Na lányok! Még egyben...
Sőt, hazajöttem, mert a séta ellenére sem erősödtek a fájdalmak, csak rendszeresek, és nem tágultam tovább. Ellenben elköltöttem egy csomó pénzt a KIKA-ban karácsonyi ajándékokra és dekorációkra

. Az uram meg is jegyezte, hogy ez az orvosilag előírt vásárlás nem tett jót a pénztárcájának

. Mivel nem vérzek, nem folyt el a víz, a baba szívhangja tökéletes, ezért nem tartottak bent, hanem hazaengedtek otthon vajúdni. A dokim a 38. hetet úgy tekinti, mintha valami vízválasztó lenne. Mondjuk én sem értem, hogy két nap alatt mennyivel érik többet a tüdeje a babának, de nem kezdtem el vitatkozni. A szombatot és a vasárnapot kellene már csak egyben kibírni - jó vicc

- és hétfőn indítana is akár, de ma még nem akarta... Mivel már 11 éve az orvosom, ezért megbízom benne, és való igaz, hogy a fiatalúr majd tudja, hogy mikor akar jönni. Furcsa egyébként, mert fájásaim vannak, de nem túl erősek. Ennek ellenére mégis 3 ujjnyi. Azért azon röhögnék, hogy születési helyként M3 autópálya bevezető szakasza lenne írva

. Holnap jelentkeznem kell nála, ha az éjjel nem indul be valami komolyabb, és vasárnap reggel 8-kor is. Úgyhogy lehet, hogy bukom a dátumomat. A következő kedvenc dátum pedig a 18-a és a 22-e. Viszont kedden mindenképpen indítani akar, ha addig így maradok. Majd meglátjuk mi lesz. Én bízom benne, hogy még ma éjjel visszamegyünk. Komolyan mondom lányok úgy érzem magam, mint elsőáldozó a nászéjszaka előtt. Naivan és bután. Pedig tényleg nem kapkodtam el a bemenetelt, hiszen órákat vártam itthon is... És mégis becsaptak a fájások. Vagyis az, hogy annyira rendszeresek voltak, és nem múlt. Most is fájok, és a napból van még jó pár óra

. A férjem viszont már nem hajlandó egyedül elengedni, mert fél, hogy megint orvosilag előírt vásárlásra leszek kötelezve, és csődbe megy

.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyit gondoltok rám/ránk! Nem is tudjátok, hogy mennyire feldob és energiával tölt el!
Most visszaolvasni nincs erőm, de megígérem fogok! Annus, köszönöm az infóhozást

!
Puszi, jelentkezem, ha van valami!
Kata