Lola!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult az életetek

. Én egyszerűen nem tudom ezt az egészet felfogni

. Még HA te lennél is a világ legrosszabb felesége, és egy élhetetlen hárpia...stb. a gyerekeknek akkor is ő az apjuk, és szükségük van egymásra! Nem értem, hogy képes élni nélkülük

.
Az én férjemnek is vannak persze hibái, de ebben az egyben biztos lehetek, hogy ha mi külön is mennénk, a gyerekéről/gyerekeiről soha nem mondana le! Sőt vlsz. nekünk azon lenne a vita, hogy ő akarná nevelni, és hozzáteszem joggal, mert ő most is "teljes értékű" szülő. (Persze én nem hagynám itt neki a kölyköket

, de biztos nem állnék a kapcsolatuk útjába, sőt! Mert nekem a szüleim ezt nagyon elcseszték, és én ezt nem tenném sose a sajátjaimmal, mert akármilyen faszfej is lehetne az apjuk, nekik akkor is ő a világ egyik fele

)
Tudom, hogy más apukák naponta csak pár órát látják a gyereküket, meg hétvégén, de attól még lehetnek tökéletes apák!
A te párod már korábban se vette ki a részét, vagy csak most lett ilyen pálfordulás?
Kispocok!
Ha vettél be Augmentint, akkor most már szedned kell, legalább 5 napig!!! Antibiotikumot nem szabad csak úgy bakapkodni, ejnye

. Az eleve csak 2-3 nap után hat, de ha meg csak 1-2-t veszel be, még rosszabat tesz, szóval ha doki írta föl, akkor most már szedd be!!!
Amúgy terhesen miért ír duot?
A baba miatt ne aggódj, mások a hormonok miatt hánynak/fosnak végig, mégsem érez a baba semmit belőle

. Ez neked sz@r, neki viszont csak több dolby a pocakban

.
Én olyan sz@rul vagyok, hogy elképesztő

. Min. 2*, de inkább 3* hányok átlagban egy nap, annyi erőm van, mint egy 85 évesnek, és olyan tompa vagyok, mint Mr. Bean

.
Botonddal közel sem voltam ilyen cudarul, az tuti!!!
De legalább nem kell dolgoznom

.
És ki a dadus? Honnan szereztétek? Nimród simán elvan vele?
Jaj, én úgy félnék idegenre hagyni. Mondjuk apa nem is engedné, ő ebben nagyon zizi, de tudom, hogy mi vagyunk hülyék

.
Boo!
Én Oscillo..-t szedek

.
Barátnőmék Petrája 7 hósan állt fel (láttam!), és 9,5 hónaposan elindult

. Sztem mondjuk ez nem feltétlenül jó

. Ricsi is 9 hónaposan ment, és brutál módon hadart kicsinek, de még most is nagyon gyorsan beszél (csak én már megszoktam, sőt felvettem a tempót

).
Ráadásul Petra még mindig dagi (12 hós, 12kiló, és ugye lány), és nem tudom, hogy ettől-e, de fullra o-lába van

. Egy az egyben úgy megy, mint egy kis ewok maci (vagy a törpe emberkék). Amúgy nagyon vicces, de biztos nem jó

.