg persze találkozni is kell vele
Móni, apóssal úgy lehetsz akkor, mint én nagyival! Tisztára kiakaszta hülyeségeivel és nem lehet beszólni, mert akkor jön a hiszti meg a kurva anyázás (rám...)

Kitartás!!!
Tegnap megvolt a hasi és koponya ultrahang, és a csípőjét is megnézte a doki néni MArcinak, de minden rendben van! Csípőre annyit mondott a doki, hogy azzal 4 hós korban kell kontrollra menni, mert akkor látszik a csontosodás. Szombaton még megyünk ide az sztk-ba csípőszűrésre, mert arra már megvolt az időpontunk, ott is megnézik, de az ingyenes!
És mert láttam h valaki kérdezte, mi a Budai Egészségközpontban voltunk (12. ker. Királyhágó u.) és itt csak 5000 Ft volt az egész!
Telszám: 0614895200
Ha valakit érdekel! És a Budai Gyermekkórházban csinálnak ingyenesen is, de oda már idénre egy hónappal ezelőtt sem volt időpont
Mézes recepttel jövök, nem felejtettem el, csak elő kell keresnem! Amúgy nekem már évek óta bevált és nagyon puha hetekig, ha fémdobozban van tárolva

Úgyhogy kitartás, ha valaki még sünt akar, jön a recept
Szilvi, én a homeós bogyót elég össze-vissza szedem, de ált minden második etetés után. Azt mondták a patikában, hogy napi 3-5x5 bogyót kell belőle bevenni. Bevallom én nem szoktam számolni hányszor szedem be, csak úgy érzássel
Madarászban a dokit még nem sikerült felkutatni.
Hűtőgép

Remélem azóta volt a szerelő!
Bozótot már írtottam egyszer, de csakborotvával, így már lehetne újra kezdeni,de jobb lenne eljutni vele a kozmetikushoz.Lehet két ünnep között elszabadulok oda is meg fodrászhoz is, mikor itthon lesz apa!
Marci keze és lába is hideg általában! De én is úgy vagyok, amhogy Móni írja, a tarkóját szoktam nézni, az mindig meleg!
Zsuzsi, én citrusféléket is eszem, sőt, amikor fájt a torkom volt hogy egy nap egy citromot megettem, de amúgy narancs és mandarin is megy
Nem emlékszem már ki kérdezte, igen, a kutyus is a miénk

Egy törpeuszkár és Lilinek hívják! Marcit egész jól fogadta, bár azért féltékeny, őt is kell mindig simogatni. Ennek mondjuk annyira nem örülök, mert akkor jön mindig, h szeretgetésre vágyik, amikor Marci a kezünkben van. De édesen szimatolja a picit és egyáltalán nem bántja

Ő a harmadik gyerekem Marci és nagyi után
Amúgy a tegnapi hosszú kiruccanós napunk nagyon jól sikerült. Áramszünetet átvészeltük és majdnem az összes karácsonyi ajándék is megvan! És MArci is nagyon jól viselkedett egész nap. Reggel fél 9-kor mentünkel itthonról és csak az esti fürdetésre jöttünk haza, azaz olyan fél 8 felé. Meg kell mondjam, h két nagy táskával mentünk mint egy málhás és előtte való nap egész este azon agyaltam, hogy vajon mit fogunk itthon hagyni, de a végén semmiben nem szenvedtünk hiányt

Csak a reggel kezdődött szarul kicsit, mert ki akartam sterilizálni a termoszt, de ahogy betettem a fazékba a műanyag tömítés nem bírta, úgyhogy tönkretettem

Utána meg a tápszert túlmelegítettem, kicsúszott a kezemből a cumisüveg, ahogy megfogtam és jól leforráztam magam...

Na így indultunk neki a napnak

:):) Én már csak röhögtem kínomban... Mondjuk jó fárasztó nap volt...
Ma meg volt itt a védőnő. Kérdeztem a hasfájásról, mert MArci szegénykém nagyon szenved délelőttönként. És inkább olyan, mintha görcsölne...

És a sérv miatt az erőlködés nem tesz jót neki... egyre kijjebb van az is, de szerencsére még visszanyomható

Mondta, hogy mivel már holnap 6 hetes próbáljuk kis a Gruppen vizet (már valaki írt is róla). Tapasztalatotok van vele kapcsolatban???
Ajánlotta még, hogy irassak kálciumot ampullásat fel, mert az ilyen náthás időben az is nagyon jó a picinek a cebionon kívül, meg mondta, hogy legyen itthon normaflor is, az meg a bélflórának jó pl. hasmenéses betegség v antibiotikum szedés után.
Bocsi, ha valami kimaradt, ennyire emlékezetem