Hát ez meg hogy kerültide újra?!?!
Asszem a kisfiam keze van a dologban

.
Czigka!
Sztem apa engem körberöhögne, ha közölném, hogy nem mehet ide, vagy oda, vagy nem engedem el

. De ha ő nekem mondna ilyet, akkor is megpaskolnám a vállát, hogy "persze-persze apuci"

. Felnőtt emberek vagyunk, senki nem szabja meg a másiknak, hogy mit csinálhat! Szóval másképp fogalmazok (anélkül, hogy bárkinek a férjét minősíteni akarnám ezzel!). Ha a férjemnek nem magától értetődő, hogy nem hagyja otthon a mindenórás, nyüglődő feleségét a hobbijáért, akkor kapja be, és az a minimum, hogy kioktatom a lelkiismeret, és az emberség fogalmáról

!
És ez számomra visszafelé is tökéletesen egyértelmű kéne, hogy legyen: ha a férjem beteg, nyűgös, másnapos, vagy csak szar napja van, és látom, hogy én enyhíthetek rajta a puszta jelenlétemmel, akkor nem hagyom otthon, hogy mondjuk találkozzak a bnőimmel, úgy hogy még a gyereket is "rádobom". Sztem ez is überparasztság! Azért vagyunk egymás társai, hogy részt vállaljunk a másik dolgaiból, akár jók, akár rosszak. Lehet mi vettük túl komolyan az esküvői fogadalmat, de nálunk ez így működik

.
Apa pl. valamelyik nap tök felháborodottan jött haza, hogy XY milyen paraszt, mert a felesége 1-ére van kiírva, ő meg 8-án este pokerversenyre megy. Le is b@szarintotta a srácot is. Pedig éjszaka van a verseny, és utána jön is egyből, de ez elvi kérdés...

. Engem abszolút nem izgat, hogy másnál ez hogy van, mármint nem minősítek emiatt senkit, ha az nekik úgy jó. De ha az ÉN férjem viselkedne így, én csalódott lennék

.
Én a ti sielőssztoritokat is másképp látom, mint te, denem vagyunk egyformák, és a fontos az, hogy mindenkit boldoggá tegyen a saját élete, más meg le van ejtve

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.02.27 14:16-kor.