A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba!
na végre előkerültél :) :) írj magatokról :) :) de örülök Neked :) :)

Dettyk!
tuti van vmi a levegőben,mert én ma Sedatifot kerestem,de nem találtam :) :) napok óta tiszta dinka és veszekedős morgós sárkány vagyok :)

Míra megkapta szülinapi bicaját :) vagy másfél órát tekeregtünk :) annyira boldog :)

:arrow:

KépKép
viranka

Juba: de jó!!!! Mesélj magatokról, képeket is kérünk!!!!!!

Dettyk: Egy korszak vége:-( nekem már 19 hónapja vége :-(

Voltunk bölcsiben, Emma is jött, nagyon pörgött, ezerrel...megismert a gondozó nénijét ( Jutka néni..) azóta ezt hajogatja...meg megnézte a játékokat, az udvart..nem lesz ismeretlen a hely, sem a gondozó.....ja a wc-t is kipróbálta..:-) szóval jó volt..ott voltun vagy 1,5 órát. nagyival játszott kint. majd bejött, beszolt kettőt szia anya, kukucs anya....stb...mindenki csak vigyorgott mert nagyon elemében volt......szept 7-én kezdjük a beszoktatást...

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, drágák!

Meryke: egy tündér vagy, hogy még ki is kerested nekem a védősisakot a neten, köszönöm szépen!!! :D

Móni: ne viccelj, az udvar senkit nem fog érdekelni, HOZZÁTOK megyünk! ;-)
A vizes vicc nagyon jó volt! ;-)

Vindo: ezen az "azt nem kérdezik, tud-e már bennszülött szobron citerázni" mondatodon fél órát röhögtem :lol: :lol: :lol:
Rugó varázslatos, és rengeteg mindent tud, amit más babák nem, legalábbis amiket leírsz, abból nekem egy sokoldalú, nagyon okos kisfiú képe jön le.
A súlya meg teljesen oké, a képek alapján is pont olyan, amilyennek lennie kell ;-)

Viranka: miért vagy Te sárkány, hm? ;-)

Maggie: irigykedem ám rendesen a slambuc-partijaitokra ;-)
Munkahely: olvastam :-( teljesen megértelek, csak szorítani tudok, hogy számodra minél kedvezőbben rendeződjenek a dolgok

Tündi, Regi, Viranka: én is szedem kb. 2 hete a Cefamadart, őszintén szólva semmiféle hatását nem látom én sem (a hatóanyaga állítólag az éhségérzetet csökkenti). Azért beszedem a dobozzal, de nem veszek többet. Pedig ügyelek mindenre, homeós fogkrém, semmi mentolos cucc, fél órával evés előtt bevenni stb. De se Ádira, se rám homeós dolog még nem hatott eddig.

Panndi: már 74-est hord Fruzsi? Aszta!!!!!!!!!!!!!!!
Juba: helló, csajszi, épp a napokban gondoltam Rád!!! De jó lesz, ha visszajössz közénk! És mi van a topikunk vörös kis hercegnőjével, Bertussal? Képet, képet, képek! :-) :D

Dettyk: de ugye nem szomorkodtál nagyon a cicizés miatt ... Néha nekem is eszembe jut, Ádi csak néha emlegeti, szintén nosztalgiával. Azért jó volt...
Ziziség... ugyan már ;-)

Kaqk: Emma igazi tünemény, ez már biztos! :-)
Szorítok nagyon az álláshoz, és szerintem is meg kell érteniük, hogy a képzés összegét nem lehet csak úgy kipengetni (főleg ha állást keres épp az ember). Egyébként jó szakma. :-) Ezt csináltad korábban is?

Heni: nyelvészgyerekek 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
irina

Ja: a királyfizással ám semmi bajom ;-) Csak az a gyakorlat is mellé, h megkérdezzük: kije vagy anyának? kije vagy maminak? És erre az a válasz, h a "királyfija". Néha olyan lelkes, h azt kiabálja "Ádika a királyfi" ;-) Á, csak nem akarom, h elkényeztetett kisfiúnak gondolják a bölcsiben (bocs, a csanára sosem áll rá a kezem, Ádi előtt is bölcsinek hívjuk).

És hogy elhiggyétek, hogy Ádi nem csak mosolyogni tud a képeken, íme egy szipogós fotó :lol:

Kép

Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Itt vagyunk férjem családjánál, majd írok bővebben ha hazaértünk. most csak egy gyors kérdésem lenne.
Úgy tudom, hogy a Gyes-t hamarabb meg kell igényelni, mint ahogy lejár a Gyed. Viszont a Gyes az igénylés napjától jár. Ha én megigénylem aug.végén, és szept.29-én lesz 2 éves a gyerkőc, akkor szeptemberre már nem fogok kapni Gyedet?
Remélem vki tud segíteni ebben!

Puszi

Kép
aniko15

Irina nem fogja Ádit senki elkényeztetettnek hinni, csak azért mert ő királyfi! Herceg is lehetne :wink:
Milyen kis pocakos Ádi:-) Nagyon édes!!!!

Anikó nem az igénylés napjától jár, oda kell irnod, hogy mikortól kéred, vagyis a Gyed lejárati dátuma utáni nappal lehet megigényelni. Ha időben igényled, időben kapod, viszon az ÁK visszamenőleg 3 hónapra fizet.

Viranka , Dettyk én is olyan kis harapós vagyok a napokban
:roll:

KAqk örülök, hogy teccik Emmának a bölcsi:-)Ingatlanos project hajrá! Ez egy nehéz terület,de ha elindul a szekér.....

Vindo Rugó egyszerűen kreativ!!!!!!

Juba de jó!

Anitja hol vagy???? Nagyon régen nem jelentkeztél!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Szia Juba!

Most láttam egy Mézga Gézát, és Bertusnak nevezte el benne Paula a kis házirobotot, amit a jövőből küldtek :D :wink:

Anikó, két hete voltam az oep-ben a névváltozás miatt, és erre pont rákérdeztem, a nő azt mondta, egy nappal a gyed lejárta után lehet :wink:

Irina, Ádi tényleg melankolikus a fotón :shock: És olyan Rejtő Jenősen jóképű 8)

Most ennyi, G. itt toporog a gép miatt. Fogdossa a pen drive-ot :shock: Akar valamit. Megyek, én le is fekszem aludni.

Este vezettem, holnap igényel az oktató időpontot. Aug. végén lesz. ha kirúgnak, el sem tudom képzelni, hogy mit csinálunk :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo jaj dehogy rúgnak ki! Fog az menni!!!!Gyakoroljatok még egy kicsit Gáborra pluszban is, már amit lehet.
Egyébként bevállalós csajszi vagy, hogy majd igy friss jogsival egyből vezetni fogsz forgalomba. Én emlékszem csak a faluban mertem :oops: igaz most is csak kocasöfőr vagyok :oops:

Heni
KépKép
heni81

Kösz, Heni :wink:

Éjjel kidolgoztunk egy vészforgatókönyvet is. Ha elsőre nem sikerül, vagy a helyi (vagy egy db-i) csanában próbálunk helyet kapni, és ott kezdjük a beszoktatást. Szept. 8-ig én is tudom csinálni, utána meg G. kivesz egy hét szabadságot. Én busszal járok, ő meg majd hozza-viszi Rugót aztán az ő munkarendjéhez igazítva.

De remélem, erre nem kerül sor.

Hát, én faluban nem vezettem eddig. Csak négysávosok, körforgalom, Pláza-parkoló stb. :roll:

Szép reggelt amúgy :!:
V.

Kép
vindolanda

Aniko: én hétfőn igényeltem meg..( szept 7-től)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, akkor már az OEP-nél is össze-vissza beszélnek :shock:

Kép
vindolanda

Vindo korrekt, a gyed lejárta után lehet igényelni, de mindegy hogy mikor. Szóval te igényelheted ma is , de szeptember végén is az igénylőn gyed lejárati dátumát követő munkanappal megjelölve. Csak annyi, hogy ha időben igényled, időben kapod meg a pénz!ami gondolom fontos.

Péterke tegnap annyit bénázott a bilizéssel, ma meg épp mászott fel a csúszdán és szólt, hogy bili és bele is kakilt :D alakul ez, de nagyon nagy türelem játék.

Heni
KépKép
heni81

Ja, értem akkor :wink:
Akkor lehet, meg is kellene majd igényelni :roll: Meg adókártyát is csináltatni kellene újat. Egy hónapja nem jutok el az Apeh-hez :roll:

Rugó még alszik. Már rendet raktam, apósomat megetettem :roll: Most várok :roll:

Kép
vindolanda

Debrecenben az államkincstár elköltözött. hatvan-bethlen u sarok sorszám nékül kérhetsz adatlapot, s sorszám nélkül le is adhatod!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Kaqk, kösz :D

Kép
vindolanda

Anikó!
gyest érdemes a szülinap előtt 1 hónappal megigényelni :) így nagy vszínűséggel időben megkapod a pénzt nem kell hónapokat várni :9

Ágica sem tud jönni :( kórházban van,lába ödémás lett azt kezelik :( nagyon sajnálja :(

:arrow: klubba :)

KépKép
viranka

Csajok én az ilyen ÁK ügyeket mindig postán intézem :roll: nem kell sorba állni, várakozni, csak postaköltség van, dokumentum meg letölthető. Igy megy pikk pakk:-)

Szegény Ágica :cry:

Csajok találkozott már valaki lepedékes nyelvvel szoptatott csecsemőnél? Áronnak tegnap vettem észre, hogy éléggé fehér a nyelve :roll: boraxos gézlappal letöröltem, ma reggel megint olyan volt, megint letöröltem. Ez is szájpenész?

Heni
KépKép
heni81

Rugó felkelt :shock:

Szegény Ágica!!!

Heni, akkor szólok G.nak hogy töltögesse üres óráiban, aztán kitöltve postázzuk :D

Szájpenész ügyben nem vagyok profi :roll: De lehet, hogy az...

Kép
vindolanda

Heni: nekem azt mondták nem jó a gyes-hez az interneten letölthető papír! :-(
ezért mentem személyesen...kérdezz rá !!!!!

egy kis off

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: Szájpenész..minden evés után!!!! ne csak kenegesd, de le kell dörzsölni, ha a borax nem használ, nekünk a a canasten oldat használt+ homeos borax bogyók!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: jaj ne!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk köszi!
Nekünk elfogadták, tudod már igényeltük egyszer amikor én táppénzen voltam terhesen, Lali meg gyesen Péterrel.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
lehet nem szájpenész,babáknál akik szopiznak a fehér színű nyelv normális :)

KépKép
viranka

Halihó :D !

Hugom netről töltötte le a papírokat, postán küldte el (egyből Vácra, ahová mi hivatalosan tartozunk), és pikk-pakk elintézték neki.

Ágica, jobbulást +++++++++++++++++!! Derítsék már ki, mitől van ez :evil: :evil: :evil: .

Vindo, csak semmi pesszimizmus :!: :wink: Menni fog, mi majd szorítunk :wink: :D !

Délelőtt kihasználtam kicsit, hogy itthon van apa, csavarogtam, "kínaiztam", és ki is fogtam egy 50%-os leárazást, úgyhogy vettem magamnak farmersortot 500-, Pankának szoknya-felső együttest 800 Ft-ért :D .
És itthon van az Olaszországban élő barátnőm a férjével, holnap meghívtak minket bográcsozni, úgyhogy az elmaradt programok miatt sem bánkódom már :D .
dettyk

Vera olvastam én is, hát kicsit még törölgetem neki, abból baj nem lehet :roll:

Dettyk:-) jók is ezek a csavargások, hát még a bográcspartyk!

Heni
KépKép
heni81

Irina: köszi..:-) nem enm ezzel foglalkoztam..kereskedelmeben dolgoztam..többnyire saját vállalkozásokban..de ez most érdekes lenne..:-) Kisherceged szipogósan is annyira édes..vagány kispasi.

Vindo: ne parázz simán meglesz..nem kell ide vészforgatókönyv!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GYES:Akkor lehet csak itt a db-i "ivatalnokok" ilyen bambák..barátnőmnek nem fogadták el...adtak neki papírt és azt fogadták csak el...lehet a postázza elfogadják neki is....

jó sok fogadják... :lol: :lol:

NA közben hívott is a Nő, akivel talztam tegnap..mondtam h ilyen hirtelen nem tudom megoldani a gyerek elhelyezést...azt mondta megérti..utána kérdez h Szeptemberben mikor van időpont..és akkor mehetek akkor..belle illenék a csapatába..stb....( azért kívácsi vagyok szerinte hova illek ?? :lol: :lol: )

Szóval akkor 3 nap Bp. 13. kerület......Kedvesem azt mondja jönnek velem és ők addig ellesznek du-án meg együtt ( 9-4 ig van okítás) szóval most valami lehetőség után kell néznünk hol aludhatnánk nem drágán....:-( Csajok Bp-n, vkinek vmi ötlete??
előre is köszi

Anyum ma nem dolgozott, Emmázott....egész de-t kint voltak, Ő ebdeltette..pisi, kaki..minden...gondoltuk jó kis próba ( a 3 napos lagzi előtt ami jöv héten lesz) h ő altassa délben, fáradt biztos hamar elalszik...hát nem jött össze...mászott volna ki az ágyból: anya anya, gyere....kiabálással..eléggé felhergelte magát alig tudtam megnyugtatni h itt vagyok.....................................hát nem tudom h lesz a 3 nap...nagyi nagyon tart tőle.............de talán ha együtt alszanak a mi ágyunkban..............csak remélni tudom!!!

:arrow:
pihizni, mig kiscsaj alszik

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

Már jó régen nem jártam errefelé, úgyhogy gondoltam benézek egy kicsit.

Mi is megvagyunk, megkezdtük a visszaszámlálást, szeptember 1-jén indul a beszoktatás. Már éjszakánkét forgolódok az ágyban, mi hogyan lesz. Nekem jobban fog fájni. Nem a legközelebbi, hanem egy másik kerületi bölcsiben kaptunk helyet, de nagyon tetszik minden és még ismerős arc is lesz: Dotildi Dorkája. Voltunk próbanapon, a kiscsaj úgy élvezte, h zokogó hisztit produkált, mikor haza akartam hozni. Mondta, h ő is megy a többiekkel ebédelni meg aludni. Tündériek a gondozó nénik is!
Egyébként a helyzet változatlan, az én kis energiagombócom reggel fél 7-től este fél 10-ig megállás nélkül pörög, mondja, teszi-rakja. Azt hiszem színésznő lesz belőle. Múlt héten Balatonon voltunk, a sétány közepén leállt táncolni meg énekelni és rajongótábort szerzett maga köré, majd a végén meghajolt. Imád szerepelni, a rá irányuló figyelem élteti.
Hihetetlen, h milyen hatással van az emberekre! Azt figyeltem, h minden elhaladó emberből kicsalt egy mosolyt/mondatot az iszonyatos kedvességével és a folyamatos fecsegésével. Még én is tanulhatnék tőle nyitottság terén.
Pelus még mindig nagy kedvenc, esze ágában nincs leszokni róla. A héten tettem egy utolsó kísérletet, de őrjöngve hisztizik, h „nem a bilibe anya, csak a pelust akarom”. (Mert, h most a kedvenc szófordulat az akarom ill. a nem akarom.)
Hát, majd a bölcsiben ellesi a többiektől…

Még bölcsi. Egy biztos, mint ahogy minden másban, bölcsihelyzetben sincs két egyforma gyerek. Ismerek olyat, h 3,5 évesen otthon van az anyuka a gyerekkel és ez így a legjobb mindkettőjüknek. Senkinek sincs hiányérzete. Viszont vannak olyan gyerekek, akik megőrülnek otthon az unalomtól. Gyakorlatilag nekem is minden napra kész tervvel kell előállnom, mert nincs nyugton 5 percet se. A héten volt 1 esős nap, gondoltam, majd eljátszik a játékaival, hiszen hónapok óta nem voltunk itthon. Aha, pont túrt rajtuk 2-t és már jött is, h „anya menjünk a játszótérre”. Amint 1 v több gyerek közé kerül, gyakorlatilag órákra meg van oldva az elfoglaltsága. Teljesen kivirul. Vele teszem a legjobbat, ha viszem bölcsibe. A lényeg, h olyan megoldást találjon az ember, ami mindenkinek a lehető legjobb.

Vindo, Maggie, csatlakozom! Mi is kapjuk néha, h miért van még pelusa a gyereknek. Azt hiszem az elmúlt 2 évben és az anyává válással ez a tulajdonságom változott meg a legjobban. Míg 2 éve szétaggódtam magam azon, h ki mit mond v gondol, mára hangosan (persze, csak ha a helyzet lehetővé teszi :D ) elhangzik a számból a „leszarom” kiáltás. Vindo, egy biztos, mi fel sem vehetjük Veletek a versenyt szobron citerázásból!

Irina, hogy én mennyire irigylem Ádi pózolását! Mi ezzel borzasztóan szívunk. Már annyiszor szerettem volna megörökíteni 1-2 dolgot, de mindig hisztis „anya nem fényképezi Lizát” felkiáltást kapunk.
Ja, és uncsitesónk lánya 3 éves koráig egy mukkot sem beszélt, majd 1 hónap alatt eljutott a korosztálya szintjére. Őt sem érte semmilyen trauma, igazi szerető, gondoskodó családban nőtt föl, 2,5 évig otthon volt.

Megszólítás: természetesen anya, de imádja cifrázni, anyucika és anyinyi. És persze mindkettőt olyan hangsúllyal, h elolvadok tőle és rögtön agyonölelgetem. De néha Cili-nek hív, mint a férjem.

Varga Tündi, ha jót akarsz, sose próbálod ki azt a gyógyszert. Sajnos kemény tapasztalataim vannak. Az igaz, h turbó módon fogyaszt, mert konkrétan 0 éhségérzeted lesz tőle. Én 1 hét alatt 1 db ( :!: ) zsemlét rágtam el a 4. napon, h egyek vmit. De aludni sem tudsz tőle, mert amfetamin tartalmú. Totál ideggörcs leszel tőle, én 1 hét után abbahagytam, mert zombi lettem, de hát ugye a főiskolai koleszokban olyan jó kis diéták tudnak terjedni… Bár leadtam vagy 6 kilót 1 hét alatt, ez másfél hét alatt vissza is jött. Egyébként ezt a gyógyszert csak extrém túlsúlyosoknál (+50 kiló) alkalmazzák, korházi felügyelet alatt. Szóval, ha megfogadod a tanácsomat, soha nem próbálod ki.

Dettyk, én a múltkor bekaptam egyet a férjem Frontinjaiból :oops: . Hááát, isteni volt mondhatom és utána az éjszaka!!! Kb. 2 éve nem aludtam ilyen jól. Mondtam is, h tegye el, mielőtt rákapnék! :) Apropó, MagneB6 segít vmit?

Irina, nem baj az, ha a gyereknek van önbizalma! :D Egyértelműen övék a jövő. Szóval Ádi mondja csak h, királyfi! Akinek megvan a kellő intelligenciája, az mosolyog! :)

Vindo, hajrá vezetés! Nehogymá’ előre keseregj! Én (bár eredetileg veszprémi vagyok, már középiskoába is Bp-re jártam, ezért) itt tanultam vezetni, jogsi után 4 évig mégis átadtam a volánt az „osztyapenkónál”. Aztán a muszáj következett, ami nagy úr és simán belerázódik az ember. Csak azt tudom mondani, mint Heni

Ágicának ++++++++

Egyéb infók :arrow:

silka
silka

Kaqk szerintem fog az menni, majd jobban kifárad, max egy kicsit később fekszik, aztán elalszik mire észrevenné, hogy mamával aludt el.
Péterke ugye itthon ágyon alszik már, anyunál még rácsos ágy. Annó ott is utálta, most ahogy ott voltunk, jól lefáradt, meg már késő is volt, de ahogy mondtam, hogy megyünk aludni, oda kérte be magát és egyedül el is szunyált úgy, hogy este hatig aludt 14.30 tól :shock: De hát előtte folyamatosan kint voltak anyuval, locsoltak, meg ilyenek...

Panndi nem elpártolni!!!!! :wink:

Heni
KépKép
heni81

kellene utolérni magam.
Most pl főzni kellene, mert du doki.

De azért leírom tegnap milyen f....sza napunk volt.
Amúgy Kolbiéknál voltunk Emeséékkel ami nagyon klassz volt és a csak minden szabadkozása ellenére isteni kaját dobott össze nekünk :) Máté, Zsófi és Gegi meg tündér bogár voltak, bár kicsit sok volt a sírás azt hiszem miattunk :( Mesi még 1x bocs, h miattam így megsirattuk a gyerkőcöket.

Szóval megyek Kolbiékhoz Lillával kocsival M1 felől ráhajtok 1es útra Keszi felé és egyszer csak elszáll a gázpedál. Hely szinte semmi leállni, félig az árokban füvön álltam meg.
Férjecském nem veszi fel a telefont....kezdek tiszta ideg lenni. Felhívom Emesét, h be tud e vontatni Keszire.
Közben megáll egy srác motorral megnézi, gáz bovden elszakadt (gőzöm sincs hogy kell írni :) bocs ) király :?
Aztán megállt egy hölgy ismeretlenül és elvontatott a városba a szerelőhöz, amit a motoros srác adott meg. Emese értünk jött oda. Ott a szerelő 20 perces szüttyögés után (közben a kedves megmentő és Emese is ránk várnak) közölte, h ma nem lesz kocsi....
Úgyhogy haza BKV-val....fél 5kor indultunk és fél 9 is elmúlt mire hazaértünk. Közben még volt kb fél óránként valami pisis kalandunk és a Budakeszi buszon kiderült, h nem lehet jegyet kapni (ezt nem is meséltem Kolbinak) nálam csak 250 apróban amúgy is a jegy meg 290. Egy néni állt fel kérni nekem jegyet az utasoktól és kipótolta 40 Ft-al.
A tanúság az egészben csak annyi, h vannak még rendes emberek ebben az országban én most egész sokkal találkoztam egy rakáson :)
És nekünk meg jó izgalmas napunk volt. Lilla tündér volt nagyon jól viselte ezt a sok huza vonát és megpróbáltatást. Büszke vagyok rá.

No ezt le akartam írni. Így utólag már vicces :)

KépKép
KépKép
fleur

Kedvenc beszólások nekem a tegnap előtti Lillának apucija :) az eddigi díjnyertes :)

persze van még jó pár de ez nekem nagyon tetszett. Amúgy minket most apuci-nak meg anyuci-nak hív :)

Ja meg drágámat úgy szokta, h apuci apuci Peti :) és még a hangsúly hozzá.

Még egy pár napja az a játék, h négykézlábra áll és közli, h kutya vagyok. Kérdezem és mit csinál a kutya erre elkezdi szimatolni a földet, meg ugat :) és kéri a pórázát. Van is egy ilyen videónk ahol talált magának pórázt. Kicsit durva nekem (pórázon sétáltatni a gyereket de ő élvezte)

Majd még jövök, mert már megint csak magunkról sikerült írni.
Mennem kell főzni mindjárt ébred a csaj.

KépKép
KépKép
fleur

Itt vagyok, itt vagyok, jelen :)

Zsófi engem újabban anyabanyának hív :shock: :lol:
Vendég

Silka, ez a fogyi-szer nagyon durva lehet, amiről írtál :shock:

Liza sem alszik már napközben? Akkor nem csak Rugó kókóskodik itt nekem :wink:
Biztos jó lesz neki a bölcsi.

Ezt a lesz...m-dolgot kellene erőltetnem akkor. Nézne is anyósom egyet, ha mondanám neki :lol:

Azt hiszem, nem is jönne egy ideig. Mikor telefonálnak Gáborral, akkor is hallom, mindig az a téma, hogy miért nem beszél, miért nem bilizik :roll: Nem tudja megunni :roll:

Mi elmentünk boltba meg egy talponállóba. Vettünk szalmakrumplit meg paprikás halat, nagyon finom volt. Apósom, Rugó meg én is azt ettünk. Biciklizés közben viszont volt egy nagy hiszti, ott fetrengett az út közepén a csodálatos baba, mert nem hagytam, hogy megdolgozzon egy előkertet :shock: :roll:

Most, hogy hihetetlenül bezabált, csak piheg az ágyban, és dvd-zni kezdett. Szerencsére van egy kis nyugtom.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Gyorsan áttekertem 4-5 oldalt és úgy láttam, h nincs tábla, úgyhogy akkor dobok egyet:

Kép

Bocsánat, ha bármilyen info kimaradt belőle, vagy valaki. Tényleg, nincs újabb kismamink? :)

silka
silka

Vindo, hát igen! Az anyós pont az a helyzet, amikor gondolatban kell kiabálni :lol: :lol: :lol:
Egyébként Lizi még többé-kevésbé alszik valamicskét nappal, inkább arra gondoltam, h a fennmaradó időt zsírégető tempó mellett végzi. Tehát olyat pl sosem látok, h ül a székében és olvas. Neki ehhez is minimum sétálás kell. :)

Fleur, na ez egy olyan nap, amit senki nem irigyelne tőled. Ha az embernek egy ilyen helyzet-sorozatot előre meg kellene oldania, szétrágná a körmét otthon. Ha meg benne vagy, pikk-pakk jönnek a megoldások és a segítők! :D Már nekem is volt benne részem

silka
silka

Fleur, akkor nem unatkoztatok :shock:

Kép
vindolanda

Silka, kukac-gyerekeink vannak :shock: :roll:

Rugót csak Bud Spencer tudja egy helyben maradásra bírni :idea:

Kép
vindolanda

Na, megyek este vezetni, szerintem holnap jövök legközelebb. V. :arrow:

Kép
vindolanda

Szép estét!

Aranyos Tőletek,hogy így örültetek nekünk!
Akkor írok pár sort a vörös démonról :D
Most szorulással küzdünk,hetek óta ez megy,kínlódunk rendesen :cry: Ezt leszámítva megvagyunk.Viszont nem bilizünk és beszélni is nagyon minimálisan...
Imádja a cipőket,teljesen függetlenül,hogy férfi vagy női és a méret sem számít,amint meglát egy cipőt már dobja is le a sajátját,és ugrik bele a kiszemelt topánkába,próbakörre viszi és iszonyat boldog :lol:
Öltözni is nagyon szeret,egy nap számtalan ruhát magára aggat,mindegy,hogy hány fok meleg van kint,pulcsi és sapka elengedhetetlen :lol:
Van egy kedvenc meséje a Shrek,azt megállás nélkül,éjjel-nappal képes elnézni és ha játszik azért közben a háttérben szóljon a mese.
Imádja a gyerekeket is,néha elég nyomulósra veszi a figurát,bárkihez odamegy,átöleli és puszilgatja,csak ezt nem minden kisgyerek veszi jó néven,volt aki már sírógörcsöt kapott Tőlünk :oops:
Kértétek,hogy tegyek fel képet,háááááááááát,egyenlőre még a vonalzót sem sikerült megcsinálnom,hiába másoltam be,valamiért nem működik,de rajta leszek a témán,és amint sikerül kiokoskodnom,hogy miként tudok képet tenni elárasztalak benneteket.
Na most önző voltam és csak magunkról írtam,legközelebb ígérem bekapcsolódok a beszélgetésbe is.

juba0

És ott a vonalzó :D alakul ez,lassan de biztosan,talán lassan képet is tudok tenni,hetek kérdése :roll: :lol:
És amit elfelejtettem,valaki lenne olyan jó és elküldené nekem a gmail hozzáférést priviben.Köszönöm.

juba0

Sziasztok Lányok! :shock: :roll:

Na, két hét múlva lesz nagyjából a forgalmi vizsgám. Az oktató szerint olyan 55% megy át elsőre, de számít, hogy pl. ki milyen pályát kap. Autópályán általában megbuknak :shock:

Hörcsög is hogy eltűnt, kb. három hete nem jelentkezett. Lehet, már költöznek...

Apósom egyre nagyobb kiadás. Most már a kenyér sem jó neki, amit itthon sütünk, a boltból kell venni. Alkohol (volt olyan nap, mikor vagy 8-10 üveg sört ivott meg), étel, kávé stb. - tényleg olcsóbb lenne egy festő :roll: Na mindegy, hagy tevékenykedjen. Vasárnap már hazamegy 8)

Letöltöttük a gyeses papírt. Hétvégén ki is töltöm 8)

Hajat is kell mosnom mindjárt :roll: Aztán megyünk postára számlákat fizetni meg kenyérért.

Juba, írok Neked egy privit :!:
Rugó is szereti, ha a kedvenc filmjei mennek a háttérben. Ha szerencsém van, akkor fél óráig nézi is őket.

Cipő-mánia nálunk úgy van, hogy Rugó hozza nekem a magassarkú cipőket, én felveszem, és ő boldog :shock:

Szép napot, aztán írni se felejtsetek el :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

A nyíl arra vonatkozott, hogy elmentem a gép közeléből. Csak magyarázkodni jöttem vissza, mert félreérthető volt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Vindo, pedig én már nyitottam is a másikat, mit írtál :wink: ...

Hörcsög már nekem is feltűnt, hogy eltűnt. Lehet, tényleg elköltöztek, és nincs netük.

Timi26, tőled várjuk ám a bulis képeket :wink: , persze majd ha ráérsz :D .

Magne B6, hát nekem hol hat, hol nem hat. Ha nagyon kattant vagyok, bekapok kettőt, lehet, hogy pszichésen hat csak 8) . Bár tegnap én is Sedatifot ettem, lehet, hogy jobb volt, bár Pisti elvitte délután a gyerekeket, így inkább ez volt az ok :oops: . Rejtvényt fejtettem és angoloztam végre 8) . Nagyon össze kell szednem magam, mert totál az elejéről kell kezdenem :? ...

Az éjszakám remek volt: Panka átjött 2-kor sírva és közénk feküdt. Óránként hámoztam le a fejemről, vergődött, forgolódott, többször kért vizet. 4-kor az egyik szomszéd ment el otthonról, valami sz@r pöfögő, leszakadt kipufogójú motorral :evil: . 6-kor muszály volt felkelnem, mert Panka már össze-vissza rugdosott. Szóval marhára kialudtam magam, de azért 1 hét után végre tornáztam is reggel :roll: .

Heni, a cukkinim-azt hittem, letermett, aztán új bokrokat növesztett, és most új kis cukkinik nőnek rajta :D . Nincs új receptem, de a kedvencem rántottába vagy omlettre, és a bazsalikomos-tömlős sajtos tésztád :D . Most a padlizsán virágzik és már van is egy kb. 5 cm-es padlizsánkám :wink: , azt várom nagyon. Ja, és paradicsomot kilószámra hordjuk a rokonoknak :shock: , pedig magról ültettük, az ablakban nevelgettem 8) :D .

Mennem kell, Panka nem hagy :? , pedig még szerettem volna örömködni Lizinek és Bertusnak is, de itt hisztizik, hogy csokit kér :shock: ...Reggeli helyett...Na azt várhatja :twisted: ...
dettyk

Rugó mostanában a Kubuért van oda. Ha megyünk egy boltba, kiszúrja, és pakolja bele a kosárba. Meg a kroaszont :shock:

Dettyk, tornázás :shock:
Ügyes vagy :!:

R. is felsírt többször álmában, és fél hétkor kelt :shock: Remélem, most kivételesen kidől délután, én meg tudnék vasalni egy kicsit.

Esik az eső, egyelőre nem tudunk elindulni. Majd ha alábbhagy.

Kép
vindolanda

Kicsit elvonult, folytatom, amíg lehet:
Újabban nagyon szereti a meséket, mondókákat és dalokat. A Piroska és a farkast asszem' már írtam, hogy egyik este mesélés közben végig bólogatott, hogy "Tudom, tudom..." :lol: . Tegnap fogott egy kis nylonszatyrot, belepakolt néhány apró vackot, és közölte, hogy: "Viszek borocskát és kalácskát a kosárkámban a Nórinak." :lol:
Délben pedig a "Lencsi lány" c. klasszikus Panka féle átköltésével szokta altatni a babáit :lol: .
Bence is felkelt :arrow: .
Én is a géptől megyek el... :wink:
dettyk

Aranyos lehet Rugó, ahogy vásárol :lol: . Panka is pakolna, de szerencsére már megkérdezi, hogy "Szabad ?" És sz@rik rá, mit válaszolok, rakja akkor is, ha nem szabad :twisted: .
Apósod azért elég gáz :? , bár ha jól csinálja a dolgát...
dettyk

Na most én magyarázkodok: szóval ha apósod ügyes, úgy gondoltam, akkor kicsit el lehet nézni neki, bár szerintem akkor is vendég, ha dolgozik, és mi az, hogy külön kenyeret kell neki venni :shock: :evil: ???
dettyk

Hát, Gábor idegeit viseli meg jobban, én csak kiadom neki a kaját, főzöm a kávét, boltba járok neki...

Hát, szépen dolgozik amúgy, csak eléggé nehéz természete van. Plána, ha el is száll, akkor mindig kötekedik :roll:

De nyugdíjas (korkedvezményes, tűzoltó volt), és nem tud otthon mit csinálni. Unatkozik.

Panka már mennyi mindent mond :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok :lol: :lol:

Vindo igen levágtam a füvet. Míg cicusom aludt 8)
após :shock: én nem vennék kenyeret. Ami van azt egye.
Sör :?

Dettyk :lol: :lol: olyan jót nevettem Pankán. Csúcs a lányod (is) :lol: :lol: :lol:

Juba szia :lol: :lol:
képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cipőmániás Bertus :lol:
Gréti se szereti a bilit. Szól ha pisil vagy kakil de az adott pillanatban.
Majd csak csak elérjük azt a szintet, hogy picit hamarabb szól.

SilkaLizi milyen társasági leányzó lett.
Mi lesz veletek télen?
Vagy elég lesz neki a bölcsi?

Fleur nem semmi utad volt.
Jó, hogy nektek nem történt bajotok.
Azt hiszem itt az ideje lassítanod. Ennél nagyobb felkiáltójellel nem is jelezhették volna feléd :!:
20.-ai hétvége egyik napján esetleg ráértek?

Vindo sikerülni fog 2 hét múlva :wink: :)

Haramia cica kilógott. A napokban extra rossz. Mindent csinál amit nem szabad, tudja ám, hogy tilos. Rázza a fejét és mondja szabad (a nemet mutatja de az Istenért nem mondaná) De csinálja.

Én anyucika vagyok mostanában. Z. meg apucikám :lol:

megyek megfőzőm ma a kaját holnapra. Meg valami sütit és kéne csinálnom :roll:

Heni kaja lesz (babgulyás) sütök valamit.
Inni hozzatok vagy esetleg valami rágcsát.
De legfőképp magatokat :lol:

Ágica+++++++++++

:arrow: dolgomra

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, akkor biztosan van valami a levegőben, ha Cicus is haramia :wink: . Biztosan érezték/tük az esőt 8) .
De jó Nektek, hogy talizhattok :roll: ...

:arrow: Töltöttem fel egy videót a bilizős, éneklő Pankáról 8) . A halandzsa közül azért néhány mondat is kivehető, és lepistizi az apját is 8) ...Vindo, megint ajánlom Rugó figyelmébe is, bár elég vacak telefonos felvétel, de szerepel benne egy hangszer :wink: .
dettyk

ÍPanka szinésznő lesz :lol: :lol: :lol:
Az a video 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: