A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A barátok szétszéledtek, vagy kisgyerek van, a többiek étterembe mennek. Tehát maradunk ketten, egyenlőre.

Kép
muzsuzska

laptető :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Megyek elheveredek az ágyon mert itt a labdán megpúpultam.

Kép
muzsuzska

Már én is ott tartok.A barátok szét,meg szinte mindegyiknek most van pici baba vagy épp terhes.
Mindegy most ez nem foglalkoztat,majd kitalálom 31-én.

Kép
martik77

Akkor mi foglalkoztat?????????? :D

Kép
muzsuzska

Most??Semmi.Olyan üresnek érzem az agyam.Mihelyt gondolkodok elkezdek aggódni.Szóval most üresség :? :? :?

Én is pihizek.Majd még jövök. :wink:

Kép
martik77

Oksa. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Szilvi most küldött sms-t BOMBARIADÓ van a tescóban, nem is engedik vissza. :evil:

Kép
muzsuzska

Főzők egy kávét................

Kép
muzsuzska

ÓÓÓ szegény!!!!
De legalább hazamehetnek???? :roll: :roll: :roll:

19.30-tól lesz az RTL-en az Oszkár c. film az is nagyon jó!!!! :D

Kép
martik77

Kívülről nézve én maga vagyok egy vígjáték. :D
Ülök a gép előtt,közbe nézem a tévét és veszettül röhögök.Persze tök egyedül vagyok itthon. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Kávé ilyenkor???Akkor tuti bagoly leszel este :D

Kép
martik77

A nevetés egészséges! :D :D :D

Gondolom haza mehet, mert a tescóba nem mehet vissza. Valaki biztos így akart lopni ,hogy odatelefonált.
Ekkora egy barom.Ilyenkor kötelező átnézni az egész mindenséget.

Kép
muzsuzska

Csak laza kávészerű izét sok tejjel. :wink:
Én kávé után is tudok aludni. :oops:

Kép
muzsuzska

Nálunk nyáron egy trafóházat rongáltak meg,elment az áram(csomó üzletben,bérházban) és így be tudtak törni egy boltba.Persze sötétek voltak. :x

Kép
martik77

Mikor dolgoztam és éjszakásba vettem cappucinót akkor is eltudtam szundítani,de ha ezt itthon csináltam tuti,hogy még 1-kor is a plafont bámultam.

Kép
martik77

Megjött a F. Nemsokára megyünk anyámhoz.

Kép
flóra 11

szilveszteri program:

Este 7 órától: JON BOVI koncert
Este 8 órától: MISKOLCI ILLÉS EMLÉK ZENEKAR koncert
Este 9 órától: KABINET RT. koncert
Este 10 órától: „Karibi Szilveszter” élő FIESTA koncert latin táncosokkal
Éjfélkor: Köszöntő, Himnusz, tűzijáték, utána utcabál a DISCO EXPRESS zenekarral

Ez lesz nálunk a program a városba szilveszterkor :)

Kép
martik77

Sziasztok

Sajna éppen csak benézni van időm,mert már rohanok is...
Holnap reggel utazunk,igy pakolnom kell,lassan fürdetünk,stb....
Holnaptól nem vagyok gép- és netközelben,igy előre gondolok Rátok.,....

Kivánunk mindenkinek egy szebb,boldogabb és eredményesebb új évet!!!!!
Kivánjuk,hogy mindenkinek teljesüljenek a legszebb álmai,az otthonaitokat töltse meg gyerekzsivaj és kacagás....!!!!!

Puszilunk és talizunk jövőre....

Tancsu,Roli és Gergő... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, szegény Szilvi! Még ez is! :(
Na, indulunk. Pá...

Kép
flóra 11

Tancsu, jó szórakozást! Pá...

Kép
flóra 11

Tancsu!!!!!

Számodra is hozzon az új év Boldogságot és Sok-Sok örömet,Egészséget és rengeteg Jókedvet!!!!!!B.Ú.É.K :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Felkeltem. Akar fájni a fejem. :x

KépKép
benó

Az nem jó :( ,de azért Helló!!!

Kép
martik77

Én is kívánom mindannyiótoknak, hogy váljanak valóra az álmaitok az új évben! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Ja, bunkó vagyok megint. :lol: Helló! :D

KépKép
benó

Visszaolvasok, mi van a Szilzivel. :roll:

KépKép
benó

Na ha már itt vagy leírom.Szóval:A vérvételen úgy van,hogy amikor leveszik a vért rögtön ott meg kell innod kb 3dl sűrű szőlőcukros vizet.Ez nem lenne gond,de mivel előtte nem ehetsz és nem ihatsz(bár én vizet ittam itthon)így szinte visszakívánkozik az egész.Ezért vigyél magaddal mindenképp citromlevet és jó sokat önts bele és gyorsan idd meg.Ezután két órát még mindig nem ehetsz és nem ihatsz és akkor megint vesznek le vért.Utána rögtön egyél!!!!

Kép
martik77

Nem vagy bunkó!!!!!Kábult vagy!!!És azért köszöntem mert akkor mentél nézni a szemhéjad belülről amikor én jötten. :D

Kép
martik77

Most érzékelem,hogy a bölcsességfogam egy része kijött amivel már jó pár éve szenvedek és akkor volt megdagadva mikor itt voltatok.Na a második babával már a bölcsesség is jön. :D

Kép
martik77

Visszaolvastam.

KépKép
benó

És nem fáj?

Kösz a vérvételes infókat, majd megtudom én is, nálunk hogy lesz, bár odébb van az még. :D

KépKép
benó

Lelassult nálunk ez a vacak oldal. :?

Kép
martik77

Kb így kell nálatok is lenni,de előre kérdezd meg!!
Olyan mint a vérvétel,nem jó de muszáj és csak egy csővel vesznek.

Kép
martik77

Mindenkinek akar fájni a feje? Pfuj! Ne fájjon senkinek! :x :x :x

Tehát Tancsu már anyóséknál. Boldog új évet nektek is, Tancsu! :D

Szilziéknél meg bombariadó. :shock: Sajnálom. De legalább hazamehet hamarabb, vagy nem? :oops: :roll:

Flóráék meg anyukáéknál.

KépKép
benó

Egyet előtte, egyet utána?

KépKép
benó

A védőnő majd úgyis elmondja, 19-én vagy mikor megyek.
És nem volt baj, hogy nem 1 hónappal ezelőtt mentél? :D
8)
Henivel mi a helyzet vajon? Pihengetnek?

KépKép
benó

Remélem nem viselte meg Szilzit nagyon.Azért ez mégis csak egy bombariadó :( :? .Talán otthonról megírja mi volt.

Kép
martik77

Egy vérvétel előtte és 2 óra múlva még egyszer.Nem volt gáz mert rögtön azzal nyitottam,hogy a pancser asszisztensnőm elírta.De a sorszámosztós csak mosolygott egyet.
Nem tom mi van Henivel :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Hát, reméljük. :wink:

KépKép
benó

Oké, akkor végül is minden rendben ment. És tanácsadásra mikor kell menned? Neked oda kell vinned pisit?

KépKép
benó

Ide kellett vinnem. :? Tanácsadás jan 9-én lesz.Akkor kell adnom pénzecskét is mert csak egyszer adtam és azért jó lenne ha ott lenne a doki a szülésnél.Mivel én nem magánba járok hozzá ezért számára a boríték teszi egyértelművé,hogy őt akarom.Az egy tízes lesz most :?

Kép
martik77

A fogad fáj is vagy csak érzed? :roll:

KépKép
benó

Ja, azt hittem, a tanácsadás az nálad a védőnőt jelenti.
Azt hittem, csak meg kell mondani, hogy őt akarom. :lol:
Most már tényleg fáj a fejem. Megittam egy kálciumos pezsőgtablettát, hátha segít. :wink:

KépKép
benó

Akkor volt érzékeny tudod mikor itt voltatok.

Hazajött L: tíz perc és leszek. :D

Kép
martik77

Mártikám, inkább fekszem tovább, bocs. Mondjuk a Gy. megmasszírozta a fejemet, de nem biztos, hogy ettől elmúlik. Reméljük, reggelre jobb lesz. Többieknek se fájjon! :x Puszi, te is pihizz! :D

KépKép
benó

Jó éjt mindenkinek! :D

KépKép
benó

Kép
Hazajött a házőrző!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Jó pihit neked Benó!!!!
Aludd ki a fejfájást :)

Kép
martik77

Sziasztok! :D Már itthonról! :D

Szóval bombariadó volt! :evil: :evil: :evil: Először is kizavartak mindenkit és elküldtek a parkoló végére. Kb háromnegyed óra múlva :!: (majd meggebedtünk :evil: ), jött egy biztonságiőr és mondta, hogy üzletenként egy ember bemehet, mert azokat is átakarják vizsgálni. Bementünk, elég nevetséges módon átnézték az üzletet, aztán megint kiküldtek, mondván kb még két órán kersztül tart... Minket ugyebár a központból nem engedtek haza, úgyhogy átmentünk a Duna plázába. Ott sikeresen vettem egy táskát, a másik épp karácsonykor szakadt szét, aztán ittunk valamit (mert hatan voltunk összesen az üzletsorról :D ) aztán indultunk vissza, akkor kiderült, hogy már egy órája nyitva van az aki épp nem ment haza! :oops: :D Én picit hamarabb leléptem, mert ugye holnap utazunk! :D
Azért félelmetes volt, ahogy terelgették az embereket a parkoló végébe... Mi jókat nevetgéltünk, aztán azért eszünkbe jutott, hogy akár tényleg robbanhatna is... :(

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: