A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

csibe: nálunk fodrász vágta, ma megyünk pont újra igazíttatni. Háááát nálunk akkora visítás volt, hogy Hédi az én ölemben ült és még így is le kellett a kezeit fogni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Köszi lányok a nyugtatást....jó hallani hogy másnak is "később" fordult be a babája :lol: Roló a 25. héten már fejes volt és maradt is.

Hajvágás:

Rolót könnyű nyírni (még) ollóval is és géppel is. Pont most vágtam le a haját.
Tipp:
Etetőszék, Baby Einstein bekapcsol (20 perc) és tök nyugiba levágom neki. Nincs ficánka semmi. Annyira leköti a mesefilm. Igaz nála ez kuriózum :lol: Még szerencsére elég jól bírjuk TV nélkül.. :wink:

Boo

Azért még van hátra bőven a télből :wink: Kitartás! :lol: Én mondjuk szeretem, mert itt minden olyan szép :roll: :wink: :lol:
Ja és gyógyulgassatok! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

hát Kiarát sztem esélytelen lekötni...
fodrászon gondolkozom én is inkább...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Én Zéténynek egyszer vágattam fodrásznál, másodjára már annyira kiborult hogy nem ment. Utána a fodrász jött ki ide, és úgy vágtuk le, de rémes volt az is.... nem is emlékszem ilyen kiborulásra :?

Én is itt vagyok olvasóban, de beszippantott ez a szilveszteresdi, meg az évzárás-évnyitás melóilag... de jövök ígérem :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Faros téma: nekem Petra 27 hetesen fordult ülésbe, ráadásul nem egész furcs módon csücsült a hasamban. Az én dokim abszolút kizárta a természetes szülés lehetőségét. Utólag meg még hálás is vagyok neki, mert Petrára volt tekeredve össze-vissza a köldökzsinór, még kiszedni is bűvészet volt.

Pocok!
Nem vagyok gyesen, nálunk Apa van gyesen és őszintén szólva nem is gondolkodtam még rajta. Pénz a gyes is, de attól azért már sajnos "nem megy messzire" az ember.
Majd ha lesz időm, utánanézek.

Kép
katy76

Pocok!
Gyorsan utána olvastam, de lehet, hogy felületesen. :oops: :oops:

Szerintem:
Nagyszülő igénylése esetén nem járhat bölcsibe a gyerek.
Szülő igénylése esetén 1 éves kor után heti 30 órában lehet munkát vállalni.
Ebből adódóan nálatok nincs lehetőség Gyes igénylésre. :?:

De itt a jogszabály, a 20. § a Gyes-es szakasz.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.c ... 9800084.TV

Kép
katy76

Pocok: kaptam egy jó kis összefoglaló tájékoztatót a gyed/gyes stb változásokról. Ha érdekel, adj egy mail címet és átküldöm

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

:cry: :cry: :cry: még jó, hogy "csak" hánysz...

Nimród jele a repülő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ez volt, amit először megmutatott még kicsiként, utána berregett is már hozzá, meg még most is imádja, mindig meg kell nézni őket, sőt ha otthon vagyunk és hallja, még most is mutatja...

Lois,

üdv újra!

Dodi,

mamatali részemről is mehet 8) 8) 8)

Botond produkciója kemény! Sürgősen fel kell zárkóztatnom a fiamat :-)
Bár az "otthagyomanyátéskolbászolokegyedülajátszóházban" cÍműben már nagyon profi! (bocsi, nem találom a kis hosszú i-t ezen a b@zi angol billentyűzeten... anno az volt a car, hogy a magyarhoz hozzászokjak, most meg ez...)

Tike,

akkor ez az ágy-project kalandos!

munkahelyeden mi volt??????? jaaaaaaaaa, most látom, hogy holnap mész :oops: :oops:
én ma voltam bennt, felvettem a laptopot, telefont... most már nincs visszaút :? :? :? :twisted: :twisted:

mail-címet küldök priviben, köszi az összefoglalót előre is :-)

Csibe,

mi hajvágógéppel vágjuk Nimród haját: ül az ölemben, Alma együttest vagy Gyermekdalok és mondókákat nézünk, és közben Apa vágja a haját. Mondjuk forgolódik így is, és nyügizik mikor a kis hajak már szúrják, de hát evvan...

Katy,

köszi, mindjárt átrágom magam rajta.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Nem emlékszel rossul, de nem volt ílyen egyszerü. Nálunk az volt, hogy Botondmár korán be volt fordulva, meg is nyugodtam, hogy minden oké lesz, simán szülünk. Erre a 31.héten volt egy karambolunk (durván belénkjöttek hátulról, és beletolt minket az előttünk lévőbe is). Be voltam kötve, és eléggé megrántott az öv (épp a másik kocsiban volt az elterelő :evil: ). Egyből mentünk uh-ra, ésmegállapították, hogy elfordult oldalra (éreztem is). Na, innentől imádkoztam ezerrel, hogy beforduljon időre, és nem tudom mikor fordult vissza, de a következő uh-n a 34. hétem már vissza volt fordulva a kis drága :wink: . (Nem mintha ennek végülislett volna jelentősége nálunk :( ).
Én is azt gondolom, hogy még simán befordulhat!!! Komolyan!

Ja, és most jutott eszembe, hogy az én dokim tudtommal az egyetlen az országban, aki kézzel befordít babákat! Azt nem tudom, hogy farosból is be tud-e, de gondolom oldalt már nem fekszenek, szóval ez nyílván a farosokra vonatkozik. Ő az István kórház szülészeti igazgatója, Dr. Siklós Pál, és nagyon határozottan természetes szülés párt! Ha esetleg kell majd a száma, szólj :wink: . Attól még nem kell nála szülnöd...

Boo!

Hajam :twisted: . Majd direkt összefogom, és lenyalom, hogy ne lásd :twisted: :lol: . Amúgy újfent van rajta mit nézni, mert "véletlenül" befestettem :? . Vettem egy a hajam színével elvileg tökéletesen megegyező hajszínezőt, csak hogy kicsit élettel telibb, szebb fényű legyen. Erre gyakorlatilag fekete lett a hajam :twisted: :lol: . Most már röhögök rajta, de totál ki voltam bukva, mert állítólag ez nem is jön ki 24 hajmosás után, mert a sötét színek beleégnek, vagy mi... :?
Tegnap a fél napot citrommalkevert korpásodás elleni férfisamponnal a fejemen töltöttem, hogy kopjon :twisted: :lol: .
Neked sztem tetszeni fog, mert kb. ilyen színű a te hajad is. Csak neked jól áll :lol: :lol: :lol: :? .

Párásító: nekünk parasztpárásítónk van: Botond szobájába teregetek :twisted: :lol: :lol: . Egyszerre a két szárítót meg sem pakolhatom, mert tök "nehéz" lesz a levegő. de egytől éppen jó, és finom az illat is :wink: .
De amúgy ennek nézzetek utána, nehogy túlzásba legyen víve végül, mert egy ismerősünk gyerekének vmi légúti betegsége lett a túl párás levegő miatt :? .

Katy!

Anyu is azt mondja, hogy szte ha egy baba nem fordul be a szülésig, annak oka van! Mint nálatok a zsinór.

Boo!

Gyógyujjááá!!!! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: nem a te dokid az egyetlen, Hédi sem teljesen magától fordult meg avizsgálat és az uh között :wink: :lol: Ő a 24.héten már szépen be volt fordulva, a 4d-n dokibá meg is dícsérte, a 30.hét végén volt egy bazi nagy vihar, akkor fordult meg(nagyon aggódtam akkor nehogy kirúgja a ház oldalát) és a 36.-on kis unszolásra fordult vissza,de már nem tudott rendesen befordulni, valószínűleg ezért nem tágultam és lett császár :roll: Bár nálunk is utólag derült ki a téraránytalanság is, szóval talán jobb is így, mintha rendesen befordul, de elakad :roll:

tike

sziasztok!

Boo!
gyógyulj!!!

hát most mi is úgy párásítunk,h hozzá teregetek,de ma vettünk egy
párásítót.holnap már leteszteljük...
és katy sztem jól lehet majd takarítani is,de máris belinkelek róla
egy oldalt.vízkőoldós és ionizál vagy mit csinál...

íme a link:
http://gorenje.bemutatoterem.net/hideg- ... to-h-30-dv

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

hajadra nagyon kíváncsi vagyok :lol: :lol: :lol:
Milyen festékkel alkottál? Volt benne ammónia? Ha igen, akkor cseszheted... ha nem, akkor sok mosással kopik, de kijönni nem valószínű, hogy hajlandó lesz...

Micsoda csodadokik! :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kellett nekem elkiabálni az ágyon alvást :twisted: :twisted: :twisted: Ma este eddig 6x riasztott a légzésfigyelő,mert Hédi lepörgött az ágyáról, ő nem ébredt fel egyszersem :lol: :lol: Asszem a légzésfigyelőt átkereszteljük mozgásfigyelőnek :lol:

tike

Pocok!

Csak hajszínező, ammóniamentes, de 24 hajmosásos :? . Amúgy nem vészes, mert eddig még senki nem jegyezte meg, hogy történt-e vmi a hajammal, annyira meg nem gáz, hogy elkummantsák :lol: . Ricsi szerint teljesen oké, sógorom meg rákérdezésre sem tudta megmondani, mi változott rajtam, pedig nem tirpák :lol: . Szóval csak egy kicsit sötétebb és slussz, csak nekem rögeszmém, hogy a sötét haj öregít :roll: .

ITike!

Hédi lefordulását megzabálom :D . Gyerekem is művel olyanokat alva, hogy becarás. Bezzeg, ha benyitok felpattan :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Élet mifelénk mostanság :)

Kép

Kép

Sok mindenhez hozzászólnék...de úgy fest ma már nem jön össze :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.01.06 23:07-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

olyan klasszak a képek!
Ti egész évben nyaraltok, most már tutibiztos :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én még mindig az ip parkot ajánlom,ha lehet nálatok is kérni,m
sokkal olcsóbb éés korrektebb ráadásul több csatornát is ad mint a T-sek...
ha hiba van azonnal segítenek,de akkor volt sok,amikor valamit újítottak és
az még nem állt fel rendesen,de azóta semmi gond...

Kép
Kép
csibe83

Lois!
képek nagyon szupik és tényleg eléggé irigyek vagyunk,hogy ilyen
szép helyen laktok...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ip parknál is fel lehet venni az adást

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

de azt nézem,h sajna felétek még nincsen,de azért érdeklődni lehet,h
mikor kerültök sorra...
én csak ajánlani tudom...
nem olyan,h ha több tévére kérsz sep toboxot akkor újra meg kell
hozzá rendelni a klön csomagokat,hanme csak egyszer és lehet több boxod is..
a T-sek ilyen szempontból szemetek.nekünk hd-s boxunk van 2 és
csak egyet kell fizetni,m az első ingyen van...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ilyet kapott Kiara "anyóstól" csak nálunk nem fog elférni a gyerekszobába,
így ott maradt náluk...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó rég voltam,de egyszerűen nem tudok jönni napközben,Lili mellett lehetetlenség :lol:

Lois! Mesélj,milyen volt a szilveszteri buli?? Bár gondolom jó :D Képek nagyon jók!!JÓl látom,hogy Zétény sincs nagyon oda a hidegért?
Csak azért,mert az én gyerekem konkréten utálja a telet és ezzel együtt a havat is,a szánkótól nem ájult el sőt... Szóval nálunk a napi levegőzés kb.10 perc,azt is végig sírja,hogy vegyem fel :twisted:

Boo!! Jobbulást!!

Lányok! Most akkor mi van,ha jövőre visszamegyek dolgozni,akkor maximum 6 órában tehetem ezt?! Nekem az lenne a legjobb,de a cégem nem tudom hogy vélekedik erről. Tike! Nekem is átküldenéd azt az összefoglalót? Küldöm az e-mail címem! Köszi előre is!

Mamatali részemről is mehet :wink:

Holnap elmegyünk kicsit pihenni a Kolpingba,majd jövök és beszámolok milyen volt :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csibe!
Jó az a párásító, de azon is azt hiányolom, hogy nem látni, mekkora a víztartály nyílása. Ugyanis a tisztításnál (számomra) az a gond, hogy a kezem (pedig tök pici) nem fér be a víztartályba, így nem tudom jól körbetisztogatni. Márpedig az örökös vízben-léttől csak lerakódik egy kis vízkő. Utána viszont már nem vagyok benne biztos, hogy jó, ha vízköves vizet fúj ki a párásító. :roll:

Ezért sarkallatos pont nálam a tisztán tarthatósága és ezért vennék kizárólag személyesen ilyet. (Tavaly én is 18e forintot költöttem a párásítóra, és most már nem merem használni, pedig elhihetitek, hogy rendesen próbáltam tisztítani.) :lol:

Pocok!
Mikor kezdesz?
(nekem nagyon jó fejek voltak a cégemnél, nem kellett leadnom a szülési szabi idejére se a laptopot, se a telefont (még a keretemet se vették el)).

Petra tegnap megkapta a 18 hós oltást. Nagyon jól viselte.
9.720 gramm, végre megmértük.

Kép
katy76

Lois!
Azért ez az igazi aranyélet! :lol: :lol: Télen-nyáron ki lehet élezni a táj adottságait... :D :D :D
Mi van az inkognítóddal??? :roll: :roll:

Kép
katy76

katy!
sztem beférne a kezed,bár nem tudom mekkora,de az enyém is befér sztem...
médiába 24ezer...ott meg tudod nézni mindenét...

Czigka!
akkor pihenj amennyit tudsz és sztem ez idővel változni fog.
az elején én is sokat éreztem a hasam,de sztem ahogy a méhed nő azt érezheted...
karácsonyi nagytakarítást azt én is megéreztem már.

nyuszi!
jó pihenést!

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Én is megkukkoltam az ágyat. Sztem is drágácska.

Dodi!
Én kikészülnék, ha Bodzi még bulizna majd' éjfélkor.
Meddig aludt utána másnap?
Apatikusra azt hittem, h úgy érted, h az apjával
szeret szánkózni :)
Haj téma: annyira biztos nem cseszted el, mint egyszer én: ki akartam szőkíteni. Khm..nagggyon durva lett, itthon is csak kendőben közlekedtem és rögtön hívtam a fodrászomat, h azonnal fogadjon.

Faros szülés téma: Az én volt dokim és szülésznőm,
akiknél Marcit szültem nagyon profik ebben. Egy több
mint 4 kilós faros babát szülesztettek meg gátvédelemmel! Semmi szövődmény nem volt.
Szóval mindenre lehet pozitívot, negatívot mondani.
Pl. nem olyan rég volt egy császáros haláleset a híradóban.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tike,

pont ma olvastam a Pampers hírlevelében, hogy 18 hós kor körül lehet (érdemes) elkezdeni a kiságyba szoktatást, de hogy lassú folyamat, és ne számoljon az ember többel, mint 1-2 éjszakával az elején... :? :? :? :?

Dodi,

akkor nem is lett sötét :twisted: :twisted: ha rajtad kívül senkinek sem tűnik fel, az nem ér :roll: :roll: :roll:
(mondjuk két férfiember véleménye alapján sem tenném rá a nyakam hogy nem lett fekete :lol: :lol: :lol: :lol: )

Boo,

az ágy cuki, de én ezt nem választanám állandó ágynak :arrow: szivacsos, ami nem annyira egészséges a gerincnek, mert puha és könnyen kifekszi az ember. Inkább a hagyományos rugós vagy kókuszmatrac amit szoktak ajánlani.

Czigka,

szánkós video :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

mehetsz 8 órában is dolgozni, csak akkor nem jár a GYES :roll: :roll:
(mondjuk nem tudom, hogy ennek fényében a felmondási védelem változik-e)

Katy,

jövő szerdán :cry: :cry: :cry: :cry:
Nálunk is megtarthattam volna a laptopot, csak előadták, hogy hűdedrága fenntartani a mail accountomat, stb, így leadtam. Meg mondjuk már attól rosszul voltam, ha ránéztem, ki sem nyitottam két hónapig, így feleslegesnek tartottam hogy itthon porosodjon. Utólag bánom, mert az itthoni gépemmel sokat szenvedtem.
Mobilt sajna nem lehetett megtartani :cry: :cry: :cry:
Céges autó maradhatott a szülési szabi kezdete után 6 hónapig, az nagyon jó volt :lol: :lol: :lol:

18 hós oltás után is szokott akkora para lenni mint a 15 hós után?
Petra ügyes volt! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Mamatali?
Mehetnénk abba az olasz étterembe, amit Lois említett legutóbb :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Kiara most este úgy leesett az ágyról,h kinőtt szegénykének a második
feje...remélem nem lesz baja szegénykének...

Boo!
ezeket találtam most így hirtelen neked:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

nekünk ilyen van a tükrös szekrényen csak a müllerbe jóval
olcsóbb és hófehér

ez az a füles szekrényzár amiről meséltem,h láátam ilyet

viszont ezek viszonylag drágák,a müllerbe sokkal olcsóbban meg lehet kapni...

Kép
Kép
csibe83

Hűűűűűűűű, valamiről lemaradtam... mi ez a zárdömping?

KépKép

KépKép
kispocok13

Céges mobil...céges autó...na látszik,hogy nem itt somogyországban dolgoztok :twisted: :roll: :twisted:

Szóval voltam bent a cégnél, teljesen korrektül elmondták,hogy mi van, hogy azt tanácsolják,hogy augusztusig ne menjek vissza, hogy az új törvények megölik az önkormányzati intézményeket, hogy valószínűleg lesz egy második körös leépítés is, sőt a gazdaságisunk, mint ember és mint zsakember is azt javasolta,ha akarunk kistesót, akkor azt most. Szólnak ha lesz változás és én is menjek be azért gyakran, és visszavesznek augusztusban, ha addig az egész cég meg nem szűnik, de közben járjak nyitott szemmel és ha találok valami jobbat azonnal fogadjam el :roll: :roll:

Most aztán abszolút nem tudom mit csináljak....a bölcsibe is le kéne mondanom a februári kezdést...de ég a pofám miatta.
Kistesó felé én egyre inkább hajlok, de apa szavaiból azt vettem ki,hogy ő még várna ( na de mire? jobb nem valószínű,hogy lesz...ha sikerül is visszamennem vagy új helyre mennem onnan meg rögtön szülni menni nem a legokosabb dolog sztem)Gondolkodtam valami távmunkán is, vagy itthonról bedolgozni valahová,de nem nagyon találtam eddig semmi komolyat :roll:

nyuszi: küldöm az összefoglalót, egyébként ha visszamész, de nem igényled a gyest, akkor is felmondási védelem alatt állsz,de akkor sem apa sem nagyi nem igényelheti a gyest,mert a felmondási védelem arra vonatkozik aki utoljára ilyen ellátást vett igénybe a gyerek után ( jelen esetben ugye gyedet)

Hédi nagyon sz@rul aludt az éjszaka, fél 5kor kelt és ebédig nem is aludt, anyuméknál volt amíg én cégeztem, 1,5 perc az út kocsival hazáig, ebéd nélkül elaludt a kocsiban és 2-ig aludt.Most békésen durmol ( foga is jön, front is van :twisted: )

tike

pocok!
nem maradtál le semmiről,csak beszéltem Booval ma és ezekről beszélgettünk,
aztán megkért,h linkeljek be neki egy párat...

Kép
Kép
csibe83

tike!
hát akkor kistesó projekthez sok sikert...
sztem nekünk ma lesz szar éjszakánk,m már egyszer fent volt Kiara és
nagyon sírt,sztem a buksija miatt...

Kép
Kép
csibe83

Tike,

baaaa... ezek nem túl jó hírek, sajnálom...távmunka jó ötlet!

Szerintem a bölcsiben megértik, hogyha elmondod, mi van a melóhelyeddel, nem hiszem hogy gond lenne, ha normálisak. Esetleg vihetnéd csak délelőttönként, vagy alkalmanként, így tudnál valamit dolgozni is... Kistesó meg közben csak összejön :lol: :lol: :lol:

Bealvás: de jó, hogy nem ébred fel és be tudod varázsolni a lakásba! Nimródnak kipattan a szeme, ahogy leállítom a motort :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe :lol: :lol: :lol:
Csak furi volt hogy így a semmiből hirtelen jönnek a zárak...

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, akartam már kérdezni hogy valakinek iszik már a csemetéje tehéntejet?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Nem tudom emlékszel-e, hogy Hédi nem itta sem a babatejet,sem semmilyen tejet...na ez tartott karácsonyig. Anyuméknál megkínálták kakaóval és azóta reggelente kakaózik, sőt nbéha ebéd utáni alvás után is kikönyörgi. Rendes tehéntejjel kapja a nyuszis kakaót. Azt hiszem hamarosan az esti szopit is ezzel váltjuk majd ki :lol:

Távmunka jó ötlet,csak eddig nagyon kevés lehetőséget találtam,de kutatom :roll: Délelőtti bölcsi jó ötlet,csak nem tudom,hogy állami bölcsibe ez megoldható-e, meg hogy ilyen esetben is vissza kell-e mondani a gyedet :roll:

tike

bealvás:
kb nálunk is úgy zajlik,mint pocokéknál...
szilveszterkor is anyum kocsikázott vele,mielőtt hazaértek...
mi is szoktunk vele,ha jövünk haza valahonnan,m általában olyan
6körül indulunk és akkor így hagyjuk 7ig pihenni,ugyanis ha
máshol vagyunk,sőt ha nálunk vannak vendégek Kiara nem
hajlandó lefeküdni...és egyáltalán nem nyügi
de ettől függetlenül 9kor már megy is aludni és el is alszik...

tehéntej:
mi már próbáltunk neki adni kakaó formában,de nem nagyon szereti.
pedig mostanság minden reggel kakaózom és abból kínálgatom,de nem hatja meg...

Kép
Kép
csibe83

tike!
remélem sikerrel jársz a távmunkával kapcsolatban,m én is próbálkoztam,
viszont csak kamut találtam...

Kép
Kép
csibe83

BEFORDULT! :lol: :lol: Úgy örülök neki, persze még foroghat a drága, de ez akkor is jó hír! Legközelebb meg úgyis 37.héten fogom látni, addig meg jó ez a tudat hogy fejes.

Dodi

Köszi köszi, de remélem nem lesz rá szükség! :wink:

Lois

Képek szupik!

Gyerekemelgetés terhesen:
Én szoktam de ritkán, és nem azért mert én nem bírom, hanem azért mert mindjárt itt a kistesó és akkor szarabb lesz neki megszokni, hogy mi a csöcs van engem anya már nem cipel?
Szal már egy ideje mi gyúrunk erre, hogy séta mindenhova, vagy babakocsi. De pl. tegnap előtt is BKVra felrakni a babakocsit és levenni már nem olyan könnyű és persze senki sem segít...de túlélem. Nagykabiba nem látszik úgy a pocak :evil:
Ezt mindenki maga érzi mennyit bír cipelni...sajna én magamat ritkán kimélem :roll:

Szánkó:
A kép csalóka, mert Roló nem egy nagy szánkós, inkább sétál vagy rohan mellette. Próbálkozunk, de igazából sztem jövőre jobb lesz, mikor már ő is fel tud gyalogolni a dombon...

Tehéntej:
Fiam nem szereti, de például turmixba vagy gabonapehellyel imádja. Kakaót nem próbáltuk, de bevallom nem is akarom. Vagy húzom ameddig lehet. A gyümiturmixot egészségesebbnek tartom :roll:

ÉSS fotóztam pocakot, ha már ez az utolsó terhességem...majd felrakom, ha odajutok és nem felejtem el.

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
gratula a beforduláshoz!!!

hát nálunk sem mindig én cipelem,sőt csak akkor ha negem akar,
amúgy ha már nem akar sétálni akkor csak apa viszi,csak hát nem
mindig őt akarja...
meg múltkor is az auchanba nem akar a kocsiban megmaradni,hanem ölemben akart lenni...

meg olyan érzékeny lettem megint,h amint elkezd sírni valamiért Kiara
azonnal megsajnálom...

Kép
Kép
csibe83

NA akkor kicsit fáziskésve, de buééééééék Nektek! :D
Szóval itt mindenki antiszilveszterista??? :shock: :shock: :shock: :D :D Mi bulizósak vagyunk, és szilveszterkor is ápoljuk eme szép szokásunkat ha tehetjük. Mondjuk az előző meg az idei igen lájtos volt. Amíg Zétény bírta cérnával addig maradtunk. Ami fél kettő volt :oops: De ahogy kijöttünk a hidegre, míg vártunk a taxira kábé 5 másodperc után egyszer csak eldőlt a kezemben és onnantól kezdve rongybabaként hoztam haza. 11-ig aludtunk, 1-kor letettem, 4-ig szunyált, este meg a szokásos verkli ment, semennyire nem billent ki.

Tike!
Autóhoz nagynagy gratula...emlékszem mikor anno a Gülümet megvettem (remélem jól van brühü :cry: ) volt nagy boldogság :roll:

Faros baba :arrow: Huhh, rühelleném én is császár gondolatát is de tuti nem kockáztatnék. Amúgy személyesen is ismerek babát, aki 39+5-nél fordult be. Mondjuk nem volt valami húdekirály érzés az Anyuka elmondása szerint :? De megcsinálta a baba, az a lényeg.

Párásító téma :arrow: Részemről tök hülye vagyok hozzá :oops: Nálunk fel sem merült soha hogy kellene ilyesmi :roll:

Rácsos ágy, nekünk átalakítható ágyunk van, én ezt tervezem tovább használni egyelőre a mostani méretben (70*140) leesésgátlóval. Később 170 centiig lehet növelni, de szerintem keskeny lesz ahhoz már, hogy valószínűsíthetően langaléta gyermekemet sokáig altassa rajta. De eddig még eszembe sem jutott hogy már agyalnom kéne rajta :roll: Na meg ha jönne esetleg kistesó, az felülírná az egészet, mert akkor az övé lesz a rácsos, és Zétény kapna nagyobbat.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
nálunk is csak kistesó miatt jött szóba Kiarának az ágy,m kistesó
kapja a rácsosat...
ne semmi,h Zétény ennyi ideig bírta...

Kép
Kép
csibe83

Mennyi mindent irtatok mire ezt lekörmöltem, cca 3-4 óra alatt :oops: :oops:

Ronmay!
Nagyszerű hír, ügyes kislányod van :D :D :D

Tike!
De gáz, sajnálom :? Akkor hajrá kistesó :wink:
Távmunka :arrow: Az csak valami urbánus legenda nem?? :roll:

Katy!
Inkognítóm :arrow: Már töröltem a leleplező képeket, csak kicsit raktam fel mutatóba és nem volt szívem levágni magam róla :roll:

Boo!
Jóvanna, tudom hogy ez már gusztustalan nyál....téli naplemente meg minden :oops: :oops: :oops:

Nyuszi!

Első nyafis hópróbát leszámítva Zéténynek bejött a téli móka, lehet a képeken nem jött le. Jeget most látott először, de hó amúgy nincs nálunk egy szem sem :? MIkor karácsony előtt volt az a nagy hó, akkor tettünk egy merész próbát, ráerőszakoltam az overall kesztyűjét a kezére, semmi baja sem volt, pedig volt hóba arccal beleesés és hasonlók. Építettünk a tesóméknál kicsi szánkó pályát (3 lépcsőfoknyit) halálosan elvezte a hócsuszkázást róla. Szánkónk még nekünk sincs :oops:

Pocok!

Tehéntej :arrow: Én még nem adtam, nem is tervezem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: