A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Babzsák, ez nagyon aranyos, reszemrol koszi, hogy bemasoltad! A legjobb, hogy " Te hiszel a mamaban?" :)

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok! :D

Bacivili
sajnos az év vége mindig ilyen húzós nálunk,azért is kellett 11 órát dolgoznom,de senki nem segített! :x Majd felrobbantam,hogy lehetnek ilyen bunkók,hisz kismama vagyok.
De nem érdekelnek!
Vitte nagyon csini vagy,meg se látszik a 15 kg. :D

Bbetti én is nagyon drukkolok,és várjuk a hireket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok én is mindenkinek! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

luisa,
Én 500 mg magnéziumot szedek (2 db béres-féle magnézium + B6). Ennyit mondott a doki. Lehet, hogy ez kevés?!?! Ja, igen Elevitet is szedek, és most nézem, hogy 100 mg magn. van benne, tehát ez összességében 600 mg... Neked a doki mondta, hogy ennyit kell szedned? És milyen fajtát szedsz?

Nagyon nehéz egész nap feküdni, meg pihizni... Legszívesebben takarítanék, mivel kissé "szalad a ház", egy csomó mindent beterveztem a karácsony előtti hétre, de lightos mosogatáson, meg "elpakoláson" kivűl nem nagyon csinálhatok mást.
És még mindig görcsölök. Szerencsére nincs folyás, vagy egyéb tünet, a görcsök is enyhültek tegnapelőtthöz képest, de még mindig jelen vannak.
Ja, és megnéztem a terhes kiskönyvemet, nekem az elejétől kezdve 2000 a méhszáj értékem...
Remélem január elején már jól leszek, mivel 3-ától mennék szülésfelkészítő tanfolyamra a Szt.Istvánban. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz...

Pusz mindenkinek, és szép napot!!

Dius

Kép
dijcsi

Őzi, 1-2 pisi????? tee szerencsés.....

Boszibab, jellemző...de legalább a saját kollégáid tekintettel lehetnének rád!!! egyébként mit dolgozol?

dijcsi, ha babánk nem akar addig kibújni, akkor találkozunk a 3-ai felkészítőn :D :D Vetítés lesz a szülésről!!
Vendég

Sziasztok!

Eddig még nem írtam nektek, de rendszeresen olvasgatom a hozzászólásokat!

Most viszont lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni!

24 hetes kismama vagyok, egy édes kisfiúcska növekszik a pocakomban. Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton, és a vizeletben a 120 perc után magasabb a cukor mint kellene.

A vérbeli eremények teljesen jók, a cukros oldat előtt és után is, még csak meg sem közerlítik a felső határt, viszont a vizeletben az éhgyomri teljesen jó, a 120 perces pedig 2,7, és 0,8-ig jó. Szerintetek ez jelent valami rosszat, vagy inkábnb a vér eredménynek kell hinni?

Ha tudtok valami írni ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönöm!

És ha sikerül, majd vonalzót is teszek fel!
nikole

Sziasztok!

Most jöttem a rendelőből és nincs Strepptococcus-om. Tök jó, nem lett volna kedvem halomra zabálni magam antibiotikummal.

Én különben nagyon érdekesen alszom, egyik nap nagyon sz..rul, másik nap meg tök jól. És tegnap egyszer sem kellett felkellnem pisilni , ilyen szerintem 3-4 hónapja nem volt.

Nem tudok tanácsokat adni az alváshoz, nekem főként a lábam zsibbad és ezért forgolódok, de erre sem találtam jó megoldást, talán a masszázs, meg érdekes, talán jobb, ha reggel tusolok, nem este.
Tényleg, Ti fürödtök még? Én mostanában egyre bátrabb vagyok, az elején nem mertem a vérzés miatt, de elvileg lehet, nem?

Bacilivi:
kitartás, mint már említettem, a legtöbb kisbaba késik, így még január is lehet belőle. Viszont én már Karácsonyoztam és Szilvesztereztem kórházban tüdőgyuszi miatt, ráadásul pont az 1999-2000-es évfordulón, nem túl kellemes, de sokan meglátogattak.

Kép

Kép
rekanna

Rekanna:én az elejétől kezdve fürdök-még most is!Eddig nem volt probléma,de csak intim mosakodógélt használok a vízbe,semmi habfürdő,só vagy ilyesmi....
Szia Nikole:sajnos nem tudok segíteni,bár én meg azt nem értem,hogy nekem miért csak 30hetesen kell menni cukorterhelésre?!
Dijcsi:kitartás,bár gondolom,hogy nehéz ilyenkor nyugton maradni!
Babzsák:nagyon aranyos ez kis történet

KépKép
vicuska

Lilla,
köszi nagyon a gyógyszertippet, már le is mentem a gyógyszertárba és vettem 2 adagot :), persze a házban van a gyógyszertár, még nem merek rohangálni...

Dijcsi:
én most megemelem az adagom, ahogy a Lilla írta, ártani nem árt, szóval a 600mg lehet, hogy kevés...
Nem tudom, hogy számít-e a méhszáj érték, nekem kezdetektől fogva 3000, mégis fekvést rendelt el a doki...

Nikole:
nekem furi ez a cukornézés a vizeletben, ilyet nekem nem csináltak, hogy terhelés után azt is megnézték..., szerintem a dokiddal beszélj, de tutira a vér számít szerintem...

Ti mertek fürdeni?
Nekem az első vizsgálatnál azzal indított a doki, hogy a fürdést felejtsem el, nem is fürödtem azóta, persze azért zuhanyozunk... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Rekanna gratulálok az eredményedhez.

Én is szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánni!!! Kép
rena12

Kedves Mindenki!

Kívánom, hogy legyen a Karácsonyotok meghitt, meleg és csendes! Asztalotoknál, mint legkedvesebb vendég üljön a Szeretet.
Az Új Év hozzon Szeretetben, Egészségben, Megbecsülésben gazdag Esztendőt!

Kép
moncsi75

Köszönjük a jókívánságokat!

Luisa! Nekem nem tiltotta sosem a fürdést a dokim. Az első harmadban ajánlotta, hogy ne nagyon fürödjek, akkor is inkább langyos vízben. De utána azt mondta, nyugodtan fürödhetek. Mostanában egyre többet élek is vele, készülök arra az időre, amikor már nem lehet, meg megnyugtat, megkönnyebbülök egy kicsit tőle. Én sima sót vagy kamillafőzetet teszek a vízbe, esetleg semmit.

Nikole: Nem tudok sajnos ebben segíteni. De szerintem is a véreredmény a lényeg, az meg rendben van szerencsére.

Betti ma még nem küldött életjelet.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Benéztem,hátha van hír Bettiről,de talán már babázik...
Meg annyi,hogy holnap felrakom a jövő hétfői táblát,ha nem gond senkinek,hogy így előre...Nem leszek a saját gépem közelében jan-ig,addig nem lesz új tábla!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Én is mindenkinek BOLDOG,BÉKÉS,MEGHITT KARÁCSONYT, ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

A barátnőm tegnapra volt kiírva,tegnap meg is szült. Neki ez a 2. terhessége volt,az első babája és az én kisfiam között 1 hét van.
Ő kb. 170cm,és szült egy 4 és fél kilós babát!!! Hát minden elismerésem neki. Főleg,hogy 3 óra alatt szült meg (CTG-re ment be a kórházba..),és vágás nélkül!!!! 24-én reggel mehetnek is haza,úgyhogy otthon karácsonyoznak. Már alig várom,hogy megnézhessem a kis babaillatú tündérbogarat!!!!

Bettiről nagyon várom a híreket!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

A mai SMS Bettitől: "Még egyben. Holnap talán kiderül, mikor indítják meg a szülést."

Még izgulhatunk értük.

KépKép
nanett

Jó estét minden éjjeli bagolynak!

Először is Boldog Karácsonyt minden Kismamának!

Kép

Nikole:
sajnos én sem tudok mondani semmit a cukor ügyben, de a dokidat kérdezd meg minél előbb, mert csak ő tudja, hogy mi a teendő és hogy egyátalán tényleg ez valami rosszat jelent.

Luisa, Dijcsi:
remélem lassan rendbe jönnek a dolgok, mázlim van, hogy nincs semmi bajom (lekopogom), én viszont az elején kínlódtam sokat.

Őzi, Bacilivi:
kitartás..., remélem jól telnek az ünnepek és azért ki tudjátok valamennyire pihenni magatokat.

Kép

Kép
rekanna

Jó reggelt mindenkinek!
Bbeti:nagyon izgulunk érted!

KépKép
vicuska

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sokajándékot, járja át boldogság az egész családot!

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Mivel nem érkezett ellenvetés,most teszem fel a 25-i,hétfői táblicskut,mivel hazaszállítanak a szüleimhez,és remélem majd csak jan-ban jövök vissza! Tehát a legközelebbi tábla 2 hét múlva lesz(asszem).

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok,sok pihenést!
A pár héten belül szülőknek pedig nagy drukk!!!
Kép
Kép

Kép
babzsák

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltunk ultrahangon,csodaszép a kisfiunk.Elejétől fogva fejvégű,a kis kezeivel pedig a hólyagomat püföli folyamatosan.Az arcát nem láttuk,mert a ,,fenekemet nézte"!Hála istennek minden rendben.

Érdeklődtem Bettiről tőle,merthogy a János-ban fekszik,egyből tudta kiről van szó.Idézem:Szegényke nem úgy néz ki,mint aki a napokban szülni fog".Nagyon jól érzi magát odabenn a kicsi.
Hát reméljük azért mostmár megérkezik a baba,nagyon drukkolunk!!!!!!

Azt mondta a doki,azért nagy a hasam,mert laza volt a hasfalam,és engedi előreesni a méhemet.

Mindenkinek Nagyon-Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk,sok pihenéssel és kevés Beiglivel! :D :D
Vendég

:D :P :lol: :wink: :P :D :lol: :P :D :wink: :lol: :D :P :lol: :win

SZIASZTOK CSAJOK!!!!!

Remélem mindenki jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, csak rengeteg a meló, amit az én kis drágámtól nehezen tudok végezni mert egéssz nap csak azzal van elfoglalva, hogy hogyan tudna a hasfalamon keresztűl ki jönni!!!!!!Elég kellemetrlen mikor teljes erőből neki rugaszkodik!!!!!!!!!De azért jó hogy szinte egéssz nap mocorog legalább érzem, hogy ő is van nekünk, nem lehet róla elfeledkezni 1 percre sem.
:P :!:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Ja én is kívánok mindenkinek nagyon békés boldog karácsonyi ünnepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne foglalkozzatok semmivel egyetek sok beiglit, finom sütiket, majd lefogyunk, vigyázzatok magatokra nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Elértem a dokimat reggel és megnyugtatott, hogy nem jelent rosszat ez a vizeletbeli magasabb érték. Ha sokkal magasabb lenne, akkor lenne baj, de így nincs, és persze mert a vérből is minden jót mutat.
Egyébként azt mondta, hogy ez a cukros víz egy szükséges rossz a kismamáklnak, mert hát épeszű ember ilyet alapból nem iszik...
Szóval megnyugodtam, hogy nem kell lemondanom a karácsonyi süti hegyekről... Rosszul érintett volna!!!

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkink!!!
nikole

Sziasztok Lányok!

Boldog Karácsonyt, Kellemes Ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!

Két ünnep között megyek majd terheléses vércukorra. Drukkoljatok! Amint internethez jutok, jelentkezem. :P

Puszi,
Edina
Vendég

barbamami, de irigylem a barátnődet, karikor már babázhat!!!! azért 4,5 kilós az nem semmi....
nemrég tudtam meg, hogy a párom majdnem 5 !!!! kilóval született...császárral...

rekanna, ari vagy!! én most valahogy tele vagyok energiával!!nem tudom honnan jön, mert az éjjelek borzalmasak!!!!!!

benkoka, ezt a Betti dokia monta? szegény, már biztos türelmetlen!!! Te meg szólj a kis manótoknak, hogy ne püfölje annyira anyát :D

tinnyei, a szívemből beszélsz!!!!!!! :lol: :lol:

KÖSZI mindenkinek a KARI jókivánságokat!!
Vendég

Kép
Vendég

Bacilivi:

Ezt az én dokim mondta,de ismeri Bettit,mert,ha a saját dokija nem ér rá,akkor nála fog szülni.Én is nagyon drukkolok neki, remélem minden rendben lesz.
Én imádom,hogy egész nap püföl,de már párszor megjegyeztem,hogy jobb lenne,ha nem nézné bokszzsáknak a hólyagom,elég kellemetlen. :D

Babzsák:Köszi a táblát!
Vendég

Próbáltam csinálni vonalzót, csak azt nem tudom, hogyan kell ide beszúrni. Írjátok meg légyszi!!!
Köszi
nikole

Sziasztok Lányok!

Benéztem,hátha van valami hír Bettiékről...

Bacilivi:(és Őzi):
Azért mostmár nektek is drukkolok!! Bacilivi,választottál szülésznőt az Istvánban? Hát,az én drága férjem 6 és fél(!!!!!) kilóval,és 62 cm-rel született,NORMÁL szüléssel... Mindjárt egy "fél éves" babát kapott az anyukája,állítólag mindig külön hordták szoptatni,mert nem fért bele a kórházi újszülöttruhákba,meg az újszülöttkocsira sem... Most meg olyan vékony testalkat,úgy néz ki,mintha nem is adnék neki enni itthon..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Babzsák betennél engem is a táblázatba. Előre is köszi
Kép
rena12

Nikole:
látod, nem minden rossz, ami annak látszik, nálam is a vérképem nem volt tökéletes, de a dokim megnyugtatott, hogy vannak értékek, amik normálisak kismamáknál, másoknál meg kell vigyázni:

Vonalzót a profil beállításánál az aláírás alatt kell beszúrnod, valami hasonló szöveget:
"http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20070201/dt/6/k/afae/preg.png"

csak előtte és mögötte ott kell lennie zárójelben img szónak is.
A szöveget megkapod a vonalzó honlapján.

A boxoláshoz annyit, hogy Niki sem alszik sokat a pocómban, reggeltől késő estig boxol és néha úgy kinyomja a hasfalam, hogy már kellemetlen. Mintha ki akarna jönni, mert kevés a helye.
Hiába volt utoljára fejvégű a baba, én nem vagyok benne biztos, mert, mint már említettem, mindenütt adja a jeleket. De legjobban jobb oldalt, kb. a köldök magasságában.
Ez szerintetek melyik testrésze lehet?

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!
Valaki tud valami hatásosat gyomorégés ellen?Folyamatosan itt van fenn a torkomnál,nagyon rossz!

KépKép
vicuska

Rekanna: Nekem a babám feje van ott jobboldalt, ahol Te írod. Lehet, hogy megfordult a babád? És egészen lenn alul, bal oldalt érzel püfölést? Nekem még ott rugdos a lábaival.

Bettiről ma még semmit sem tudok. Egy barátnőm ma szült meg, szép egészséges kisfia lett, őt 15-ére írták ki eredetileg.

KépKép
nanett

Sziasztok lányok.
Tegnap voltam dokinál elküldött terheléses cukorra amit ma meg is kaptam tökéletes. Szóval csak nagy a babám tegnap az uh 3352g-nak mérte a kis pasimat:) Méhszájam még teljesen zárt.

Amúgy minden kedves kismamának és anyukának

BÉKÉS BOLDOG SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNOK

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak bekukkanttam,mert közben sütögetek és kíváncsi vagyok hogy mi hír van Bettiről!De látom(olvastam) még egyben vannak!!
Mi hála az égnek jól vagyunk!!A pocaklakóm engem is püföl kimélés nélkül!!

Mindenkinek Békés,Boldog Szeretettel teli Karácsonyt Kívánok!!!!

Dica
Vendég

Sziasztok itt vaok újra.

Én is sütögetek.
Van egy tök jó kis versikém.

MIKOR EGYÜTT VANNAK A CSALÁDOK, ESZEMBE JUTNAK A BARÁTOK!
MIKÖZBEN BEJGLIT ZABÁLOK, SOKAT GONDOLOK RÁTOK!!!!!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!! :P :P

Ez jó nem????

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

IIIGGGGGEEEEENNNNNN!!!!!!!!
NEM SOKÁRA 30 HETESEK LESZÜNK, HURRRRÁÁÁÁÁÁ!!!!! :D :P :lol: :lol: :lol:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Hello Lányok!

Mindenkinek Kellemes Karécsonyi Ünnepeket Kívánok!

Jó lett volna, ha egy kis hó esik, akkor nagyobb a hangulat... egyébként nekem sajnos még most sincs semmi karácsonyi hangulatom..., holnap neki állok a sütiknek, azt én csinálom, meg az ebédet is, a többit anyukám.

A jó hír, hogy kimostam, ki vasaltam mindent amit kellett... végre a vasalás nem az én műfajom.

Remélem mindenki jól van.

A fürdés témáról annyit, hogy én a kezdetektől fogva fürdök, mert nem szeretek zuhanyozni, és nagyon jól esik... ja és semmit sem csinálok a fürdésnél sem másképp mint eddig. Szerintem felesleges ebből nagy ügyet csinálni, a dokim is azt mondja, hogy egy egészséges terhességnél mindent lehet amit eddig, csak a mértékességet kell tudni... szóval szerintem akii szeret fürödni az fürödjön, persze ne 100 fokos vízbe.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

kívánok nekte!!!!!!!

12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet,
31536000 másodperc szexet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

HŰ, elvagyok képedve itt egy két apuka születési súlyától! Nem semmi... :wink: azt szokták mondani, hogy az apuka születési súlya nagyban befolyásolja a baba születési súlyát... :shock:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

hazajöttem, mert hazaküldtek. Nagyon éretlen a méhszáj és zárt a szüléshez, a baba is fent van még. Azt mondta a dokim, hogy mozogjak itthon, minden nap ctg a Jánosban, legkésöbb csütörtökön, de inkább szerdán megindítják, ha addig nem lesz semmi.
A kórházi kaja borzalmas, az ágy iszonyúan recseg, 6-an voltunk a szobában, de a társaság szerencsére jó volt.

benkoka
A Molnár dokinál voltál, mert más szerintem nem nagyon ismer.

Köszi mindenkinek a szurkolást de még majd kell ezután igazán.

Kép
Kép
bbeti

Betti,
Micsoda meglepetes! Pedig mi mar epedve vartuk a hireket...
Mit jelent pontosan, hogy eretlen a mehszaj? Kemeny es zart, vagy mi?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szia Betti!

Hát most aztán megleptél,már azt hittem,hogy a párod írja a jóhíreket!Örülünk neked.
Igen,tegnap voltunk nála uh.-n,ő a dokim!Bernadett vagy ugye?
Mert ő így ismer.Normális és vicces doki,nem?
Ne félj,ezután is szurkolunk nagyon. :D
Amúgy milyen a kórház és a személyzet?Kibírható?
Vendég

Bbeti:ez nem semmi!Továbbra is szorítunk!Jó éjt!Kellemes Ünnepeket!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Bbetti: jól megtréfál a babád!
Lehet ,hogy arra pályázik hogy a Jézuska hozza!
Kitartás!

Mindenkinek Boldog Békes Karácsonyt!

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok Pocakosok!
A nagy rohanások közepette megint nem volt időm írni, azért esténkénk átfutottam miket írtatok. :D

Betti, most még próbálj egy kicsit lazítani, mert szükség lesz az energiára. Tudom, könnyű mondani. :) Sokan szurkolunk, és gondolunk Rátok :D

Őzi, Vitte, láttam a képeket rólatok, igazán nagyon csinosak vagytok. Minden elismerésem!

Minenkinek nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok, vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!

Mi jól vagyunk, a munkahelyemen elbúcsúztam, ezentúl már többet tudok majd jönni hozzátok.

Pusza,
Lilo

Kép
Kép
34372

voltunk ma DOKInál, puhul a méhszáj és egy kicsit már elkezdett nyiladozni is :D :D(ezt gondoltam, mert tegnap olyan kis nyákdugó szerű jött belőlem) A baba feje pedig rögzült. Dokibácsit kérdeztem mennyi van, aztmondta akár ma is szülhetek, de 2-3 múlva is...Mindegy, de lagalább alakulok ott lent :lol:

barbamami,
aztaaaaa, tényleg ÓRIÁSBÉBI volt a férjed!!! A Te gyerekeid mennyivel születtek? Egyébként szülésznő nem választottam, mert úgy tudom, hogy az Istvánban az összes naygon jó és lelkiismeretes.

vicuska, ha a természetes módok nem segítenek a RENNIE-t szedhetik kismamák is és tényleg hat!!

nika, nemsemmi méretek!!! :-) Egyébként anyukád hogy van? sikerült eljutnod hozzá?

r.zsana, köszi, biztass még :lol: ...igy is parázok, hogy nagybaba lesz :P

betti, nem semmi, hogy itt vagy újra! de próbáld meg a dolgok jó oldalát nézni...tudom mondani könnyú...Sokat gondotunk ám rád!!!KITARTÁST!!!!!!!!!!

NA megyek, mert sül a máktorta. Puszi
Vendég

Hát ez van sajnos. Mire megindítják, már 2*hazajöhettem volna.
Lehet, hogy nem én leszek közünk az első szerencsés.

Benkoka
Igen így hívnak. Mások szültek nála, meg voltak vele elégedve, állítólag nagyon jó uh-s szakember, én is normálisnak tartom, ma is ő engedett haza. Állítólag egy kicsit hangulatember. nekem csak társdokim, ilyen beugrós az igazi dokim helyett, de uh-n mindig elmagyaráz mindent, ha megállítom a folyosón is kézséges.

Vicuska
nekem akkor volt ilyen, mikor hajolgattam, ha rádtör nyugodtan eheted a Rennit, akár napi 6-t, vagy feküdj le és a fejed meg a nyakad legyen feljebb, mint a többi részed, ez néha használ. Paprika, paradicsom is csinál savat, meg ha többet eszel, inkább többször kevesebbet.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Most lettem kész a dobos tortával,de elég is volt.Holnap majd folytatom!!

Bbeti!
Micsoda meglepetés?Újra köztünk!Ezek szerint a pocaklakód nagyon jó érzi magát odabent! :) Az egyik barátnőm is így volt mint te,nála 1 hét után inditották meg a szülést,de minden rendben volt és mára már 3 hetes a picur!!Ezután is majd szoritunk neked!!! :D

Jó éjszakát mindenkinek!Elteszem magam holnapra!

Dica
Vendég

Luisa, Dijcsi: én magnéziumból rengeteget szedek; Magnezium citrici, ebben 500mg van és 2x1-et/ nap, + Béres magneb6 1x/nap, ez 250mg, + még ugye a gravidában is van vagy 150-180mg és nekem még így is keményedik sokat a hasam! Pont mától kellett elkezdenem a Seduxen mellé a Verapamil-t és Spiropent, ami (többek között) a méh rostjait lazítja, csak ezzel aza hézag, h az egyik megemeli, a másik lehúzza a pulzust és most egy kicsit parázok, h még be nem áll, ne legyek gatyául! Ja! és még a batadine kúpot is 7 napig használnom kell, mert megvékonyodotta méhszáj és nehogy vmi fertőzést kapjak! Jó, mi? Már annyi bogyót szedek, h követni sem tudom, ezek a főétkeim, a rendes kaja meg a nass!! :lol:
Egyébként valaki él/élt még/már rajtam kívül Verapamil-on és Spiropent-en, mert itt most nagyon nyomják ezeket a kismamaáknak! A múlkor, amikor kórházban voltam a szobatársaim közül mindenki szedte, csak én nem!!

Kép
gyanixi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: