Konan!
Nekem péntekről hétfőre nőtt meg nagyon a hasam. De komolyan mondom!!!

Szép dinnyém van már.
Rajtam is látszik szerintem már hogy nem csak a sonka volt húsvétkor a sok és ennek örülök. A kabátot is kigombolom amikor lehet, hogy mindenki lássa hogy itten bizony fennforgás van.
Eszike!
Otthonról megy majd a jelölés. A munkahelyen sajnos tiltott az iwiw.
Judit!
Ha nagy a zötyi, mindig szólok a babának hogy kapaszkodjon és a kezemmel lefogom a hasam, mert különben olyan érzés, hogy mindjárt leesik.
A.m.!
Hurrá, gratula a kicsi Gyulához!

Akkor Te is kapsz kéket Minyu táblijában.
Honey!
Hyper a járgány!

Meg is fogjátok venni?
Munka:
Az van, hogy a héten holnap, meg csütörtökön még jövök, hétfőtől meg TP. Remélem a házidokim ki tud írni egy kis náthával néhány napra, mert nődokihoz csak pénteken mennék. A hosszú táppénzre az ajánlást meg ugye a nődoki adja ki... Szóval nekem vége.
A helyettesítésre nem töri nagyon össze magát a cég, uh. én sem töröm miatta magam össze. Ha lesz rá ember, lesz rá, ha nem, akkor nekem úgy is jó. Azokat sajnálom kicsit, akik tőlem remélnek segítséget a problémájuk megoldásához.
Lehet hogy az lesz, hogy két hetente 2 napot, vagy hetente 1 napot bejövök kicsit tartani a "szintet", úgyis meg kell szakítanom a táppénzem rendszeresen, egyéb dolgok miatt... Valszeg ez lesz a megoldás... de nem tudom még.
Monee