Pocok!
Örülök, hogy tetszik az ötlet

. Képeket mindenképp lövök majd

. Ari vagy, de holnap sztem tali előtt elszaladok az Asia centerbe, hátha ott találok vmit. Ha nem, akkor lenyúlom Kiara kabiját

.
Vmi gagyi kis kabi is megteszi, de sztem már egy fekete farmerdzsekivel is beérem, ha kapok, mert sztem egy zselézett hajú, napzsemcsis másfél éves így is ütni fog a felnőttek között

.
De azért is megyek, mert semmi ötletem sincs magamnak

. Ott meg régről úgy rémlik, hogy lehet kapni parókát

. Vagy veszek olyan retrol kimonoutánzat köntöst, és gésa leszek

.Ez most ugrott be. Ahoz csak le kell lesnem a sminket netről, nyomok egy kontyot, párnát a popsihoz, meg egy vastag kendőt a derekamra, oszt kész is

. Ja, meg fehér zokni, magas talpú flipflpoppal (az van is

). No, sztem ez jó is lesz

.
A pocakod tök szép szabályos

. Az enyém megint olyan lesz, mint Botonddal,ahogy Boo is mondja, tojás-formájú

. Bár vele 7. hónapig volt derekam, most meg nem sok van

.
Boo!
Tényleg fiús a pocakod, de sztem ez nem sokat jelent

. Ez sokkal inkább alakat kérdése. Anyumnak mindkettőnkkel ugyanolyan pocakja volt, csak velem kicsit nagyobb és a tesóm fiú.
Meg van két ismerősöm, tök egyforma alkattal (160 centi, 65 kiló, szélesebb hát, lapos has, de semmi derék). Egyikük tavaly szült, a másik most fog, mindkettőjüknek szögre ugyanolyan hasa volt, egyiküknek lánya van, másiknak fia lesz. Szóval sztem ez nem túl mérvadó. Én Botonddal majdnem végig csak hasra híztam, most seggre is megy faszán, és ahogy írtam, már most nincs derekam

. Bár a "pocak" ugyanolyan, ezek elvileg lányos dolgok, de ebben én a világon semmit se magyarázok bele, mert ahány gyerek, annyi terhesség!
De ettől függetlenül fiatok lesz

. Bár bevallom, most már nem érzem olyan egyértelműnek...
Tegnap a védőnő nagy lelkesen mondta, hogy "Jaaj, Dóri, muszáj megmondanom, szerintám lányotok lesz".
Kérdeztem, hogy bejönnek-e a megérzései, azt mondta, sosincsenek megérzései

. Legalábbis ezzel kapcsolatban nem. De mikor hívtam, hogy mennék kiskönyvért, azonnal egy kislány ugrott be neki, és azt mondta, ahogy elképzeli az otthonunkat, meg a családot, nem tud elképzelni ide még egy fiút, csak kislányt. Szerinte lány lesz. Mondtam, ámen

.
Az ismerősök/barátok mind lányt mondanak amúgy, de ennél még a pocakformánál is kevesebbet adok

.
Botond 3 órát aludt, és én is tök nyomi vagyok! Jobbulást Mironnak

.
Holnap mikor tali?!