menion lényeg hogy a tej "sínen" van, a lányka erős, te meg ne idegeskedj semmiért és mindjárt jöhettek is haza!
Béen hatalmas a pocakod.... most tettem fel én is egy tegnapit,d e közel sem akkora mint a tied!
cicóka grat
Segítség! Nálam jön anyum, ezen kívül a párom a segítség! Más nem kell. Anyum rengeteget segített Csaninál, főzött mosott, és engem is ellátott (én nagyon szarul voltam császár után... magamat sem tudtam volna anyu nélkül ellátni, ez nem átlagos azt mondják, de én 2 hétig olyan nehezen mozogtam hogy .... kicsit félek is tőle most is!).
És ami a legfontosabb nem a gyerek dolgaiban oktatott ki hanem hagyta hogy mi csiszolódjunk ő meg minden mást elvégzett. Az igazi segítség ilyen! Aki csak belepofázni jön a dolgokba meg kivenni a kezedből a gyereket az inkább ne jöjjön!
annus hogy álltok a fogakkal, hányadik jön? Szegény kis Iza!
Nálunk most nyugi van kijött a 16. fog! állítólag a hiányzó 4 csak 2 éves kora körül bújik majd ki! Mire abbahagyja a fogzást kezdi Szabina.... szép kis váltás lesz!)
/Amúgy ti borostyánlánc??? Csaninak van nekünk bejött, amióta az van az éjjelek fogzáskor is egész elviselhetőek voltak max 2 keléssel, előtte meg huuuhhhh.... szóval ha esetleg nincs én ajánlom/
Azt mondják a második babák nagyobbak mint az első! Látom páran így is érzitek.... én nagyon nem! Tuti kisebb lesz lány is, meg Csani mégis csak 4120gr látta meg a világot, és a pocim is jóval nagyobb volt és nehezebben is viseltem már a végét!

[/url]

[/url

[/