Dodi!Hurra-hurra!Kis kukis

!De jo hogy mar Te is tudod....A lanyok puncijaval is lehet eppugy "baj"Tudtad hogy az is osszenohet?

Szoval ugyan olyan ellatas kell mindket nemnek

Gratulalok!
200907:Manocskadnak jobbulast kivanok!De ilyen f@sza gyogymodokkal helyre jon gyorsan

!
Tabati:De jo hogy megnyugodtal,es minden rendben veletek!!!
Apa jo tamaszod

!Es nyugi,a vernyomid biztos csak az ijedsegtol szaladt az egekbe!
Breki:Micsoda sztarfotokat hoztal!Ti aztan igazan jol lathattatok bebiketeket!Jo arc a kissrac

!Nem tudok tabla ugyben semmi okosat!Pogi:nyami-nyami!
Kepzeljetek,itt nincsen olyan hogy magneB

!Nem mintha kellene kulonosebben,nem tudom mi az a kemenyedes szerencsere,neha ha hirtelen allok fel,akkor "visszarant"a pocim,meg huzodik is...,de gondolom ez normalis.Nincsen kulonosebb tunetem,idonkent picit erzem....Csak kivancsi voltam,es vettem volna....de hat hiaba.Magnezium minden formaban kaphato,cinkkel,calciummal,stb.Azt mondtak,eleg az ami a vitaminomban van...(amit 3 naponta szedek...,de ezt nem mondtam)Remelem nem kell tobbet bevinnem ennel,nem mintha megoldhato lenne...
Conversano:

teakkal be vagyok tarazva,elonyben reszesitem ezeket a megoldasokat!Ja es homeos cuccok...mikor-mire

Tenyleg probalj valami lightosabb mozgasformat,habar ertelek,ez nehezen elegiti ki az orokmozgo letedet

!A pacikat azert latogathatod!Jujj nagyon gyonyoruek...megneztem megint a kepeidet!Hat megertem hogy hianyoznak...nekem nem volt reszem ilyesmiben,talan 2x ultem lovon...de rajzolni nagyon szerettem anno!
Orsi:Na ezert SEM iszom colat!Ezt mar mutattam a tesomnak is regebben,az o pasija colat-colaval iszik!Sot a gyerekeknek is eloszeretettel adja

Merges vagyok ezert nagyon!
Katy:Kuldok baci uzo vudut!Oke?Apacskanak jobbulast,te vicces lehetsz a vedelmi szerkoban,de jobb megelozni az biztos!
Ma megint szakad a ho!!!!!
Szep meg minden,de ELEGEMVANBELOLEMAR!!!!
De ma megyunk venni par kismamaszerkot,bazi nagy learazas van az egyik boltban

!Megis csak eljarok iskolaba

meg ilyesmi...meg kell jelennem

.Ment is a poenkodas tegnap,jol ereztem magamat igazan! Nem volt ciki,es meglepoen jol sikerultek a feledatok!Csak majd apaval le kell ulni,es ertelmezni ujra egy-ket kifejezest!Mert ugye egyaltalan nem beszeltunk 1 nyelvet a tanarral

!De jol megertettunk mindent,csak hat hirtelen...na ma ujravesszuk itthon,es tanulok rendesen szavakat!Jobb is a kedvem sokkal!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.01.28 16:31-kor.