Mikegirl, sajnálom a rossz napot. Apa biztos nagyon beteg, nem hiszem el, h nem tudod átérezni a gyötrelmes fájdalmat. Többnyire nekem is ez a problémám, egyszerűen nem tudok átszellemülni a Férjem első hapcija után, h Ő már bizony beteg.
Javaslom mossunk, én már be is raktam egy adagot!
Vörösmaccs, lehet hamarosan találkozunk… de erről majd lejjebb még mesélek! Köszi az infókat!!
Rodi, Szisszka Nektek is jobbulást kívánok!!!
Lányok a börzén mi is ott leszünk, az h összefutunk e sanszos, bár én tavaly fél órát bóklásztam és a fenti nyilak alapján próbáltam tájékozódni, de még így sem találtam meg a családom.
Eta, nagyon sok babakocsi volt tavaly és igazán jók! És mivel ez már az őszi-téli börze inkább a téliesített babakocsik voltak többségben.
Tapasztalt és jól tájékozott Anyukák, eszembe ötlött, h én még nem vettem semmi pipere cuccot a kölök tisztántartásához. Tudom, h sok mindent felír majd a doki, de azon kívül mi fog kelleni és abból milyen, mert bizti kell, popsitörlő, meg fülpiszka, vatta, de abból milyen pamacs, vagy korong, olló vagy csipi, hajkefe… és nekem kb ennyi is a tippem, mi kell még??? Kösziii
Na és akkor rólunk egy kicsit, Dokinál minden rendben volt, Boldi totál háttal, ismét fejvégben. Most 2080 g a méretei alapján most pont akkora amekkorának kell lennie, bár megjegyezte, h nem kis méretekkel bír.
Ami viszont meglepett, h a Dokim felajánlotta, h ha szeretném befektet a kórházba, én mondtam, h nagyon köszönöm, már a gesztus is kedves és megnyugtat, de van nekem dolgom bőven. De csak nem hagyta annyiban, annyiszor tért vissza rá, h a végére már kezdtem kicsit megijedni. Fizikai probléma nincs, méhszáj ugyan elég puha, de zárt! Viszont nagyon félti a lelkem. Ez nagyon kedves viszont iszonyat nagy döntés elé állított, mert ha úgy döntök nem élek a lehetősséggel és történik vmi, h bocsátom meg magamnak??? Azt mondta, h két hét múlva, tehát a 34. héten már menjek CTG-re és addig döntsük el mit szeretnénk, azt mondta a kórházban, biztos, h heti 2x csinálna CTG-t, a heti 1-gyel szemben. Nem tudom, h döntsek???
Na belőlem ennyi… Jók legyetek, puszii