Jó reggelt

!
Megpróbálom az utolsó oldalt

. Panka befeküdt az ágyába, nem tudom, már aludni akar-e

?! Amióta átalakítottam az ágyát, nagyon gyakran fekszik le, és alszik el egyedül, vééééégre

.
Panndi, Zsófi szóviccén nagyon jót nevettem

.
Meryke , Ti is Zamárdiban voltatok

? Kár, hogy nem egyszerre mentünk, Bencéink milyen jól ellettek volna

.
Viranka, sajnos nálunk sem mehet bölcsibe, akinek bármi problémája (akár allergia) van

.
Bölcsi, én totál ledöbbentem: most kb. 25000 fős a városunk (ez is durva, nagyon fogyunk

), a bölcsöde 60 férőhelyre épült, hivatalosan 50 gyereket fogad be, a honlap szerint 68-at

. Egy 25 ezres városban 50-60 gyerek

...Szerintem ez döbbenet. És hozzáteszem, a CsANA nem áll túl jól, alig van gyerek, mert mindenki sokallja a havi 26 E Ft-ot (mondjuk ha az itteni fizetéseket vesszük alapul, akkor valóban sok

. A legtöbben 60-70 ezret keresnek még mindig

).
Egyébként Pankának kell a gyerektársaság. Imád társaságban lenni (
Irina, nagyon köszönjük a bókot, ilyen kedveset még nem is hallottunk

), színészkedik

, énekel, táncol, bohóckodik, beszélget, okoskodik

. Itthon soksozr unatkozik a tengernyi játék ellenére, és el akar menni az ismerős gyerekekhez. Úgyhogy remélem, a beszokással nem lesz gond, még ha én nem is leszek ott

...
Vindo, szerintem hagyd a rokonokat, Rugóval minden rendben van. A fiúk általában egyébként is később kezdenek mindent-persze ez is általánosítás. Panka is nagyon rövid idő alatt tért át néhány szóról a mondatokban való beszédre, sőőőt, a cserfes szófo....ásra

.
Maggie,

...
Heni, engem Panka anyának hív, de néha még rátesz egy lapáttal, és akkor Dettianya vagyok

. Ha pedig bohóckodik, akkor (a Kincskereső kisködmön óta) édesanyámnak szólít, és akkor nekem édes lányomnak kell őt szólítanom

.
Vindo, ilyen segédmunkásaink nekünk is voltak

. P. idecsődítette őket, ittak, mint állat, főztem rájuk, olcsóbb lett volna idegent fizetni

...
Irina, Ádi gyönyörű

, és nem baj, ha már most tudja, hogy királyfi lesz belőle

...
L.Móni, sajnálom, de tali ügyben én sem jövök jó hírekkel

...nagyon mennék, de apának már egy hete nincs munkája, így nem fér bele...egyébként a koncertek sem

. Remélem, lesz legközelebb

...