A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Kukli, örülök, h Boti jobban van, elég ijesztően hangzott az újabb kór. Akkor most pöttyös is? tehát a 3 napos láz volt tényleg az eredeti baj? Szegénykém...

Csibb, Fanni csodaszép. Tényleg jó ez a fotó!
Szerencsére nekem sincsenek most klasszikus terhességi tüneteim, orrvérzés, zsibbadás, ezek nem túl kellemesek. Illetve egy volt, ami elég kellemetlen és emiatt tegnap jártam proktológusnál, de szerencsére megnyugtatott, h nincs semmi baj, és rendbe is hozott.

Vica, méhszáj kinyílását sajnálom, bár ez az érték (3100) még nem veszélyes, ugye? Remélhetőleg így is marad jó ideig.

Most mennem kell, majd még benézek...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Katka nem lehetsz könnyű helyzetben, de kitartás neked is!! Reméljük hamar rendeződnek körülötted a dolgok :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: borzasztó lehet :? de, ha melletted akar maradni, ne most dobd ki. Ki tudja? Lehet, h a megváltozott állapotod miatt értékeled csak máként a helyzeted :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Mi az a leoltás? Hogy csinálják? :?:
Papillon a dokiddal beszéltél a vérköpetről? :shock: Nem hallottam még erről (sem).
Bea kitartás fogügyben. Nekem kivésték őket. Én aztán tudom mi a szájzár. Reméljük nem fogod te is megtapasztalni.
Erpé a 3 napos láz legyengítette és sztem az ügyelten rányalta a rotát. De még irtó hisztis. Meg fogok őszülni. :evil:
Katka hasonlókat kívánok mint Erpé.
És elmaradt a táblázat Beáéknak.
:oops: Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ja sszem ágyneműre nem reagáltam. Én adtam hozzá 2 garnitúra huzatot, meg körbe rácsévdőt, 70*140-es ágyra. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika: nem hívom emiatt a dokit, vérzik sokat a orrom, és hát alvásközbe az lemegy, így keletkezik az undi véres slejm :shock: (nagyon undi vótam,bocccsika) :x

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jah: név, úgy fest Alíz lesz a kislány, de nem csak az, még férjem akar mellé másikat. Remélem, azért az Alíz marad, nekem nagyon bejön. Kukli: újabb tábal javítás :P kössszi :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: Ennél rosszabb a helyzet. 3 hónapos kapcsolatban fogant a baba. Éppen szakítani akartam, amikor lett egy pozitív teszt... Azóta küzdünk, hogy együtt maradjunk, de nagyon nehéz. Mindketten még az előző házasság rémeivel küzdünk... És rengeteg a kommunikációs gond és félreértés. Én tudom, hogy neki nehéz és megértem a problémáit, de azért most már a 6. hónapot taposom és amikor a fiával lehet, akkor mi el vagyunk felejtve és olyankor 60 km-re van tőlünk és így 2 élete van az egyik fele itt a másik meg ott minden héten.... Mégis mit tehetek? Hétfőtől szerdáig ne szüljek, mert akkor egyedül kell bejutnom Pestre és vigyem szülni a 2 lányomat?
Biztos önző vagyok, de biztonságra vágyom, de nem kapom meg....
Bocsi... Kiszakadt.... :oops:

Katka

katka22

sziasztok

hát én a szexhez annyiból tudok hozzászólni, hogy nálam jelentkeztek a 2. trimeszter mellékhatásai :D bár régebben sem volt gondom...

Katka: csatlakozom Papillonhoz. várj ki .. a terhesség extraérzékenységet és soxor hülyeséget vált ki az emberből.

Bea: jaj.. bölcsességfog.. nekem szerencsére mind a 4 pihen... remélem nem "vén"koromra akarnak előbújni.... :lol: :lol:

Kukli: örömtánc Botinak!!!!

Csibb: szuperédi a fotó Fanniról ;)

KépKép
KépKép
adryn

Nekem 18 éves koromra kijött mind a 4 :!: Bőőccs vok má rég :lol: :lol: :lol:

Jajj Katka, el tom képzelni mennyire gáz a szitu. De jobb lenne egyedül? És most ne azzal foglalkozz, h mi lesz kettőtökkel, hanem, h ő az apja, ez mindenképpen összeköt és kötelességeket ró rá!!! Ez nem érzelem kérdése, ezért várd csak el, h törődjön veled. Szülénél, meg tuti eljön majd a melóbol,ha szólsz, h idő van. Nem pottyan ki az rögtön, de hát ezt te sokkal jobban tudod nálam :oops:

Szóval: add csak ki magadból, itt is, barátnőidnek is, akkor picit könnyebb lesz. Eddig is volt valahogy, ezután is lesz.

(Amúgy nem védekeztetek?,vagy amellett fogant? :roll: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nem undi volt, csak ijesztő. De ha ez van, ez van. Én is egyre „taknyosabb” vagyok. Nagyon szép nevet választottatok. :) Boti egyik bnőjét így hívják. Szupi kiscsaj!
Adryn a sex-el nekem is csak gátmetszést követően, meg mostanában van gondom. Nem tom miért. Sztem egenm jobban is zavar, mint Zsoltit. De a megoldás persze kézenfekvő. :lol: Bocsi. :oops: Amúgy Botinál őt zavarta, hogy ott a baba.
Katka lehet ha meglesz a baba ugyanúgy többet fog veletek foglakozni, mert lesz még egy gyereke. Ráadásul melletted reméljük. :wink: Figyi te nem vagy a táblában. Ha gondold írd meg a látható adatokat priviben, és beraklak. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Amúgy amikor a fiával van, akkor a saját lakásában van vele? Amúgy meg a tiedben él?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka .. leelőztél.. nem lehet könnyű így élni... ő mit mond ha próbálsz vele az aggodalmaidról beszélni?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn sztem a pozitív mellékhatásra gondolt, miszerint jobban kívánja :P

Kuklika: Köszi a táblát és a dícséretet :lol: a fiad már bnőzik :roll: hoppá :wink: (remélem apa nem vétózza meg végül az Alízt, mert én nagyon szeretném, majd kérek nemlajostól tanácsot, neki sikerült kihrcolni a Dömét :D )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

[quote]N írta:em pottyan ki az rögtön.
Bocsi, de én pont ettől tartok. Hidd el, tudnak pottyanni! Persze egyetértek veled a többiben! Meg reméljük tényleg nem fogunk csak úgy pottyantani. :wink:
Boti úgy csajozik, el sem hinnéd! Múltkor odaszaladt egy kiscsajhoz a Camponában, és hirtelen szájon nyomta. NAgyon kell rá figyelni. Még összeszed vmit. Ha mást nem lassan egy nagy pofont egy habcsóktól. :lol: Kicsit közvetlen gyerek. :oops:
Adrynt értettem. :wink: Hm.... még irigylem is. De ez van.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.11.13 11:17-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ez a legbosszantóbb az egészben. 2 hónappal fogantatás előtt voltam nőgyógyásznál, hogy véletlenül sem szeretnék teherbe esni....
Szóval ennyit a XXI. századi fogamzásgátlásról... Rontom a statisztikát. Foganok, mint egy ősi termékenység istennő. :D

Katka

katka22

Katka bocsi, zizi vagyok, de Zsófi még ovis amúgy? Jövőre suli? Ők hogy fogadják a kistesót? Gondolom nagyon várja a két csaj.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika: nem semmi a fiad :lol: vigyázz rá és beszélj a fejével :P télleg ki tud pottyanni??? Én aszittem, ha jönnek a fájások mé van egy csomó időnk :shock:

Hú Katka, ha nem vok indiszk, mi mellett estél teherbe??? :shock: azé ez dva

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Elvileg van sok időnk. Tényleg van. Elvielg egy ujjnyi tágulás első szülőknél asszem 1,5-2 óra. Nekem nem volt 3 óra a 4 (egy megvolt rég), de ez ritka. Asszem Csibb és Gabka is gyors volt eléggé. Most gyorsabbat jósolnak 2x-ra és le kell passzolni Bobót is. "Villám Teklaként" vagyok a sznő naptárában. :lol: Hogy rögtön szóljon a dokinak. :) Majd megírom megyünk be, és üzenek egy óra múlva méreteket. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

21. századi fogamzásgátlás ügyéhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az én bébim is 3 fázisú extraszuper fogamzásgátló tabletta mellett fogant.. viszont mi egyáltalán nem bánjuk..:D

KépKép
KépKép
adryn

Zsófi már iskolás... Keményen gyűrjűk az első osztályt. :)
Kisöcsit naqyon várják. De azért nehéz nekik. 14 hónapja ment el az apukájuk. Azóta mindkét oldalon van új kapcsolat és mostohatesók és most még a kistesó.... Sok nekik, nagyon.

Spirállal estem teherbe. Szerencse, hogy le tudták úgy szedni, hogy babának nem esett baja....

Katka

katka22

ennyit a fogamzásgátlásról :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

És tecc neki a suli? Biztos nem könnyű nekik sem, de minden rendben lesz, akár így, akár úgy.
Na ez jó. Pont a spriálon gondolkoztunk. Elvetve.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na én lépek. Ha vkit érdekel, tök érdekes cikkek vannak a novemberi Babapatikában. Fogalmam sincs honnan van, anyu hozta. Hátha vki tudja. Van terhes, meg kistesós cikk is.
További szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na jól beindultatok, mondhatom :)
Alig gyözöm olvasni.

Katka, szerintem is próbálj meg beszélni vele a problémákról, bár ha kommunikációs problémák vannak, akkor gondolom ez nem válik be.
Tényleg Ő mit mondd, hogy ha "rosszkor" indul majd be a szülés, akkor intézd egyedül?
Már bocsi, de az Ő felelőssége is, nem te ejtetted magad egyedül teherbe :)

sex téma: ebben is külömbözik a két terhességem. Levivel nyulak voltunk, pláne a 2. trimeszterben, de szinte egészen a végéig.
most bezzeg, nem ismerek magamra, mint egy jégcsap, na nem mondom néha rám is rámtőr a vágy, de olyan ritkán, hogy csak bámulok. Lehet, hogy ebben az is benne van, hogy van már egy strapáló egység (gyerek) és mellette meló, szóval fáradtabb vagyok

Kép

Kép
gabka77

Babapatika minden gyógyszertárban van. és ingyenes ;) viszont lehet hogy kérni kell.

KépKép
KépKép
adryn

Pasek nem tud válaszolni ezekre a kérdésekre.... Nem tudja, hogy lesz.
Próbáltam én egy csomót beszélni vele... Innen tudom, hogy elkommunikálunk egymás mellett....
Elkeserítő helyzet és nem találom a kiutat....

A vajúdás nagyon változó, hogy kinél meddig tart. Az elsőnél jellemzően tényleg hosszú, de ez nem mindenkinél van így.

Ismerek olyan anyukát, aki nagyon gyorsan szül. Első gyerek 2 óra alatt volt meg. A többi 1 órán belül. A második például a konyhakövön, mert apuka nem volt éppen és kihívta a mentőt, akik persze elkéstek. Még jó, hogy apuka megjött és talpraesett és levezényelte a szülést. Pont átvágta a köldökzsinórt, amikor csengettek a mentősők. Ő mesélte, hogy ott állt egy farmerban, meztelen felsőtesttel csurom vérsen, nagykéssel a kezében az ajtóban.... :) A mentősők meg nem értették, hogy mi van.
Így utólag persze vicces, de azért benne lenni nehéz lehetett....

Katka

katka22

[quote="adryn"]
írta:
adrynhát én a szexhez annyiból tudok hozzászólni, hogy nálam jelentkeztek a 2. trimeszter mellékhatásai :D

Háát nálam is jelentkeztek, csak én elnyomtam őket :D
Asszem lesz mit bepótolnunk, csak még azt nem tudom majd mikor?? Két szoptatás között, na és persze a másik kettő se legyen itthon :roll: :D

Ja én is a pottyantósok közé tartozom, de azért nem ez a leggyakoribb szerintem :roll:

Azért az tényleg durva hogy már spirál mellett is teherbe lehet esni, lehet hogy a természetes fogamzásgátló módszereket kell inkább alkalmazni, nem?
Én mégegyszer nem akarok terhes lenni, bár a párom néha olyan megjegyzéseket tesz, hogy majd a következőnél így meg úgy. :shock: Nagyon belejött ebbe a gyerekdologba :lol:, úgy látszik ilyenkor elfelejti a sexmentes 9 hónapot :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka ez a történet azért tényleg durva. Lehet hogy én is így szültem volna, ha a doki nem indítja inkább meg a szülést (mondván hátha nem érek be) :)

Az tényleg rossz, ha nem lehet megbeszélni a dolgokat egy kapcsolatban vagy elbeszéltek egymás mellett. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tényleg vicces lehetett :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én nem szültem túl gyorsan, sőt, valszeg csak az orvosi sietségnek köszönhető, hogy 12 óra alatt meglett a gyerek. ha nem kapok rengeteg oxitocint és epit, valszeg elszenvedtem volna úgy 24 órát (anyámból kiindulva).
de most szeretném normálisan végigcsinálni, semmit sem siettetve. kííváncsi leszek, most mennyi ideig fog tartani, de nekem szerintem nem 2 óra lesz :)
Bőven lesz időnk Levit elpasszolni és kényelmesen bemenni a kórházba :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok. Elég pörgős hetek vannak mögöttem.

Katka, Adry, kicsit irigykedve hallom a védekezés melletti termékenységeteket. Nekünk több mint két évbe tellett, hogy összehozzuk Halacskát, és aktivak voltunk, mint a nyulak. Most sajna én is jégcsapot alakítok, de egyrészt az első időben a félelem tartott vissza, most meg nem is kívánom.

Katka, sajnálom, hogy ennyire labilis a helyzet. Néha még az is jobb, ha az ember tudja a biztos rosszat, de legalább felkészülhet rá. A bizonytalanra nem lehet tervezni. Szülők, barátnők tudnak segíteni?

Adry, jobban vagy?

Bea, gratula Maja Glóriához! Szépen kerekedik a pocid is.

Gyors szülésről már én is hallottam. Egyik kollegám feleségénél elment a magzatvíz, gondolta még lezuhanyozik gyorsan, de már a kádba szülte meg a gyerkőcöt. A férj a mentők telefonos segítségével segített, de neki nem engedték elvágni a köldökzsinórt. Viszont sokkal több tortúrába került ezután a kórház, mert így hogy otthon szült, kellett pár extra injekciót kapniuk.

Kukli, jobbulást Botinak. Lassan csak kilábal már belőle. Úgy már én is jártam az ügyeleten, hogy a rendelőben tomboló gyerkőc volt a beteg. :wink:

Vica, sajnálom a méhszájat, de úgyis rád fér majd egy kis pihenés a csöppség jövetele előtt. Jó vásárt csináltál ruhanemükben. Jut eszembe, ti hálóingre vagy pizsire szavaztok inkább. Én itthon ezek nélkül alszom, és összesen ha kettő pizsit össza tudok kaparni, ha kórházra kerül sor. Ez már májusban sem bizonyult elegendőnek, tehát be kell szereznem párat. De szüléskor jobb a hálóing? Félek, hogy belegabalyodom.

Csibb, örülök hogy jobban vagy. Fanni tündéri.

Erpé, bizonyos orvosokhoz nehéz elmenni, de te nagyon ügyi voltál, és minden rendben is van. Jó ha az embert megnyugtatják!

Kép
Kép
tessza76

Pappilon, én is bölcs vagyok ám, teljes mértékben. :lol:

Kép
Kép
tessza76

Tessza: igen jobban vok.. a fülem ok, kicsit még köhögök, de a doki azt mondta pár hét és az is elmúlik :lol: :lol: kedves nem? viszont én sem szeretnék gyógyszert szedni feleslegesen ...

KépKép
KépKép
adryn

én sem vagyok nagy hálócuccos, ami van hálóing ill pizsi, az mind inkább a csábítás eszközeinek nevezendő kategórába sorolhatóak :)
nem hiszem, hogy kórházba való lenne.
A sote-n annó adtak hálóinget, ami bár sem szép, sem kényelmes nem volt, viszont nem nekem kellett kidobni, vagy kifőzni belőle a balesetek nyomait.
Arra készüljetek fel, hogy sokkal erősebb vérzésetek lesz, mint egy jó erős mensi, persze mindig vannak kivételek, de azért érdemes tényleg órás betétet venni (nekem annó a tenna jött be), még azzal is sikerült 1-2 baleset. ugyanis, amikor a baba rácuppan a cicire, az fokozott méhösszehúzódást vált/hat ki, ami nagyobb mennyiségü vért préselhet ki magából olyankor.
én inkább a hálóingre szavaznék, de persze, bitos van, akinek más jön be

Kép

Kép
gabka77

Hálóing!!!! Tegnap a teszveszen néztem 3db-ot 1200 Ft-ért!
Gabka: Jó, hogy írtad ezt a betétet! Van ilyen nagy méretű??? Mi anno (11 évvel ezelőtt) liberot használtunk, volt neki egy olyan nem gumis csak simán mint a szárny nélküli betét pelenkája és az jó nagy volt és jó puha!!

Szép napot!
Vica
wicca

Most néztem 1600 Ft-ért ment el !!

Szép napot!
Vica
wicca

csajok... télleg ilyen nagymennyiségű vérre kell számítani szülés után? :? :shock: én sosem voltam az az erős menzeszes típus... éjszakánként 1 normál betét, plusz nappal 1-2 tampon... mennyi vérre számítsak?????? :oops: és miért ilyen erős? és meddig tart? bocsi de nemtom ezeket... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Átadom a megválaszolás lehetőségét azoknak akik nemrég szültek, mert én ezeket már elfelejtettem :oops: . Mintha az rémlene, h csak elején volt 2-3 napig erős vérzés utána csillapodott asszem! De ciki! Nem is emléxem, arra sem mikor jött meg utána legközelebb! Többek szerint amíg szoptatsz addig nem jön mensi, de én úgy emléxem, hogy nekem pl. volt, de lehet, h rosszul emléxem ... szóval majd megírják a többiek, hátha nekem is felsejlik valami :D:D:D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

hehe :D ok Wicca... régen volt tán igaz sem volt, ugye? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Na ha még nem válaszolt senki ...
Szóval valóban csak pár napig (2-3) volt nagyon erős a vérzés, de addig bizony, kellett a tenna, pár nap után csillapodik és egy normál erős menzes erejére csökken le, amit azonban nem fogsz megúszni napi 1-2 betéttel, a tampon a gyermekágyi folyás alatt tilos!!! ezt sajnos én is megszenvedtem, mert egyébként azt használom.
a vérzés maga nekem ha jól emlékszem kb 2 hét volt, de utána is marad még az erős váladékozás. azt mondják kb 6 hétig, de van aki előbb túl van rajta, van aki végig csepeg.
ez azér van, mert a méh falán tapad a lepény, ami a levállás után lényegében egy sebet hagy maga után, amig a felület be nem gyógyul, addig váladékozik.
a következő mensiről azt mondják, hogy van akinek nem jön meg addig, amig a gyereket csak szoptatja a kismama és az állítólag fogamzásgátlás ként is "használható" :) de ez persze nem megbízható módszer.
Nekem úgy emlékszem, hogy kb 6-8 hét múlva jött meg először (a gyermekágyi folyás elmúlása után), pedig szoptattam.
engem rábeszélt a dokim annó egy fogamzásgátló injekcióra, amire mégegyszer nem hagynám rábeszélni magam. ugyan hónapokig nem jött meg ettől a szuritól, de utána bepótoltam 2 hetente jött meg :(
persze drága jó orvosom elfelejtette elmíteni ezt a mellékhatást :(

Kép

Kép
gabka77

brrrrrrrrrrrrrrrr köszi gabka :D jaj.. ennek a vérzésnek nem örülök.. én azt hittem az csak pár nap szülés után :? na meghogy utána megint fogamzásgátlás..:? azt hittem szoptatás alatt tuti nem lehetek terhes... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

de ugye a mélfalseb begyógyulásának folyamata már nem fáj? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, szép estét

Most szünetel a fogam :P , remélem így marad, szörnyen hangzik ez a szájzár :o Kiborít ez a gép, még mindig tele vagyok vírussal :!: :?:

Úgy látom szexelünk :D vagyis nem szexelünk :D

Tessza, köszi, hol pörögtél :wink: ?

Katka, te rajta vagy az iwiw-en, szerintem mi még nem jelöltük egymást? Amúgy köszi az ötletet, én is azon vagyok, próbálom lefoglalni magam, meg gondolkodom honnan lesz pénzem :lol: :lol:
Sajnálom hogy így vagytok Apuval, én átérzem, nem könnyű egyedül babát várni, hiányzik a kényeztetés, mondjuk én rengeteg odafigyelést és szeretet kapok a családomtól. Család segítőkész? Nem szeretnék tanácsot adni, mert nem kenyerem az ilyesmi, inkább csak egy ötlet, Mi lenne ha család vigyázna két lurkóra, ti meg összeülnétek egy vacsora erejéig megbeszélni a dolgokat, mindkét fél elmondhatná a pozitívumokat, negatívumokat egymásról, és lehet hogy jobban megismernétek egymás álláspontját. Érdemes e folytatni, mert kétségek között élni a legnehezebb.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea örülök, hogy jobb kicsit. Reméljük leáll egy időre.
Vérzés: nekem a 6 hét erős váladékozás variáció volt. Rosszul voltam már magamtól. S a necc bugyi (az tök vicces) mellett, amikor betétet vesztek tényleg akkora tena-t érdemes sztem is, ami már röhejesnek tűnik. Mi megvettük az eggyel kisebbet, aztán ragasztgattuk össze, míg sikerült szinte pelenka méretűt venni. Adryn ezek már nem fájnak, csak kellemetlenek. Nekem 3 hó után jött amúgy meg, én is bőven szoptattam még. (most eszembe jutott, hogy mikor megyek sznőhöz, megveszem Zsolti szülős ruciját is :roll: )
Nekem a szülési hálóingem olyannyira nem lett véres, hogy megint abban megyek, és utána "bekeretezzük". Egy petty sincs rajta, 3-4 volt, de ki is jött. Szoptatósnak én kínait vettem, mert arra pont jó volt. Így volt 5 db, nekem kellett is annyi. Mert éjjel a cici tud átázni, betét ellenére. :lol:
Tessza hasonló történetet már én is hallottam. A mentősök állítólag alig bírták anyucik kiszedni a kádból, mert eléggé beszorult. :lol:
Gabka bocsi, akkor valszeg összekevertelek Vica-val a szülés tekintetében. :oops:
Boti jól van, gyógyultnak minősítve. :) Kész játszótér volt a rendelő, sok gyerek jött kontrollra.
Jóét! Holnap már péntek! :P

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

maga a seb nem fáj, szerencsére a méh, szinte csak izom, amiben nincs sok ideg, én lagalábbis így tudom.
ami még fájhat, az a méh összehúzódása. épp most olvastam valahol, hogy a méh lényegében sokszorosára nő meg, ami a szülés után idővel újra visszanyeri régi méretét.
a szoptatás alatt húzodik sokkal jobban össze, mert szoptatás közben oxitocin szabadul fel. nekem annó nem járt ez komoly fájdalommal, de a szülésznő azzal "vigasztalt", hogy a többedszer szülőknél fájdalmasabb :)
csajok ez tényleg így van?

más: szent imrések. apának is kell szülőruha? milyennek kell lennie?

Kép

Kép
gabka77

Jaj, de jó, hogy Boti meggyógyult, most akkor nyugodtan alhatsz végre Te is megint!
gabka77

baszki... 6 hét....... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

ne nézzetek hülyének :)
végre felfedeztem a 'szerkeszt' gombot :oops: :roll: :lol:
most már ki tudom majd az elgépeléseimet javítani :)

Kép

Kép
gabka77

ja.. Örülök Botinak Kukli ..:D csak le vagyok sokkolva... a 6 hét vérzés cseng a fülemben.... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: