SZiasztok!
Már megint kb. 2 napja írom a hsz-omat, biztos van amiben már el is avultam.
Boo!
Én már égettem oda sültkrumplit, úgy, hogy nem is volt itthon több alapanyag. Hát rámtört a sírógörcs
Tényleg Boo-s vagy
A kismama esküvői ruci nekem tecc, sztem szép, szolíd és mégsem gatya+felső. Legyen már mit mutogatni a kismanónak, ha kibújt, hogy milyen ccép volt a mamija
Ja! hétvégi édesburi ár: Tesco: 799ft/kg
Kicsidodi!
Ez a naci tecc. Ez a C&A-s v. az anyud féle fari? Ha nem, hol?
Ancsurti!
Boldog SZülit!
Pagika!
De szuperek az uh képek
Agmano!
Nagyon édesek a fiaid, lehetsz is rájuk büszke
Juharfaszirup: Tesco: nemzetközi soron tuti van.
Csibe!
Gratula a kiscsajszihoz. Nagyon édes, ahogy integet
200907?
Bár én nem tettem fel esküvős képet, de nekem is uszályos ruhám volt. Csak az én uszályomat le lehetett patentolni, így csak a templomban és a fotózáskor volt rajtam. Én is pont azért választottam ilyen megoldású ruhát, hogy ne kelljen vele macerázni.
Apának gyors gyógyulást!
Sillia!
Szorítok, hogy minden rendben legyen, nem lesz baj!
Hendegabi!
Összetört a kémcső
Hát ez "marhajó"
Nálunk helyzet: Szonjikám bárányhimlős, amiből kifolyólag az éjszakánk egy rémálom volt (vis csak örültünk volna a rémálomnak, mert szinte semmit nem aludtunk). Nyögött, vakarózott, sírt, fázott, melege volt, lökdöste a kezünket, amikor meg akartuk fogni, hogy ne kaparja szét magát. Remélem ez volt a tetőpont, mert szörnyű volt.
Tegnap reggel én is voltam afp-n. Még jó, hogy úgy voltam vele, hogy nem mondtak semmit, így éhezve megyek, mert nem csak szimpla afp-t vettek, hanem normál vérvételes adatokat is kért a doki.
Ja! jut eszembe. Ne mintha nagyon hiányozna, de engem még egyszer sem vizsgált meg a doki (méhszájilag). Nálatok milyen gyakran vizsgálódik a nőgyogyi.
És hétvégén sikerült beszerezni a szívhanghallgatót is. Kissé ránkjött a frász, amikor apa, Szonji és Marci szíve után sem az enyémet, sem a babaóét nem találtuk meg. Aztán másnap reggel újra próbálkoztunk és akkor már mindkettőnknek dobogott. A fiam úgy hallgatta, olyan édes pofával, hogy szakadtunk a röhögéstől.