A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe!
Ja, nálatok akkor értem :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!
hát este inkább Kiarával aludtam.3szr sírt fel keservesen szegényke éjszaka...
de mára meg már semmi nem látszik a puklijából...

viszont fel is avattuk az új párásítót és sztem nagyon jó...
de a tisztántartásáról még mindig nem tudok nyilatkozni...

ma csavizunk kicsit,m van autóm,persze csak mára. :D

Kép
Kép
csibe83

Na és pár fotó, ami több nem lesz csak akkor ha megszületik a bébi :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
szép nagy már a pocakod!!!

Kép
Kép
csibe83

Na végre, a régi tempó: egy napig nem jövök,és alig tudom behozni :shock: :lol: .

Ágyikó:
Hát,én még jóóó sokáig tervezem a rácsosat, mert addig vagyok én a "főnök" :twisted: :lol: . Bár pár napja Botond nem akar a kiágyba feküdni, pedig előtte kifejezetten szerette. Mostanában, ha beteszem sír, pedig álmos, de inkább lefekszik a kiságya elé a földre aludni :shock: .Tegnapdélután meg elaludt a nappali kellős közepén :shock: :lol: . (Lefotóztam :wink: )

Apropó, én is teszekmajd képeket, de gondoltam nem teszem be a többi karácsonyos közé, úgy nem vmi izgi :twisted: . Neeem, csak mindig a másik gépen vannak és lusti vagyok :oops: .

Ronmay!

JUHUUUUUUUUUUUUU-JUHUUUUUUUUUUUUUUUU :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
És ennyit arról, hogy a fiús pocakok a csúcsosak :lol: . Ez Dodi-féle tojcihas :lol: . (Sztem nekem is csúcsos lenne a lánnyal is, ez inkább alkatfüggő :roll: . Bár a mi alkaltunk pont mint Stan és Pan :lol: )

Pocok!

Botond kapott már tejet, de attól ekcémás :? . Kicsi korában minden tejterméktől az volt, de anyu mondta, hogy tuti, hogy kinövi, mert nem vagyunk "allergiás család". Igaza lett, már mindent ehet, csak tejet nem. Vagyis lehet, hogy már arra sem érzékeny, mert hónapok óta nem róbáltam, de kicsit még várok inkább :roll: .

Lois!

Szilvesztert én is úgy terveztem, hogy Botond fentmaradhat, ameddig bírja...(itthon voltunk barátokkal). 20:20-ig bírta :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Mondjuk ha máshol vagyunk, ő is be van pörögve, alig lehet lelőni :lol: .

Lois,TIke!

A szomszédom "távmunkás". 8-4-ig üzletkötő a MEVA (w?) cégnél,és normálisan keres. De ez amolyan ügynök-meló :roll: .

Mamatali:
Ó, nekem a kaja mindegy :wink: . Mikor megyünk :wink: ? Nekem bármelyik este jó, nem dolgozom, délelőtt tornázom (ha), apa nem jár el, szóval én igazodom :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:30-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!
Most lemaradtam és vettetek új ágyat?

Boo!
Tegnap lemaradt, h az a kanapé szerű amit mutattál, sztem nem való állandó alvásra, főleg nem ilyen kicsiknek. Meg macerás is, h ki-be csukogatja az ember.
Te miért a ligetbe jársz? A sziget közelebb lenne? Vagy memgszokás?

Pocok!
Bodzit sem lehet alva felvinni a kocsiból, legtöbbször neki kipattannak a szemei.
Tehéntejet én 2 éves korig egyiknek sem adtam (adok).

Tike!
Ha vmi hiperszuper távmunkát találsz, szólj nekem is :)

Lois!
Én nem lennék antiszilveszterista, de rajtam kívül a környezetben mindenki az. A 18éves húgom nyakára mégsem akaszkodhatok, h vigyen magával bulizni :S

Ronmay!
Az a totál pocakkép nagyon vicces :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tehéntejes válaszokat köszi, csak kíváncsi voltam.

Ronmay,

nagyon jó a pocakod :lol: :lol: :lol: :lol:

És persze gratula a forgolódáshoz!!!!!!!!

Boo,

Ligetes nosztalgia-séta :lol: :lol: :lol:

Óvónéni ma mesélte, hogy Nimród keményen dolgozik, amíg kinnt játszanak az udvaron - kisfiam kedvenc elfoglaltsága a hólapátolás :lol: :lol: :lol:

Ééééééééééééés, tudja mindenkinek a nevét, Tami Taaaa, Bendi Beeee, stb. Ma előbb felébredt mint a többiek, és állítólag odament Bendihez, simizte a karját, és mondta neki hogy Beee?

Olyan kár hogy ezeket nem látom :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Munkatársaim korizást, vacsit bulit szerveznek többek között nekem is, kedden... az utolsó estém lett volna mielőtt dolgozni kezdek :twisted: :twisted: :twisted:

Tudom, nekem semmi sem jó...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Petráéknál lesz videózás, egy profi videós fogja nyomon követni a napjukat és csinál a szülőknek videót (gondolom jóóóó pénzért :lol: ). Nálatok nem lesz ilyen?

Én is mindig leskelődéssel kezdek, mikor megyek Petráért. :lol:

Mamatali tőlem is mehet, csak előre beszéljük meg (legalább egy héttel)!

Holnap megyek anyukámmal meg a nővéremmel színházba +vacsizni (a karácsonyi ajándékok egy része ez volt), már alig várom. :wink:

Pocok!
Talán Te kérdezted, hogy a 18 hós oltás is durva-e? Elivleg nem az, a 15 hós az egyetlen olyan nagyon szövődményes oltás.

Kép
katy76

Ronmay!
Örülök, hogy befordult a lánykád, most már ne izegjen-mozogjon!!! :D

Kép
katy76

sziasztok!

szonibaba!
nem maradtál le semmiről.még nem vettünk ágyat,csak anyós vett nekünk
olyat amit Boo belinkelt,de mondtuk,h öszönjük szépen,de hozzánk
nem fér már be...olyasmi vagy lehet,h az lesz amit én linkeltem be,a
leesésgátlós...

katy!
ebbe a tartályba simán befér nekem a kezem,szóval sztem neked is és
sztem könnyen lehet tisztántartani...

Boo!
tényleg a szigetre is mehettél volna,igaza van szonibabának...sokan
viszik oda mások is a kutyájukat...

nekünk jó fárasztó pörgős napunk volt,de élveztem...

pocok!
édes lehet tényleg Nimród...

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!
Szép pocak, látom mindenki másképp látja, ki csúcsosnak- ki tojásnak :)

Dodi!
Igen, rácsos ággyal én is így gondolkodom :roll: Szerintem Zétény jönne utánam ha tudna, mert nálunk egyedül elalvás van, én meg nem vagyok a magam ellensége :roll:
Ha csak matematikailag (és biológiailag) nézem is van még rengeteg időnk lecserélni, lévén még terhes sem vagyok, plusz az első 6 hétben velem aludt Zétény is. Szerintem az lesz inkább a vízválasztó mikor rájön, hogy ki tud mászni belőle nem pedig az, hogy kiszorítja a kistesója. Ez pedig még a hálózsák miatt nem menne... de amilyen leleményes tuti rámcáfol :?

Czigka!
Mondom, az ominózus képeket már eltüntettem :wink:

Boo!
A bulizás és az értelem nem egy tőről fakadó fogalmak :lol: :lol:
Műtét :? Azért legalább túl lesztek rajta.

Szonibaba!
A Margitszigetre lehet vinni kutyákat?? :shock:
Unokahúggal bulizás :arrow: No igen, azt azért én se. Hozzád hasonló elvetemült barátnők nem vannak?? :D :D Már ezt pesrze nem szilveszterre értem, gondolom akkor nem hagynád hátra a családot, hogy "buéééék, Anya elment kicsit mulatni, fogadjatok szót Apának", hanem egyéb alternatív bulizásra alkalmas időben :D

Pocok!
Nimród nagyon ügyes :shock: :shock: :shock:
Én fiam is bővítette egy névvel a 3 szavas repertoárt: Gábor (ábó). Tököm se tudja, mi tetszik neki benne annyira, férjem öccsét hívják így, neki mondta, de vele cca évi 4x találkozik, szóval nem hinném hogy a mély lelki kötődés hozta ki.
Korizós munkavacsi :arrow: Kedves ötlet :) Amúgy tudsz azért korizni?? Vagy rögtön eltöröd a lábad és fél év betegállomány?

Katy!

Ez a videózás tök jópofa (és gondolom lehúzós) ötlet, én még sosem hallottam ilyenről :)

Mamatali!
Én is benne vagyok, ha még nem írtam volna :lol:
Az általam javallt kajáldának nincs honlapja, egy cikket találtam, http://www.janerhus.hu/images/gm-november.pdf
és így néz ki, a belsőépítész oldaláról lopva a linket:
http://www.etnakft.hu/pizzazo_kialakitasa

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
nem Margit szigetre gondolt szonibaba sztem,hanem a hajógyári
szigetre

Kép
Kép
csibe83

ja és azon én is sokat agyaltam,h hogy lesz rácsos ágy nélkül,m Kiara is egyedül alszik el és nekem is az a félelmem,h simán
utánam jön majd és nem lesz alvás...
még fogalmam sincs hogy lesz ez...gondolkoztam azon,h addig bent
maradok vele,amíg el nem alszik,de tényleg nem tudom még ezügyben
mi lenne a jó megoldás...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
jahogyaz :oops: :oops: :oops: :oops: De szőke vagyok... le is tagadom hogy én is budai lányka volnék, vagy mi :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy,

videózás volt, pont mielőtt elkezdtünk járni :-(

oltás: köszi, ez jó, mert pont az első munkanapomon fogja kapni...

Boo,

zsákot pont tegnap kaptam meg :-) szupi, csak nem ilyenre emlékeztem, valahogy intenzívebb színek vannak a fejemben róla :roll: :oops:

Lois,

korizás megy :-) téli sportok királynője vagyok, gyerekkorom óta síelek is... Ahhhhh....
De a lábtörés zseniális 5let :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!
Nem Margitsziget, hanem Hajógyári :) (Köszi Csibe :) )
Nem unokahúg, hanem húg :)
Amúgy minden stimmel :)
Barátnők...már nem így "mulatunk"

Katy!
Videó gondolom én is, h nem lesz occsó, lis ha az ovis fotók árából indulok ki.

Boo!
Szigeteket akkor kitrágyaltuk a csajokkal. Hajógyári nem fizetős, lis ott a K híd utáni részen nem.
sajnálom, h nem bejövős, én imádom, de biztos elfogult vagyok, mert egész Óbuda a szívem csücske.

Pocok!
Korizni én is imádimád. Mielőtt Bodzi meglepett volna, jártam edzeni is. Tök jó volt, bepótoltam, amit gyerekkoromban nem adtak meg a szüleim. Most már esélyem sincs :S

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

már miért ne lenne esélyed se???????
Folytasd, ezek fontos dolgok, kellenek a boldogsághoz! (nekem ilyen volt a jóga meg a hastánc, amiket pár éve kezdtem)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Áááá, nem, max hányunk de azért bele nem fekszünk :wink: :wink: :wink: De végülis nekem ahhoz nem kell buli, elég ha elmegyek veled játszóházazni és kidobom a taccsot :lol: :lol: :lol:
Nálunk bulizás :arrow: Evés-ivás-zenélés-táncolás-kornyikálás-cigizés :oops:

Szonibaba!
Ööö, ezek szerint én is felszínesen olvasó királylány lettem :oops: :oops: Lövésem sincs miért cseréltem ki a húgodat, unokahúgra...biztos felfoghatatlan volt számomra, hogy miként lehet egy 18 éves lány a húgod :roll: Féltestvér??
Én holnap is megyek korizni 8) 8) 8)

Nekem az ilyen felnőttként beteljesített sportszerelem a tenisz volt...sajna már bazi rég nem voltam pedig imádtam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Azért nincs esélyem, mert 3 gyereket nem olyan egyszerű lepasszolni :oops: Örülök, ha az alapvető intéznivalók idejére nem kell őket magam után vonszolni :oops:

Lois!
Féltesó igen, de nem az egyetlen :D De olyan bonyolult a családfánk, h bele sem kezdek :lol:
Hányós bulizással kapcs.: sikerült megtudnom emlegetett hugomtól, h milyen az az IHB buli (Szerencsére nem az ő vonatkozásában, mert ő olyan mint a Szívek szállodájából a Rory Gilmore). Hiába, sajna öregszem, ezekre a mai szlengekre kezdek így nézni: :shock:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Van pár új képem, úgyis olyan nagy itt a csend, feltehetem???

Bodzi amortizálja a fát. Ez a baj az sk díszekkel.
Kép

Majd megeteti az anyját a zsákmánnyal
Kép

Itt szereti egymást Marci és Bodzi
Kép

Majd Szonji és Bodzi
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szonibaba,

jogos, ott a pont :oops:

képek cukik!!!!

Boo,

korizós mamatali jó ötlet, biztos sokat röhögdz majd rajtunk :-) te meg tartasz majd egy profi bemutatót!

Tenisz is szuper, de nekem a hátam miatt kilőve :arrow: semmi "féloldalas" sportot nem csinálhatok :twisted: :twisted:

zsák :arrow: A kék és a sárga igencsak pasztell, a narancs (katica feje, lába, pöttyei) világít rajta :lol:
lehet, nekem is tappancsosat kellett volna kérnem :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

szonibaba!
nagyon jók a képek és a székedért irigy vagyok...

Boo!
azért dobjál képet Mironról.biztos nagyon édes...

kori:
én imádok,de 3éve nem enged apa sajna...hisz Kiarával voltam terhes,majd
tavaly nem akarta,h véletlenül elessek,de most sem enged sajna,m
félt...

Kép
Kép
csibe83

Kori: Én szeretek, de nem nagyon tudok, mivel nálunk csak természetes vizek vannak, amik ugye elég ritkán fagynak be úgy ,hogy az pont jó legyen :twisted: :twisted: Pár éve még a városban laktunk, panelben aminek a lábánál volt egy kis csónakázó tó, egy évben minden este ott koriztunk...ejj de jó is volt :roll:

Hédi a nappali közepén fekszik a régi babakádjában ( ami mostanság csónakként funkcionál :lol: ) és magyar népmeséket néz :lol: :lol: :lol: :lol:

Távmunka: eddig semmi normális :twisted:
Bölcsi: ma megyünk be megbeszélni,hogy Hédi mégsem megy februárban....ejj de ég a pofám :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

A véleményetekre lennék kíváncsi. Szóba került ugye a tesó kérdés nálunk is. Apa mindenképp szeretne tesót,de nem most. Anyagilag úgy érzi,hogy most még nem vagyunk rá felkészülve, szerintem viszont ha most nem akkor később még nehezebb lenne. Ha most összejönne és még megszületne Hédi 3 éves kora előtt, akkor kapnám tovább a max gyedet, ha viszont visszamegyek ( már ha lesz hová) akkor újból kezdődik a jogosultsági idő stbstb, új munkahelyről meg nem túl célszerű rögtön szülni menni, viszont ha úgy alakul 2 gyerekkel sem leányálom munkát keresni. Szóval az én fejemben megfordult az is, hogy ha nem lesz tesó...

Szóval a kérdés egyke vagy tesó? Kinek mi a véleménye róla, anyagilag gazdagabb egyke, lelkileg gazdagabb tesók? Nekem mondjuk nem túl jó a kapcsolatom a tesómmal...és sajnos a környezetemben sem igazán látok igazi jó testvéreket :roll: Viszont ha mi már nem leszünk legalább nem maradna egyedül...

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:29-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Pocok, ne haragudj, hogy ekkora csalodast okoztam a zsakkal.. :? A kepen valoban kicsit erosebbek a szinek, az a szeria, amit egy idoben photoshopolt a srac, aki csinalja a kepeket, valahogy mind elenkebb lett, mint valojaban, aztan nem volt idonk modositani. Tudom, hogy mar igy is sokat vartal ra, de szivesen kuldok egy tappancsost helyette, ha nagyon nem tetszik. (most mar talan visszaallt a rend a szallitasi idoben..)

Tike, en is egyertelmuen teso-parti vagyok, de azert nem nagy tragedia, ha nem lesz tesoja! :) Sok egyke boldog ember is van a vilagon :) De ha vagytok meg babara, akkor tenyleg ugy hangzik, hogy most van a legmegfelelobb alkalom.

Nagyon ritkan tudok irni, teljesen be vagyok havazva.... a gyerekek egyszerre lebetegedtek, nyugosek, ejjel szazszor felkeltek, en mar olyan faradt voltam pentekre, hogy ugy ereztem, nincs is elet bennem... :lol: penteken raadasul vizsgam is volt, ugy mentem, hogy gyakorlatilag egesz heten nem aludtam. Meg mellette a munka, a 2 gyerek....hat nem egyszeru. Ranianak most ovit keresek, de nagyon nehez helyet talalni.... :twisted: Aztan szeptemberben suliba megy, itt 4 evesen kezdodik... :? De legalabb kicsit konnyebb lesz nekem.

Most is csak ennyire telik, ugy irok, hogy Alex rangatja a karomat.. :twisted:
Vendég

Sziasztok,

csak gyorsban olvasni akartam a reggeli kávém mellett, de nem bírom ki hogy ne írjak...

Boo,

Miron igazi szuperpasi ezekkel a berregő ketyere mániákkal :lol: :lol: azért rakd csak fel a képet az új séróról légyszi :roll: :roll: :roll:

Ma reggel mondtuk Nimródnak, hogy megy Apával bölcsibe és találkozik Tamival (Tamara, szerintem szerelem), teljesen bepörgött, úgy öltözött, mint valami kisangyal, majd Apa hívott, hogy egyedül besétált megint a szobába, vissza sem nézett, Apja meg ott állt megkövülten :wink: :wink: :lol: 8) 8) 8)

Tike,

Hédi rettentő édes lehet, lefotózod??????

Bölcsi miatt ne parázz, tuti megértik hogy változott az élethelyzet...

Tesókérdés:

Szerintem nincs olyan, hogy A VÁLASZ, hiszen mindenkinek a saját szituját, kapcsolatait kell mérlegelni és úgy meghozni a döntést.

Én egyke vagyok (késői gyerek, Anyu 41 volt, mikor születtem, nem így tervezték, de sajna így alakult). Gyerekkoromban mindent megkaptam, amit csak lehetett, érzelmileg és anyagi lehetőségeink mellett is maximálisan, én voltam a kicsi a családban, mindenki imádott, kényeztetett. (kérdés, hogy ez jó vagy sem, valószínűleg nem) Viszont mindíg hiányzott az életemből egy tesó, sokszor nyaggattam a szüleimet vele, valszeg azért is, mert a családban nem volt velem egykorú.

Mi mindenképp szeretnénk kistesót, mert
1) szerintem is jó, ha már mi nem leszünk, Nimród ne legyen egyedül a nagyvilágban
2) könnyebben, jobban, és máshogy szocializálódik szerintem, akinek van tesója
3) játszópajtija is lesz, később meg ha szerencsések, közeli, jó kapcsolatuk alakul ki (én általában jó tesókapcsolatokat láttam eddig csak), lesz egy életre szóló szövetségese

Mikor?
Ne az anyagiak befolyásoljanak... a lelki egészség sokkkal fontosabb annál, mint hogy hány játéka van és hogy bélszínt esztek vagy csirkét... Sőt, szerintem egy ilyen anyagi helyzetben (amikor meg kell nézni, mire mennyit költ az ember) sokkal egészségesebb értékrendet lát és tesz magáévá egy gyerek.

Melóhely:
Szerintem az ideális, ha vissza tudsz kicsit menni, hogy a 180 napod meglegyen, így a TGYás alapja a fizud lesz, és gondolom megint a max Gyed-et kapod majd, közben teherbe esel :lol: :lol:
Az új melóhely miatt se aggódj, persze nem ideális rögtön eljönni szülni, de ez a TE életed, és az meg csak egy munkahely (én is túl lelkiismeretes vagyok, ez nekem is problémát okozna amúgy, de nekem is mindenki ezt mondja :-) )

Niki,

köszi :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Nem nagy csalódás, de mégsem olyan mint ami a képen volt... tényleg visszaküldhetem egy tappancsosért? Akkor köszi nagyon, és írd meg a címed priviben légyszi, mert a csomagolást már kidobtam.

Betegekhez kitartást, remélem, hamar visszazökkentek a régi kerékvágásba!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.01.10 10:42-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is schnellben, szintén a kávém mellől :arrow:

Tike!
Tesókérdés :arrow:
Pocok érveit sorolnám én is, csak én testvérként (kishúg vagyok egy másfél évvel idősebb nővér mellett), nálunk mindhárom pont abszolút helytálló annyira, hogy én is írhattam volna.

Czigka példája szomorú, én is láttam ilyet, vannak barátaink, 3 fiúgyerekkel, a legidősebbet 18 évesen kismotorjával belökte egy részeg rendőr a busz alá. Ott a szülők tuti gallyra mentek volna ha nincs a másik két gyerek. Persze nem azért kell a második hogy pótolja az elsőt, de valahogy sokkal két- (vagy több) pólusú a kapcsolatrendszer érzelmi töltete ha vannak testvérek. Szerintem a fiammal való kapcsolatomnak jót tenne a későbbiekre nézve ha nem rá ömleszteném minden majomszeretetemet.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

igen, ez a majomszeretet-ömlesztéses gondolat is nagyon helytálló :lol: :lol: :oops: :oops:

Tike,

még egy: mi van, ha csak rábízzátok magatokat a sorsra, ha kistesó jönni szeretne, úgyis jönni fog :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Ha vaciláltok, akkor nyitottak vagytok a tesóra, nem kell ám azt annyira komolyan eldönteni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi a válaszokat. Mindenképpen nyitottak vagyunk a tesóra, csak én vagyok ilyen alapból mindent percre pontosan megszervezni akaró :twisted: :twisted: Sőt ha az anyagiak nem befolyásolnák akár több tesóra is nyitott lennék.

Pocok: munkahelyen én is így gondoltam,hogy visszamegyek, dolgozom,hogy meglegyen a 180 nap, addig takarékoskodunk,hogy kicsit összekapjuk magunkat, aztán ha a jóisten is úgy akarja legyen tesó. Csak ezt az elméletemet felrúgták azzal a mondattal,hogy egyáltalán nem biztos,hogy lesz hová visszamennem, nemhogy még 180 napot dolgozni ott :twisted: :twisted:

A másik amit nem tudok kiverni a fejemből,hogy ennyi vetélés után is kísértjük a sorsot tovább? Szinte már az is csoda számba megy,hogy Hédi van nekünk...

Voltunk a bölcsiben, nagyon kedvesek és megértőek voltak. Új kezdési időpont április 4. Közben Hédi ismét becsatlakozott egy csoporthoz, az udvaron játszottak és egyáltalán nem volt gond,hogy én nem megyek vele :lol: :lol: Egy nagyobb kislány rögtön pártfogásába vette és kézenfogva próbálta vezetgetni, amit az én igencsak akaratos lányom rövid idő után megunt és becsatlakozott a fiúkhoz motorozni :lol: :lol: Ja és esze ágában sem volt hazajönni, szóval felajánlották,hogy ha akarom vigyem nyugodtan áprilisig is alkalmanként :lol: :lol: Azt mondták a gondozónők,hogy valószínűleg nem lesz gond, bár láttak már olyat ahol 3 hét után közölte a gyerek,hogy szép volt jó volt, de ő aztán többet nem jön :twisted: :lol: Mondjuk legalább a betegséges időszakot még kihúzzuk itthon

Új változás is lesz nálunk, Hédi 6 hónapos kora óta jár csiribirire, és azt hiszem most vége szakad. Áttették az időpontot délután fél5-re. Ha fél6-ig tornázunk, kb lesz 6 óra mire elindulunk haza, a kocsiban 98%,hogy elalszik, se vacsi, se fürdés, ha meg felébresztem, nem fogom tudni letenni aludni... :twisted: :twisted: :twisted: Mérges vagyok emiatt,mert Hédi nagyon szereti,de nem normális dolog sztem egy másfél éveseknek való programot estére tenni :roll: :roll: Apával azt beszéltük,hogy helyette elkezdünk újra úszni, gyógytornán úgyis azt javasolták, meg az legalább szombat délelőtt van.

tike

Kép

ez nem mai kép, de egy ideje nagy sláger nálunk a csónakázás. Közben mondjuk hozzá a megy a hajó kezdetű mondókát és tegnap a papa még billegtette,hozzá a csónakot, na azóta ezt is kéri plusszba :twisted: :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt vagyok 8) 8) 8) 8)

Boo,

szomszédolás biztos nagyon szupi volt :lol: :lol: :lol:
Én hétfőn voltam a barátnőmnél, akinek most lesz 3 hónapos a kislánya :-) furi volt a tapasztalt, tanácsokat osztogató anyuka szerepe...

Tike,

Hédinek igazán jó dolga van :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom hogy azt javasolták, most még ne menj vissza, de ha a tesó mellett döntötök, szerintem menj vissza minél hamarabb, amíg van hová... hogy el tudd kezdeni gyűjteni a napokat, és amíg felmondási védelem alatt állsz....

Csiribiriért tényleg kár! Úszás jó ötlet, én is örülnék ha Nimród újra kezdené Apjával!

KépKép

KépKép
kispocok13

Mikor mamatalizzunk?????????????????????

(nekem egyedül a jövő péntek nem jó, akkor Apa megy bulizni)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok. A most még ne menjek vissza egy burkolt jelen -pillanatban nincs hová,ha jót akarsz magadnak volt :twisted: :twisted: Találkoztunk a hétvégén városunk új alpolgármesterével ( ő szervezte az esküvőnket egyébként), akit megbíztak a turisztikai dolgok intézésével. Ő is azt mondta ne menjek vissza, sőt elárulta hogy egy lehetséges módja van az iroda megmenekülésének, ha létrejön az a szervezet aminek a felépítésének elkezdését még én csináltam :roll: . Most ő veszi a kezébe ennek az irányítását, aztán átadja annak akit helyettem vettek fel, aki mellesleg család barátja kis és nagyobb főnöknek is. :twisted: :twisted: Félreértés ne essék , semmi bajom a csajjal, csak egy kicsit azt érzem, hogy igyekeznek háttérbe nyomni és sajnos erre megvan minden eszközük....szóval ha most minden felső vezető javaslata ellenére visszamegyek, valószínűleg megiszom a levét...viszont ha kivárok, akkor van esélyem, hogy maradhatok :roll: :twisted: :twisted:

Egyébként közben a nagy gondolkodásban egyre inkább azon töröm a fejem,hogy tesó + valami saját vállalkozás beindítása lenne a nyerő. Ötletem van néhány, már csak egy kis kezdőtőke és könyvelői jótanács kéne hozzá :roll:

Felmondási védelem alatt egyébként Hédi 3 éves koráig állok, és közben azt is megtudtam,hogy ha csak fel nem oszlik és újraalakul a cég, a mi szervezeti egységünket hiába zárják be, nem rakhatnak ki :lol: :lol: :lol:

tike

Tike,

jaaaaaaaa, értem, ez így tényleg egyértemű :cry: :cry: :cry:

Tesó és saját vállalkozás :arrow: hajráhajrááááááááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

tike!
hajrá!!!kistesóra fel!!!meg drukk a vállalkozáshoz.
mi is lehet belevágunk valamibe,de még nem akarok mondani róla semmi
konkrétumot babonából...

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Regényt írtam, erre utána olvastam, hogy a csajok pont ugyanazokat az érveket írták :twisted: :lol: . Szóval csak bőszen helyeselek :lol: .

És bizony nekem is eszembe jutott már a Czigka-féle érv is :roll: . Ráadásul, ahogy többen írják, nem marad egyedül később, de azért azt se felejtsük el, hogy ti sem maradtok egyedül vénségetekre. Mi van, ha az egyszem gyereked külföldre megy, vagy épp nem lesz rátok kíváncsi, csak havonta. Én nagy családot szeretnék, hogy legyen, aki rámnyitja majd az ajtót, legyen kinek sürögni, mikor ittmaradok egy morgós vénemberrel :twisted: :lol: .

(Tudom béna érv, de a lelkészünk - 32 éves - 3 tesójával és a szüleivel egy 24 négyzetméteres szolgálati lakásban élt kiskamasz koráig! Ő ma 3 diplomás lelkész, az egyik tesója szintén diplomával egy református magánóvodát vezet, a másiknak két diplomája van, de gyesen van otthon a 4. gyerekével, a legkisebb meg most jár egyetemre. Szóvalmég a taníttatással se lehet takarózni :lol: . És persze a szülőknek most sincs sokpénzük, mivel a papa nyugdíjas lelkész.)

Korkülönbség:
Én szerettem volna kis korkülönbséget (1,5-2 év), de az égiek nem így gondolták. Azóta már többször rájöttem, hogy mennyire jól van ez így, mert 2 ilyen kicsi gyerekhez rengeteg türelem kell, én viszont inkább a tűzrőlpattant típus vagyok,ami ugyan nem a gyereken csattan, hanem az apján, de azért férjnél maradni sem ártana :roll: :lol: . Szóval nekünk nem lett volna való a kis korkülönbség :oops: . Ráadásul tegnap voltunk babanézőben, ahol a nagy 19 hónapos, a kicsi 1. A nagy totál ki van fordulva magából, és máig nem alussza át az éjszakát, a kicsi folyamatosan sír, ha nem eszik, vagy alszik, a szülők pedig szegénykéim csak panaszkodni tudtak, és iszonyatosan ki vannak merülve :( . Ez igen távol van az ideális családmodelltől :roll: . Apa félkomolyan meg is jegyezte, hogy talán neki nem is kéne még újabb baba, legalábbis abszolút nem bánja, hogy még nem vagyok terhes. Olyan jól elvagyunk most...
Úgyhogy most én is eléggé elbizonytalanodtam, ami a babaprojektet illeti... :roll: . De az égiekre bízom, ahogy eddig is, mert nekünk bejött :wink: .

GYED: Én most maxot kapok. Ha még a gyes ideje alatt összejön a kistesó, akkor ugyanannyi pénzt fogok kapni, mint most? Nem a minimumot?

Kispocok!

Olvadozom azokon, amiket mostanában Nimródról írsz :lol: . Kicsit irigy vagyok, hogy ő már ilyen nagyfiús, másfelől meg mégis úgy érzem, hogy az enyémem még üljön csak a szoknyámon :twisted: :lol: .

Boo!

Szomszédolás király :D ! Én is tök jóban vagyok a szomszédommal, de apa összekapott velük (mert minden közös teendőt mindig apa intézett jófejségből, most meg már azt hiszik, hogy ő vmi házmester, vagy karbantartó :twisted: :lol: ). Így is hívogat a csaj, csak olyan kellemetlen :roll: .

Épp ma mondtam apának amúgy, hogy alig várom a tavaszt, hogy megint bandázzak veletek, meg a kölykökkel. Hiányoztok :oops: :cry: :lol: .

Mamatali időpontja?!?!?! Péntek?!?!?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!
Sajnálom a mhelyi gondokat, tényleg nem valami rózsás a helyzet :?
Sorskísértés?? NA mennyé' már :roll: Ilyeneken nem szabad gondolkodni!!
Én részemről örülnék egy délutáni csiribirinek, mert a délelőttire sosem jutunk el....nekem akkor aludt el mindig a kocsiban, és őt meg max. átteleportálni lehetne, mert különben felébred :?

Szomszédolás :arrow: Nekünk a közvetlen szomszédunkban egy napra egy évvel idősebb kisfiú van, ha találkozunk (ritkán, lévén a bazi magas kerítés) örülünk egymásnak, de barizás nincsen. Biztos antiszociális vagyok :oops:

Pocok!
Leo Ábeljét láttad már (vagyis rémlik hogy láttad újszülöttként, de azóta?) Blogja áll, képeket nem tesz sehova sem, piszok dög. Lea mit szól a kistesóhoz?

Mamatali :arrow: Nekem alapvetően elég zűrös a hetem, a lesz két vacsink, sz-cs-p oszlik el, de nem tudom még melyik napokon :oops: Most akkor csak a péntekek játszanak dolgozó Anyukákra való tekintettel?

Ma voltam nőgyógyásznál, csak 10 hónapja halogattam :oops: :oops: :oops:

Dodi!
Pont ilyen leosztású testvérpár Anyukával dumáltam múltkor a játszón (18 hós korkülönbség), azt mondta náluk is rémes volt az eleje, de ahogy a nagy elmúlt kettő a kicsi meg elindult felfedezőbe minden szuperkirályságos :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nekem bármelyik nap jó, csak a dolgozók miatt gondoltam :wink: .

Én is ezzel nyugattatam a bnőmet :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

nem béna érv - lelkészetek családja előtt le a kalappal, komolyan!!!!!!

Gyed - szerintem nem a maxot fogod kapni,

Nimród nagyfiúsága: bennem is kettős érzések vannak, jó is meg nem is. Viszont szerencsére megmaradt bújósnak, sokat szeretgetjük egymást, ami kárpótol.

Amúgy ma is rohant be, ahogy Apa mesélte... épp kezet mostak, ő szaladt be a többiekhez a fürdőbe. Olyan jól csinálják az óvónők, minden nagy keres egy picit és lecsekkolja, hogy nem maradt e kajás a pofija-keze :lol: :lol: :lol: :lol: ezáltal a nagyok is beletanulnak a gondoskodásba, olyan lelkesek...
Tegnap a fiam elkezdte kapcsolgatni a lámpát az előtérben, és rögtön ott termett egy "nagy" kb három éves kiscsaj, aki elmagyarázta neki hogy csak akkor szabad kapcsolgatni, ha tényleg kell, és játékból nem. A fiam úgy nézett rá, mint egy istennőre :shock: :shock: :shock: persze vele is csibészkedett, de nem úgy ahogy velem előtte két perccel...

Lois,

a héten voltam Leo-éknál, Ábel cuki pasis manó, bealudt rajtam, kb fél perc után :roll: :roll: :roll: furi volt egy ilyen picit fogni megint... jól vannak, csak Leo szét van esve, sok a meló a kettővel, meg egyéb dolgai is vannak, mondjuk van segítsége, de ha éjszaka nem alszik, akkor szívás így is...

Mamatali:
nem ragaszkodom a péntekhez, max nem mulatozok hajnalig :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

most is kaphatod a maxot ha a minimálbér kétszeresénél többet kerestél anno szerintem, de azért jobb csekkolni.

Tike, Dodi, és akit még érint,

van egy szuperjó TB tanácsadó kontaktom, mail-ben is segít, és megmondja mi a legjobb opció az adott helyzetben...

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: