Sziasztok!
Köszi, hogy hiányoltatok. Elég pörgős hetek vannak mögöttem.
Katka, Adry, kicsit irigykedve hallom a védekezés melletti termékenységeteket. Nekünk több mint két évbe tellett, hogy összehozzuk Halacskát, és aktivak voltunk, mint a nyulak. Most sajna én is jégcsapot alakítok, de egyrészt az első időben a félelem tartott vissza, most meg nem is kívánom.
Katka, sajnálom, hogy ennyire labilis a helyzet. Néha még az is jobb, ha az ember tudja a biztos rosszat, de legalább felkészülhet rá. A bizonytalanra nem lehet tervezni. Szülők, barátnők tudnak segíteni?
Adry, jobban vagy?
Bea, gratula Maja Glóriához! Szépen kerekedik a pocid is.
Gyors szülésről már én is hallottam. Egyik kollegám feleségénél elment a magzatvíz, gondolta még lezuhanyozik gyorsan, de már a kádba szülte meg a gyerkőcöt. A férj a mentők telefonos segítségével segített, de neki nem engedték elvágni a köldökzsinórt. Viszont sokkal több tortúrába került ezután a kórház, mert így hogy otthon szült, kellett pár extra injekciót kapniuk.
Kukli, jobbulást Botinak. Lassan csak kilábal már belőle. Úgy már én is jártam az ügyeleten, hogy a rendelőben tomboló gyerkőc volt a beteg.
Vica, sajnálom a méhszájat, de úgyis rád fér majd egy kis pihenés a csöppség jövetele előtt. Jó vásárt csináltál ruhanemükben. Jut eszembe, ti hálóingre vagy pizsire szavaztok inkább. Én itthon ezek nélkül alszom, és összesen ha kettő pizsit össza tudok kaparni, ha kórházra kerül sor. Ez már májusban sem bizonyult elegendőnek, tehát be kell szereznem párat. De szüléskor jobb a hálóing? Félek, hogy belegabalyodom.
Csibb, örülök hogy jobban vagy. Fanni tündéri.
Erpé, bizonyos orvosokhoz nehéz elmenni, de te nagyon ügyi voltál, és minden rendben is van. Jó ha az embert megnyugtatják!