Még szerencse, hogy minden rendben van. Egyébként én ezért preferálom a választott orvost, mert az nem kockáztatja meg, hogy ilyen seggfej legyen (ha mégis, akkor nyilván az ember keres egy normálisat a pénzéért).
Anyukád hogy tudott disztingválni?
Én egyszer jártam sztk orvosnál...
Ott kezdődött, hogy az orvoson kívül még két asszisztens is bent volt, engem baromira frusztrált már ez is.
Apával még az elején jártunk, és találtam "lent" egy pici, aprócska szemölcs-szerű valamit. Elmentem az sztk-ba, ahol közölte velem az orvos, hogy hegyes-függölyöm van (asszem, ez volt a neve). A lényeg, hogy nem úton terjedő betegség. Én persze azonnal nekiestem Apának, hogy tuti megcsalt, és le is út, fel is út. Ő állította, hogy nem vagyok normális, de az orvos még annál is hülyébb. Aztán elmentem a magándokimhoz (nem tudom, hogy miért nem hozzá mentem azonnal), és kiderült, hogy csak egy folyadékkal telt valami, amit egy tűvel kipukkasztott és azóta se láttam.
Mindenesetre én sztk-ba többet nem tettem be a lábam.
Én egyébként mindig csodállak benneteket, hogy tudjátok/tudtátok, hogy a babák mikor fogantak! Én egyszerűen arra nem bírok visszaemlékezni, hogy pl. a legutóbb milyen napon voltunk együtt. És nem azért, mert 100 éve volt, hanem egyszerűen nem tudom még ezt is számon tartani.
Petra se tudom, hogy mikor jöhetett össze, mert mikor utána próbáltam számolni, úgy emlékeztem, hogy abban a néhány napban nem is voltunk együtt. Aztán lehet, hogy mégis voltunk.