A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok!

menion lényeg hogy a tej "sínen" van, a lányka erős, te meg ne idegeskedj semmiért és mindjárt jöhettek is haza! :D

Béen hatalmas a pocakod.... most tettem fel én is egy tegnapit,d e közel sem akkora mint a tied!

cicóka grat

Segítség! Nálam jön anyum, ezen kívül a párom a segítség! Más nem kell. Anyum rengeteget segített Csaninál, főzött mosott, és engem is ellátott (én nagyon szarul voltam császár után... magamat sem tudtam volna anyu nélkül ellátni, ez nem átlagos azt mondják, de én 2 hétig olyan nehezen mozogtam hogy .... kicsit félek is tőle most is!).
És ami a legfontosabb nem a gyerek dolgaiban oktatott ki hanem hagyta hogy mi csiszolódjunk ő meg minden mást elvégzett. Az igazi segítség ilyen! Aki csak belepofázni jön a dolgokba meg kivenni a kezedből a gyereket az inkább ne jöjjön!

annus hogy álltok a fogakkal, hányadik jön? Szegény kis Iza!
Nálunk most nyugi van kijött a 16. fog! állítólag a hiányzó 4 csak 2 éves kora körül bújik majd ki! Mire abbahagyja a fogzást kezdi Szabina.... szép kis váltás lesz!) :)
/Amúgy ti borostyánlánc??? Csaninak van nekünk bejött, amióta az van az éjjelek fogzáskor is egész elviselhetőek voltak max 2 keléssel, előtte meg huuuhhhh.... szóval ha esetleg nincs én ajánlom/

Azt mondják a második babák nagyobbak mint az első! Látom páran így is érzitek.... én nagyon nem! Tuti kisebb lesz lány is, meg Csani mégis csak 4120gr látta meg a világot, és a pocim is jóval nagyobb volt és nehezebben is viseltem már a végét!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na én is teszek pocakfotót,meg meglesema képeket!

Izának még csak 8 foga van....az egyetlen amit nem próbáltunk az a borostyánlánc...nagyon gondolkozom rajta amúgy!

annus11

Béeen: tényleg szép nagy pocid van, megkuksiztam :lol: nem semmi

A többiek is nagyon szépek!!!!

Annus: hát Barni megint nagyon inaktív, a hétfő esti nagy ficánkolás után tegnap csendesebb, ma meg még inkább. Biztos a fekvése sem kedvez a nagy mozgásokhoz, de agyon tudom magam idegesíteni ezen. :roll:
Izusnak mielőbbi fogkibújást!!!

cicóka

annus: én nem értek hozzá, de az alsó görbe nem mutat fájásokat? Olyan fönt van!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Megszületett a barátnőm kisfia!!!! :D :D :D
Igaz császárral, mert belekakilt a magzatvízbe..

Bogi, Cicóka!
Köszi, egybehangzóan mindenki ezt mondja! :D
Pont akkora mint a barátnőmnek volt(már csak volt, de furi), pedig ő 4 héttel előrébb járt. Persze ez semmit nem jelent, alkat kérdése.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Menion szegénykém de a lényeg hogy tudod adni a tejcsit meg ilyen erős Anna baba.továbbra is nagyon drukkolunk nektek++++++++++ :wink:

Bogi én is érzem hogy nagyobb lesz Kincső mint Kinga volt.

Segitség nekem is jönnek a szüleim anyum mindenben segit és a legfontosabb hogy ő sem okoskodik bele hannem tényleg segit.
Viszont anyós jaj már félek előrre Kingával is mindig jött ellenőrizni beleeokoskodott mindenbe.de most nem fogok stresszelni emiatt. :roll:

Cicóka nalunk sincs nagy aktivitás a pociba inkább fészkelődős olyan hogy "nem féééééééérek mán"kinyomja az oldalam. :roll:

Na megyek képeket nézni.

t katinka

Húúúúúú lányok micsoda pocik :wink: :lol: hatalmasak :lol:Mindenkié nagyon szép!

Lkata nálunk is Kingánál gripe water vált be pocifájás ellen.

t katinka

Annus, super!!!! Az én kisfiam is nagyon aktív, főleg este és reggel, napközben csak párszor érezteti, hogy itt vagyok.

Bei: OK, akkor időben érkezzen!!!!

Hát, kövezzetek meg, de én pl nem is akarok szoptatni, szóval biztosan lesz nekem is harcom a nővérekkel.....

Edit: férjem itthon lesz két hétig, anyukám a szomszéd házban lakik, ő is azt mondta, hogy itthon lesz ha kell, de bármikor szólok jön. Ebből a szempontból szerencse, másból nem mindig......
Vendég

El kell mesélnem lányok, hogy jártam.

A teszveszen vettünk egy kiságyat, hogy anyuhoz is tegyünk egyet, ha ő vigyázna rá stb. stb. a képen elég jó állapotúnak tűnt, nem is volt feltüntetve, hogy lenne valami gond vele, apa elment érte, hazahozta és csak írni tudtam, az, hogy még kakis is, az mellékes, de az állapota, hát szerintem dolgoztak a képen rendesen, hogy ilyen állapotban lehessen fotózni, mert katasztrofális.... mondtam is apának vigye le a pincébe, csapja szét és tüzeljük el, másra nem jó..... én barom, pedig nem is adták hej, de kedvező áron.
Pénteken veszek inkább egy vadonat újat, de én még egyszer nem fogok teszveszelni az tuti és használt dolgot sem venni.
Vendég

Kriszta!

Hát én se értek hozzá,de inkább azt mondanám h készül a méhem is :wink:

Sannah!
Mért nem akarsz szoptatni?Bocs az "intim" kérdésért :wink: Az tök jó dolog pedig!

annus11

Annus: készül a méhed is?!!!! ez aranyos :-)

Sannah: bennem is fölmerült Annus intim kérdése! Miért nem akarsz? Szerintem is tök jó dolog és a kényelmi szempont sem utolsó, hiszen mindig készen kéznél a kaja!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Sajnos nem tudom naprakészen követni az eseményeket. Sebaj, majd ha otthon leszek megint. Addig is elnézést.

Láttam téma volt a méhösszehúzó. Hát nekem nem volt kellemes érzés, de túlélhető. A legjobb az volt, amikor beadták, majd közölték, hogy pakoljak össze, mert lentebb költöztetnek egy szinttel...

Nyákdugó: nekem a szülőszobán ment el, kvázi kimosta a magzatvíz. Zuhanyozás után kicsusszant és a földön landolt. Bocsi a kifejezésért - barna trutyi.

Ma kisBogár elérte a születési súlyát és megkapta a BCG oltást. Szépen eszik, alszik és nő. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Kata!
Drukkolok h minél előbb otthon legyetek!Te benn vagy még?vagy bejársz minden nap?

Kriszta!
Hát most mondjam azt h ez az előjáték? :lol: :lol: :lol:

annus11

Annus : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Húha . Én is megnéztem a poci fotókat.Már mindenkié nagyon nagy. :)
Annus a tiéd elég picike. :) Én nem látok külömbséget a 34 és 36 hetes kép között. Vagy csak a ruha miatt van? Az viszont látszik, hogy tényleg nem híztál semmit. De jó neked.... :roll: IRIGY VAGYOK NAGYON..... :wink:

Réka 2 napja ki akar ugrani. Nagyon kényelmetlen lehet már odabennt. Hihetetlen, de egész nap mozgott tegnap. Ez normális? Már kicsit megijedtem, hogy nem is alszik semmit. :? És hát nekem se okoz kellemes perceket néha ,mert annyira kinyomja magát , hogy az már fáj.... :shock: Na ebből is látszik, hogy nagy lesz. :( Ma azért már nyugodtabb .:)

Segítség. Nekem párom segít 5 napig,aztán dolgozik, de mivel úgy dolgozik, hogy nappal- éjszaka-szünet-szünet....... így nem leszek sokat egyedül. Vagyis nem leszek egyedül,mert anyu biztos tud jönni kicsit segíteni. De az a baj, hogy mindenki dolgozik egész nap így se anyós, se sógornő nem tud jönni. Azért majd megoldom valahogy. :) Majd mindenki este 5 -6 óra után akar jönni. :roll:

Jó éjszakát mindenkinek. Lehet reggelre megint hírekre jövünk. :wink:

Kép
bei

Jó reggelt!

Katinka: további szép gyarapodást Balázsnak, szurkolunk nektek! Hipp-hopp eléritek majd az álomhatárt.

Csajok! tegnap megint hülyét csináltam magamból! Egész nap alig mocorgott a kisfiam, ezért estére mire az uram hazaért, már totál ki voltam készülve. Addig agitált, míg bementünk a kórházba, még odafelé se volt jelzés, de amint feltették rám a CTG-t azonnal aktívabb lett az én kis kincsem, olyan mint Annus Nikije, majd lerúgta magáról a vizsgáló korongot :lol: Szóval nagyon úgy tűnik akaratos gyerekem lesz :oops: Egyébként a szívverése tökéletes, méhtevékenység még gyakorlatilag nincs, az a görbe is inkább csak a baba mozgása miatt tért ki. :wink:
Ja, és éjjel még kaptam egy kis bosszút, ha már nem bíztam az én drágámban, hát akkor éjszaka bemutatta mennyire tud így 2,5 kg-san tekerni odabenn. Aludni nem tudtam, miden súlyát éreztem minden pozícióban. Mondtam is neki: oké-oké, megérdemlem, de ha már ennyire teker akkor talán forduljon is meg :lol: na erre fél háromkor elaludt :!:
Szóval ma reggel úgy kezdem a napot, hogy nem leszek paramami!!!

cicóka

sannah....ez engem is meglepett??Hogy -hogy nem akarsz szoptatni?
Baromi nyűgös dolog ám éjjel cumisüveget sterilizálni, és vizet forrálni, drága is a tápszer és nem olyan jó immunerősítő mint az anyatej.
Esetleg félted a melled???hidd el megértem ezt is, egy szép mellű nőnek nem mindegy tudom. :? De hidd el nem a szoptatástól nyúlik meg a mell, hanem a terhesség alatt vagy a nem megfelelő melltartó, fejés a hibás...stb.
Vagy van ezzel esetleg egy rossz, negatív storyd, úgy értem több ismerősöd panaszkodott tejlázra, mellgyulladásra...ilyesmiről van szó?? :(
Bármi is az oka, én nem kövezlek meg, mindenkinek joga ezt eldönteni.Csak ritkán hallok ilyet, és nem értem a döntésed.
Ha nem akarsz válaszolni...ugord át, és bocsi!

Kép
Kép
lovaszkata

Cicóka....inkább menjen be az ember a kórházba mint baj legyen...én is bemnetem volna. Semmi gond ezzel szerintem. :wink: Lényeg hogy jól vagytok mind ketten. :D

Kép
Kép
lovaszkata

Cicóka :lol: :lol: :lol:

Jaj én olyan jót derültem!Persze első babánál az ember még pláne nem tudja h mi az ami még normális!Persze inkább 100szor feleslegesen menj be,mint egyszer későn!
Én is mondtam az uramnak h azért már tudom h mi az amikor vmi nem oké,eléggé a végéig húztam,ugye benn is tartottak :?

Viszont azóta nem volt olyan fájdalom!Jóslók vannak persze,de az legyen is :wink:

Ja igen,én se hallottam még olyat h vki "tapasztalat" nélkül mondja h nem akar szoptatni,ezért mertem rákérdezni az okára :oops: Amúgy tudom h :oops: a szoptatás is csak addig könnyű és egyszerű amíg van elég tej!Vagyis pont annyi amennyi kell.A mellgyulladás,sebes mell és társait senkinek se kívánom!De nem kell rögtön erre gondolni :wink: Nekem akkor lett elegem,amikor pótolni kellett...na az is macera!Vmennyit szopizik,aztán találd ki mennyit akar még enni,stbstb.Na akkro inkább csak a tápszert kutyulja az ember,mert bele lehet zakkanni a méricskélésbe :wink:

annus11

Lovászkata: köszi, hogy ezt mondod, az uram is ezért agitált. Valahol mélyen biztosan érzetem nincs baj, ezért sem mentem magamtól, nem akartam felhívni a dokit, nehogy hülyének nézzen :oops: Aztán a férjem azzal hatott rám, hogy sosem bocsátja meg, ha mégis van valami.
Ma reggel eddig csend van, de nem parázok, két kisebb kaparászás volt már, meg inkább neki feszül a méhfalnak.

Sannah: ez a szoptatási kérdés engem is érdekelne, persze ha nem veszed személyeskedésnek.

Bei: te meg azért aggódsz, mert túl mozgékony a kiscsaj - jó párosítás lennénk :wink: szerintem semmi gond Rékával, lehet, hogy alaposan szétnézett még odabenn, mielőtt kijön elvégre 9 hónapig az volt az otthona :lol:

Kíváncsi vagyok mi van Titokbabával? Tegnap este mikor a szülőszobán voltunk CTG-n született egy baba, annyira hangosan sírt jó sokáig, meg is könnyeztem, az uram meg annyira kíváncsi volt, meg akarta nézni :lol:

cicóka

Jó reggelt!

Cicóka ne aggódj a mozgás miatt :wink: de inkább menjen be az ember lánya a kórházba minthogy aj legyen.Igazi akaratos legény lesz :lol:

Én is nagyon kiváncsi vagyok mi van Titokbabával :wink:

Katinka további szép gyarapodást Balázsnak biztos hamar eléri a kivánt sulyt :wink:

Cicusékról van hir :?:

Én álmomban megszültem minden fájdalom nélkül :lol: de a babát nem láttam :roll: érdekes :roll:

Sannah én is kiváncsi vagyok :wink:

t katinka

Sziasztok Lányok!

Még egyben. Viszont mesélek egy nagyon érdekeset. Tegnap egész nap görcsöltem. Mivel nem volt az a falat kaparó érzésű, ezért nem szóltam senkinek és nem is indultam el. Délután elmentem a gyerekért az oviba, bevásároltunk, és mire hazaértünk azért már éreztem, hogy ez nem nagyon múlik... Viszont a fiam hazaérkezésünk után egy órával elkezdett köhögni és bágyadt lett. Beadtam neki az immunébresztőket, és ettől még inkább beálmosodott. Lefürdettem, és én is lefeküdtem. Kis idő múlva éreztem, hogy 3 percenként 1 perces fájásaim vannak, és köztük van olyan is, amitől már nem igazán bírok felállni. Egy órán keresztül számoltam, majd mondtam az uramnak, hogy beülök egy kád forró vízbe, ha erősödik, akkor indulunk. Éppen léptem volna bele, amikor a fiam felsírt. Odamentem és éreztem, hogy belázasodott. Fel is ébredt, így elkezdtem vele foglalkozni, a fájásaimnak pedig egyik pillanatról a máikra vége lett... A tudat alattim érezte, hogy most a nagyobbnak van rám szüksége a kicsi pedig még jó helyen van?! Nem tudom, de azóta is itthon, és csak enyhe, rendszertelen görcseim vannak. Szóval nagyon furcsa volt.

Hál istennek ma már jobban van a fiatalúr, úgyhogy koncentrálhatok a fájásaimra :lol:

Mozgások:
Nekem az első gyereknél alig volt. Reggel 5 perc és este 5 perc. Azért tudom, mert fel van írva. Néha csuklott napközben, de nagy ramazurit nem csapott bent. Azért nem féltem, mert nem olvastam újságot, fórumot, nem nyitottam meg az internetet, és babás cikkekre sem néztem rá. Így a tudatlanságom mentett meg az aggódástól. Most szerencsére kirúgja az oldalam a gyerek, és nem kell aggódnom. Ha nem mozog Cicóka, akkor próbáld ki a jeget Attól odébb mennek, mert nem szeretik a hideget.

Kata:
Örülök, hogy jelentkeztél. Hajrá Balázs a 2200 grammért!!

A tápszernél én átvettem a kórházi dolgot. Előre ki voltak keverve a tápszerek, és bent voltak a hűtőben. A fiamnál volt 5 cumisüvege, és minden este bekevertem a tápszert neki, majd amikor kellett, akkor kitapasztaltam, hogy hány ml-t mennyi ideig kell mikrózni, és pikk-pakk megvolt. Kétségtelen, hogy volt veszendőbe menő is, de én éjjelente nem fertőtlenítettem, méricskéltem stb. Én sem tudom, hogy mi az oka Sannah, hogy nem szeretnél szoptatni, de a saját példám miatt valahol meg tudom érteni... Én is rettegek tőle már előre, bár nem zárkózom el, és ismét megpróbáljuk, de megértem, ha valaki nem bírja ezt lelkileg.

Megpróbálok még ma jelentkezni!

Vigyázzatok magatokra!

titokbaba

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, az Októberi topicból vagyok! Ne haragudjatok de vannak eladó babaruháim amiket már kinőttünk és alig használtunk majdnem teljesen ujak jelképes összegekért.
Ha valakit érdekel privben irjon!
Egy kis ízelítőt azért rakok ha nem bánjátok. :wink:

Kép Kép Kép

Mégegyszer elnézést hogy zavartam, további kellemes babavárást mindenkinek!!! :)

dinuci01

Szép jó reggelt!

T. Katinka! Érdekes. :) Én is megszültem álmomban. Császárral altatásban és én sem láttam a babát. :(

Titokbaba! Ez fura. Lehet a kicsi is érezte, hogy még tényleg tesóra kell figyelned kicsit. :) Akkor lehet tényleg csak 1-2 nap és jön a kis tesó :) Nagyon drukkolok értetek!!!!! +++++++++ :wink:

Ma megyek Flometriára. Majd jövök a hírekkel.

Kép
bei

Titokbaba: érdekes amit írtál, akár én is írhattam volna, nálunk ugyanis a következő történt: tegnap nekem is nagyon fájdogált a hasam. du a barátnőm hozta haza a fiúkat isiből, oviból. Este felé észrevettem, hogy Bálint sokat köhög és nyűgösebb is, mint szokott. Este lefektettem őket, majd én is észrevettem,hogy egyre jobban fáj a hasam alja, lefeküdtem, elaludtam, de fél kettő körül arra ébredtem,hogy erősödnek a fájások. Próbáltam elaludni és elhesegetni az egészet, hogy ezek csak olyan jósló fájások, de csak nem múlt el. Háromkor még nem aludtam, amikor megjelent Bálint az ágyamnál, hogy fáj a homloka. Fölkeltem, megmértem a lázát, hoztam neki teát.... lázas volt szegénykém, miután visszaaludt nyöszörgött rendesen. .... de a fájásaim elmúltak :-)

érdekes nem ???? Bálint ma egész nap fekszik, azóta nem volt láza, de köhög. .... meglátjuk mi lesz, remélem gyorsan átmegy rajta. Most elsős, nem jó ha sokat hiányzik!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Szóval, nem intim a kérdés és válaszolok is szívesen, sajnos nem egy-két betegségem van, amire gyógyszereket kapok és naponta injekciókat adok magamnak, a használati utasítások szerint terhesség alatt x mennyiség adható, szoptatás alatt nem javallt a szedésük6alkalmazásuk, a dokik mind mást mondanak, az egyik, hogy nyugodtan a másik, hogy inkább tápszerezzünk, na már most én nem tudok dönteni, de félek is, hogy ne legyen baj, így inkább abban maradtunk apával, hogy tápszer. Sehol sincsen statisztika vagy adat arra, hogy valóban nem káros-e a babára és nem megy át az anyatejen keresztül a sok gyógyszer.

Álmomban én is szültem és kislányt :shock: pedig a kukaca látszik az uh-n!!!! lehet, hogy a kistesot álmodtam már???!!!
Megjártam a védőnőt is, egy kilót sem híztam:) nagyon örülök neki.

Titokbaba: ezek szerint tutira Te leszel a következő. :lol:
Vendég

Látom nem vagyok egyedül az álmokkal...én is szültem, de én részletekre nem emlékszem sajnos...inkább érzés volt, mint összefüggő sztori. De jó volt!!! :)

Este pedig azt hiszem jósló fájásaim voltak. Jól meg is ijedtem, mert soha nem éreztem még ilyet.

Titokbaba!
Tuti "elállt az útból" a kicsi a nagyobb javára! :) De édes!

Bei!
Mi az a Flometria?

Cicóka!
Zsófi is szokott ijesztgetni néha a mozdulatlan napjaival, de utána mindig bepótolja a lemaradást. :) Jól tetted, hogy bementél. Jobb félni...

Katinkababa!
Örülök, hogy jól vagytok! Csak így tovább Balázs! :)

Olyan jó, hogy süt a napocska. Ilyenkor mindig xtra energiát kapok és felpörgök. Persze csak módjával...nem is menne máshogy. Mindenesetre vasalás, porszívózás meg volt. :)
És persze ilyenkor mintha mindenki felpörögne, ma egész nap csörgött a telefonom. Bezzeg mikor unatkozom...
Szóval reggel Apukám ébresztett, közben beindult a 2-3 naponta jelentkező reggeli orrvérzésem és bedugaszoltam az orrom, erre faterom megkérdezte, hogy talán meg vagyok fázva? Mondtam, hogy nem, az orrom vérzik. Na, csak ennyi kellett...pár perc múlva csörgött a felesége...Aranyosak, aggódnak.
Utána Zsolti Anyukája csörgött, csak úgy. :)
Most pedig várom, hogy mikor hív a barátnőm, hogy mehetünk-e ma megnézni őket a kórházban?
Este kismamajóga és el is telik a nap. :)
Uh, ez jó hosszú lett...:)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Katinka: Gondolok rátok, egyre közelebb vagytok a célhoz és az a lényeg, hogy minden rendben van.

Menion: Olyan vagy mint egy anyaoroszlán:) végül elérted a célodat, csak aztán, nehogy neked legyen valami hátrányod abból, hogy nem szeded a gyógyszeredet.

Jó lenne valami információt kapni Cicusékról is!

Tegnap voltam vérvételen és tenyésztésre is vettek kenetet. A vérképem nem a legjobb de elmegy. A tenyésztésnek hétfőn lesz eredménye.
22-én kezdek ctg-re járni.

Bei: Csatlakozom hozzád, az én Rékám is rendkívül aktív, hajnalban kezdi a mozgolódást délelőtt hagyja abba és este folytatja. Ma csak reggel kezdte, de még mindig rugdossa a bordáimat.

Kép
eper74

Álmok...én is egyre többet álmodom hogy szülök, meg hogy szoptatok, bennt vagyok a kórházban...stb.
Kezd izgalmassá válni a dolog.Bár én jól tudom mi vár rám...de kicsit se vagyok nyugodtabb mint az elsőnél. :oops:
Szerintetek a 2. császár jobban fáj mint az első??Mert ugyanott vágnak nem???volt valakinek már 2 császára??? :(

sannah....ez esetben teljesen érthető hogy nem akarsz szoptatani,sajnálom!Így gondolom nehéz is volt a döntés. :(
Én se mernék gyógyszerek mellett szoptatni.
Titokbaba, Kriszta....húú miket írtatok!Ilyen komoly fájások voltak???Na, kíváncsi leszek... :wink:
Hihetetlen hogy elrepült az idő, már többen a 37.hétben járnak és bármikor szülhetnek... :shock: :D

Magzatmozgás..lehet ám hogy kevesebbet fognak mozogni a babák, hisz nem sok hely van már! Emlékszem Norbika is sokszor rámijesztett, vártam hogy mozogjon kicsit.
Bezzeg az öcsi nagyon aktív még, pedig a hasam mérete alapján ő se kicsi már. :wink: Tegnap este annyit mogott, hogy fájt már a bordám, a bőröm a köldököm.... :shock: Férjem mondta is .-hűűű, ez durva, nem fáj????Tiszta Alien! :shock: :shock: :?

Délelött a barátnőmmel és a két kisgyerekkel(neki is van egy 2 éves lánya) elmentünk vásárolni. A spar-ban olcsóbb a pampers mint a dm-ben :shock: , de csak a kis méretek, vettem is az öcsinek. Már van itthon neki Libero 1-es, Pampers 2-es,Dm-es Babylove 2-es.. válogathat is. :lol:
Norbinak meg kinéztem a pelenkafutár listáról hogy a Junior méretű Bogi pelus csak 39 ft! Nagyon drága lett a pelus már az ő méretét nem kapni 50 ft alatt.Rendeltem egy közepes csomaggal, megnézzük jó e??Régebbben használtuk,az anyaga jó, csak aztán sok volt bene a selejt és nyáron az vastag volt. :roll:
De most hogy 2 gyereket fogok pelenkázni meg kell gondolni mennyit költök pelenkára. :?

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Bocs, csak gyorsan bejelentkezek, jelentem jól vagyunk és még egyben vagyunk. Tegnap ma és holnap egész nap az új bolt és a költözés miatti papírmunkát intézem a hivatalokban (épület használatbavételi és működési engedélye, ÁNTSZ, vízminta) alig vagyok itthon. Igazából továbbra is nagyon jól érzem magam, délutánra elfáradok, de ennyi belefér. Szerintem még van pár hetem szülésig, most kihasználom! :)
Azért híreket olvasni mindig jövök ám, kíváncsi vagyok ki lesz következő?!
Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Ma megkaptam e-mailen a szülésznőtől a 6 alkalmas szülésfelkészítőről készült jegyzetet. Egy kismami jegyzetelte, úgy kb 3 éve, igaz János kori specifikus, de azért hasznos lehet. Ja és kaptam homeos útmutatót és a gátmasszázshoz is anyagot. Ha gondoljátok felteszem a gmailre.

A tegnapi ijedelmem után Barni ma nagyon aktív :wink: ezt imádom, amikor egy másodpercere sem hagyja, hogy megfeledkezzek róla :!:

cicóka

Sziasztok!

Balázs a ma reggeli mérlegelésnél 1770 grammot nyomott. :) Végre 30 grammal meghaladta a születési súlyát. És ma megvolt az első etetés, amikor nem kellett fejnem: ugyanis a 30-as adagja helyett az én pici fiam 40-et szopizott. :)

Ha így haladunk, még kb. 2-3 hét és mehetünk haza. :)

Annus!
Itt van a kórház területén egy Ronald McDonald ház, ott vagyok két másik lánnyal egy szobában. Így három óránként tudok menni etetésre. Komolyan mondom, otthon hiányozni fog, ha nem kell kabátot vennem, és bemosakodnom a szopizáshoz. :)

Menion!
Nagyon szorítok értetek. Hidd el, én tudom min mész, mentek keresztül.

Cicókáéknak nagy gratula Zsófi babához!

Titokbaba!
Neked is megy a drukk. :)

Meg mindenki másnak is. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Katinka de jó :lol: nagyon ügyes a kis Balázs :lol:

Sannah akkor te is elég nagy dilemmába vagy :?

t katinka

Katinkababa...ez igazán jó hír, nagyon ügyes a kis Balázs és te is hogy kitartóan szopiztatod :D :lol:
Meglátod hipp-hopp eléri a 2 kg is!Egyre ügyesebb lesz neked meg egyre több és tápláló tejed lesz majd meglátod!!!!
DRUKKOLOK!!!!

Kép
Kép
lovaszkata

Sannah!
Ja így érthető!Gondolom a te gyógyszereidet se lenne ildomos elhagyni.A tápszertől biztos nem lesz baja!Ezek ma már nagyon jók,nem olyanok mint 20-30 éve!

Kíváncsi vagyok h Menionék hogy lehetnek!

Cicust nem hívtam azóta,remélem holnap már jelentkezik!ha nem,akkor dobok rá smst h hazamehettek e v benn van.

Kata!
Balázs remélem gyorsan összeszedi a hiányzó dekákat és akkor végre hazamehettek!Aztán lehet megszokásból majd mész kabátot venni ha szoptatni akarsz :lol: :lol:

Látojavascript:emoticon(':lol:')m lassan jön a következő baba!Nagyon kíváncsi vagyok h ki jön!Amúgy 11.11. van! :wink: :lol:

annus11

Annus:
Én a holnapra gyúrok ;)!

:lol: :lol:

Folyamatosan fájok, csak nem akarok még elindulni,nehogy bent tartsanak... Még mindig nem falat kaparósak. Csak folyamatosak, mint egy kicsivel rosszabb menszi görcs.

Jó éjt. Fáradt vagyok. Holnap jelentkezem bővebben!

Mindenkinek megy a drukk!!!

Puszi, Kata

titokbaba

titokbaba akkor lehet hogy tényleg te leszel a következő :D

én voltam ma dokinál, de meg sem vizsgált, csak megkaptam a laborbeutalót, nst időpontot és uh ra beutalót. két napja furán érzem magam, szerintem közeleg az időm.

Viszont nem szültem meg pedig sokan mondták nekem a 11. ét :D mert lívia is és a párom is 11. én született és sokan megemlítették hogy milyen jó lenne ha... :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

a holnapi nap is tök jó dátum :D 10.11.12 :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jó reggelt!

Nos, 2.15 óta 2-3 percenként van 40-50 másodperces fájások. Most már kezd a fájdalom is tekintélyesedni és érzem, ahogy a baba megy egyre lentebb. 6-ig várok, utána fürdés, hajmosás és kórház. Műszakkezdésre ott is leszünk :D! Szorítsatok! Annusnak majd jelzem, hogy szülök vagy csak szórakozik a fiatalúr :lol: !

Puszi, vigyázzon mindenki magára!

Kata

titokbaba

Sziasztok!

Titokbaba: Sokat gondolok rád! Drukkolok! Várom a híreket!

Kép
eper74

Hű Titokbaba!
Akkor nem sokáig tartja magát titkokban ez a baba!

Nagyon szorítunk Nektek!Gyors és fájdalom mentes szülést kívánok!!
Lassan én is sorra szeretnék kerülni.Titokbaba is rám fog előzni.

Tegnap vissza kellett vinnünk a Domit a kórházba mert éjjel megint hányt.Vettek vért meg vizeletet megint.Nem volt kiszáradva ezért haza is jöhettünk.

Ha már apa is eljött velünk akkor rábeszéltük,hogy vegyük meg Dorotinak ami még nincs meg.Úgyhogy a csajszi kapott egy nagyon szép fülbevalót és megvettük a baby hordozót is.
A Dominik kapott egy szép cipőt és megvettük a szőnyeget is a szobánkba.
Úgyhogy teljes lelki nyugalommal kijelentem,hogy most már mehetünk szülni.Minden kész!!!!

Tényleg szép dátum a mai.2010.11.12.
A Domié is jó.2006.01.23

Anyunak is ma van a szülinapja.48 éves.

TITOKBABA!!!!!!!!

MEGY AZ ENERGIA!!!!!!!

hadedit82

Titokbaba: megy a drukk ezerrel!!!!!! Szorítunk nektek. De azért meg kell mondjam, igazi boszi vagy, így kiválasztani egy tuti dátumot :lol: :!:

cicóka

Titokbaba izgulok érted nagyon és szorítok! ++++++++++++++++

katinkababa olyan jó, hogy már túl van a születési súlyon! :D Ügyesek vagytok! Remélem minden hamar megy és mehettek nemsokára haza!

Hadedit... Dominak jobbulást, remélem semmi komoly baja nincs!
Ráérsz még, most töltötted be a 37. hetet. a Lényeg hogy minden elrendezve, Doroti meg majd jön! Az utolsó 1-2 hétben rengeteg immunanyagot vesz át a baba a mamától, szóval nem árt az ha nem siet!

Most hogy így írogatjátok a dátumokat.... ha Szabina másképp nem dönt (azaz addig be nem indul a szülés) ő elvileg 10.12.14-én fog születni! :D Ez is szép dátum! Nekem tetszene is.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok.

Titokbaba! NAgyon Drukkolok! :)++++++ Remélem gyorsan és fájdalom mentesen szülsz. Várom a híreket.

Kata! De jó, hogy így gyarapodtok. Szoritok ,hogy minél elöbb mehessetek haza. :)

Flometria: A köldökzsinór áramlását nézik, hogy kap -e elég tápanyagot rajta keresztül meg a méhlepény öregedését. Ezt már hetente nézik. De nagyon kiakadtam,mert 14 órától volt a rendelés. Mindig akkor kezdődik. Én bementem már reggel 8-kor a kartonozóba lejelentkezni, hogy az elsők között legyek. Érkezési sorrend van. Szóval odamegyek 14-órára pontba és sehol senki. 20 percet várok és jön a takarítónő, hogy nincs ám már senki,doki is elment. Mondom mi van?????? :evil: Hogy,hogy elment????? :evil: Hát nem 14 órátol van rendelés???? :evil: De akkortól,de kevesen voltak,elöbb kezdte és úgy gondolta nem vár tovább. Mondom-de Ku... jó, hogy látta még,hogy én is fogok jönni és nem várt legalább 14 óráig. Szóval kicsit kiakadtam-vagyis nagyon.... :twisted: :twisted: :twisted: NA mind1 hétfő NST, aztán csütörtökön már odamegyek nem is tudom délbe, hogy nehogy lemaradjak ...... :?

Kép
bei

Bogi:
Csak 3 nappal vagyok fiatalabb terhes mint Titokbaba.Nem jó a vonalzóm.

Bei:
Szegény!Tényleg várhatott volna a doki.Legalább még 10-15 percet.Elvégre azért kapja a fizetését.Nem?Ha meg amúgy is be vagy jelentkezve akkor látta,hogy mész.
Nekünk a dimenzióról telefonáltak,hogy nem jó a dokinak az időpontunk és szeretne egyeztetni.Szerintem ha ennyit fizetünk mindenért ez a minimum.

Titokbaba!!!!!
Remélem minden rendben!!!!!
Nagyon szorítunk!!!!!!

hadedit82

Sziasztok!

Titokbaba: mennek a drukkok, és várjuk a helyzetjelentést Annustól.
Tényleg boszi ez a titokbaba, így kiválasztani az időpontot! :D

Edit: örülök, hogy startra készek vagytok, Dominak jobbulást, remélem nem folytatódik ez a hányós dolog. Dokik mit mondanak vírus okozza, vagy mi?

Katinkababa: szuper hírek ezek, csak így tovább növögéljen Balázs baba.

Cicusékról van valami hír? Úgy volt, hogy ma mehetnek haza, nem? Lehet nem sokára jelentkezik ő is.

Sannah: Leírnád nekem hogyan és mivel kell vízkőteleníteni a sterilizálót?

Orsi: ez a párásító nekünk is jó lenne. Mostanában vettétek a Sparban? Közelünkben nincs, de ha mostanában vettétek, akkor elmennénk megvenni.

Velünk minden ok. Apa megjött, mama elment, Bazsi oviban.

Ma még el akarom intézni a mikuláscsomagokba valók beszerzését, mert ezt nem lehet a férjemre bízni, és akkor már nekem is csak a pihengélés van mára.

Kép
cedis

Huu,még nem jött sms Titokbabától!!!!De izgi!!!+++++++++++++++++++++

Bei!
Érdekes...szerintem hívd fel a dokit ha benn vagy és mondd h nézzen meg!Nehogy ott várakozz!!!Érdekes h a rendelési időt se várja meg!

Na írtam smst Titokbabának,remélem válaszol gyorsan :lol: Aztán elmegyünk picit sétálni,de ha jön az sms rohanok haza!!Itt leszünk csak 2 percre :wink:

annus11

Húú, Titokbaba!
Nálad látszik igazán, hogy minden fejben dől el! :)
Drukkolok, hogy a többi kívánságod is így teljesüljön! Hajrá!!!!! :)

Bei!
És egyébként erre a vizsgálatra miért kell menned?
Amúgy durva, hogy nem várt meg az orvos...Magyarország... :?

Mi megyünk ma Uh-ra és megbeszélni egy két dolgot a dokimmal a szüléssel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok borzasztóan mekkora már Zsófi! :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Na!Jelentek!

Titokbaba még egyben!3 ujjnyira nyitva van,3 perces rendszeres fájásai vannak,de nem elég erősek.Nem nyílik tovább.A doki meg nem akar burokrepesztést meg oxit adni,mert ugye még "csak" most fogja tölteni a 38.hetet.Elküldték most sétálni,megy a KIKÁba nézelődni :lol: :lol: Fél1re kell visszamennie,hátha addigra jobban kitágul.
Szóval reméljük h nem hagyják h napokig fájdogáljon,erősödnie kéne a fájásoknak és szépen tovább tágulni!
Amúgy nagyon jó kedve volt,nem volt elkeseredve,reméli h a kis séta meghozza az eredményt! :wink:

Ha van vmi akkor ír!

annus11

Hát ez tök izgi!!!!

Engem már nem engedtek ki a szülőszobáról mikor fájtam.Elég rugalmas kórház.
3 ujjnyi!!Az már indulásnak nem rossz!

Nagyon szorítok!!!!

hadedit82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: