A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

a pocakképek is igen szupik!

bár én lennék ilyen csini!

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi!Hurra-hurra!Kis kukis :lol: :lol: :lol: !De jo hogy mar Te is tudod....A lanyok puncijaval is lehet eppugy "baj"Tudtad hogy az is osszenohet? :roll: Szoval ugyan olyan ellatas kell mindket nemnek :wink: Gratulalok!

200907:Manocskadnak jobbulast kivanok!De ilyen f@sza gyogymodokkal helyre jon gyorsan :wink: !

Tabati:De jo hogy megnyugodtal,es minden rendben veletek!!!
Apa jo tamaszod :wink: !Es nyugi,a vernyomid biztos csak az ijedsegtol szaladt az egekbe!

Breki:Micsoda sztarfotokat hoztal!Ti aztan igazan jol lathattatok bebiketeket!Jo arc a kissrac :wink: !Nem tudok tabla ugyben semmi okosat!Pogi:nyami-nyami!

Kepzeljetek,itt nincsen olyan hogy magneB :roll: !Nem mintha kellene kulonosebben,nem tudom mi az a kemenyedes szerencsere,neha ha hirtelen allok fel,akkor "visszarant"a pocim,meg huzodik is...,de gondolom ez normalis.Nincsen kulonosebb tunetem,idonkent picit erzem....Csak kivancsi voltam,es vettem volna....de hat hiaba.Magnezium minden formaban kaphato,cinkkel,calciummal,stb.Azt mondtak,eleg az ami a vitaminomban van...(amit 3 naponta szedek...,de ezt nem mondtam)Remelem nem kell tobbet bevinnem ennel,nem mintha megoldhato lenne...

Conversano: :wink: teakkal be vagyok tarazva,elonyben reszesitem ezeket a megoldasokat!Ja es homeos cuccok...mikor-mire :) Tenyleg probalj valami lightosabb mozgasformat,habar ertelek,ez nehezen elegiti ki az orokmozgo letedet :lol: !A pacikat azert latogathatod!Jujj nagyon gyonyoruek...megneztem megint a kepeidet!Hat megertem hogy hianyoznak...nekem nem volt reszem ilyesmiben,talan 2x ultem lovon...de rajzolni nagyon szerettem anno!

Orsi:Na ezert SEM iszom colat!Ezt mar mutattam a tesomnak is regebben,az o pasija colat-colaval iszik!Sot a gyerekeknek is eloszeretettel adja :twisted: :twisted: :twisted: Merges vagyok ezert nagyon!

Katy:Kuldok baci uzo vudut!Oke?Apacskanak jobbulast,te vicces lehetsz a vedelmi szerkoban,de jobb megelozni az biztos!

Ma megint szakad a ho!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Szep meg minden,de ELEGEMVANBELOLEMAR!!!!
De ma megyunk venni par kismamaszerkot,bazi nagy learazas van az egyik boltban :lol: !Megis csak eljarok iskolaba :lol: :lol: meg ilyesmi...meg kell jelennem :lol: :lol: :lol: .Ment is a poenkodas tegnap,jol ereztem magamat igazan! Nem volt ciki,es meglepoen jol sikerultek a feledatok!Csak majd apaval le kell ulni,es ertelmezni ujra egy-ket kifejezest!Mert ugye egyaltalan nem beszeltunk 1 nyelvet a tanarral :wink: !De jol megertettunk mindent,csak hat hirtelen...na ma ujravesszuk itthon,es tanulok rendesen szavakat!Jobb is a kedvem sokkal!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.01.28 16:31-kor.

Kép
Kép
ancsurti

Orsi:De jo!Tesok es egyutt vartok babat!!!!Aranyos kep nagyon!Akkor most melyik is vagy te?

Kispiskota:Csini vagy nagyon!En alapjaraton nezek igy ki :oops: csak kisebb cickokkal :shock: !Lesz neked is pocod nemsokara!Jok az adottsagaid!

Nekem is akkorat nott most a hasam 1 het alatt :shock: Tegnap a suliban alapbol levettek...de hat jo ez igy!Csak fujtatok tole mint egy versenylo....
Es a hatam is megfajdult,gondolom a hirtelen novestol....

Kép
Kép
ancsurti

Szóval!

Pogi teleportáció megy MINDENKINEK!!!

Köszöni Aktívka a gratulációkat...és persze én is :lol: !

Gabi! A málnalevélről már én is sokat hallottam!!!! ezek szerint tényleg jó! Na majd kipróbálom....bár valszeg akkor én már a kórházban leszek! :cry:
Homeobogyókat is szedtél?????

200907? Úgy próbáltam, de azt írja, hogy nem ismert formátum. Na most szerintetek nem kapok agyvérzést, amit 1x meg szoktam csinálni az megy 2x is...és most teljes k.o., de azért, mert ez nem olyan, mint a sima csatolás. Még kicsit próbálkozom!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Igen nagyon aranyos a Tesós kép! Mindkettőtöknek nagy Gratuláció...dupla öröm :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti

Balra állok én.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Én irigykedek a hóesés miatt. Itt már egy hete csak esik, vagy ha nem is esik lóg az eső lába. Itt múlt hét hétfőn és szombaton sütött csak a nap. Akkor inkább egy kis hóesés legyen , az nem olyan depi. Hírek szerint VAs és Zala megyében esett a hó.

Kép
Kép
orsi777

Breki 76

Köszi szépen . Anyu állandóan nyúzott minket egy unokáért. Hát idén kettő is lesz Neki. Mi a férjemmel már 2 éve próbálkoztunk, a nővérem meg még nem szeretett volna, mert kb. 1 éve ismeri a párját. De hát így alakult, és én nagyon örülök neki. Ha van valami kérdésem, már hívom is a tesóm. Sőt már mondta, hogy ne nagyon vegyek ruhát a babának, mert Ő nem akar másikat és mi fogjuk örökölni a cuccait.

Kép
Kép
orsi777

Hó? Hmm.. Az hogy is néz ki? Még emlékeimben van valahol...
Itt az eső esik, tegnap dél óta szinte szünet nélkül. Minden szürke, szürkével kombinálva. Tuti depi :(
Vendég

Orsi: :wink: Dupla orom! :lol:

Jo a hoeses meg minden,csak a mennyisegetol vagyok kicsit ki,es hogy november ota nem latok mast...es allitolag meg 2-3 honapig is ez lesz :shock: :shock: Tegnap sutott meg a nap es csicseregtek a madarak is...Ma meg kb.10-15cm leesett,es renduletlennek latszik!

Breki:Nagy levego...lassan kifuj...csak nyugodtan...
Vajudas kozeli allapotra en is kiprobalom majd a homeos bogyeszokat...remeljuk bevalik.

Sillia:ez az elso telem itt...hat mit is mondjak.Rendesen megkaptam,amit eddig kihagytam...Gyerek lehet sitalpakon erkezik :roll: Vagy itt golya helyett a szarvasok hozzak???Ezert valasztottam ezt a vonalzot :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Húúúúzok 4d-re!

Izgulok!!!
Vendég

Jövök-megyek-jövök :wink:

breki76! :)

Nevezzd át a kiterjesztését .jpg-re. Figyelmeztet, hogy sérülhet a fájl, de nyugodtan nyomd rá.

Kép
Kép
200907?

1233159789.0541.htm

200907?

Köszi, de még így sem volt jó, weblapként kellett menteni! Tudtam, hogy vmi ilyen volt, akkor is próbáltam jpg-ként, de azt írja, hogy ez a fájlformátum nem jó. Tehát nem úgy kezeli! Na majd most remélem! Soha nem adom fel!!!

Szorítunk conversano!

Tickerplayground.com
breki76

nem jó. a nénikéjét ennek!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ööö...passz... :roll: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Kép

Talán, de így nem exceles, pedig úgy lehetne módosítgatni[/url]

Tickerplayground.com
breki76

Na ugye, ki mondta, hogy nem megy?! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha boo-nak nem jó esetleg mégsem, akkor még minig elküldheted neki mélben. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mit szeretnél lelkem, mi az amit még nem tudsz rólam? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!Az eletkorom is valtozott azota :oops:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mindig mire a végére jutok, elfelejtem kinek mit akartam írni :oops: :oops: ! Totál szitaagy lettem :? ! Csoda? Most már belülről is fáraszt egy pasi, nem csak kívülről :wink: :lol: :lol: !
Neeem, amúgy apa, annyira jófej, tényleg. Most is csinált magának vacsit, meg tegnap egy barátja éttermében volt, és látta, hogyan csinálja a brassóit. És mivel másképp, mint én, mondta, hogy majd ő megpróbálja, pedig sose főz , csak rántottát, de abban verhetetlen :lol: !

Breki!

Köszi a pogit, (bár tényleg ennék), így tuti nem hízlal :wink: :D !
Lehet, holnap én is csinálok, van fincsi receptem, ha kell valakinek!
Én most halacskát fogok vacsizni, párolt zöldséggel. Kell a foszfor, meg a zsírsavak a törpinek, és nem kólával, akarom neki biztosítani :lol: !

A kajáról jut eszembe: voltam védőnőnél, nem volt semmi extra, viszont az ő mérlegén ruhában, csizmában, kaja után 63, 1 kiló voltam :shock: (az itthonin éhgyomorra, bugyiban 62,6)! Fél kilónál pedig tuti, hogy több cucc volt rajtam! Na, mindegy, a lényeg végülis az hogy, mennyi jön fel, nem pedig hogy aktuálisan mennyi vagyok. Ja, és neki is digitális van, ami nagyon menő, de sztem semmire sem jó :? !
Tényleg, Breki, mikor kapunk tőled is pocifotót, biztos cuki :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.29 12:18-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ha megadod az emiled, átlövöm szívesen. Mert nemtom miért nem sikerült beszúrnom xls.be. Fél napig ezzel kínlódtam, de ha emilen küldöm fél pillanat! Ja amúgy azért szedtem szét hét+napra, mert így mindig hozzáadsz +1-et a héthez hetente! De sajna a privik nem jöttek. Én ezt kértem, de talán 2 privi jött, azt cseréltem is! Nem az a bonyolult és időigényes, hogy módosítsd, hanem ha Neked kell silabizálni vissza, ha 50-60 ember variálgat....na az pepecs munka. Ha az újak, vagy aki módosít privit küld, akkor nem lesz nehéz!

Lécci add meg a mailed és küldöm az excelt!

Dodi!

pocifotó talán hétvégén készül! Csak 2 hetes van!

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Amúgy az egyedüli hús amit eszem az a hal. Olajos formában is, ja meg a felvágottak (csirke, pulyka). Viszont sült hús azóta sem megy!
Édességgel hogy állsz??? Én nagyon kívánnám...de nem eszem a puffadás miatt..illetve a 86%-os nem diab csokit! Meg a gyümiket!

Kólát ne is idd!!! Hal-hal-hal!!! az jó...

A mérlegekkel ne törődj, csak az a lényeg, amit otthon mezteleneül mérsz reggel! :D :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti!

Átírtam, úgy küldöm majd Boonak! Pedig köszöntöttelek! De Alzheimer bácsi, vagy ki a fene, nem engedi mostanság a túl sok gondolkodást :lol:

Tickerplayground.com
breki76

kispiskóta! :)

Nekem se kombinált, se integrált tesztem nem volt. Javasolta a doki ugyan, de nem a korom miatt, hanem csak biztonsági okokból, ugyanúgy, mint a többi kismamának.
Nem láttam igazán értelmét. Úgy értem, hogy ahhoz képest, hogy milyen fontos dologról van szó, még a kombinált teszt sem annyival megbízhatóbb. Az, hogy valaminek az esélye az 1:többtízezerhez nekem nem elég válasz. Vagy egy "igen", vagy egy "nem". Azt meg csak az aminocentézis monjda meg. Amit viszont csak indokolt esetben végeznek el, mert vetélési kockázata van illetve nagyon drága. (Ráadául ezekért a tesztekért még fizetni is kellett volna. Ami alapból nem jelentett volna gondot, de a fentiek értelmében...)

Te kosarazol?

orsi777! :)

Az én kóla fogyasztásom: kb. 5 év alatt 1 liter. :roll: :lol: :lol:

"Sőt már mondta, hogy ne nagyon vegyek ruhát a babának, mert Ő nem akar másikat és mi fogjuk örökölni a cuccait." Honnan tudja, hogy nem akar? :o :o :o Úgyszólván, még nem is tudja, hogy milyen... :shock: :shock: :shock:

ancsurti! :)

Manócska nevében is köszi! :)

Hajrá ruci vásárlás, és gratula a biztató kezdethez! :wink: Ha tényleg elszánt vagy akkor biztosan jó lesz a folytatás is és pikk-pakk menni fog az inglis. :wink: :lol: :lol: :lol:

"Orsi:De jo!Tesok es egyutt vartok babat!!!!Aranyos kep nagyon!Akkor most melyik is vagy te?" A szélső... :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

A hátad a megváltozott testtartástól is lehet, ahogy lassan máshová kerül a súlypontod.

"Ma megint szakad a ho!!!!!
Szep meg minden,de ELEGEMVANBELOLEMAR!!!! "
Amikor először írtad, hogy jajdejóhogyesik akkor kíváncsi voltam, hogy meddig tart még ki a lelkesedésed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Az előbb még csak táblázat vezetésről volt szó. Most meg már programoznál...? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Azt nem tudom mennyit kéne keresned, de azt igen, hogy a 96.600.-Ft bruttó, mert adóelőleget és TB járulékot vonnak belőle.

Kép
Kép
200907?

Breki!

Tulajdonképpen én semmit sem kívánok igazán :oops: ! Szóval nem azért tartok csak 1,5 kiló plusznál, mert olyan fegyelmezett vagyok, hanem, mert a babó úgy gondolja, így is van anyán elég husi :lol: !
Tök furi, hogy mindeketten fiút várunk, és mégis minden mennyire más: én nagyon émelygős/hányós voltam, tiszta pattanás vagyok, cigiztem fogantatáskor...meg még vannak különbségek, csak elfelejtettem :oops: !
A hús simán csúszik, de nem nagy mennyiségben, ahogy más sem. Igazából mindenből eszem, hiszen ugyanúgy főzök, mint eddig, de egy gyerekadagnál elvérzek :lol: . Édesség viszont max. joghurt, de az is csak ímmel-ámmal. Időnként a szemem megkíván egy kis csokit, de egy kocka után, pfúúúj :roll: ! Ami nagyon megy az a kiwi, narancs, vecsési (!) csalamádé...Szóval a savanyúk :D !
A kólát csak a cikk maitt írtam, poénból. A simát ugye eleve sose ittam, de undorodom is az ízétől, a light-ot nyáron néha megkívánom, de most (sajnos) nincs nyár :wink: !
Segíts, mik voltak még a különbségek?

Ja, lányok, nekem azt mondta a védőnő, hogy a nagyon meleg, és a nagyon hideg ülőfürdő felejtő, de szerinte is simán be lehet ülni egy kád vízbe, ha jó a hőmérséklet!
Én pl. eddig is azt csináltam, hogy 30 valahány fokosba ültem, és max. 38-39-ig melegítettem, mikor már bent ültem. Így ugye nem volt hirtelen a hőmérsékletváltozás, azt meg ne mondja nekem senki, hogy fokozatosan melegített 38 fokos víztől, olyan vérbőségem lenne, amitől baj lehet :wink: . A férjem időnként tuti, hogy nagyobb vérbőséget okoz odalent, mint egy kád melegvíz, mégse lesz tőle baja a Pindurnak! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hello!
Kép
Ott a kuki.. (elvileg)
Kép
Vendég

Kicsidodi

A tgys és gyeddel kapcsolatban, én úgy tudom, hogy a tgys-nek nincs felső határa. A 180 nap átlagkeresetének a 70 %-a. Mintha táppénzen lennél. A gyed is a fizud 70%-a, de annak maximálva van az összege.

Conversano
Gratulálok, jó neked, hogy már tudod a nemét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.01.28 20:15-kor.

Kép
Kép
orsi777

Lehet, hogy régebben már írtátok, de azt szeretném megkérdezni, hogy tejet mennyit lehet inni. A védőnőm azt tanácsolta, hogy napi 4 dl-nél többet ne igyak, de más tejterméket ehetek.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Orsi!
Jelentem: Vas megyében most is esik-de nagyon aprón, hideg szél fúj, mocsok idő van. Reggel amúgy kb. 8-1/2 9-ig járhatatlanok voltak az utak.
:?

El kell dicsekednem:
Kaptam végre magamra kismamanacit. Vettem egy farmert, és egy bársonynacit is. Én ugyan csak egyet akartam, de apa, a mindig spórolós apa rádumált, hogy vegyem meg mindkettőt. Tökre örülök!
:D :D :D

Hu, kisdodi: feladtad a leckét. Az tuti, hogy a havi átlagkeresetednek a minimálbér 2-szeresének kell lennie, mivel a törvény ennek 70%-ban maximalizálja a TGYÁS és a GYED összegét. Asszem idén 71500 a minimálbér. Alapnak a gyed megkezdését megelőző év utolsó 180 napját nézik, de ha akkor nem volt jövedelmed, akkor a szüléstől visszaszámított 180 napot. Ha már két hónapja "dolgozol", akkor a 180 napod a szülésig még meg lesz.
Azért ha nem felejtem el, holnap rákérdezek a munkaügyesünknél, mert én már rég tanultam ezeket... :oops:
Remélem tudtam segíteni.
Ha már 2 hónapot "dolgoztál", akkor csak arra kell figyelni, h

Kép
Kép]
hendegabi

na, ezt most összekevertem.
Addig javítottam, míg az egyik mondat fele 2x lett. Bocs!

Mire megírtam ezt a pár mondatot, addig egy csomót írtatok! És megint gyönyörű UH képek!

Amúgy Conversano: elhiszem, hogy hiányoznak a lovak. Néha nekem is. Bár én utoljára akkor ültem fel, mielőtt a Nócit vártam, tehát már több mint 6 éve. De a kislányom a tavasztól rendszeresen fog "pacigolni".

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi:

Járok ki mindennap,meg is őrülnék ha gyagyáznám őket nap,mint nap. Most olyanok ,mint a kutyák.Futószár ,karám vagy fedelesben kergetés. Élvezik a szabadságot :)
Vendég

A tgys-nek és a gyed-nek nem kell a minimálbérhez igazódnia, hogy kaphassad. CSak, ha nem éred el annak az összegét, akkor kedvezőbb lesz részedre a gyes, ami 26.500,-Ft körül van havonta. A gyes-ről, családi pótlékról és anyasági támogatásról többet tudok mondani, mert az volt a munkaköröm.

Kép
Kép
orsi777

A férjemet ott ismertem meg, ő lovasoktató volt. 1 évig a lovardánál laktunk szolgálati lakásban. Ott születtek a kiscsikók szinte a kezeink között....
Na, de ha megszülök!

Kép
Kép]
hendegabi

Conversano!

Mekkora kukac :lol: :lol: ! Jaj, gratulálok!!!!! Újabb Kispasi!!!

Lányok húzzatok bele, legalább legyen 1/3 Lányzó :lol:

Mert ha minden évben ez lesz az arány, kit fognak feleségül venni a Fiaink :lol: ???

Dodi!
Biztos volt sok diff, már én sem tudom mindet. Mondjuk a savanyút is nyomom, meg a sósat is. Csak eleinte az édestől undorodtam, most meg nem! Érdekes ez. De mind1, a lényeg, hogy egészséges Kismanónk szülessen és mivel első, teljesen mindegy, hogy milyen nemű :D :D ! Legalább Apáinknak dagad a mellük!!!!! Amúgy is Ők tehetnek a neméről!!!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Conversano:Kispasi!Juhejjja!

Hendegabi:Ugyes vagy naci ugyben...kell annyi legalabb!!!

Orsi: :shock: tejjel kapcsolatban nem hallottam,illetve nem olvastam ilyen korlatozast.Most,amikor sok kalciumra van szuksegunk,nem hinnem hogy csak 4dl-t lehetne.Max.ha felpuffadsz tole,vagy meghajt nagyon.Nincsen vedonom itt,de en rengeteget iszom mostanaban,pedig eddig nem igazan ittam tejet.De most kivanom is nagyon,nekem az alap most napi fel liter lett :lol: +joghurt.Na azt sem annyira nyomtam,de most Kismonyok igenyli :wink: Sajnos a sajtok meg mindig nem csusznak,pedig imadom....

Kép
Kép
ancsurti

Ja és fürdő...én még nyáron a 40 fokban is képes voltam forró vízben pancsizni!!!!! De amióta elkezdtük a projektet, azóta tus van! Na azt hiszem ez hiányzik a legjobban! Nem merek fürcsizni (ne fürgyé le :D :D ), így 2x tusika van reggel meg este! De ha lejár a gyermekágyas időszak....irány a nagykád!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki: :wink:
Remelem 2 het mulva csajszival dicsekedhetunk...
Egyebkent a savanyuval hadilabon allok,pedig hanyszor de hanyszor hallottam ha varandos leszek majd nyomom ezeket :roll:
En fozelek fan lettem...es gyumi!Na meg az elmaradhatatlan hal felesegek...na meg a tejes cuccok!Kivancsi vagyok hogy ez csajszit jelent-e :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Amúgy tényleg nem volt jó a 4D. Sokkal érdekesebb 2D. Még én is többet bírtam kivenni a képekből.
Vendég

Ancsurti!

Én drukkolok, hogy olyan nemű legyen, amilyennek szeretnéd!!

De a főzelékek is csúsznak, sajt...mindig is imádtam, most is. És az Aktívka név: eleinte napi 6 db danone aktíviát nyomtam. Előtte sosem, így Párom elnevezte a Bébit Aktívkának! Szóval, hogy ki, mit kíván stb. én ez alapján nem kötnék fogadás a nemekre!! De hajrá legyen Kiscsaj!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Kicsidodi, én úgy tudom, hogy a tgyás a béred 70%-a lesz, a gyed is, csak abból még levonják a nyugdíjjárulékot (9,5 %) . Ha jól számolom kb. 140000 kellene, hogy be legyél jelentve. A lényeg, hogy meglegyen a 180 nap, táppénzre ne menj el addig! Mert az nem számít biztosított napnak.
Nem tudom, így érted-e, én már egy pár hónapja próbálkozom rájönni, nálam mi lesz a helyzet, csak hát ahány emberrel beszélek (egészségpénztárasokkal is, könyvelővel is, szakértőkkel is), mindenki mást mond. Mondjuk az én esetem más is, mert én dolgoztam is, meg nem is, munkanélkülin is voltam, meg ilyenek.
Orsi, én nem találom a képet rólad meg a tesódról...
Na, most megyek, mert ma vagyunk 9 évesek Viktorral, csak eddig tusolt, és gondoltam, addig felugrom! De már végzett! Jó éjt!

Kép
pagika

Pagika!
Szep evfordulot Nektek! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Breki:Koszi szepen a drukkot!
Egyebkent pont tegnap mondtak nekem ilyesmit a kajalassal kapcsolatban... :lol: egy ismerosom tavaly juliusban szult kiscsajt,es mondja hogy uu nekem biztos fiam lesz,mert nem eszek savanyut :lol: :lol: o vegig azt kivanta...szoval ennyit a joslatokrol,hogy ki mit eszeget :lol: Majd meglatjuk :wink: !Nalam eddig max. a paroltkaposzta es a cekla volt a nyero...de savanyu :?

Kép
Kép
ancsurti

Eppen savlekotot szopogatok :? :? :? Par napja megveszek ettol az erzestol...hiaba a sok tej...

Aktivka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nalam is az a nyero!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

CSak a málnalevélteát próbáltam, a homeós bogyeszokat nem.

Nekem a dokim azt mondja hogy 1 liter tejet simán megihatok naponta.
A fürdésre meg azt hogy 37 fokos vízben lehet fürdeni, annál melegebb vízben nem. És amig zárt a méhszáj, szintén nincs gond, mert a zárt méhszáj védi a babát a fertőzésektől. Én mindegyikkel fürödtem itthon kádban.

Orsi én sem találom a képet.

Én is teszek egy ma délutáni képet.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Conversano! Gratulálok a kispasihoz! Lassan megvan a focicsapatunk :wink: ! És tényleg sokkal jobb volt nekünk is a 2D! 4D-be csak megkukkoltuk, de a 2D sokkal élvezhetőbb volt! Persze később majd jó lesz!

Breki!

Bizony, én mondtam is Ricsinek, még mielőtt tudtuk volna a nemét, hogy ha kislány, akkor ne rám fogja, mert ez csak rajtuk múlik :D !

Valaki kérdezte a tejet, már nem tudom ki :oops: ! Nekem ont azt mondta a védőnő, hogy egyek sok tejterméket, és tavasztól inkább mirelitzöldségből főzzek, mert a frisseket sokszor nátriumos vízzel locsolják, és az nagy bajokat okozhat :shock: ! Még egy papírt is alá kellett írnom, hogy tudomásul vettem :shock: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.29 12:19-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: