Jó reggelt Lányok,
Bringa, világ szeme rajtad

Egy kalappal!!!
Csajok, ez a tegnap esti "hideg" front nem volt egy nagy......Már most tök melegem van. Megyek is hajat mosni, mert este teljesen leizzadtam, így nem mehetek még a pedikürős barátnőmhöz sem......
Lorci, asszem én is követem a Te hozzáállásodat. Mióta mondta a doki, hogy 1cm-re nyitva vagyok teljesen begolyóztam és nézem, hajtom a jeleket. Még van 8 napom, nemtom miért akarom siettetni a dolgot, asszem lelassítok. Jön amikor jön.
Pici, nem semmi vagy

Én az elmúlt hétig ugyanezt csináltam és nagyon élveztem. Most már azért nem megyek hosszabb távra egyedül, kicsit visszafogtam magam, egy napra csak egy program

De én is szerintem ennek köszönhetem amit Niki is mesélt, hogy a férjem mindig elmondja, hogy jó, hogy ilyen mozgékony vagyok és nem is venni észre, hogy egy nagy babót hordok a pocimban......
Doo, ettől a melegtől én alapból ki voltam tegnap, este még ki is borultam, úgyhogy fogjuk rá a rossz napodat. Nem csodálom, hogy egy pici babával pluszban nem voltál a toppon. Vannak rosszabb napok tényleg. Lassan csatlakozunk hozzád és aztán egy hullámhosszon leszünk babó ügyileg is
Ha tudsz pihenj picit remélem, hogy van segítséged aki fel tud váltani egy picikét. Adj magadnak egy-két órát, kényeztesd magad egy picikét, töltödj egy picit.
Bogyra, sokat gondolok rád

, remélem minden ok veled. Jó lenne ha tudnál írni nekünk apán keresztül. Hiányzol
Rena, jó korán mész NST-re. Én csütörtökön megyek 9-re, de előtte mindenképp reggelizek, mert múltkor nem tettem és a babó tiszta nyugiban aludt, többször piszkerálták a pocimat, hogy felkeljen.....
Állítólag a szénhidrátdús étkezés előtte felébreszti.
Megyek, mert apa hív, jövök még, puszi
Melcsi