A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Gratula Lizynek-ügyes csajszi :D :D :wink:

A Kristi meg....én nem tudom,biztosan túllihegem,de nagyon fel tud dühíteni az ilyesmivel-van két Fiam,és halvány gőzöm nincs hogyan fogom kordában tartani őket-elkeserít,és kétségbe ejt a dolog. :cry:
Hogy ne zülljenek el,ne bandázzanak,ne legyenek drogosok,vagy gyilkosok,ne cigarettázzanak,és jó emberek legyenek-bocsi csak kicsit beparáztam,most úgy érzem nem fog menni,és bőgni tudnék,mert úgy érzem nem vagyok elég erős,és jó Anya hogy sikerüljön jó embereket faragni belőlük-na jó befejeztem :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,ne,ezzel laptető :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:48-kor.
Vendég

Köszi lányok! Aludtam valamicskét.

Gratula Lizynek!

Sajnálom, Kike, de hidd el a jó családi légkör megadja a tartását a fiaidnak majd...Persze a világ ami körülöttünk van nem ideális, de menni fog hidd el!

Tegnap megjött a babakocsi, irtó klassznak néz ki, még nem próbáltuk...

Ebéd készül.

Adél ma fog kapni krumplit először, kiváncsi vagyok...

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

kike!
Erre csak azt tudom mondani, hogy egy lány lehet ugyanolyan elzüllöt, mint egy fiú.....hidd el menni fog, és minden rendben lesz.

d.dodó

a.kata!
Nálunk a krumpli eddig nem vált be.... pedig egy szokásos fél almához volt 2 kocka krumpli keverve....és bokákolt tőle....

d.dodó

Sziasztok!
Kimenőm volt délelőtt! :lol: :lol: Ugyan aludni megint nem sokat aludtam, de nagyon jól esett valami mást csinálni!
Börzézni voltam, árultam is, meg vettem egy csomó babajátékot fillérekért, Zsoltinak egy kabátot nadrággal 1000 Ft-ért, Zsunak kabátot 1500-ért. Meg egy csomag Dm-es úszópelust 500 Ft-ért!
Zsolti tök jól bírta, igaz ma itt az összes tesó, meg itt volt öcsém kisfia is (Szabolcs jól elvolt az öt gyerekkel) :lol: , egyszer lehozta szoptatni, de egyébként nem hiányolt.

Folyt. köv. kész a lassagne, megetetem a bandát!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Patr, nem irigyelem azért Szabolcsot! 8) de neked is jár egy kis szabadság :wink:

Nálunk is apa vigyázott a gyerköcökre, még én föztem.

Kike, ne aggódj a fiúk miatt fontos mit látnak otthon! 8) (egyébként én is szoktam ilyenekre gondolni) :oops:

A.Kata, örülök h tudtál pihizni egy kicsit.

Dodó, ügyes Lizy! puszi Neki!

V.Kata, ez nagyon jó kérdés! :D mi még csak Bencének vettünk egy távirányitós autót! a többin törjük a fejünket, de nem juttunk túl sokra ! idén nem szeretnénk utolsó percre hagyni semmit! :D
bencuri

Köszi csajok a bíztatást,és bocsi hogy itt paráztatok mindenkit.

Patr:kérünk képeket majd a cuccokról ám :wink:
A kimenő meg tényleg jár :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

http://www.bebilap.hu/elso_ev/

Itt megtalálható az Anya taníts engem!

Kép
szly27

Most gyorsan visszaolvasok, csak láttam, hogy Viki nagyon szeretné felrakni!

Kép
szly27

Látom ma hétvége van!

Dodó! Gratula Lizynek! Nem tudom, Jázmin mikor akarja követni!

Babák és nagytesók nagyon aranyosak!

Karácsonyra? Mi még csak a keresztgyerekeknek (3) vettünk ilyen játék laptopot.
Rolinak valószínűleg valami építőjátékot (legot, vagy javat) és valami járgányt veszünk (traktor, autó) Magunknak jó lenne egy franciaágy, bár lehet az lesz az ajándékunk, hogy befizetjük a villanyszámlát. Tegnap jött meg a csekk, 84000 ft. Egy ágyat kifutna! :cry:

A többiről még fogalmam sincs. Mi úgy szoktuk, hogy nagyjából kitaláljuk, aztán egy nap elmegyünk Debrecenbe és mindenkinek mindent megveszünk.

Ma piacon voltunk és anyuéknál ebédeltünk. Hazajöttünk, gyerkőcöket lefektettem, alszanak.

Apa tegnap 21-ig dolgozott, kíváncsi vagyok, most mikor jön haza, mert megint dolgozik.

Dóri szemecskéjének jobbulást kívánok! Biztos hamar helyrejön.

Még tegnap olvastam: Andi paranoiás vagy. Dehogy megy el mindenki, ha te jössz!!! CSak lehet rosszkor jössz!

Kép
szly27

szly!
84.000Ft-os villanyszámla? Ez egy hónapra? Nekünk nemrég jött meg, nekünk 3 havi jön mindig egyben. Most előre az okt-nov-dec jött (pedig ugye decemberben nem is lehet tudni mennyit fogunk fogyasztani, és a 3 havi 21.000Ft-nak megfelelő korona.

d.dodó

Ajándék: Hát én nem fogom most leírni, mert anyjukon kívül nem tudom ki olvas még. Mindenkinek megvan körvonalakban hogy mit ajándékozunk, de sokmindent otthon veszünk, hogy ne a repülőn kelljen cipelni. Anyósét elmondom, mert neki ugysincs net, így tuti nem olvassa. Neki digitális fotokerete szeretnénk, mert eddig indig ki kellett itthon nyomtatni képet, és elpostázni, de ugy nem a legolcsóbb. A digi fotókeretbe meg elég sok fér.
Apácskának még nem tudom mit vegyek. Lizynek valami nyomkodós, zenélős játékot szeretnénk. Én meg a szülinapommal egybevéve kaptam a laptopot apácskától.

d.dodó

Dodó! Neeem! Mi általányt fizetünk és két éve nem olvasták le az órát! Hát most leolvasták és ennyi a két év különbözete.

Kép
szly27

Miért kellett a fölső szomszédnak épp szombat du. 3-kor elkezdenie porszívózni???? És mi a sz@rt tud fél órája szívni épp az alvó gyerekek fölött???? Kép

Szly, sajnálom a számlát! Majd csak lesz vhogy... azt nem értem, h miért nem szeretnek havonta leolvasni? Utólag visszaszámolnak ki tudja, mi alapján, amit az ember nem tud követni, akárhol elronthatják, te meg csak fizess... de tudom, nálunk is most már csak 1x jönnek évente gázt leolvasni, hát, ez most nagy szívás lesz... :x

Kike, ne aggódj, a védőnőm mesélte, hogy látja, az a példa, amit ő a fiának adott, meggyökerezett, és úgy tűnik, gimiben sem kallódik el a gyereke. Ha vannak is vadóc pillanatok, szerintem az az igazán mérvadó, amit a gyerkőcök a szülőktől látnak, és sztem ti jó példát adtok nekik!
Tényleg, meg akartam kérdezni: hogyhogy épp Kristivel a pocakodban döntöttetek az esküvő mellett?

Köszönjük a gratulációkat, én is rendesen elérzékenyültem a ti történeteiteken :)
Ja, még annyit, hogy amikor Apát eltalálta Ámor, elment a keresztlányáékhoz, és elmondta nekik, hogy megtalálta azt a nőt, akit el fog venni feleségül Kép

Brúnó-mami, én is köszöntelek a fedélzeten édes fiacskáddal együtt :D

(le ne kopogjam, abbahagyta... ennél már csak az jobb, amikor reggel fél hétkor kopogós cipőben készülődik, ugyanis nincs szőnyegük, és elég molett... de lehet, hogy tőle kapjuk vissza, amit az alsó szomszédnak adunk Oti rohangálásával... vagy az alsó szomszéd ment föl hozzájuk porszívózni... :lol: neee, már megint elkezdte Kép - mindegy, úgyis nemsokára kelniük kell a gyerekeknek, megyünk Kolompos-táncházba - na, most végre befejezte, asszem)

Karácsony: kacérkodom a gondolattal, hogy Apát meglepem az egész családommal szülinap+karira együtt egy Ipoddal, mert volt neki egy, csak elhagyta. Ha nem jön össze, akkor szép pulcsit és inget kap, vagy egy normális, meleg télikabátot.
Oti - biztosan kap Anna és Peti-s könyveket (www.bartoserika.hu),
autókat meg mágneses betűket-számokat, ugyanis egész nap "olvas", nézegeti a betűket mindenhol. A mikulástól meg egy furulyát kért

(megint porszívózik!!!!!! Kép )

Nati valami zenélős-nyomkodósat fog kapni, meg szivacskockákat is.
A nagy rakás rokon és keresztgyerek könyveket, ill. jópofa játékokat - pl. ilyen játékot:
http://bookline.hu/product/home.action? ... arsasjatek
és ilyen könyveket:
http://www.szalaykonyvek.hu/index.php/konyvek/konyv/329
http://www.szalaykonyvek.hu/index.php/konyvek/konyv/330

És ami szerintem nagyon édes, andalgó szerelmeseknek különösen:
http://www.valentinkesztyu.hu/index.php ... ndex/index
(Anyukámék családjában mindig névhúzás van, ezt az unokatesóm és a pasija fogják kapni, mert Anyuval mi húztuk őket :) )

Megyek, mindjárt ébrednek a csemeték.

Kép
Kép
bondi

Bondi:köszi a bíztatást,nos azért akkor házasodtunk össze,mert akkor lett rá meg a pénz :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát nem sokat irtatok!

Mi sétálni voltunk most délután. Hát mit ne mondjak, jó hideg szél fúj.....de jó volt kicsit kimozdulni.

d.dodó

hahó,

köszi, anyjuk, ha Aleko át tudja alakítani a filmet, az nagyon-nagyon jó lenne, de ha nem, akkor megnézzük inteneten. Videolejátszónk nincs, úgyhogy az ugrott.
De jó, hogy te ismered azt a filmet :D 8) :D 8)

Kike,
ne aggódj, sajnos vanak ilyen korszakok, és a lányok is csinálnak majd olyat, amitől égnek áll a hajad. Én azt csinálnám (lövöldözős játék), hogy nyugiban megmondom neki, hogy én ilyet nem játszom, mert ez nekem nem tetszik, és nem örülök, ha ilyet játszik. Esetleg ezzel karbaöltve el lehet neki mondani, hogy mit is jelent az a szó nagyjából, hogy meghalni. Ha már a kecskénél úgyis szóba kerül.
Tényleg, megmondtad már nekik?
Ne felejtsd, amit Véda mondott. Fontos, hogy legyen valami folytatás. Sajnos a valóság úgyis elég súlyos tény, hogy a kecsi már nincs ott nekik... ha ezt Kristi megérti, talán nem fog többet ilyet játszani. De ha mégis, akkor hagyd a fenébe. Majd egyszer rájön. Lehet, pont azért játszik ilyet, hogy kijátssza magából? Mert akkor meg "gyógyító" hatása van a játéknak, de érdemes róla akár beszélgetni egy kicsit.
Azért is játszanak ilyet, hogy legalább a játékban meg lehessen csinálni, hogy meghal, mégis itt marad és él... lehet, ezért csinálja!
(asszem elég zavarosra sikerült a megfogalmazás) de ennek során dolgozza fel ezt a nagyon nehezen elfogadható dolgot.

Én amúgy pont amiatt jelentkeztem pszichológia szakra, mert az osztályomban néhányan drogozni kezdtek. (én gimiben tanítottam - osztályfőnök is voltam). Imádtam a tanítást, a diákokat is, és sajnáltam, hogy sehogyan nem tudok nekik segíteni, és a szemem láttára kezdenek széthullani :shock: jóba voltam velük, de ezen akkor sem tudtam segíteni, mert NEM AKARTÁK... pedig megnéztük a Kosaras naplóját is, és akkor nagyon odáig voltak...

KépKép
szkagi

és ezen én is szoktam aggódni, hogy mi lesz, ha majd egyszer valamelyik gyerekem drogozni kezd... egyelőre annyit tudok tenni, hogy megszerettetem velük a sportolást, és mindkettő sportolni fog valamit. Hihetetlen megtartó ereje van a sportnak, és nem lehet mellette drogozni, mert akkor nem tudja teljesíteni az edzéseit.
Pl amikor biciklistaként dolgoztam, rendszeresen razziáztak a rendőrök ott, ahol dolgoztam. Rendszeresen drogoztak azon a helyen. Minket mégsem ellenőriztek sosem, hiszen azt a fizikai+koncentrálást igénylő munkát, amit mi végeztünk, tuti nem bírta volna más, csak aki tiszta.

De a diákjaim annyira naívak voltak! Még ofőin is beszélgettünk erről, és az egyik fiú mondta, hogy ő csak egy kicsit próbálná ki, és aztán abbahagyná - mert ő tuti abba tudná hagyni...
Miért ez a KALAND számukra? Inkább menjen barlangászni, búvárkodni, bármit. Az is költséges, az is elég veszélyes lehet, de feltölti élményekkel és szépséggel a lelkét. És egy másik szépséget mutat, az élet szépségét.

na bocsi, túl sok voltam, de ez a vesszőparipám - és a pedagógusként abszolút felelősnek éreztem magam mindig, még ma is azokért a diákokért. Sokszor gondolok arra, vajon élnek-e még egyáltalán...

KépKép
szkagi

Erről még oldalakat tudnék írni
inkább el is dugulok
megnézem a kicsi fiamat

Zoli meg elment a nagyihoz Szonjáért.
Holnap tuti nem fogok ennyire ráérni :wink:

KépKép
szkagi

Sziasztok! :)

Viki!
nem sikerült onnan letölteni, de köszi :wink:
láűtom van másik link, onnan megy :wink:

Ági!
örülök hogy sikerült beszélnetek a pároddal :wink:

Bondi!
befejezte a szomszéd a porszívózást? :lol:

annyira jó olvasni a love story-kat :wink:

Kép
kimma

annyira irigymirigy vagyok a tali miatt :wink: :P

Kép
kimma

Mav: a konyvecske megis ide jott, elkuldod legyszi a cimed, hogy tudjam kuldeni?
koszi
Vendég

Szly:4 hós képnek majd ezt kérnék-köszi :wink:
Adatokat majd ezután tudok mondani:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma!!
Neked sikerült letölteni a könyvet?? Hooogyaaan?? Én béna vagyok hozzá :oops: Segííts plíííz! :oops:

sz.andi

Ági:egyáltalán nem baj,hogy leírtad a véleményed :wink: köszi-meg a tanácsot is.

Kecsi téren-Apa megelőzött,ma kinn voltak délután,nem tudom hogyan jött szóba-de azt mondta nekik hogy mivel nagyon beteg volt,elvitte az állatorvos,és majd ha meggyógyul-ha meggyógyul,mert nem biztos,akkor visszahozza.Belenyugodtak hogy lehet hogy nem jön vissza.Nem tudom ez így mennyire jó,de ezek után én nem mondhattam hogy elpusztult szegényke. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, Bondi, köszi az üdvözléseket! :)

Orsóanya, elsőre is az aláíráshoz illesztettem be a linket, nem értem, miért nem jeleníti meg automatikusan a vonalzómat... majd még kísérletezgetek, azért köszi a segítséget!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Andi!
Szly küldte az előbb-lehet nem az egész van benne :roll:
egyenként megnyitod
http://www.bebilap.hu/elso_ev/

Kép
kimma

Brúnó Anyukája:így ránézésre hiányzik az elejéről az url-de nem biztos hogy azért.

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, Kimma! Azt én is olvastam :oops: Csak azt hittem az egész könyvet leszedted, én meg pdf-ben kerestem...Oké, akkor köszi, megvan!

sz.andi

Brúnóanyu! "[url=" ezt is tedd be az egész elé, akkor tuti jó lesz!

sz.andi

anyjuk ment pu!
Vendég

mav!
Mikor mész UH-ra a srácokkal?

d.dodó

Bencuri Viki!
Bencust Isten éltesse szülinapja alkalmából!

Ma nyüzsi napunk volt, anyósék voltak délelőtt. Délurán nagyot sétáltunk, utánna jöttek a barátaink a kislányukkal. Itt voltak fél 8ig.

Holnap szerencsére nem kell főzni, mert anyós telerakta a hűtőt.

Szép álmokat és rózsás csókokat!
20150601134430

Jó éjt mindenkinek, tőlem ma csak annyi telik, hogy Viki! Küldd már át az anyósodat hozzánk holnap!

Kép
Kép
patr

ma szupi napunk volt! Délelőtt órám volt, aztán mentünk masszázsra, utána meg vásárolni. és kike tök jó, hogy feltetted azt a képet az új játékról, mert voltunk rossmannban és megláttam és beugrott hogy akciós. mi találtunk még két másik színt is, és a végén a lilát vettük meg. az volt a legjobb, hogy eliot nem nagyon szokott játékokra reagálni, de ez nagyon tetszett neki. megvettük és rögtön elkezdett vele játszani :shock: :shock: :shock: még semmivel nem játszott eddig. :) (néha a kroki lábával, amivel csókolózott. :)
Aztán estefelé meg megpróbált hasra fordulni többször is, és nem lendületből, hanem szépen tudatosan, csak a karja mindig ott maradt, de a teste már hason volt. :) Annyira örülök neki. :) És ráadásul mindenkire mosolyog már. :) Kezd szocializálódni. :)
Ja, és találkoztunk ma a volt nőgyogyimmal és leült hozzánk és beszélgettünk több mint egy órát. nagyon jó volt. már várom hogy megint mehessek hozzá a következő bébivel. :)
Na most megyek megetetem ezt a drága fickót. :)
akata, köszi a pelusokat! :) Adél babát egyszer megeszem! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

kicsit féltem hogy hány oldalt írtatok tele.. de szerencsémre nem sokat!!! :lol:

mi is nagyiztunk ma meg a tesómmal vásároltam. A Müller Drogériában nagyon jó játékok vannak féláron!!!

én még nem tudom hogy ki mit kap karácsonyra, már azért lassan el kellene kezdeni gondolkodni rajta. :roll:

kike: az én anyukám bölcsisnéni és ő szokott panaszkodni hogy mostanában a fiúk csak lövöldözőset hajlandóak játszani és mindenből fegyvert imitálnak! Majd megkérdezem mit csinál velük ilyenkor!

De én is szoktam agyalni ezen hogy mi lesz a fiamból ha nagy lesz és hogyan tudom majd megvédeni illetve hogy egyáltalán hagyja-e magát megvédeni. De sportolni azt 100% hogy fog! még nem tudom mit de vmit kell neki!

Kép
mancsi76

Sziasztok!
Mancsi:én is megkérdeztem Anyukámat,mert ő meg óvónő-ő is találkozott sokféle viselkedéssel,újabban inkább a sok szemtelen gyerekkel-mesélt egy két esetet,hogy milyen módon,és miket vágnak a gyerekek az óvónő szemébe,vagy egyszerűen csak egy négy-öt éves a boltban-ijesztő.

Muffin:töksi jó,hogy ezek a rossmannos játékok miket váltanak ki a gyerkőcökből. :D Nagyon örülök hogy Eliot ennyire ugrásszerűen fejlődik :D :P

Viki:irigy Anyós miatt-bár mi együtt lakunk vele,olyan,mintha nem is,mert semmiben nem segít-na jó,néha elmegy az oviba a gyerekekért ha nem érünk haza valami miatt,de hogy telepakolja a hűtőt,az kizárt :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,és mikor voltunk a tescoban,láttam ott olyan első zongorámat,de elég nehéz,nem is igazán jó,meg Domi inkább most mindent rágicsál,szóval lemondtam róla,mit ne mondjak ,sokkal jobb ez a rossmann-os oroszlán-a zongora 8000-volt.

Szerintem neki most épp elég az a sok játék,ami van neki,ő most még nem kap külön karácsonyra ajándékot,még úgysem értékelné.
Vercsinek vettünk egy babát-na,igaz nem azt akartunk,de nem is tudtuk,hogy mit-szóval ez járós baba-szerintem aranyos.

Kristinek vasutat veszünk majd mozdonnyal-mi mást is egy ilyen kis ,,vonatbolondnak",mint ő
:lol:

Meg hát nem is tudom,még valami közös játék kellene,de már annyi van nekik,kézségfejlesztők,társasjátékok,ilyesmi,nem is tudom ,mi lenne a jó. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Most egyébként ezzel a két pacival is nagyon jól eljátszanak :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Apával csak az a baj,ha vele megyek vásárolni,tuti vesz valamit a gyerekeknek-na,így lettek elkényeztetve :lol:
Az meg hogy nélkülem menjen bevásárolni,már eléggé kérdéses,mert ha több pénzt adok neki,akkor biztos hogy mást is hoz,ment ami kellene. :roll:

Nem hiába van a Kristinek,nagyon sok kisautója,Vercsinek meg egy halom babája.-bár ezek egyszerűbbek-semmi extra-de ugye itt gondolkodik el az ember,hogy csupa szeretetből elkényeztetjük őket,soha nem jön haza az ember üres kézzel,és a végén már mondhatni elvárja a gyerek,hogy kapjon valamit-szóval első gyerekes Anyukák ,csak óvatosan :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Csak érdekesség képpen:Nővérem,és Én:mi így szerettük egymást :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Ma nem lesz itt senki?Domi még alszik,csak azért vagyok most... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Képzeljétek, tegnap az ebéd, főzés, etetés után elszöktem még úszni, lenyomtam egy kilométert, olyan jó volt. Utána meg még nyomtunk egy tescos bevásárlást...Az ilyen nemalvós éjszakákat csak így élem túl, ha utána pörgök ezerrrel.

Most jól aludtam, tök mélyen, 4-kor evett a leány, de ennek ellenére fent van hat óta. Apa " műszakolt" fél7-től, ugyis ment squasolni ( szerintem nem jól írom) így én 7-30.ig aludtam. Még tisztába is tette 8)
Leánynak a burgonya ellen sincs semmi kifogása, főleg anyatejjel keverve :lol:

Ma megyünk Fehérvárra barátokhoz, ne írjatok túl sokat! :)

Ja és nekem még fogalmama sincs a karácsonyról, lassan elkezdek agyalni...

Kép
andkata

Jó reggelt!

Patti
!
Anyós megy! Dobd lsz priviben át h mennyit kell utalni ;)

Katus!
Egészségére Adélnak a krumpli.

Tegnap voltak du a barátaink, fél 8ig maradtak, még a barátnőm férje is megszeretgette Lacit. Kapott tőlük egy FP tanuló teknőcöt.

Lacus tegnap 9kor aludt be, 3kor kelt, utána fél 7kor, de visszaalust 3/4 8ig.
20150601134430

nalunk tegnap latogatok voltak, ma nem lesz semmi extra.
reggeli proginak Anna osszekakalta az apjat meg a fel szobat :P :lol:
azztan most seta, delutan meg ferjem megy palyara.....

KAta: most penteken jottok Adellal? Csak a tap miatt kerdem, mert akkor a heten nem veszek ujat neki( meg ugyis elge kb jvovo vasarnapi, vagy meg picit tovabb)

tejci: mar csak 60ml:( pedig tegnap annyit ittam....

hogy mi lesz Annabol...na ezen en is szoktam agyalni hogy ebben a vilagban, foleg Budapesten, a mai gyerekek kozt....felelmetes. Fogalmam nincs. Amigy nem kerul kozossegbe addig van eselyem egy ertekrend felallitasara, utmutatasra, aztan mar nagyon nehez, szerintem.
De bizom abban nem Budapesten kell felnonie.

Kata: jo utat!
Tok jo hogymegint tudtal menni uszni. En is de mennek. De furdoruham sincs. Meg az a gaz, en barhova mennek, ott az akadaly, hogy penzbe kerul :twisted:

Dorika szeme hogy van?
Javul? Amugy mitol betegedhetett meg?

Laura ugyes lany!

Nekem megvan az anya tanits engem pdf ben, de nem tom atkuldeni, tul nagy.

Kike: ezen a veszunk jatekot dolgon en is el szoktam gondolkodni, hogy ez jo hogy veszunk, mert jajj ez olcso, ez szep, ez jo....de kesobb ilyen tnem szbad csinalnunk, kulonben tenyleg megszoja hogy mindig kapni kell valamit.

Na megyek mosom a szonyeget, meg az egyeb kakis dolgokat :twisted: ez a resze persze hogy nekem jut.
Vendég

Tami!
Anna hogy volt ilyen ügyes?

Kata!
Jó utat nektek!

Bondi!
Hogy vagytok?

Kike!

Ngyon jók a képek!

VKata!
Hogy vagytok?

Kriszti!
Milyen volt a buli? Hogy bírtak az otthoniak Levivel?

Ami, Wera, Andi, Babu, Véda!
Mizu?

Képzeljétek! Én pont ma 1 éve tszteltem +at.
Kép akkor

Kép és most
20150601134430

Viki, ez nagyon jó kis akkor... és most! :)
Képzeljétek én nem is emlékszem mikor teszteltem pozitívat :oops: ugyanis kétszer teszteltem, mert kb 2 nap után éreztem hogy várandós vagyok, annyira feszült e mellem, de az első még nem lett pozitív csak az egy hét múlva ismépt elvégzett. Szóval valamikor okt 30 körül lehetett...

Tamara, nagyon szeretnék menni, szóval szerintm fogunk. 10 körül pénteken? Viszek Neked persze, ne válts ki!

Az én kurjongató babácskám durmol...

Kép
andkata

Ja és az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem szerencsém van, mert körülöttünk elég jó a " szociális háló" anyós főz, apu hozza a pelust és most az apósom úszobérletével voltam úszni. És csomó minden cuccunk van kölcsön. Ez mázli és próbálom megbecsülni...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: