Sziasztok!
Köviné, remélem, minden rendben, vigyázz Magatokra!!!!
Látom, előjött az egyik nagy téma, a babakocsi

A világ egyik legnehezebb kérdése ... Nekünk volt/van vagy 5 különböző babakocsink (mindegyiket használtan kaptuk, kivéve egyet

), amit nem tudok ajánlani, az a Graco Mosaic ... 36 hónapos korig van, de az 1 éves fiamat már alig tudtam belekötni, a feje már akkor túllógott a háttámlán, a lába elől leér a kerékre, stb ... Nekünk nagyon nem jött be, pedig szép, jópofa.
A Maclaren Quest egy ultrakönnyű, esernyőre csukható, kicsi kocsi, mégis simán elfér benne a fiam most is, 2 évesen. Hátrány, hogy kicsik a kerekei, nehéz terepen tolni. Volt valami régi Graconk is, olyan klasszikus mózeskosaras, sportrészes, nagykerekű, hát ez nagyon szép kocsi, de a mózest hamar megutálta a fiam, a sportrész pedig nem annyira kényelmes (nekünk), ettől függetlenül szerettem ...
Szóval, ahány ember, annyi féle, nem lehet tanácsot adni. Csak gyakorlatban derül ki, kinek mi a jó.
Fatamorgana, nektek Gordonnál most milyen kocsitok van?
Ja, az ultrahangról én is úgy tudom, hogy a sima 2D-s se tesz jót a babának, pláne gyakran és hosszú ideig használva, a párom most volt egy erről szóló kongresszuson. A 4D pedig nagyságrendekkel nagyobb megterhelést jelent a magzatra, úgyhogy mi Áronnal sem voltunk és most a kicsivel sem megyünk ...