A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

En nem tudom mi van ma, de teljesen alomkoros vagyok!!! Delben ledoltem es szunyaltam is egy jot. Etvagyam sincs, ami nalam nagy szo! :D MOst csak tisztessegbol megedtem egy ilyan zacsis gorog gyumilevest, nagyon fini volt, utana azt a kis epret,ami eheto maradt....az is savanyu volt!!! :? :?
Es most a teraszra kiultem olvasni, de megint csak behunyt szemmel pihiztem. Biztos ez a rohadt meleg teszi!!!
Viszont most a gyumileves utan vegre kicsit aktivabb Ricsike. Ha jol szamoltam ma mar megvolt a 10 mozgas!

Igen Melcsi, Stella tegyetek fol kepet!

Kép

Kép
lorcika

NEM BIIIROOOM A MELEGEEEETTTT!!!!! :lol: :twisted:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hiányzik Bogyra Gyerekek!
De biztos jobb helyen van bennt.

Kép
niki30

Hasmarsom van...volt...es olyat ereztem, mintha kozben valami mas is jott volna sugarban a huvelyembol!!!! :shock: Tudom mar megint guszta vagyok!!! :( :? :oops: :roll: Azota semmi!!! Olyan rossz, mert aaahhhhhhhhhh lehet meg semmi nincs es meg napok a szules, de mar ugy figyelek a testemre, hogy nem akarom azt se, hogy bedumalok dolgokat!!!! Ertitek!!! Fene essen bele....ez tok rossz! :( Mert orulnek ha mondjuk ma beindulna a szules, vagy valamikor hamarosan......de mar nem tudom, hogy bedumalok-e mindent vagy mi van. Ferjecske jon haza, aztan elmegyunk baratnomekhez, legalabb elterelem az agyam a temarol!!!!! :roll: :roll: Korhazba ugyis csak akkor megyek, ha mar vajudok, mint allat!! Vagy egyertelmuen omlik ki a viz!!!!

Es meeeelleeeegg vaaaaann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted

Kép

Kép
lorcika

Lorci, gondolom milyen lehet. Nem tudod, hogy akkor most ez miiii....
Ráadásul Bogyra Anyánk sincs most köztünk:(
Azért próbálj türelmes lenni és figyeld csak továbbra is a jeleket.
Hátha egyszer csak elönt a víííííz:) És akkor indulhattok.
:wink: :wink:
Puszi

Kép
niki30

Picivel mi lehet?? EL van tunve!!! Csak neeeem??? :)

Kép

Kép
lorcika

Tényleg Pici!!!!!!! MZ/X MZ/X jelentkezz, jelentkezz!!!!!!! :D

Niki, Lorcika asszem csak fej nélküli képeket tettem fel :D , csinálok valami jót és küldök nektek priviben jó? :wink: Nem igérem mára.....

Bringa, nemtom jövök-e még ma este, de egy kalappal holnapra!!!!!!! Kitartás, már csak pár nap és túl leszel az egészen. Aztán jön a nagyobbik feladat :lol:

Lorci, nekem is hasmarsom van már két napja, de lehet, hogy teszek róla....Vacsorára sült husis korpás zsemlét ettem káposztasalátával és tejjel.....a párom csak nézett, mit tudok összevariálni :shock: :shock:
Pedig képzeld nekem a málnalevél tea zacsin az van, hogy székrekedés kezelésére is alkalmas........na ezt adjuk össze.....

Még később benézek.

Pusza
Melcsi

Kép
melcsi6

Nekem is hasimarsim van ma,mennék is máááár nyomniiiii! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hat ez az, hogy mar en is nyomnek!!! :shock: :oops: :D De csak azert mert joslok napok ota, meg jon a cucc kifele, kemenyedek.....es mar megol az, hogy akkor most mi van? Mi ez? Jel? Nem jel? Idegbajt kapok ettol!!!!! :evil: :evil: Menne el a magzatviz es kesz...egyertelmu lenne!! Surgetni sem akarom....de ez a jelek figyelese mar kikesziiiiit!!!!!!!! :roll: :roll:

Gabi azt olvastam, hogy masodik gyerek szuletese elott lehet az, hogy olyan, mintha vajudnal...aztan abbahagyja, fajsz nagyon....aztan abbahagyja!! Rad gondoltam, amikor olvastam, hogy fajogatsz, meg multkor is ami volt....es meg mindg egyben vagy!!!! Tok gaz!! :? :? Mar en is unom a banant!!!! :lol: :lol:

Bringa hajra holnap!!! Tok ugyes leszel en tudom!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Sehol senki?? Hol vaaaagytooook?

Kép

Kép
lorcika

a hasmars sztem is szülési előjel! hajrá lányok!

én kezdek felőrlődni az anyaság oltárán :( mondjuk most már jobb egy kicsit h majdnem 2 órája alszik, de tegnap és ma összességében elég szarul tűrtem ezt a 24 órás szolgálatot. és már unom a saját gyerekdal repertoáromat. leépülök ebben a fel-le keringőzésben, dúdolásban és szoptatásban. ennyi. többi kedves anyuka társ, ti hogy bírjátok?!
Vendég

Doo: En mar nem figyelek az elojelekre, mert ettol dilizek be...es igy mar annyira kint akarom a pindurt, hogy lehet azert se jon! :D :D Most eldontottem, hogy elvezem az utolso egyben toltott napokat! Nem siettetem, nem nezem a joslofajasokat, ha jon az igazi ido az ugyis tok egyertelmu lesz, nem? :) Ma megyek dokihoz, lehet azt mondja meg siman kihuzzuk 27-ig.

Hat biztos vannak nehezebb napok is...ahogy irod nagyon faraszto lehet a virrasztas! Sokat sir most Viktoria? Lehet a nagy melegtol, nem? Remelem ma mar jobb napotok lesz es tudsz kicsit pihenni!!! Kitartas neked!! Mondom en........aki kint akarj a babot..aztan lehet hogy utana 2-3 hettel, meg felteszem a kerdest, miert is akartam en kint ot ilyen hamar???? :lol: :oops:
Remelem Doo azert van segitseged es pihenni is tudsz valamikor! :? Sok puszit nektek! Az ero veled van!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Helló Csajok,

bocs hogy nem jöttem tegnap, de reggel 10 kor elmentem itthonról és este 10-kor jöttem meg, vásárlás a terasz felújításhoz, cég, jóga, kutyaorvos, este csajos parti... aztán rögtön irány az ágyikó.. bár nem tom minek, mert éjfél után aludtam el, és mivel ZSófika egész éjjel a fejét a bordáim közé ékelve ücsörgött, megint beszorult a levegő a tüdőmbe, és már fél órája fent vagyok... :cry: hááát nem volt nagy alvás úgyhogy morci vagyok... pedig a hétvége és a tegnap is tök jó volt. Na most visszaolvasok hátha szült valaki tegnap :wink: aztán majd jövök
pici76

Sziasztok!

Jó korán van még de apa nappalos és kelek vele, na meg 7:00-re megyek nst-re. Lorcika megértem hogy már türelmetlen vagy elég rossz ezeket a tüneteket nézni főleg hogy az ember nem tudja mit is kell vagy kéne érezni. Biztos nem sokára kibúlyik már a babód.
Pici neked is jó sűrű napjaid vannak de legalább telik az idő.

KépKép
rena10

Jó reggelt!

Doo, nem lehet, hogy ez a meleg tett be nektek is?
Biztosan leszünk mi is így. De remélem van azért segítséged.

Pici, hallod, jó sűrű napod volt.
Elméletileg 5 nap múlva szűlsz és közben jógára és csajos partykra jársz, nem vagy semmi öregem! :wink:
Azért nagyon vigyázz magadra!!!
Bár gondolom, ha nem lennél jól, nem csinálnád.
Én már egy hete kicsit óvatosabban mozgok. Egyedül csak sétálni megyek, meg max. kimegyek a metróhoz a párom elé kocsival.
Mondjuk ő szokta mondani, hogy itthon úgy mozgok, mintha nem is lennék terhes, teszek-veszek, pakolok, izgek-mozgok....hiába rugalmas vagyok:)

Remélem mindenki jól van.
Bogyráékkal mi lehet vajon? :roll:
Gondolom értesít minket, ha esemény van!

Kép
niki30

Nagyszerű. Nálam is befigyelt a hasmenés... :oops: :roll:

Kép
niki30

Sziasztok Lányok!

Először is Doo,
ezzel nem vagy egyedül. Időnként mindenkire rátör ez a szar érzés. :roll: Idővel minden jobb, mert a gyerek egyre szocializáltabb és értelmesebb.

ez a rohadt meleg.. :evil: na hol az a híres hidegfront? Én nagyon vártam, de ugyanolyan hőség van. Egyébként Marcit is megviselte tegnap de., mert csurom lucsok volt hátul a haja és egyszál body-ra vetkőztettem meg kis zoknira és úgy határozottan jobban elvolt. Én nagyon kánikula ellenes vagyok egyébként. Kizárólag tengerparton vagy balcsiparton szeretem a meleget.

basszus, csomó mindent akartam volna írni, de ébredés van by Marci...

legkésőbb este jövök.
Vendég

Jó reggelt Lányok,

Bringa, világ szeme rajtad :wink: Egy kalappal!!!

Csajok, ez a tegnap esti "hideg" front nem volt egy nagy......Már most tök melegem van. Megyek is hajat mosni, mert este teljesen leizzadtam, így nem mehetek még a pedikürős barátnőmhöz sem......

Lorci, asszem én is követem a Te hozzáállásodat. Mióta mondta a doki, hogy 1cm-re nyitva vagyok teljesen begolyóztam és nézem, hajtom a jeleket. Még van 8 napom, nemtom miért akarom siettetni a dolgot, asszem lelassítok. Jön amikor jön.

Pici, nem semmi vagy :wink: Én az elmúlt hétig ugyanezt csináltam és nagyon élveztem. Most már azért nem megyek hosszabb távra egyedül, kicsit visszafogtam magam, egy napra csak egy program :D De én is szerintem ennek köszönhetem amit Niki is mesélt, hogy a férjem mindig elmondja, hogy jó, hogy ilyen mozgékony vagyok és nem is venni észre, hogy egy nagy babót hordok a pocimban......

Doo, ettől a melegtől én alapból ki voltam tegnap, este még ki is borultam, úgyhogy fogjuk rá a rossz napodat. Nem csodálom, hogy egy pici babával pluszban nem voltál a toppon. Vannak rosszabb napok tényleg. Lassan csatlakozunk hozzád és aztán egy hullámhosszon leszünk babó ügyileg is :wink:
Ha tudsz pihenj picit remélem, hogy van segítséged aki fel tud váltani egy picikét. Adj magadnak egy-két órát, kényeztesd magad egy picikét, töltödj egy picit.

Bogyra, sokat gondolok rád :wink: , remélem minden ok veled. Jó lenne ha tudnál írni nekünk apán keresztül. Hiányzol :wink:

Rena, jó korán mész NST-re. Én csütörtökön megyek 9-re, de előtte mindenképp reggelizek, mert múltkor nem tettem és a babó tiszta nyugiban aludt, többször piszkerálták a pocimat, hogy felkeljen.....
Állítólag a szénhidrátdús étkezés előtte felébreszti.

Megyek, mert apa hív, jövök még, puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jo reggelt!!

Valaki mondja mar el nekem mi a kulonbseg az NST es a CTG kozott? Mert en ma CTG-re megyek...nem ugyanaz? Na majd rakerdezek a szulesznotol, mert nem tom mi van....melyik jobb vagy mimimimimimi???? :oops: :roll: Vagy tok mindegy?

Hat en is most mar tenyleg lekattanok a temarol...marmint sajat magam figyelgetesrol! Lesz ami lesz, jon amikor jon! Meg az is lehet hogy tulhordom, hat mit lehet tudni, elore!!! :) A lenyeg hogy o rendben legyen!! ;) :)

Attol viszont kezdek bedilizni, hogy anyukam minden reggel hiv, hogy na mi van?? :roll: :roll: Szent meggyozodese, hogy napokon belul megszulok...es Ricsike mar csak azert se fog kijonni elobb!!! :D :D

Pici tok jo, hogy ilyen mozgekony vagy, pedig mar neked kene figyelni a jeleket!!! :wink: 8) Ez tok jo, de azert vigyazz is magadra, jo?
Meg en is jol mozgok, csak azert nem vezetek most mar, mert ferjem vezet, eddig ki nem lehetett engem robbantani a volan mogul..de az teny, hogy messzire mar nem vezetnek el. De amugy meg okes vagyok, estere pingvinesedek el! :D Ahhoz kepest, hogy azt hittem az utolso honapban en nem fogok tudni jarni, mert a hatam beszakad es tarsai. Azota nem faj a hatam, miota terhes vagyok!!! :shock: Az elso 3 honap rosszabb volt, mint most! Tok jo! Azt viszont tudom, hogyha meglesz a baba, akkor a hatam nehezebben fogja viselni. Eleg sokat babysitterkedtem babakra is, es a sok emelgetestol cipelestol majd meghaltam. Most orulok, hogy meg fajdalom mentes vagyok! :)

Bogyra uzenj vagy adj valami jelet apan keresztul, hogy mi van veled!! Puszi!

Na feloltozok lassan es kezdem a napot. Bar ha olyan meleg lesz, mint tegnap, megint alomkoros leszek!!!! 8) :oops:

Kép

Kép
lorcika

Niki tenyleg hasmarsod van? :( Az nem jo. Az jel?? :lol:
Nekem szerintem tegnap a melegtol lehetett, meg attol a tejes gyumolcslevestol! :shock:
Pedig ma is gyumilevest akarok csinalni, kiprobalni Bogyra puncsos receptjet! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Niki te elmentetted Bogyra gyumileves receptjet? Nekem a masik gepem bekrepalt, amire lementettem, es hiaba neztem most vissza nem talalom!!! :cry: Elkuldod ha megvan? Koszi!

Kép

Kép
lorcika

Lorci, hát nagyon remélem, hogy ez nem egy "olyan" jel. :roll:

Én is megcsináltam Bogyra meggylevesét. Isteni lett! Képzeld, a párom nem szereti a meggylevest, nem is akart először enni belőle, de addig unszoltam, míg megkóstolta, a végére meg tök ízlett neki és evett belőle egy jóadagot. Erre most büszke vagyok. :lol:

Pici, az nst és a ctg tulajdonképpen ugyanaz. Vagyis hát mégsem. De mégis. Na érted...
NST: non stres test ez maga a vizsgálat
CTG: Cardiotocographia, ez maga a készülék

Kép
niki30

Várj megkeresem és bemásolom. Ok?

Kép
niki30

[quote]M írta:eggyet szépen felöntöd vízzel, vagy ha befőttből csinálod akkor a befőtt + két üvegnyi víz. Adsz hozzá cukrot, fahajat esetleg szegfűszeget. És amikor forr, behabarod úgy hogy a tejfölhöz nem lisztet adsz hanem egy vanilia vagy puncs pudingot! A puncstól kicsit pikánsabb lesz. És az egésznek a leve olyan selymes lesz tőle!

Ennyi a recept, én úgyanígy főzöm a vegyes gyümilevest is, tejföl+puding.

illetve télrn szoktam még főzés nélküli tejszínest csinálni. Banán+ananász+narancs+mandarin+esetleg barack vagy vegyes befőtt... ha fel akarom dobni akkor még szoktam bele venni egy marék áfonyát... ezt felöntöm 100%-os narilével, összehűtöm érlelem. És csak tálalásnál teszek hozzá tejszint, mert az hamar megsavanyítja...

Kép
niki30

Sziasztok

Na most van időm kicsit jönni.....
Remélem mindenki jól van! :)
Mi megvagyunk :), babci nagyon ari, tündéri-igaz, néha fáj a pocak, de hát ezen az időszakon is túlleszünk valamikor!
Apája nagyon imádja, rengeteget foglalkozik vele, és nagyon sokat segít itthon, hogy én is tudjak pihenni!

Lányok jönnek a frontok, úgyhogy lehet, hogy nagy baby bumm lesz, készüljetek! :)

Szoírtok minden finishben lévőnek, és annak is akinek azért még van hátra! KITARTÁS!

Puszi nektek!

Liza

Kép
elizabeth25

Niki koszi a receptet, 1 pohar tejfol kell? Bocs, anti-konyhatunder vagyok!!! :D
En kerdeztem a kulonbseget az NST es CTG kozott. Szoval a lenyege ugyanaz. Jol van, hat azert bizom a dokim szaktudasaban, akarmekkora seggfej!!! :lol: :lol:

Eliza orulok, hogy jol mennek a dolgok! Ugyesek vagytok! Majd rakjak fel kepeket es varjuk a szules torteneted! ;)

Kép

Kép
lorcika

Lorci, bocs, elírtam, igen, tényleg Te kérdezted. :)

Egy pohár tejföllel csináltam igen:)
Sok sikert!

Kép
niki30

Niki koszi. ;)

Kép

Kép
lorcika

MIndenkinek jó NST-zést:-) én majd holnap megyek

Doo, remélem múlóban a depid, szerezz segítséget, és törődj egy picit magaddal (csokival próbálkoztál már? :wink: :)
Talán többet tudunk majd segíteni ha már mi is hasonló cipőben járunk.. mert még egyenlőre csak sejteni tudom mit érezhetsz...
na meg amiket olvas, meg hall az ember :roll:

Liza, ha van időd írd le a szüléstörténeted, mindig nagyon érdekes olvasni, minden szülés annyira más.

Bogyra, jól vagy? Várjuk ám mi van veled.

Csajok, úgy összejött a csapat, már hasmarsunk is egyszerre van? :lol: :lol: :lol:
olyat már hallottam hogy csajok egyszerre mesiznek, de ilyet???

Azért nekem sem minden napom ilyen durva ám... csak tegnapra nagyon összejöttek a dolgok. Azért jó volt érezni, hogy bírtam szusszal. ÉS igazán szólva, megőrülnék ha itthon kéne ülnöm és várni a jeleket, meg nézegetni mit pipilek ki. Anyukám meg anyósom is mondta figyeljek ám, hátha elmegy a nyákdugó. Mondom, minek, akkor mi van? Még idegesebb leszek csak tőle. Úgyhogy már nem is nézem... különben is éjszaka alig látok a csipáktól...észre sem venném :)

Lehet hogy csak azért vagyok ilyen tagadásban, mert nem akarom hogy vasárnap előtt kijöjjön Zsófi :shock: na majd ha befejeztem a második reggelimet kianalizálom magam :wink:
pici76

sziasztok!

nem a meleg volt a ludas sztem, mert Viktória ritka melegkedvelő kis lurkó - 40 fokos vízben kell fürdetni és 30 fokra fűtjük a szobát fürcsi után, mert különben üvölt, de amint apja nyomatja rá a hősugiból a meleget, elhallgat. én tegnap sem láttam rajta h melege lenne. csak nekem volt elegem. tegnap, meg tegnapelőtt éppen nem volt segítségem, ez is megviselt. anyukám itt lakik a szomszédban és sokat segít (csak tegnap kimentek a kertbe), ha párom itthon van, akkor ő is, de sajna elég keveset van itthon. az a baj h nagyon igényli a testkontaktust, ami alapból nem hangzik olyan szörnyen, csak azt jelenti a gyakorlatban h mindig kézben van, ha ébren van, mert különben üvölt, de miután elaludt se mindig tudom letenni anélkül h fel ne ébredne - kb az esetek felében megébred, felében pedig le tudom tenni, de akkor sem lehet tudni h az 10 perc alvást jelent v 2 órát. ebből következik h ha egyedül vagyok, akkor úgy tudok elmenni zuhizni, ha letettem aludni és izgulhatok h ne kezdjen el sírni menet közben. amíg pisilek v csinálok egy teát reggel, addig is üvölt, ha ébren van. márpedig nem mindig tudom korlátozni a szükségleteimet azokra a pillanatokra, amikor éppen alszik...
na, befejezem a panasznapot, mert közben meg az éjszakát fél tíztől reggel 5-ig végigaludta!! ilyen még nem volt. bár az éjszakák eddig sem voltak nagyon zűrösek, szerencsére. és most is alszik úgy két órája - 20 percet én is szunyáltam mellette. szerencsére, volt annyi eszem h fekve szoptattam, így nem kellett sehova sem rakosgatnom. leht h ezt fogom csinálni napközben is, mert eddig csak éjjel szoptattam fekve.
mivel este végig szunyált, nem volt szopi, reggelre melleim betonkemények!! huh, 50 milcsit kifejtem még a szopi után, mert folyt mindenhol és kemény volt még akkor is.
na, megyek, megpróbálom még kivasalni a gatyómat du-ra - megyünk védőnénihez méreckedni.

ha legi szül, ki fogja írni a táblit?!

szép napot és kellemes szülést, annak akit érint!
üdv.
Dóra
Vendég

Megcsinaltam a meggylevest. Marha finom, csak meg forro, mindjart beteszem hideg vizbe a talat, hogy huljon gyorsabban!! :)
Mindajrt csinalok zoldborso fozeleket, sult virslivel, nyammmi! :) Ahogy most elnezem kicsit menzasan hangzik a mai ebed! :shock: Meggyleves, zoldborsofoezelek, virsilivel!! Gyerekek szepen meg kell enni mindent az ovoneni kedveert!!!! :lol: :lol:

Pici szerintem, ha birsz mindent csinalni, miert is ne?? Nekem a dokim mindig azt mondja, ez nem betegseg, ez egy allapot!! Ki igy viseli,ki ugy! Csak arra figyelj, amit mar irtam total ne faraszd le magad, mert ha beindul a szules, akkor ott kell az ero!!! ;)
Es igazad van ne figyeld, meg vard mi tavozik beloled!! En ettol diliztem be, de mar nem erdekel. Majd elmondom a dokinak mi jon ki, mi megy be :lol: ...aztan kesz! Megvizsgal es a tobbi Ricsimicsin mulik. Lehet meg egy hetet bent akar udulni, de nem baj, addig csak az enyem a kis pocok! ;)

Kép

Kép
lorcika

Doo,
ez a kellemes szülést azért kicsit durva nem? :wink: :)
A hordozókendő nem jön be otthon? Akkor mégiscsak szabad a kezed, és a ded is testközelben van. Vagy azért otthon annyira nem nyerő?
pici76

Lorci, én szoktam főzni, de mindent rántok, nem habarok. Ebbe a megylevesbe a pudingot porként belekvered a tejfölbe és úgy öntöd rá a lmeggylére? Hogyan kell hogy ne csomósodjon be? Itt is a tejfölt először össze kell keverni egy kis levessel?
pici76

Pici: 1 pohar tejfolbe egy zacsesz pudingort. Szepen el lehet keverni es en kicsit raktam a meggylebol bele, hogy higabb legyen. Beleontottem a forro levesbe es kevergettem. Eloszor csomos volt, de aztan forraltam meg es most mar szepen kisimult! :) Hutom ezerrel, mert kezdek ehes lenni!!! :shock: :D

Doo: Egyedul plane nehezebb lehet a babuval, de hat sajnos tenyleg nem lehet ott mindig valaki. Azert biztos vannak konnyebb napok is, mindenhogy van, nem? Azert kivanom neked, hogy konnyu legyen Viktoriaval a tovabbiakban.
Nalunk itt az utcaban szuletett tavaly egy baba, es a lany ferje egy hajon dolgozott, igy anyukaja volt itt neha...de leginkabb egyedul volt. Hat o hagyta sirni a picit sokat, mert mondta hoyg egyszeruen nem tudta magara kotni es porszivozni vele, meg minden. Igy hat sirt a picike. :( Nem lehetett egyszeru....nem tudom mi lehet a jo megoldas. Hagyni sirni..ennek se lennek nagyon a hive. Nem tudom....
Nekem viszonylag szerencses babaim votlak, akikre vigyaztam..persze ejjel nem votlam veluk es akkor mondta az anyjuk hogy volt minden. De napkozben tunderkek voltak!

Kép

Kép
lorcika

Kösz Lorci, asszem én is kipróbálom majd, párom imádja a gyümileviket. Hátha nekem is ílik majd...
pici76

sziasztok!megint rajtam van a hasmenés...tök jó!ÉS:ma van évfordulónk párommal,gondolom sejtitek,mennyire jó lenne ma szülni!!! :lol:

Bogyra!!!nehogy cserben hagyj!!!!

Meggyleves nálunk is van!!! :P

Nem adna valaki egy klimát ajándékba???megérdemlem!olyan jó kislány vagyok.hű,a szülőszobán még ventilátor sincs!!! :lol: azért mennééék mááár! :D

az NST meg a CTG ugyan az,nem???? :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csajok, most jöttem ctg-ről, a dokival is beszéltem és előbbre hozta a programozott császárt.
Már hétfőn reggel 7-kor teljesn menetfelszerelésben meg kell jelennem. Az nap mindenféle kivizsgálás, ezmegaz, és akkor kedden a nagy nap. Szülünk!!!
Annyira, de annyira izgulok. Mondtam is, doktor úr, dehát én még nem készültem fel.... :oops: :oops: :oops:

Úgyhogy az uccsó hétvégénk kettecskén apával. Romantikázás lesz....

Meggyleves. Én is habartam és először nekem is csomósabb lett, de ahogy főtt, úgy eltűntek a csomók. Hogy bejött mindenkinek Bogyra meggyleves receptje.
Mi lehet velük? :roll:

Dóri, elhiszem, hogy nem könnyű mindig. És nyílván hozzá kell igazítani mindent, de biztos vagyok benne, hogy szépen lassan kialakul a ti kis rendszeretek!

Egyébként ma frankón hasmenésem volt megint. Meg aztán apróbb görcsölgetés....de állítólag a hasmenés előjele a szülésnek. Halljátok? Na jó, nem ijesztgetek senkit!

Kép
niki30

húúú NIki, azért ez nem semmi, hogy így tudod az időpontot, akkor pont egy hét!!!!
lehet hogy egyszerre szülünk, engem is hétfőn vgy kedden akar befektetni a doki, de indításról mondjuk mi még nem beszéltünk..
pici76

Gabi: Drukkolok, hatha kijon ma Brendon! Szep ajandek lenne! Tesomeknak a hazassagi evfordulojukon jott a baba! :)

Niki: Miert hoztak elorebb a szulest? Jujj de izgi!! Nahat nem is tudom mi izgibb, varni mikor indul be, vagy megmondjak, hogy ezen a napon, ekkor es ekkor szulsz!!!! Erezzetek jol magatokat a hetvegen kettecsken!!! :)

Nekem ma nincs hasmenesem, meg gorcs se....ez a kolok ugy dontott innen mar ki nem jon!!!!!! :shock: :oops: :roll: :(

Kép

Kép
lorcika

Gabi: Drukkolok, hatha kijon ma Brendon! Szep ajandek lenne! Tesomeknak a hazassagi evfordulojukon jott a baba! :)

Niki: Miert hoztak elorebb a szulest? Jujj de izgi!! Nahat nem is tudom mi izgibb, varni mikor indul be, vagy megmondjak, hogy ezen a napon, ekkor es ekkor szulsz!!!! Erezzetek jol magatokat a hetvegen kettecsken!!! :)

Nekem ma nincs hasmenesem, meg gorcs se....ez a kolok ugy dontott innen mar ki nem jon!!!!!! :shock: :oops: :roll: :(

Kép

Kép
lorcika

Nem tudom miert kuldte el ketszer ketszer!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Gabi,
nem jó ha egy napon két évforduló van... szegény gyerek... Brendon várj még egy napot!! :wink:

Lorcika, élvezd a görcsmentes apokat, ki tudja mennyi van még vissza? :wink: vagy már megsoktad és hiányzik?? :wink: :lol:
pici76

Szül(et)és történet:

2007.05.03an este fel nyolcra ertunk haza az NST/rol, ahonnan vegul is nyugodtan tavoztunk, mivel doki azt mondta meg zart a mehszaj,nem szulunk. Nagy nyugalommal rendeltem egy pizzat, felhivtam a baratnomet, pihiztem az agyon, mikor egy hatalmas pukkanast hallottam es ereztem huvelyben, ami mar alapban gyanus volt. Baratnom mondta, hogy azonnal alljak fel, mert tuti, hogy megrepedt a magzatburok...nem is kellett felallnom, csak megmozdultam es mar folyt is el a viz. Ekkor volt kilenc ora. Felpattantam az agybol, kiabaltam a paromnak, hogy megyunk szulni (milyen Murpy torvenye, meg o mondta, hogy a kocsibol ne szedjuk ki a cuccokat, majd csak reggel :), ugyanis mar minden NST/re bepakolva mentunk). Gyorsan lezuhiztam, feloltoztem es negyed tizre a korhazba is voltunk.Atoltoztem, megvizsgalt az ugyeletes doki, ott meg egy jo adag magzatvizet leeresztettek...befekudtem a szuloszobara, ratettek az NST/re, vervetel, vernyomasmeres..a szokasos dolgok, akkor mar nyolc perces fajasaim voltak, es 4 cm/re voltam nyitva....aztan atmehettem az egyik szep szuloszobaba, mert ott nem szult senki..parom vegig mellettem volt...a fajasok egyre erossebbek voltak..nem gondoltam, hogy valami ennyire fajhat, de az eltetett, hogy nemsokra talakozhatok a kisfiammal....haromkor bekotottek az EDA/t, ami nagy megkonnyebbulest jelentett, akkorra mar beert a szulesznom is! O is ott volt velem vegig, rettento jo volt! Az EDA beadasa utan, hajnali negykor mar kilenc centis volt a tagulas, akkor mar ertesitettek a dokimat is, aki fel oran belul a korhazban volt.Mondta, hogy kb. 5/6 fele meglesz Domcsi. Pinduromnak a feje nemakart atbuckazni a medencen, ezert a doki a popsijat nyomta a hasamon keresztul, es par nyomas alatt sikerult....onnantol kezdve a harmadik fajasra kint volt (2007.05.04 05:53kor) ....(a gatmetszestol nagyon feltem, de csak 4 mm/et vagtak, es a doki plasztika, boralatti varrassal varta ossze, ugyhogy megsem latszik, harmadik nap mar szaladtam :))...hatalmas erzes volt, mikor a pocakomra tettek! A parom nelkul nem tudtam volna vegigcsinalni, es a doki ill. a szuleszno fanatasztikusak voltak, ha megegyszer szulok, akkor csak veluk :). Hetfon delben haza is engedtek minket...igy csak harom napot kellett a korhazban tolteni!

Kép
elizabeth25

na én is tudok gépelni... elgépelni...
pici76

Kép Kép

Kép
elizabeth25

Jajj de édes Domcsi!
Igazi kisfiú! :)

Kép
niki30

Sziasztok!

Ma végre teljes a létszám mi nálunk,,hazajöttünk a kórházból. :D :D
Holnaptól egy kicsivel több időm lesz írni,amíg királyfi szundi bundizik,és ígérem mindent részletesen elmesélek a szülésről és az utána történtekről.
legyetek jók,
puszi

KépKép
riella77

niki!ha én tudnám a tutit,mikor szülök,bizti nem tudnék aludni... :shock: azért Te ne ezt tedd!én ma úgy mennék.nem tud valaki küldeni valamiféle energiát??? :P Esetleg Lorci?ha már ilyen cuki,hogy drukkol???

Riella!várjuk ám!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!
Lorci és Melcsi fantasztikusak vagytok,köszönöm nektek! :P

Kicsit még mindig depi vagyok,úgyhogy csak a híreket hozom:
Horildáék ha minden igaz ma már hazajöhettek,tegnap üzente.
Anidó ma írt,nála még mindig semmi,babuci nagyon jól érzi magát anyuja pocijában!

Ma délután megvolt a földrajz vizsgám,sokat jelentett,hogy gondoltok rám!

Mindenkinek millió puszit küldök,de muszáj vízszintbe tennem magam,mert tegnap nem szerepeltünk túl jól az Nst-én,úgyhogy ágynyugalom,stb,mert ahogy tevékenykedem vmit a vérnyomásom az egekben.
De ez most nem is jelent gondot,mert tényleg nem is kívánkozom sehová,csak fexem és alszom,amikor csak tudok,szóval depi ezerrel! :cry:

Doo!Keressünk vmi általános okot és fogjuk arra :wink:

Ja,ha nem indul be magától,akkor a szülésünk időpontja május 29-e.

Ennyi.
Mág egyszer tsók nektek,Bogyra remélem minden rendben veletek,Riella jó,hogy otthon vagytok végre!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Én is voltam nst-n és babómnak megint gyorsan vert aq szíve 170-180-al. Bicajoztam is de azzal nem volt gond. Csináltak flowmetriát és az jó lett nincs gond de akkor miért ilyen tachikard?! Bár egyfolytában mozgot meg se állt. Én is tiszta depi vagyok, remélem nem lesz már gond. Járt már így valaki?

KépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: