A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sarkantyúka!

Szerintem ne pánikolj! :D
Második gyereknél egészen másként néz ki belül a cucc mint az elsőnél. Valószínű a méhnyak azért nem olyan hosszú, mert már szültél egyszer. Én úgy tudom, hogy második babának a valamilyen szintű kinyílás sem jelent gondot. Ne pakolj téglát, ne ásd fel a kertet és ne ugrálj ugróasztalon, akkor nem lesz gond. :) Pihizz amennyit csak tudsz, de ez ránk is "első babásokra" is vonatkozik. :)

Eszike!

Kíváncsi vagyok én is az övlehúzó gyakorlati működésére.
Megmondom az őszintét, én sajnálok rá ennyi lét, pláne hogy tök kis egyszerű cuccnak tűnik. Lehet hogy házilag is meg lehetne csinálni... :idea:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Eszike!

Mondd el légyszi hogy hogy működik!!!
Van az a nagy párna-féle az ülésen, arra ülsz rá és az öv alsó részét meg bepatentolod a lábad közt (bocs! :lol:) levő kis izébe? Az tartja meg az övet hogy ne csússzon fel?

Köszi!

Monee

monee85

Monee! Igen így működik pontosan. Abba a patentos fekete részbe kell belerakni az öv alsó részét, ami pont a pocaknál lenne, így meg bekerül a lábak közé. Semmi extra. Szerintem is házilag megoldható ez valahogy!
De én úgy érzetem szükségem van rá, és nagyon nincs időm azon agyalni, hogy ezt hogyan tudnám máshogy megoldani....
Orvosra nem költök (egyelőre), így megengedhettem magamnak ezt a luxust, ráadásul eredetileg ajándéknak indult....
Vendég

Eszike, köszi!!! :lol:

Starlark, mondtam, hogy megegyezünk! Ugyanilyet, ugyanezen az áron néztem ki a Vaterán, meg is szereztem így ez lehet a Tiéd!!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyookáé az elsöbbség természetesen! Várom a reakciót!

Részemről nem probléma a postázás. A cég megoldja!
Vendég

Eszike, köszönöm szépen, de mivel Starlarkot is érdekli, vigye el ő így mindketten jól járunk, mindkettőnknek lesz övlehúzója! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, ezt az övlehúzót csak dícsérni tudom!!!!!!!Aki vezet, annak kellene, jól védi a hasat és mégis biztonságban leszel!!!!!!A világ legjobb találmánya....
Vendég

Monee, én úgy gondolom hogy a baba biztonsága ennyit megér, novemberben pedig úgyis továbbadom! :wink: Láttam házilag összerakottat is, hát...

Kép

Kép
anyoooka

a.am,
köszi az aggódást! :) Cuki a pocak!!!

OOOOlyan jó nektek, akik már túl vagytok a félidőn! :D

luca,
jaj nagyon sajnálom, hogy megint rádhozzák a frászt! Pihenj sokat!!! És csak a jóra gondolj. A pozitív gondolkodás egyszer már meghozta az eredményét!

monee,
húúúú, most irigykedek ám rád! Én még 2 hónapot ígértem idebent. ( júni közepe ) de szerintem leredukálom május végére.
Május 05-én jön a helyemre az ember, őt még nekem kell betanítani.
Az új kecóban meg se TV se net... úgyhogy egyenlőre nem sajnálom, hogy nem fekszem otthon.

szeder, eszi
nem akarok felvágni... hehe :D de én úgy alszom mint még életemben soha. Napi 10 órát simán, mint a bunda :) ! Csak már most a gyerkőchöz alkalmazkodom. Este korán kidőlök, viszont max 8-kor már kelek.

Szénsavas... hm.. szerencsére én mindig is utáltam. Most sem vonz.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lafim, köszi!!!!! Délután válaszolok a mailedre! :wink: :)

Kép

Kép
anyoooka

én a kezdetek óta használom az övlehúzót. Naaagyon hasznos.
A véddelmen kívül van még egy hatalmas előnye!!! - nem kell annyit pisilned útközben! :D :D Úgyanis így a hugyhólyagodat sem nyomja!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Oké, Anyooka, köszi, nagyon rendes vagy.
Starlak várom a válaszod!
És bocsi csajok, nem akartam a társalgógól Vaterát csinálni, csak pont felhoztátok az övlehúzó témát, és gondoltam megemlítem hogy jártam, és ha valakit érdekel, legalább segítek neki is, és magamnak is.
Vendég

Csajok! Gondolom Ti is iwiweztek? Mi lenne, hogy létrehoznánk egy "oldalt" ahol a mi kis csapatunk tagjai lennének a tagok? Így jobban megismerhetnénk egymást, látnánk képeket, stb?
Vagy rossz ötlet?
Vendég

Eszike!
jó ötlet. támogatom.. :)
ha a többiek is, akkor intézd a mi kis oldalunkat :) meg is vagy bízva a feladattal
:lol:

szeder74

Eszike: továbbra is érdekel igen :)
Küldök egy újabb pü-t:)

Kép

Kép
starlark

Szeder, oké!
Ha a többiek is benne vannak, akkor kell igényelnem egy meghívót. Vagy ha valakinek van szabad meghívója jelenleg, akkor szóljon, és akkor gyorsabban megvan az oldal.
Úgy gondoltam, hogy ez egy zárt csoport lenne, és csak azt engednénk be, akik Minyu táblázatában szerepelnek, vagy szerepelni fognak!
Hm?
Úgyhogy majd Minyutól fogok kérni egy táblit ha ez beindul, és a többiek is támogatják!
Vendég

Eszike!

Jó ötlet az iwiw-es gondolat, és támogatom, én Gőz Gáborné néven futok. Ti?
Bejelölnék mindenkit..... :D

Kép
Kép
petra1980

eszike,
tök jó ötlet az iwiw-es oldal!! :D

ronival mi van? Ezer éve nem láttam itt. Remélem nincs semmi baja

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Én is megtaláltam álmaim babkocsiját! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

és ilyen picire össze lehet csukni.
:D
Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Eszike!
A meghívóm még 2 napig használható fel. Felajánlhatom?

Kép
Kép
konan

honey:ára?
és hol találtad?
nagyon klassz, de ez tutti a 150-200e kategória.

Kép
winona

honey: a színe is álom!!

Kép
winona

Konan! Igen, akkor igénybe venném, mert mire én kapnék egy meghívót, addigra lehet "megszülünk". :lol:
Mindjárt nyitok egy e-mail címet, és arra küldheted a meghívót!
Rögtön megírom mi lesz az.
Hali
Vendég

Konan! Jöhet a meghívó. E-mail cím: 2008szeptember@gmail.com

Minyu! Át tudnál nekem küldeni egy táblázatot, hogy lássam a tagokat?

Többiek: aki még nem iratkozott fel a táblázatunkba, az kérje meg Minyut, és iratkozzon fel.

Ha megvan az Iwiw-es oldalunk/névjegyünk, akkor megírom a nevünket (ötleteket várok!), és mindenki jelölgethet.
Csak azt jelölöm vissza, aki a tábliban is szerepel, idegenek kizárva. Ok?
Vendég

Minyu, a tábli jöhet a fenti e-mail címre ha lehetséges. Hogy tudjam nyomtatni!
Köszi
Vendég

Honey! Nagyon tuti ez a kocsi!
Vendég

Sziasztok!

Csak most értem haza. Még nem olvastam vissza csak Lucát! NAGYON sajnálom,hogy ennyit kell szenvedned :cry: :cry: :cry:
Várunk a továűbbi fejleményekkel!

Szóval mostmár én is tudom, hogy ki lapul a pocimban. Az összes kalkulátor és jóslat ellenére KISFIUNK lesz!!!! :lol: :lol: :D :D :lol:
Az apukája és még 3 felmenője után Gyula lesz.
Rakok fel képet. Még délután megírom az eredményeket is!
Addigs minden jót! Kép

Kép
Kép
a.m.

Eszike!
Bocsi, de közben lecsapott rám a főnököm! :?
Elküldtem a meghívót. Várom, hogy megírd a nevünket és ott is körülnézzek!
Előre is köszi!

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan

A.m!
Gratulálok a Kicsi Gyulácskához! :D :D :D Nagyon ari! És jó a korábbi pocakfotó is! Kiváncsian várom a méreteket.

Kép
Kép
konan

a.m! Gratulálok a kisfiadhoz.
Ha fiam lesz, nekem is Gyulám lesz! Szintén a családi hagyományok szerint.
De kislányt szeretnék.
Várjuk a méreteket!
Vendég

A.m!

Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
petra1980

Szeptemberi babavárók 2008 Babanet-Társalgó ez lett a nevünk. Jelölgessetek!
Vendég

Luca, nem lesz baj, csak nagy pihenések ,és nyugalom kell hogy körülvegyen. Bízom benne ,hogy így van.Kitartás....

Nektek is olyan rendesen beindult a hasnövekedés?Én csak attól tartok mi lesz nyáron a hőségriadóban.....
UH-on volt egy csaj 20 hetes nem láccott a pocija ,arra gondoltam ha összegyúrnának kettőnket épp jó lenne, ő ugyis azér kesergett nem hiszik el hogy terhes...
Látom beindult a kellékvásárlás/kocsik,stb/ jó érzés lehet ha már megvan...
vezetéshez én a biztonsági övet jól kihúzom és ruhaszárító csipesszel megcsiptetem az eredendő ponton..ez igy tág, ,nem szorít persze ha gond van lehet kiröpülök és csak a rendőrtől óv meg egyenlőre....
Titeket ha rázós úton utaztok nem zavar a zötykölődés? nem keményedtek be tőle?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Elindult az Iwiw-es oldal, bár úgy látom nem lehet rákeresni így, hogy Szeptemberi babavárók! Pedig ez a nevünk.
Bocsika, most kicsit le kell lépnem, mert ma még semmit nem dolgoztam szinte. Később még ránézek mi lehet a gond!
Petra megjelöltelek!
Vendég

A.m. gratulálok a kicsi fiúhoz! :lol: nagyon jó a kép is!

Eszike, semmi gond nincs szerintem, ezt csinálja az iwiw az újakkal, múltkor egyik szomszédasszonyommal játszottuk el ugyanezt. Én nem tudtam rákeresni, csak ő tudott engem bejelölni :? Pár napig/hétig tart ez az állapot :roll: Priviben írom a nevemet hogy be tudj jelölni! :wink:

Judit, én most nem látom hogy annyire megindult volna a pocakom, de holnap reggel lefényképeztetem Apával!
Engem most már nem zavar annyira a zötykölődés, első 12 hétben volt nagyon rossz, akkor minden bajom volt tőle - lehet hogy pszichésen?! :shock:

Petra, bejelöllek a wiwen! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Egyelőre az IWIW várost Dunakeszin hagytam. Szerintetek milyen város legyen? Nekem tökmindegy!

Már 4-en vagyunk, gyertek-gyertek kicsinyeim!
Vendég

Kicsi Lányok!

Most már csak bekövetkezett, hogy az ismerősök és kollégák - persze nem a közeliek - nem szemlesütve mennek el mellettem, hanem már rá mernek kérdezni, hogy mikorra várom a babát. Gondolom eddig vacilláltak, hogy nem csak meghíztam-e, és akkor olyan kellemetlen ezt szóbahozni. De most már ez az időszak elmúlt! :D Egyértelműen látszik, hogy babát várok! És ez olyan jóóóó! (Még ha mellette kegyetlenül hízom is! :oops: ) Ugye már mindannyiótokkal így van ez?

Kép
Kép
konan

Eszike!
Szerintem nyugodtan lehet Budapest. Persze ha a többiek is úgy gondolják. A legtöbben úgyis ott szülnek/szülünk! (Dunakeszin pedig egyelőre csak én vagyok :wink: Bár most nézem, hogy itt a babaneten a tartózkodási helyem még mindig Bp.)

Kép
Kép
konan

Sziasztok,

én sem tudtam rákeresni iwiw-en, de petra ismerősei között megtaláltam.

KépKép
druska

Konan!

Nekem péntekről hétfőre nőtt meg nagyon a hasam. De komolyan mondom!!! :lol: Szép dinnyém van már. :lol:
Rajtam is látszik szerintem már hogy nem csak a sonka volt húsvétkor a sok és ennek örülök. A kabátot is kigombolom amikor lehet, hogy mindenki lássa hogy itten bizony fennforgás van. :D

Eszike!

Otthonról megy majd a jelölés. A munkahelyen sajnos tiltott az iwiw. :D

Judit!

Ha nagy a zötyi, mindig szólok a babának hogy kapaszkodjon és a kezemmel lefogom a hasam, mert különben olyan érzés, hogy mindjárt leesik. :D

A.m.!

Hurrá, gratula a kicsi Gyulához! :D Akkor Te is kapsz kéket Minyu táblijában. :lol:

Honey!

Hyper a járgány! :D Meg is fogjátok venni?

Munka:
Az van, hogy a héten holnap, meg csütörtökön még jövök, hétfőtől meg TP. Remélem a házidokim ki tud írni egy kis náthával néhány napra, mert nődokihoz csak pénteken mennék. A hosszú táppénzre az ajánlást meg ugye a nődoki adja ki... Szóval nekem vége.
A helyettesítésre nem töri nagyon össze magát a cég, uh. én sem töröm miatta magam össze. Ha lesz rá ember, lesz rá, ha nem, akkor nekem úgy is jó. Azokat sajnálom kicsit, akik tőlem remélnek segítséget a problémájuk megoldásához. :?
Lehet hogy az lesz, hogy két hetente 2 napot, vagy hetente 1 napot bejövök kicsit tartani a "szintet", úgyis meg kell szakítanom a táppénzem rendszeresen, egyéb dolgok miatt... Valszeg ez lesz a megoldás... de nem tudom még.

Monee

Monee

monee85

monee

probald meg a www.iwiw.net-et. Nalunk is tiltva van az iwiw - de csak azt hiszik! hehehe

Az www.iwiw.hu tenlyeg nem jon be, de az www.iwiw.net ua es az mukodik!

Adri

KépKép
druska

Druska! Te kis huncut.....! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Én is megjelöltem!
F.B. :wink:
Vendég

Monee :)
Engem csütörtöktöl irt ki a háziorvos, de nögyógyászhoz csak hétfön du tudtam menni és a "kiirós" papirt csak kedd reggel vittem a háziorvosnak. Kérdezd meg elöször, hogy jó-e, ha utólag viszed.

iwiwen én is jelöltem.

Kép
Kép
Kép
minyu

Gwini!
Merre vagy? Hiányollak nagyon! Ugye nincs semmi baj? Légyszi jelentkezz!

Nekem vége a munkaidőnek úgyhogy húzok haza. Holnap jövök.

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan

Minyu, köszi a táblit, már pipálgatok! Elég sokan vagyunk a táblázatban. Egyelőre sikerült kimazsoláznom ki kicsoda (már azok közül, akik nem írták oda iwiwre a becenevüket.

Monee! Hát ez gyors volt... nem gondoltad volna, hogy hétfőtől NO meló?
Én is ilyen gyorsan és egyszerűen szeretnék egyik-napról a másikra lelécelni.

Minyu! Téged is végleg kiírtak?

Irigyellek benneteket egy részről, meg nem is.
Én például ma "dolgozom", de a 8 órából munkával elöltött időm ma kb. 1 óra volt. (remélem a főnökeim nem olvassák ezt)

Pocakos képeket régen raktatok fel. A.m kivételével.

Nekem ugyanakkora, mint múlt héten, semmi változás. Vagy csak én nem látom?
Vendég

wiona,
a kocsi 100 mózessel meg sport résszel + hozzá 26 a hordozó ami rácsatolható a vázra. nagyon kafa szinekben van. :D Amúgy a neten találtam, de tök véletlen a Brendonban is rábukkantam.
Tudom, hogy nem olcsó, de sajnos nekünk a babakocsik 70%-a kiesik a magasságunk miatt. Alig van olyan kocsi, aminek igazán hosszúra lehetne állítani a tolókarját. A férjem közel 2m én 180 cm vagyok.
A hagyományos kocsiknak folyton lerugtuk a kerekét tologatás közben, amikor kipróbáltuk az üzletben. :? :)

Petra milyen petra? Csak mert én is szeretnék iwiw-en jelölni, de nem találom

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: