A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Meri,

NAGY-NAGY GRATULA KIS BIANKA BABÁHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK.

De jó, most már lassan itt is mindenki ekezd szülni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Merikém!

Óriási gartula nektek! Remélem könnyen ment minden! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Zsu!

Nem tudom hogy szült, mert nem írta, felhívni meg nem akartam még, mert hajnali 1 óra után jött az sms, biztos nagyon fáradt, majd délután megpróbálok rácsörögni, hátha addigra kipihente magát...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Merinek hatalmas gratula Bianka babához! Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri,
Hatalmas gratula jó egészséget nektek :lol: Várjuk a képeket!!
Éreztem hogy nálad lesz valami :wink:

Katuci,
Nektek is gratula :D
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Vikci:Te miért vagy 37+0 a tábliban, mikor egyszerre fogunk szülni?? :shock: Egyébként nekem sem jó a vonalzóm, mert a tegnap uh. szerint ma vagyok 36+6!!!De mondjuk mindegy, csak nem értem.

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Zsu,
Ezt akartam én is Vikcitől kérdezni hogy miért 37+0 ha 5 nappal utánam van :roll: Ilyenkor már amúgy nem érdemes az uh-ra adni, mert minden baba mérete különböző és így nem lehet megállapítani a kiírt időpontot csak az első 12 hétben.
Vendég

Kiváncsi vagyok ki lesz a kövi kismama :D :roll: rám ne számítsatok nagyon egyben vagyunk, kezdek energikusabb lenni mint eddig :shock: Szerintem Timi már tuti babázik, szóval Boeske, Vicki, Zsu, Andi nálam az esélyesek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sikerült beszélnem Merivel:
Jól vannak mindketten, sima (hüvelyi) szülése volt viharos gyorsasággal:
este 9-körül indultak el a kórházba és 11 körül már megszült...
A többit majd Ő leírja...

Ilyen szülést kívánok mindannyiónknak!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Köszi az infót, hát ez tényleg gyors volt, remélem itt a többségnek ilyen lesz :wink:
Vendég

Panda:Szerintem is mindegy már az időpont, meg az uh. hogy mit ír, vagy jönni akar a baba, vagy nem...Nekem már nagyon keményedik a pocim, de elég energikus vagyok én is, pakolok ha kell ha nem, de jó lenne ha igazad lenne, és hamarosan mi lennénk a következők.De neked szerintem előbb meglesz!!!

Vera:Köszi az infót, akkor szerencséje volt hogy gyorsan kibújt a baba, mindenkinek ilyen szülést kívánok!!!

szemokzsu

Meri!
GRATULÁLOK!

Panda!
Azért érzed magad egyre jobban, mert lassan visszanyered az erődet a sok fekvés után.
Azt meg tényleg csak találgathatjuk, hogy ki lesz a következő.

Én egyre fáradtabb és nyűgösebb vagyok, de ennek a 2 nagyobbik srác az oka. Nem a pocaklakó.

Egyébként a gyors szülés nem mindig jó, ez sajnos tapasztalat a részemről. Remélem Merinél minden jól alakult.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Pandi,

én nem ezt a sorrendet álmodtam meg. Meri volt az első utánna jöttél te .- Még a babákat is láttam. Ez komoly. Ezeket álmodtam. Még a múlt héten. De én most nem lehetek 37+0-a. De egyébbként teljesen mindegy. Írd nyugodtan úgy ahogy eddig. A gép egyábbként már tényleg 29.-re hozta. Ahogy te is írtad nem lehet a gépekre hagyatkozni. Egyébbként az kavart meg, hogy az utólsó menzim szombaton kezdődött. és ugye onnantól számított 40 hét. És én szerintem bekavartam magam. Bocsi. :oops:

Én is már azt várom mikor leszek fáradtabb,mert ugye akkor jön a morfin termelődés és persze a baba rá pár napra. Ezt is a SOTÉN mondták. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Boeske,
Lehet benne valami mert tényleg sokat feküdtem :roll: Miért nem jó? Leírod?

Vikci,
Mikor mész ctg-re?
Vendég

Vikci!

Mindíg tanul valamit az ember.Morfin termelés és baba!Akkor én leszek a következő.Anyu szerint tegnap lejjebb ment a hasam,bár én ezt nem látom.Ma elmentem a patikába és a közértbe és szinte vonszolom magam.Alíg van jártányi erőm.De nem vagyok rosszul,vagy álmosan,csak olyan gyenge,fáradt vagyok.Alig haladok az úton ahogy megyek. :lol: Lehet hogy ez már az? :lol: Én benne volnék,csak még legyen ideje a dokimnak megcsászározni,nehogy baj legyen.Meri szülését én is megálmodtam,de írtam is neki úgy 2-3 napja,hogy láttam Biust,és erre apa meg azt álmodta,hogy látta Dominikot,tehát utána én jöttem! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Pandi,

jövőhéten szerdán megyek legközelebb. De nekem ilyen fályástevékenységeket nem igazán néztek. Sőt a dokimhoz nem jutott be az eredmény így nem tudom, hogy egyáltalán milyen. Jövőhéten jobban résen leszek.

Anubias,

Lehet, hogy ez már az kezd lenni. :-) De az is lehet, hogy más az oka. Tudsz aludni éjjel? És azt érzed, hogy még ezt is meg azt is meg kellene csinálni de már nincs energiád?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Tudok aludni,bár felébredek,mert kölcsönösen nyomjuk egymást Domival és így elég kényelmetlen,de szerencsére visszaalszok.Arról meg listám volna,mit kéne még pakolni,csinálni,de épp az előbb mentem el úgy egy cérnaszál mellett a földön,hogy képtelen vagyok felvenni,marad ahol van.Tényleg 0 az energiám.Persze Bálinttal az utolsó nap is energikus voltam és mégis beindult a szülés, és lehet,hogy most valóban esetleg más okból vagyok ilyen fáradékony.Nem tudom! :roll:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Meri,
Gratulálok Bianka babához !!!

Én most úgy érzem, hogy még marad egy ideig ez a 2 in 1 állapot nálunk. Tegnap voltam kismamaklubban, ahol a szülésznők mégegyszer elmondtak mindent a szüléssel kapcsolatban, jó volt hallani mi hogyan fog alakulni a Szt. Imrében. Már nagyon várom hogy megszülessen a kicsi; állítólag egyre lentebb van a pocim, kevesebbet mocorog és én is szoktam keményedni rendesen. De fura módon most valahogy több az energiám, bár sokat pihenek.
Láttam a januári topikban is nagyon beindult a babaáradat, olyan aranyosak a picik :)
Vigyázzatok magatokra

Andi

Kép
danidaniel

Meri, gratulálok nektek! És mindenkinek hasonló jókat kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Hatalmas gratula a babákhoz!
Lányok lassan beindul a sor!

Pandácska még bírod?

Ma voltam 4d-s uh-on,KISPASI lakik odabenn és ha minden igaz Áron lesz a neve!

Vigyázzatok magatokra,mindenkinek szorítok!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Akkor kapsz egy kék cumit :D Gratulálok a kukacoshoz :wink: Szép neve lesz!! Még bírom, most kicsit több az energiám.
Vendég

Meri!

NAGY-NAGY GRATULA A KIS BIANKÁHOZ! IGAZÁN ÜGYESEK VOLTATOK, CSAK ÍGY TOVÁBB :wink: :D :D
NAGYOK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK!

Mindenkinek ehhez hasonló szülést kívánok!
Most már nagyon izgalmasak kezdenek lenni a dolgok...:-)
Jönnek sorban a kis topik-babák. De vajon ki lesz a következő??

Vera!
Az öcsémék kisbabájának a császár után derült ki, hogy rajt volt a nyakán a zsinór, ott inkább a magzatvíz színe meg a szívhang lelassulása, emellett pedig 2 ujjnyinál nagyobbra nem táguló méhszáj volt a műtét oka.
Egyébként annyi igaz, hogy a köldökzsinór rátekeredés örökölhető, de NEM TÖRVÉNYSZERŰ, hogy akire anno rá volt tekeredve, annak a babájára is rá lesz. (nálunk öcsémnek a kezére volt tekeredve)
Barátnőm kisfia hüvelyi úton nyakára tekeredett zsinórral született, de kb. 2 m-es volt, így le tudott tekeredni a nyakáról.
A baj inkább akkor van, ha rá van tekeredve, meg még rövid is a köldökzsinór.
Öcsémék kislánya szegény benyelt a kakis vízből, de megfigyelték, még most is a koraszülöttön van, megröntgenezték, nincs tüdőgyulladás, nincs bélfertőzés, picit a szeme gyulladt be.
A vérképe tökéletes, holnap már visszamehet az újszülöttre, és végre az anyukája mellett lehet :-)
Szerencsére tudnak neki tejcit fejni, így az invert cukorszirup mellett már azt is kap. HOlnap meg már vígan szopizhat ciciből.
Ja, a lényeg az, hogy ilyenre nem is szabad gondolni, hogy mi lesz, ha rá lesz tekeredve a gyerkőcre a köldökzsinór. Csak pozitív gondolatok!!! :-) :-)

Most már hamarosan mindannyian túl leszünk rajta, és remélhetőleg minden egyes baba tökéletesen egészségesen és a lehető legtermészetesebb módon fog megszületni!!! :D

További szép estét!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Gratula Anisszához és Bianka babához is :D

Bezony lányok én májusig megérek itt jó pár babót :)

Én örülök hogy vége a hétnek...kiborito volt..egész héten beteg voltam olyan torokfájás hogy sirtam 2 éjjel mert a dokim a terhesség miatt nem adott gyogyszert hanem hazaküldött h öblögessek meg inhaláljak meg izzadjak..nem akartam én mérgezni magam de már annyira szarul voltam h legalább vmi gyenge fájdalomcsillapitot adott volna..mára teljesen leépültem..jobban vagyok de nem az igazi.
A vérképem is emiatt rossz lett a süllyedés is a fehérvérsejtek is..:S
hálaégnek a vizeletben nem volt semmi...
a védönöm meg ilyenekkel riogat hogy a véralvadásos vérproblémám miatt reméli megtudom majd szülni babót..meg örüljek neki ha eggyet ki tudok hordani..nem tudom honnan szedett ennyi hülyeséget...fogalma nincs a betegségemröl utána sem nézett...aggodalmaskodik miközben nem is jár utána semminek :S
ezek után nem akartak engedni szüléselökészitöre merth nem vagyok győr mosoni de a győri korházban szülök attol még ugye...szoval az is nagy harc volt...
Apum meg belém állt..mert beszélgettem anyukámmal h vmiért ugy érzem h a pici nem biztos benne hogy Máté akar lenni és hogy választok majd mégegy nevet hátha megszülök és a picin nem látom majd hogy ő Máté..legyen miböl választani..erre apum hözöngeni kezdett h mit képzelek má én...szálljak má le a földre..miket beszélek.nekem csak ilyen gondjaim vannak h mi legyen a gyerekem neve stb....annyira rosszul esett..rögtön bőgni kezdtem..:S tényleg ez volt a megérzésem...ennyi azt akartam megosztani anyukámmal...erre ez lett a vége..

Egy jó hirrel szolgálhatok csak: megvan a babakocsi :) a nappali közepén áll :) imádom :)

na lányok mindenkinek kellemes hétvégét :)
ne mpanaszkodom tovább...hisz itt most van minek örülni az uj jövevényeknek...:D
Vendég

Lituka!

Sajnálom, hogy ilyen rossz heted volt. :-( Ha beteg vagy, szerintem szedjél homeopátiát, azzal nem ártasz sem magadnak, sem a babának.
Győrben szerintem szinte mindegyik gyógyszertárban van homeopátia, és ott meg is tudják neked mondani, hogy a tünetek alapján milyen szert vegyél.
A családdal meg nem kell foglalkozni, ez mindenkinek a szíve joga, hogy a benne fejlődő kis magzattal legyen elfoglalva éjjel-nappal. Hiszen most ez a legfontosabb dolog!
De legalább a babakocsi feldobott egy kicsit! Olyan jó dolog nézegetni a baba cuccait és elképzelni, hogy milyen lesz, ha már ő is itt lesz :-)

Dobok egy pocifotót!

Kata

Kép poci 35+1

Kép

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci:Szép poci, és látom rajtad sincs felesleg!!Irigyellek!!! :oops:

Ibm:Gratula a kis kukacoshoz, gondolom örültetek!!Mit szerettetek volna?

szemokzsu

Én is mutatok egy mai fotót! :lol: Kép

Jó éjt!

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt mIndenkinek!

Eszter!

Nem semmi pocid van már! :)

Katuci!

Szintén szép pocak, ígérem lassan én is dobok egyet! :)

IBM!

Gratula a kis kukishoz! :)

Lituka!

Védőnő :( :evil:

Lányok, nekem este megint olyan fájásaim voltak, hogy csak na! 10,meg 6 percenként úgy keményedtem és fájtam, hogy azt hittem megint megyünk szülni, de vettem be Mg b6-ot, visszafeküdtem, és kb éjfélre valahogy belealudtam :( Persze kelte 2.20-kor, 4.22-kor pisilni, mert azt ugye muszáj :( Na mindegy, remélem azért február 11.ig legALÁBB KIHÚZZUK 2IN1ban bocs caps.lock :oops: Mert a dokim 10-én jön haza olaszo-ból, másnál meg nem akarnék szülni, pláne nem korababát :(

Szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!

Kösz a bíztatást a köldökzsinórral kapcsolatban, egyedül az nyugtat meg, hogy sokat mocorog a manó a pocakban...
Szép a pocid, semmit nem szedtél fel, gratula...
A sógornőd babucija hamarosan bizti jobban lesz...

Lituka!
Ne törődj apukáddal, a hőbörgése majd elmúlik, az én anyukámnak sem tetszik a Márk név,amit mi választottunk (pedig mi jóban vagyunk), de azt mondta, h. majd megszokja...
persze Ő is próbálkozott a névadással, de a lényeg, h. a szüleinek tetsszen a név...(én sem Vera nevet választottam volna magamnak, de megszoktam az évek alatt).
Amúgy jobbulást kívánok!

Eszter!
Szép nagy pocód van neked is, majd délután dobok fel énis egyet (én görögdinnye nagyságú vagyok már).

Fáradtságról: én tegnap este és ma reggel éreztem a hatalmas fáradtságot (alig tudtam kivánszorogni az ágyból)...

Vikci!
Az auchanban tegnap kaptam végülis a méretemben szoptatós melltartót (2000 Ft volt és feltöltötték a készletet is), meg vettem egyet az üzletsoron lévő Triumph boltban egy mamabel márkájút 3600 Ft körül.
Mindkettő nagyon jó, pamut, de ennek ellenére tartanak.
Volt jó áron kókusz matrac is, de mi azt már vettünk :evil:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Panda!
Barnával volt rohamos szülésem. Szerencse, hogy már a szülészeten voltam, mert előző nap befektettek. 2 óra 20 perc volt az egész onnan kezdve, hogy felébredtem. Rögtön 3-4 perces fájásokkal, ami aztán szünetnélkülivé vált. Ez persze nem normális, de én ezt nem tudtam, az orvosok meg azt hitték, hogy a hisztis fajta vagyok. Szóval mire a kitoláshoz értünk, úgy kirobbant belőlem a fiam, hogy röptében kapták el. Persze végigrepedt mindenem, hatalmas vérveszteség, stb. Az orvosom utólag azt mondta, hogy ha tudta volna, inkább császármetszést csinál, azzal jobban jártam volna. Na de nem akarok ijesztegetni senkit, ez nagyon ritka dolog. Márkot is gyorsan szültem, de ott minden úgy ment, ahogy kell. Gátvédelemmel, repedés nélkül. Egy nap heverészés után felkeltem és szaladtam tovább, mintha mi se történt volna.
Na ilyen legyen mindenkinek!

Aki szülni akar, annak drukkolok!
Aki még nem, annak problémamentes várakozást kívánok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Mai pocak:
Kép

Boeske,
Igen ez így érthető, hogy mégsem olyan jó a gyors szülés :? Köszi, hogy leírtad!

Eszter,
Hűűű :shock: ez ám a szép nagy pocak :lol: :lol:

Katuci,
Szép pocak :wink: olyan formás, nem hatalmas.

Lituka,
Nem értem apukádat, de biztos nem akart megbántani csak tudod a férfiak ezt nem értik. Én hiszek benne, hogy a baba választ magának nevet ha hagyjuk, akár már a pocakban vagy születéskor szóval igazad van!!
Vendég

Pandácska!

Szép poci, és nem is nagy! :)

Teszek én is 2 pocifotót, az egyik 33+0-ás:
Kép

a másik meg mai, 33+5-ös:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Boeske!

Nekem is Peti az első fájástól 2 óra 45 perc alatt született, és szinte csak 2 perceseim voltak, de mindenre volt időnk, volt Eda, meg gátmetszés, szóval nem sérültem többet, mint bárki más egy hosszabb vajúdás után. Én azért megint ezt a gyors verziót választanám :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Először is dícsérném a pocikat....alakulunk, alakulunk... :D :D

Pandi!
Te szinte csak hasból állsz! :-) :-) Nagyon vékony vagy. Dóra baba nem akar még kijönni? Na nem azért, még maradhat, csak úgy látom nagyon megszokta a helyét.... :-)

Eszter!
Mekkora babád lesz? Mert én sokkal nagyobbnak látom a te pocakod, mint az enyémet, pedig utánam vagy pár nappal! :-)

Rohamos szülés:
a rohamos szülés nagyon sok veszélyt rejt magában valójában. Nem akarok senkit riogatni, nem is részletezem, hogy mik történhetnek, de lehetnek bajok. Most csak olyat mondok, ami nem annyira rémes, de a gyermek életében hátrányos lehet: tanulási nehézség, zavar, enyhe mentális retardáció, stb.
/Volt szerencsém tanulmányaim során olyan gyerkőchöz, aki 7 évesen még nem volt alkalmas iskolába menésre, mert nagyon le volt maradva a társaihoz képest, egyik oknak a 38. héten lefolyt rohamos szülést állapították meg./
Mondjuk erről senki nem tehet, hogyha rohamos szülése van, de szerintem megfelelő orvosi hozzáállással elkerülhető lenne. Biztosan vannak jelei, amik erre engednek következtetni, de biztos az is, hogy nagyon sokszor mint derült égből villámcsapás, úgy következik be. /Ez az én véleményem. /

Köszi a poci-bókokat... :oops: Egyébként szinte sehova máshová nem híztam, mint hasra, pedig 15 kg-nál tartok. Egy picit a combom felső részén ott észreveszem, hogy húsosabb lett :oops: :) , de egyébként a többi az mell, meg has.

El kell mondanom nektek, hogy szegény kis keresztlányom, az öcsémék kis újszülöttje, milyen tortúrákon megy keresztül.
Szülés után a körülmények miatt levitték a koraszülött osztályra. Azóta is ott van.
Azt mondták, hogy fertőzés gyanúja miatt antibiotikumos kezelést kap- mondanom sem kell, hogy a homeopata szülésznőnek forr az agya a dologtól azóta is -, és megfigyelés alatt tartják.
Tegnap úgy volt, hogy minden rendben, ma reggel visszaviszik az újszülött osztályra.
Ehhez képest a főorvos ma azt mondta, hogy nem megy innen sehova a gyerek, mert amíg ő hétfőn nem látja a laboreredményeket, addig fertőzés veszély gyanúja áll fenn, és addig itt marad az ő osztályán.
Közben több szálon bonyolódnak az események: mást mondanak a nővérek, az ügyeletes orvos meg a főorvos. Egyik azt mondja, hogy van fertőzése a babának, a másik hogy nincs. A harmadik meg azt, hogy nem is azért kap antibiotikumot, mert fertőzése van, hanem mert tüdőgyulladásos koraszülöttek mellé tették be!!!
Ez aztán a tiszta helyzet, nem??
A baba az első két napban állítólag hányt- visszabukta a kaját -, de mást nem kapott, mint invert cukorszirupot, meg tápszert! Sógornőmnek van már előteje, azt lefeji és beviheti neki, de azért még adnak hozzá neki tápszert. Pedig ő nagyon szeretné szoptatni és ráadásul a kicsi nagyon éhes is, mert ugye annyiszor nem kap enni, ahányszor szüksége lenne rá.... 3,5 kg-os, neki nem annyi kéne, mint egy koraszülöttnek.
Hajnalban kimosták a gyomrát, mert a magzatvíztől volt valószínűleg a hányás, de azóta nem jött vissza a kaja, mégsem engedik mellre tenni! Csak cumiból kaphat előteje+ tápszert.
Azt mondják, hogy addig nem javasolt az anyatejes táplálás, amíg ki nem derül, hogy konkrétan van-e baja a babának, vagy nincs :shock: :shock: :shock:
Mióta káros az anyatej?????????????
Én úgy tudtam, lehet, hogy tök hülye vagyok?????, hogy az a legbiztonságosabb, legsterilebb, legmegfelelőbb táplálás egy csecsemőnek! Ezek szerint mégsem.... Szóval, tápszerre fel! :x
A tesómék teljesen ki vannak készülve, nem elég, hogy a sógornőmet császározták, akkor még ilyen tortúrákat kell kiállniuk.
Ja, és ráadásul a szülészet és a koraszülött osztály nem egy épületben van, szóval az öcsém szinte egész nap ott van, ő kíséri a sógornőmet, amikor viszi át a tejet. MErt ugye egyedül nem is javasolják neki, hogy mászkáljon.... de különben a tejet nem juttatják el a kisbabának.
És a röntgen, gyomormosás, antibiotikumos kezeléshez való hozzájárulásokat utólag íratták alá velük.... Illetve a laboreredményeket sem közölték, sőt azt sem mondták nekik ma délelőttig, hogy a baba visszabukta a kaját.
Szerintetek itt mi az igazság? Várom a véleményeket.
Én azt látom, hogy alapvetően a legnagyobb baj az, hogy a szülőket semmiről sem tájékoztatják és semmiről sem kérdezik meg. Holott ez kutya kötelességük lenne.

Bocs, hogy ilyennel traktállak benneteket, de szeretném látni, hogy ezt mindenhol így csinálják, vagy csak a vidéki kórházakban van fejetlenség????

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Hát szerintem még nem akar, nagyon jól érzi magát, de nem baj én türelmesen várok rá :wink: szegény baba ezek nem normálisak :evil: remélem hamar otthon lesznek és elfelejtik ezt a borzalmat. Az igazságot csak az ég tudja, biztos mindent megtesznek a babáért, csak sok helyen nem a legjobb módszerekkel :?
Vendég

Katuci!
Anno Márk 2 hétig volt a koraszülöttosztályon. (Nem volt korababa, csak a szájpadhasadékja miatt. 1 hetesen volt az első műtétje.) Én is úgy tapasztaltam, hogy mind a hozzáállással, mind a tájékoztatással vannak gondok, de azért ott (Madarász u. Budapest) nem volt ennyire durva a helyzet.
Remélem hamar hazaengedik őket.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!!!!

Ma jöttünk haza!!!! :lol: :lol: :lol:
Végre végre, kicsit besárgult így tegnap kékfényezték.
Tejcsi beindult, ügyesen szopizik a drága és egy anygal, nem balhés!!!
Tesók nagyon örülnek neki, alig várják, hogy ébredjen!!! :shock: :wink:
Még csak kórházas fotónk van a többit nem töltöttük fel, inkubátorba rakták, mert kora babának számított, de a vizsgálatok után 37 hetesnek mondták.
Kép

MERINEK ÉN IS GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
SOK TEJCSIT ÉS BOLDOGSÁGOT BIANKÁHOZ!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Bmo,
Mégegyszer gratula :D Tündéri kislány :wink:
Vendég

ÉS a Szent Imréban szültem az ügyeletesnél(mivel előbb jött nem lehetett itthon!!), ezzel nem is volt gond.....de a csecsemősök!!!!!???? :shock: Na ők nem voltak semmit!!!!! :shock:
AKi ott fog szülni erre készüljön fel............persze kórház bezárások meg létszámhiány.............csak a kedvesség is iányzott meg a jó indulat!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Kata!

Én is jobbulást kívánok a sógornőd babájának, azt nem értem én sem, hogyha tejcsi van (tele ellenanyaggal, stb-vel),akkor miért tápszerezik? Reméljük mihamarabb egészségesen hazakerül abból a bolondok házából...

Márti!
NAgyon szép tündéri kislány, olyan jó kis husi, örülök, h. van már tejed...

Panda!
No ha hatalmas hasat akarsz látni akkor íme megmutatom az enyém:
Kép

Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Katuci,

biztosan megtesznek mindent a gyermekért. De egy kicsit dúrva, hogy miken megy keresztül ez a csöppség. De az, hogy 3 helyről más vélemény jön az nemjó. Egyáltalán mi volt a tünet? Mert ha bukik egy baba az normális tuttomal.
Örülök, hogy csak ennyi jött fel és nem is látszik. :-)

Lituka,

én is homeóval gyógyultam ki a betegségekből. Még nem késő elkezdeni. Azért vitaminokat remélem szedsz. Mielőbbi jóbulást kívánok!

Pandi, Katuci, Viki,

mindenkinek szép a pocikája. És annyira látszik, hogy mindenkinek az alkatához illő mérete, formája van.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jaj anubiás bocsi téged kihagytalak. Nekd is szép nagy már a pocid. Mi ugye egy idős babázók vagyunk.

Vera,

nem vettem meg a csipkéset, mert nekem dörzsölte a bőrömet a csipkéje. Így mondtam a páromnak, hogy szép meg minden, de nem kényelmes. Lehet, hogy holnap este kicsalom az auchanba. Mert az a kétezres nem rossz. De lehet, hogy jövőhéten elmegyek a triumphba. Köszönöm a tippeket. Most jól jön minden ilyen, mert egyre kevesebb az energi meg az idő. Bár van amikor meg felpörgök. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jaj mindíg elfelejtek valamit. Mert közben megy a tévé is.

Vera, Hát a pocid. Már jó sokat nőtt mióta utóljára taliztunk. :-)

Zsu,

HOL VAGY?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!
A Triumph-os mamabel és az auchan-os Dorina biztos nem dörzsöl azok nem csipkések..
Hát igen jó régen nem találkoztunk..

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Nem is olyan nagy :wink: formás :wink: Eszternek van a legnagyobb pocija szerintem :D

Viki,
Tiszta csajos a pocakod és neked sem nagy :wink:
Vendég

Sziasztok!

Először is GYÖNYÖRŰ ez a baba, olyan írígy vagyok, szeretnék már én is itt tartani.Hanyadik hétre is született?Ha van időd, Márti írd le hogyan zajlott a szülés!!És mégegyszer GRATULÁLOK!!!

Pocik:Tényleg mindenkinek nagyon szép a pocija.

Vikci:Itt vagyok, nekem kellett volna most válaszolnom valamire?Hogy vagy?

szemokzsu

Sziasztok!

Bmo! Hatalmas gratula nektek!
Gyönyörű babád van!

Lányok! Nagyon durva már a hasatok!
Mindenkié jó nagy és nagyon szép!

Az 1. helyezet ANUBIAS-é!
Nagyon durva!
Jó nagyra nőtt!
Mutattamn a páromnak,rögtön kérdezte,hogy egy baba?????????

Kíváncsian várom a következő baba fotót!

Ügyesek legyetek!

Kicsit irigy vagyok ám,mert mindjárt célba értek! :wink:

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Bmo!

Gyönyörű baba, gratulálok még egyszer! :D

Nagy Vera!

Szép poci! :)

Vikci!

A Triumphos mamabel nagyon kényelmes! :wink:

Pandácska!

Más is ezt mondja, hogy most csajos a pocim, Petivel tényleg más volt, és nagyobb is volt!

Katuci!

Nagyon sajnálom a kisbabát, és a szüleit is! Biztos mindent megtesznek érte, de ezt az anyatej dolgot nem értem nagyon nem ! Miért tápoznak egy babát, ha van tejcsi? :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A homeós bogyóknál én úgy tudom, hogy előtte/utánna nem lehet fogat mosni továbbá inni sem egy óránkeresztül. Ti hogy szeditek? Én betartom ezeket, mert állítólag szájból oldódik fel. Most amit tegnap vettem homeós kiskönyvet az nem írja.

Zsu,

nem csak hiányoltalak. Baj? :-) Most délután két órát aludtam, mert tegnap annyira elfáradtam, sokáig voltak nálunk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Jól tudod és így is szedjed, én is így csinálom. Nekem benne van a könyvembe hogy se enni, se inni stb.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: