Ronmay!
Nem emlékszel rossul, de nem volt ílyen egyszerü. Nálunk az volt, hogy Botondmár korán be volt fordulva, meg is nyugodtam, hogy minden oké lesz, simán szülünk. Erre a 31.héten volt egy karambolunk (durván belénkjöttek hátulról, és beletolt minket az előttünk lévőbe is). Be voltam kötve, és eléggé megrántott az öv (épp a másik kocsiban volt az elterelő

). Egyből mentünk uh-ra, ésmegállapították, hogy elfordult oldalra (éreztem is). Na, innentől imádkoztam ezerrel, hogy beforduljon időre, és nem tudom mikor fordult vissza, de a következő uh-n a 34. hétem már vissza volt fordulva a kis drága

. (Nem mintha ennek végülislett volna jelentősége nálunk

).
Én is azt gondolom, hogy még simán befordulhat!!! Komolyan!
Ja, és most jutott eszembe, hogy az én dokim tudtommal az egyetlen az országban, aki kézzel befordít babákat! Azt nem tudom, hogy farosból is be tud-e, de gondolom oldalt már nem fekszenek, szóval ez nyílván a farosokra vonatkozik. Ő az István kórház szülészeti igazgatója, Dr. Siklós Pál, és nagyon határozottan természetes szülés párt! Ha esetleg kell majd a száma, szólj

. Attól még nem kell nála szülnöd...
Boo!
Hajam

. Majd direkt összefogom, és lenyalom, hogy ne lásd

. Amúgy újfent van rajta mit nézni, mert "véletlenül" befestettem

. Vettem egy a hajam színével elvileg tökéletesen megegyező hajszínezőt, csak hogy kicsit élettel telibb, szebb fényű legyen. Erre gyakorlatilag fekete lett a hajam

. Most már röhögök rajta, de totál ki voltam bukva, mert állítólag ez nem is jön ki 24 hajmosás után, mert a sötét színek beleégnek, vagy mi...
Tegnap a fél napot citrommalkevert korpásodás elleni férfisamponnal a fejemen töltöttem, hogy kopjon

.
Neked sztem tetszeni fog, mert kb. ilyen színű a te hajad is. Csak neked jól áll

.
Párásító: nekünk parasztpárásítónk van: Botond szobájába teregetek

. Egyszerre a két szárítót meg sem pakolhatom, mert tök "nehéz" lesz a levegő. de egytől éppen jó, és finom az illat is

.
De amúgy ennek nézzetek utána, nehogy túlzásba legyen víve végül, mert egy ismerősünk gyerekének vmi légúti betegsége lett a túl párás levegő miatt

.
Katy!
Anyu is azt mondja, hogy szte ha egy baba nem fordul be a szülésig, annak oka van! Mint nálatok a zsinór.
Boo!
Gyógyujjááá!!!!