A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nem, én is komolyan gondoltam...

Nimród is full így nézett ki az uh képeken, és a szonográfus csajszi is megjegyezte...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Jaj, de cuki a kis Pocok-béjbi :lol: :lol: :lol:
Szerintem ez még nem jelent semmit, ha kitelik a pofija lehet egész másmilyen lesz. A szájuk mindenesetre elég durván hasonló :D

Nimród képei nagyon királyságosak, vagesz a kiscsávó nagyon :wink:
Jövő héten én is viszem fodrászhoz...már előre trenírozom a lelkemet hozzá :?
Sárvári vélemény-Köszi :) Kinéztem ott egy szállodát húsvétra, így virtuálisan nagyon tecc az egész, csomó új részt (babásat) is csináltak tavaly hozzá, lehet bepróbáljuk :)

Nekünk elég színes a lakásunk, Zétény szobája konkrétan cirkuszi sátorszerű, én nem vagyok egy pasztell-lány. Legalábbis kell egy fal legalább ami megtöri. A mi hálónk kupleráj lila-bordó. A nappalink is háromszínű, és van egy hangsúlyos bordó /barna fal.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Pocok!
nagyon édes a kiscsaj...tök jó képek készültek...
hát én azt érzem,h napról napra nagyobb a hasam.már nehezen megy tőle
szinte minden...
múlthét pénteken még a tv álvány alsó szintjét terpeszülésben behajolva
is le tudtam takarítani,tegnap már nem ment...
és még csak most jön a java...

Dodi!
én is 2éve és 2-3hónapja nem dohányzom és én sem fogok visszaszokni...
viszont furi,h néha álmodok úgy,h cigizek közbe...
megkaptad a lángosod???

Boo!
holnap majd újra hívlak,m itt most hosszú lenne leírni,h miért is kerestelek...

mi ma kicsit shoppingolóztunk az asiaban...apa hozott múltkor jázmin rizst
és nagyon fincsi volt,na meg az illata,mint egy parfümnek és az asiaba
találtunk és vettünk is.majd kiugrottunk apáékhoz fótra,m hozott szüleinek
a melóból mindenféle élelmiszert,majd eljött az én pillanatom is és
kimentünk Szentendrére lángosozni és nagyon jól esett...
nyami-nyami...

pocok!
mehetünk majd hekkezni részemről is a rómaira...

Kép
Kép
csibe83

ja és apa meglepett egy soproni wellnessel...
egyik munkatársa ajánlott egy oldalt ahol nagyon olcsón vannak utazások,
meg minden más is akár,m mi 4nap 3éjszakára 30ezerért megyünk
80 helyett...
akit érdekel megadom a linkjét...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

jöhet a link, pont mostanában döntöttem el, hogy valahova muszáj kicsit elmennünk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

tudom, még sokat változik, de olyan vicces hogy így hasonlítanak :-)

köszi a bókot!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Igenigen, linket ide!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Terveztek még 4D-s UH-t? A 28.-ik héten voltam Z.-vel, akkor már nagyon Z-szerű volt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

pocok!
ez a fő oldala:
http://csak1nap.hu/

és ez a utazós:
http://www.csak1utazas.hu/

Kép
Kép
csibe83

CSibe!
De itten azt írja, hogy már csak májustól vannak időpontok. Nektek az még belefér? Vagy ti még hamarabb rárepültetek és befértetek ?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
ezt most láttam én is,de max akkor megyünk késöbb kicsit...
apa már alszik így vele nem tudok most egyeztetni,de majd holnap
elmondom neki...
én amúgy is játszottam a gondolattal,h inkább már amikor kibújt kistesó,
akor kéne menni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
És azt hogyan kivitelezed?? 2 törpével? Az nem lesz épp túl pihentető... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát majd megoldjuk...ott van apa is...és ő nagyon sokat segít már most is,
úgyhogy szerintem később is fog...

Kép
Kép
csibe83

Lois,

igen, még tervezünk egyet minimum :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:36-kor.
Vendég

Czigka,

szegény gyerek pellus nélkül ...

Cukor és egyebek tekintetében le a kalappal előttetek akik meg tudják jegyezni h mi hol mennyibe kerül. Nekem ehhez teljesen szita az agyam.

Szobatisztaság: alapból még szerintem is kicsik hozzá, de:
Tegnap Elfelejtettem írni, hogy Nimród a mellett hogy tolta le a nacit, mondta hogy mi van, ment volna a wcre, még előtte hozott a szobájából egy tiszta pelenkát! És nem volt véletlen, mert ma reggel is hozta.

Ja, és tegnap hármasban vacsiztunk a legutóbbi mamatalis helyen, és jelentem, még mindíg naggggyon tuti a pasta :-)!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid!

Pocok!

Sztem komolyan tökre hasonlít Nimródra :D :shock: .
Vagy te sem viccből mondtad? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Cukor ügyben csak gyorsan: nekünk a méhek miatt ez nagyon fontos kérdés, idén kb 8 mázsára lesz szükségünk :roll: Szóval apukám most hozott nekünk ausztriából meg németországból 65 centért, szóval durván számolva is 180 Ft/ kg :twisted: :twisted: :twisted: Aki teheti annak érdemes kicsit körülnézni a szomszédban, mi most nagy cukorfelvásárlásba kezdtünk, hogy meglegyen a 8 mázsa őszre :roll:

Szobatisztaság: Hédi még abszolút éretlen rá, van bilink és tudja is hogy mire kell használni, ha kérdezzük megmondja, hogy oda megy majd a kaki,pisi, sőt malackát rá is ülteti és mondja hogy kaka :lol: Esténként szoktunk meztelenkedni és mondtuk neki, hogy ha kell pisilni csücsüljön a bilire, rácsücsült - semmi - 2 perc múlvabepisilt a szőnyegre :arrow: nem érzi még, nem tudja szabályozni, de végülis nincs elkésve :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ronmay: Sztem tök normális, hogy már várod a végét, átérzem a helyzeted, ha szerencséd lesz nem húzol rá még 1 hetet :wink:

tike

Hát ez meg hogy kerültide újra?!?! :shock:
Asszem a kisfiam keze van a dologban :twisted: .

Czigka!

Sztem apa engem körberöhögne, ha közölném, hogy nem mehet ide, vagy oda, vagy nem engedem el :lol: . De ha ő nekem mondna ilyet, akkor is megpaskolnám a vállát, hogy "persze-persze apuci" :lol: . Felnőtt emberek vagyunk, senki nem szabja meg a másiknak, hogy mit csinálhat! Szóval másképp fogalmazok (anélkül, hogy bárkinek a férjét minősíteni akarnám ezzel!). Ha a férjemnek nem magától értetődő, hogy nem hagyja otthon a mindenórás, nyüglődő feleségét a hobbijáért, akkor kapja be, és az a minimum, hogy kioktatom a lelkiismeret, és az emberség fogalmáról :twisted: !
És ez számomra visszafelé is tökéletesen egyértelmű kéne, hogy legyen: ha a férjem beteg, nyűgös, másnapos, vagy csak szar napja van, és látom, hogy én enyhíthetek rajta a puszta jelenlétemmel, akkor nem hagyom otthon, hogy mondjuk találkozzak a bnőimmel, úgy hogy még a gyereket is "rádobom". Sztem ez is überparasztság! Azért vagyunk egymás társai, hogy részt vállaljunk a másik dolgaiból, akár jók, akár rosszak. Lehet mi vettük túl komolyan az esküvői fogadalmat, de nálunk ez így működik :lol: .

Apa pl. valamelyik nap tök felháborodottan jött haza, hogy XY milyen paraszt, mert a felesége 1-ére van kiírva, ő meg 8-án este pokerversenyre megy. Le is b@szarintotta a srácot is. Pedig éjszaka van a verseny, és utána jön is egyből, de ez elvi kérdés... :roll: . Engem abszolút nem izgat, hogy másnál ez hogy van, mármint nem minősítek emiatt senkit, ha az nekik úgy jó. De ha az ÉN férjem viselkedne így, én csalódott lennék :( .
Én a ti sielőssztoritokat is másképp látom, mint te, denem vagyunk egyformák, és a fontos az, hogy mindenkit boldoggá tegyen a saját élete, más meg le van ejtve :wink: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.02.27 14:16-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk is hasonlóan működik a dolog mint nálatok Dodi, bár nálunk ez egy folyamat volt mire idáig eljutottunk. Alapban én nem tudnám elképzelni, hogy nélküle utazzam el és fordítva is igaz. Nekünk így jó, ha másnak másképp azzal sincs baj. Baj csak akkor van, ha az egyik fél így gondolja a másik meg nem :wink:

tike

Csak összevissza reagálva...

Hekket én is imádimád a Rómaival együtt. De itthon soha nem lesz olyan :?

Bili: Bodzi rendszeresen nekivetkőzik, h ráüljön, szoktam is segíteni neki, de még eddig soha nem volt semmi. Sztem mire levetkőzünk, addigra a pelusban köt ki a pisi.

Apa hobbiból el téma: vhol félúton vagyok Dodi és Boo véleménye között. Asszem én puffogva megjegyezném, h ha magadtól nincs agyad apukám, h ne menj el, akkor kabbe.
De Ronmay valóban nagyon toleráns a férjével (én nem tudnék ennyire)

Pocok!
Képek a csmetékről nagyon szupik.

Vki mondja már meg, h Boo bébije tényleg Mandula lesz?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocok!
Cuki a kiscsaj!! :D :D :D :D Nekem is az volt az első gondolatom, hogy mennyire hasonlít Nimródra! :D
Nimród milyen nagy már!!!! :shock: :wink:

Rómaiban én is benne vagyok, mi is ki szoktunk nyáron menni 1x-1x. :wink:

Én is mostanában gondoltam rá, hogy ránk férne egy hétvégényi távollét, már kértem is ajánlatot egy helyről (csak még nem érkezett meg a válasz). Parádsasváron találtam egy nagyon aranyos, bababarát, játszóteres-szaunás-bogárcsozós-grillezős-ping-pongozós kerttel ellátott vendégházat. A tesómékkal megyünk, 4 felnőtt-3 gyerek. Babaágyak is vannak, azt se kell vinni, meg van mindenféle hasznos dolog, amit nem kell elvinnünk külön a gyerekeknek.

Kép
katy76

Dodi!
Most kezdtem keresgetni nyaralás ügyben.
Ugye jól rémlik,h Bulgáriától nem voltál annyira elájulva? Napos part, állatszerű képződmények a vízben és tömeg a parton?

Vkinek vmi pozitív élménye vhol? Görögországot próbálnám alapból megcélozni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocok!

Ja, és persze a kicsi fiad is édibédi, csak én mindig egyből csekkolom fészbúkon :lol: .

Nekem sincs fingom se, hogy mi, hol, mennyibe kerül :oops: :oops: :oops: . Tőlünk minden messze van, ráadásul ellenkező irányba, így többe kerülne két helyre mennem a dolgokért, mint amennyit spórolnék :? . A pelenkát, tápszert, megveszem, bármennyi is, mert muszáj. De mindig nagy kiszerelést veszek, vagy ha akciós, akkor sokat :wink: .
Viszont olyan értelemben spórolós vagyok, hogy nem ragaszkodom márkákhoz, mindig az olcsóbbat veszem, vagy az akciósat a hasonló termékek közül :wink: .

Tike!

Miért kell a cukor :roll: ? Cukrozni kell a mézet :shock: ? Mint a bort, ha nem jó a cukorfoka? Vagy miért, én nem értek ehhez :oops: ?

Botond a szakirodalom szerint is értlen még a SZT-ra. Le volt írva asszem 10 dolog, hogy mikor érett rá egy gyerek, és ha min. 3 igaz rá, érdemes elkezdeni ezzel foglalkozni. Botondra egy, talán kettő volt igaz :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szobatisztaság :arrow: Én is olvastam az érettség kritériumait. Tök furik is vannak benne. Pl. váltott lábú lépcsőzés. Nem tudom már hol olvastam, de érdekesnek találtam. Nekünk a jellemzők közöl csak az van meg, hogy szól utána. Előtte még sosem jelezte. Vagy csak hülye anyja nem érti :oops:

Szonibaba!
HA találsz valamit übertutit reklámozd nekem is :roll: Én szívesen mennék valahova máshova az idén (elmúlt években Olaszországban voltunk) De lehet a vége most is az lesz, mert Zéténynek annyira istenkirályság.
Sztem nem lesz MAndula :arrow: Ez csak az unisex pocakbébi-név.

Római parton én még sosem voltam.... ciki :roll: Gyerekkoromban is volt már ott valami?? :oops:

Czigka!
Nem akartalak összezavarni. Csak szóltam hogy árat emeltek. Ennyi. Most 300 Ft-tal drágább a Dm-ben, mint a Tescoban.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

volt ám!

Szüleim fiatalkorukban (50-60as évek!) ott partitak, bográcsoztak, eveztek, nyáron kinnt is laktak.
Gyerekkoromban minden hétvégén kinnt voltunk, evezés, társasági élet, stb.
Aztán pár éve újrafelfedezte a fiatalság, azóta divat kimenni, de a többség korzózik, a régi csónakházak meg halódnak mert kiöregedett a kemény mag.
Ma már az akkori bungalónk helyén lakópark van :twisted: és kedvenc helyeim a retro őrület miatt népszerűek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba!

Igen, mi voltunk Bulgáriába, és többet nem megyünk :twisted: :lol: . Annyira amúgy nem volt gáz, mi inkább a szállodával szívtuk meg, mert undorító volt a kaja :? , de fórumokon biztos utána lehet keresni, hogy hol milyen a felhozatal. Vagy ne all inclusive-ba menjetek, mert kint a korzón tök jó kajáldák (és illatok) vannak, bár az áraikat nem tudom, de biztos nem olcsók :roll: .
A viziizék csak első nap voltak, másnapra eltűntek :wink: . De nagyon csíptek, és undik voltak :? .
Ami nekem nem volt szimpi, azok az emberek :roll: . Én Pesterzsébeten nőttem fel, nem vmi nívós környéken, mégis fostam este az ottani arcoktól. Este halat akartam enni, de apa nem akart elengedni a bnőmmel, és hát igaza volt.... :? Csupa rosszarcú, csoportokba verődött balkáni figura volt a korzón fél 10-kor! Szóval én gyerekkel nem oda mennék.

De végülis sztem a szálloda a lényeg, amiből tuti van jó, ahogy Görögo-ban is ki lehet fogni cart :? .
Idén mi is Görögországot néztük ki, pontosabban Zakynthos-t. Volt már ott vki közületek?
(Mondjuk nem tudom pocakosan mi lesz belőle :roll: . Botonddal Sopronban voltunk 7 hós pocakkal, de az mégiscsak M.o.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

8 mázsaaaaaa????? Mennyi mézetek van? És tényleg, minek a cukor?

Lois, Dodi,

hol található az az érettségi izé? Én is kíváncsi lennék rá!

Nyaralás: nekem anno Szicília tetszett nagyon, meg ugye az etalon Horvátország. Görögországban csak Korfun voltam, rég.
Szerintem is a legtöbb a szállodán múlik, ha gyerekkel megy az ember.

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:37-kor.
Vendég

Köszi az eddigi válaszokat nyaralás ügyben. Asszem meggyőztetek és maradok Görögo.-nál.
Vmi fórumon olvastam, h másoknak is volt szerencséjük Bulgáriában a vízi élősködőkkel, csak ők rosszabbul jártak, mert 2 hétből 3 napot tudtak csak fürdeni. És azt is szintén, h az emberek nem annyira vendégszeretőek mint a görögök.
Mi a nászutukon voltunk Kos szigeten, máshol eddig a görögöknél még nem.
Horváto.-ot imádjuk, de már szívesen mennénk máshova, plusz a kölkek nagyon vágyódnak repülni.

Lois!
Ha találok vmi kihagyhatatlant, szólok :wink:

Mandulát sajnálom, nekem bejönne :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Czigka

JA vhogy így gondolkodok én is. Azért ment Patagoniába 2 hóra mikor Roló hat hós volt. Úgy éreztem ezt neki kell éreznie, és ha visszatartanám én lennék a szemét és csak a szájhúzást néztem volna két hóig. Így viszont én vagyok a jófej feleség :lol:
Mondjuk most, meglepett inkább a hirtelen kimegyek mászni szöveg, jobban szeretem ha előre tudom pár nappal hogy ez lesz. könnyebb progit is csinálni.Mire Roló felébredt ő is itthon volt, én meg addig aludtam :lol:
A tehetetlenségem zavar. Én nem korlátozom, mert ő se engem. CSak most ugye az van, hogy neki nem is kell korlátoznia ha akarna akkor se tudna :lol:
Én meg itt vagyok őrzésben. Ő meg mászik és szórakozik. Ezért vagyok irigy meg önző. Vagyis nem tőle sajnálom, hanem magamat sajnálom.. :roll: nem tom mennyire érthető ez.
Empátia, jah van ilyen..de nem tom én fordított esetben itthon lennék-e.

Szal én is másképp működök, nem olyan csajosan.
Dodi, meg Boo meg Szonibaba meg olyan igazi nő :lol: NÉha nekem is adni kéne a törékeny bébit, lehet akkor előrébb lennék.. :wink:
_De köszönöm a bíztató szavakat jól esett tőletek! Mindenesetre felolvastam neki, de csak nagyokat hümmögött. Mint szokott :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Szonibaba!

Görögországot én is jó szívvel ajánlom, csak meg kell válogatni, hogy melyik szigetre mentek. Sajnos az utóbbi években ellepték a szigeteket az angolok, akik karon ülő babákkal isszák a sört és buliznak a bárokban késő éjjelig (pár hónaposakkal is!).

Én Athénban, Koson és Korfun voltam, mindet tudom ajánlani, de pl. Korfun jól meg kell nézni, hogy hová mentek, mert északon nagyon sok az angol és elég bulis helyek vannak (éjjel is dübörög a zene).

Amúgy én ennyi pici gyerekkel inkább Olaszországba mennék, ott szép homokos a part és sekély a víz sok helyen (Riminit tiszta szívből tudom ajánlani, bár messze van, de megéri! :wink: )

Én még nem vettem bilit Petrának és nem is nagyon akarok. Tudom, hogy azzal szokás kezdeni, de nálunk a Wc-ben nincs hely, a fürdőben sincs én meg nem fogom berakni a szobába a bilit, hogy na tessék pisilni!
Remélem, hogy Petra is olyan kis ügyes lesz, mint a tesóm lánya, ő egyáltalán nem bilizett, egyből a wc-re szokott rá.

Egyébként ő már előre szokott szólni, ha kakilnia kell, a pisinél nem tudom, bár azt is sokszor mondja, de az nem olyan látványos. :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap bölcsi, kíváncsi leszek, hogy mit szól majd hozzá, mert 2 hétig nem volt. Ma már mondogatta, hogy Andi néni, mikor mondtam, hogy holnap megyünk a bölcsibe. :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:38-kor.
Vendég

Pocok!
Én nagymamákéknak is volt egy házrészük a Rómain, az üdülőövezetben, vagy 20 éven keresztül! Imádtam! A nyaralásokon kívül egész nyáron ott voltunk! :D
Lehet, hogy kiskorunkban a Rómain, majd a Lyukban is láttuk egymást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

sziasztok!

pocok!
http://www.brendon.hu/Pages/Show/huggies

lois!
azt mondta apa,h majd lefixálja,h hogy is van ez,m asszem a válasz emailben
nem írták ezt,de nem tudom pontosan...
de azt mondta lerendezi...

Kép
Kép
csibe83

Katy!
Petra nagyon kis ügyi, h már szól kaki ügyben. Nálunk Bodzi még van, h akkor is csak lapít, amikor már a pelusban a cucc :?

Olaszo.-ot apjuk nem szeresse, mert ő olyan kis búvár béka és ott nem olyan szép a víz (aszongya). Én nem tudom, csak Bibione-n voltunk évezredekkel ezelőtt, nekem tetszett ott is, apának nem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Felületes olvasás után csak gyorsban a méz-cukor kérdésre: Nem a mézet cukrozzuk, hanem miután a mézet ugye elvesszük a méhektől, etetni kell őket, mert ha már a kajájukat ugyan elszedjük, de mégsem akarjuk, hogy éhen pusztuljanak. Ők egész nyáron a téli időszakra raktároznak, ezért muszáj őket etetni cukros vízzel. Amiből ők szintén "mézet " csinálnak, csak hát annak köze nincs a virágporból gyártott mézhez.

Képzeljétek ma hajnalban keltem, összeszedtem a barátnőmet, autóztunk egy laza 60-ast, elintéztünk minden papírt a kórházban és mégsem műtötték meg :twisted: :twisted: :twisted: Mivel nem az adott kórház ellátási területéhez tartozunk, főigazgatói engedély kell hozzá, aki ma a rossz ingét vette fel és nem írta alá a papírt :twisted: :twisted: Minden el volt intézve, műtéti előjegyzés, vérvételek, altatóorvos, minden....pénteken kell mennie újra, akkor megcsinálják állítólag. Apa közben kapott szabit mára, persze így péntekre tuti nem fog, Hédi mégiscsak a dédivel lesz...röhej ami ebben az országban megy...HA tesó nálunk összejönne be kéne jelentkeznünk a megyeszékhelyre, ha ott akarok szülni, de bölcsi miatt meg az ellenkező irányba lévő városba jelentkzünk át...vicc :twisted:

:arrow: visszaolvasok

tike

A szobatisztaság érettségi jelei engem is érdekelnének...

tike

sziasztok!

tike!
pocoknak már belinkeltem az szt érettség jeleit,de itt van:
http://www.brendon.hu/Pages/Show/huggies

Boo!
szerintem amúgy hívhattál volna,de ma végre utolértelek :wink:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe: tényleg felületesen olvastam, köszi :lol: 8-ból 4 jellemző ránk :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Rég voltam,olvasni sem tudtam,csak felületesen :oops:

Szobatisztaság: nálunk is még messze van,ugyan ráül a bilire,de csak ruhában,mondja is,hogy psi psi,de ha levetkőztetem,akkor semmi. Ma volt először,hogy bekakilt és letolta a nadrágját és mondta,hogy : "Anya kaka". És ténlyeg volt. Megzabáltam.

Nálunk az utóbbi napokban volt egy kis feszkó pont azért,mert apa nem foglalkozott szerintem eleget a gyerekkel(pedig nem ment el sehova,csak dolgozni) és persze vérig volt sértve,hogy Lili lesz@rja őt... Felvilágosítottam,hogy nem abban merül ki a foglalkozás,hogy nyúzza,mert Lili arra már nem vevő,hanem mondjuk játszanak valamit együtt,vagy csináljanak közös programot. Na erre belelkesült és szombaton már együtt mentek vásárolni, megpróbál minnél töbet foglalkozni vele és Lili mostmár igényli is jobban az apját,mert az utóbbi időben nem is izgatta,hogy itthon van-e vagy sem.

Nyaralás: mi idén Olaszországba megyünk,tavaly nem jutottunk el.

Most akkor jövő hét pénteken lesz mamatali?

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:39-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: