Sziasztok Lányok!
Még egyben vagyok

! Édesek vagytok, hogy ennyire izgultok értünk!!! Nagyon jól esik! A nagyfiamnál nálam is úgy volt, hogy nyákdugó utáni napon szültem, de most ezek szerint másképp akarja a kicsi. Az éjjelem olyan nyugalomban telt, hogy ennyire jót még soha nem aludtam... Muszáj még a héten bent maradnia, mert holnap el kell intéznem az uram Karácsonyi ajándékát, pénteken még reklamálnom kell a függönyösnél

, hétvégén pedig nem szeretnék bent lenni

. Milyen sok nyűgöm van

. No meg persze LKatának is igaza van, hogy a tüdeje miatt jó lenne a jövő hétig kihúzni. Igaz, hogy már nem kora baba, de a 38. hét a legtutibb már!
Moncsi:
Nekem szakaszonként szokott annyira fájni a tompor csontomnál, hogy megmozdulni nem bírok, aztán ahogy jött, úgy múlik. Csak sajnos egyre gyakrabban jön...
Cicóka:

Én a bernáthegyit jobban is szeretem, mint a spánielt! Hogy neked mekkora szerencséd van, hogy ilyen jófej kutyával álmodtál

Istenem, mekkora hülyeségeket tud az ember tudat alatt összehordani

. Minden esetre örülök, hogy ilyen jó alapsztorit sikerült adnom neked északára
Menion:
Nyugalom!!! A hülyék ellen nincs orvosság, csak annyi, hogy nem szabad engedni, hogy lehúzzanak a szintjükre! Már csak azért se idegesítsd magad, mert a tej nagyon könnyen el tud menni akkor, ha stresszelsz! Örülök, hogy minden rendben van veletek, és ennyire szépen gyarapodik Anna. Anno, a 21 hetes babánál nekem is fertőzés miatt folyt el a magzatvíz. Tényleg nagyon kell vigyázni. Bár karanténban sem ülhet az ember. A lényeg, hogy hamarosan kint lesztek a csecsemő osztályon. Azt pedig végtelenül sajnálom, hogy a romanov lakosság miatt nem fogsz tudni jelentkezni nekünk! De megértem, hogy így cselekszel! Nagy ölelés neked!
Orsi:
Örülök, hogy minden rendben volt veletek tegnap, és jó eredményeid vannak! Te is pihenj!!
Annus:
Iza hogy van? Alvás jobb volt már mára virradólag?
Szóval a mondatom jön

Remélem péntekig bent marad a fiatal úr!
Nagy puszi Nektek. Jövök még ma!
Kata