A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Én is szorítok! Remélem minden rendben és úgy lesz ahogy szeretné!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Huuu de izgi nagyon szoritok Titokbaba meg drukkolunk+++++++++++.
Nagyon könnyű szülést :!:

Bei szegénykém.megvárhatott volna az orvos.de majd legközelebb hivd fel :!: hogy ne menjen el :!:

Edit akkor végre nyugi :!: mehetsz most már te is szülni :wink:
Dominak jobbulást.

Bogi a 12.14 jó dátum a bátyám akkor született én is akkor szerenék
:oops: vagy 12.05 :oops:

Mi jól vagyunk keményedés van bőven :cry:Most már csak a vasalás van hátra meg egy pár apróság Kincsőnek aztán nyugi, :roll:

Cicus mi ujság :?: nagyon kiváncsi vagyok :oops: :?:

t katinka

Sziasztok,

Csak gyorsan...

Titokbaba nagyon drukkolok nektek!!!!!!

Bei - orvos, no comment, nagyon gáz.....!!!!!

Shannah - totál megértem a szoptatás dolgot, én is inkább tápszert adnék....

most szaladok UH-ra....

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Béenn! Flometria minden héten van a 36. héttől. Legalább is nálunk van alapból. Lehet máshol csak annyit mondanak, hogy Ultrahangos vizsgálat, de ekkortól nézik a méhlepény állapotát és a köldök zsinor áramlását is. Szóval biztos neked is fogják nézni, csak nem azt mondják, hogy flometria,hanem azt hogy UH. :)

Ez hihetetlen. Basszus csak úgy elküldték sétálni korházon kívülre 3 ujjnyi tágulásnál és 3 perces fájásoknál??? Ez nem semmi. Amúgy azt sem értem, hogy mi értelme húzni az időt 38. hetesen,hiszen eggyértelmű, hogy max órái vannak hátra,vagy 1 nap. szóval nem látom sok ételmét ennek a várjunk még a burok repesztéssel. Elméletileg 36. héttől nem tartanak vissza semmit és senkit. :) Nagyon izgulok érte. Azért az jó, hogy jó kedve van.
:D

Egyébként hívtam a dokit miután kiderült, hogy nincs ott,de nem vette a telefont. Az is lehet, hogy szüléshez hívták. Legalább is ajánlom neki. Az végül is fontosabb,mint engem várni. Akkor nem haragszok rá. Úgy hogy most ezt bemesélem magamnak és így jobb a kis lelkemnek. :)
Hétfőn majd mondom a szülésznőnek NST-n-hogy hogy jártam,aztán majd mond valamit rá. De védőnő azt mondta, hogy nem olyan nagy probléma, hogy nem nézte most meg. Majd megnézi csütörtökön. Már ha addig egybe leszünk. :)

Csajok én most kezdek vizesedni. A karjaim eléggé meg vannak puffadva. Az órám is elég szűken van már és a gyűrűim is szorítanak. A bokámat,ha megnyomkodom az ujjam nyoma ott marad kicsit,de nem sokáig és nem olyan,mintha kalácstésztába nyomnám. Szóval nem vészes ,de azért van egy kis vizesedés. Remélem ez még elmegy. :roll:

Kép
bei

Béenn! Egy írás a flowmetriai vizsgálatról.

A terhesség utolsó hónapja ismét egy veszélyes időszak: a babát tápláló lepény eddigre tartalékai határán működik. Sok helyen, így nálunk is rutinszerűen végezzük a magzati ultrahangos keringésvizsgálatot (flowmetria) az ultrahang részeként. Fontos tudni azonban, hogy az un. szívhangvizsgálat ( CTG, NST néven nevezzük) elvégzése sem nélkülözhető: a baba jó állapotáról csak a két vizsgálat eredménye alapján lehet nyilatkozni és ezen vizsgálatokat az utolsó négy hétben még problémamentes esetben is hetente ismételni kell.

Kép
bei

Az biztos h 3 ujjnyi az már tényleg jó!Én 14 óra vajúdás után is csak 2 ujjnyi voltam :lol: :lol:

Hát ha nincsenek jó fájásai,akkor inkább sétálgasson még és hátha erősödnek!Az is lehet h a feje még nincs teljesen beilleszkedve,és akkor ha megrepesztik a burkot lehet még feküdnie is kéne!Biztos tudja a doki h mit csinál,szerintem így könnyebb neki!Azon mondjuk csodálkoznék ha elmúlnának a fájások,ahhoz elég régóta elég rendszeresek,nem?Szóval itt baba lesz ma vagy holnap!Reméljük inkébb ma! :wink:

Flowmetria nálam is volt már,meg lesz is.Főleg h nézik a kevesebb magzatvíz miatt is!

annus11

Köszi Bei!
Én olyan kevés dolgot tudok a vizsgálatokról. A dokim elég laza, 30. hét után majd csak a 36. héten kellene mennem de mi ma csak meglátogatjuk.
Nem vagyok egy parás, de mivel úgy érzem, hogy hamarabb fog érkezni a kislányunk, sztem nem árt egy-két dolgot megbeszélni még szülés előtt...és ki tudja mikor dönt úgy a hölgy, hogy elég volt az all inclusive szállásból. :)

Ti, hogy alszotok mostanában?
Én a sok wc-re járás miatt nem tudok vissza aludni egy hamar...jár az agyam nagyon. :)

A Titokbaba nem semmi, elment még sétálni...:)
De biztos tudják a dokik mit csinálnak. Ő ugye magánklinikán szül? Ott meg főleg oda figyelnek rá!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

jesszus Edit én csak most néztem meg a te 37hetes pocakodat hááát a tied sem kicsi! :shock:

Úgyhogy vagy nekem nincs nagy pocim,.... vagy az ember a magáét kisebbnek látja, vagy majd megnézem 2 hét múlva!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na lányok! Még egyben...

Sőt, hazajöttem, mert a séta ellenére sem erősödtek a fájdalmak, csak rendszeresek, és nem tágultam tovább. Ellenben elköltöttem egy csomó pénzt a KIKA-ban karácsonyi ajándékokra és dekorációkra :D. Az uram meg is jegyezte, hogy ez az orvosilag előírt vásárlás nem tett jót a pénztárcájának :D. Mivel nem vérzek, nem folyt el a víz, a baba szívhangja tökéletes, ezért nem tartottak bent, hanem hazaengedtek otthon vajúdni. A dokim a 38. hetet úgy tekinti, mintha valami vízválasztó lenne. Mondjuk én sem értem, hogy két nap alatt mennyivel érik többet a tüdeje a babának, de nem kezdtem el vitatkozni. A szombatot és a vasárnapot kellene már csak egyben kibírni - jó vicc :lol: :lol: - és hétfőn indítana is akár, de ma még nem akarta... Mivel már 11 éve az orvosom, ezért megbízom benne, és való igaz, hogy a fiatalúr majd tudja, hogy mikor akar jönni. Furcsa egyébként, mert fájásaim vannak, de nem túl erősek. Ennek ellenére mégis 3 ujjnyi. Azért azon röhögnék, hogy születési helyként M3 autópálya bevezető szakasza lenne írva :lol: . Holnap jelentkeznem kell nála, ha az éjjel nem indul be valami komolyabb, és vasárnap reggel 8-kor is. Úgyhogy lehet, hogy bukom a dátumomat. A következő kedvenc dátum pedig a 18-a és a 22-e. Viszont kedden mindenképpen indítani akar, ha addig így maradok. Majd meglátjuk mi lesz. Én bízom benne, hogy még ma éjjel visszamegyünk. Komolyan mondom lányok úgy érzem magam, mint elsőáldozó a nászéjszaka előtt. Naivan és bután. Pedig tényleg nem kapkodtam el a bemenetelt, hiszen órákat vártam itthon is... És mégis becsaptak a fájások. Vagyis az, hogy annyira rendszeresek voltak, és nem múlt. Most is fájok, és a napból van még jó pár óra :wink: . A férjem viszont már nem hajlandó egyedül elengedni, mert fél, hogy megint orvosilag előírt vásárlásra leszek kötelezve, és csődbe megy :lol: :lol: .

Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyit gondoltok rám/ránk! Nem is tudjátok, hogy mennyire feldob és energiával tölt el!

Most visszaolvasni nincs erőm, de megígérem fogok! Annus, köszönöm az infóhozást :D !

Puszi, jelentkezem, ha van valami!

Kata

titokbaba

Titokbaba!

Hát ez tényleg izgi!Akkor fájjál otthon :lol: :lol: Én még reménykedem a mai napban!Esetleg vmi bizti szülés megindítás?Sex ilyenkor már nem jöhet szóba :lol: ? :lol: :lol: Az legalább nem kerül pénzbe az uradnak :lol: :lol: Azért én készenlétben vagyok,a telefon a seggemhez van már nőve!

annus11

huha haza???
3 ujjnyival?? Na ez érdekes.Kíváncsi vagyok mi lesz még ma!

Az orvosilag előírt vásárlás meg nagyon tetszik! De én csak akkor tudtam volna teljesíteni ha a doki odaadja a rá valót! :)
Nézegetek a hírekért!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hát Titokbaba nem semmi szoritok neked hogy legyen ma baba :)
Jót röhögtem a férjed beszólásán ne haragudj :lol: De azért jó legalább jó kedven van :lol:
Lépcsőzzél jó sokat az is segit. :wink:

Béenn én már nagyon rosszul alszom a pisi miatt meg légszomjam van meg fáj a hátam :shock: ugy hogy sokminden.Meg ha oldalra fordulok befeszit nagyon a hasam :shock: nektek van ilyen :?:
Én sem voltam elég informált hogy mikor mit vizsgálnak.

t katinka

Titokbaba!

Tök jól viseled akkor a dolgokat.
A vásárlás tényleg akkor lett volna az igazi ha a doki fizeti.

Bogi:
az ember a sajátját tényleg kisebbnek látja mint mások.
Én sem érzem,látom az enyémet olyan hatalmasnak.Csak mikor így lefényképeznek akkor nézek döbbenten.Elég fitten is mozgok még.

Doroti baba is elég nyugis volt délelőtt,most kezdett beindulni.Le is bírtam dőlni egy picit mert sikerült a Dominak is aludni egy órát.
Olyan mintha kicsit el fészkelődte volna magát.Eddig a jobb oldalamnál éreztem a fenekét .Most meg teljesen középre vándorolt és oldalra rugdos.Jelenthet ez valamit?
Én elég jól aludtam az éjjel.Domi sem riasztott minket.De már lefeküdtem fél 8 körül.Totál ki vagyunk az éjszakázás miatt

Katának meg nyugodt éjszakát.Az sem jó ha kimerül mert nem marad erő a szülésre.

hadedit82

Sziasztok!!
Kicsit belesek.A kisfiam úgyis kiakasztott, becsuktam a szobájába, rém hisztis ma. :( :( :( Minden 5x kell elmondanom neki és még akkor se fogad szót. :roll:
Titokbaba...Miket csinálsz te??? :lol: lehet hogy csak erös jóslók hatására nyíltál meg...de most lehet pár napig nem lesz semmi bajod. :wink:
Nem baj, a dokidnak igaza van, én már haza se engedtelek volna. :wink: Csak azért hogy kíméld magad.Mert valóban a 38.hét betöltése sokat számít a baba fejlődésében, főleg a tüdeje miatt.
Kitartás!!!!
Bei..sajnálom, hogy hiába mentél és vártál. :( Mindenképp mond ezt meg a dokidnak...ilyen hülyét ne csináljon belőled. :evil:
flowmetriai vizsgálatot felénk is csinálnak az utolsó hónapban, de csak 1-2 alkalommal.Ha jó a méhlepény nem nézegetik mindíg.
Sőőt, nekem még nem csináltak, mert úgy tudom hogy az az Uh gép ami ezt csinálják nem is jó abban a kórházban ahová járok. :? :( De amég a méhlepényem jó addig nem aggódok. :)
Szex...nálunk már nincs. :( Elég sokat keményedett a hasam az utóbbi 2-3 hétben így nem mertünk. De szerencsére a párom jól viseli, sokat dolgozik, mindíg fáradt szegényke! :roll:

Kérdezném: Nektek a dokitok emlegette már a H1N1 oltást????Mert állítólag megjöttek az oltóanyagok és a kismamákat fogják oltani 2. körben a krónikus betegek után. :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Látom zajlik az élet...

Titokbaba: bár csak most olvastam vissza a mai napot, enélkül is csomószor eszembe jutottál, hogy mi lehet veled. Háááát, nem egyszerű a képlet, de gondolom, azért otthon jobb várni a nagy pillanatot, meg az orvosod biztos tudja mit miért csinál. Lépcsőzés vagy szex? :roll: Szex! Én kihasználnám a helyzetet a helyedben! :wink: :oops: :wink:
Hadedit: sajnálom, hogy Domi még mindig nincs rendben. Van kálváriátok így a terhesség végére, remélem, most már kitalálják mi a baj és rendbejöttök.
Bei: a doki sztorid enyhén szólva is érdekes.... Kicsit kiakadtam! Még ha nem várandós kismamákról lenne szó... Egyébként ahogy leírtad, abból arra következtetek, hogy a dokinál ez bevált gyakorlat. Tényleg menj oda korábban legközelebb.. Röhej, komolyan.
Cedis: kb 1 - 1,5 hónapja vettük. Ha esetleg nem találsz, szólj, megnézem van-e még nálunk és feldobm postán. Nem egy nagy csomag, meg amúgy is nagyon szívesen!
Nálunk továbbra is minden ok, reggel voltam NST-n, még mindig tökéletes. Egész na úton voltunk a férjemmel (Pécs-Kaposvár-Szogetvár), este még az új boltnál is volt egy kis dolgunk, de nem fáradtam el annyira mint gondoltam. Az utóbbi napokban jól esik jönni-menni, tenni-venni. Csak itthon is kéne lennem, hogy a vasalást be tudjam fejezni. :)
Pizzát rendeltünk vacsira, hmmmmmm Farkas éhes vagyok!
Puszi
Titokbaba:++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Úgy látom ma nem kelt korán senki!
Semmi Hír Titokbabáról.
Remélem azért minden rendben Velük.

Úgy tűnik kilábalunk lassan a betegségből.
A Zsolti természetesem megint talált valami más elfoglaltságot magának.Már kezdek kiakadni.
Nem hiszem el hogy nem tudna másnak nemet mondani.De nekünk mindig.
Holnap meg megint mennek pestre.Onnan is csak éjjel jön haza..Utána meg megint hétfő.

Egyre közelebb a nagy nap!
Éjjel arra keltem többször is hogy majd szét szakadok a hüvelyemben.Alig bírtam kimenni vc-re.de semmi rendkívülit nem találtam.Aztán vissza is bírtam aludni.
Azt mondta a dokim ha elkezdek tágulni biztosan észre veszem mert a méhszájsebem szépen szétreped és az vérezni is fog.Hát elég ijesztően hangzik.
De legalább nem esem majd annyira kétségben.Már tudom mint fog jelenteni.
Ma megveszem apának a szülős papucsot.
Ezzel is előrébb leszünk.
Majd csak délután jövök legközelebb.
Remélem addigra lesz hír mindenkiről!

Mindenkinek szép napot!Azt mondták ma 20 fok is lehet.
Kicsit félek ettől a melegtől.Érzékeny vagyok a melegfrontra ráadásul egy csomó mindent kell ma elintéznem.

Orsi!
irigyellek a pizza miatt.Mi még diétázunk pár napot.
Remélem hétfőn már mehet oviba a Domi.

Na! Tényleg szép napot mindenkinek!

hadedit82

Sziasztok!

Reméltem, hogy egy újabb kisbabára jövök ma reggel, de ezek szerint Titokbabáék még egyben vannak, mert nem írt, nem üzent.

Cicusék vajon hazaértek már? Lehet dobok neki egy sms-t.

Orsi: köszi, megnézem és ha nincs írok neked, megköszönném, ha megnéznéd nálatok. :D Azért nem semmi, ahogyan még így bírod magad. Én már egy kis sétától is nagyon el tudok fáradni, pedig nem érzem nagyon nagynak a hasam, persze kívülről lehet nagyobbnak látszik.

Nekem többen megjegyezték, hogy hamarosan itt az idő, látják rajtam, mert meg van dagadva az orrom. :shock: Én mondjuk az egész fejemet dagadtnak látom, de ezt a 18 kilónak tudom be azért javarészt.

Lovaszkata: nekem ellenzi a dokim a H1N1 oltást.

Este megint nagyon fájt a gyomrom, mostanában minden éjjel marja a gyomorsav a torkomat, már kicsit elegem van belőle. A Tisacid jó rá, de hát nem kapkodhatom ezt sem halomra. Az vígasztal, hogy már csak 3 hétig lesz így, aztán megszűnik. Miután a gyomorfájásom enyhült, utána jóslófájásaim voltak kb. egy órán át, de gyengék, úgyhogy bele is aludtam.

Edit: ilyen érzésem nekem is volt már, hogy azt hittem szétszakad a hüvelyem, nagyon kellemetlen volt. Méhszájsebem nekem is van, ezek szerint ne lepődjek majd meg a vérzésen. Jó ezt tudni azért. Nekem nem mondta a dokim.

Melegfrontosok ma tényleg vigyázzanak,. mert tavaszi idő várható.

Kép
cedis

Jó reggelt kismamik!

Ugy látom még nincs hír Titokbabáékról,pedig nagyon kiváncsi vagyok vajon mi lehet velük még egybe vagy már megszült :wink:
Nagyon-nagyon szoritok++++++++++++++

Edit nekem is fáj vagyis szétszakad a hüvelyem :cry: jó tudni hogy vérezhetek is a seb miatt legalább nem ijedek meg annyira vagyis remélem :roll:
De jó dokid van felvilágosit mindenről :wink:
Örülök hogy Domi kezd rendbejönni :)

t katinka

Na bejelentkezek!

Tegnap írtam,de olyan ügyes voltam h kitöröltem :lol: :lol: :lol:

Minden ok felénk,ha lesz hír akkor jövök és hozom,szerintem épp reggeliznek Titokbabáék,vagy az ebédet készítik elő :lol: :lol:

Mi is megyyünk sétálni valahova a környékre,olyan szép időt mondanak!!!!

annus11

Úgy látszik ilyen nyilalós mindjárt szétszakadok érzéses éjjel volt. Nálunk is kellemetlenül telt!

Ráadásul Csani annyira sírt éjjel... de szerencsére hamar megnyugodott hoyg odafeküdtem mellé egy kis időre.... csak hát az meg nekem volt kellemetlen.

Na sebaj élvezzük a jó időt aztán majd meglátjuk a többit!

Szerintem cicusék már otthon vannak.... de ha valaki tud biztosat várjuk! :)

Jó főzőcskét, pakolászást, sétákat mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Szép jó reggelt!

Ma madarat lehetne fogatni velem: a tegnapi 1780 grammból mára 1870 gramm lett. :)
Igencsak összekapta magát, miután az apukája egy hét után megjegyezte, hogy "nagyobbra emlékeztem...". :)

Szóval remélem, hasonló lesz a folytatás.

:)

Titokbaba!
Három ujjnyival haza??? .
Szorítok Neked. :)
Én nem tudom, nálunk hogyan lesznek karácsonyi ajándékok.... de most őszintén: nem is érdekel.

Csak ügyesen mindenki. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok Lányok!

Még egyben! Tényleg létezik kapcsolat felvétel a babával és fejben dől el minden. Tegnap beleéltem egy kicsit magam, hogy megláthatjuk egymást, és olyan közelinek is tűnt a dolog, de miután hazaértem átgondoltam, amit a dokim mondott és való igaz, hogy a jövő héten sokkal biztonságosabb lenne neki megszületni a tüdeje miatt. Elkezdtem beszélgetni vele, és - most lehet, hogy hülyének fogtok nézni - olyan volt, mintha válaszolna nekem. Megbeszéltük, hogy a hétvégén pihiben vagyunk, és jövő héttől elindulhat. A beszélgetés és a fejben átállítás után fél órára a fájások elkezdtek ritkulni és el is tudtam aludni. Majd este 7 körül keltem fel, elmentünk a férjemmel egy társasos-kártyás kismamás házibuliba, éjjel 1-kor lefeküdtem - közben semmi fájás! - majd reggel úgy keltem, mintha nem lennék terhes. A nagyfiút a nagyszülők tegnap elvitték, így hozzá sem kellett felkelnem, és bírtam pihenni. Most valóban mosok, vasalok, rendezkedek, pakolászok. Kiraktam a télapós dekorációkat, reggelizünk. Se fájás, se fáradtság. Kíváncsi vagyok, hogy jövő héten beindul-e :D ?! Ha igen, akkor tényleg elkezdek hinni a tudatalattiban!

Edit:
Neked is tessék pihenni! Tényleg várjuk meg azt a 38 hetet!!! Örülök, hogy jobb már a helyzet nálatok, és Domi kezd kifelé jönni a betegségből! Vigyázz magadra a front miatt. Az uraddal pedig próbál meg beszélni. Nálunk nyáron volt ilyen helyzet, és majdnem addig húztam, hogy a végén költözök! Nem szabad hagyni elmérgesedni a dolgot. Beszéljetek Lehet, hogy ő is igényli ezt, csak nem tud belekezdeni. Szorítok!

Orsi:
Remélem a pizza finom volt :)! Nem is tudom mikor ettem utoljára... Hmm. Majd, ha megszülök, mert még mindig hányok, és a pizzát nem túl jó kihányni :lol:

Cedis:
Te is beszélgess, csak Te a babával :wink: , hogy maradjon még bent! Sajnálom, hogy fáj a gyomrod, és bár nem vigasz számodra, de bevallom, hányni sem jobb minden nap :lol: .

Annus:
Jó sétálást nektek!

Katinka és Bogi:
Nem szétszakadni!!!

Meleg front is megviselheti a kismamákat, úgyhogy csak bőven fenékkel, és pihi!!!

Ha van valami, akkor írok!

Addig is puszi, Kata

titokbaba

titokbaba!
megy a drukk!!! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Bocs, Csajok, csak dagad a mellem a büszkeségtől, ő az unokahúgom:

http://www.nana.hu/sztarok/portrek/elve ... 04307.html

(A Kiskegyedben jelent meg kedden, most végre megtaláltam a neten is)

Szép napot Mindenkinek! :)

Kép
orsolymors

Halihó! :)

Gyors leszek megint mert nincs sok időm. Takarítok. :)

Titokbaba!
Azért továbbra is mennek a drukkok ezerrel +++++ :) Nagyon szorítok nektek, hogy tényleg gyors és könnyü szülésed legyen. Ez a vásárlás dolog jó lehetett. :)

Cedis
! A dokid megindokolta, hogy mért nem ajánlja az oltást? Nekem ajánlja,de mivel 1-2 héten belül szülök..... :D ezért nem hiszem, hogy beadatom. Igazából nincs még itt a vírus,nincsenek betegek-ezért még fölöslegesnek tartom. Apának mondtam, hogy neki viszont be kellene oltatnia magát- ( rendőr-közlekedési helyszinelő) mert nem szeretném ha véletlenül hazahozna valami nyavalyát és elkapnánk tőle.

Katinkababa! Hajrá!!!!!!!!!!! Jól belehúztatok. :)

Nekem is elég sokat keményedik a hasam és eléggé vizesedek is. Most 1 hét alatt híztam 1-1,5 kilót és a 1/2 kilónál több hízás már víz. A vérnyomásomat mérem az hál isten jó,úgy hogy nem Toxémia.

Kép
bei

Orsi! Gratulálok az unokahúgodhoz. :)
bei

Sziasztok!

Nagyon gyors bekukk...

Cedis: privid van!!!!!

Titokbaba: nagyon jó duma, orvosi rendelvényre vásárlás, haláli, ezt én is előadom itthon!!!!!! Drukkolok nagyon !!!!!!!

Este jövök bővebben!!!!
Vendég

Orsi!
Büszke is lehetsz az unokahugodra!!!

Titokbaba!
Ez nem semmi!Én le mertem volna fogadni h ilyen nincs h csak úgy elmúlik egy ilyen régóta tartó fájás...hihetetlen vagy!!!

Kata!
jaj de jó!!!!Egyre ügyesebb eza pici fiú!!!Lehet h hamarabb is otthon lesztek!Remek hírek!
karácsonnyal ne foglalkozz,elég ajándék mindenkinek egy ilyen erős kisbaba :wink:

Nálunk Iza tegnap is éjfélkor feküdt le,de az apja maradt fenn vele.Én hajnali 3kor mentem be,szintén felsírt...szerencsére visszaaludt,nekem se esett jól a múltkor h oda kellett feküdnöm mellé....

És még 1 hetet ki kell bírni!Igaz hétfőtől az uram is ráér már,de most már nem adjuk 3 kiló alatt! :wink:

annus11

Sziasztoooooooooooooooook Csajok! :D

Csak gyorsan bekukkantok,mert lóg rajtunk a család... :) Ma jöhettünk csak haza,mert Zsófi tegnap reggelre besárgult. :( Össze is törtem rendesen,de a lényeg,h. újra itthon!!! :lol: Ígérem,mindent visszaolvasok és írok majd bővebben,addig is: nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és gratulákat+ az SMS-eket!!!!!!!!!!!!!!!!! Na meg természetesen Titokbabának és Annusnak,hogy hozták Nektek a híreket+ a fotó felrakást!!! :)
Sokat gondoltam ám Rátok,remélem mindannyian jól vagytok!!!
Zsófi egyébként nagyon nyugodt,rendkívül jó baba. Nagyon jó alvó is! :-) És én határtalanul SZERELMES vagyok belé!!!!!!!!!!!!
:oops: :lol:
Holnap próbálok jönni,addig is pár képet Zsófi babáról mindjárt teszek fel,de mennem kell szoptatni! Szerencsére tejcsi van bőven!!! :lol: :lol: :lol:

Puszilok mindenkit!!!

Cicus
cicus78

Nagyon-nagyon gratulálok és sok boldogságot.
:lol: :lol:
De jó hogy otthon is vagytok már :lol: sajnálom a sárgulást :cry: de az a lényeg hogy már jól vagytok :lol:
Olyan jó neked kicsit irigy is vagyok :oops:
A tejcsihez meg gratula és maradjon is :lol:

Kata ti is nagyon ügyesek vagytok :!: Gratulálok :lol:

Háát Titokbaba pedig megesküdtem volna hogy éjszaka babád lesz :) Ez tényleg hihetetlen :wink:

AZ a fránya fogacska kibujhatna már :evil: Annus szegénykéim :cry:

t katinka

És a képek:

Kép 1 naposan

Kép Apával
cicus78

cicus: :-) jó, hogy újra köztünk vagy!!!!!!!!! Szerencse, hogy hazajöhettetek, mi sárgaság miatt egy hétig húztuk bent! Nagyon várjuk a képeket!!!!Holnap gyere élménybeszámolóval!!!!

Orsi:
Gratula az unokahugihoz!!!!

Titokbaba: minden nap sokat gondolok rátok!!!! Tudd, hogy folyamatosan megy a drukk!!!!!!+++++++++++++

Kata: nagyon örülök!!!! Annusnak igaza van, a legszebb karácsonyi ajándékotok már meg van!!!!

Dobok föl mai képeket a g-mail-re!! de először megnézem Cicus fotóit!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kép Már itthon :-)

Kép Szerelmem

Kép Kisbabám :-)
cicus78

ZSÓFI GYÖNYÖRŰ!!!! GRATULÁLOK!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Cicus szépséges a kislányod :D
Milyen szép pofija van Istenem :D Gratulálok :lol: :lol:

t katinka

Cicus: Zsófi baba GYÖNYÖRŰ! El is hiszem, hogy szerelmes vagy belé. Hát még majd az apukája :D

Titokbaba: Mennek a drukkok a jövőheti szüléshez.

Katinkababa: Nagyon erős, stramm babátok van nem semmi, majdnem 1kg gyarapodás 1 nap alatt!

Menion: Neked is drukk a tejcsi fejéshez és sajnálom a kálváriádat!

Kismamik: vizesedés téma. Nekem nagyon dagadtak az ujjaim, már nem hajlanak.
Görcsök: Tegnap anyukámmal az Intersparban voltunk meg a városban a babának még pár dolgot shoppingolni. De 3x is begörcsöltem, olyan hasmenés szerűen. Nagyon megilyedtem. Aztán végre 20 h körül elmúlt.
Csütörtökön meg a koleganőim megjegyezték a munkahelyemen (behívtak népdaléneklő versenyre zsűritagnak), hogy Zsanikám úgy fel dagadva, hogy akár holnap is szülhetnél. Kértem még adjanak minimum 3 hetet. :)

Babó ma nem igen mocorgott, s furcsán helyezkedik el. Nagyon ferdén áll a hasam. Jobb oldalon kinyomja vmilyét, néha kaparássza a nunimat, meg egyszer-kétszer a mellem alatt is megnyom. Szerintetek baj, hogy ilyen ferdén fekszik? Remélem nincs baj.

Kép
Kép
zsanimanó

Sziasztok!

Cicus: Gratulálok! Gyönyörű Zsófi baba, nem is csoda, hogy szerelmes vagy belé :D
Olyan kíváncsi vagyok már én is Rékára, de neki még itt a helye a pocakomban.

Katinka: Ha így folytatja a fiatalúr a gyarapodást hamarosan mentek haza! Karácsonykor meg beteszitek a fa alá, nála szebb ajándékot elképzelni sem lehet!

Menion: Remélem minden rendben van veletek is, gondolok rátok.

Ma egész nap dolgoztam, szokásos, főzés, vasalás, stb. délután pedig a keresztlányomnak vettem karácsonyi ajándékot, nem keveset gyalogoltam.
Most már eléggé fáradt vagyok!

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
eper74

Sziasztok!

Jajj Cicus!!! Zsófi Baba NAgyon Gyönyörű!!!!!,Csoda szép kiscsaj!!! :) Gratulálok hozzá!!!!

Zsanimanó
! Amit írtál a babával kapcsolatban, nekem is ugyan ez van. Jobb oldalt nyomja állandóan ki valamijét.Lehet a popsiját a méret alapján.:),meg mell alatt is nyom néha, meg böködi a nunit. Úgy bele nyilal néha elég élesen. :shock:
És már nagyon sokat keményedik a hasam.
:?

Kép
bei

Mire jövök így este!!!!de szépséges Zsófi!!!!!!!Jaj nekem is kell egy ilyen!!!!Ja,lesz mindjárt,oké,akkor megvárom :lol: :lol: :lol:
Nagyon sok boldogságot hozzá!Igazi kis angyal!!!

Eper!
Lassan neked is lassítani kell!Hogy jössz így Nikit látogatni? :lol:

Zsani!
Igen,kell az a 3 hét!!!!Népdaléneklő meg megvár!Pihizz amennyit tudsz,és kitartás!!!

Szilvinek meg boldog névnapot!!!Remélem h hamarosan kapunk róluk is híreket!

annus11

Lányok látom beindult a babaeső. Cicus nagyon gratulálok a lányotokhoz. Nagyon szép kisbaba. És a büszke apuka. Most már minden nap kell hogy jöjjek, mert már nem tudom kinél hogy áll az ügy. Megkuksiztam a gmail képeket. Mindenki olyan csini és boldog kismaminak látszik.
Nálam vizesedés ezerrel, nem látszik a bokám sem. Az aranyerem kint van de rendesen. És a többiről nem is beszélve. Na félre a rizsa. Mindenki vigyázzon magára. Ki lesz a következő?????

Titokbaba mennek a drukkok. Gyors könnyű szülést kívánok nektek. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

Most csak arra van erőm hogy megírjam milyen csodaszép ZSÓFI!!!
Nagyon szép kisbaba! :)
Alig hiszem el hyog mindjárt megint nekem is lesz egy ilyen édes csöppségem!

Katinkababa ügyes a kisfiad! Már nincs messze az álomhatár! :D

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

csak gyorsan, mert...

Katinkababa: nem semmi kiskölyök, ennyit hízni 1 nap alatt :!: heuréka, mindjárt otthon lesztek, még jó hogy ilyen jó idő van, leszokhatsz a kabátfelvételről a szopizáshoz :lol: na szóval csak azt akartam mondani, hogy mire vége a novemberi tavasznak ti is otthon lesztek :wink:

Cicus: meseszép a kislányod, és milyen jó baba, hát...megérdemelted a dokis sztorid után. Még egyszer nagyon sok boldogságot az egész családnak, olyan szépek vagytok :lol: Cicusnak újabb kiscicája van!!!

Holnap remélem tudok hosszabban jönni, kicsit be vagyunk havazódva :(

cicóka

Na sehol egy baba?Éjjel is lesegettema telómat:))

Cicóka!
Mi az a sok havazódás felétek? :lol: Itt süt a nap :wink:

annus11

Hát ez a Zsófi baba csodaszép!
Mindenkinek szebbnél szebb babája lesz!Hetek kérdése.Én már nagyon várom!
Olyan kis nyugodt baba a Zsófi.Teljesen kiegyensúlyozott.
Remélem mindenkinek ilyen mázlija lesz a babájával és egyik sem lesz hasfájós!

Nálunk az éjszaka nyugodtan telt.Kezdem etetni a Domit normális kajákkal.Remélem meggyógyul.Vettem pelenkát tegnap de elég fura.A pampers-nek ez a fehér csomagolásút.2-5kg-ig.Nekem annyira vékonynak tünik.Olyan minta csak egy papírtörlő lenne összehajtogatva.Lehat,hogy letesztelem egy kis vízzel.Aztán veszek liberot.Az kicsit vastagabbnak tűnik.Bár a Dominál is akármilyen pelust használtunk mindig kifolyt valahol valami.

Babások!

Mi ma tapasztalat?

hadedit82

Sziasztok!

Cicus: gyönyörű kis tündér Zsófi baba és milyen csinos kis rucijai vannak! :)

Szuper, hogy tejcsi is van, és még nyugodt baba is.

Katinka: jól belendült Balázs, így aztán hamar otthon lesztek!

Én is találtam még plussz munkát magamnak, kitaláltam, hogy a kanapé huzata rég volt mosva, így férjemmel lehúzattam, meg a díszpárnákról, és mindent kimostam.
Ma nekem is van egy csomó vasalni valóm, nem a kedvenc elfoglaltságom.

Este Balázzsal cirkuszban voltunk, nagyon élvezte, de hogy ez micsoda pénzrablás, már a belépő sem olcsó, de ott ugye csábítják a gyerekeket vattacukorral, pattogatott kukoricával, játékokkal, és minden horribilis áron van.

Titokbaba: hogy telt az éjszaka?

Kép
cedis

Cicus....nagyon szép kislány Zsófi!!!Igazán büszkék lehettek rá, el is hiszem hogy nagy a szerelem.Örülök hogy jó, és kiegyensúlyozott baba! :D :D :D

Mi jól vagyunk, holnap már NST!!! :shock: :D Rohan az idő!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Cicus!
Gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz! A Zsófid nagyon kis formás, csinos kiscsaj! Sok örömöt és boldogságot hozzá!!!!

Titokbaba!
Mizujs? Még mindig otthon vagytok?

Mi voltunk pénteken UH-on, a méretei rendben vannak:
2281g
BPD: 83,3mm
OFD: 108.3mm
HC: 304,45mm
APD: 98.88mm

Áramlás, lepény érettség, magzatvíz ok.
Viszont amitől féltem, sajnos beigazolódott. Az én magas pulzusom bizony a kis cicókára is hatással van. :(
180-190/min volt neki, többször is megnézte a dokim.
Úgyhogy holnap délelőtt be kell mennem a kórházba, még 1x megnézi a kis szívverését és ha akkor is magas lesz, akkor fel kell mennünk Pestre egy szakemberhez...:(
Egyelőre nem szeretnék gondolkozni semmin, ami ezzel kapcsolatos, nehogy még rosszabbat tegyek vele. Majd meglátjuk mi lesz holnap. Addig is szurkoljatok!

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Béenn: neked mennyire magas a pulzusod? Nekem is van, hogy 100-110, de a dokim erre azt mondta, hogy normális, mert meg van ilyenkor a szív terhelve. Szép méretei vannak a te Zsófidnak is!

Szerintem minden rendben lesz, és okos vagy, hogy fölöslegesen nem stresszeled magad.

Vasalással most lettem kész, apa és Bazsi alszanak, én meg olvasgatom kicsit a szoptatós könyvemet, hátha okosabb leszek tőle. Ma volt egy csepp előtejem, remélem ez jó jel. :D

Többiek merrefelé?
Mindenki kirándul a szép időt kihasználva?

Kép
cedis

Cedis!
100-110 sem jó a nőgyógyászom szerint (a háziorvos szerint belefér). Nekem reggelente van, hogy 120 körülire is felugrik. De igazából nem is az a baj, hogy nekem az hanem, hogy Neki is! :cry:
Én 10 évig küzdöttem az alapból magas pulzusommal, gyógyszert is szedtem (béta-blokkolókat), amit sikerült letennem életmód váltással.

De úgy néz ki a szervezetem nem felejtett és ez rányomja a bélyegét a terhességemre...csak Zsófit hagyná ki a dologból...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Béenn gratulálok Zsófihoz szép méretek :lol: A sulyát tudod :?:
Drukkolok nektek hogy ne legyen gond :!: :!:
És nagyon ügyes vagy hogy nem paráztatod magad :wink: biztos minden rendben van :wink:

Titokbaba mizu :?: nagyon sokatt gondolok rád rátok mi lehet veletek :?:

Cicus ti hogy vagytok?

Holnap megyek védőnőhöz csütörtökön meg NST.

t katinka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: